עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by captaincaveman,

אשמח לקבל הערכת מחיר לחלקים הבאים: I7 2600K Asrock Extreme 4 z68 16gb (4X4) 1333 ddr3 6790 AMD Corsair 950watt PSU

2. יש לי 3100 ש"ח (פלוס מינוס). אני מעוניין במחשב למשחקים בלבד (עם פחות דגש על הכרטיס קול). הכסף מיועד לחלקים הבאים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח, זיכרון פנימי, ספק כח (יש לי מארז פשוט ללא ספק). אפשר להמליץ לי על המפרט הטוב ביותר שניתן להרכיב מהתנאים הנ"ל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by AverageAmit,

שלום, יש לי קרובים בארצות הברית שהולכים להגיע לארץ בתחילת יוני. רציתי להזמין לפטופ מהאתר של לנובו ארצות הברית אבל מסתבר שהם לא מקבלים כרטיסי אשראי בין לואמיים. יש למישהו ניסיון בדברים האלה? הצעות? יש אפשרות לשלם עם חשבון AMAZON השאלה אם זה יעבוד.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Offset,

1. מה התקציב המקסימאלי?6 אלף שקלים חדשים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק גיימינג/משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל הכותרים החדשים, GTA V, Shadow of Mordor, Skyrim, . כל כותר חדש שיצא ישוחק על המחשב. צריך למקסס או לפחות על כמעט הכי גבוהה כל משחק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע, כנראה FHD, אני רוצה גם הצעה למסך כחלק מהתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Radical Dreamer,

1. לוח אם 925X, PCIEX16, GbLAN, 8Ch, FW, Dual DDR2SATA (3rd Eye) - מחיר 844.79 ש"ח. 2. מעבד אינטל P3.0 530 GHz800-1MB S775 - מחיר 1,217.50 ש"ח. 3. זכרון SPECTEK512MB-533Mhz DDR240 2PIN x 2 - מחיר 764.04 ש"ח 4. צורב פנימי GSA-4163BB LG SUPER-MULTI X 16 - מחיר 392.29 ש"ח 5. דיסק קשיח - WD80 gb8 7200mb sata - מחיר 391.33 ש"ח. 6. כרטיס מסך ABIT RADEON RX 600PRO - PCI E256MB+DVI - מחיר 739.19 ש"ח. 7. כונן 1.44MB 3.5" - מחיר 37.27 ש"ח. 8. מארז MIDI ATX24PIN C-850 (520w) - מחיר 310.58 ש"ח 9. מקלדת ועכבר לוג'יטק INTERNET PRO DESKTOP - OEM - מחיר 110.11 ש"ח. סה"כ (כולל מע"מ): 4,830.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gal,

היי חברים, היום קיבלתי מגיס שלי מחשב נייד דל אינספירון 6000 בן 4 שנים,המחשב עצמו בסדר אבל משהו עם המסך כנראה לא תקין.כאשר פותחים את המכסה המסך נהיה שחור אחרי כמה שניות ולפעמים כאשר סוגרים ופותחים אחרי כמה רגעים אז רואים את המסך לשנייה ועוד פעם נכבה.האם התופעה מוכרת למישהו? היכן ניתן למסור לתיקון באזור עכו נהריה וכמה אמור לעלות תיקון כזה אם יש למישהו מושג?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ronzilca,

