עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מקסימום חריגה של 100 שקל התקציב עלה ל3000 OC מירבי לוח אם + ספק + קירור למעבד ואם צריך עוד משהו תציעו תודה

2. Started by Nitro Viper,

הנה המפרט. יש אולי משהו לשנות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אוקיי אז ככה... אני מתכוון לקנות מחשב חדש השבוע כנראה... הלכתי אלייבורי והבחור הציע לי מחשב מסוים.....ב3500 שקל.... אבל אני שמעתי שאייבורי הם לא משהו ולפעמים יוצאים רמאים, אז חשבתי לבקש פה מפרט טוב במחיר של 3500, אולי מקסימום עם עוד חריגה של גג 200 ש"ח. המחשב לא כולל מסך... אהה וחוץ מהמחשב עצמו, צריך גם ייעוץ איפה לקנות אותו (אני גר באשדוד אם זה משנה משהו) תודה מראש?! עריכה: המחשב צריך להיות עם עכבר, מקלדת לא חובה ורמקולים....לא משהו יקר שיוריד הרבה מערך המחשב עצמו( מסך לא כלול)

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by LalA09,

קודם כל תודה על העזרה. רוצה בקרוב לקנות מחשב,הטופס: 1. מה התקציב? 2700-2800 גג. 2. מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס,משחקים (כבדים),צפיה בסרטים,הורדות וכו' (יענו הכל מהכל). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך חשבתי על 9600GT,לא מחפש להריץ על HIGH מדיום גם מספיק. העדפה למעבד E8400 או Q6600. מארז הבנתי שחשוב שהוא יהיה קריר ואיכותי ולא סתם גנרי אחד אז חשבתי על CM334 ולהשקיע בספק שהבנתי שהוא החשוב יותר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רשמתי על איזה מארז חשבתי,עדיף שהוא יהיה שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. ה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם מצורף המפרט הסופי שלי ,המחשב צ"ל שקט (כי הוא בחדר שינה) לעבוד בOC,להפעיל משחקים כבדים ולעבוד עם משך 226BW של סמסונג (2ms) . הבעיה היחידה שנותרה לי היא הכרטיס מסך אני קונה בSKAYPC אז אם תעזרו לי למצוא כרטיס טוב יותר וזול יותר אשמח.... בכל מקרה אשמח לשמוע הערות תודה מראש!!! מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1230 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD 5000AVJS 500GB ¤547 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AVJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤285 כמות:1 http://skypc.co.il/product.a…

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by TalShafir,

אני חושב לשדרג מחשב או לקנות מחשב חדש המפרט שלי עכשיו: מעבד: intel i5 2500k 3.3GHZ לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 זיכרון: 1x8GB 1600MHZ כרטיס מסך: 2x Gigabyte GTX 560 TI הארדיסק: WD 1TB ספק אני לא ככ זוכר אבל מספיק לSLI אז כנראה לכרטיס יחיד גם יספיק. רוב השימושים הם לגיימינג(GTA V,ARK וכו'), ותכנות(לא משהו שדורש יותר מידי יכולות עיבוד או זיכרון). אני משחק עם מסך FHD(וכנראה שאני לא מחליף בזמן הקרוב). אני חושב אולי להחליף את הכרטיסי מסך ב GTX 970 או GTX 980(או אם שווה 980TI). ואולי להוסיף עוד 8GB זיכרון לכל מקרה(אם אני כבר משדרג). אשמח לחוות דעת

7. Started by avraham711,

שלום, קניתי אתמול מחשב נייד חדש שך LENOVO עם כרטיס מסך של HD 6650 נכנסתי לCAN YOU RUN IT ול DXDIAG וכתוב לי שם שיש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל ואז בדקתי בהתקני תצוגה ושם כן מופיע הכרטיס וכתוב שהוא זמין, אבל עדיין לא כתוב אותו בDXDIAG ובCAN YOU RUN IT התקנתי SAN ANDRESS ברזולוציה של 1440 על 900 הוא רץ לי רק על 15-25 FPS שזה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד נמוך למשחק הזה ראיתי כמה סיקורים והכרטיס הזה אמור להריץ BF3 על HIGH ב20 FPS אז איך זה יכול להיות? נדפקתי? הורדתי דרייברים של LENOVO ואז ניסיתי להוריד דרייברים של AMD וזה נתן לי את השגיאה הבאה: htt p ://www . siz .co.il/view/k od wjtjw zv mo . png.htm תורידו רווחים מי שבאמת מבין בזה שיתייחס לכל מה שכתוב ובאמת אני ממש ישמח ואודה…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  8. מבוסס על פנטיום 4 . מחיר מקסימלי 4500 עם מסך או 3500 בלי מסך . תודה!! למשחקים וגלישה באינטרנט .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי חברה אחרי המון המון שינויים ושיפורים הזמנתי מפרט ורציתי לדעת מה אתם חושבים? דרך אגב נראה לי שאלכס המוכר מ-KSP בקריות מחכה לי עם שאט גאן מתחת לשולחן חחח. במשך שבוע אני מתקשר אליו בעקביות לפחות 4 פעמים ביום, מסכן ... דרך אגב עדיין לא נסגרתי על כרטיס מסך למרות שחשבתי על hd 6870 טוב המפרט הו כדלקמן: מעבדי אינטל - Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור - מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל - GIGABYTE Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות - DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) דיסקים קשיחים - …

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  10. אהלן. אני עובד עם אוטוקאד, פוטושופ, לייטרום (הרבה פעמים במקביל). בנוסף - עובד עם תוכנות מייקרוסופט אופיס השונות - גם הן פתוחות במקביל לתוכנות המצוינות לעיל. אני גולש כבד, עם לא מעט טאבים פתוחים בדפדפן. עובד מהבית - פותח תוכנות שונות ומשונות להשתלטות על שרתים מרוחקים. פתוחים לי כמה קליינטים של VPN במקביל. אני לא משחק , בכלל ... רק עובד וגולש. צריך מפרט שמבחינת מעבד, זיכרון ולוח אם , יענה על כל הדרישות שמעל , ויספיק לפחות ל 4 שנים הקרובות (המחשב כרגע עם QUAD CORE Q6600 בן 5 שנים, אולי אפילו יותר). בנוסף - חשוב לי כרטיס מסך שיתמוך בחיבור שני מסכים במקביל - אז שתי יציאות DVI או HDMI די נחוץ . אשמח לתגובה nirtzen

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  11. היי, אחרי המון זמן של המתנה לשחרור מהצבא ולהגעה של מעבדי ה-Skylake החדשים, הגיע הזמן להרכיב את המחשב החדש שאמור לשרת אותי לשנים הקרובות.. כרגע אני מחזיק בלפטופ Lenovo Y580, אחלה של לפטופ עם מעבד Intel i7 3630QM וכ.מסך nVidia GTX660m, אומנם מחשב מדהים, אבל לא מספק את הצרכים שלי, בעיקר כי מדובר בלפטופ שלא ניתן לשדרוג.. לפני שאני מתחיל בפורמט של בקשת עזרה בבניית מפרט, אני אתחיל ב דגשים חשובים: 1. המחשב הזה אמור לשרת אותי לפחות ל-5 שנים הקרובות, אני יודע שזה קצת מוגזם עם המהירות שהטכנולוגיה משתנה היום, אבל אני בטוח שבטווח מחירים הזה זה אפשרי באיזושהי צורה.. 2. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד, מהסיבה שיש סיכוי שהוא יהיה על השולחן, וגם אם לא - הוא נמצא בחדר שינה וכנראה יה…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים ללא מסך מבוסס אינטל וכרטיס NVIDIA . התקציב גמיש ועומד על כ6000 ש"ח ( ניתן לחרוג למעלה אם התוספת שווה ). חשוב לי שזה יהיה גם עם ספק טוב שיחזיק הרבה התקנים (כ 8 דיסקים ). לא מתכנן OC אבל רוצה שתהיה האפשרות ( בכמה זה מוזיל\מייקר ? ) המון תודה מראש מנו

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  13. שלום, אני חייל שמלפש דרך טובה להעביר את הזמן בבט"ש וחשבתי לקנות מחשב נייד לצורך משחקים. הניידות פחת חשובה לי ואשמח להריץ עליו משחקים כמה שיותר טוב. אני מעוניין במחשבים מבית ASUS או Gigabyte. הייתי פעם פעיל בפורום אבל עכשיו עבר הרבה זמן מאז שהתעסקתי בחומרת מחשבים ואשמח אם תוכלו לצרף למפרט הסבר קטן לבחירתכם. אשמח לכל עזרה, תודה מראש. VaZo

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  14. אני מחפש מחשב ב 5000 שקל (יש לי כבר מסך , רמקולים , מקלדת ..) שיפעיל משחקים כבדים מכל הסוגים בצורה איכותית ומהירה. יש הצעות ?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום לכולם. אנחנו מתלבטים בין 4 דגמי DELL. E4300 קצת יקר (לאחר שדרוג של זיכרון ודיסק קשיח קצת יקר). LATITUDE 13 VostroTM V13 vostro 3300 (עם סוללת 8 תאים) חשוב לנו: מחשב קל מסך מט חיי סוללה ארוכים מקלדת וומשטח עכבר נוחים עדיף שלא יתחמם מידי. תודה לכל הממליצים

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  16. Started by eshtul,

אני רגע לפני הקניה שני מתמודדים הגיעו לקו הסיום לנובו, שכמוהו היה לי והוא תותח על במחיר 952$ וממולו HP במחיר 900$ (אל תתיחסו למחיר על התמונה) השיקולים לקנית הלנובו - אחריות ל3 שנים בינלאומית, ובעיקר כי הוא לנובו מה שאומר איכות!!! ממולו HP עם אחריות לשנתיים לא בין לאומית (נראה לי), אך לעומת זאת כרטיס מסך 256MB (לעומת 128MB של לנובו) 3MB זכרון (לעומת 2MB) ומצלמת אינטרנט (למרות שזה לא כזה מעניין אותי). אני לא מי יודע מכיר את HP, ולא אומר לי יותר מדי מהירות הכרטיס מסך, אני עובד בקטנה עם תוכנות וידאו כמו פרימייר אבל לא יותר מדי. אז מה אתם אומרים. מת כבר לקנות!!!!! אשמח להמלצה מורחבת עם הסברים תודה רבה נ.ב. אופציה נוספת להשאיר את המחשב של HP עם אחריות לשנה ותמורת זאת לשדרג אותו…

