עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rami_hsn,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייח בשביל אחותי הקטנה (בת 14) תקציב 3500 שח עבודה על המשחב : בסיסי ביותר כגון וורד אקסיל אינטרנט וכאלה.. דרישות מהמחשב שיחזיק לכמה שיותר זמן התקציב מיועד אך ורק למארז (ללא ציוד הקיפי וללא צורב) תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by My_Name,

אהלן, אני צריך עזרה בהרכבת מיפרט לישמושים משרדיים נטו, בתקציב של עד 1000 ש"ח ללא ציוד הקפי. התקציב לא גמיש לחלוטין (100-200 חריגה במקסימום), אבל גם השימושים לא קיצוניים מדי - אופיס, וכמה תוכנות חישוב אולי.רכישה מ-TMS. תודה ..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. 1.התקציב המקסימאלי שלי הוא 3k אפשר לחרוג במידת הצורך עד 500₪ אשמח אם יש אפשרות לחסוך 2. שימוש המחשב: עבור עריכה גרפית, עבודה משרדית. שימוש בתוכנות אדובי - פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין, עם אפשרות בעתיד של תוכנות לבניית אתרים העבודה במחשב יהיה לצורך פרנסה. ההגדרות הגרפיות של המחשב מיועדות להיות גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - המחשב בחדר שינה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות, ויש לכלול מערכת הפעלה ווינדוס 7 או xp 8. האם י…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אחי הקטן קונה מחשב חדש לכן "מתפנה" מחשב,דיי חלק אבל עובד. INTEL PENTIUM D 925 STOCK COOLING ASUS P5L-MX 1GB DDR2 800MHZ GENERIC PSU+GENERIC CASE 500GB WD צורב פשוט יש ברשותי להוסיף GeForce 6200LE. כמה אפשר לקבל על מערכת כזו?אם בכלל.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן, אשמח לעזרתכם, בגדול בניתי מפרט אבל אשמח לחוות דעת שלכם. התקציב הוא באזור ה2000 שקל (בגג חריגה של 200, כמובן שעדיף כמה שפחות) לשימוש ביתי, אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים ומשחקים בקטנה (מנג'ר וורמס וכל מיני שטויות כאלו...) כמה דברים שכן חשובים זה מחשב מבוסס אינטל, 4 גיגה זיכרון, צורב DVD, כונן קשיח של 1TB אמין וכרטיס מסך רגיל (לא מובנה) זה המפרט שבחרתי : [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] …

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מפרט בעיקר לגיימינג, סרטי HD וקצת תכנות (רמת לימודי תואר ראשון בתוכנה) ללא שום ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וקצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS, CRYSIS 3, Far Cry 3, Civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 24 אי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lidorkalfa,

עלה לי 4300 לפני קצת פחות משנתיים, מה השווי כרגע?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  8. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים פה ושם * גודל המסך? 14'-13' * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטי * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שלא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כפי שוודאי שמתם לב, מטרות המחשב פשוטות סה"כ, מה שכן חשוב לדעתי להתמקד עליו הוא: *משקל נמוך ככל הניתן! *סוללה *עיצוב משחק תפקיד כאן... *אחריות טובה *משטח עכבר מגע גדול ונוח…

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  9. היי, המפרט הקודם(והקודם, והקודם קודם נבנו פה עכשיו הגיע הזמן למפרט חדש, אשמח לעזרה המקצועית שהתרגלתי אליה מ hwzone מחשב בלבד(אולי בהמשך גם מסך)-תקציב עד(רצוי פחות...)=6000ש"ח. שימושים: 1. אפטר אפקט - עבודה על קבצים כבדים מאוד ורינדורים בהתאם. 2. פוטושופ ואילוסטרייטור - קבצים כבדים מאוד. 3. סוני וגאס - לרוב עריכות מורכבות וכבדות. 4. משחקים : battlefield 3 | planetside 2 5. realflow הדמיית נוזלים. 6. vue הדמיית סביבה. 7. 3ds max * בעבודה שוטפת למעט משחקים העבודה נעשית עם 2 מסכים. * רוב העבודה נעשית עם כמה מהתוכנות הנ"ל במקביל. חומרה שכבר נבחרה וחלק מהתקציב: קורא/צורב- קיים אין צורך בחדש. מארז-COOLERMASTER SILENCIO 550 w/o PSU דיסק: WD BLACK 1TB SATA3 ראשי +…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך למה לא... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? להגדרות גבוהות, רזולוציית המסך שברשותי היא : 1920X1200 , משחקים כמו : BF3 FC3 GTA V CRYSIS …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by tal daniel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וקצת עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבדים שיש היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במשחקים להכי גבוהות שיש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  12. *תקציב: 1,500 - 2,700 משהו כזה.. זורם * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זורם אתכם * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? זורם אתכם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB במינימום * כונן CD/DVD? צורב? צורב, דה * כונן Bluray? זורם אתכם * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? זורם אתכם * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה.. שיעבוד מהר בלי להתקע, אין צורך בגיימינג. רוצה לקנות מחר מ KSP באילת בKSP המליצו לי על זה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&list=1&sort=3&glist=1&uin=17448&txt_…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by zilbermm,