המחשב ברשותי מחודש נובמבר 2011: מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור מעבד ZALMAN CNPS5X SI EDITION לוח-אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 (כולל הקופסה) מארז Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included ספק כוח Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail (כולל הקופסה) RAM Kingston 2x4GB DDR3 1333 כרטיס מסך (כולל הקופסה) Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version בנוסף, ברשותי מקלדת Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 (כולל הק…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 1. הי אני רוצה לקנות מחשב בשבילי, מחשב לגיימינג ועריכה של סרטונים, תמונות. התקציב הוא 5500 ולא ניתן חריגה בתקציב. 2. אני גם מעוניין לקנות ציוד הקפי (הציוד ההקפי לא כולל את התקציב של ה5500 והתקציב המירבי לציוד ההקפי הכולל הוא 3500 ש"ח). הציוד ההקפי כולל: מקלדת, עכבר, פד שולחן שאני מעריך בערך שגודלו צריך להיות בסביבות המטר לרוחב על 40 סנטימטר, מסך גיימינג איכותי (צריך להיות עם רזולוציה טובה ועדיף 144hz, מאמין שהוא יעלה בסביבות ה1000,1500 ש"ח) ואוזניות. (חשוב לציין שאני רוצה שכל זה יהיה של גיימינג, עדיפות לאורות אך לא חייב). 3. אני רוצה במחשב 3 חיבורים של HDMI וחיבור של SSD. 4. פחות חשוב לי שקט הפעילות של המחשב אבל אני מקליט סרטונים למדיה החברתית…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Arisum,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב,בהתחשב במשחקים שעומדים לצאת בזמן האחרון נראה שהדרישות גבוהות ןמאתגרות בעיקר את המעבד שלי(אני לא מעוניין בOC),כך שאני חושב שאולי הגיע הזמן לשדרג. המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz קירור למעבד:buffalo(לצערי אני לא זוכר את הדגם המדוייק) לוח אם: GA-P55-US3L כ.מסך: sapphire 7950 HD DUAL-X זכרונות:2x4GB Corsair DDR3 1600Mhz XMS3 קשיח: samsung HD103SJ ספק כוח: seasonic 550w מארז: antec 300 שמתי לב שהחודש יתחיל הבלאק פריידי,לדעתכם כדאי להמתין עם קניית המחשב עד אז? או שלא צפוייה הורדה משמעותית במחירים של הרכיבים שיהיו רלוונטים אליי? נראה שהדיסק הקשיח שלי כבר מתחיל להישחק(הרבה "רעשי" כתיבה בזמן שהמחשב מבצע מטלות יחסית פשוטות כמו …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש בימים אלה ואשמח לעזרה בהרכבתו. השימוש שלי יהיה בו בעיקר ללימודים, שזה אומר קריאת מסמכים והרצת תוכניות כבדות (במעבד ובזכרון) כמו Matlab ו- VMWare. הוא ישמש גם די הרבה למשחקים ולסרטים, אבל פחות. מבחינת תקציב, הייתי רוצה להוציא עד 8000 שקל, אבל אם יש רכיבים שישדרגו את המחשב משמעותית אני מוכן גם לעלות עד 10000. 1) חשבתי ללכת על מעבד E6600 עם לוח אם P5B Deluxe של אסוס, אבל זה לוח אם די יקר, וראיתי גם את ה- 965p-DS3 של ג'יגהבייט שקיבל ביקורות טובות בכמה מאות שקלים פחות. מבחינת זכרון אני רוצה לקנות 2GB, אבל לא במהירות של 800MHz כי הם יקרים מאוד והבנתי שהשיפור בביצועים בד"כ לא מצדיק את זה. על איזה לוח אם הייתם ממליצים? 2) האם כדאי להסתפק בכרט…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, אני צריכה מחשב די פשוט, בעיקר להורדת שירים וסרטים, צפיה וגלישה. קיבלתי מפרט, אשמח אם תגידו לי אם הוא מתאים לצרכים שלי (אם אני צריכה משהו יותר בסיסי או יותר משוכלל והאם המחיר מתאים או יקר מידי). המפרט הוא: מחשב נייח: HP Pavilion a 6423 מעבד: Intel Core 2 Dou E4600 2.4GHz זיכרון:2048 MB דיסק קשיח: 320GB 7200RPM כונן אופטי:DVD-WRITER-LIGHT SCRIBE עם תמיכה ב DOUBLE LAYER כרטיס גרפי-NVIDIA GeForce 8400 HD TURBO CACHE עם טכנולוגית PUREVIDEO זיכרון גרפי- 256MB זיכרון יעודי עד 1,023 MB זיכרון גרפי זמין כולל כרטיס רשת: 10/100/100BT כרטיס קול:high definition audio 7.1 מקלדת ועכבר אלחוטים תקשורת אלחוטית 802.11b/g מערכת הפעלה מקורית:WINDOWS VISTA PREMIUM שנת אחריות במעבדת HP…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מחפש מחשב לאוניברסיטה בתקציב המצוין בכותרת, לקניה בישראל. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וכו'. גודל המסך: 13.3'' משקל רצוי: בסביבות ה-2KG (כמה שיותר קל). נדרש זמן סוללה ארוך! (5-6 שעות מינימום) אין צורך ביציאות מיוחדות, בלוטות או כונן אופטי. גודל מינימלי לכונן קשיח: 250GB. אחריות: שנתיים מינימום. אין העדפה לחברה. בדקתי כבר מספר דגמים ואני מתלבט בין שלושה: -DELL INSPIRON N3010 (למיטב הבנתי החיי סוללה די קצרים, ויש הרבה דגמים http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=613) - SAMSUNG 300V3A01IL (לא מצליח למצוא עליו ביקורת או נתון על חיי סוללה) - Asus U35JC i5-460M 2.53GH אודה לכם אם תוכלו להציע לי מחשב או להמליץ לי מהדגמים שהבאתי. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, קודם כל, להלן תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5300 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 גג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה [פוטושופ], עבודה משרדית, אינטרנט. הכל מהכל. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות אינטרנט (מייל, דפדפן..), אופיס, פוטושופ, משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). גם אישי וגם עבודה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680 על 1050 מ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני יכול להזמין ולקבל בעזרת קרוב משפחה מארצות הברית שמגיע ארצה לפטופ בעוד חודש+. הרכבתי באתר HP ארצות הברית מחשב Pavillion dv6. רציתי intel i5, כרטיס מסך יחסית טוב, מסך "15.6, בעיקר שימוש בייתי. מצאתי גם קופון הנחה למחשב מעל 1349$. בסוף המחשב נראה כך: HP Pavilion dv6t Select Edition customizable Notebook PC XC100AV * Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit * Intel® Core i5-520M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.93GHz * 1GB ATI Mobility Radeon HD 5650 switchable graphics [HDMI, VGA] * FREE Upgrade to 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 500GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * Micros…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by lidorkalfa,

