ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
הנה זה המפרט http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/HP_Pavilion/PlatformDevicePhone,132.aspx ואני מקבל עם זה גם את המודם של פלאפון שאני יוכל להתחבר מכל מקום לאינטרנט ב60 שקל לחודש למשך 36 חודשים כל החבילה הזאת.. הוא אמור להריץ משחקים חדשים כמו COD6 וכאלה? אם יש לכם הצעה טובה יותר למחשב תביאו לי בבקשה תודה לעוזרים (:
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כיום מחשב נייד מזה3 שנים דגם: PROBOOK 4730S וזה המפרט: Intel Core i7-2630QM 2.0GHz, 8GB DDR3, 750GB HDD, Blu-ray Burner, ATI Mobility Radeon HD 6370, 17.3" Display, Windows 7 Professional 64-bit היום כל פעולה לוקחת לו זמן , העלייה לוקחת הרבה זמן, ולמעשה מאז שהתקנתי את ווינדוס 8 יש בעיות עם הדרייבר לכרטיס מסך. דבר שאני מנסה לפתור ע"י שחזור לווינדוס 7 המקורי שהגיע איתו. בכל מקרה הייתי רוצה לשדרג אותו היות והוא כבד לי מידי (הוא מונח על השולחן ומחובר רוב הזמן למסך חיצוני אבל פה ושם שאני צריך אפ' להזיז אותו מחדר לחדר זה כבד ומעצבן), מגמגם, וגם די מרעיש. * מטרות המחשב? בעיקר שימוש בתוכנות CAD כבדות, וסרטים. * גודל המסך? 15 אינץ או 14 אינץ' פחות מזה כבר לא…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן מה נשמע? השימושים העיקריים במחשב הם סרטים ודברים כליים כמו אופיס אינטרנט וכו'. כרגע יש לי במחשב ATI 6950 וספק כוח 680 של HYPER לכן אני מאמין שאפשר לוותר על ספק וכרטיס מסך, לכן הקצבתי רק 3K. אשמח לעצות, ואם אתם חושבים שלהגדיל את התקציב שווה את התמורה אז תגידו ותציעו תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסרטים בHD, ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המחשב שלי בן ה5. התקציב גמיש אבל לא להשתולל כי אני סטודנט, אז נגיד עד 2000 שקל ככה. ראיתי באתר של וואלה שופס את המחשבים האלה: http://www.wallashops.co.il/ws/ProductComparison.aspx?PfIds=1IW2130750GB,1IWHIC530isit,1IWHIC530,1IWHI2100&pt=1&mc=39&c=718&sc=0 יש לי נסיון טוב עם קניית מחשבים משם, אבל זה לא אומר שאני לא פתוח להצעות. מההבדלים ביניהם והאם יש הצדקה של 300 שקל להפרש? המחשב ישמש לגיימינג בעיקר. אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי ספק כח סיסוניק 600W וכרטיס מסך twintech 9800gt OC xxt http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=231 על מה הייתם ממליצים לי? אשמח לשמוע חוו"ד וגם עוד הצעות... תודה רבה,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מפרט למשחקים כבדים שיכלול את ה8800 בגרסה החלשה שלו(כי יש לי מסך 17 ככה שאני לא ינצל את כל הרזולוצייה),בנוסף זכרון של 4 גי'גה שיישב על דואל כמובן,לוח אם טוב!(שלא יהיה סתם) שיספק את כל העיניין,דיסק קשיח ענק של איזה 400 ג'יגה ,קירור סבבה לכל המערכת,מעבד גם סבבה וכל הציוד ההיקפי שמסביב מלבד רמקולים. שכחתי לציין שהמחשב לא יעבור אוברקלוקינג,ורצוי שיהיה חזק,דבר שני קחו בחשבון שהמחירים של הרכיבים יורדים אז אל תשפטו את המחיר שלהם עכישו בתקציב,תחשיבו אותו אחרי הנחה,דבר שלישי המחשב יבוא בלי מסך ומשהו אחרון אם צריך שדרוג בתקציב אז תגידו שאני ייע כמה תודה ציון
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בעיקר רינדורים ארוכים. קצת פוטושופ, פרמייר, אפטר אפקטס. האם כדאי לרכוש עוד הארד דיסק? למה זה עוזר? תודה Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1029 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪572 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 4 ₪1040 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 TripleD Axle GeForce GT240 512MB GDDR5 …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, אז אני צריך לקנות מחשב חדש ומאוד מתלבט לאור האינסוף אפשרויות. יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב או בארץ (תלוי בהפרש). * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפיה והזרמה של סרטים, קצת משחקים. אני בייחוד עובד עם הרבה חלונות של וורד, פי די אף וכרום במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * הא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, לשימוש ביתי אך גם לעבודה מהבית. תקציב:2000-3000 ש"ח, מעוניין שיהיה חזק דיו לעבודה עם תוכנת POWER PIVOT 2010.... תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרטים בתמונות
