ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
למכירה סוללה חדשה ומקורית למחשבי ASUS, דגם A42-U53, באריזה, מעולם לא היתה בשימוש, 6 תאים, מוכר כי הדגם לא מתאים למחשב שלי. דגם דומה עולה בזאפ 499 ש"ח, מוכר ב-200. אמורה להתאים לסדרות הבאות: ASUS U33, ASUS U42 Series, ASUS U43 Series, ASUS U52 Series, ASUS U53 Series תמונות ניתן לראות כאן: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=5c344a9db59917a5024b480b407d05d54e5 טלפון: 052-9759814 יניב
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתחדש במחשב חדש יש לי מכסה של 4500 שקל אני רוצה לקנות מחשב חדש שיחזיק לי לפחות 4 שנים בשורה הראשונה, אם זה בלשחק משחקים הכי חדשים בגרפיקה הכי גבוה ואם זה לעבוד עם תוכנות פיתוח שאיתם אני בונה ומפתח תוכנות, בלי כל מאמץ מצד השני, תוך כדי הרצה של המון דברים במחשב במקביל. בעיקרון - אני צריך מחשב ממש חזק, כי אני עובד במקביל ובדרך כלל מריץ המון דברים שדורשים א. מינימום של 6 גיגה ראם, אם זה 20 דפי אינרנט פתוחים עם שרת שרץ דרך המחשב שלי לצורך בדיקה מול תוכנה שאני בונה שברקע רץ לו מוזיקה וכו'. אני גם אשמח אם תמליצו לי על חנות טובה שנמצאת באזור רחובות-ראשון לציון-נס ציונה-יבנה ומה שבסביבה שדרכה אני אוכל לקנות את המחשב, כי אני אבוד בכל מה שקשור לחנויות אמינות שנות…
-
- 34 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למחשב משרדי חזק מאוד שיוכל להריץ המון דברים בו זמנית בלי לגמגם כלל. יכול להיות שהתקציב קצת גבוה מדי (לשימוש משרדי) אבל עדיין אין בעיה להגיע לסכום אם זה מה שצריך. המחשב צריך להיות מחובר לשני מסכים בו זמנית. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית "כבדה" - לדוגמא קבצי אקסל עם אלפי גיליונות, המון דברים פתוחים בו זמנית וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שידור בסטרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, sc2hots, shootmania -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? hopefully high 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים (אופיס אינטרנט וסרטים) שלא יהיה כבד מסך בגודל סביר ואחריות טובה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש בידי מפרט פוטנציאלי שהוצע לי ורציתי לדעת אם אפשר לנצל את המערכת באופן מקסימלי ע"י שינוי כזה או אחר בחלק מהרכיבים. שימושי המחשב העיקריים הם סרטים בהיי-דף וגיימינג קל-בינוני ככל הניתן. התקציב הכולל של המפרט הוא כ3000 ש"ח ועבור השינויים אפשר לחרוג מעט.. מארז huntkey torch silver ספק כח huntkey jumper 450w PSU+80 לוח אם Gigabyte GA-H67MA-USB3-A3 מעבד Intelcore I5-3470 CPU tray קירור\איוורור Deepcool Icewing5 pro cpu fan זיכרון פנימי Team Elite 1600 DDR3 8GB כונן קשיח Toshiba HDD 3.5 1TR Sata3 כרטיס מסך AFOX GT-630 2GB DDR3 128b כונן אופטי LG dvd-rw H22NS70 sata black אודה לתגובות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי 1) אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב עם הלוח הזה- http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H77M_PRO/#specifications וכרטיס מסך gtx 670 השאלה שלי היא אם בעתיד אני ארצה להוסיף עוד כרטיס 670 אחד, האם הלוח אם ידע לתפעל אותו בצורה אידיאלית למרות שהוא צ'יפ H77 ולא Z77? 2) ושאלה שניה בקשר לזכרונות, אם אני קונה 16 ג'יגה, עדיף לקנות 4 סטיקים של 4 ג'יגה או 2 של 8? 3) ושאלה אחרונה, מה הכוונה ב"ספק כוח מודולרי" ומה ההבדל בינו לבין ספק רגיל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. * מטרות המחשב? אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו), לכן גם חשובה לי מקלדת נוחה. * גודל המסך? 15.6 אפשר גם 14 , תציעו. * משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונן CD/DVD? צורב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אסוס הציגה לאחרונה נייד 15.6 אינצ' עם מפרט שלא כמו השם, רחוק מביצועים של אולטרה בוק ומציג את הטופ כמעט בתחום החומרה. מדובר ב-ASUS ZENBOOK Touch U500VZ בלי להכביר יותר מדי במילים, רק ניתן למפרט לסבר את העין - מעבד Intel Core i7-3612QM 2.1 GHz , זכרון בנפח 8 ג'יגה, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 650M זוג כונני SSD מדגם ADATA XM11, לקבלת נפח כולל של 512GB מאפיינים פיזיים - מידות אורך-רוחב-גובה 254-380-20 מ"מ (כן, 20 מ"מ גובה) ומשקל של 2.2 ק"ג בלבד. סוללת 8 תאים, 70WH. והדובדן - מסך מט IPS בגודל 15 אינצ' ברזולוציה של 1920x1080. ביקורת על הנייד אפשר למצוא ברשת - http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Zenbook-UX51VZ-U500VZ-Notebook.84246.0.html כמו שזה נראה, יש לאפל מתחרה