עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתנצל מראש על זה שהבקשה קצת vague, אבל בעצם זה פותח לכם הרבה אפשרויות... אבא שלי קונה לאמא שלי מחשב נייד למשרד שלה. אני לא חושב שהמפרט צריך להיות מטורף כי הצרכים שלה בסיסיים. יחד עם זאת, הוא אמור לשרת אותה היטב לזמן ארוך. חשוב שיהיה לה נוח -> מסך גדול (15'' ומעלה) אין צורך ביציאות מיוחדות למרות שהיא נשארת במשרד, זמן הסוללה צריך להיות ראוי כי היא לא תהייה צמודה לשולחן. עדיף שיהיה צורב. כמו כן, זה ממש לא קריטי, אבל עדיף שיהיה לו סגנון בכל זאת - מחשב לגברת... כמו שכתבתי, התקציב לא מוגדר כיוון אבא שלי באמת יגיב אותו הדבר אם אני אגיד לו 3000 או 8000 שקל, העיקר שיהיה תמורה טובה למחיר. תודה!

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  2. שלום רב, בזמן האחרון התחלתי לחפש מחשב נייד. אחרי כמה וכמה עיונים בכמה וכמה אתרים, כגון KSP IVORY BUG OFFICE DEPOT וכו' אני קצת מבולבל. אני מחפש המלצה למחשב נייד רציני, מעבד חזק , זיכרון 4 ג'יגה , הארד דיסק 500 וכל התוספות שבאות עם כל מחשב נייד בסיס היום ( מצלמה, WIFI, BT וכו' ). לצערי כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי במה חדש בעולם המחשבים לכן אני כבר לא כל כך מבין בקטע של המעבדים והמחשבים אז אני מבקש ממכם עזרה. מחשב מחשב עד 6-7 אלף ש''ח מקסימום. מחשב רציני, יפה שיריץ לי משחקים למרות שאני לא משחק במידה ויתחשק לי פעם ב..להתקין משו ליום יומיים ולהעביר את הזמן. בעיקרון המחשב יהיה לעבודה, אינטרנט, מוזיקה וסרטים. אין חברה מועדפת אך לא יודע למה אני חושב שמחשבים ניידים אמינים זה HP. אול…

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  3. שלום לכולם וערב טוב! אני צריך מפרט למחשב אולפן ביתי שבו אקליט ואערוך מוסיקה חיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5001 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בכיף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 אולי קצת יותר... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה בתוכנת PRO TOOLS עם כרטיס קול חיצוני שכבר ברשותי, ועריכת ההקלטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  4. Started by cool_boy-PP,

קודם כל אני רוצה להגיד שאני מוכר את המחשב שיש לי עכשיו ב3000 ש"ח..... הנה המפרט שלו :CPU: Intel Pentium 4 NorthWood C1 2000@3000Mhz MotherBoard: Asus P4S800D-E Delux Memory:1GB PDP System PC3200 400Mhz VideoC:ST Lab Ge Force FX5700 HD1:Western Digital 80 GB 7200RPM 8 MB Buffer HD2:Maxtor 541DX שווה למכור אותו ב3500? עכשיו אני צריך מפרט לAMD משהו חזק ב3000 ש"ח....אפשר לסטות קצת מהמחיר אבל לא יותר מידיי. אני רוצה לוח טוב ואמין של MSI עם ציפסט של NVIDIA וAMD 3200 השאר כבר אתם תחליטו אבל גם תכתבו את המחיר של כל חלק......תודה לעונים!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלומות לחברי הפורום, בניתי מפרט למחשב חדש עבור חברה שלי, שמתחילה ללמוד באוניברסיטה וצריכה אותו לשימושים הרגילים + משחקים (היא חולה על GTA III). התקציב דל-בינוני והמפרט שבניתי כבר קצת עובר אותו... אשמח אם תוכלו לתת עצות לשינויים כלשהם במפרט. המון תודה מראש, IdobI עריכה: תודה למנהל הפורום - ערכתי את הכותרת. בתודה גם למי שכבר נתן תשובותיו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by צביקה3,

מעבד: Intel® Core™ i3-530 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2H זיכרון: שני סטיקים של G.Skill F3 2GB בתדר 1333MHZ כרטיס מסך: מובנה בלוח דיסק קשיח: ללא קירור למעבד: Arctic Alpine 11 Pro ספק: CHIEFTEC 400W APS-400S מארז: CoolerMaster תודה רבה

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by arm123,

כודם כל אשמח להמלצה לגבי מעבד: אינטל כפול, AMD כפול,AMD AM2, או לחקות לקונרו. יש לי כבר כ.מסך X1800XL, השימוש במחשב נכון להיום הוא קצת פוטושופ ואני רוצה להתחיל לשחק במשחקים ברמה סבירה. כמו כן, אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק לי איזה 3-5 שנים. זכרונות אני יכול לקנות 2*1024 800MHZ ב 1100 או 2*1024 667MHZ ב 867 מה לדעתכם עדיף אני צריך HD 300GB מה שאתם ממליצים ספק, MB,HDD, CPU. התקציב ל3 החלקים הוא 3000 שקל אשמח גם להצעות שיפור.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19244 מה אתם אומרים על המחשב הזה?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by elibegi,

