ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
היי, אני עוד חודש בארה"ב ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. ההשקעה היא עד 1500$. מצאתי את DELL XPS M1530 עם המפרט הבא: Intel® Core 2 Duo T7250 (2MB cache/2.0GHz/800Mhz FSB) High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(1440x900) & 2MP Camera 3GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms) Speed: 200GB 7200rpm SATA Hard Drive Free Fall Sensor Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write) 256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT Wireless 1490 802.11a/g Mini Card Bluetooth Internal (2.0+Enhanced Data Rate) 56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery Finger Print Reader XPS M1530 Windows Vista® Home Premium Edition במחיר של 1398$ - עם השער של היום זה מאוד משתלם. אני מניח שעם מפרט …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אמא שלי צריכה מחשב נייד לעבודה, עד 3K עם עדיפות לכיוון ה2.5K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, SPSS) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, גודל 13.3"-15.6" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? זאת נקודה חשובה, כמה שיותר קל יותר טוב, לדעתי עד ~2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. אם זה אפשרי, שאיפה ל-6 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? נחמד אם יהיה, אבל אם זה לא מסתדר עם המשקל/מחיר אז לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הכי חזק שאפשר להוציא בסכום הזה שיפעיל את כל המשחקים החדשים וכו' לא מתוכנן OC בכלל ואין צורך בשום ציוד היקפי רצוי מהחנויות IQPC או KSP
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיועד לעבודת עיצוב צריך מחשב חזק יחסית ש"יסחוב" רינדורים לתלת מימד solid works photoshop כרטיס מסך טוב מאיץ גרפי טוב כולל מסך כולל אביזרים נלווים (מקלדת + עכבר)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גם למישחקים... חובה2gb
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ניתן וכדאי להשפר ביצועים (מהירות תגובה בעבודה, מספר תוכנות במקביל) של המחשב הנ"ל לשימושים כלליים לא למשחקים? מפרט קיים Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) Hard Disk : samsung HD103SJ (1000 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapte4 1. כרטיס מסך חיצוני ישפר ? אם כן איזה ? 2. זיכרון נוסף ישפר ? אם כן איזה ? 3. המהרה של המעבד ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב, המפרט בהמשך, ורוב שימושי בו הוא למשחקים. אני כבר שם לב שכל המשחקים החדשים עולים לי חלק ב-800X600 ואפילו לא תמיד ב-32 ביט, לעיתים גם ב-16 ביט, שרוב האפקטים על DISABLE. המטרה: אני רוצה משחקים על 1024 עם 32 ביט. אני מוכן להשקיע 2000 ש"ח בערך. השאלה: האם למכור אותו ולקנות חדש? או לשדרג אותו? ואם לשדרג, איזו חומרה לקנות (בשביל משחקים והגדלת נפח של הדיסק הקשיח)? ולכמה זמן ישרוד המחשב מבחינת משחקים? תודה! המפרט שברשותי כיום: מעבד AMD אטלון 800 MHZ, K7 לוח אם כזה: http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=46 זיכרון 256MB SDRAM, (2 סטיקים שלי 128) כרטיס מסך GeForce 2 mx400 32 MB, ASUS דיסק קשיח maxtor 20GB 7200 ATA100 DVD HIT…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת חשבוניות ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ שימוש תדיר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ראשון לציון 9. מתי מתוכננת קניית…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולל מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים אם אפשר גם צורב DVD עדיף AMD תודה רבה לכולכם מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מחשב נייח ביתי עבור ילד בכיתה ח' שצריך לעשות כל מיני עבודות תכנות כחלק ממגמת סייבר, המחשב הנוכחי שלו שבק חיים והוא צריך חדש בדחיפות. המחשב לא מיועד למשחקים אלא רק לתכנות וגלישה. למיטב ידיעתי הם משתמשים בסביבות עבודה בשביל פיתון, C וג'אווה - לא יודע באיזה כלים בדיוק. התקציב לנושא הזה מוגבל, באיזור ה 2000 ש"ח. מכיוון שאני כבר מזמן לא מעודכן אשמח לעזרתכם (למשל, האם צריך להשקיע במעבדי הדור ה 8 של אינטל או שעדיף לנצל את הכסף לרכיב אחר) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד חדש שהוזמן לפני שבוע אך אין לי בו שימוש כי יש לי מחשב חלופי. המעבד הינו חדש באריזה שלא נפתחה עם חשבונית מקורית. מעבד מסוג i7 3770k. כמה שווה? מישהו מעוניין? polakowsky@gmail.com
