ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש אישי ויש לי הזדמנות להזמין אותו מחו"ל, אשמח אם תעזרו לי ובכלל, האם יש טעם לקנות מארה"ב או לקנות בארץ?? * מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים (המחשב חלק מהזמן יהיה מחובר לטלוויזית LCD) * גודל המסך? לפחות 14" עדיפות ל15.6 * משקל רצוי? משהו שאפשר יהיה לסחוב בתיק, לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 3 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? וכו) המחשב יהיה מחובר לטלוויזית LCD לדעתי חובה HDMI * בלוטות? ממש לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח[, או שילוב - דורש mSata)אין צורך בSSD * כונן CD/DVD? צורב? ממש לא צריך כונן בכלל כונן Bluray?לא האם נדרשת…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. * מטרות המחשב? אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו), לכן גם חשובה לי מקלדת נוחה. * גודל המסך? 15.6 אפשר גם 14 , תציעו. * משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונן CD/DVD? צורב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש בידי מפרט פוטנציאלי שהוצע לי ורציתי לדעת אם אפשר לנצל את המערכת באופן מקסימלי ע"י שינוי כזה או אחר בחלק מהרכיבים. שימושי המחשב העיקריים הם סרטים בהיי-דף וגיימינג קל-בינוני ככל הניתן. התקציב הכולל של המפרט הוא כ3000 ש"ח ועבור השינויים אפשר לחרוג מעט.. מארז huntkey torch silver ספק כח huntkey jumper 450w PSU+80 לוח אם Gigabyte GA-H67MA-USB3-A3 מעבד Intelcore I5-3470 CPU tray קירור\איוורור Deepcool Icewing5 pro cpu fan זיכרון פנימי Team Elite 1600 DDR3 8GB כונן קשיח Toshiba HDD 3.5 1TR Sata3 כרטיס מסך AFOX GT-630 2GB DDR3 128b כונן אופטי LG dvd-rw H22NS70 sata black אודה לתגובות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין 2 מחשבים, ללא התחשבות בפרמטר המחיר איזה מחשב טוב יותר ומומלץ יותר? http://ksp.co.il/?uin=17404 http://ksp.co.il/?select=.268..271..137..214.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17165&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אני צריך חוות דעת על המפרט הזה זה ממש דחוף!! ואם אתם שואלים למה אין במפרט הארד דיסק אז אני לא צריך...
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 100 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , sony vegas השימוש הוא בעיקר חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. sc2, planetside 2, ac3, bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 - 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי נייד(הנ"ל) יש שם את המאיץ הגרפי של אינטל+Radeon HD 7730M,המחשב מריץ Win 8.אני לא מצליח לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך.כל דרייבר שאני מוריד שנועד לכרטיס הנ"ל ול win 8 -לא נכתב בשביל win 8! AMD גם לא מזהה שיש במחשב את הכרטיס שלהם(תוכנות צד שלישי כן מזהות כמו gpu-z וכדומה) ואז אני לא יכול להתקין את הדריברים ולא את ה control center.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
כמה שווה יד2? לוח אם גיגהבייט G31 בן שנתיים וחצי מעבד E5200 זיכרון DDR2 800MHZ 1GB שדרגתי לi3 2120 תודה
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, מחשב נייד לצרכי לימודים (אופיס וכדומה), גלישה וסרטי HD. מסך 13.3".,ח אני סטודנט לכן העניין הכספי משמעותי ביותר, הסכום המרבי אשר אוכל להוציא הינו עד 3500 ש"ח אם יש בפחות מה טוב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. משחקים ברמה בסיסית. בעיקר סרטים ותוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X1200 אולי גם 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב HTPC בתקציב זול של עד 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי. הצרכים הם גלישה באינטרנט, צפייה בYOUTUBE וVIMEO, ניגון של סרטי FHD ותלת מימד לטלויזיה. אין צורך בכרטיס קול מיוחד, למה גם ככה זה מחובר למערכת סטריאו. רצוי שיהיה מארז קטן יחסית אבל לא היסטרי אם לא. אולי אבל לא היסטרי אופציה לשדרוג עתידי לכרטיס מסך יותר רציני מה אתם אומרים? יש מצב להצליח להרכיב בתקציב הזה? או שהגזמתי? תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
- המחשב מיועד למשחקים כבדים הקיימים ולמשחקים ושיצאו בעתיד למשל : black ops 2 , planet side 2 , battlefield 3 - גודל המסך שלי הוא 22 אינצ' , ואני משחק על הרזולוציה - 1920X1080 - זאת הצעת מחיר שקיבלתי IVORY המפרט : מארז - ARCTIC BLACK 12CM X2 לוח אם - B75MA-P45 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד - intel quad 3470, socket 1155 core i5 6mb זכרון - crosair 2x4GB (8gb) ddr3 1600 mhz צורב - SATA SONY OPTIARC DVDX24 DL דיסק קשיח - intel 330 2.5 sata3 120GB SSD בלי כרטיס מסך בלי ספק כח בלי ציוד היקפי בלי OVERCLOKING בלי מערכת הפעלה סה''כ מחיר - 2760 ש''ח אז ככה : 1 - זה שווה את המחיר? 2 - את הכרטיס מסך אני קונה לבד , אם אפשר תציעו לי כרטיס מסך , אני מחפש משהו טוב למשחקים הכבדים שיש ושיצאו …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים ! יש לי חבר שמתחיל בקרוב לימודי אנימציה. לאחר שהמחשב הקודם נותק מהמכשירים - מבקש להתחדש במשהו חזק. על המחשב להיות החזק ביותר בגבולות התקציב, עם ראיה קדימה לתקופה ארוכה. עליו לתת תמיכה טובה ביותר לתוכנות כמו מאיה ולייטווייב . 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 - אלא אם אין מצב להכניס במחיר כזה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ?משחקים ועריכה גראפית א) מיעוד לעבודה עם מאיה , לייטווייב - בשימוש כבד , עם אופציה לפרנסה עתידית . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא גיימר, אבל דרושה יכולת…
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בעד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כמו tf2 cs וmaplestory -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב ביתי רגיל לעבודות משרדיות, אנטרנט (לא גיימינג - אין רלבנטיות לכרטיס מסך טוב) המחשב עתיד לשרת אותי כמה שנים טובות (5) לכן התקציב גבוה יחסית כי אני רוצה מחשב חזק שיהיה מהיר וגם יחזיק הרבה זמן (מעבד חזק, לוח אם איכותי, זכרון גדול ומהיר, ספק כוח איכותי) <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Arctic Alpine 64 Pro Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz Gigabyte GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 5.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec Neo Eco 400C 400W Active PFC 12cm PSU (Retail) Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) סה"כ: 2735 ש"ח צרכים: מחשב רב תכליתי, שיהיה בו חיבורים ל-USB3, HDMI, הרצת משחקים פשוטים על גרפיקה סבירה, ריבוי חלונות פתוחים, צפייה בתכני HD.. מס' שאלות: הקירור מתאים …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי אבל עדיף להישאר בתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - אני מניח שאתם יודעים מה זה אומר, כל הCOD למיניהם, AC בכל גירסאותיו וכבדים יותר - שיריץ באיכות גבוה. תכני HD - צפייה בסרטים/סדרות באיכות HD (אני בעל מסך 1080p). עבודה משרדית - עבודה בוורד, אקסל, פאוורפוינט וכל זה. תכנות - ECLIPSE, PYTHONXY, VISUAL STUDIO 2010 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ECLIPSE, PYTHONXY, VISUAL STUDIO 2010 ב) במידה והמחשב מ…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור עריכת ווידאו וגרפיקה. הרכבתי לי את המפרט המצורף, אשמח לקבל כל הערה ו/או הארה שלכם תודה מראש מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק Intel 120GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW120A3K5 Retail צורב פנימי Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata ספק כח Corsair TX550M 550W Modular Active PFC 14cm Fan מארז Thermaltake Element T Midi Tow…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד ACER ASIPIRE 5740G עם דרייברים רק ל- WIN7: http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=1878 האם אני יכול להתקין WIN8 ולהשתמש בדרייברים של WIN7?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