חדשה …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, מבקש את עזרתכם בהמלצות על מחשב נייד אשר עונה להגדרה " מחשב גיימינג " כרגע המצב הוא שככול הנראה אני מוכר את המחשב הישן שלי סמסונג R580 ואני מעוניין להישאר נייד אבל חשוב לי מאוד משחקי הגיימינג שלי אני כמובן מודע להבדל בין מחשב נייד לנייח ברמת הגמיינג, אבל לצערי אני נאלץ להיות נייד איתו אבקש שהמחשב ישים דגש על כמה דברים ( מלבד התאמה טובה למשחקי מחשב ): כרטיס WIFI חזק גודל 15.6 גודל סוללה סביר - אני מודה לרמות הסוללה במחשבים עלו, כוונתי הוא שלא יהיה יותר גרוע מR580 אם הוא יכול להיות יותר טוב, שמח לדעת דברים שאשמח שיהיו בו: הארד דיסק בגודל של 500G ומעלה וינדוס 8 האופיס החדש ( מצטער אבל אני לא יודע את שמו ) אני מאמין שנתתי מספיק נתונים, אם תרצו לדעת עוד, יותר מאשמ…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים , צפיה בסרטים, * גודל המסך?15.6 * מעבד i5 * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב?dvd * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא משנה לי אפשרויות נוספות במחשב: מינימום 4 גי"ג ram * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי dell asus lenovo אם יש המלצה אחרת שמח לישמוע
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
מטרות המחשב? תכנות, אופיס, גלישה באינטרנט * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? 2 ק"ג בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מה שסטנדרטי * בלוטות? שיהיה למה לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני חושב ש500GB יהיה מעל ומעבר * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חושב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא. יש לי חוקית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא http://ksp.co.il/?uin=17146 המחשב הזה נראה לי אחלה אבל מה שמתריד אותי זה זמן סוללה. בשביל זמן סוללה טוב אני מוכן לוותר על כונן אופטי ולרדת במסך…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב עד 1300 שקל (ללא מסך ,מקלדת ,רמקולים וכו...) השימושים העיקריים שלי במחשב זה אינטרנט סרטים וחשוב לי שהמשחק פרו רוולושיין 2013 יעבוד חלק חוץ מזה שיהיה המחשב הכי חזק שאפשר להביא במחיר הזה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
היי לכולם, בהמשך לדיון פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543809.msg4639950#msg4639950 אני חושב ללכת על הדגם של dell latitude e5430 עם הרזולוציה של 1600x900. רציתי לדעת אם למישהו יש את המחשב הזה ויכול לתת חוות דעת בעיקר בנושאי המסך, רעש מאוורר ונוחות המקלדת. דבר נוסף שאולי יכול רלוונטי למי שמתכנן לקנות מחשב בתקופה הקרובה, שווה לחכות למבצעים שאולי יהיו בחודש דצמבר או שאין חיה כזו והמחיר לא ממש הולך להשתנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ב3500 שקל לגיימינג, בלי ציוד היקיפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, אבל גם תכנות (מכונות וירטואליות, עיבודים כבדים וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני רוצה שיריץ את כל המשחקים הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 אני חושב (המסך הוא AS…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות נייד השבוע. הוא ישמש לי לאינטרנט,אופיס סרטים ולימודים. אני אמור ללמוד שנה הבאה "מערכות מידע" תואר שיש בו גם תכנות. על פי מה אני אמור לקבוע את גודל המסך? שראיתי מסכים בגודל של 13.3 זה נראה לי קטן מדי. חוץ מזה אני לא יודע עד כמה זה פרקטי לקחת מחשב נייד למכללה. האם מישו יכול להגיד לי איזה גודל מסך כדאי לי לקנות כרגע? *** אני יודע שאני יכול לחכות לשנה הבאה ולראות מה יהיו הצרכים שלי בלימודים, אבל כרגע אני ללא מחשב ואני ממש זקוק לאחד. ההתלבטות העיקרית שלי היא הגודל. תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של DELL INSPIRON והמחשב הוא חדש יחסית (שבועיים בשימוש) וגם לא השתמשתי בו הרבה. אתמול המחשב התחיל לעשות רעשים וזה עבר אחרי כמה דקות. היום הוא עושה רעשים ולא מפסיק. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למחשב הנ"ל אין ווינדוס אלא את מערכת ההפעלה של אפל. אפשר לשים שם מסמכים שנכתבו בווינדוס?, מחשב כזה יכול לתקשר עם מחשב של וינדוס? בכלל, אני לא אקבל איזה הלם מעבר? (ומה עם פיתרון של התקנת הווינדוס על מחשב כזה?)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אחיין שלי רוצה נייד על מנת לנגן מוזיקה שיכול להריץ תוכנות של DJ'S אני יודע שהתקציב מאוד נמוך 2,500 ש"ח מקסימום אבל זה מה שאני יכול להרשות לעצמי אני לא מבין בניידים מספיק לכן אשמח לקבל חוות דעת, אפילו שוקל לקנות יד שנייה תודה!
