ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 ש"ח עם חריגה של גג 500 ש"ח. שהמעבד יהיה מהדור החדש (core i3 ומעלה) זכרון מעל 3gb כונן קשיח מינימום 250GB דגש על כרטיס מסך חזק, לא לגיימר מטורף אבל שיצליח להריץ משחקים בטריה - אני לא בקיא ככה שאני לא יודע מה זה בטריה טובה סביב ה5 שעות זה הרבה? גודל מסך עדיף מ15.6 ומעלה. ראיתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5415 איך הוא?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מפרט זה הורכב ב - [url]www.wellcom.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=101713]AMD Ryzen 9 3900X AM4 Box[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 1907 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102763]CoolerMaster MasterLiquid ML240L RGB V2 Liquid Cooler[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 267 [b]לוחות אם:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19012]Asus TUF GAMING X570-PLUS[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 1005 [b]זכרונות:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/inde…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
סטודנט מחפש לקנות מחשב עם סוללה שמחזיקה הרבה שעות ומסך טאצ' וגם יוכל להפעיל משחקים במחיר סביר עד 4500 שח . מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אם אני מביא מחשב מחו"ל (לצורך העניין של HP), הוא מגיע עם אחריות בינלאומית של שנה. אני יכול להרחיב אותה פה בארץ לשנתיים או 3?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הייתי רוצה עצתכם לגבי המפרט הנ"ל מ-KSP (אני מעדיף לקנות שם). בעיקר הייתי רוצה לדעת אם הלוח אם טוב, והזכרונות. אין לי צורך בכרטיס מסך. המחשב בעיקר לעבודה, ומדי פעם גם למשחקים שלא דורשים כרטיס גרפי. תודה מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מאוורר למעבד: מאוורר למעבד Zalman Mini-ITX CNPS2X 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B150M-A/M.2 LGA1151, Intel B150, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400Mhz CL14 1 כונני SSD: כונן קשיח Kingston SSDNow UV400 SUV400S37/240G 240GB SSD SATA III 1 כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 ספ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב שקניתי לפני 5 שנים ואני רוצה למכור אותו בקרוב. אשמח אם תוכלו לעזור לי להעריך את מחיר החלקים. מארז: LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף מעבד: INTEL CORE I7 920 QUAD 2.66GH 8MB 64 bit ׁ ספק כח: 1050W 14CMF REAL EZCOOL לוח אם: X58 PLATINUM 7.1 2X1GLAN MSI כרטיס מסך:ATI RADEON HD 4870 DDR5 1GB PCIE SAPPHIRE דיסק קשיח: 1TB 32MB SATA2 SEAGATE זכרון: 2G DDR3 1333MHZ CEON (שני פריטים, 4GB RAM ביחד) צורב: GH22NS SATA LG DVDX22 DL מסך: LG Flatron L196WTQ-BF widescreen LCD monitor יש אחריות לכל החיים מחברת אייבורי על המעבד והזכרון. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולכם. התבקשתי לסייע לאמא לשדרג את המחשב וכבר הרבה זמן לא הסתובבתי בשוק. חפרתי קצת בפורום המפרטים והבנתי שאני לא כל כך מבין. אז אפתח בכמה שאלות - ואשמח כמובן גם להצעות למפרטים (נראה לי שRSM בכפ"ס קרובה יחסית). למה כל המפרטים המומלצים מבוססי AMD (סגרו את אינטל כשלא הסתכלתי?) וברצינות האם במידה ואקנה היום מרובע ליבות של AMD או לחילופין I5 של אינטל לוח האם יאפשר לי בעתיד לשדרג מעבד על אותו סוקט, או שיקרה לי מה שקרה לי עם ה-E6750 שקניתי לפני ארבע שנים והתחלפה לי הטכנולוגיה? חוצמזה - אין כמובן שום כוונה לביצוע , OC אבל ישנה חשיבות לשקט - נאמר 8 עפ"י הסולם שהצגתם. ושאלה אחרונה - הבנתי שהיתה התקדמות רבה במעבדים הגרפיים המובנים (בלוח האם? במעבד?) האם הם יספיקו גם להקרנת סרט…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב קולנוע ביתי לסלון בערך 3.5K (הארדיסק גדול ככל שניתן ואם אפשר SANDY BRIDGE) שיהיה אסתטי ויעיל לצורך הזה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד I5 4460 לוח MSI H81M-P33 קירור למעבד Arctic Alpine 11Rev.2 זיכרונות 8G 1600 בסטיק אחד (וואלה שחכתי איזו חברה) דיסק קשיח HDD WD BLUE 500GB 7200RPM ספק כוח FSP GROUP 500W מארז Thermaltake V3 blacx edition מסך (טלוויזיה) LED Pilot 46' 50H'z FHD - מתחבר בVGA כי משום מה זה החיבור היחיד שמכבה את המסך יחד עם המחשב (לצערי). מעוניין להפוך את בעל השמחה למכונת משחקים משומנת על ידי שידרוג קל של כרטיס וכונן: כונן SSD 128G עבור מערכת ההפעלה, תקציב באיזור ה320/380ש"ח בלי חריגות (מה יהיה ההבדל בפועל בין סכומים שכאלה?). *אני מצפה שהוא יצמצם לי זמנים משמעותית אף על פי שהם לא כלכך ארוכים יש לציין (אני על WIN10, הוא עולה הרבה יותר מהר בהשוואה ל8.1 ו7 אבל אני חוזר ל7 כי הוא פ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מתכנן לקנות מחשב גיימינג בתקציב של עד 7500 ש"ח כרגע יש לי הצעה אחת מ KSP צירפתי תמונה, רציתי לבדוק פה עוד אופציות של מפרטים שאפשר לשפר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח (חריגה קלה לא יותר מ 100 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית, קל עד כמה שאפשר עבור מסך גדול ואיכותי (עדיף מעל 14"). סוללה פחות חשובה. עד 5000 שקל. האם שני הדגמים האלה סבירים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=72956 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=74090 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעול…
-
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 5000 אלא אם כן החריגה באמת שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל ה6000 בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב ללימודים וגיימינג. אני לא ממש מבין בכל זה.איזה מעבד כרטיס מסך וכולי. בבקשה תעזרו לי זה דחוף. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרבה ללימודים(כתיבת סיכומים,קריאה ועוד),משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו Team Fortress 2,פיפא וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב על מעבד amd כי הוא טוב יותר למשחקים וגם הרבה יותר זול למרות שהוא מתחמם מהר מה אתם ממליצם לי מבחינת מעבד? בקשר לכרטיס מסך אני חושב על רדאון 9500 זיכרון 256!! כי אני קונה עוד 256 בנפרד.. וזהו את השאר תעזרו לי אתם בבקשה ואני חושב לקנות אולי בזיגזג אז אפשר גם קצת פרטים על החנות איפה היא אם יש לה אתר וכו'.. כולל מסך זול כמה שיותר! תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב עיצוב, וזקוק למחשב נייד שיוכל לתפקד טוב עם תוכנות עיצוב ועריכה. הייתי מעדיף משהו שיהיה מעט מעל דרישות המינימום. בהתאם לחוקים, מצורפות תשובות לשאלון. תודה! 1. תקציב מירבי 6000, מעדיף שלא לחרוג מזה 2. עריכה גרפית, עיצוב בתלת מימד (Photoshop, Illustrator, Blender) 3. אשמח להמלצות על מקלדת, עכבר, עמדת עגינה ומסך 4. - 5. אין חשיבות לרעש שהמחשב עלול לעשות 6. אין הגבלה או העדפה לגבי גודל המחשב ומשקלו 7. אין צורך במערכת הפעלה או חבילת תוכנות 8. איזור חולון (ראשל"צ-ת"א) 9. מתכנן לרכוש בחודש הקרוב 10. אין בקשות מיוחדות 11. המחשב ייחובר לעמדת עגינה, וממנה למסך
