ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב ב 5000 שקל (יש לי כבר מסך , רמקולים , מקלדת ..) שיפעיל משחקים כבדים מכל הסוגים בצורה איכותית ומהירה. יש הצעות ?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אנחנו מתלבטים בין 4 דגמי DELL. E4300 קצת יקר (לאחר שדרוג של זיכרון ודיסק קשיח קצת יקר). LATITUDE 13 VostroTM V13 vostro 3300 (עם סוללת 8 תאים) חשוב לנו: מחשב קל מסך מט חיי סוללה ארוכים מקלדת וומשטח עכבר נוחים עדיף שלא יתחמם מידי. תודה לכל הממליצים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רגע לפני הקניה שני מתמודדים הגיעו לקו הסיום לנובו, שכמוהו היה לי והוא תותח על במחיר 952$ וממולו HP במחיר 900$ (אל תתיחסו למחיר על התמונה) השיקולים לקנית הלנובו - אחריות ל3 שנים בינלאומית, ובעיקר כי הוא לנובו מה שאומר איכות!!! ממולו HP עם אחריות לשנתיים לא בין לאומית (נראה לי), אך לעומת זאת כרטיס מסך 256MB (לעומת 128MB של לנובו) 3MB זכרון (לעומת 2MB) ומצלמת אינטרנט (למרות שזה לא כזה מעניין אותי). אני לא מי יודע מכיר את HP, ולא אומר לי יותר מדי מהירות הכרטיס מסך, אני עובד בקטנה עם תוכנות וידאו כמו פרימייר אבל לא יותר מדי. אז מה אתם אומרים. מת כבר לקנות!!!!! אשמח להמלצה מורחבת עם הסברים תודה רבה נ.ב. אופציה נוספת להשאיר את המחשב של HP עם אחריות לשנה ותמורת זאת לשדרג אותו…
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב והוא רוצה שיהיה בו את הדברים הבאים :,מעבד,לוח,זיכרון,הארד דיסק,כרטיס מסך,סידירום,פלופי ומארז . הוא מוכן להשקיע עד 3500 : והמחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים ,לא מתוכנן אוברקלוק. תודה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי לנובו יוגה 3 עם 250 SSD עכשיו, בכונן D של LENOVO מוקצים 25 גיגה... כדאי לחלץ משם כמה גיגות לטובת מחיצה חדשה? או להוסיף ל C? ואם כן, אז כמה אתם אומרים כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אז ככה שלום לכולכם קודם כל .. יום ראשון אני מזמין את המחשב. המחשב נועד לאוברקלוק רציני.. להחזיק משחקים כבדים ביותר ותוכנות עריכת סאונד.. אז המיפרט הראשון הוא : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-XX1CASNB ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT THERMALTAKE BIG TYPHON המיפרט השני : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX OCZ 2048MB (1024MBX…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מפרט ואני לא הכי מבין בזה אז אני אשמח לקבל הערות ופחות או יותר הערכת מחיר למפרט המצורף. המחשב הולך לשמש אותי בבית לשנים הקרובות, קצת משחקים (לא גיימר מקצוען), קצת מטלב, אנטרנט וקצת עריכת וידאו (חובבן) המפרט הוא: מעבד: intel core 2 - המליצו לי על מעבד E-6750 לוח אם: של אינטל באפלו קריק G33BU זיכרון: 2 ג'יגה, 800 או MHZ.קינגסטון כונן קשיח: 320 ג'יגה, SATA II 7200 wd כרטיס מסך: GAINWARD 8500GT כונן DVD: צורב SATA 20LGX מארז איכותי קטן מעולה COMPUCASE 6K31 קצת יותר יקר אבל איכותי מאוד יפה ולא גדול אם מישהו רואה במפרט הזה משהו דפוק\מעאפן או ללא אפשרות שדרוג עתידית, אני אשמח לשמוע, תודה לכולכם, קובי
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשאול אנשים שרכשו מחשב נייד של Lenovo בשנה שנתיים האחרונות: האם בדקתם אם הכרטיס האלחוטי שהגיע איתו הוא Intel iwlwifi 5100 AGN שתומך בתקן N? במקרה שלא, והכרטיס שקיבלתם לא תומך בתקן N - האם ביצעתם בדיקה באתר של לנובו לראות האם הוא אמור לתמוך בתקן N ? אודה לכם אם תרשמו איזה דגם יש לכם ועם איזה כרטיס רשת אלחוטי הוא הגיע. בתודה, דן
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לנסיעות, השימוש שלו בעיקר גלישה באנטרנט\צפייה בסרטים\משחקים קלים. רוצה מסך קטן משהו כמו 13.3" שיהיה עמיד מבחינת חומר אבל קל יחסית, בטריה שתרזיק 3 שעות בערך ללא טעינה. אם מישהו יכול לפרסם את האפשרויות שלי (אין לי בעיה לחרוג מעל 3000 עד 3500 בערך) תודה על העזרה אגב: יש מחשבים שבעים עם מודם סלולרי מובנה? שווה לקנות אחד כזה?