שלום, אני צריך מחשב לשימושים בסיסיים - אינטרנט, מוזיקה וסרטים, משחקים בסיסיים מאד לילדים קטנים. התקציב הוא 1500, סטיה של 100 לפה ולשם היא בסדר, אבל לא מעבר. אשמח גם אם מושהי ימליץ לי על מייבש כביסה אישתי מייבשת על הרדיאטור וקורעת אותי עם חשבון החשמל תודה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by elibegi,

שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב שיתן לי את כל הפתרונות להם אני זקוק בתחום האנימציה בשנים בקרובות. כדי לא להעמיס על הפורום עוד ועוד ת'רדים באותו נושא, שוטטתי קצת בפורום ומצאתי מפרט שהרכיב אותו YairZ ואני חושב שהוא מתאים לדרישות שלי ראו קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=544859.msg4649118#msg4649118 המפרט מצורף לשם הנוחיות: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1533 (אמנם אתה רשמת בזמנו את אותו המעבד עם GHZ3.5 -אך כזה לא מצאתי אצלם..) קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמו…

• 26 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. שלום. קניתי את המחשב הנ"ל: Asus S56CA-XX117H http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834757 הכבל של החשמל קצר מדי, האם יש מאריך, או שיש מטען חילופי ארוך יותר? מעוניין בעוד 1-2 מ'. תודה

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by arkadur,

אני שוקל למכור מערכת ישנה המבוססת על מעבד Q6600 , סטפינג G0 (אם עדיין יש לכך משמעות) ולוח של DFI LP X48 T2R, עם 4 GB זיכרון של CORSAIR מסדרת הDOMMINATOR. בכמה אפשר לתמחר מערכת כזו?

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים (גם ב FHD) וגלישה באינטרנט קצת עריכת תמונות ב CS6 (לא משהו מקצועי) קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש דפדפנים (בעיקר כרום) ואופיס תמיד. נגני סרטים HD – לעיתים קרובות מאד. Photoshop CS6 - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת פיפא 2012 ו- NBA 2012 (לא צריך שיעבדו על רזולוציות גבוהות, רק שיעבדו חלק ). -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  18. Started by yitzik,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לבית , אלא בערך הדברים שאני חושב עליהם...1.התקציב המקסימלי -2500ש"ח ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים 2.חריגה לכל היותר 500ש"ח 3.שימוש המחשב למשחקים(NFS,assassin's creed ,call of duty,וכו') עבודות שירים סרטים. 4.שיהיה שקט 5.אין צורך לכלול מערכת הפעלה 6.ומקווה לשדרג יותר עם השנים. תודההה לעונים.

19. שלום לכולם, צריכה את עזרתכם. יש לי מחשב נייד מדגם acer aspire 5741g מזה מספר חודשים יש כמה תקלות מוזרות במחשב שלי. הבעיה היא שלמרות שהמחשב מחובר למטען הסוללה לא מגיעה למצב של 100% יותר מזה היא לא מגיעה למצב של 50% - כך שיוצא מצב שתמיד צריך להיות מחובר וזמין למטען. המחשב ברשותי מזה כשנתיים, פחות או יותר. בנוסף, המקלדת קשה מאוד! צריך ממש להתאבק לפעמים, ודבר זה פשוט מתסכל באמצע הקלדה מהירה באמצע שיעור (סטודנטית) יתרה מכך, קרה לי בחודשים האחרונים שפשוט חלונות נסגרים מעצמם, כאילו נלחץ משהו במקלדת ונסגר החלון (קרה בכרום - דפדפן, ולא פעם ב word 2010 - נמחקו לי כתוצאה מכך שיעורים שלמים....) אין סיכוי שמדובר במישהו שפרץ וכו' היות והמחשב עבר פירמוט וניקוי כולל, כמו כן קיים ESET Sma…

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  20. Started by whylikethis,

רק רציתי להגיד תודה רבה על העזרה שלכם למצוא לי מפרט למחשב שיתחבר לטלוויזיה.. בסוף החלטתי ללכת על חנות שיותר קרובה לי לבית.. הלכתי על אייבורי זה המפרט למי שמתעניין [table][tr][td]מארזמארז מותג IN-WIN שחור כולל מאוורר קידמי ואחורי[/td][/tr][tr][td]ספק כחFSP 460W כולל מאוורר 12 ס"מ[/td][/tr][tr][td]מעבדAMD A-Series Quad Core A8-5600K[/td][/tr][tr][td]לוח אםGigabyte GA-F2A75M-D3H FM2[/td][/tr][tr][td]כרטיס קול5.1[/td][/tr][tr][td]כרטיס רשת10/100/1000[/td][/tr][tr][td]דיסק קשיחדיסק קשיח Seagate 2TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer[/td][/tr][tr][td]זכרון פנימיKingston 4GB DDR3 1600MHz[/td][/tr][tr][td]כונן אופטיצורב Sony Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24[/td][/t…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, כעקרון אני מבקש לדעת אם המפרט שבניתי הוא טוב. הרזולוציה של המסך שלי היא 1600X900 ואני רוצה לדעת אם יחס הרזולוציה של המסך שלי טובה ליחס הכרטיס מסך שמוצג במפרט. אשמח לדעת כמה FPS המפרט הנ"ל יציג (אם הוא משתלם בכלל )במשחקים כמו BF3 וBFBC2 אשמח לדעת עוד האם המארז הוא מארז טוב שמציג זרימת אוויר טובה והאם הוא טוב לגיימינג .ואחרי כול החפירה אני מציג את המפרט שלי : המפרט - מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪924 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪359 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by alergic,

Intel i5-3570K- Tray - 1094 (3 years) Scythe Mugen 3 - 200 (1 Year) Gigabyte GA-Z77X-D3H - 785 (3 Years) Kingston 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3/4G X2 - 376 (Life - In store) Western Digital Caviar Black 2000GB WD2002FAEX - 939 (5 years) Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail - 444 (3 years) Sapphire ATI Radeon HD7950 3072MB GDDR5 PCIe - 1805 (3 years) CoolerMaster HAF X - 995 (2 years) Seasonic S12II 620W - 415 (5 years) Dell U2312HM 23" (IPS Panel) - 778 (3 years) Total: 7831 (Average waranty - 3 years) הורכב בעזרת מדור מפרטים מומלצים בסוגריים - אחריות האם יש שינוי עדכני שאפשר לעשות או שזה מפרט מקסימלי על סמך מחיר/ביצועים? בכוונה לא בחרתי מערך S…

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  23. שלום לכולם, אחרי נבירה עמוקה בפורום הבנתי שאין ברירה אלא לשאול ספציפית לצרכיי כי התבלבלתי לגמרי.... בכל אופן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו. Premiere, After CS6, Avid MC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגד…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן חברים, אני מתלבט בין 3 מפרטים של מחשבים ניידיים והייתי נורא שמח אם הייתם יכולים לעזור לי להכריע בעניין. השימוש של המחשב הוא בעיקר הרצת תוכנות, ולימודים. תוכנות כמו: ACTIVE HDL, MATHLAB, MODEL SIM הייתי גם רוצה לשחק בקטנה, לא ברמה של גיימינג משחקי רשת, או GTA4 (לא ברמה יותר מזה ולא מחייב שיריץ באיכות גבוהה) המחשבים שאני מתלבט בינהם: http://ksp.co.il/?uin=16540 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12500 http://ksp.co.il/?uin=17217 אתם גם מוזמנים להמליץ עלמפרטים משלכם בגבול ה3500 ש"ח ואני מודה לכם מאוד על העזרה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by AboveBeyond,

אהלן , לא מזמן קניתי את המחשב asus zenbook ux31a רציתי לדעת אם אפשר להחליף את ה SSD ? האם זה msata או sata 3? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים