ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום, צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב גיימיניג ללא צורך בציוד היקפי, כרגע המסך שלי זה gigabyte m27q, ככה שאשחק על 1440P, משחקים כמו atomic heart, jedi knight survivors וכו'.. התקציב סביבות ה- 5.5K, אם מצדיק אפשר לחרוג טיפה בכמה מאות שקלים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אחותי מבלה הרבה מזמנה בדרכים וכעת מעוניינת לקנות נייד - נטבוק או אולטראבוק בעיקר להעברת זמן. היא בעיקרון מתכנתת, אבל היא לא מתכוונת לעסוק בזה בנסיעות בדרך כלל. גם אם כן, התוכנות קלות מאוד. זה בעיקר מחשב שמיועד להעברת והשמעת מוזיקה, עריכות גרפיות קלות של תמונות, כתיבה, שיטוט באינטרנט וכו'. חשוב מאוד שהוא יהיה קל - עד 1.3 ק"ג בערך ולא יותר מסך 10 בערך יתאים תקציב 2300 - 2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה בשביל משהו טוב עדיף עם מסך מגע אבל לא חובה לעומת זאת חובה מקלדת פיזית, וכן חובה מערכת הפעלה של windows ולא אנדרואיד. אם למישהו יש רעיון למשהו יעיל ואולי לאיזה מבצע לקראת סוף שנה ו\או בלאק פריידי אשמח לקבל ייעוץ תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים אז ככה, נתחיל עם מה אני רוצה בכלל? אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בעלות הכי נמוכה שאפשר, כך שיתמודד עם גל המשחקים הקרוב בהצלחה המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel i5-4670 3.4Ghz זכרונות: G.Skill Aegis 2X4GB CL9-9-9-24 1600Mhz (סה"כ 8 ג'יגה) לוח אם: Gigabyte H87M-HD3 (שימו לב שזה בפורמט MicroATX - אני מוגבל למיקרו או מיני) כ.מסך: MSI Geforce 750Ti 2GB OC ספק כוח: טרמלטייק 500W, לא זוכר בדיוק הדגם עכשיו, אני יחסית מבין בחומרה ועשיתי את המחקר שלי, והגעתי למסקנות הבאות: 1. אני בוודאות משדרג את הכרטיס מסך שלי, מחכה לראות מה יהיה עדיף מהדור הבא של ניווידיה\AMD. או 1070 או הפולר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
core i5 4570/ לוח אם: asus pryphon z87. זכרון 2*4 GB dd3 1600MHZ kingston סטיק הכחול. קירור של SYTCH katana. כרטיס מסך: GTX 780 3GB ASUS. מארז: corsair [h=1]עם חלון Corsair Carbide 300R Compact[/h]ספק כח 620W SEASONIC BROZE SSD 250GB SAMSUNG. הארד דיסק 1 טרה של סיגייט. צורב LG. מחשב פצצה לגיימינג מריץ הכל אבל הכל על אולטרה נקנה לפני שנה בערך מה אומרים כמה שווה? מוכר אותו מיידית מי שרציני שידבר איתי יש קופסאות יש חשבוניות יש הכל נקנה מKSP. המחשב שמור בקנאות מצה חדששש דנדש כאילו עכשיו קנית אותו מהחנות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO ועוד משחקי פעולה/הרפתקאות עדכניים (כדוגמת COD: WW2 ודומיו ועוד). פחות מכיר בעצמי, המחשב מיועד לאחיין. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך ירכש בנפרד, אז אם יש הכוונה שצריך בשביל המסך, אשמח לקבל.…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! יש תקציב של 8000 ש"ח. אני מעוניין בכרטיס מסך חזק,רצוי RADEON... 2 ג'יגה זיכרון... כמה שיותר זיכרון בהארד דיסקים... לוח אם עם מעבד חזקים (לא עקרוני אם AMD או INTEL)... ספק חזק... מארז TOWER מרווח (חשבתי בכיוון של KENDALF LCS) לשם ביצוע קירור מים לכל רכיבי המחשב - מעבד+כרטיס מסך בנפרד יהיה קירור להארד-דיסקים... אנא עזרתכם...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מישהו אמר לי משה כזה שבמחשבים שבהם מותקן WINDOWS 8 אז המחשב לא באמת נכבה שעושים לו כיבוי אלא הוא במצב חסכון בסוללה ,אם כך איך באמת מכבים אותו כדי שלא יקח סוללה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מזמין מחשב ממש בשבוע הקרוב מKSP במחיר של 6K.... היום סתם יאצ לי לראות וגיליתי שאם אני אזמין מחול מחשב (לפחות חלקים עיקריים) אני יכול לחסוך לפחות 1000 שקל!! רציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון אם אתרים מחול שעושים משלוחים לישראל והם אמינים, והאם תיהיה בעיה כלשהיא עם הזמנה מחול (אחריות, מכס, כל דבר....) אני מקווה שזה המקום המתאים לשאול.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח חריגה עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית וועריכת וידאו קלה, פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר פרו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בנוגע לבחירה של מחשב נייד לעריכת וידאו. שימושים: עריכת וידאו בתוכנת Adobe Premiere CS 5.5 תקציב: עד 1500$ - קניה מארה"ב. אני צריך מידע איזה רכיבים אני צריך והכי כדאי לי מבחינת עלות-תועלת לשימוש של עריכת הוידאו דיסק קשיח ודאי צריך 7200RPM השאלה בעיקר לגבי 3 הרכיבים המרכזיים הבאים איזה מהם הכי כדאי מבחינת עלות תועלת: 1) מעבד - Core i7 יש לו כל מני דגמים (2nd Gen) 2) כרטיס מסך - GTX560M, 570M או בכלל AMD או דווקא רק Quadro 3) זכרון - 8GB או 12GB ומה לגבי התדר 4) האם יש דברים נוספים? האם משנה מה הצ'יפסט? ברגע שיהיו לי את התשובות לגבי המפרט אוכל לחפש כראוי בין כל החנויות וחברות המחשבים ולבחור את ההצעה המשתלמת ביותר. תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב נפלה בחלקי הזדמנות לקנות חלקי מחשב בארה"ב מכיוון שדוד שלי חוזר לאחר 8 שנות גלות ארצה ותור תושב חוזר הוא יכול להביא איתו במכולה את החלקים מבלי לשלם עליהם מכס! הרכבתי לעצמי את המפרט הבא, שהוא לפי דעתי יוכל לספק אותי לעוד הרבה מאוד זמן! אני אשמח אם תוכלו לעיין בו ולתת את דעתכם בנושא, מה הייתם משנים,מוסיפים ומתקנים המפרט: ABIT IC7 MAX3 INTEL 875P CHIPSET $176.00 INTEL PENTIUM 4 3.2 GHZ (BX80532PG3200D) W/512K CACHE 800MHZ 478-PIN RETAILED (ARCTIC SILVER 5 COMPOUND) $284.95 CORSAIR TWINX1024-4000PRO 2X64X64 500MHZ 2X512MB (MATCHED PAIR) 3-4-4-8 DDR DIMM W/ACTIVITY LEDS & HEAT SPREADER $308.00 ATI RADEON X800 PRO AGP 8X 256MB $419.00 _______ $ 1194.00כולל משל…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3100 ש"ח (פלוס מינוס). אני מעוניין במחשב למשחקים בלבד (עם פחות דגש על הכרטיס קול). הכסף מיועד לחלקים הבאים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח, זיכרון פנימי, ספק כח (יש לי מארז פשוט ללא ספק). אפשר להמליץ לי על המפרט הטוב ביותר שניתן להרכיב מהתנאים הנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות(בתקווה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 17 אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימים…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ובן דוד שלי רוצים לקנות מחשבים חדשים. לי אין כל כך תקציב (1700 בערך) ואני לא ממש מתכוון לשחק יותר מדי אני יותר גולש באינטרנט רואה סרטים אבל פעם ב... בכל זאת אוהב לשבת על איזה משחק או שניים לא ממש חשובות לי הגדרות. לבן דוד שלי יש יותר כסף (2700) והוא יותר בקטע של משחקים. ישבתי בKSP וקיבלתי 2 הצעות: אחת בשבילי: מעבד: E2180 לוח: GIGABYTE 945GCM-S2L זיכרון: 2X1GB KINSTON DDR2 667MHZ דיסק קשיח: WD 160 GB SATA2 8MB כ.מסך: POINT OF VIEW 8500GT 512MB GDDR2 ספק: THERMALTAKE 430W מארז HJA-6000. צורב: 212 של פיוניר כרטיסי רשת וקול מובנים. יצא 1760 כולל הרכבה ובדיקות. ואחד בשביל בן דוד שלי: מעבד: E4700 לוח: GIGABYTE P31-S3G זיכרון: 2X1GB KINGSTON DDR2 800MHZ כ.מסך: GIGABYTE 8600G…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד - 4,000 ש"ח . * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר, משחקים (קלים ), צפיה בסרטים, עריכה גרפית * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט עדיף * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 ו- HDMI חובה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו ודל שמתי עין על ה - פלקס 2 (15.6) אך שמעתי שהביקורות עליו לא משהו?! (תקנו אותי אם אני טועה..) מה שחשוב לי שהמסך יהיה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: איבורי אבל לא חייב אם יש מחשב כמובן יותר חזק למשל אם אותו מחיר במקום אחר או מחב יותר טוב וזול בחנות אחרת מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: חודש חודשיים תקציב:7000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: בלי חריגה יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: שנה לפחות חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 גודל כונן קשיח מועדף: GB500 ומעלה משקל הנייד המועדף: לא חשוב גודל הצג:15.6 ומעלה עדיפות ליותר זמן סוללה רצוי: לא חשוב צבע המחשב הרצוי: לא חשוב אפשרויות נוספות במחשב: מטרת המחשב למולטימדיה למשחקים של היום בהגדרות והגרפיקה הגבוהות ביותר שיעבוד בצורה מהירה חלקה בלי תקיעות בנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מסך גדול כמה שיותר. 2. מחשב שישמש בעיקר לצפייה בסרטים (לכן צריך זיכרון גדול וסאונד טוב), להורדות ולגלישה באינטרנט. 3. אחריות יצרן רצוי של יותר משנה. 4. מחיר סביר לשימוש (מחשב ב-8000 ש"ח זה ממש לא סביר, למשל). אשמח לקבל המלצות! אגב, איזה חברות נחשבות לטובות בצורה מוחלטת בתחום הניידים? HP / טושיבה / LG / לנובו וכו' - מי הכי טובה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות בעוד כחודשיים מחשב חדש התקציב שלי הוא 6000 ש"ח אני מעוניין לקבל מפרט הכולל בתוכו: לוח אם, מעבד, זיכרון, מארז+ספק, כונן קשיח, מערכת קירור במים בשביל oc מאוור וכל הדברים הקטנים אני לא צריך מסך וכרטיס מסך עכשיו קניתי חדש 9800pro אז בבקשה אם אוכל לקבל את המפרט הטוב ביותר עבור תקציב זה תודה! ולהזכיר שוב מעוניין לקנות בעוד כחודשיים אז אם שמעתם על משהו חדש שיצא במשך התקופה הזאת תרשמו את זה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גרפיקאית ומחפשת מחשב שיענה לצרכים שלי. לא מאק. אני מריצה על מחשב: אילוסרייטור, פושוטופ,אינדזיין וחבילת אופיס. חייב להיות מחשב שלא נתקע. התקציב הוא עד 8000 שח. כמובן עם win מובנה. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך השילוש הזה מהחנות KSP? מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 960 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AV8 (s939) sata,GBL 1 590 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 2 230 460 סה"כ 2010
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכנת מסמכים, מצגות, אינטרנט וסרטים- עבור ילד שהתחיל כתה א א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עיינתי במפרטים מומלצים אך לא מצאתי מפרטים "שקטים". אני ישן באותו חדר עם המחשב ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר, התקציב הוא 3K, ניתן לחרוג מעט. יעודו העיקרי - גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה. משחקים? אולי NFS Carbon לעיתים רחוקות... אולי גם Age of Empires החדש, אם בשביל זה נצטרך לחרוג מהתקציב בשביל כ. מסך טוב אני אחרוג. צורב DVD יש לי חדש יחסית אז אין צורך להוסיף. גם ציוד היקפי ומסך יש. מבקש שבכרטיס קול תהיה יציאה אופטית משום שיש לי כזו ברסיבר ואיתה אני עובד. כרגע המפרט שלי הוא ABiT NF7 Nforce2 AMD Barton 2500 GEIL 2x512 אשמח לשמוע גם בכמה אחוזים המפרט החדש חזק ממה שקיים אצלי כעת. תודה מקרב לב על העזרה, אורן.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך למחשב נייד ASUS EEE 12.1 אינץ'. משהו במחיר נמוך, אפילו אם אתם מכירים מקומות שאפשר למצוא יד שניה. יש למישהו רעיון? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש מקום/חנות באזור חיפה והקריות שבה יש תצוגה גדולה ומקיפה של מחשבים ניידים מישהו מכיר מקום כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני דיי חדש פה אבל בכל מקרה חשבתי ללכת על מחשב עם מעבד E6600 ולהוסיף לו איזה מאורר בסביבבות 150 ש"ח כרטיס מסך 7600GT לוח אם INTEL 965 ולהוסיף לו ספק 500w בערך של TRUEPOWER עכשיו תורכם לעזור לי תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-