עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nitsun,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, באמת באמת באמת רק אם זה באמת הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ליצירת מוזיקה בלבד, עובד עם התוכנה CUBASE. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך, כרטיסי מסך, קול ורשת וכל הדברים האלה - לא צריך שום דבר, רק מה שבא עם הלוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם י…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מה התקציב המקסימאלי - 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב- עריכת מוזיקה וצרכים משרדיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך בכונני SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (9- חשוב מאוד) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אשמח להצעה שכוללת מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עם TMS היה לי נסיון טוב בעבר, אבל לא חייב. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא - פרט אולי להפוך אות…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם. לאחר שיקולי נוחות ובעקבות העובדה כי אני עתיד להיות סטודנט באוקטובר החלטתי לרכוש מחשב נייד. *מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס), משחקים (COD וכדומה , בהגדרות גרפיקה נמוכות-בינוניות ) מדי פעם, לא כשימוש עיקרי. צפיה בסרטים HD (יהיה מחובר ל LCD32 חשוב שתיהיה יציאת HDMI ) אינטרנט (גלישה עם טאבים מרובים). * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי * סוללה: זמן עבודה של 2.5 שעות סביר מבחינתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI DVI * בלוטות: מעדיף שיהיה ( במידה וזה פוסל מחשב אפשר לוותר ) * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB, אם ניתן עדיף 500 * צורב DVD: כן המחשב עצמו ישמש אותי בבית גם כנייח. הוא יחובר לסט של מקלדת ועכבר אלחוטיים ולמסך Samsung SyncMasterP2350 בגודל של 23…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eliad83,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FIFA15 PES15 NBA2K15 NFS CRYSIS WATCH DOGS ועוד... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).MAG 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Stanly,

ובכן אני כבר הרבה זמן לא מתעדכן במעבדים זיכרונות ועוד... אני אשמח אם אנשים יעזרו לי לקנות מחשב ב1.5K לא משנה אם זה יד ראשונה או שניה. כלומר אני אשמח למפרט יד ראשונה, ומפרט יד שניה. ואם מישהו מוכר, שיפנה אליי לאייסי. 332024186 מקווה שזה לא עובר על החוקים... אגב המחשב הוא לצורך משרדי...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 CF3 CRISIS 3 ועוד כבד.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900*1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, מה דעתכם? לא אכפת לי לחסוך קצת מהמחיר הנ"ל. Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1051 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪466 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪475 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪265 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1509 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1218 ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=387 …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. . מה התקציב המקסימלי? 5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימושים כלליים(אינטרנט, אופיס וכו'), וידיאו HD, ומשחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כלל המשחקים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות/בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, 22 אינץ' 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד עם פה ושם משחקים קלים ביותר אך הוא עם סורק, אני זקוק למחשב לתקופת זמן דיי ארוכה כלומר שהמהירות תהיה גדולה בינתיים יש לי את זה: מעבדAMD AthlonXP 2000+ 1666MHz , 256Kb 266MHz FSB - Tray - No fan 415 גוף קירור למעבדSpire 5U213C1H3G FridgeRock Socket462 50 לוח אםVIA KM400 - Gigabyte GA-7VM400M , M.ATX 359 זיכרון פנימי256mb PC2700 DDR-RAM - 333MHz 225 דיסק קשיחWestern Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 375 כונן תקליטורים Asus X52 116 כונן דיסקטיםTeac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 51 כרטיס מסךInnovision Geforce 4 MX440-8X 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard 330 כרטיס קולOnboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשתOnboard - מובנה על הל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by X-ShaY,

שלום, קניתי נייד של DELL, המחשב הגיע עם win 8.1, יש אפשרות לשנמך אותו לwin 7 עם רישיון חוקי? או שאני חייב לירכוש רישיון חדש? התקנת win אחר ממה שקיבלתי פוגם באחריות? איך אני יודע מה הproduct key של הwin 8 שלי? אין למחשב כונן אופטי ולכן לא קיבלתי דיסק. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dani1999,

בהתאם לחוקים מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אין משחקים,ישמש לסטודנט פשוט,עדיף שיהיה 4 גיגה לייתר ביטחון * גודל המסך - בין 14-15.6 * האם חשוב מסך מבריק או מאט - עדיף מאט * רזולוציית המסך -לט חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך -לא -סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth -לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא קריטי * כונן אופטי -לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא,אבל אני רוצה 3 שנים איסוף והחזרה! זה מעולה!כי הרי תיקון הכי קטן+נסיעה לחנות הלוך חזור שווה את ההפרש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה -לא צריך * האם יש לכם העדפ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, אני זקוק לייעוץ בבניית מחשב לסלון שבין הסרטים יעיף קצת משחקים באוויר. מקלדת עכבר וגייםפד כבר יש. Logitech Dinovo Edge Keyboard + MX1100 + Rumble pad 2 wireless. המחשב הולך לשבת בתוך קבינה סגורה, לכן אני מעוניין לשים דגש על קירור ראוי ושקט. (אם כי אני לא מתכנן אוברלוקינג). אני אומנם לא זקוק למסך, מקלדת, עכבר ורמקולים אבל אני כן זקוק לעינית אינפרא אדום עם שלט. אין צורך בכרטיס טלוויזיה.. רק יכולת להעיף סרטי HD בצורה אינטואטיבית דרך הדיה סנטר של win7. אני רוצה להשקיעבכרטיס מסך מספיק חזק שיחזיק את המשחקים הכבדים ביותר ב-full HD על האיכויות תצוגה הגבוהות ביותר (AA..), אך הוא חייב להיות מבוסס nVidia. למרות ששמתי לב שהמגמה כאן היא להמליץ על ATI, ממעט ניסיון בת…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש, מחשב למשחקים, תקציב כולל: 10000 שקל (גמיש מעלה במקצת) 1. מעבד I7 6700 משיג ב170$ (יורד מתקציב כללי) 2. אוזניות חוטיות LOGITECH G633 אקנה מאמאזון (115$) - יש המלצות אחרות ? (יורד מהתקציב הכללי) 3. כרטיס מסך 1080GTX אקנה מאמאזון 640$ ג'יגהבייט/אסוס/זוטאק הזול מביניהם (יורד מתקציב כללי) תקציב שנשאר בהנחה ואתם מסכימים עם מה שרשמתי למעלה (6300 שקל) דרישות למחשב (נשאר: מסך, מארז, זיכרון, SSD, הארדיסק, מקלדת מכאנית, עכבר, משטח לעכבר, ספק, מאוורר למעבד, לוח אם, שכחתי משהו?): 1. מסך 4K 27" IPS ומעלה (יצליח להיכנס בתקציב ? שמתי עין על "27 Dell LED IPS 4K P2715Q) 2. שיהיה שקט (מאוורר לא מקורי של אינטל - Ar…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by AviBsH,

ובכן מחשב למשחקים ומסך 20'' רחב אני חשבתי בכיון DELL 2007 WFP. לא מתוכנן OC הוא מתעקש על דיסק 400GB תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000, אפשר לחרוג אם זה באמת נחוץ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו (פרמייר) ותמונה (לייטרום) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נחוץ מסך: 27' HDR, מתכוונן באופן מלא כולל 90 מעלות, כולל רמקולים, 4K IPS עם כיסוי DCI גבוהה לפחות 95% (אבל לא ברמות הסופר מקצועיות..) אין צורך ברמקולים מעבר למה שיש במסך, עכבר או מקלדת (כבר יש לי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) רכיבים שכבר יש: GPU 970GTX => אין צורך בכרטי…

16. במפרטים המומלצים עד לא מזמן היתה קטגוריה של מפרטי מחשבים המיועדים לגרפיקה ועבוד תתלת מימד, השאלה היא [color=Blue]לאן המפרטים האילו נעלמו??? :s05: :s05:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני אשתמש במחשב הזה למשחקים כבדים וקידודים כולל ציוד היקפי ומבחינת כרטיס מסך שלא יהיה ATI יש לי ניסיון רע איתם.... תודה מראש לעונים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רק קהילת מחשבים ניידים, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד, אחרי 6 שנים עם הלנובו שקניתי בהמלצת הקהילה פה... מטרות המחשב זה עבודה משרדית, אולי קצת עריכת וידיאו , משחקים או קידוד, אבל הכל ברמה משרדית, אין צורך בכרטיס מסך או מעבד חזקים במיוחד לעניינים אלו (חשבתי על i5 או i7, מעדיף עם הסוול על סמך תחושה, לא מבין מה זה ממש). גודל מסך חשבתי על 13.3, בוא נגיד שזו העדיפות, אך אם יש יתרון לאיזה דגם שבמידה אחת מעל או מתחת, זה בסדר. רזולוציה אני נוטה להגיד גבוה ככל הניתן, אבל בנושא הזה אשמח לעצתכם. משקל רצוי שיהיה קל ככל הניתן, זמן סוללה ארוך ככל הניתן (בלי להתפשר על כוח עיבוד או איכות מסך) מבחינת זיכרון קשיח כמו שאמרתי אני רוצה אולטרה בוק אז 128 או 256 פלאש בלבד, (ראיתי שרוב הדגמ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רוצה מחשב חדש, בעיקר למשחקים. כלומר, שיריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות למשך השנתיים-שלוש הקרובות לפחות. זה המפרט שנתנו לי ב-KSP כשאמרתי להם מה אני מחפש. נראה לכם סביר? המחיר נראה לי בסדר, אם כי אני כמובן אשמח לשלם פחות על מחשב עם יכולות דומות. אשמח לכל תגובה מועילה. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12315 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x…

20. Started by gal505,

שלום, אני מעוניין למכור את המעבד על מנת לשדרגו בעתיד, המעבד בן 5 חודשים ועובד מצויין. Intel Core i3 3220 3.3 GHZ נקנה ב-TMS ומחירו בסביבות ה-530. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by robinzon,

שלום לכולם, האם חריטת אותיות עבריות על המקלדת מבטלת את האחריות על המוצר בד"כ? (מדובר באחריות של לנובו) חג שמח!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הייתי מעוניין לקבל המלצה לנייד עד סכום מקסימלי של 6000 רוב השימוש שלו יהיה בעיקר כתיבת עבודות אינטנרט וכד' ישנו דבר נוסף הייתי מעוניין בנייד עם כרטיס מסך שיוכל לתמוך במשחק SPLINTER CELL השניים בסדרה תיבת פנדורה ותיאורית הכאוס זה המשחק היחיד שאני משחק . בתודה מראש לכל מי שיכול לעזור. מה דעתכם על HP PAVILON DV5282 הוא יתאים לי ?? יש משהו אחר ממולץ??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אנא חוו דעה, דברים ששכחתי, צווארי בקבוק מצחיקים... [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1396[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪122[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-Z97M-DS3H[/TD] [TD=width: 10%, align: ce…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. תקציב- 5K+-, מדינה - ישראל * מטרות המחשב? עריכת אודיו (אולפן נייד), עריכת וידאו בעתיד * רזולוציית המסך? FULL HD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיפות לביצועים אם יש צורך להתפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?שיהיה USB3 *כונן קשיח - שיהיה SSD+HDD * כונן אופטי?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שיבוא כלול עם המחשב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) רצוי שיהיה כרטיס מסך של NVIDIA תומך CUDA, מדגם 650M ומעלה.. כדי לאפשר האצת GPU בadobe premiere ותוכנות אדובה שונות. *אשמח גם לשמו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חבר שלי טס לארה"ב שבוע הבא והוא רוצה לקנות לעצמו מחשב. הוא טס הרבה והוא מחפש מחשב שיהיה לו בעיקר לאינטרנט משחקים כמו פיפה וסרטים. הבעיה כמו שראיתי זה עם אחריות ברוב המקרים , קראתי שמישהו קנה את המחשב שלו ברשת best buy ועשה שם אחריות של החנות ב-150 $ הוא רשם שבמקרה של תקלה הוא הולך לכל חנות מתקן ופשוט שולח חשבונית, מישהו מכיר את זה יותר לעומק? אם לא איזה מחשב מישהו מכיר שבטוח יש לו אחריות ויכול להמליץ עליו? יש שם עכשיו הרבה מבצעים טובים בטח גם בגלל זה נפתחו בזמן האחרון הרבה הודעות מישהו כבר נתקל במשהו מעניין? לגבי גודל המסך הוא דיבר איתי על 15.4 אבל נראה לי שאני ימליץ לו על 14 שהוא יותר נוח וקל. איך הסוללות של ה14" הם מחזיקים יותר זמן בדר"כ? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים