ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום! חבר שלי טחון בצורה עצבנית והוא רוצה לקנות מחשב עד 12000 שקל ללא מסך!!! מארץ יפה ואפקטיבי! radeon 9800xt 1024 זכרון עדיף שהיה חברה מוקרת כמו corsair ,ocz זה גם היה לאוברקלוק חמוד יענו מ 3.2 ל3.6 וכול"...- אז גם קרור סבבה או שעדיף לחקות למעבדים החדשים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, נכנסתי למפרטים המומלצים (אחלה מדריך), ודי התבייתתי על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169§ion=293&target=משחקים אין לי צורך בכוננן קשיח, צורב, ציוד הקפי ומסך שיגיעו מהמחשב הישן מנוחתו עדן ואני צריך שהמחשב יורכב בחנות ועכשיו כמה שאלות ברשותכם: 1. אני לא מצליח למצוא חנות שמספקת את כל המפרט במחירים הנקובים תמיד חלק מהמפרט יהיה יותר זול אבל הרוב יקר יותר כך שאני לא מגיע למחיר המטרה שאתם ציינתם 2. גם בחנויות שמחזיקות מלאי עצום של מותגים ודגמים לא הצלחתי למצוא חנות שמחזיקה את כל המותגים שציינתם ואני לא רוצה להכנס למסע ניחושים האם המוצר המקביל שהחנות מציעה הוא לא סתם מוצר מדבקה גנרי 3. הם ועד כמה יש הבדל ביצרנים של הכרטיסים? בקיצור אין …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 the witcher 3 .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא , אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים \ צורב \ כונן קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב כרגע מוגדר על עברית במקלדת והאיזור אבל אין עברית מלאה לתפריטים וכ"ו אני מבין או שאני טועה שצריך להוריד חבילת שפה,ניסיתי ולא הצליח לי. וחשוב לי שהשינוי לעברית לא ישנה מסמכים וכל מיני הגדרות במחשב כי זה מהעבודה של אשתי אלא רק שפה. אשמח לעזרה,תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מזמין מחשב ממש בשבוע הקרוב מKSP במחיר של 6K.... היום סתם יאצ לי לראות וגיליתי שאם אני אזמין מחול מחשב (לפחות חלקים עיקריים) אני יכול לחסוך לפחות 1000 שקל!! רציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון אם אתרים מחול שעושים משלוחים לישראל והם אמינים, והאם תיהיה בעיה כלשהיא עם הזמנה מחול (אחריות, מכס, כל דבר....) אני מקווה שזה המקום המתאים לשאול.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב ככה אני צריך בשביל חבר מפרט שלך 3000 שקל,אולי אם יעזור ממש בביצעוים אז אם חריגה של איזה 200... בלי מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים טוב ככה,המחשב הוא מחשב לבניית מוזיקה,קיו בייס ראזון וזה,רצוי אם כרטיס קול אחר ולא זה שבא אם הלוח אם ג'יגה,120-160 [לא משנה כול כך] זכרון 512...בערך... כרטיס מסך לאדע, בבקשה תעזרו
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב נפלה בחלקי הזדמנות לקנות חלקי מחשב בארה"ב מכיוון שדוד שלי חוזר לאחר 8 שנות גלות ארצה ותור תושב חוזר הוא יכול להביא איתו במכולה את החלקים מבלי לשלם עליהם מכס! הרכבתי לעצמי את המפרט הבא, שהוא לפי דעתי יוכל לספק אותי לעוד הרבה מאוד זמן! אני אשמח אם תוכלו לעיין בו ולתת את דעתכם בנושא, מה הייתם משנים,מוסיפים ומתקנים המפרט: ABIT IC7 MAX3 INTEL 875P CHIPSET $176.00 INTEL PENTIUM 4 3.2 GHZ (BX80532PG3200D) W/512K CACHE 800MHZ 478-PIN RETAILED (ARCTIC SILVER 5 COMPOUND) $284.95 CORSAIR TWINX1024-4000PRO 2X64X64 500MHZ 2X512MB (MATCHED PAIR) 3-4-4-8 DDR DIMM W/ACTIVITY LEDS & HEAT SPREADER $308.00 ATI RADEON X800 PRO AGP 8X 256MB $419.00 _______ $ 1194.00כולל משל…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
i5-4670K3.4 8GBRAM 280X GIGABYTE 7950 HIS Z87X D3H HDD - 2.5 TERA - 4 HDD NOCTUA D14H ( 2 FANS( 750W - SEASONIC
