עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זה המפרט: ANTEC Mini Tower case NSK4400 NO PSU - mATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7795 כמות: 1 מחיר: 197ש"ח ( למזומן:191ש"ח ) Antec EarthWatts 380 Watt ATX12V v2.2 PSU - שלוש שנות אחריות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8010 כמות: 1 מחיר: 225ש"ח ( למזומן:218ש"ח ) GIGABYTE GA-MA74GMT-S2 (740G) VGA + DVI - mATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=13961 כמות: 1 מחיר: 259ש"ח ( למזומן:251ש"ח ) AMD AM3 dual-core Athlon II X2 245 2MB Cache 2.9GHz 65w - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10575 כמות: 1 מחיר: 335ש"ח ( למזומן:325ש"ח ) HIS 545…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Qman,

אני מתכנן לקנות מחשב ואני אשמח אם תעזרו לי 1.התקציב הוא 3000 בלי חריגות, עדיפות לנצל את כולו. 2. השימוש של המחשב הוא גיימינג, עבודות לבית ספר, סרטים ואינטרנט. ב. למשחקים כמו GTA IV עם עדיפות שירוצו על HIGH. עכשיו יש לי מסך חרא שאני עוד לא יודע את הרזולוציה כי הוא לא מחובר, אבל אני מתכנן בעתיד לקנות FULL HD אבל יש עוד זמן. 3. אין צורך בציוד היקפי. 6. רמת השקט שאני רוצה שיהיה 5/10 לא רועש מדי. 7. לא מתוכנן אובר קלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני יתקין לבד WINDOWS 7 אבל אני צריך שהם ירכיבו לי בחנות את המחשב, למה אני לא מסוגל להרכיב לבד. 9. העדפות שלי מחנויות KSP או IVORY הן הכי קרובות לבית שלי. 11. בנתיים לא מתוכנן שידרוג, בזמן הקרוב. 10. בקשות מיוחדות * מאר…

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  3. המחשב הוא מחשב יחיד בעסק קטן ועליו מתבצעת עבודת ניהול המלאי והחשבונות של העסק. הוא מיועד להחליף מחשב קיים ישן מאוד שמתחיל לעשות בעיות. המחשב לא מחובר לאינטרנט, ואין עליו משחקים. יש עליו בעיקר אופיס וחשבשבת. המחשב צריך לאפשר MIRRORING ולכן המפרט חייב לכלול שני דיסקים קשיחים, וכמו כן רצוי מאוד שניתן יהיה לשדרג ל- RAID5, כלומר שניתן יהיה להוסיף דיסק קשיח אחד נוסף לפחות. נפח הדיסקים - מינימלי. כרגע המחשב עובד על פחות מ- 50 GB ורחוק מלהיות מלא, ולא צפוי שזה ישתנה בזמן הקרוב. אין צורך לבצע חישובים של עלות ל- GB וכדומה: אני מעדיף לשלם יותר על כל GB ולרכוש דיסק יותר קטן כדי להקטין את ההוצאות בשורה התחתונה. מערכת ההפעלה לא כלולה במפרט - כבר יש. בשלב ראשון תותקן מערכת XP sp1/2/3 אב…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by iNtro7,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 12000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, בהתחשב בעתיד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kfir91,

אני מפעיל את המחשב שם את הסיסמא מראה לי מסך כחול טוען ל 100 עושה ריסט נכנסתי מסייף מוד עשיתי לוג לשגיאה זה אראה לי התקן device/harddisk0/DR0 בלוק פגום. מה אני עושה?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. ערב טוב חברים! ניגש לעניינים: 1. תקציב ממוצע 6500 שקל, להשתדל לנצל אותו ניתן לשחק עם המחיר לפה ולשם, אבל לא להגזים 2. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וזה צריך להיות השיקול הראשון בבחירת הרכיבים יש נגיעות עריכת קלות, בעיקר ווידאו, אבל פה ושם יש התעסקות קלה עם תוכנות גרפיקה (שוב, בעיקר קלות ו"דו מימדיות", אבל אני לא פוסל התעסקות עתידית בתלת) המחשב בטוח יחובר לפחות למסך אחד בעל רזולוציה טבעית של 1080*1920, יכול להיות (תלוי במצב הרוח שלי) שהוא יחובר ל-2 מסכים כאלה במקביל. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי, אני זקוק אך ורק למארז ולכל מה שבתוכו 6. אין חשיבות כלל וכלל לשקט, מצידי שירעיש כמו מטוס סילון בהמראה. 7. לא מתוכנן אובקלוק כלל, לא היום ולא בעוד כמה שנים. 8. אין צורך במערכת…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by eshak,

שלום מתכוון לקנות מחשב שעיקרו למסמכים ,אינטרנט ומעט משחקים (לא חייב הכי כבדים שיש...) מצאתי באייבורי את המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793&CatCode=1 האם כדאי לבצע שידרוגים מתוך האפשרויות שהם נתנו לי או להשאיר ככה? ואם כן איזה שדרוגים? תודה מראש יובל

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by asaf20,

היי. יש לי את המחשב די הרבה זמן וחשבתי אולי לשדרג אותו קצת במידה וזה אפשרי וכדאי. צריך את עזרתכם מעבד Intel Core 2 Duo E7400 @ 2800MHz לוח אם . Gigabyte EP45C-DS3 זיכרון . 4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) כרטיס מסך . NVIDIA GeForce GTX 260 דיסק קשיח . Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500GB) כונן . :Toshiba-Samsung CDDVDW SH-S223F אשמח לכל תגובה ודעתכם האישית .. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by entire,

שלום לכל המבינים בנושא ! אני צריך את עצתכם בנוגע למפרט מסוים. אני לא מבין כ"כ במחשבים ניידים אך משהו חסר לי בעין במפרט , הכרטיס מסך. והינה הוא המפרט : משהו מוזר לי בזה שלא רשום כרטיס מסך . שאלה שניה כמה אמור לעלות מפרט כזה? תודה ! לינק לתמונה http://shay4.coi.li/computern.jpg

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום הנכבדים. אני מחפש המלצות לרכישת מכונת פיתוח ניידת שתוכל לשמש גם לצפיה בסרטי FHD ומשחקים... הפיתוח הוא בסביבת VISUAL STUDIO של מיקרוסופט. במקביל יופעלו על השרת IIS + SQL SERVER ,PHOTOSHOP ועוד שני דפדפנים .. לגבי המשחקים - CALL OF DUTY -MW2 וכדומה.. לא הייתי מעוניין להזמין מחשב מחו"ל - אני חושש מתגובה איטית במקרה שאצטרך לממש את האחריות בארץ.. מגבלת התקציב היא 8000 ש"ח אבל הייתי ממש שמח למצוא משהו זול יותר שיענה על הדרישות הבאות: 1. רזלוציה 1920X1080 2. מסך 15 - 17 אינצ' (עדיף מט) 3. משקל < 3 ק"ג 4. מעבד : i7 עתיר CACHE או i5 חזק 5. עדיפות ל DELL\ HP\ TOSHIBA פיצ'ר נוסף שחביב עלי במיוחד הוא מקלדת מוארת... מודה מראש לכל המגיבים....

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב ואודה על העזרה. אה, ואני לא שולל AMD תורה רבה מראש. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by MIKIBHS,

יש לי מחשב בן 3 שנים וזה המפרט שלו (מה שהצלחתי להוציא מהחשבונית של החנות) מעבד intel pentium 3 xeon processor לוח אם G31-M7 (Manufacturer BIOSTAR Group) זכרונות 2 GB KINGSTON כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) מסך FLATRON L1932TQ מערכת הפעלה Microsoft Windows XP Professional sp3 הבן של שגם הוא לא מבין במחשבים רוצה לקנות את המשחק שיוצא בקרוב ונקרא Assassins Creed brotherood השאלות 1. האם המחשב שיש לי מתאים להריץ את המשחק ואיזה שדוג הוא צריך 2. אם הוא לא מתאים האם המפרט למחשב משחקים שבהמלצות של האתר (במחיר 2,760 ש"ח) מתאים 3. האם אני צריך לשדרג גם ל windows 7 והאם 64 bit נדמה לי שיש מספיק שאלות לשלב זה אשמח לקבל תשובות וחוות דעת תודה מיקי

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום רב מבקש את המלצתכם לגבי מפרט למחשב לעבודה גרפית בעיקר פוטושופ מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה פוטושופ בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היה לי מחשב שהלוח אם והכרטיס מסך שלו נשרפו, נשארו לי: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB 1333MHz: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=30784 זכרון 2x Kingston DDR2 800MHz 1GB: http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/partsinfo.asp?ktcpartno=KVR800D2N5/1G Western Digital Hard Disk SATA 2 ASUS DVD SATA ספק כוח ג'נרי של 520W יש לי כמה שאלות: 1. האם יש מצב שהרכיבים נשרפו לי בגלל הספק המעפאן? 2. אני רוצה לקנות לוח אם האם הלוח הזה מספיק? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2889 3. אני רוצה לקנות כרטיס מסך 1GB 240GT האם הוא "יותר מדי" חזק (צוואר בקבוק) ביחס למעבד? http://www.gigabyte.com/…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. צהריים טובים. אחותי ביקשה שאני אחפש לה מחשב נייד של דל למרות שאני לא מבין את ההתעקשות על דל כי המחשב הקודם שלה היה דל והוא לא היה בשמיים. הדרישות מהמחשב לא כל כך גדולות ולכן אם התקציב גדול מדי אפשר לצמצם בו ואם יהיה צורך אפשר גם להגדיל אותו... * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר ), משחקים (קלים ), צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא יודע מה הנורמה לא כזה חשוב המשקל..עד 3 זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אז פה הבעיה,במחשב הקודם הבטרייה נהרסה ולכן אני מעוניין בזמן פעילות ארוך ושתצריך כמה שפחות הטענות כדי למנוע שריפת סוללה (אם יש סוללה מיוחדת שיותר אמינה אז אפשרי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HD…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה) ? משחקים, תכנות, סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Visual studio, Solidworks ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מעוניין במסך איכותי. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? starcraft 2, call of duty, crysis 2 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by TheKiLLEr,

שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב נייח, שימושים אינטרנט,מוסיקה, סרטים, גיימנג ממש אבל ממש קל חח.. אז תקציב יכול להיות עד 1400, חריגה 100 שקל משו כזה.. הנה המפרט שבניתי, אשמח אם תעזרו לי.. מעבדי אינטל Pentium E5700, 3.0GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחיר 126…

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by barfadida,

שלום לכולם קניתי מחשב, מסך וציוד היקיפי מחברת KSP והייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו: מעבד: Athlon || x4 Quad Core 460 Socket AM3 3 GHZ Box לוח אם למעבדי AMD: GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G DDR3 1666 VGA ATI HD4250 HDMI זכרונות: DDR3 1333MHZ 2X2GB G.SKILL RIPJAWS X EDITION DUAL CHANEEL דיסק קשיח: SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB SATA || HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2XDVI HDMI MINI 2XDP PCI-E צורב דיוידי: SAMSUNG SH-S223B DVD +RW x22 black SATA מארזים: COOLERMASTER ELITE 370 BLACK NO PSU ספק כוח: SEASONIC 500W 80+ BRONZE ACTIVE PFC 12CM FAN PSU SS500-ET OEM מסך: SAMSUNG 2333T PVA 23" LCD 8MS DVI WIDESCREEN BLACK אוזניות: STEEALSERIES 7H USB עכבר: LOGITECH 650…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, אני בונה מפרט לחבר. רציתי להראות לכם מה בניתי בכדי שתקבלו חוות דעת על מה שהוא רוצה בערך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים אחרונים אשר דורשים את המערכת החזקה ביותר לתקציב הנ"ל. * לאיל…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. המחשב נועד בעיקר לגלישה ולתכנות, מריץ הרבה תוכנות במקביל, מעט מאוד משחקים אם בכלל, אך מעדיף שיהיה מעבד חזק והרבה זכרון. יש צורך בהרבה יציאות להארד דיסקים, צריך לפחות 4, יש צורך בצורב DVD אין צורך בציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר מעדיף גם שיהיה ספק כח איכותי, כמעט תמיד אני נתקל בבעיות בספק שגורמות לשאר המחשב להיות בעייתי, לא צריך להסחף ולהביא את הטופ, אבל ספק חלש ויציב מחברה מוכרת. מעדיף גם שיהיה שקט, העדפה די גבוהה למען האמת, ושתהיה הרכבה בחנות(אבל שפתיחת המארז לא תגרום לביטול האחריות או דבר דומה) תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכל החברים, צריך עזרה בלהרכיב מחשב לעריכה גרפית, המחשב לא בשבילי אלא בשביל בן דוד שלי. הוא מתעסק בתחום הצילום והעריכת תמונות ווידאו, המחשב מיועד לעסק/פרנסה ולכן החשיבות המרבית זה שהוא ירוץ ולא יתקע יותר מידי. התוכנות העיקריות איתם הוא מתעסק אלו התוכנות של אדובי; פוטושופ, ליטרו, פרמייר (אלו העיקריות על פי מה שאני יודע). בעיקרון התקציב כאמור הוא 5500 ש"ח, אם זה לא מספיק אז רק תגידו ואני אברר איתו לגבי חריגה. אין לו צורך בציוד הקפי, וממה שהבנתי ממנו גם לא בכוננים קשיחים פנימים, יש לו כבר 4 T"B עלייהם הוא עובד. אולי אפשר להוסיף כונן קטן בשביל המערכת הפעלה. נ.ב. העבודה היא בעיקר עם קבצי תמונות ששוקלים המון (קבצי RAW) ולכן אחד הקריטריונים החשובים לו שהמאגרי תמונות (ששוקלים…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, אני צריך למחשב למטרות אינטרנט, סרטים, פוטושופ, מטלב לא למשחקים. ללא OC ללא ציוד היקפי, לא מערכת הפעלה וכולל הרכבה. צריך יציאת DVI למסך ועוד אחת לטלוויזיה (רצוי HDMI) לא חייב שיעבדו בו זמנית. זיכרונות 4GB HD של 2T DVD פשוט חשוב שיהיה שקט (9/10). דרושה יציאת SPDIF או COAX חנויות מעודפות: ק.ס.פ או איבורי לא מכוון לשדרג, רצוי כי יתבסס על אינטל אלא אם זה הפרש כספי גדול מדי. במידה ותוספת כספית קטנה תשפר את יחס עלות/תועלת ניתן לחרוג בכ-300 ₪. תודה מראש ))

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. בחודשים הקרובים אני מעוניין לרכוש מחשב ואני כבר רוצה לסגור על מפרט, הנה מה שאני בניתי - Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Asus P8H67-M LX H67 CHIPSET Socket 1155 מוצר חדש !, יחידות 1 ₪511 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2380 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪269 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 NZXT Phantom, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2206 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 h…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - Dell 24' 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - מארז ANTEC P182SE 5. במידהויש צורך במפרט…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי מה דעתכם על המפרט הזה: בג'דול מפרט לילד בן 10 שרוצה לשחק במשחקים בינונים-לא משהו רציני

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.