אני כבר יותר מחודש משתגע לגבי מחשב נייד, התקציב שלי הוא עד 1400$, רצוי בחו"ל, בקנדה.. ראיתי את Acer 7745G, ו HP Envy 17 ו Asus G73JH ו MSI GX640 ועוד מלא.. השתגעתי כבר, לכל אחד יש חיסרון אחר, אני רוצה מחשב חזק עם עיצוב טוב, אני חייב עזרה דחוף לימים הקרובים \=

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ניראה לי שזה הכי טוב שאפשר לקבל היום. זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 978 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 624 כרטיס מסך : SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1869 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤ 429 (תיכנון לRAID בעתיד) ספק כוח : CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤ 639 מארז : ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE w/o PSU ¤ 355 (מאוורר 25 צידי + מוציא את הסטוק ושם 120 קידמי 120 אחורי של GLACIALTECH ) קרור למעבד : THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני נוסע עוד כמה שבועות לארה"ב ומתכנן לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעסק של כתיבת תוכנה. חשבתי על הלטיטיוד E5410 עם מעבד i3 שמחירו באתר של דל כ-770$ או על לנובו T410i עם מעבד i3 שמחירו באתר כ-950$, שניהם עם מפרטים די דומים (מעניין אם ההבדל הממשי במחיר הוא בגלל איזה יתרון ממשי של הלנובו על הדל או רק בגלל המותג של לנובו - או י.ב.מ) ? מכיון שלא אשהה במקום אחד יותר מ-4-5 לילות, אני לא אוכל להזמין את המחשב מאתרי החברה, לכן מה שנשאר הוא לנסות למצוא חנויות או רשתות בהן אולי אפשר למצוא מחשבים כאלה. משיטוט בבסט-ביי או קומפ-יו.אס.איי, ראיתי שאין שם כל כך ניידים עסקיים אלא יותר ניידים למגזר הפרטי. האם יש בפורום מישהו שהצליח למצוא ורכש נייד עסקי מהסוגים שאני הזכרתי (או אח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום פורום חביב השבוע אני הולך ליקנות מחשב חדש אני צריך מחשב למשחקים! 1. מה התקציב? 7000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים! ופה ושם עבודות.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.אני צריך:רמקולים,מסך,מקלדת+עכבר וצורב קומבו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחש…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן, הודעה ראשונה כאן בפורום... אני רוצה לקנות מחשב חדש- שיהיה שקט כמה שאפשר, אני סטודנט והמחשב על השולחן לידי ולכן חשוב שיהיה כמה שיותר שקט (שאוכל ללמוד בשקט). אני משתמש בו בדר"כ לכל מיני תוכנות אבל כרגע יש לי 2.6 GHZ עם 512 מגה זיכרון והוא איטי ממש. אני סטודנט למדעי המחשב וכן מריץ תוכנות ב C++ ו JAVA וכו'. אני לא משחק על המחשב בכלל אבל לא שולל אפשרות כזו בעתיד ואני רואה בו סרטים. פירוט: 1. תקציב- 4000. 2. מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. לא צריך ציוד היקפי. 4. לא צריך מסך מקלדת ועכבר. 5. יש העדפה למעבד וללוח אם של אינטל- אני יכול לקבל 50% הנחה. 6. אני רוצה שהמארז יהיה מעוצב, בלי יותר מדי גאדג'טים, חלק ונקי- ב…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by kdani,

