עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elina26,

אני מחפשת מחשב בגודל של 11.6 עד 12 אינץ לצורך אינטרנט סרטים באיכות רגילה ובעיקר עבודה מול אופיס ולכן אני רוצה מקלדת כמה שיותר נוחה! זה חשוב שמתי לב שיש ניידים להם יש מקלדת עם מקשים קטנים ולא נוחים וזה פקטור שצריך לקחת בחשבון אני מוכנה להשקיע עד 2500 עדיף פחות דוגמאות מקשים גדולים: http://img.zap.co.il/pics/3/2/5/9/34329523c.gif מקשים קטנים: http://img.zap.co.il/pics/5/2/6/8/33028625c.gif בבקשה עזרה

2. מעוניין במפרט ל 2 מחשבים למשחקים בעיקר, בחלוקה של 2300\3700 בערך (אחד חזק יותר לילד הגדול) * ללא מסכים , או ציוד היקפי, אולי צורב למחשב החזק * רעש 5,6 בסולם 1-10 (לא רועש מדי אבל לא להשתולל על התקציב בשביל השקט) * שתהיה יכולת שדרוג עתידית (לפחות זכרון ו מעבד) * רזולוציה סטנדרטית 1280 x 1024 למחשב החלש 1680x1050 לחזק יותר יתכן שידרוג עתידי לשני המסכים * עדיף מחנויות : נועה מחשבים , אייבורי , KSP או חנות זולה יותר מאיזור הצפון בעלת מוניטין גבוהה ( לצורך מימוש אחריות במידת הצורך) * אין צורך בהרכבה * אין צורך במערכת הפעלה * * ניתן לשחק בין התקציבים של שני המחשבים * מעוניין שיחזיקו לכמה שיותר זמן ללא שידרוג *

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by matant13,

שלום, המחשב מיועד לתוכנות סטטיסטיקה, סרטים ואינטרנט, ושימוש בהרבה תוכנות פתוחות במקביל. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות סטטיסטיקה אינטרנט וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, רמקולים עכבר ומקלדת סטנדרטים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול …

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by i-pink,

המחשב יקנה בחול. RAM CPU לוח אם כרטיס רשת 1GB מינימום - אם יש רעיונות למשהו יותר מהיר עדיף. (מוכנה לחרוג מהתקציב) HDD לא צריך מארז לא צריך ספק לא צריך ענבר.

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  5. צריך מחשב ללא ציוד היקיפי שבעיקרון ישמש לשידרוג למחשב ישן הדברים החשובים שאני צריך הם מעבד, לוח אם, דיסק קשיח וספק אם זיכרונות כלומר קיימים אצלי ספק כוח APEVIA-WIN 500 PS קירור של Tt חמוד זכרונות ישלי 1G אבל אל יודע אם צריך לשדרג ....................................................................................... המטרות של המחשב הם : אינטרנט ומשחק מעפן ישן העונה לשם CS counterstrike אני רוצה רק שהמחשב יזוז בלי תקיעות ויריץ לי את המחשב בלי בעיות למי שלא יודע משחק פשוט וישן אשמח לשמוע חוות דעת וטיפים ממכם סליחה עם עברתי על חוקי הפורם זאת בעקבות שלא מצאתי חוקים תודה מראש

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  6. מה התקציב המקסימלי? 7500האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8000 מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים, סרטים ולתכנות. יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שום תוכנה מיוחדת, אבל יריץ גם Windows וגם Linux אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ישנו מסך קיים 19 אינץ' ברזולוציה 1280x1024, יש צורך במסך נוסף שישב לצידו (ועל כן רצוי [אך לא חובה] מסך עם רזולוציה בגובה 1024). מסך 23 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 זה סבבה. לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל אם זה משנה אז בעיקר אסטרטגיה? לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/ב…

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  7. היי חברה אשמח לקבל המלצה למפרט לשימוש משרדי וגלישה ללא ציוד היקפי. ראיתי מפרט במדור המומלצים שעודכן לאחרונה רק בספטמבר 2009 אז אני מניח שדיי הרבה השתנה. בתודה מראש ! נתי

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by freezer claw,

שלום לכולם , הרכבתי מפרט מאתר KSP אני רוצה לדעת אם הוא מתאים ויעבוד כמו שצריך , אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כבדים , יהיה שקט , מקורר וכמובן ישרוד לפחות 3-5 שנים מבלי שאני יצטרך להחליף לו רכיבים.. אני לא יודע לעשות OC אבל הבנתי שאפשר ללמוד את זה אז , אם ניתן לבצע OC על הרכיבים שבחרתי (וזה יהיה משמעותי) אשמח לדעת.. המפרט : מעבד: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים : Zalman CNPS7500-Cu LED לוח אם : GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זיכרון : DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסק קשיח : Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD105SI כרטיס מסך :Sapphire HD 6870 1GB …

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by darthvaderl,

אוקיי אנשים. לפניי שאני רץ לקנות את המחשב שאני רוצה,הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על המפרט,מה אפשר לשפר ואיפה אפשר לקנות ביתר זול. המחשב שאני רוצה יהיה לשימוש גיימינג כבד,לא צריך OVERCLOCK,אני אשתמש במסך 32 אינץ' 1080P FULL HD. אז אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם על המחשב הזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪691 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪339 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪400 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪392 זיכרון: Micron Rendition 2G…

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by HairyAss,

אהלן, אני צריך מפרט לשימוש ביתי, שכולל Office, אינטרנט, סרטים ואולי משחקים קלים. הרכבתי את המפרט הבא: AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪370 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪110 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪196 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Cooler Master Elite 335+Cooler Master 40…

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by pitex,

שלום חברים, אני מחפש נייד למשחקים סרטים והשימושים הרגילים (אינטרנט אופיס וכאלה) התקציב : 3500-4500 ש"ח מה שראיתי עד כה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=11154 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=9061 האם יש המלצות אחרות בתקציב שלי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. השימושים יהיו בעיקר אינטרנט ואופיס. אני צריך מפרט עדכני כדי שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן. ללא ציוד היקפי. המחשב יקנה ב- RSM. תודה.

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  13. שלום לכולם, המחשב שלי בן 4.5 שבק חיים. אני מעוניין במחשב למשחקים שיריצו cod, dragon age, crysis2. להלן הנתונים: רזולוציית המסך 1680*1050 יש לי כרטיס מסך radeon 4870 עם ספק כוח 500 וואט. אני חייב להשאיר את הכרטיס הזה בגלל חיבור s-video שמתחבר לטלוויזיה השמנה שלי. הכרטיס יריץ לי משחקים חדשים? אין לי בעיה להישאר עם המארז הנוכחי שלי. יש לי דיסק קשיח 1t בנוסף, קניתי לפני שבוע דיסק קשיח IDE, עבור המחשב שהפסיק לעבוד. אני אוכל להשתמש בו? לא צריך עכבר, מקלדת סידי-רום וכו׳. נראה לי שצריך את הרכיבים הבאים: מעבד (כולל קירור? אני לא מבין בזה) לוח אם זכרונות מה מומלץ לי בתקציב עד 1500 ₪?

