עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, מחפש לפטופ לבית בגודל של 15.6 מצרף את השאלות המוכרות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, אינטרנט, עבודה משרדית, צפיה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ באופן תדיר (לדעתי זו התוכנה הכי כבדה שתרוץ על המחשב) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Lishay,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - 3500 ש"ח (אין צורך בכל הרכיבים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה טוב, אבל אפשר גם בטווח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. ושימוש כללי כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי, אם כן לא משהו כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Bloodshot Eyes,

הדגם הבא - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12579 אחד נרכש בינואר 2014, השני לפני כשלושה שבועות. אין לי קבלה עבור שניהם. עבור החדש אני יכול לקפוץ לחנות ולבקש שידפיסו לי, הישן הוזמן מחנות רחוקה ממני ואין באפשרותי להגיע אליהם. יש לי קופסה ושקית אנטי-סטטית עבור החדש, הישן בא ללא קופסה או שקית.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. הי אני רוצה לקנות מחשב בשבילי, מחשב לגיימינג ועריכה של סרטונים, תמונות. התקציב הוא 5500 ולא ניתן חריגה בתקציב. 2. אני גם מעוניין לקנות ציוד הקפי (הציוד ההקפי לא כולל את התקציב של ה5500 והתקציב המירבי לציוד ההקפי הכולל הוא 3500 ש"ח). הציוד ההקפי כולל: מקלדת, עכבר, פד שולחן שאני מעריך בערך שגודלו צריך להיות בסביבות המטר לרוחב על 40 סנטימטר, מסך גיימינג איכותי (צריך להיות עם רזולוציה טובה ועדיף 144hz, מאמין שהוא יעלה בסביבות ה1000,1500 ש"ח) ואוזניות. (חשוב לציין שאני רוצה שכל זה יהיה של גיימינג, עדיפות לאורות אך לא חייב). 3. אני רוצה במחשב 3 חיבורים של HDMI וחיבור של SSD. 4. פחות חשוב לי שקט הפעילות של המחשב אבל אני מקליט סרטונים למדיה החברתית…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by karelson,

שלום אני רוצה לשאול בקשר למעבדים של מחשבים ניידים, אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל יש שלוש מעבדים כיום בשוק: INTEL CORE DUO או CORE 2 DUO ומעבד של AMD TL50 X2. ישנם הבדלים במחירים כמובן ואני לא יודע מה יותר טוב או מה מומלץ. אני צריך את המחשב לעבודה משרדית ולימודים בעיקר , הרבה גלישה ועבודה אם אופיס ומידי פעם לעבודה אם גרפיקה או סתם תוכנה אחרת. אני גם רוצה להריץ מידי פעם משחקים לא חזקים ולא על הגדרות הכי גבוהות...... תוכלו לעזור לי ,בבקשה, בנושא המעבדים. בברכה,

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כמו הדיון השני עבור רכישות מחו"ל. מי שמעוניין לקחת יוזמה ולעשות ריכוז קבוע ומתעדכן בדף הראשי מוזמן (אני אקשר פה אליו). מבחינתי מספיק לעקוב אחרי ההודעות האחרונות. ! Have fun

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by rafi28,

היי ברצוני להגדיל - לשדרג זכרון ל8 GB. אפשר שני כרטיסים או אחד, תווך מחיר עד 150 ש"ח. מפרט: למחשב ווינדוס 7 אולטימייט. המפרט: מעבד - intel core i 5 2400 / 1155 tray לוח אם - gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Retail זכרון - DDR 3 4G/1333 Kingston כרטיס מסך - Sapphire ATI 6870 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb מארז: raidmax tornado ספק כוח -Seasonic pfc 12cm ss-500et 500w תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bnetzi,

יש ברשות אמי notebook asus eee PC 1101HA מחשב קטן וקומפקטי מעבד ATOM ו1 ג'יגה RAM(זמן סוללה ארוך במיוחד) המחשב מריץ XP. לפני שנה בערך המחשב התחיל לעבוד לאט יותר אבל בזמן האחרון הוא ממש תקוע וכל משימה יותר מסובכת מכתיבת קובץ בוורד אורכת זמן ארוך מאוד. השאלה היא מה כדאי לעשות איתו - לפרמט? לשדרג מערכת הפעלה?(הבנתי שמייקרוסופט מפסיקים בקרוב את התמיכה בXP) למכור?(אם כן בכמה?) להוסיף RAM? אולי להחליף את הכונן הקשיח לSSD? אני פתוח להצעות, מצד שני אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי אם זה לא ישתלם לי ומכיוון שהיכולת הטכנית שלי לא גבוהה כל פעולה מסובכת( למשל החלפה לSSD או הוספת זיכרון) תתבצע על ידי טכנאי כך שצריך לחשוב על עלות מול תועלת... אהיה אסיר תודה אם תוכלו לתת לי עצות …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ichi&,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בשמחה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 250₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וירטואליזציאה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו Middle earth shadow of mordor GTA V Titan Fall Call of duty advanced warfare battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -אולטרא גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MMi,

האם אפשר להזמין מהאתר של LENOVO כאשר כתובת החיוב היא בארץ (משולם ע"י כרטיס אשראי מהארץ) ושהמחשב ישלח ל כתובת אחרת בארה"ב? כי כאשר אני מנסה לעשות הזמנה אז בbilling address אין אפשרות לבחור ארץ אחרת מלבד מדינות בארה"ב.. אודה על עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dor1847,

כמובן שעדיף לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים... אני אשתמש במחשב בעיקר למשחקים ולעריכת תמונות. במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - סוג משחקים? הכוונה לגרפיקה? אם כן אז משחקים כבדים (כמו בלאק אופס ומשחקים עתידיים ברמה יותר גבוהה גם) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב. אבל עדיף כמובן כמה שיותר שקט 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ידידה מחפשת מחשב ללימודי תקשורת חזותית בבצלאל השאיפה עד 3000, אבל גמיש כמובן שרצוי פחות אם אין צורך במפלצת* מטרות המחשב? לימודים, תקשורת חזותית (adobe suite בעיקר) * גודל המסך? רצוי משהו נוח, לדעתי 15.6" * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לדעתי עיקר העבודה תהיה בדירה או באוניברסיטה היכן שיש חיבור לחשמל אבל רצוי כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB מינימום * צורב DVD? מומלץ אך לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מתוך נסיוני הייתי מעדיף שהיה 4GB RAM ולא 2, תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Rubi23,

בהמשך להמלצה לקנות מחשב דל ווסטרו 3450 רציתי לשאול האם משתלם להביא אותו דרך ארה"ב או לקנותו בארץ. בארה"ב המחיר נע באזור 750 דולר שהם כ-2600 ש"ח לעומת המחיר בארץ שנע בסביבות ה-4000 ש"ח מובן לי שמבחינת הפרש המחיר אין ספק שעדיף לקנות בארה"ב אבל השאלה הגדולה היא כמובן בביטוח. אין לי שמץ לגבי ביטוח ורציתי לשאול גם לגבי פרוצדורת הביטוח של דל בעולם וכמובן מאיפה משתלם יותר לקנות מחשב זה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב ואודה על העזרה. אה, ואני לא שולל AMD תורה רבה מראש. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by amicam,

שלום, ברצוני לבנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים hardcore. התקציב שלי הוא כ-9000 שקלים. אינני מעוניין בכרטיס מסך של AMD רק NVIDIA. אין לי צורך במסך ובציוד היקפי. OC זאת תמיד אפציה (לאחר שאלמד לעשותה). כמו כן אין לי צורך בשום תוכנה - מע' הפעלה, אופיס וכ"ו. המחיר שאני מתכוון להשקיע הוא נטו על חומרה. לחסוך זה תמיד טוב לכן אם ניתן לקצץ זה מבורך. אשתי לא תאפשר לי בשום פנים ואופן חריגה מתקציב זה- אפילו לא במאה שקלים ... הרכבה בחנות אני גם אצטרך ואולי OC כבר מישם יהיה קלאסי. אם ניתן לשלב מערך SLI שיהיה יותר טוב מכרטיס אחד חזק אז אני בעד! אם אפשר גם המלצת חנות זולה ואמינה ! תודה רבה, עמי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Symphozis,