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצות למחשב נייד 14 אינץ בערך ב3500 כמה פרטים חשובים: מסך מבריק כונן DVD המחשב ישמש בעיקר לFACEBOOK אינטרנט צפייה בוידאו ותמונות http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-14z-2330m.htm http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n4050-a2450m.htm ראיתי את שני המחשבים האלה מה דעתכם? אני חושב האם כדאי לקנות כונן SSD השאלה היא האם כונן הSSD מחליף את ההרדדיסק או שהוא בנוסף? כי אני צריך גם בערך נפח של 500 גיגה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב שיוכל להריץ תוכנות שרטוט (תיב"ם) במחיר עד 6000 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מפרטי מחשב גיימינג רציתי לדעת מה דעתכם תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? SOLIDWORKS, MATLAB, PHOTOSHOP ושימושים רגילים כלליים אחרים (תכני HD, גלישה, מעט משחקים בלי דרישות מיוחדות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן שימוש בינוני עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23" (1920*1080) -לאילו הגדרות…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע זמני להשתדרג במחשב חדש אך אני לא יודע בכמה אוכל למכור את המחשב הנוכחי. מדובר במחשב שנקנה לפני בערך 6-7 שנים אבל עבר הרבה החלפות של חלקים וחומרה כדי להתאים אותו לכרטיס עריכה שקניתי. דגם כרטיס מסך: GT 430 של Nvidia System Manufacturer: INTEL System Model: DP43TF BIOS: BIOS Date: 01/07/09 15:28:41 Ver: 08.00.10 Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM בנוסף לכל מה שמוצג, למחשב יש כרטיס עריכה מדגם: Matrox RT.X2 והבעיה שאני לא יודע אם הדגם הוא LE , SD או רגיל. תמונה ראשונה photo share תמונה שנייה free image hosting תמונה שלישית image upload תמ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? HD רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 עם חריגה במידת הצורך לעד 2,800 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה קל, משום שמיועד לאדם מבוקר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
כמה דברים לפני: 1. אפשר לחרוג מהתקציב במידה וזה אומר ביצועים הרבה יותר טובים. 2. אם ידוע לכם (כמו שנאמר לי לפני זמן מה) שאמורה לצאת סדרה חדשה של מעבדים ולכן שווה לחכות את החודש הנוסף בשביל לקנות - אני אחכה. אחרת אני קונה ברגע שתהיה הסכמה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה בשביל 10% אז לא. אם זה בשביל 40% - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD, מעט עריכה בפרמייר, אינטרנט... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 7 אני לא מצליח להיכנס לביוס במחשב נייד חדש שקניתי היום לחצתי על כל המקשים החל מ f1 ועד f12 אף אחד מהמקשים לא הביא אותי לביוס, מי שמכיר את הבעיה תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב : עד 6000 ש"ח המחשב אמור להירכש בישראל * מטרות המחשב: משחקים כבדים (דרוש לפחות 850M) , פיתוח , גרפיקה, * גודל המסך 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI * Bluetooth: לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : SSD עם 512 GB או ניתן גם משולב עם 500GB ומעלה לרגיל ו 128 GB לSSD לפחות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית אחריות של שנה ומעלה: מומלץ 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי : נראה לי שלנובו או אסוס כרטיס מסך : מ 850M זכרון : 16 GB מעבד: I7 עדיף מסדרת HQ או MQ
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש פו ואני צריך שתיבנו לי מיפרט ב 6500 שקל למישחקים. בלי מסך וכל הדברים הקטנים,ואני רוצה שבמיפרט יכלל הכרטיס 8800GTS 640 תודה מראש לעוזרים ובבקשה לא להמליץ לי על HD 2900XT כי זה כרטיס אם מלה בעיות של שידרים ותמיכה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 5,000 ש"ח, חריגה של 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?: אין צורך ב-SSD או בכונן קשיח. המחשב הקודם כולל קירור מעבד cooler master hyper 212 שאני חושב שאפשר להשתמש בו....? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב: חשוב אבל לא קריטי מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?: אין צורך מיוחד באוברקלוק, אבל אם יהיה משתלם לעשות מפרט עם אוברקלוק אז אין בעיה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: לא. העיקר שייצא כמה שיותר זול. גרים בא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, ברצוני לשדרג את המחשב הנוכחי בכדי שיתן מענה טוב יותר לעריכת וידאו מצורף המפרט הטכני של המחשב הנוכחי. תקציב עד 2000 ש"ח תודה מראש, עפר
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-