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_3292&products_id=30730 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2518&products_id=30561 איך המפרטים? כדאי לבחור באחד מהם או שאפשר להרכיב משהו משתלם יותר? עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אבי מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב נייד. גיבשנו ביחד רשימה של פיצ'רים שמוכרחת להיות: א. לפחות 3 כניסות USB ב. תקשורת אלחוטית (עדיפות לדגמים בהם יש זוג-אנטנות) ג. לפחות 512MB זכרון (עדיף DDR2 אבל גם DDR ב333MHZ יהיה סביר) ד. לפחות 30GB ה. מבחינת מעבד, הבנתי שהכי טוב זה Pentium 4 M, לפחות במהירות 1.6Ghz (האם עדיף מעבד P4 שהוא לא M ומגיע למהירויות של 3Ghz?) ו. מסך 15" ז. משקל נמוך ככל האפשר, עדיף פחות מ-3ק"ג התקציב הוא בין 6000 ל9000 שקלים. המחשב ישמש בעיקר לעבודות משרדיות כגון עבודה בWORD, POWERPOINT, OUTLOOK, וחשוב מאד שהוא יעבוד מהר ולא ייקרטע אם יועמס במספר רב של מסמכים. צימצמנו בינתיים את האפשרויות ל LG LS55, IBM ThinkPadR50, Dell D505, HP NC6120, כאשר…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. 1TB 5400RPM + 8GB SSHD Cache 2. 512 SSD 3. 1TB 7200RPM+128 GB SSD תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה לגבי רכישת מחשב -בארה"ב עד -500 $ . אלו 4 הדגמים שנראים לי מתאימים . הםא יש דברים שיכולים לפסול אחד מהדגמים ? האם חלקם מומלצים יותר או פחות : [list type=decimal] [*]Lenovo - IdeaPad Laptop / Intel® Pentium® Processor / 15.6" Display / 4GB Memory / 500GB Hard Drive – Silver 369$ http://www.bestbuy.com/site/Lenovo+-+IdeaPad+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Pentium%26%23174%3B+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Silver/2762943.p?id=1218349684658&skuId=2762943 [*]ThinkPad Edge 030255U Notebook AMD Athlon II Dual-Core P360(2.30GHz) 15.6" 2GB Memory DDR3 1066 320GB HDD 7200rpm DVD±R/RW ATI Radeon HD 4250 495$ http://www.new…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ אני צריך מחשב רק מחשב בלי ציוד הקפי אני כמעט ולא משחק מקסימום nba live need for speed וgta אז אני לא צריך כרטיס מסך חייתי אבל עדיין משהו שגם עוד שלוש שנים יוכל להריץ משחקים אני רוצה שיתמוך בויסטה אבל כמו שצריך אני עובד במחשב אם פוטושופ ועושה עריכת וידאו (ביתית) עכשיו שמתי תקציב דיי לא ידוע ביגלל שאני לא מכיר תשוק כל כך ואני לא יודע כמה כסף פחות או יותר אמור לעלות לי מחשב טוב בקיצור מקווה שהכל ברור אם לא תשאלו ותודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 GTA IV, Need For Speed The Run, Battlefield 3, Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב .1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב HP TouchSmart 9300 Elite All-in-One PC ולא הבנתי אם אני יכול לחבר אותו למסך טלוויזיה, מצורף קישור למפרט המחשב. תודה לעוזרים. http://shopping1.hp.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/WW-USSMBPublicStore-Site/en_US/-/USD/ViewProductDetail-Start?ProductUUID=fqkQ7EN5dc8AAAEyPmlri_dI&CatalogCategoryID=GMEQ7EN5Lc8AAAEuA40V2RWI
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים\עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 WATCH DOGS וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכול בלי יוצא מן הכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P(מסך 24') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-