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, כבוד על הפורוםהוא מצויין. לנושא, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח. שימושי המחשב העיקרים הם: אינטרנט (כמובן), אופיס, ומשחקים. כאשר אני כותב משחקים הכוונה בעיקר ל- PES 2010 ול- NBA 2010. התקציב לרכישת הוא בסביבות 2000 ש"ח, ללא מסך (כבר יש). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? לא א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. שימושי המחשב העיקרים הם: אינטרנט (כמובן), אופיס, ומשחקים. כאשר אני כותב משחקים הכוונה בעיקר ל- PES 2010 ול- NBA 201…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי חברים. מחפש נייד עם מסך 13.3 מבחינת דרישות: 1)שיהיה בנוי טוב מאוד 2)מעבד- I5 חדיש מספיק בהחלט 3)זיכרון- 6GB ומעלה 4)SSD למערכת הפעלה (ולא המיני של ה8GB) 5) שיהיה קל תקציב- 4K אפשרי עם חריגה קלה אשמח לכיוון!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בהמלצת מחשב נייד לפי הצרכים הבאים: מעבד I7, דור 5 לפחות 8 GB Ram כונן קשיח SSD, לפחות 256 GB סוללה - לשימוש סביר, כלומר לפחות 4-5 שעות גודל מסך - לא משמעותי (אני משתמש לרוב במסך חיצוני) USB 3.0 - חובה מסך טאצ' - צ'ופר, לא חובה * אני מתכוון לשחק גם במחשב אז אני מאמין שכרטיס גרפי חזק חיצוני נחוץ אבל תביעו דעתכם - אם המעבד הגרפי הפנימי מספיק טוב ולא צריך אחד חיצוני. * בלי DealBreakers - למשל מסך באיכותך מאוד ירודה או כרטיס רשת חלש מאוד וכו' אשמח לעזרה מקצועית, תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מקסימום חריגה של 100 שקל התקציב עלה ל3000 OC מירבי לוח אם + ספק + קירור למעבד ואם צריך עוד משהו תציעו תודה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה... אני מתכוון לקנות מחשב חדש השבוע כנראה... הלכתי אלייבורי והבחור הציע לי מחשב מסוים.....ב3500 שקל.... אבל אני שמעתי שאייבורי הם לא משהו ולפעמים יוצאים רמאים, אז חשבתי לבקש פה מפרט טוב במחיר של 3500, אולי מקסימום עם עוד חריגה של גג 200 ש"ח. המחשב לא כולל מסך... אהה וחוץ מהמחשב עצמו, צריך גם ייעוץ איפה לקנות אותו (אני גר באשדוד אם זה משנה משהו) תודה מראש?! עריכה: המחשב צריך להיות עם עכבר, מקלדת לא חובה ורמקולים....לא משהו יקר שיוריד הרבה מערך המחשב עצמו( מסך לא כלול)
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קודם כל תודה על העזרה. רוצה בקרוב לקנות מחשב,הטופס: 1. מה התקציב? 2700-2800 גג. 2. מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס,משחקים (כבדים),צפיה בסרטים,הורדות וכו' (יענו הכל מהכל). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך חשבתי על 9600GT,לא מחפש להריץ על HIGH מדיום גם מספיק. העדפה למעבד E8400 או Q6600. מארז הבנתי שחשוב שהוא יהיה קריר ואיכותי ולא סתם גנרי אחד אז חשבתי על CM334 ולהשקיע בספק שהבנתי שהוא החשוב יותר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רשמתי על איזה מארז חשבתי,עדיף שהוא יהיה שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. ה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מצורף המפרט הסופי שלי ,המחשב צ"ל שקט (כי הוא בחדר שינה) לעבוד בOC,להפעיל משחקים כבדים ולעבוד עם משך 226BW של סמסונג (2ms) . הבעיה היחידה שנותרה לי היא הכרטיס מסך אני קונה בSKAYPC אז אם תעזרו לי למצוא כרטיס טוב יותר וזול יותר אשמח.... בכל מקרה אשמח לשמוע הערות תודה מראש!!! מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1230 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD 5000AVJS 500GB ¤547 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AVJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤285 כמות:1 http://skypc.co.il/product.a…
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני חושב לשדרג מחשב או לקנות מחשב חדש המפרט שלי עכשיו: מעבד: intel i5 2500k 3.3GHZ לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 זיכרון: 1x8GB 1600MHZ כרטיס מסך: 2x Gigabyte GTX 560 TI הארדיסק: WD 1TB ספק אני לא ככ זוכר אבל מספיק לSLI אז כנראה לכרטיס יחיד גם יספיק. רוב השימושים הם לגיימינג(GTA V,ARK וכו'), ותכנות(לא משהו שדורש יותר מידי יכולות עיבוד או זיכרון). אני משחק עם מסך FHD(וכנראה שאני לא מחליף בזמן הקרוב). אני חושב אולי להחליף את הכרטיסי מסך ב GTX 970 או GTX 980(או אם שווה 980TI). ואולי להוסיף עוד 8GB זיכרון לכל מקרה(אם אני כבר משדרג). אשמח לחוות דעת