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שתיתנו חוות דעת על מפרט AMD ב-4K שנועד לאינטרנט ולתוכנות גרפיות וקצת למשחקים. AMD Athlon AM2 Dual Core 4200+ Gigabyte GA-M55S-S3 ,Nforce550 NCP DDR2 667Mhz 512MB x 2pieces ( 1024Mb BFG GF 7600GS OC /ATI RADEON X1650PRO ,256 mb PCI-E Samsung 160GB, SATA2, 8Mb buffer ViewSonic VA903M Logitech Keyboard+ Optic Mouse LG DVD-RW Foxconn TLA-002 Black + Antec 450WPSU אני מבקש להתייחס למפרט הזה בלבד מבחינת המחיר ואם ישנו רכיב שניתן לשדרגו על חשבון רכיב אחר(למשל זיכרון על חשבון מעבד) תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז ככה, המפרט למשחקים ואין צורך בצורב DVD: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤581 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤334 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤228 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤220 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T8UX2GAC5 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤818 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28620 מארז ללא ספק HEC 6A19B Black ¤190 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A19B-NPS ספק כח HEC 500TDT 500W ¤246 כמ…
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני חושב לקנות למחשב Ivy Bridge חדש. אשמח להצעות/חוות דעת/ המלצות. לגבי תקציב: פחות או יותר גמיש אבל בלי להשתגע. לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-UD5H מעבד: Intel I5 3570K קירור מעבד: Corsair H100 כרטיס מסך: Gigabyte GTX 680 את כל השאר כבר יש לי: מארז: CM Storm Enforcer כונן מערכת הפעלה: Corsair Force GT 60GB SATA3 X2 - RAID 0 איחסון: WD 500GB Caviar Blue ספק: Seasonic X-660 כרטיס מסך קיים (כנראה יהפוך לכרטיס Gigabyte GTX 560 SOC :(PhysX
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים וברכת חג שמח, אני קונה מחשב אחרי 7+ שנים (E6320 צריך לפרוש לגמלאות), לכן החלטתי להתפנק. הבסיס של המפרט הוא כפי שSyszone בנה: כאן (רק ללא כונני אחסון) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה, אבל לא באופן שייפגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + פיתוח תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Visual Studio(שימוש כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - UT4, ומשחקי יריות מרובי משתתפים -מהי …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני בסוף החלטתי לא לקנות חלקים מאמריקה בגלל האחריות.אז אם מישהו פה יכול להגיד לי איזה חלקים כדאי לי לקנות , אני צריך מעבד , ספק , לוח אם , מסך (IPS בבקשה) וזכרונות.בלי כרטיס מסך בלי מארז וציוד הקפי.המחשב אמור לחזיק לאיזה שנתיים שלוש אז עם כדאי QUAD אז סבבה...אפילו שהבנתי שהם מאוד חמים.לוח אם תומך SLI כי אני כן אקנה עוד כרטיס מסך בזמן הקרוב..או הרחוק.לוח אם עם יכולות אוברקלוקינג טובות.זכרונות עם יכולות לאוברקלוק כמובן.ספק חשבתי ללכת על ה620W של corsair.ומסך אני חושב ללכת ל ה20" של dell 2007w.אם אתם חושבים ששכחתי משהו או שכדאי לי להוסיף משהו כמו כרטיס קול יתקבל בברכהתודה.לא כתבתי את זה ממחשב רגיל אלא מפאלם אז לסלוח ולערוך עם יש מה.שוב תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום חבר צריך מפרט למחשב. שימושים: אינטרנט, אופיס וסרטים (גם HD). הוא לא משחק בכלל. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
א. תקציב מקסימלי 2k, אם אפשר לחסוך- סבבה. ב. חריגה של עד 100 שקלים. ג. שימוש- אינטרנט סרטים, ומשחקים לא מרוד כבדים כמו קול אוף דיוטי וקאונטר סטרייק סורס. יחובר לT190P עם 1680x1050 . ולא תמיד אני משחק על הגדרות הכי כבדות אבל בכל מקרה- לנצל מה שאפשר מהתקציב. ד. אין צורך בציוד היקפי. ה. לא מתוכנן oc ו. שקט חשוב.. 7? ז. בעתיד אולי אחבר כרטיס קול כדי להקליט. אין צורך באופק שדרוג מאסיבי לדעתי, אולי קצת. אני יודע להרכיב אבל אין לי סבלנות, עדיף שהם ירכיבו. אין חלקים שאפשר לוותר עליהם ולא צריך אופיס/מערכת הפעלה. אני חולוני אז נראלי עדיף ksp חולון אבל אם על פי הניסיון שלכם עדיף חנות אחרת שיש באיזור, אין בעיה. אם חסר משהו באשכול תגידו לי. תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כמובן שללא כרטיס מסך שאני מעדיף לרכוש בנפרד מהמפרט,אז תגידו איך המפרט הזה? כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2L מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box זיכרון 2 סטיקים Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W סה"כ כולל הרכבה בSKYPC 3,397
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את הפנטיום 3 המזדקן שלי למשהו קצת יותר חדש. שימושי המחשב כוללים בעיקר משחקים, אופיס, עבודה ומשחקים ברשת הביתית, אינטרנט (לגבי אוברקלוק- לא כרגע, אבל יתכן שבעתיד אני אשנה את דעתי). המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 301.14 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for AMD [ ¤ 61.68 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 408.87 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בכל העסק הזה של מחשב נייד , אני צריך מחשב נייד לאינטרנט וסרטים 1080p עם מערכת הפעלה WIN 7 . * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? לא משנה , רק שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא מבין בזה , שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה איכותית ואמינה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אולטרה בוק באזור 5000 ש"ח. מטרת השימוש - סטודנט גודל מסך - 12-14 (עדיף מט) משקל- עד 2 ק"ג זמן סוללה -עדיף 5 ומעלה אין צורך ביציאות מיוחדות. מעדיף עם WiDi שיהיה דק יחסית כונן קשיח - מתלבט לגבי היברדי או SSD בלבד. לא צריך כונן דיסקים. לא צריך אחריות בין לאומית. כולל רשיון למערכת הפעלה. דגמים שחשבתי עליהם: ux31,ux32, ux21 - asus samsung - סדרות 5 או 9(אולי 9 יקר מידי) folio - hp או משהו אחר, לא מכיר מספיק. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אנחנו קונים מחשב חדש וקיבלנו הצעת מחיר.. אני לא יגיד לכם כמה המחשב עולה כי אני רוצה שאתם תשערו כמה הוא אמור לעלות וגם על כל חלק תגידו לי מה דעתכם עליו. תזכרו.. להגיב על כל חלק אם אפשר וכמה נראה לכם המחשב אמור לעלות. הצעת מחיר: amd64 1. לוח אם - gigabyte 5mm pluse m2 amd 2. כרטיס קול היקפי ac-97 3. מעבד 940 amd 64 m2 3500 מקורי 4. כרטיס מסך תלת ממדי ati x800gto 256mb ddr2 pcix 5. כרטיס רשת on board 10/100 6. זכרון 677mhz ddr2 512x2= 1 gb 7. מארז atx מידי מפואר כולל usb בחזית 8. כונן 1.44 9. צורב dvdx16 lg 10. דיסק קשיח 160gb sata2 w.d 11. מערכת הפעלה win xp pro אז זהו.. כמה נראה לכם מחשב כזה אמור לעלות ומה דעתכם על כל חלק? תודה רבה!!!
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי כולם,אני קורא מזדמן שנהפך לכותב היום כי אני זקוק לייעוץ,אני יודע שיש כאן כמה מומחים ומקווה שתוכלו לעזור. זכיתי בפרס כלשהו (טלויזיה גדולה)ויש לי אפשרות להמיר אותו למחשב נייד של חברת FUJICOM מדגם SLM10AL אפשר לראות את המפרט המלא שלו פה: http://www.fujicom.co.il/web/Catalog.aspx?Page=Brands&Brand=Laptops הידע שלי במחשבים ניידים די מוגבל ולכן רציתי לשאול: 1)כמה להערכתם מחשב כזה שווה?אם מישהו קונה אותו בכסף. 2)האם הוא נחשב טוב/בנוני/חלש?מה היתרונות והחסרונות הבולטים?המסך די קטנטן,את זה הבנתי כבר. האם הייתם ממליצים למישהו על מחשב כזה גם אם לא היה זוכה בו?..אני שואל כדי שאוכל להחליט אם כדאי לי להמיר את הפרס שלי ולבקש את המחשב הנ"ל. אני מבין שחברת פוג'יקום זה לא בדיוק שם …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אחרי התלבטויות רבות בחרתי לעצמי את המפרט בערך ורציתי לקבל מכם אישור... (תמונה מצורפת) אני צריך מחשב טוב למשחקים, בלי ציוד היקפי, בלי מסך ובלי צורב, שישמש אותי נאמנות. אני לא מתכנן לעשות OC (אולי טיפה אבל לא משהו רציני) אני לא בטוח עד כמה אני אהיה מרוצה מה-6600GT, במשחקים של היום הוא מוציא תוצאות יפות אבל אני פוחד שהוא יהפוך למיותר די מהר. לצערי אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות את ה x800xl, כי הוא דורש גם ספק כוח יותר טוב ואז המחיר כבר מגיע ל6.4 (כלומר, תוספת של בערך 2000 שקל, ואני מאמין שזה לא שווה את התוספת) אשמח לקבל הערות בנוגע למפרט וגם מה לעשות עם העודף עריכה: רציתי גם לשאול האם כדאי לחכות לליבת ה Venice... [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
טוב בערך לפני חודשיים ביקשתי המלצות ואני משער שהמחירים ירדו אז אני צריך הערכה מחדש. 1. אני צריך כרטיס זיכרון של קינגסטון 512 מגה DDR. 2. אני צריך ספק כוח חדש כי יש לי ג'נרי 3. כרטיס מסך GeForce 7800 GS AGP. ואם נשאר כסף אז למערכת קירור או מאוורר שיצנן את העסק. תודה
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-