ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, באמת באמת באמת רק אם זה באמת הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ליצירת מוזיקה בלבד, עובד עם התוכנה CUBASE. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך, כרטיסי מסך, קול ורשת וכל הדברים האלה - לא צריך שום דבר, רק מה שבא עם הלוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם י…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. תקציב: 5000 ללא מסך (ניתן לחרוג) ללא OC 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קולנוע בייתי, הורדות, משחקים 3. העיצוב לא חשוב לי אלא הקירור 4. אשמח אם אקבל חנויות/ספקים בהם אוכל לקנות את החלקים (יש אפשרות להרכבה עצמית) 5. אבקש את דעתכם למפרט ולהערות שהערתי...(יש לי צורך רק בחלקים שציינתי) מעבד: ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: Intel® Desktop Board D975XBXLKR REV305 או GIGABYTE GA-965P-DQ6 LGA775 (האם מעבד אינטל הולך הכי טוב עם לוח אם של אינטל ?, או כדאי ללכת על ג'יגהבייט או על איזשהו ASUS) זכרון: 2GB (אין לי מושג על איזה חברה ללכת, על איזה מהירות ללכת 667/800) כ.מסך: יש לי העדפה לATI (אם אתם חושבים אחרת אתם מוזמנים להגיב) לא יודע על איזה חברה ללכת חשוב לי ש…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב ביתי. קצת יעבוד בו בפוטושופ ,בסוליד וורקס ,וקאמ 2014 יש לי מסך וציוד היקפי יש לי ספק כוח של tt550 יש לי כרטיס מסך ישן מהמחשב הקודם 9600gt oc בזמנו על לי 1100 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שתהייה לו אפשורות לשלושה מסכים, שניים בו זמנית והשלישי בלחיצת עכבר (לא ניתוק כבלים או חיבור מפצלים). כמו כן על הלוח להכיל חיבור ל-5.1 (רמקולים), כרטיס רשת של GB. ריבוי משימות זה חשוב. SSD של 120GB. אין צורך בציוד היקפי או מארז. צריך ספק, כי שלי ישן. המחשב לא ישמש למשחקים בכלל, אך עם זאת לתכנות כן. תכנות בסיסי של מתמטיקאי. (התוכנות של המתמטיקה קצת כבדות לי על הנייד שיש בו I3 עם 4GB זיכרון, אבל זה סבבה). לא צריך משהו מפציץ, אני מודע לכך שהתקציב מוגבל. תודה (מקווה שרשמתי את ההודעה כמו שצריך, אם לא תגידו לי שאשנה)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנות גרפיקה עריכת סרטים וויסטה בעתיד. מעבד נמוך יותר, קצת מפחיד אותי לגבי בעתיד לבוא..., אין לי מושג קלוש בהמהרה עתידית, כן כדאי או לא..., המפרט לשיפוטכם. יש לי ציוד הייקפי קיים. תודדדדה ;D . מצורף המסמך (יש חנות יותר זולה?) לעיונכם. [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח אם תוכלו להמליץ על על מפרט מחשב שיענה לי על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש״ח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, משחקים, צפיה בסרטים וצפיה/עריכה של מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CC, Adobe Lightroom, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, FIFA 16, NBA 2K16, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מחו''ל הגיע, דגם: HP G72-260US Notebook שאלות: 1. קיבלתי איתו כבלים אבל החיבור זה חיבור של חו''ל אז איפה אני משיג מתאם שיאפשר טעינה של המחשב בחשמל של הארץ ובחיבור לחשמל של הארץ? 2. המכס שהייתי צריך לשלם עליו זה 514 ש''ח, זה הרבה יחסית או לא? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימושים כלליים(אינטרנט, אופיס וכו'), וידיאו HD, ומשחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כלל המשחקים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות/בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, 22 אינץ' 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה לי שהגעתי לנוסחא המנצחת אחרי מספר בדיקות. אני עדיין מתלבט כנראה שאחליף את המסך למסך של SONY 19" X95F ב 1600 ש"ח. בכל מקרה אני עדיין במסגרת של 7000 ש"ח ועוד עם מקלדת ועכבר שנראים ממש טוב. מה לגביהם באמת למישהו יש ויכול להמליץ או לא להמליץ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב עד 4000 ש"ח. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים בד"כ באיכות HD. חשוב שהמחשב לא יקרטע בזמן הרצת הסרטים. * גודל המסך - 14 אינטש' מט, לא מבריק * משקל רצוי -שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - 5, 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - ssd בשביל מערכת הפעלה (אני חושב ש - 128GB יספיק) ודיסק של 500GB בשביל השאר או משולב. * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, קניה בארץ - אחריות יצרן עדיף ל - 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - windows7 . עדיפות למחשבים של samsu…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל החברה הרציניים פה בפורום, למרות שרשמית אני חדש כאן, עוקב אחרי הפורום הזה זמן מה. למדתי שאם מציגים שאלות קונקרטיות, מנהלים דיון עינייני ובראש פתוח אפשר ללמוד לא מעט. אז במה מדובר: אחרי התלבטות ארוכה החלטתי סוף סוף על קניית מחשב שולחני חדש, שימושים: עריכת ווידאו (HD), סאונד וחטאי גיימינג. תקציב בסדר גודל של 7-7.5K כולל מסך וציוד הקיפי. הנה השאלון הרשמי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 סה"כ. 2. מה שימושי המחשב? עריכת ווידאו (HD), עריכת סאונד וחטאי גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות : Avid, Premiere, After , סטודנט לקולנוע, שי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש, מחשב למשחקים, תקציב כולל: 10000 שקל (גמיש מעלה במקצת) 1. מעבד I7 6700 משיג ב170$ (יורד מתקציב כללי) 2. אוזניות חוטיות LOGITECH G633 אקנה מאמאזון (115$) - יש המלצות אחרות ? (יורד מהתקציב הכללי) 3. כרטיס מסך 1080GTX אקנה מאמאזון 640$ ג'יגהבייט/אסוס/זוטאק הזול מביניהם (יורד מתקציב כללי) תקציב שנשאר בהנחה ואתם מסכימים עם מה שרשמתי למעלה (6300 שקל) דרישות למחשב (נשאר: מסך, מארז, זיכרון, SSD, הארדיסק, מקלדת מכאנית, עכבר, משטח לעכבר, ספק, מאוורר למעבד, לוח אם, שכחתי משהו?): 1. מסך 4K 27" IPS ומעלה (יצליח להיכנס בתקציב ? שמתי עין על "27 Dell LED IPS 4K P2715Q) 2. שיהיה שקט (מאוורר לא מקורי של אינטל - Ar…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן מחשב למשחקים ומסך 20'' רחב אני חשבתי בכיון DELL 2007 WFP. לא מתוכנן OC הוא מתעקש על דיסק 400GB תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. משחקים ברמה בסיסית. בעיקר סרטים ותוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X1200 אולי גם 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין מה ההבדל שגורם למחיר להיות שונה בכ - 1000 ש"ח... http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,17458,17513