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום , הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא(הוא למטרות גיימינג ): Intel Pentium G640 2.8Ghz 3MB L3 Cache s1155 Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz Sapphire Radeon HD 7850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 5.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 SeaSonic 400W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-400ET (Oem) Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) תודה לכל העוזרים...אופיר
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה תוכנות איור ומשחקים כמו קול אוף דיוטי החדש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר מסך בגודל 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
בוקר טוב! אני מתחיל בימים אלו את לימודיי באדריכלות נוף, ואני מעוניין בקניית מחשב נייד שיתמוך בהרצת אוטוקאד בצורה מיטבית. לפני הכל, מהן הדרישות להרצת אוטוקאד? ממי שיודע, כי בדקתי בדרישות החברה ולא צוין שם כרטיס גרפי כזה או אחר, אבל משיטוטים ברשת משנים קודמות נכתב שרצוי שיהיה כרטיס מסך, מסדרת quordo אין לי רקע במחשבים ניידים, בטח שלא בכרטיסי מסך מסך זה, אשמח להמלצות למחשב נייד. תקציב? 2000-3000 ש"ח, אם אני הוזה וצריך סכום גבוה יותר,עדכנו אותי * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט, הרצת אוטוקאד בצורה מיטבית * גודל המסך?14-15.6 לא יותר ולא פחות. * משקל רצוי?לא מעל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גודל המסך? - 15.6 * משקל רצוי? - עד 3 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שעתיים? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כל החדשות. USB3, HDMI * בלוטות? - ברור? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לא משנה, הכי פשוט * כונן CD/DVD? - כדאי שיהיה צורב. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעלות תרשיחא נחשב חו"ל? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? האחת עם השירות ההכי טוב, מחשב שאמור לשמש הרבה בני משפחה שונים. הורים, ילדים, מורים ותלמידים. עדיף שכולל כל מה שיש בדסקטופ. בעקרון רציתי מאייבורי או KSP את המחשב: http://www.ivory.co.il/Asus_X54C_B960.html אבל אף אחת מהחנויות לא עושה לי חיים קלים. רוצה לראות את החנות הז…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המפרט עליו חשבתי: מעבד Core i7 3930K קירור מים למעבד Corsair Hydro H100 לוח Gigabyte GA-X79-UD5 (שמונה חריצי זכרון לצורך אפשרות לשדרוג עתידי, תואם מעולה להאקינטוש) מארז Fractal Design R4 זכרונות 32 גיגה כלשהם (4 סטיקים של 8 גיגה) - האם לקחת 1600 או 2400 MHZ? SSD - נוטה לכיוון שתי יחידות של Transcend 720 256GB שיעבדו בSTRIPE. מקבל ציון טוב כאן: http://www.harddrivebenchmark.net/high_end_drives.html ספק- שמתי עין על SeaSonic 860W Platinum-Series Active PFC 12cm Fan Modular מקלדת- Logitech solar k750 מסך Dell U2713 2560X1040 צורב: לא קריטי, אולי אקח כבר צורב BD-RW כי המחיר שלהם די ירד. כמה התלבטויות: 1. האם כדאי להחליף את המעבד והלוח לצ'יפסט 1155 כי ההוצאה הנוספת בכסף (ב…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל המבינים, לפניכם מפרט. אם יש הצעות שיפור, הן בעניין מחיר הן בשיפור החומרה אשמח לקבל הערות אבל קודם לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K בלי מסך, עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מועטה אולי עוד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועריכת וידאו. שימוש בתוכנות photoshop ,ilustrator וכן בפרימייר ו - אפטר אפקט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-