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by idanbbd,

אוקיי הגעתי לרגע האמת , הכסף נמצא אצלי ומה שנשאר זה רק להזמין , המפרט כבר סגור , אני מאוד מרוצה ממה שבחרתי הבעיה העיקרית היא מאיפה להזמין . מחו"ל : http://www.tigerdirect.com/cgi-bin/Shop ... =y&msg=&q= או מהארץ אותו מפרט רק יקר יותר ב 2000 , את הכרטיס מסך אני יצטרך במלא להזמין מחו"ל כי אין אותו בארץ המשלוח עולה עוד 173$ ומע"מ עוד 300$ בערך ככה שזה יוצא בערך 2500$ שבשקלים זה 8500 ואז אני יקנה עוד מארז איכותי כמו הhaf x או raven rv02 וזה יצא 9.5 אגב המחשב הוא לאנימציה ולעבודה בתוכנות 3ds max zbrush מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  15. שלום לכולם! אשמח לעזרה בבנית מפרט מחשב חדש, בעיקר לעבודה גרפית אבל גם למשחקים וסרטים. הסתכלתי כאן הרבה בפורום וקצת הלכתי לאיבוד עם כמויות המידע. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בעיקר עבודה גרפית web photoshop, flash, painter 2D ובתקווה שבעתיד גם תוכנות 3D אני רוצה גם שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים (ועתידיים לצאת) בצורה טובה. (אין צורך בגיימינג כבד) וגם שיכול להריץ תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי : עכבר, מקלדת, מארז, ומסך 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-6 ל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Ido_R,

1. מה התקציב המקסימאלי? ~4.5k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע WOW. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 - Daewoo LM2230W 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר, יותר טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BFBC2 Cod- Black Ops, שיצא BF3 ו MW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לגיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by elihay,

היי אני עומד לבנות מערכת סביב i7 אחד הדברים החשובים לי זה חסכון בהספק כשהמחשב לא מתאמץ. הבעיה מתחילה בכרטיס מסך שיש לי: SAPPHRE HD4870 שאני שוקל להעביר למערכת החדשה. הכרטיס הזה הוא תנור וגם במנוחה צורך המון הספק אני בקושי משחק ככה שאני לא ממש צריך אותו אבל חבל לי לוותר על האופציה לשחק. קראתי של - Z68 יש את טכנולוגיית Virtu שאמורה לחסוך הספק כאשר אין דרישות עיבוד חזקות, ואני מנסה להבין כמה זה טוב. ASUS: When no discrete graphics are needed, the graphics card is put in idle mode to lower utilization, heat, fan speed and power draw down to near zero מה דעתכם? האם זה באמת יחסוך לי הספק ויוריד אותו קרוב לאפס? לכרטיס שלי יש בעיה שבמצב IDLE עדיין צורך הרבה הספק וזה אומר שצריך לה…

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  19. רצוי שזה יהיה בניו-יורק אם למישהו יש מושג, כי יש שם בחור שצריך לאסוף את המחשב.. מסך '15. חשיבות רבה בעיקר למשקל ושיהיה דק(כמובן עד כמה שאפשר ב15 אינצ). וגם שאני אוכל לקבל עליו אחריות בינלאומית. מעבר לזה, מה שאפשר בהתאם למסגרת התקציב. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by Reignman,

שלום, אני מעוניין לקנות HTPC שישב בחדר העבודה שלי, הוא ישמש לצפיה בטלוויזיה, גלישה, עבודה משרדית, ובעיקר צפיה בסרטים (כל הסוגים HD ורגיל) ומוזיקה, המחשב בשום אופן לא ישמש למשחקים כך שביצועי על לא ממש נחוצים. בגלל שרציתי שהמחשב ישמש ליותר מרסיבר רציתי לבנות אחד עם מאפיינים של מחשב ממוצע במקום המארזים הקטנים. עברתי על כמה שרשורים פה ויש בהחלט את מה שאני מחפש, אבל מצאתי בוואלה HTPC מורכב במחיר קרוב לתקציב שלי המפרט הוא http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW511899C#more_info המפרט צד את עיני כי המארז יקר ומחברה ידועה ועולה קרוב לאלף, וגם במעבד לא נראה שחסכו. האם המפרט טוב ומשתלם? האם המעבד והיחידה הגרפית המובנית יספיקו לסרטי HD? האם אתם ממליצים להרכיב לבד או שההצעה מ…

