ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לאפטופ שיתן לי מה ש-MacBook Pro Retina 13 יודע לתת. רזולוציה של 2560X1600 פחות או יותר, כונן SSD, מסך 13", לא יותר מ-1.6 ק"ג, 8GB RAM, תאורת מקלדת, עבודה שקטה, סוללה חזקה וטמפרטורה סבירה. יש חיה כזו?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, אני חושב לעשות כמה שינויי חומרה ותוהה כמה אוכל לקבל עם הלוח והמעבד הבאים: לוח: MSI H55M-ED55 מעבד: Intel Core i5-661 3.33GHz 4MB אם כחבילה או אם בנפרד. לשני הרכיבים יש אחריות של עוד כ-6 חודשים. ויש בכלל מה לנסות למכור את הספק הבא: INWIN 450W PowerMan?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכלל המומחים אני רוצה לקנות בימים הקרובים מחשב שישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו premier, vegas, after effect, ואודיו -cubase, fruit loops ומידי פעם להריץ משחקים (borderlands 2, gta v, max payne 3) לאו דווקא על ההגדרות הגבוהות ביותר. 1. תקציב מקסימלי 3,000 א) אני מנסה לחסוך, אבל אם ההבדל ישפיע במיוחד על הביצועים אני אחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. שימושי מחשב - עריכת וידאו ואודיו, גיימינג קל א)תוכנות עיקריות - שימוש כבד בcubase, fruit loops, after effect, premier ב) משחקים שיופעלו: . borderlands 2, max payne 3, gta v מותאם למסך 1080X1920, מסך 23 אינץ' -הגדרות גרפיות בינוניות במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר ביקשתי את עזרתכם בבניית מפרט למדיה סנטר אך הרכישה לא יצאה לפועל ונדחתה במעט לצערי. היום יש ברשותי מעבד i5-2500K 1155 חדש, ואני מנסה לבנות מפרט סביבו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD בלבד, מרכז מדיה ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד ללימודים (תעשייה וניהול). מניח שאדרש בהמשך לתכנות. למרות המחיר שאשלם במשקל על הגב - חשוב לי לשמור על מסך גדול, קרי 15.4". תודה למגיבים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית + מדיה ביתית + קומפילציה פשוטה * גודל המסך? 15.4" * משקל רצוי? אתם יודעים.... סטודנט... כמה שפחות ב-15.4" * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא רוצה להיות מחובר לקיר כל הזמן. מעדיף כאלה שיחזיקו 4-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250GB * כונן CD/DVD? צורב? חיובי. מעדיף כונן מובנה ולא חיצוני. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כ…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מבקש את דעתכם בנוגע למפרט שבניתי מפרט בתקציב סביבות ה5K נבנה למטרות משחק גיימינג כבדים בעקרון כל הערה, דעה וביקורת מבורכת תודה רבה לעוזרים דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 13 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Zotac GTX660 Ti 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB Sata III WD10EZRX 1 כונני SSD: Intel 60G…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי מKSP את המחשב מדגם Samsung NP350V5C-S07IL חדש בניילונים עם אחריות הבעיה היא כזאת: הדלקתי את המחשב לאחר טעינה ארוכה נתתי לסוללה להיטען עד הסוף למרות שחלק אומרים שלא צריך בכל אופן לאחר הרשמה בווינדוס 8 בעברית והפעלת המערכת אני עובד בשפת מערכת עברית כמו בכל המחשבים שיש לי בבית ניידים/נייחים. בכל אופן שאני לוחץ CAPS LOCK המקלדת עוברת לאנגלית אבל חוץ מ-2 אותיות שהם "Q" "W" שהם הכי עיקריים ואני לא מבין מה הבעיה של המחשב מחשב חדש מהניילונים יש לי מחשבים ניידים מחברות HP MSI DELL בחיים לא היה לי בעיה של מקלדת שלא רושמת לי 2 אותיות באנגלית מה שמוזר פה שאם אני הופך את המקלדת לאנגלית פתאום לב ופלא 2 המקשים הבעייתים חוזרים לפעולה רגילה ואני לא מבין מה הקטע של הפגם הזה ??? יש עצ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, HITMAN החדש, FAR CRY 3, NFS , ועוד מחשקים שיבואו בעתיד כמו SPLINTER CELL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים אני משתמש ב1280X1024 ויש לי מסך של ACER 17 אינג' אבל אני צריך חדש גם ככה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ללא חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, תוכנות עריכה תלת מימד ועיצוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, שימוש נרחב בפוטושופ, פרמייר וטיפה Cinema 4d. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק עכשווי שיוצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920×1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