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיימים בארץ/בחול(אבל עם אחריות בינלאומית שתופסת בארץ) ניידים קטנים (11-13) עם כרטיס מסך טוב לגיימינג? כשאני מדבר על טוב אני מתכוון למשהו שמריץ FPSים עדכניים ברזולוציה הטבעית של המסך של אותו נייד על הגדרות מלאות...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט, כרגע הומלץ לי על Dell Precision 3640 Workstation T3640-9142 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10,000 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מסמכים ומצגות (Microsoft Word, Microsoft PowerPoint), עריכה גרפית בסיסית (דו-מימד ב-Adobe Photoshop) ערכית וידיאו בסיסת (כדוגמת Camtasia Studio) עבודה מודלים תלת מימד באמצעות תוכנה כדוגמת Catia Composer (דרישה בעיקר לכרטיס מסך, עדיפות עם יותר VRAM). האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל, התקציב לא סגור. חשוב שהמחשב יענה לדרישות. אז אני צריך את המחשב בעיקר לעבודות "משרדיות". צפייה בסרטים (גם HD), גלישה באינטרנט ולפעמים משחקים. אין צורך בכרטיס מסך חזק, יש לי כרגע 8500GT ואני מרוצה. העיקר שלא יהיה מובנה. צריך כונן קשיח גדול (500 יהיה נחמד, אם אי אפשר אז 250), מסך 15.4" והמשקל לא משנה יותר מדי, רק שהמחשב יהיה אכן נייד . אשמח לקבל הצעות. מקווה לקבל תשובה בניגוד לפעמים הקודמות שביקשתי כאן עזרה תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 29.06.2008 בשעה 15:31:30 http://tms.co.il/product/4887הציעו לי את זה. נראה לא רע. עם 160 ג'יגה אני יכול להסתדר, אבל הבעיה היא האחריות שהיא שנה אחת בלבד.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2008 בשעה 16:57:17 טוב אולי ננסה בדרך אחרת...מ…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, קצת עריכה גרפית וקצת עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר: PopcornTime, BS player, כרום. מזדמן: GIMP, ADOBE. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCRY4, WITCHER3, ועוד. מצפה שהמחשב יוכל יוכל להריץ משחקים בצורה טובה למשך כמה שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD, בעתיד, מן הסתם,…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תרכיבו לי מפרט עד 3.5K עם סטייה קלה עד 100₪ לגיימינג בעיקר. הדרישה העיקרית שלי, שהמחשב יחזיק לי שנתיים שלוש ושאוכל לשחק בהגדרות טובות במשחקים. המסך שלי הוא 22" ברזולוציה 1600x1200 כמו כן יש אפשרות ל OC קל. ללא ציוד הקפי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, מחפש המלצה למערכת שוכבת על מזנון ושתהיה כמה שיותר קומפקטית ושקטה. יחובר למקרן ורסיבר חדשים אז חייבת להיות מעודכנת בכל הפורמטים החדשים של הקול ותמונה 4k. שיהיה שטח גדול לאיחסון לא צריך צורב צריך ווידוס צריך מקלדת ועכבר טובים. סכום עד 3000 שח פחות או יותר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי, בינתיים החלטתי שאני רוכש: AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N Neo2 PLATINUM אני עדיין לא סגור על מארז (אני מחפש משהו שקט עם מאוררים שלא עושים בעיות ורצוי מסנן אבק פנימי אם יש) + ספק (500W גם משהו שקט), יש לכם המלצות לגבי פריטים אלו? (אני לא צריך זכרונות ודברים אחרים, תודה..) כמו כן, אתם מכירים חנויות באזור חיפה שמוכרות את ה NEO2 (לא NEO רגיל), וגם מכירים סבירים ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היום הייתי בסניף אופיס דיפו ורציתי לבוא לקנות מחשב Compaq CQ61 והייתי סגור עליו, רק שהיה להם כיביכול את אותו המחשב רק 3 מפרטים שונים, ואפילו שאלתי בביקור אחר שלי ממזמן, האם זה אותו דגם, אבל מפרט שונה ואמרו לי כן, וככה חשבתי ולכן בסוף לא הלכתי על המפרט הזול (3000) אלא על אחר טיפה יותר טוב שעולה 3200, אבל חשבתי זה אותו מחשב. באתי הביתה פתחתי וראיתי שזה בכלל Compaq 610, שזה בכלל מקלדת לא מלאה ושונה לגמרי ואני כמעט בטוח לא נוח לי (עוד לא הפעלתי, אני טוען 6 שעות את הסוללה) עכשיו האם כדי לי להחזיר את זה? כי אולי בכל זאת המחשב הזה יותר טוב ואני כבר אשאר איתו, אבל מאוד מפריע לי העובדה שזה מחשב שונה, לאחר שהייתי סגור כבר על אחד שמתאים לי, ואפילו יותר זול. אז מה יותר טוב CQ6…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ~4.5k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע WOW. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 - Daewoo LM2230W 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר, יותר טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה עזרה מחברי הפורום (תודה רבה לכולם על העזרה האדירה והמקצועית), אני מבקש עזרה למפרט הבא: מחשב לשימוש משרדי שצריך לכלול: מעבד. לוח אם (עם כ. קול וכ. רשת ON BOARD). מארז. כ. מסך (עם יציאה ל-TV). זכרונות. ציוד הקפי נוסף לא דרוש. תקציב עד 2900 ש"ח עם הרכבה. ובבקשה שזה יהיה מ-KSP או נועה. כמו כן אני צריך שהמפרט יהיה ניתן לשידרוג עוד שנתיים שלוש (לא למטרת משחקים, אלא למעבד יותר טוב, או עוד זיכרונות, אבל במסגרת השימוש המשרדי). כמו כן, אני מתכוון לקנות מסך דק של LG דגם LG1750SQ ורציתי לדעת אם יש חוות דעת חיובית עליו. אני לא רוצה לכלול אותו בהצעה (אל תחשיבו אותו בתקציב בבקשה!). עדכנתי את הכותרת, תודה על ההערה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לנובו y-70 סיימתי להגדיר את ההגדרות הראשוניות וכל הלילה הוא נמצא באותו מצב של טעינה ולא סיים האם זה נורמלי? ברצוני לציין שעל המחשב יש הארד דיסק של 1tb 5400rpm+8gb ssd והאם היה צריך להטעין אותו לפני ההגדרות ואם כן כמה זמן טעינה ראשונית? האם צריך ללחוץ לחיצה קצרה או ממושכת על כפתור ההדלקה על מנת להדליק אותו? בפעם הראשונה לחצתי לחיצה ממושכת האם זה נורא?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך להרכיב לאבא שלי מחשב פשוט ואמין. כולל צורב ועכבר טוב. המפרט שחשבתי עליו - AthlonXP 2500 Abit NF7-M ADATA 256 400mh X 2 Liteon X52X32 floppy Compucase 6CS3 WD 80Gb Microsoft Explorer Mouse יוצא 2500-2650 ש"ח תלוי איפה מסתכלים. התלבטויות - אני לא בטוח שהמארז הזה מתאים ללוח מלא, מישהו יודע? עדיף כבר לקחת Sampron במקום הAXP? עכבר אחר מומלץ בפחות מ150 ש"ח?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת אני מתלבט בין קניית מחשב נייח לנייד בגדול שתי המחשבים יהיו ביתיים לשימוש יומיומי אינטרנט/משחקים וכו'.. (LCD 17) (מפרט למחשב נייד ונייח) מה שאני רוצה לשאול אותםכם מה ההבדל בין מחשב נייח לנייד מבחינת ביצועים, מה כדאי? והאם משתלם לקנות מחשב נייד לשימוש בייתי! תדוה רבה למי שיעזור!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מפרט טוב לצורכי משחקים , התקציב עד ל 1700 שקלים רק זכרונות מעבד ולוח אם. אם אפשר גם אז עוד מפרט כולל כרטיס מסך עד ל 1700 שקלים. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מט? עדיפות למסך גדול יחסית מכיוון שישמש ללימודים עד 15'' נראה לי סביר(קריאת טקסטים וכו') עדיפות למט. * רזולוציית המסך? שיציג היטב טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל האפשר, לפחות 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או כל תת דגם שלו ניתן לחבר מתאם * Bluetooth? לא חשוב במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של SSD, או רק SSD ולמחשב אחבר HDD נייד * כונן אופטי? לא דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצויה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא *…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Arma, H1Z1, Battlefield 1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p , 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-