את המחקר שלי עשיתי פחות או יותר לגבי איזו חומרה צריך, אז אני אכתוב כאן ב"ראשי תיבות": - מעבד i7 דור 3 - 16GB זיכרון - כרטיס מסך Quadro 2000M מינימום המחשב ייקנה בארץ או בארה"ב. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות/צפייה בסרטים/עריכה גרפית כבדה(Z brush, Maya, Premiere, After Effects וכו')[בלי משחקים, לא קלים לא בינוניים ולא כבדים] * גודל המסך? עד 16 אינץ * משקל רצוי? עד 4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יכול להיות נחמד, ממש לא חובה. המחשב יהיה רוב הזמן בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI זו תוספת חביבה. USB 3 חובה. * בלוטות? לא חובה, אבל יכול להיות נחמד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB, לא SSD. * כונן…
-
- 51 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי, חייבת לקנות מחשב חדש PC, צריכה המלצה על מפרט. השימוש העיקרי הוא בתוכנות אדובי ותלת. אולי בעתיד הקרוב גם בפרימייר ואפטר. בקשה שניה היא, אני מאוד רוצה לפטופ, האם יש לפטופים מספיק חזקים עבור הצרכים שלי? אני רוצה לחבר מקלדת ומסך בזמן שאני בבית ולצאת לפגישות ולקחת אותו איתי... תודה מראש לכל המגיבים...
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חשבתי ללנצל את ההזדמנות של וואללה שופס לBLACK FRIDAY אני צריך מחשב נייד לבית שיחליף את הנייד המתיישן תקציב לא גבוה אמנם, אבל זה נראה לי יספק למחשב שמרבית זמנו יבלה בגלישה באינטרנט, משחק קצת, אופיס וכולי.. ההתלבטות שלי היא בין 2 מחשבים: סמסונג סדרה 3 300V5A מעבר i5 2450m עם הרד דיסק 7200RPM ו 6 ג'יגה זיכרון http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKao5il או לנובו Z580 מעבד i5 3210m עם הרד דיסק 5400RPM ו4 ג'יגה זיכרון (ומגיע ללא מערכת הפעלה, אבל זה לא נורא, ווינדוס 8 היום עולה 100 שקל בערך) http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1NJMBBEBIV מה הייתם ממליצים? הלנובו עם מעבד מעט חזק יותר, אבל הרד דיסק איטי יותר ו2 ג'יגה זיכרון פחות לשניהם אותה אחריות (של שנה אחת, מה שקצת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב טבלט \ נייד קל לאימא שלי לצרכים משרדיים. לא סגור לגמרי מה עדיף ואשמח להמלצות. המפרט בגדול ------------- גודל המסך?13-14 לנייד, פחות לטבלט ... * משקל רצוי?עד 1.5 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI לא. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) תלוי במחיר אם נכנס אז SSD יתקבל בברכה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני קונה בארה"ב, אז כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * אני גם מעדיף שתהיה אפשרות להכתבה קולית בע…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היכולות המינימליות שדרשתי מהמחשב בהתחלה היו: - יכולת להריץ Windows 8, ומעליו כלי פיתוח כמו Eclipse ו-SDK ל-Windows Phone 8 וכו'. - פוטושופ, אולי אפילו במקביל לסביבת הפיתוח הנ"ל. - לראות וידאו HD בלי לאגים. ואחרי שהסתכלתי פחות או יותר על מה שיצא, החלטתי אולי כדאי לשים עוד כמה שקלים כדי שיהיה אפשר לשחק עליו Diablo 3 ודומיו. הסתכלתי על המפרט הזה כדוגמה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2757 נראה לי סביר... (בלי הערות על קנייה ב-Ivory, הסתכלתי רק על המפרט, לא מתכנן לקנות שם) אני שוקל גם להוסיף כונן SSD בשביל ביצועים, אבל אולי שווה להשקיע את הכסף במשהו אחר... התקציב שלי עומד על 2500 לכל היותר, בתקווה אם אפשר לסגור את זה אפילו ב-2000. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-