ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
היי חברה אני כבר הרבה זמן לא בעניין של הדברים האלה ולכן כבר לא מבין וצריך את עצתכם. אני רוצה לרכוש מחשב גיימניג חדש ללא הכרטיס מסך. למה? כי אני אקנה אותו בחו"ל ולכן עדיין צריך הצעה לכרטיס, אך שהוא לא יכלל במחיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב-500 ש"ח אבל אני מעוניין בהכי HIGH END שאפשר, לכן לא לעשות בפחות מ-4800 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועוד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? העיקר זה גיימינג כאמור - אבל הרעיון גם לערוך תמונות עם פוטושופ, וייתכן גם איזה כמה פרוייקטים של וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרעיון הוא לשחק גם משחקי FPS עדיף בFHD, וייתכן אף שיחובר למסך בסלון (כשיגיע) ב3D - כך שיש חשיבות גם לתלת מימד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי מדי, פה ושם קצת עריכה גרפית ווידיאו, לא דברים כבדים מדי (בייתים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PlanetSide 2, World of Warcraft, StarCraft 2, Skyrim, Star Wars The Old Republicת MineCraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע asus eee pc 1005ha המחשב מצויין, אני מאוד אוהב ת'עובדה שהוא קטן (10") ויש לו זמן סוללה שמחזיק לי כמעט 9 שעות הבעייה שלי איתו, היא העבודה שהוא intel atom, הוא קצת חלש לי ולא מצליח לנגן סרטי HD לכן החלטתי לקנות מחשב חדש, גם כן קטנצי'ק (10"-11"), שיהיה קצת יותר חזק ויוכל להתמודד עם סרטי HD. הדרישה הכי חשובה שלי היא זמן סוללה, 8 שעות ומעלה, עברתי על עשרות דגמים ולא מצאתי משהו ש"קנה" אותי. יש למישהו המלצה בשבילי, למחשב קטן ובסיסי אבל שיוכל להתמודד עם סרטי HD ותיהיה לו סוללה שתחזיק לי באמת כ- 8 שעות ? קנייה מחו"ל במידה ולא קיים בארץ - היא גם אופצייה .. תודה מראש לעזורים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה שווה להשקיע במחשב כזה יד שנייה : HP PAVILION G6 [table][tr][td][table][tr][td]2.53 GHz Intel Core i3-380M[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]4 GB DDR3 [table][tr][td][table][tr][td]500GB SATA (5400 סל"ד)[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]dvd/rw סוללה במצב בינוני. בלי אחריות. נקנה לפני שנתיים .
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם הנוכחי שלי התחיל לגסוס לאחרונה לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולחפש תחליף, פרסמתי שאלה בפורום לוחות אם ובינתים אשמח גם להמלצה למפרט שלם. להלן המפרט הנוכחי: מעבד: INTEL C2Q Q6600 G0 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R זיכרון: GSKILL 4X2GB 800MHZ כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 קשיח ראשי: GSKILL FM-25S2-115GBPE קשיח משני: WDC WD6400AAKS-65A7B0 ספק: CORSAIR VX450W מארז: ANTEC SOLO חשוב שיהיה מעבד עם כל הטכנולוגיות של הוירטואליזציה, כמו כן שיצרוך כמה שפחות חשמל. חובה איכות חומרים מעולה כי המחשב פועל 24\7. תודה!
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר טוב שמחפש מחשב כבר הרבה זמן למטרות האלו (וגם קצת פורנו, בשביל הקטע ) מצאתי מחשב אז בבלאק פריידי של HP דגם 2030EJ שהגיע עם 750GB וגם 6GB זכרון וכרטיס מסך חמוד לגמרי 7670. המחיר שלו אז היה 2600 ועכשיו קפץ לאיזור ה 3000 ממה שהבנתי. המיקום הוא בראשל"צ ככה שלקנות כאן זה בסדר להלן הדרישות: מטרות המחשב? משחקים בקטנה (לא בהגזמה ולא רציני) אינטרנט וסרטים מוזיקה. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי ממוצע 3 ק"ג זה בסדר גמור. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן יהיה בחשמל ככה שסוללה 6 תאים זה בסדר גמור * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) סטנדרטיות,…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת סרטים חובבנית, משרדי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA/NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בהכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פעם ב... לראות סרטים ו- PhotoShop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (משחקים יחסית חלשים, אבל אולי בעתיד אני ארצה לשחק חדשים מה שאומר חזקים יותר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי כבר בן 5 וחצי ואני מעוניין להחליפו. מכיוון שאני לא ממש מבין במה אני צריך בדיוק אשמח אם תעזרו לי. אני מחפש מחשב לגלישה באינטרנט+צפייה בסרטים+משחקים כמו פיפא ומנג'ר+מסך סטנדרטי ולא משהו מפוצץ. לא יותר מזה. אשמח למפרט+המלצות על סוגים מסוימיים. מכיוון שאין לי שמץ של מושג כמה זה צריך לעלות אשמח אם תפרטו לי גם על זה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש והייתי שמח להערות על המפרט הזה: (מתחתיו שמתי את פירוט הדרישות שלי 8) ) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1140 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪216 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪775 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White כמות: 1 - מחיר: ₪383 ספק כוח: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin כמות: 1 - מחיר: ₪421 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: Cru…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט אופיס * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB איכותי * כונן Bluray? לא כונן רגיל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה איכותית
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום חברים, בימים אלה אני מרכיב מפרט למחשב שייעודו העיקרי – לכידה ועריכה של וידאו (באמצעות פרמייר) ובנוסף לזאת ישמש גם לעריכה גרפית באמצעות פוטושופ, אילוסטרטור ואינדזיין. את המפרט שלהלן הרכבתי אחרי שעברתי לעומק על השרשור שמיועד לגרפיקאים (מידע רב שמתפרסם שם בפוסט הראשי, מחיייב ריענון), על רשימת המעבדים הגרפיים ש-Adobe ממליצה עליהם לצורך עניין זה (תמיכה ב- cuda, ב- openGL 2.0 ולפחות 1280 מ"ב זכרון גרפי), וכן על שרשורים חשובים בפורומים שעוסקים בלוחות אם, בספקים/מארזים, ובכוננים קשיחים. התקציב ההתחלתי שהגדרתי עמד על K5.5 ₪ אך לפי הרכיבים במפרט הנ"ל, תהיה ככל הנראה חריגה כלפי מעלה, אלא אם יתקבלו כאן המלצות מועילות. להלן המפרט: · מעבד - Intel core I7 3770 3.4GHz s1155 …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מסוג: acer aspire 5745 לפני כמה ימים המצלמה שמותקנת במחשב הנייד פתאום לא עובדת והמחשב לא מזהה את המצלמה שבתוכו. מה אפשר לעשות? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פירקתי את המחשב הקודם (חייב להודות שגיליתי שאני מסוגל לפתח ערך סנטימנלטי למתכות, ממש עצוב לי לזרוק ולהיפרד מהמחשב, ליווה אותי הרבה שנים). אני לא יודע מה לשמור ומה לזרוק אז רציתי לדעת בכמה כסף אוכל למכור את החלקים הבאים: מעבד אינטל דואל קור E5200, 3.2GHZ , לעולם לא עבר OC ויש אחריות לכל החיים וגם את הקירור המקורי שלו לוח אם ASUS צ'יפסט G31, ASUS P5KPLCM סטיק זיכרון DDR2 של 2GB של PQI, רץ על 667MHZ עוד סטיק DDR2 של 1GB של קינגסטון, רץ על 667MHZ הארד דיסק של סמסונג שנקנה לפני שנתיים בערך, 320GB 7200RPM 16MB, יימכר לאחר פירמוט ספק כח של HEC 450W והנה המדבקה שעליו: http://img833.imageshack.us/img833/5020/66103310.jpg בכמה אוכל למכור את החלקים לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, Netbeans באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft,dota וכל מני משחקי FPS מדי פעם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900, 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. הא…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מעבד - AMD PHENOM X6 1075T, עם האריזה המקורית והקירור המקורי, כל מה שכולל.. נרכש מKSP לא זוכר כמה אחריות נשאר אם בכלל. לוח אם - Gigabyte MA770-UD3 זכרונות - 2 סטיקים של GSKILL PI עם צלעות קירור בתדר 1066MHZ DDR2, כל סטיק 2 ג'יגה, בנוסף - 2 סטיקים של 2048MB חברת קינגסטון בתדר 800MHZ, ללא אחריות או אריזות. קירור למעבד - Thermalright ultra 120 extreme עם מאוורר של Scythe בקוטר 120 מ"מ, 1600RPM, יש אריזה מקורית. כרטיס מסך - AMD HD6950 2GB GDDR5 מהראשונים שיצאו, תומך ב"שדרוג בלחיצה" ל6970 (פתיחת הליבות), אריזה מקורית ושלל ירקות - כלול, גם לא זוכר כמה אחריות נשאר. ספק - OCZ SXS500W מארז - אנטק 1200 (למרות שאני שוקל להשאיר אותו ולחסוך בקנית מארז למחשב החדש) הארד דיסק - Seagate…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אבקש דגם של מחשב נייד שעונה על הדרישות שלי, לפי הסדר הבא, מהחשוב לפחות חשוב: 1) עד 5000 ש"ח 2) מסך 17 אינצ' לפחות 3) עד 3 קילו 4) יוכל להריץ AUTOCAD בצורה חלקה לגמרי. 5) שלא יהיה לו בעיה בפעולות רגילות של גלישה ושימוש רגיל במחשב. 6) שיוכל להריץ סרטים של 720P לפחות חלק לגמרי. 7) עדיפות של DELL (אוהב את האחריות שלהם). 8) עדיפות לקנייה מחנות http://www.mds.co.il (קרוב למקום עבודתי, ונוח לי משם). אני לא מבין מספיק במחשבים ניידים כדי לדעת אם הדרישות שלי הם ריאליסטיות או לא. אם אין כזה נייד, אשמח לדעת איזה דרישה היא זאת שלא ברת ביצוע. תודה מראש! דניאל
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות נייד עבור עבודה בתוכנת עריכה DILIX. המחשבים שמיועדים לשוק הפחות רציני (כמו התקציב) יספיקו בשביל עבודה שוטפת ונוחה עם התוכנה ? * מטרות המחשב? עבודה עם תוכנת עריכה DILIX * גודל המסך? כל מסך 14'' ומעלה * משקל רצוי? אין דרישה ספציפית, אם צריך להיות כבד - שיהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין דרישה מיוחדת לזמן סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא * בלוטות? - לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200G * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום! אשמח להמלצה על נייד לעבודה שוטפת (אינטרנט, OFFICE, סרטים) וכן עיצוב תמונה (פוטושופ ואפשרות בהמשך להוסיף פאד ציור) המחשב צריך ליהיות עם מסך מאט, כי רוב השימוש בו יעשה תחת אור שמש התקציב כאמור הוא עד 3500 ש"ח, רצוי פחות גודל המסך דינאמי- אני מתאר לעצמי שככל שיותר גדול ככה יותר נוח לעבוד עם עיבוד תמונה עוד פרט קטן- רצוי שהמשחב יהיה "חזק" פיזית, הוא מיועד לחייל תודה מראש! עריכה - גודל המסך?- מה שמומלץ לצורך המפורט * משקל רצוי?- אין משמעות, המחשב יכול לשקול גם עשרה קילוגרמים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין משמעות, יש מטען זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI …
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני זז הרבה ואני צריך מחשב נייד. השימושים העיקריים יהיו לצורך תכנות, פיתוח אתרים, ופיתוח משחקים (משחקים עם גרפיקה פשוטה.) חשוב לי שהמסך יהיה מבריק. בהירות לא כל כך חשובה לי. למען האמת, אני מעדיף אפילו שהבהירות המקסימלית של המסך לא תהיה גבוהה מדי. (נשמע מוזר, אני יודע, אבל יש הגיון בזה. אפרט יותר אם תרצו.) חשוב לי מאוד, גם כן, שהמסך יהיה מאיכות גבוהה מאוד. (שמעתי ש-lenovo ו-asus טובים. אני לא יודע עד כמה זה נכון.) חשוב לי שהמעבד יהיה מהדור ה-3 של אינטל (ivy bridge) ושיהיה מעל i3 (כלומר, 5 או 7). אני מוכן להסתפק בכרטיס גרפי אינטל 4000 HD, אבל לא בפחות. המחשב הקודם שלי היה דגם מיושן של TOSHIBA SATELLITE PRO. הוא נרכש בסוף 2006 והשתמשתי בו עד שגנבו לי אותו לפני חודש. הוא היה …
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
תקציב התקציב הוא בסביבות 7000 או 8000 שקל. אפשר לחרוג מהתקציב בבערך 1000 או 2000 שקל אבל רצוי שיהיה בתקציב. שימושים גיימינג כבד. חוץ מגיימינג גם עריכת ווידאו ואפקטים וויזואליים. תוכנות ומשחקים: after effects, premier, battlefield 3, assassin's creed 3, far cry 3 ועוד. מערכת הפעלה: windows 7. כנראה 64 bits אבל פתוח להצעות. ציוד היקפי גודל מסך - לא ידוע. פתוח להצעות על מסכים, רצוי שיהיה גדול. סאונד: יהיו אוזניות, בטוח מעל 2.1CH , עוד לא בטוח עם 5.1 או 7.1 . עוד פעם - פתוח להצעות. חומרה אופציונלית כונן דיסקים דרוש. זיכרון: לפחות 2TB . אפשרויות רכישהרצוי שהחנות תהיה באזור אשדוד או המרכז.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג מחשב. אני אדריכל ומשתמש ב-Autocad,Archicad, Sketchup(Open GL), Adobe CS, ורנדורים. הרכיבים שאני צריך - כרטיס מסך חזק, לוח אם, זכרון(כנראה יש צורך להחליף-יש לי 8GB אבל נראה לי שישן יחסית) הציעו לי לשדרג ללוח אם חדש אבל לא הכי חדש, כך שיתאים למעבד וזכרון וכך אחסוך כסף לכרטיס מסך האם זה כדאי הוא שכדאי כבר את כל הרכיבים חדישים יותר. המעבד הנוכחי CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6700, 2666 MHz (10 x 267) לוח אם נוכחי Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זכרונות (ארבעה) DIMM1: OCZ Fatal1ty OCZ2F10662G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מצרף מפרט שבניתי. אין צורך בהארד דיסק מכני אלא רק ב SSD לצורך מערכת הפעלה ובנוסף אין צורך בDVD. איך המארז והספק? הן מבחינת רמת הרעש והן מבחינת אמינות/קירור וכדומה. אשמח לקבל הצעות ושיפורים. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי - 6300. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - אפשר לנסת לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב - למשחקים,סרטי HD, תיכנות, שימוש בתוכנות גראפיות . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש מסך 19, מעוניין לקנות עם המחשב מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) רק מסך 4. האם יש רכיב …
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב נייד מדגם HP HDX16 x16-1370us. מפרט: Intel® Core™2 Duo Processor P7550 (3M Cache, 2.26 GHz, 1066 MHz FSB Windows Vista Home Premium 64-bit NVIDIA® GeForce® GT 130M זכרון 4GB יש לי אפשרות עד 8GB אני רוצה להחליף כרטיס מסך ולהוסיף זכרון כך שיריץ לי BF3 האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-