שלום אני צריך מפרט למחשב נייח בתקציב 2600 ש"ח. השימושים הם: גלישה מהירה, אופיס, הורדות-סרטים, מוזיקה, ותוכנות חוקיות (!) פוטושופ ומשחקים פשוטים. חשוב לי גם שהספק והמארז יחזיקו מעמד ויהיו שקטים. צריך שיהיה: צורב DVD כמובן, יציאות USB לרוב, עדיף עם יציאות VIVO אבל אם זה חורג מהתקציב אז גם S-VIDEO יספיק לי. אין צורך בציוד היקפי בכלל - יש לי מסך "19 של LG עם כניסת DVI-I (יש לי גם מתאם ל-VGA) אין צורך במערכת הפעלה - יש צורך בהרכבה. אני ממש לא רוצה לקנות מחשב גם בשנה הבאה - אז שיהיה מספיק חזק תודה מראש

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by user1552,

אני עוד לא רוצה לקנות מחשב חדש אבל אולי בעתיד אני כן ירצה, לכן אני שואל איזה מחשב גיימינג אני יוכל לקנות ב 4,800 ש"ח עם כרטיס מסך GTX970 ? אם זה אפשרי במחיר הזה? ואם 2TB זיכרון? וכרטיס זיכרון 4X+4X? בכוונה לא פתחתי לפי הטופס כי זאת רק שאלה. שאני ארצה לקנות בטוח אז אני יפתח ע"פ הטופס.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by o07,

חייב לקנות מחשב חדש, המחשב שלי בתהליכי גסיסה סופיים :-[ . אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים מאוד וצריך גם מסך. המסך לא חייב להיות מאותו חנות. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל להכי טוב שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים הכי חדשים\כבדים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? חייב מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים מה אנחנו פה שנות השמונים? 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיי…

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by captaincaveman,

כותרת...

13. שלום, אני מחפש מחשב נייד שיריץ סרטי HD חלק בכל הפורמטים, וגם את המשחק Hearthstone (דרישות) אני קונה בארה"ב והתקציב שלי הוא עד 750$ אבל כמובן אם יש יותר זול אז עדיף. וסתם לידע כללי - כמה יעלה נייד שיריץ בצורה סבירה GTA5?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. היי. הרבה זמן לא התעניינתי בשוק החומרה, אז אני צריך בבקשה את עזרתכם - מפרט מחשב העומד בתנאים הבאים: * תקציב כ-8000 ש"ח, גמיש, אבל רק אם צריך * מחשב גם למשחקים אבל אני ממש לא גיימר - כרטיס מסך חזק, אבל לא בהגזמות * כולל מסך, 19" CRT * מבוסס AMD * מעדיף עם הטכנולוגיות החדשות (PCI-E, NFORCE4 וכו'...), SLI לא חובה אבל נחמד אם יש * חייב לעבוד שקט מאוד מאוד. טמפרטורה בעדיפות שניה. * הארד דיסק בין 160GB ל-200GB * צורב DVD * אני די סגור על מארז CHENBRO GAMING BOMB בתוספת ספק בנפרד, אבל אם יש הצעות יותר טובות בבקשה... * זכרון 1GB DUAL CHANNEL תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dwurtz,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בעיקר בשביל להעתיק קלטות וידאו למחשב. גם בשביל משחקים ולערוך סרטים, אבל לא משהו רציני. ראיתי מודעה למחשב בעיתון, ורציתי לדעת אם זה מחשב טוב או גרוע.. אז המפרט הוא: מעבד: אינטל ליבה כפולה PD 2.8GHZ לוח M: Arsock Chopset Intel 775i945GZ כולל כרטיס מסך 224MB הלוח תומך USB2, PCI-EXPRESS , SATA2 זכרון: 512MB DDR2 667MHZ דיסק קשיח: 80GB 7200 RPM SATA2 צורב DVD שיכבה כפולה במהירות X18 מארז עם הספק 500W כולל USB קדמי אין לי בעיה לקנות עוד זיכרון או כרטיס מסך. אבל האם הלוח M והמעבד טובים? תודה לכל עזרה!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  16. Started by NatanZ,

