ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
האם יש משהו שעונה לדרישות שבכותרת ועומד בתקציב? אם לא, מה הכי קרוב תקציבית לדרישות? בונוס - מערכת הפעלה וכונן SSD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד איזור ה-8000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Witcher 3 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop מזדמן, visual studio תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש בשוק (לא בהכרח על הגדרות מקסימליות) עם צפי להריץ משחקים בשנים הקרובות על הגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין בקניית מחשב נייד לאבי. כרגע הוא עם HP בן בערך שנתיים. בינתיים המחשב עדיין בסדר, אבל כבר חושבים הלאה. הגענו למסקנה משותפת שאנחנו לא כל כך מרוצים מ HP בעיקר בגלל כל התוכנות שמותקנות אוטומטית עם המחשב ובאמת מרגישים את HP יותר מדי, וזה דיי מציק ולא פשוט להפטר מזה. מה שאני מחפש זה מחשב חזק, בעיקר מבחינת כח עיבוד ופחות גראפית. המחשב הוא לצורך משרדי ועסקי, לא צריך להיות סופר חזק אבל שכן יהיה מהיר ויעיל. מבחינת גודל מסך, לא כזה קריטי אבל נראה לי באזור ה14' אולי גג 15.6'. המחשב לא יהיה סופר נייד, כלומר שגרת השימוש שלו תהיה בבית, אבל בכל זאת חשוב שתהיה אפשרות ניידות נוחה מבחינת משקל וזמן סוללה. מבחינת המסך, רצוי משהו שלא משתקף יותר מדי אבל זה לא שיקול דרמ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב. 2700 ש"ח גג חברה.עם אפשר מוכרת. חנות/סניף. אזור המרכז מטרות המחשב . מחשב נייד . לא משנה גודל הוא משקל העיקר שהמסך לא היה ממש קטן. מצלמה מובנת. מיקרופון מובנה. צורב. ושהיה בעיקר בנוי למשחקים מה שניכנס בתקציב 2700 שח מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם יש משהו שהוא לא בגדר החובה ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני נותן אקסטרה 1000 ש"ח +\- 22 אינץ ומעלה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?יריות וכדומה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב נייד האם יש הבדל בין מעבד T6400 ל-P8600? מה יותר עדיף? והאם יש הבדל בין כונן קשיח 7200rpm ל-5400? מה יותר עדיף? זה קריטי ההבדל ביניהם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד בטווח מחיר 4000-5000 ש"ח 17"+ 16:9 שימוש רב תכליתי (גרפיקה, משחקים סטנדרטים) מצאתי בKSP מחשב שניראה לי: מחיר 4900 קישור : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=9542 (נחשבים ניידים==>ACER==>המחשב האחרון) אשמח לחוות דעת ולהצעות אחרות טובות יותר אם יש....???!!! תודה מראש!.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הרכבתי מחשב בחנות SKYPC ורציתי לקבל את חוות דעתכם. המחשב עדיין ללא כרטיס מסך שארכוש בנפרד כי לא מצאתי מה שאני צריך פה. מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 710 710 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box טק דאטה AMD1174 487 487 1 לוח אם ASUS M2N-E לוחות אם 18380 471 471 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 זיכרונות למחשב F2-6400CL5D-2GBNQ 272 272 1 מארז ללא ספק NZXT Trinity מארזים NZTrinityB 186 186 1 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 380w ספקי כח RS-380-PMSR 125 125 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) שרותי מעבדה 10 6 פריטים 2,252 ¤ סכום כולל מע``מ אם יש לכם השגות כלשהן אשמח לשמוע ולתקן במידת הצורך. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי לרכוש מחשב All In One שתופס פחות מקום, עדיפות למשך טאצ'. עכשיו אני שואל כי מצאתי במבצע מחשב HP TouchSmart 520-1010is מסך 23' טאצ' מעבד i3-2120 כ.מסך Radeon HD 6450A 1GB זיכרון 4GB DDR ודיסק קשיח 1 TB מחיר 5184ש"ח ואני מתלבט גם על המחשב Dell Inspiron one 2320 touch מסך אותו דבר מעבד i3-2000 כ.מסך מובנה מחיר 4000ש"ח בכל מקרה תהיתי איזה מחשב רגיל נייח אני יכול לקנות במקסימום עלות/תועלת במקסימום 5000ש"ח למשחקים בעיקר ועריכת תמונות ווידאו טיפה . וגם איזה מחשב all in one מומלץ לדעתכם תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פורום, בעצתכם קניתי את הNS55F ואני מאוד מרוצה! גם שדרגתי ל8 ג'יגה ראם והמחשב עובד פשוט פיצוץ! תודה רבה חבר שלי מחפש מחשב אמין, טוב שיריץ לו משחקים כמו Diablo III ויהיה איכותי. התקציב הוא 4,000 ש"ח ואפשר לחרוג עד 4,500 ש"ח במקרה ויש משהו ממש ממש שווה במחיר הזה אבל עדיף להישאר ב4,000. כמובן מינימום 3 שנים אחריות! * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, כמו דיאבלו 3 * גודל המסך? 15.6 - 17" גדול מידי * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ, לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קודם כל, חיפשתי המון לפני ששאלתי, לא ממש מצאתי משהו, אולי אתם תוכלו לעזור לי מטרות המחשב? סטודנט, אופיס ואינטרנט. * גודל המסך? 14 - 15 אינץ' * משקל רצוי? 2.5 ק"ג בערך אבל לא קריטי כל עוד בתחום הנורמלי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל הניתן נראה לי שמעל 5 שעות זה יהיה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא ממש חשוב, אבל SSD יהיה בהחלט נחמד (אפילו במקום הרגיל) * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל מאוד כדאי אחריות של 3 שנים. * האם בתקציב צרי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, ברצוני לקנות את המחשב הזה אבל אני רוצה לדעת עליו כמה פרטים: - שמתי לב שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה. האם זה אומר שזה לא כולל בכלל שום חבילת תוכנות אשר מגיעה עם מחשב נייד רגיל? ( כל הSUITE האלה של החברות המותגים שאתה מקבל בדרך כלל ) - המחשב הזה הולך לשמש בעיקר למשחקים, אני מבין שהגדרות גבוהות לא באות בחשבון, אבל השאלה היא האם אני אוכל לשחק במשחקים מודרניים עם הגדרות נמוכות או בינוניות? ( כגון SKYRIM או Guildwars ) - האם הנתונים של המחשב הזה מאפשרים לצפות בסרטים באיכות HD בצורה טובה וחלקה? http://ksp.co.il/computers/prints.php?uin=15037 - לינק למפרט של המחשב. רב תודות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב חדש לשימוש פרטי בעיקר לגיימינג, אני מעוניין בכמה כרטיסי מסך ואני פחות מבין בנושא. אני אשמח לעזרה ויעוץ בנוגע לכרטיסים שאשלח ובכללי. http://ksp.co.il/?list_compare=.25960..25963..26017 בלינק יש השוואת מוצרים באתר החנות ksp.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשבים: 1: מעבד: Q8200 זכרון: 4x1GB DDR2 800MHz לוח אם: MSI P43-NEO-F כרטיס מסך: ASUS EN9400GT 1GB DDR2, יש DVI HDMI D-SUB קשיח: Samsung HD322HJ 320GB 7200RPM 16MB cache ספק: EZcool 450W, דגם ATX-450 JSP, מאוור 120 תחתון מארז: EZcool H550, מאוור 200 בצד, אם שליטה על מהירות ותאורה קירור: AC Alpine PRO 7 2: מעבד: E2180 זכרון: 2GB DDR2 800MHz לוח אם: ASUS P5KPL-VM כרטיס מסך: ZOTAC 7200GS 512MB DDR2, יש DVI D-SUB TV-OUT קירור שקט קשיח: Seagate 250GB 7200RPM 16MB cache ספק: ZEUS 520W, דגם PS520GW , מאוור 120 תחתון מארז: EZcool H550, מאוור 200 בצד, אם שליטה על מהירות ותאורה קירור: ZALMAN SZ 3: מעבד: Pentium D805 זכרון: 2x1GB DDR1 400MHz לוח אם: MSI PM8M3-V קשיח…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב נייד. מחשב לשימושים כללים, חשוב בעיקר שהמסך יהיה איכותי ושהמחשב יהיה קל ככל הניתן. גודל המסך הרצוי - אני חושב על 14'' תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הראשון: Asus GL552JX-DM205H http://ksp.co.il/?uin=27290 המחשב השני: Lenovo IdeaPad Y70-70 80DU00CNIV http://ksp.co.il/?uin=26717 המחשב השלישי: Lenovo IdeaPad Y50-70 5944-2104 http://ksp.co.il/?uin=26536 עם יש מחשב חזק יותר משמעותית באותו אזור מחירים (עד 7000) אני ישמח להמלצה תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב ברשותי מחודש נובמבר 2011: מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור מעבד ZALMAN CNPS5X SI EDITION לוח-אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 (כולל הקופסה) מארז Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included ספק כוח Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail (כולל הקופסה) RAM Kingston 2x4GB DDR3 1333 כרטיס מסך (כולל הקופסה) Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version בנוסף, ברשותי מקלדת Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 (כולל הק…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם מדובר בשידרוג משמעותי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג רציני 4k א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי מתקדמים גרפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פורום חביב השבוע אני הולך ליקנות מחשב חדש אני צריך מחשב למשחקים! 1. מה התקציב? 7000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים! ופה ושם עבודות.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.אני צריך:רמקולים,מסך,מקלדת+עכבר וצורב קומבו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחש…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להביא מחשב נייד מחו"ל עם המפרט הבא: * Intel® Pentium® M Processor 740 (1.73 GHz) * 1.0GB DDR SDRAM (2x512MB) * 60 GB * DVD+/-RW/R & CD-RW * 15 אינץ' * עדיף כרטיס מסך לא על הלוח אם * דגם מוכן מראש שניתן לרכוש ישירות מהחנות ללא הזמנה אישית. אבקש את שם הדגם המדוייק + החברה. תקציב היעד הוא 1150$ האם תותחי הקהילה יוכלו להפוך בקשה זו לאפשרית? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח (כמובן עדיף פחות אם אפשר), במשקל קל (2 קילו ומטה), ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם. מישהו מכיר? יודע? תודה מראש, אורית. [br]פורסם בתאריך: 9.06.2010 בשעה 10:06:44 ראיתי עכשיו את השאלון של חוקי הפורום, אז:* מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אבל עבודה על המון חלונות במקביל - הרבה מחשבים לא ממש מסוגלים לעמוד להתמודד עם זה טוב. מעבר לזה מעט עריכה גרפית בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור) ומעט מאוד צפיה בסרטים. * גודל המסך? לא מאוד חשוב, יו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנייח שלי בלפטופ חדש אשמח להמלצה על לפטופ כשעיקר השימוש בו יהיה ביתי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים וסדרות) לכן פחות חשוב לי שיהיה קל או קומפקטי ויותר חשוב שיהיה חזק ואמין אני מניח שאני צריך מסך באזור15.6 וכמו כן אני בטח לא אחליף אותו בחמש השנים הקרובות אז כדאי שלא יהיה מיושן מדי התקציב שלי הוא בסביבות 3500-4000 ש"ח אבל אני מתכנן לקנות אותו באנגליה כך שנראה לי שזה שווה ערך למחשב שעולה בארץ בסביבות 4500-5000 ש"ח... אשמח להמלצות לגבי סוג המחשב שיתאים לדרישותי וכמו כן, אם יש למישהו המלצות וטיפים ספציפית לגבי קניית לפטופ באנגליה, מאוד אשמח לשמוע תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את אחד מהמחשבים האלו לצורכי לימודים. מהביקורות בפורום ראיתי שהסוללה של הS01 חזקה ומביקורת בwisebuy גם הסוללה של הדגם השני די מוצלחת. יש הבדל מהותי בין השניים, מלבד כ.מסך וכונן? הבעיות שדוברו על הכרטיס רשת עדיין קיימות? ומבחינת איכות צפייה, מישהו שהיה לו ניסיון עם המחשב נתקל בבעיה בצפייה ב1080p? (כמו שמתואר פה http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=835182&cid=5762 ) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב נייד עם המפרט הבא: DELL INSPIRON N5010 מעבד i5 CPU M430 2.27Ghz כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 5470 4 ג'יגה ראם סוללת 6 תאים המחשב הוא מחודש, החליפו לו סוללה ומסך לפני יומיים. שילמתי עליו 1350 ש"ח. המחיר שווה? או שדפקו אותי? והמחשב מאוד איטי, יחסית למפרט שלו שבעיניי נראה מרשים.. אולי זה פשוט בגלל שאני צריך לפרמט? [לוקח זמן להיכנס לתיקיות, הדפדפן לפעמים נתקע, סרטונים ב-HD ביוטיוב לא זזים חלק]. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-