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי אתמול מחשב נייד חדש שך LENOVO עם כרטיס מסך של HD 6650 נכנסתי לCAN YOU RUN IT ול DXDIAG וכתוב לי שם שיש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל ואז בדקתי בהתקני תצוגה ושם כן מופיע הכרטיס וכתוב שהוא זמין, אבל עדיין לא כתוב אותו בDXDIAG ובCAN YOU RUN IT התקנתי SAN ANDRESS ברזולוציה של 1440 על 900 הוא רץ לי רק על 15-25 FPS שזה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד נמוך למשחק הזה ראיתי כמה סיקורים והכרטיס הזה אמור להריץ BF3 על HIGH ב20 FPS אז איך זה יכול להיות? נדפקתי? הורדתי דרייברים של LENOVO ואז ניסיתי להוריד דרייברים של AMD וזה נתן לי את השגיאה הבאה: htt p ://www . siz .co.il/view/k od wjtjw zv mo . png.htm תורידו רווחים מי שבאמת מבין בזה שיתייחס לכל מה שכתוב ובאמת אני ממש ישמח ואודה…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מבוסס על פנטיום 4 . מחיר מקסימלי 4500 עם מסך או 3500 בלי מסך . תודה!! למשחקים וגלישה באינטרנט .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה אחרי המון המון שינויים ושיפורים הזמנתי מפרט ורציתי לדעת מה אתם חושבים? דרך אגב נראה לי שאלכס המוכר מ-KSP בקריות מחכה לי עם שאט גאן מתחת לשולחן חחח. במשך שבוע אני מתקשר אליו בעקביות לפחות 4 פעמים ביום, מסכן ... דרך אגב עדיין לא נסגרתי על כרטיס מסך למרות שחשבתי על hd 6870 טוב המפרט הו כדלקמן: מעבדי אינטל - Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור - מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל - GIGABYTE Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות - DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) דיסקים קשיחים - …
-
- 36 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן. אני עובד עם אוטוקאד, פוטושופ, לייטרום (הרבה פעמים במקביל). בנוסף - עובד עם תוכנות מייקרוסופט אופיס השונות - גם הן פתוחות במקביל לתוכנות המצוינות לעיל. אני גולש כבד, עם לא מעט טאבים פתוחים בדפדפן. עובד מהבית - פותח תוכנות שונות ומשונות להשתלטות על שרתים מרוחקים. פתוחים לי כמה קליינטים של VPN במקביל. אני לא משחק , בכלל ... רק עובד וגולש. צריך מפרט שמבחינת מעבד, זיכרון ולוח אם , יענה על כל הדרישות שמעל , ויספיק לפחות ל 4 שנים הקרובות (המחשב כרגע עם QUAD CORE Q6600 בן 5 שנים, אולי אפילו יותר). בנוסף - חשוב לי כרטיס מסך שיתמוך בחיבור שני מסכים במקביל - אז שתי יציאות DVI או HDMI די נחוץ . אשמח לתגובה nirtzen
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, אחרי המון זמן של המתנה לשחרור מהצבא ולהגעה של מעבדי ה-Skylake החדשים, הגיע הזמן להרכיב את המחשב החדש שאמור לשרת אותי לשנים הקרובות.. כרגע אני מחזיק בלפטופ Lenovo Y580, אחלה של לפטופ עם מעבד Intel i7 3630QM וכ.מסך nVidia GTX660m, אומנם מחשב מדהים, אבל לא מספק את הצרכים שלי, בעיקר כי מדובר בלפטופ שלא ניתן לשדרוג.. לפני שאני מתחיל בפורמט של בקשת עזרה בבניית מפרט, אני אתחיל ב דגשים חשובים: 1. המחשב הזה אמור לשרת אותי לפחות ל-5 שנים הקרובות, אני יודע שזה קצת מוגזם עם המהירות שהטכנולוגיה משתנה היום, אבל אני בטוח שבטווח מחירים הזה זה אפשרי באיזושהי צורה.. 2. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד, מהסיבה שיש סיכוי שהוא יהיה על השולחן, וגם אם לא - הוא נמצא בחדר שינה וכנראה יה…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים ללא מסך מבוסס אינטל וכרטיס NVIDIA . התקציב גמיש ועומד על כ6000 ש"ח ( ניתן לחרוג למעלה אם התוספת שווה ). חשוב לי שזה יהיה גם עם ספק טוב שיחזיק הרבה התקנים (כ 8 דיסקים ). לא מתכנן OC אבל רוצה שתהיה האפשרות ( בכמה זה מוזיל\מייקר ? ) המון תודה מראש מנו
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, אני חייל שמלפש דרך טובה להעביר את הזמן בבט"ש וחשבתי לקנות מחשב נייד לצורך משחקים. הניידות פחת חשובה לי ואשמח להריץ עליו משחקים כמה שיותר טוב. אני מעוניין במחשבים מבית ASUS או Gigabyte. הייתי פעם פעיל בפורום אבל עכשיו עבר הרבה זמן מאז שהתעסקתי בחומרת מחשבים ואשמח אם תוכלו לצרף למפרט הסבר קטן לבחירתכם. אשמח לכל עזרה, תודה מראש. VaZo
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-