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by bg1987,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (WITCHER 2 BFC:BC, BF3 ME3) הכוונה לשחק בהגדרות הכי גובוהות על 1900X1200 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לוח אם, מארז, ספק כוח, כונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בספק מקסימום משהו קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ארה"ב 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים…

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  22. אהלן חבר'ה, אני משתתמש בהרבה מאוד תוכנות כבדות ובהם בסיס נתונים, תוכנות JAVA ופלאש, במקביל. אני ממש לא גיימר, אבל יבוא לי בטוב שתיהיה לי את האפשרות לשחק סטארקראפט 2 ברזולוציה סבירה. אני מתכנן שזה יהיה מחשב ללא מעט שנים, חשוב לי שהמחשב יתמוך בפורמטים עתידיים למיניהם במידה וזה אפשרי. אוברקלוקינג - יש לי רקע מוגבל מאוד, אם מדובר במשהו פשוט ומומלץ שלא פוגע ביציבות, אני אשמח, גם במחיר של קניית מערכת קירור יותר מאסיבית (מראש). למחשב הולך להצטרף מסך מאוד גדול, בין 26 ל 30 אינץ. אני כנראה הולך מחר לקנות את המחשב הבא, אשמח להערות: processor: intel i7 2600k motherboard: gigabyte z68ma-d2h-b3 ram: gskin 8gb 1600mhz hd's: ocz SATA3 agility3 60gb western digital 1000gb sata3 7200rpm …

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by g.xorre,

פרטי המחשב: מעבד Dual Core E5400 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 4GB DDR2 כרטיס מסך GeForce 9600GT 512 DDR3 ספק כוח Hunt-Key cp 400 hp זה מחשב לעבודות פושטיות - הכנת מצגות וקליפים קצרים בפרימייר, סריקה וצריבה. מדובר בחומרי DV רגילים. + אם מישהו מכיר תוכנה טובה למצגות (לסרטוני בר/בת מצווה וכו..) אני אשמח לשמוע. מודה לכם מראש על כל טיפ, עצה או ביקורת.

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by Kuzum,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, למטרות גיימינג עד 2000 שקל עם אפשרות חריגה של בערך 300~400 שקל. המחשב הנוכחי שלי לוח אם: Gigabyte EP43-DS3 RAM: Kingston 2x2GB DDR2 (יכול לבדוק מהירות אם זה חשוב) מעבד: Q9550 GPU: Geforce 9800 GT 1GB ספק של 500W. (יכול לבדוק חברה\מודל אם זה חשוב) מארז: CM Storm Scout אני חשבתי על לקנות ספק CoolerMaster Extreme Power Plus 650W וכרטיס מסך Geforce GTX570 1260MB מה עוד כדאי לי לשדרג והאם כדאי לי לקנות את מה שציינתי? אני גם מתכנן לקנות מסך חדש עם רזולוציה מקסימלית של 1920x1200 או 1920x1080, חשבתי על Dell U2311H, הוא בסדר או שעדיף מסך אחר? (לא נכלל בתקציב לשדרוג המחשב).

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  25. לקחתי מפרט בנוי מראש מאייבורי, "שידרגתי" חלקים בראש, בחנתי, חקרתי וסקרתי. האם המפרט הנ"ל טוב, או שיש צורך להחליף בו רכיבים שלא מומלצים? מארז Thermaltake VL80001W2Z V3 ספק כח Enermax 450W מעבד Intel Core i5 2400 3.1GHz לוח אם Asus P8H67-ML X דיסק קשיח Western Digital 1TB 7200rpm 32MB זכרון פנימי Kingston 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי LG SATA DVD x22 כרטיס מסך POV Nvidia Geforce 520GT 1024MB מחיר המפרט הכולל הוא בסביבות ה2700 ש"ח, אבל גמישות עד ל3000 במידה ועדיף חלקים יקרים יותר... המפרט מיועד למשחקים בינוניים כמו סימולטורי טיסה ולסרטי HD, ללא תוכנות כבדות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.