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. מה התקציב המקסימאלי?1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  18. חבר שלי רוצה לקנות מחשב והוא רוצה שיהיה בו את הדברים הבאים :,מעבד,לוח,זיכרון,הארד דיסק,כרטיס מסך,סידירום,פלופי ומארז . הוא מוכן להשקיע עד 3500 : והמחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים ,לא מתוכנן אוברקלוק. תודה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. יש לי לנובו יוגה 3 עם 250 SSD עכשיו, בכונן D של LENOVO מוקצים 25 גיגה... כדאי לחלץ משם כמה גיגות לטובת מחיצה חדשה? או להוסיף ל C? ואם כן, אז כמה אתם אומרים כדאי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אוקי אז ככה שלום לכולכם קודם כל .. יום ראשון אני מזמין את המחשב. המחשב נועד לאוברקלוק רציני.. להחזיק משחקים כבדים ביותר ותוכנות עריכת סאונד.. אז המיפרט הראשון הוא : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-XX1CASNB ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT THERMALTAKE BIG TYPHON המיפרט השני : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX OCZ 2048MB (1024MBX…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי מפרט ואני לא הכי מבין בזה אז אני אשמח לקבל הערות ופחות או יותר הערכת מחיר למפרט המצורף. המחשב הולך לשמש אותי בבית לשנים הקרובות, קצת משחקים (לא גיימר מקצוען), קצת מטלב, אנטרנט וקצת עריכת וידאו (חובבן) המפרט הוא: מעבד: intel core 2 - המליצו לי על מעבד E-6750 לוח אם: של אינטל באפלו קריק G33BU זיכרון: 2 ג'יגה, 800 או MHZ.קינגסטון כונן קשיח: 320 ג'יגה, SATA II 7200 wd כרטיס מסך: GAINWARD 8500GT כונן DVD: צורב SATA 20LGX מארז איכותי קטן מעולה COMPUCASE 6K31 קצת יותר יקר אבל איכותי מאוד יפה ולא גדול אם מישהו רואה במפרט הזה משהו דפוק\מעאפן או ללא אפשרות שדרוג עתידית, אני אשמח לשמוע, תודה לכולכם, קובי

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by danshimsh,

שלום רב, ברצוני לשאול אנשים שרכשו מחשב נייד של Lenovo בשנה שנתיים האחרונות: האם בדקתם אם הכרטיס האלחוטי שהגיע איתו הוא Intel iwlwifi 5100 AGN שתומך בתקן N? במקרה שלא, והכרטיס שקיבלתם לא תומך בתקן N - האם ביצעתם בדיקה באתר של לנובו לראות האם הוא אמור לתמוך בתקן N ? אודה לכם אם תרשמו איזה דגם יש לכם ועם איזה כרטיס רשת אלחוטי הוא הגיע. בתודה, דן

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by n14charlie,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לנסיעות, השימוש שלו בעיקר גלישה באנטרנט\צפייה בסרטים\משחקים קלים. רוצה מסך קטן משהו כמו 13.3" שיהיה עמיד מבחינת חומר אבל קל יחסית, בטריה שתרזיק 3 שעות בערך ללא טעינה. אם מישהו יכול לפרסם את האפשרויות שלי (אין לי בעיה לחרוג מעל 3000 עד 3500 בערך) תודה על העזרה אגב: יש מחשבים שבעים עם מודם סלולרי מובנה? שווה לקנות אחד כזה?

24. Started by yony,

שלום אני רוצה שתיתנו חוות דעת על מפרט AMD ב-4K שנועד לאינטרנט ולתוכנות גרפיות וקצת למשחקים. AMD Athlon AM2 Dual Core 4200+ Gigabyte GA-M55S-S3 ,Nforce550 NCP DDR2 667Mhz 512MB x 2pieces ( 1024Mb BFG GF 7600GS OC /ATI RADEON X1650PRO ,256 mb PCI-E Samsung 160GB, SATA2, 8Mb buffer ViewSonic VA903M Logitech Keyboard+ Optic Mouse LG DVD-RW Foxconn TLA-002 Black + Antec 450WPSU אני מבקש להתייחס למפרט הזה בלבד מבחינת המחיר ואם ישנו רכיב שניתן לשדרגו על חשבון רכיב אחר(למשל זיכרון על חשבון מעבד) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  25. אז ככה, המפרט למשחקים ואין צורך בצורב DVD: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤581 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤334 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤228 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤220 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T8UX2GAC5 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤818 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28620 מארז ללא ספק HEC 6A19B Black ¤190 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A19B-NPS ספק כח HEC 500TDT 500W ¤246 כמ…

• 11 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.