שלום רב, אני מחפש מחשב שיוכל להריץ SolidWorks, בתקציב של 5K (עם חריגה עד 5.5) עם המפרט הבא: * מטרות המחשב? סרטוט SolidWorks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או 17. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות ל- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות * משקל רצוי? אין דרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישות, כמובן שעדיף שיחזיק כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום שאלה על מפרט מפרט משרדי/ביתי בסיסי מתוך המפרטים המומלצים באתר (http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137584&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99). אני מחפש מחשב בתקציב נמוך לשימוש של אופיס, אינטרנט וקצת סרטים. שאלותי: 1. איך המארז במפרט הזה מבחינת השקט? (לפי הדירוג של המפרטים - 1-10, 10=שקט). 2. הם ניתן במחיר הזה (בפחות יותר טוב...) לשים למחשב הזה גם יציאת HDMI בלוח אם? תודה

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by רועי גרין,

תקציב 3500 אפשר להתגמש טיפה תודה לי מי שעוזר

19. שלום רב, החלטתי לקנות את IdeaPad s12 של lenovo (הוא הכי מתאים לי מבחינת יחס גודל מסך - משקל. ועדין במחיר סביר) יש שתי תצורות עיקריות: 1. נפח זכרון של 1024MB, דיסק קשיח 160, חלונות xp, משקל 1.4 (בסביבות 1900 ש"ח) http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=735980 2. נפח זכרון 2048MB, דיסק קשיח 320, חלונות 7, משקל 1.6. (בסיבות 2750 ש"ח) http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=744737 (יש גם הבדל בכרטיס מסך לפי מה שהבנתי) כיוון שקיבלתי המלצות רבות לקנות מחשב שיש בו 2GB זיכרון אני מתלבט האם לקנות את התצורה הראשונה ולהחליף זכרון או לקנות את התצורה השניה מראש. ההבדל במחיר, לאחר החלפת הזכרון הוא 400-500 ש"ח. נפח הדיסק-קשיח לא כ"כ משנה לי. אשמח לקבל עזרה בהתלבטות הזו אביב

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. היי חברים, תודה מראש, הערות בסוף. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להתקרב לכיוון ה7,000 אך אעדיף לא לחרוג מכך. 2. מה שימושי המחשב? אודיו מקצועי (פרנסה) וגיימינג: א) המחשב הולך להריץ על בסיס קבוע את תוכנות Pro Tools 11 ו Ableton Live לעריכות ולמיקסים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Far Cry 4, GTA5, ומשחקים מאוד גרפיים בכללי. צריך להיות תואם קדימה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): שני מסכי 1920x1080 דרך DVI בגודל 23.5. -לאילו הגדרות גרפ…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by Jenovav,

היי חבר'ה, בקרוב אתחיל ללמוד אנימציה, ולשם כך אצטרך מחשב הגון שיוכל להתמודד עם תוכנות גרפיות כבדות לתלת מימד, ותוכנות אדובי למינהן(פוטושופ, אפטר, אילוסטרייטור). מה שבגדול מחייב כרטיס גרפי מרשים וכוח עיבוד חזק. אינני מעודכן ברכיבים החדשים בשוק, ואשמח לשמוע את המלצותיכם. תודה!

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  22. מעוניינים לזנוח את הסיסמאות ולהגן על פרטיות מחשבכם בעזרת מראה הפנים שלכם? אלו הם המחשבים שיאפשרו לכם לעשות זאת עם השקתה של המערכת החדשה ממיקרוסופט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הנה-הם-המחשבים-שתומכים-בטכנולוגיית-זי/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. איזה קירור עדיף יותר ל-OC של המעבד האם Scythe Infinity כמו שהשתמשו באוברקלוק של המעבד 4300 בביקורת הנה לינק http://hwzone.co.il/reviews/e4300/3/ או SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm אני מתכוון לעשות לו אוברקלוק במפרט הבא (בשביל משחקים) : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: XFX - XFX GeForce 8800 GTX 768MB DDR3 PCI-E דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT קרור למעבד: …

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב משחקים חדש ואשמח לעזרת אנשי הפורום. להלן תשובות לשאלון + מפרט שהרכבתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תוספת של 200 ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, גם צפייה בתכני HD וקצת עבודה עם matlab. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - matlab בשימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - diablo 3 ROS, Heroes of the storm, Assassin's creed וכל הרחבה/עדכון חדשים שיו…

25. קודם כל שתדעו על מה אני מדבר הנה המפרט: מעבד ?AMD? Athlon 64 3200+ (S-754) לוח אם למעבד ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) זכרון? DDR 400 512MB Twinmos כרטיס מסך? PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 כרטיס קול? PCI Sound Card 6-ch(32bit) דיסק קשיח? WESTERN DIGITAL 80GB SATA שונות Case FAN + LED x3Color מארזThermaltake Sviking VA4000BWS Power Supply KSP 400W (True Watts) PFC טוב אז אחריי שראיתם את המפרט יש לי כמה שאלות: 1.על הלוח יש כבר כרטיס קול אם כן או אם לא אז תגידו ומה עוד יש עליו(מה מובנה על הלוח) 2.למארז לא מצורף ספק? 3.והאם כדיי מעבד אחר? 4.תנו לי עצה מה יאיר טוב את המארז שלי :anim-jjd: תודה אנשים...

• 10 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.