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב AMD ATHLON X3 עם לוח אם GA-MA770-UD3 וכרטיס מסך HD5770 GDDR5 1 GB עם 4G זיכרון אני מעוניין לשדרג את המחשב בעיקר בשביל משחקים, אך אקבל גם אופציה למחשב חדש לחלוטין לפי הספציפיקציות להלן- העדיפות היא לשדרוג עד כמה שניתן,אומר כי עם המחשב הנוכחי, קשה לי ביותר להריץ את CIV5 כראוי שכן הוא דורש הרבה כוח עיבוד וזה די מייגע לשחק אותו כך גם ברמת גרפיקה הכי נמוכה שיש. מעבר לזה דיאבלו די צולע גם כן. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וידאו, תוכנות סטטיסטיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עי…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ אני צריך מחשב רק מחשב בלי ציוד הקפי אני כמעט ולא משחק מקסימום nba live need for speed וgta אז אני לא צריך כרטיס מסך חייתי אבל עדיין משהו שגם עוד שלוש שנים יוכל להריץ משחקים אני רוצה שיתמוך בויסטה אבל כמו שצריך אני עובד במחשב אם פוטושופ ועושה עריכת וידאו (ביתית) עכשיו שמתי תקציב דיי לא ידוע ביגלל שאני לא מכיר תשוק כל כך ואני לא יודע כמה כסף פחות או יותר אמור לעלות לי מחשב טוב בקיצור מקווה שהכל ברור אם לא תשאלו ותודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1, Rainbow six siege, Far cry primal ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צור…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים אשמח לעזרה אני עומד בפני קניית מחשב וצריך עזרה בבנית המפרט (אחרי זמן רב של התלבטויות שלא יצא מהם כלום...) המפרט צריך להיות סביביות ה 4000 שקלים. המחשב ישמש למגווןן רחב של פעילות גם משחקים ואולי בעתיד גם גרפיקה (תלוי מה נלך ללמוד באוניברסיטה) - אולי אדריכלות או עיצוב. בכל מקרה... הייתי שמח למעבד החדש של אינטל ה - E6600 קורץ לי... - מישהו יודע מה המחיר שלו איפה אפשר להשיג והאם כדאי בכלל עליו? מחפש לוח אם טוב - עדיף מבוסס 975X - אין לי מושג איזה לוחות אם טובים למעבדים החדשים הללו... כרטיס מסך חשבתי על Asus PCX Geforce Extreme N7600GT/2DHT 256MB DDR3 חבר המליץ לי עליו.. אשמח להצעות מפרטים ממכם חברים. המערכת אינה צריכה לכלול מסך. כמובן המלצה לספק ומארז וכל שאר החלקי…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ממה שאני הבנתי אני ישתמש במחשב לשימוש פרטי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך מסך טוב למשחקים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty balck ops \ carysis 2 \ assassin's creed brotherhood * לאילו הגדר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ובארץ פה הכול יקר בהרבה מחול... אני רוצה לקנות משם כרטיס מסך מעבד וזיכרונות... בגלל שכרטיס מסך נראה לי הוא הכי שביר ופוטנציאל הרס במשולח, רציתי לדעת אם יש פה מישהו שקנה מאמאזון כרטיס מסך והאם הוא הגיע תקין ? היו לו איזה בעיות מיוחדות במכס ? ואם נגיד הכרטיס הוא לדוגמה של Gigabyte בארץ הם מביאים עליו אחריות ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, רציתי להתייעץ בקשר למחשב גיימינג שאני מתכנן להרכיב בעיקרון אני יותר מחפש המלצות על חלקים ומאיפה להזמין אותם, התקציב שלי הוא בין 3.5 ל4.5 אלף, עדיפות למעבד של אינטל ולוח של אסוס, אבל אם מישהו חושב שזו טעות אני אשמח לשמוע וללמוד. אהיה אסיר תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי שבק חיים סופית אחרי 4-5 שנים אז אני יצרך חדש.. יש לי תקציב בין 2-3K וראיתי גם מודעות מסוימות של מחשבים מורכבים- השאלה מה עדיף? לקחת מחשב מורכב מחברה או להרכיב מחשב מההתחלה? לדוג' מה בנוגע למחשב הבא של זד? הם בכלל שווים משהו? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=739247 או שעדיף לי להרכיב מחשב דרך המלצות באתר עם תוספת במחיר? אני לא משתמש כבד- אז אין צורך במשהו רציני אבל השאלה איפה מתשלם יותר לקנות? תודה מראש.. בקשר לדרישות 1. מה התקציב המקסימלי?- 3000 שח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.- משחקים סרטים גלישה- ב) צייינו האם תשתמשו בהן…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-