יש לי חבר רוצה לקנות מחשב Geforce PCX 6600G PCI-E 256 TV/DVI Intel Pentium 4 2MB 3Ghz 64Bit 775 GA-81945PLG INTEL945PL FSB800 INTEL 865GV DDR 400 VGA ON BOARD AGP 5 CHANNEL AUDIO PC1x3 LAN SATA 2 512MB DDR2 533Mhz 3700 512MB DDR2 533Mhz 3700 160GB 7200RPM S-ATA-2 8Mb DVD-RW X 16 SONY 8 CHANNEL IN/out 10/1000 Mbps A-top alien silver 500W multimeda heb/eng/rus 3D scrolling Silver/bLACK USB COLOR bLACK p.m.P.O: 400W אני אומר שזה לא שווה תגיבו על המפרט ועם אתם חושבים יש יותר טוב בבקשה לפרט מטרה למשחקים בלי מסך תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. http://hwzone.co.il/specslist/view/91/ שאלתי בכמה מקומות ואמרו לי שהמפרט מאוד מומלץ, אני מחליף את ה-80GB בדיסק הקשיח ל-160GB של-Western Digital. אני צריך דעות על המפרט, של איזה משווק כדי לקחת את הכרטיס מסך? מה הכי זול ומשתלם? [Powercolor, Gigabite..וכל אלה..] ולאיזה חנות כדי להביא את המפרט? אני גר לא רחוק מחיפה, כך שנוח לי ל-KSP, אבל שמעתי כמה ביקורות רעות עליהם, אני בטוח שתוכלו לעזור לי :] תודה, רועי.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by PqX,

אבקש את עזרתכם ודעתכם המקצועית בהרכבת מפרט למחשב גיימינג עד 5,000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה מראש ויום טוב.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מעבד AMD Phenom II X2 550 Box ¤553 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם Asus M4N78 PRO ¤462 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941012 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 PCIe ¤658 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=471846200-9566 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤151 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם ניתן להעתיק את ה- CD ל- DOK ולהתקין את התוכנה מה- DOK?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tomer861,

שלום לכולם ברשותי הדל סטודיו xps16 ואני מחפש לו תיק ולצערי אני לא מצליח למצוא אחד 90 אחוז מהתיקים הם לגדלי ה15 וה16 נשאר יתום ובודד אנא עיזרו לו למצוא אבא(תיק) שיגן עליו בדרכים... תודה לכל העוזרים.....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by עומר8,

שלום יש לי חלקים מהמחשב הישן רציתי לדעת אם אני אוכל לבנות מהמפרט שלו HTPC ומה עוד אני צריך בשביל HTPC המחשב הוא פנטיום 3 (אם אני לא טועה) 5DTX 2 VER.2.03 ZIDA - לוח אם MAGIC 64/GX MK - כרטיס מסך CT1350B SOUND BLASTER - כרטיס קול זה מה שיש בפנים, בנוגע לשאר החלקים אני לא בטוח אבל יש כרטיס רשת ישן,אין לי מושג כמה זכרונות וההרד דיסק שרוף אם צריך עוד פרטים תשאלו תודה לעוזרים (וסליחה מראש אם זה לא מקום הנכון)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ASSAFsa,

שלום לכולם , אני סטודנט שמתכנן לקנות מחשב לצורכי לימודים שירים סרטים ואולי גם קצת משחקים הרכבתי מפרט ואני אשמח לשמוע את דעתכם לגביו אז תודה מראש. פריט מחיר בש"ח דגם מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 640 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5073 Silent Intel LGA775 Cooler - 19.8dBA 65 לוח אם Abit Fatal1ty F-I90HD Intel Socket 775 Motherboard - X1250 On Board + HDMI 630 זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC5300 -667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 130 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC5300 - 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 130 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב די נמוך (זה מה שמאפשר התקציב) המפרט צריך להיות לא במחיר המתקרב ל3000 אלא במחיר המתקרב יותר ל2500.אם אפשר שתהיה התעניינות בנושא מכיוון שהנושא הקודם שפתחתי ירד לטמיון כבר אחרי 4 תגובות.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם. דבר ראשון, תודה מראש לכל העוזרים. ניצלתי את החגים כדי להביא כמה חלקים מחו"ל ועכשיו אני צריך להשלים את שאר המפרט לפני בנייתו ולוודא שכל הרכיבים תואמים. המבחר ועולם הידע כ"כ גדולים כך שאשמח לעזרתכם בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל אבל לא אסטרונומי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית ועריכת וידאו, מוצרים של אדובי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש בינוני-כבד בתוכנות אדובי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.