עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Or ei,

אני מחפש מחשב נייד עם מסך של 15.6 לעבודה בסיסית של אינטרנט מוסיקה וסרטים זמן סוללה ומשקל לא קריטי המחשב רוב הזמן יהיה בבית אחריות חשוב שיהיה 3 שנים! אפשרות שיהיה בחירה של צבע (כמו אצל דל) אני חשבתי על הדגם של ה1545 עם הT6500 ו4500MHD זיכרון והארידסק ממש לא חשובים כי זה תמיד ניתן לשינוי אך ראיתי באיזה דיון פה משהו על טיב שרותם של דל בארץ אז לרגע נרטעתי תודה!

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  2. חברה באמת, תקציב קטן, אבל באמת שיהיה מחשב שיוכל להחזיק טוב תוכנות מוזיקה ועריכה וצריבה כמובן. 80GB לפחות . עריכה: קצת לחוץ בזמן אשמח לתגובות מהירות, התקציב גדל ב500. תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שצריך אני גיימינג בינוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) אינטרנט ומשחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפחות 24 אינץ עדיף יותר , 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  4. 1 ) מה עדיף מבחינת אמינות 2 ) אם האליאנוואר , אז את ה17 או 14 ? http://goo.gl/a4Urk http://goo.gl/7MiMG התקציב שלי הוא 1500$ כולל טקס והיות שיש להם הנחה של 25% אני יכול להוסיף עוד 300$ פלוס מינוס 3 ) האם כדאי להוסיף כיסוי נגד השתקפויות ? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  5. מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב ללא כרטיס מסך וללא ציוד הקיפי: תקציב: 2500 ש"ח (טיפת חריגה אפשרית) יעוד: המחשב ישמש למשחקים בעלי דרישות בינוניות (בעיקר RPG כגון Dragon Age). מסך קיים 19” רזולוציה 1280x1024 בכוונתי לרכוש כרטיס מסך בנפרד, כניראה דגם מבוסס על ATI RADEON HD 4850 512Mb נפח דיסק יכול להיות קטן אין חשיבות רבה לרעש אבל כמובן שעדיף פחות רועש אין בכוונתי לעשות OC. אני מעוניין לעבוד במערכת הפעלה של 64 ביט 4 גיגה זיכרון אני ארצה שיהיו לי אפשרויות לשידרוג עתידי אם הלוח לא תומך בUSB3 חשוב לי שיהיה PCI-E נוסף להתקין כרטיס USB3 בעתיד. לדעתי עדיף לי ללכת על זיכרון DDR3 מאחר ובעתיד כשארצה להרחיב זיכרון DDR2 יהיה יקר יותר. אני חושב שמעבד Intel Core i3 530 יתן לי פוטנציאל צמיחה…

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  6. http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12869,12980

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קודם כל תודה מראש, בעבר עזרתם לי הרבה ברכישת לפטופים אני מעוניין לפטופ בעיקר לגלישה באינטרנט. כנראה כרגע אני מעוניין בגודל של 13 אינץ . הדגם הזה: Dell Vostro 1320 T6570 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1899 הסתדר לי טוב בתקציב, ונראה לי גם מבחינת הנתונים שלו. הבעיה היחידה שאני לא שלם איתה זה שהמסך אינו LED. 1. מה אתם אומרים, ההבדלים הם קריטים בין ה LCD המיושן ל LED החסכוני? 2. מה אתם אומרים בכלליות על המחשב? יש לכם המלצות נוספות בתקציב? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, אני זקוק לעצתכם על המפרט שהרכבתי ב-TMS. המחשב נועד לגיימינג כבד. בניתי את המפרט כהכנה ל-SLI כי אני מתכנן שנה הבאה לחבר מספר מסכים. המפרט יצא טיפה יקר לטעמי (תקציב של 8K) ואני מניח שטיפה התפרעתי אשמח לשמוע על הצעות להוזלה בלי לפגוע בביצועים (שמירה על יכולת חיבור כרטיס נוסף בSLI). בנוסף יש לי כמה שאלות... כמה שיפור בביצועים מקבלים מכונן SSD? האם זה באמת שווה את המחיר? אם אני ארד מה-SLI אני מניח שהמחיר יהיה יותר קרוב ל 6K. איזה מפרט הייתם מציעים במקרה זה? האם אני יכול לחבר מסך אחד לכרטיס הגרפי ואת השני ללוח אם או ששניהם חייבים להיות מחוברים לכרטיס? בנוסף מילאתי את השאלון אם יש לכם הצעות למפרטים נוספים. זה המפרט מTMS: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . …

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  9. שלום, אני בא לעזרת חבר שלי בבנית מפרט חדש לכבוד הבית החדש שלו. מה שהוא צריך: מערכת(CPU GPU MB ספק כח והכל, הקופסא) כרטיס קול איכותי להקלטה והשמעה במערכת 5.1 מערכת 5.1 סראונד מסך הרכיב היחיד שהוחלט הוא המסך, שיהיה DELL 2408WFP נא לשים לב שכל הדברים שהוא צריך שרשמתי כולל המסך, צריכים להגיע לעשר אלף, מותר לחרוג אבל לא להגזים. 8GB RAM, המחשב ישמש הרבה לעריכה גרפית כרטיס מסך חזק, לא הרבה משחקים, אבל שוב הוא יעשה עריכה גרפית ואם הוא ירצה לשחק, שתהיה לו האופציה מארז איכותי, לא מצועצע, השקט מאוד חשוב (9 מ10), אז מארז שקט ומאוורירים שקטים, שיהיה לא עם מיליון לדים וזה, מארז איכותי (חשבתי על הANTEC P190 או משהו בסגנון) לאיכסון, SSD וHD, אין הרבה מה לדבר פה הסאונד, מערכת סראונד, (5.1…

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by roi.vahab,

שלום , יש לי מחשב "גיימינג" ישן שכבר דיי צולע והייתי מעוניין לשדרג/לחדש .הSSD שלי מהדור הישן וגם אותו חשבתי לשדרג. אשמח לקבל מפרט כולל 3080 . תודה לעוזרים. מפרט נוכחי : Processor Intel(R) Core(TM) i5-4670K CPU @ 3.40GHz 3.40 GHz Installed RAM 16.0 GB (15.9 GB usable) Gigabyte Technology Co., Ltd. H87-D3H-CF GTX 970 750W 1. מה התקציב המירבי? 5K האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר וקצת קיובייס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

11. Started by yosisharaby,

התקציה הוא כמעט ואין מגבלה 2000-2300(דולר) מחשב נייד של 13 אינץ בערך,שיהיה כמה שיותר חזק מעבד זיכרון הארדיסק כרטיס מסך שיהיו חזקים בתקציב הזה המחשב בשביל חבר,והוא שאל אם כדאי לו להביא מאק או מחשב נייד רגיל? זה לא בשביל משחקים או משהו

• 32 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. שלום לחברי הקבוצה, אשמח לעזרתכם:) אני רוצה להחליף את המחשב הנייח הביתי ( כבר עייף, 6-7 שנים). מרגיש שלא בקיא בטכנולוגיה אפ טו דייט... אשמ להמלצה למפרט לא מוגזם אבל חזק לטובת השימוש שלנו. אפרט את הצרכים / השימושים השונים שלו- - עבודה בעריכת טקסט בסביבת אופיס לכתיבה אקדמית (וורד בעיקר) על קבצים גדולים. - עובד 24/7 בכל עונות השנה -משדר תכנים על שרת plex לטלויזיה החכמה בסלון על הרשת הביתית, שידור תכני וידאו הסטרימינג מהמחשב לטלויזיה בעזרת שרת שמוקם מקומית על המחשב. - כונן אחסון גדול (1-2tb) ssd לאחסון קבצי תמונות, תכניות וסרטים. - הורדה שוטפת של טורנטים בעבודת רקע. - עבודת…

13. Started by EladBr,

אהלן, אני יודע שהתקציב לא גבוה, אבל זה מה יש :-( המחשב הולך לשמש כמחשב של הבית, הוא לא באמת יצא ממנו, פשוט אין מקום בבית למחשב רגיל. הכי חשוב מעל הכל, שלא יהינ עגלה. (המחשב הנוכחי לוקח בין עשר לעשרים שניות לפתוח את הכרום אחרי שלחצתי עליו. זה עגלה.) * תקציב? 1500 (אפשרות חריגה של עד 100). * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים לעיתים די רחוקות. לא אריץ עליו משחק אחד. * גודל המסך? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? פחות קריטי לי הנתונים הגרפיים כך שאני יכול להתפשר פה, יותר חשוב לי המהירות של המחשב. * משקל רצוי? יכול גם להיות כבד מאחר ויישאר כמעט תמיד בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, לא חובה. ואם יש מחשב שאפשר גם להוציא את הסוללה ולעבוד ישירות מהחשמל, עדיף יותר. *…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולכם, אני בודק אפשרות למכור את המחשב הקיים שלי (שמפרטו מצוין בהמשך) לחברה של אבא שלי שכרגע צריכה מחשב לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט בלבד. רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב שברשותי ומהו סכום הוגן לדרוש עבורו. יש לציין שהגברת לא מבינה כלום במחשבים, אבל אני לא מחפש פרייארים, אלא deal הוגן. אשמח אם תוכלו לתת הצעת מחיר (פחות או יותר) עבור כל רכיב במחשב, אם כי אתם יכולים גם לתת הצעה למחשב כולו אם אתם עצלנים. - מעבד: Amd Athlon 1900+ - לוח אם: Gigabyte 7VARXP, כ.קול (מובנה), כ.רשת (מובנה), raid, USB 2.0. - זיכרון פנימי: 256MB DDR - כ. מסך: Nvidia Geforce 4 MX-440 - כונן קשיח: Western Digital 7200 40GB - כונן קשיח2: Western Digital 5400 40GB - כונן DVD: Toshiba 8x - צורב …

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  15. הרבה זמן עבר מאז שהתעסקתי עם מחשבים נייחים , אז הגיע הזמן להתחדש באחד כזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על חשבון דברים חשובים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , אינטרנט ,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa 15 בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בהתחלה יחובר למסך טלויזיה 32 , בהמשך נוסיף מסך מחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Rin,

היי אנשים , (עודכן ) אני יעשה את זה את זה קצר וקולע ( עונה על שאלון חוקי הפורום בפומרט אחר ) המחשב הנייד במחיר 4000 השימוש הינו לאינטרנט \ סרטים-סדרות , שימוש יומי ושכל חבר שלכם ישמח לקבל חובה מסך 14/15 זכרון 8GB HDMI מעבד אינטל דור 4 ומעלה ( Haswell ) לא רוצה ללא SSD HYBRID ללא מסך מגע עדיפות ל USB3 SSD? בחלום הלילה אני מניח בתצקיב הזה קליל ולא כבד , שיהיה אפשר לקחת לחו"ל או לצימר בצפון בכיף ולא להתעצבן הערות מה שלא רשום , כנראה לא קריטי, מערכת הפעלה עדיפות ל 7 או להתקנה בצעמי עם זה מוזיל את העלות ( עודכן ) אשמח להצעות הערות והארות , תודה מראש

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. שלום, אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי מחשב נייד שאמור לשמש אותי במשך 4 שנים ללימודי הנדסה. אחרי הרבה חיפושים וקריאה בפורום הבנתי ש lenovo flex 2 מומלץ וגם עונה על הצרכים שלי. אני חושב לקנות את הדגם: [h=1]Lenovo Flex 2 (14 inch) 5942-6615 . הבעיה היא שאין בו כונן ssd, אבל גם לא מצאתי מחשב עם כונן ssd מספיק גדול במחיר נורמלי. השאלה היא אם אני אוכל בעוד שנה/שנתיים כשהמחירים ירדו להחליף את הכנון הקשיח של האחד טרה בכונן ssd. ומה דעתכם על המחשב הזה בכללי? הנה הדרישות: [/h] * מטרות המחשב? הפעלה מהירה של תוכנות שאצטרך להשתמש בהן בעתיד שקשורות ללימודים , אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 או 13.3 עדיפות למסך מגע * רזולוציית המסך? לא חושב …

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. היי שלום לכולם, הסתכלתי לי באתר של DELL ועיינתי בXPS13 עם העיצוב המחודש והבהחלט נחמד שלהם שם להפתעתי הרבה כאשר עברתי למפרט כאילו מפרט שנחשב למיושן עם מעבדי Core 2 Due וכרטיסי מסך גם מהדורות הישנים יותר למישהו יש הסבר לזה? איך יכול להיות שבזמן שכולם משדרגים לסדרת הI החדשה דווקא דל נשארים מאחור?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by cupidil,

הי, אשמח לעזרה. מחפש מחשב נייד שמאפשר הרצה במקביל (+כרטיס גרפי) של OBS +בלנדר +phasmophobia. גודל מסך 15.6-16.2 מה דעתכם על https://ksp.co.il/web/item/306904 ? תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (מיינקראפט, phasmophobia), עריכה גרפית (בלנדר). צריך לתמוך בהרצה בו זמנית של OBS +בלנדר +phasmophobia 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קי…

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  20. מסך דק', צורב DVD ,דיסקט ,כונן DVD , דיסק קשיח SATA , לוח אם אמד nf4 sli , כרטיס מסך PCIE, מארז כולל הפסק וחלון. רק משחקים גובהה גם קצת בתי קולנוע. אני מחכה שתציע לך תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by lalamor1234,

שלום, יש לי מסך 22 אינץ', ואני מעוניין במפרט לגיימר, שיעלה משחקים על הכי גבוה. ללא ספק כח, עם אפשרות לקנות כרטיס מסך מחו"ל במידה ובארץ יקר מדי. חשוב: 4GB זכרון G.SKILL, הארד דיסק 1TB, קירור טוב למעבד ו-I5\AMD הכי משוכלל. *מעוניין לשמוע הצעות עם כרטיס מסך, אך ללא ספק. הספק שיש ברשותי הוא 750W Crossair בנוסף, מארז ולוח אם מתאים, כמובן. ללא צורב וציוד היקפי.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  22. שלום, רציתי להתייעץ איתכם לגבי 2 דגמים של אסוס , שאני מתכוון לקנות אחד מהם רק שאני לא יודע מה יותר כדאי לי,. הדגמים הם: 1. Asus® Notebook Silver 13.3" I5-480/4GB/500GB/W7HP64 | U36J 2. ASUS NB U30S I5-2430/640G/4G/1ARX/8SL אני לא יודע מה יותר כדאי לרכוש. חשוב לציין שזה צריך לשמש אותי ללימודים (בעיקר תוכנות של תיכנות), סרטים HD, ואיזה משחק או שתיים.. אודה לכם אם תוכלו לתת חוות דעת והמלצה מה עדיף. שבוע טוב עריכה: * מטרות המחשב? לימודים בעיקר תוכנות של תיכנות למניהן. משחקים: פה ושם לא משהו רציני צפיה בסרטים HD * גודל המסך? לא יותר מ 13.3" * משקל רצוי? כמה שיותר קל . פחות מ 2קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן , מעבר ל 4 שעות * האם…

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by 1nir123,

יש לי את הtoshiba satellite l50-b-1dh הוא חדש ומגיע בלי מערכת הפעלה כשאני אני מכניס דיסק של WINDOWS הוא כותב one of the slected files on the selected boot devicr was rejected by the secure boot feature מה עושים?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Amount: 1 Total Price: 593.42¤ -------------------------------------------------------------------------------- Computer Assembly Amount: 1 Total Price: 163.23¤ -------------------------------------------------------------------------------- Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! Amount: 1 Total Price: 119.38¤ -------------------------------------------------------------------------------- Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD (שמעתי שיש בעיות עם הHD של החברה הזאת-זה נכון?) Amount: 1 Total Price: 719.95¤ -------------------------------------------------------------------------------- Gigab…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מעבד Intel Core 2 Quad Q8300 Tray ₪656 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ8300ay לוח אם Gigabyte GA-EG41MFT-US2H ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950040 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪305 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 מארז ללא ספק Gigabyte GZ-KX1 ₪199 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=407200 ספק כח Enermax Tomahawk 405W ₪220 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ETK405AST סה"כ מחיר לכל המוצרים:2114₪ ללא ציוד הקפי כ. מסך כרגע אני חוסך אז אני ישתמש במה שיש לי כרגע Gigabyte 9500GT 512MB DDR3 כנ"ל לגביי דיסקים קשיחים,יש לי כרגע שתיים אחד 160GB SATA1 והשני 80GB…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.