חברים אני מחפש מחשב נייד שעיקר שימושו יהיה אופיס, קצת תיכנות, וסרטים הוא יהיה על הגב שלי הרבה אז רצוי שיהיה נייד. גודל המסך?13.3-14 * משקל רצוי?עד 2 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) hdmi * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) תלוי במחיר אם נכנס אז ssd יתקבל בברכה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? להחלטתכם * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה אנשים אמרו לי שהקירור Scythe Mugen 3 Rev.B יכול לגעת בגופי הקירור הארוכים של ה-G.Skill Ripjaws-X כי הוא די נמוך וגם דיברתי עם מישהו מהפורום הזה שהזכרונות נוגעים לו במוגן בשני הסלוטים הראשונים. ראיתי סרטונים של התקנות של הקירור Noctua NH-D14 וראיתי שהוא די גבוה, וטוב יותר (בתוספת של 120 ש"ח). עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1. ה- Noctua NH-D14 נושא עליו שני מאווררים והוא קירור די גדול ומסיבי, אבל עצם זה שיש עליו שני מאווררים אני מתאר לעצמי שהוא מרעיש כנראה יותר מהמוגן, האם זה נכון והאם רמת הרעש היא בהרבה יותר גבוהה משל המוגן? 2. הוספת ה-120 ש"ח האלה בין הנוגטואה למוגן היא שווה את הכסף? אני מתכנן לעשות OC בעתיד ואני רוצה קירור טוב ואני רואה עליו המון …
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתחדש במחשב חדש יש לי מכסה של 4500 שקל אני רוצה לקנות מחשב חדש שיחזיק לי לפחות 4 שנים בשורה הראשונה, אם זה בלשחק משחקים הכי חדשים בגרפיקה הכי גבוה ואם זה לעבוד עם תוכנות פיתוח שאיתם אני בונה ומפתח תוכנות, בלי כל מאמץ מצד השני, תוך כדי הרצה של המון דברים במחשב במקביל. בעיקרון - אני צריך מחשב ממש חזק, כי אני עובד במקביל ובדרך כלל מריץ המון דברים שדורשים א. מינימום של 6 גיגה ראם, אם זה 20 דפי אינרנט פתוחים עם שרת שרץ דרך המחשב שלי לצורך בדיקה מול תוכנה שאני בונה שברקע רץ לו מוזיקה וכו'. אני גם אשמח אם תמליצו לי על חנות טובה שנמצאת באזור רחובות-ראשון לציון-נס ציונה-יבנה ומה שבסביבה שדרכה אני אוכל לקנות את המחשב, כי אני אבוד בכל מה שקשור לחנויות אמינות שנות…
-
- 34 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
נתקלתי במספר מחשבים אשר עונים על הדרישות שלי ואני זקוק לעזרה בבחירה הסופית (- הדרישות שלי הן סוללה מעל 4 שעות, השימוש שלי הוא תכנות וסרטים). האפשרויות הן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8615 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=17159&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9210 http://ksp.co.il/?uin=16914
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? -3500-4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטורים, משחקי אסטרטגיה, משחקי מבט גוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש כרגע מסך מדגם LG W2343T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש מחשב לשימוש בצפיה בסרטים בחיבור לטלוויזיה, וגם שימושים כלליים. צריך מסך גדול יחסית, חשוב שיהיה עמיד מבחינת הפיזיות שלו ויראה טוב גם לאחר תקופה ארוכה. תודה מראש לעוזרים. * מטרות המחשב? חיבור לטלוויזית HD וצפייה בסרטים באיכות הגבוהה ביותר,כמו כן שימושים כלליים כמו גלישה באינטרנט ואופיס. * גודל מסך ? מעל 6'15 * משקל רצוי? לא כזה חשוב, רצוי פחות מ 4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור 4 שעות נראה לי סביר, אם יותר אז יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן HDMI מן הסתם כי הוא מיועד לסרטים * בלוטות? אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 TERA * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות ב…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חנוכה שמח לכולם, כמו שהוכיח הBlack Friday שבוע שעבר, יותר ויותר אנשים זונחים את המחשבים הניידים לטובת טאבלטים. אך עם זאת, אין ספק שהצורך של אנשים במחשבים ניידים לצרכים פרודקטיביים גם הולך וגדל. עבורי, חייל בודד משוחרר לקראת תואר ראשון, ועבור אנשים רבים אחרים אין את הרצון או היכולת לרכוש גם מחשב וגם טאבלט. הסקר הנ"ל הוא לא דיון בנוגע לעתיד הטאבלטופים/אולטראבלטים/אופטימוס-פריימים ורובוטריקים אחרים למיניהם (למרות שזה נושא מעניין כשלעצמו). הסקר הזה הוא בשביל להבין מהו ההיבריד