מישהו מכיר את ה-W ? מה ההבדל בינהם ? האם כדאי לנסות ? (המטרה - מחשב לפיתוח + Photoshop, אבל נייד....) עד היום עם T61p ומאוד מרוצה, אבל כבר ישן (בן שלוש), אחרי החלפת בטרייה ועדיין קצת עייף.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by jepe,

המחשב הינו מתצוגה. ללא מערכת הפעלה(שזה לא קריטי) וללא כרטיס רשת אלחוטי(אפשר להוסיף אם רוצים) אחריות לשנה(הגדלה ל 3 שנים בתוספת 750 ש"ח). אני יכול לקנות אותו ב4300 ש"ח,שווה? סוג: Intel® centrino Pentium-M מהירות המעבד: 1.86 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: 750 BUS SPEED: 533 MHz מסך גודל המסך: 17 אינץ WXGA GLARE 1440 x 900 כרטיס מסך: 6800 geforce go זכרון נפח: 512 MB מהירות: 533 MHz סוג זכרון: DDR 2 כוננים כונן: צורב DVD ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול נתוני שמע רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100/1000: כלול מודם תקש…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yoavbls,

אני רוצה לקנות את ה-Hauwei Matebook X Pro בגרסת ה-i7 ורציתי לדעת אם יש דברים קריטיים שצריך לדעת כשקונים לפטופ מארצות הברית, או אולי אם מישהו מכיר בעיות שיכולות לצוץ במכשיר הזה? הדבר היחיד שאני מכיר זה שיש לו רק 2 PCIe Lanes ל-Thunderbolt 3 וגרסא איטית יותר של ה-MX150 (דגם 1D12) כמה קריטי העניין שלא מוכרים אותו בארץ לעניינים של תיקונים או בעיות שיצוצו? תהיה לי בעיה לחרוט על המקלדת שלו עברית בגלל זה? יש בכלל חברות שנותנות אחריות בארץ אם קניתי בארצות הברית? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MaorSa,

שלום לכולם! אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב נייד. מחשב לשימושים כללים, חשוב בעיקר שהמסך יהיה איכותי ושהמחשב יהיה קל ככל הניתן. גודל המסך הרצוי - אני חושב על 14'' תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by brklyn,

רכשתי לפני שבוע מחשב נייד מסוג סוני VAIO בארה"ב ( BEST BUY ) אחי הביא לי אותו לארץ ולשמחתי לא עצרו במכס אבל ... שאני פותח את המחשב ושם את המסך בזווית המקסימלית כל המסך מתעוות וממש יש מריחה של כל הצבעים על המסך דיברתי בטלפון עם BEST BUY והם הציעו להחליף את המחשב . אחי חוזר לארה"ב בשבוע הבא והוא יוכל להחליף לי אותו האם שהוא ישלח לי אותו חזרה לארץ אני אהיה חייב לשלם מע"מ ?? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by LazyBoy,

הגיע הזמן לקנות מחשב חדש . מה התקציב המקסימאלי? 1750$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם יש צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Diablo 3 multibox, Mass Effect 3, The Witcher 2, Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1200 אבל אני אקנה מסך נוסף באותה רזולוציה או אחליף את הקיים ל2560X1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.