הבשל ביותר, שעושה את השילוב המוצלח ביותר בין מחשב נייד לטאבלט ? (כלומר, משלב עבודה פרודקטיבית ובידור באופן הטוב ביותר) ואבקש בקשה נוספת מהסטודנטים שבינינו, אני מתחיל בשנה הבאה לימודי הנדסת חשמל, והייתי ר…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי ערב טוב.. הבעיה בכותרת - כשהמחשב מחובר למתח מהקיר (220) יש X FPS ברגע שהמחשב עובד על הסוללה שלו (גם כשנשאר 5% לסוללה) ה-FPS קופץ ביותר מ- 14 (X+14 ) בדקתי הגדרות חשמל (גם מתח חיצוני וגם פנימי) וכל ההגדרות שבדקתי נמצאות על HIGH PERFORMANCE שום הגדרה שבדקתי לא מסומנת על חיסכון בחשמל, אם כך איך אני מנטר את הבעיה?? מן הסתם שאני צריך לפנות להגדרות שקשורות במתח חיצוני ופה אני צריך את עזרתכם... אילו הגדרות יש שאני יכול לסמן אפשרות של ביצועים בהתייחס להגדרות חשמל חיצוני..?
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס, אינטרנט, משחק פה ושם, קצת עריכה גרפית, שמיעת מוסיקה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא יותר מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק איזה 3 שעות בממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) 750 -500 HDD * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקד, סקטצ'אפ, תכני HD, סרטי תלת מימד, ושאר דברים רגילים חיבור הרבה כוננים קשיחים, זה משמש כסוג של NAS לשאר הקליינטים בבית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, צריך את העזרה של המומחים בבקשה: 1. מה התקציב המקסימאלי?7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד תום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 8,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר, וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש כבד, אולי בעתיד יעלו עליו גם תוכנות וירטואליזציה אבל זה פחות קריטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל מה שחדש. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הממ, לא זוכר את הספרות, אבל הFullHD -לאי…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות * גודל המסך: 13 * משקל רצוי: כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות:כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 128 * כונן CD/DVD? צורב: אין צורך * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:לא ומה דעתכם על המחשבים הבאים: http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17314 http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..1483.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17300&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מחשב בעיקר למשחקים.התקציב שלי הוא בין 4500-5000 בשביל המחשב לא כולל ציוד היקפי ומסך.הייתי מעדיף שבמפרט שאתם בונים תשתמשו הכרטיסי מסך של NVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו dark souls,borderlands 2,dota 2,bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב המפרט הקיים אצלי במחשב סה"כ טוב אבל אני מחפש להאיץ את המחשב בתקציב של עד 500 ש"ח לשימושים כליים (אינטרנט ואופיס) ומשחקים קלים: Motherboard: CPU Type TripleCore AMD Athlon II X3 425, 2700 MHz (13.5 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-MA785GM-US2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset AMD 785G, AMD K10 System Memory [ TRIAL VERSION ] DIMM1: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM2: Kingston [ TRIAL VERSION ] BIOS T…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לאחרונה הגיע לידי נטבוק סמסונג N102S, מדובר על נטבוק קטן בעל מסך 10''. למחשב יש שקע אחד שמתפקד גם כשקע למיקרופון וגם כשקע לאוזניות. לצערי הרב אני לא מצליח להשתמש במיקרופון עם המחשב, אני לא הצלחתי להבין האם יש או אין לו מיקרופון פנימי. אבל המחשב גם לא מזהה חיבור של מיקרופון חיצוני, ניסיתי עם 2 מיקרופונים שונים ושניהם לא עבדו הסתכלתי בלוח הבקרה בהתקני שמע, בלשונית של הקלטה מופיע 'realtek high definision audio' מנותק, חיבור דרך שקע 3.5ממ. אין שום אופציה לבחור במיקרופון אחר, גם כשמיקרופון חיצוני מחובר למחשב המחשב עובד עם Realtek בתור התוכנה לניהול הכרטיס קול, יש לי את התוכנה במחשבים אחרים והיא בד"כ מתריעה על חיבור מכשירים לשקע אוזניות של המחשב, במק…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-