ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המחשב הזה : http://www.elive.co.nz/hp-pavilion-dv5-1209ax-laptop-t11757.php?utm_source=priceme&utm_medium=cpc אני רוצה לדעת אם יש לי עליו אחריות גם בארץ? ואם לא מה אני עושה בכדי שיהיה לי אחריות? יש לי עליו את כל הקבלות ופירוט הקניה אם צריך.. ודרך אגב איך המחשב הוא טוב מבחינת הרצת משחקים ומדיה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב הנ"ל קיים בו כפתור מדיה אותו הכפתור נתמך בווינדוס וויסטה ע"י דרייברים ולי יש אקספי .... מי שיודע דל לא תומכת באקס פי ועם המחשב מגיע רק דרייברים לוויסטה אין את הדרייברים של הכפתור באתר דל.. מישהו יודע מה לעשות אולי דרייברים או תוכנה כלשהיא כדי להפעיל אותו באקס פי תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף מחשב ולהשאיר את 2 הכוננים הקשיחים שלי, אחד מהם 80ג'יגה בממשק IDE והשני 120ג'יגה בממשק SATA. אני זקוק למחשב חזק לשימושי אינטרנט רב , אופיס בסיסי , תוכנות תחזוקה למחשב , מעט הורדות... בקיצור: אני לא גיימר אך כן רוצה מחשב חזק לשימושים שלי+++. קיבלתי כבר המלצה על: מחנות: לוח אם: GigaByte G41M-ES2H , S775 , 1333MHz , DDR II 800 מעבד: Core 2 Duo E7500 , 1066MHz , S775 , 3MB Tray המחיר לסט זה: 905ש"ח (כיום). מפרטי: מצאתי בלוח יד 3 לוח אם חדש באריזתו...אין לי מושג מה יותר טוב מבחינת "עלות=תועלת\איכות". לוח אם: MSI , עבור מעבדי Socket 775 E2xxx ומעלה , מהירות לוח 1333mhz , ציפסט G41 הלוח חדש בקופסא , והמחיר: 300ש"ח. *** זה לא כולל את המעבד *** איזה מעבד ה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! השתחררתי לפני 4 חודשים ואני ממש בבלאק אאוט מטורף בתחום החומרה והמשחקים. אשמח לעזרה שלכם! 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה Asseto Corsa, BF4 ודומיהם על הרמה הגרפית הגבוה ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 120GHZ - טלויזיית LG. -לאילו הגד…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בקרוב אני טס ואני מחפש לעצמי משהו רק לגלישה תקציב עד אלף שקל, לא מחפש משהו מאסיבי, שרק ישרת אותי בתקופה הזו ומצידי שיזרק אחרכך הוא חייב להכיל יציאת HDMI\DVI ויציאת אודיאו
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מבקש עזרה בבניית מחשב חזק להדמיות ב- 3ds max ו- vray. חשוב לי שהי מבד חזק והתוכנות ירוצו חלק. . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds maxפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש.ת מחשב נייד או תחנת עבודה ללימודי קולנוע שלי, שידרשו עריכת ווידאו מאסיבית ועבודה עם תוכנות עיצוב גרפי (יכול להיות 3Dׂ). אני רוצה מחשב, שאני אשקיע בו ממש כמו רכב, והוא ישרת אותי לפחות 5 שנים ללא תקלות או "שדרוגי חומרה חובה" בהפתעה. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציץ בטבלה של מחשבים שהם הבחירה הסופית שלי ותמליצו לי מה כדאי לי כסטודנט.ית הרעיון בהשוואת מחשבים ניידים PRO עם תחנות עבודה הוא פשוט לראות אם פשוט מתאים לי לקנות מקבוק פרו (לדוגמא, במידה והוא מתאים לסוג העבודה) ולחסוך לעצמי רכישה כפולה - אם אקנה תחנת עבודה, ארכוש מחשב נייד שוק אמצע+ לעבודה בקמפוס. תודה מראש לעוזרים.ות ♥ …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מארז: THERMALTAKE M5 ספק כוח: THERMALTAKE TOUGH POWER 600W REAL לוח אם: ג'יגהבייט GA-EP43-UD3L מעבד אינטל: 2.83GHZ 12MB CORE 2 QUAD Q9550 מאוורר למעבד: CNPS7500CU LED ZALMAN זכרון:ULTRA GEIL 2X2GB DDR2 1066MHZ כרטיס מסך:ATI RADEON 4890 1G CYCLONE MSI דיסק קשיח:500GB 32MB WESTERN DIGITAL צורב:SATA SAMSUNG DVDX22 DL כרטיס רשת:1G LAN OB כרטיס קול:7.1 OB מערכת הפעלה עוד לא שמתי נראה לי אני יקח WIN7) מסך:P2350 DVI 1:50000DCR 2MS 23 SAMSUNG איך המחשב ??????????
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הלכתי על ההמלצות שלכם מהפוסט הקודם, לעבור ל-AMD במקום INTEL וע"ח הכסף שחסכתי לשדרג ל-8800 איך המפרט? מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤535 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤456 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38476 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤410 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1533 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37341 מארז כולל ספק Antec SONATA-II EC 450W ¤642 http://skypc.co.il/product.asp?pid=0761345-08140-5 מאוורר למארז T…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין להחליף מחשב נייד ישן בנייד שיתאים לעבודות גרפיקה בעיקר תוכנות של ADOBE שאלון: שלום. מתייעצת לגבי קניית מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K אפשרי טיפה חריגה למעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית על אופיס + פוטושופ ואילוסטרייטור ושאר תוכנות ADOBE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה בבחירת מחשב ביתי . אני עורך מידי פעם וידאו בפרמייר. עורך תמונות בפוטושופ. זה לא העיסוק שלי רק כתחביב. אין צורך במסך. תודה מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח +/- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בפוטושופ, עריכת סרטים בפרמייר, משחקים(לילדים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנטית חדשה לעיצוב גרפי מחפשת מחשב שיתאים לשימוש בתוכנות הנלמדות בשיעורים כגון פוטושופ ILLUSTRATOR אידיזיין וכו' בתקציב של עד 3500שקל ללא ציוד היקפי (מסך מקלדת וכאלה יש לי כבר מהמחשב הישן שלא סוחב את התוכנות הכבדות הנדרשות) עזרתכם נדרשת בדחיפות!! אין לי איך להכין שיעורי בית... :'( תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הדרישות הן: מעבד סביר (הכוונה לא לסדרת אטום או E-350 הבנתי שאלה איטיים בטירוף). זמן סוללה ארוך - מעדיף סוללת 8 תאים. משקל - פחות מ-2 ק"ג, עדיף לכיוון ה-1.5KG. מצאתי לפטופים לא רעים שעונים לרוב הדרישות שלי, כמו: asus u31f, lenovo u350 אבל הם באים עם אחריות של שנה אחת בטווח המחירים שלי. יש למישהו המלצה ללפטופ עם שנתיים או שלוש שנים אחריות שעונה על הדרישות? בחנויות שונות מוכרים לפטופים בקונפיגורציות שונות (סוללה שונה, זמן אחריות שונה), לכן הדגם של מחשב לא יספיק, אשמח לקישור לחנות. תודה ושבוע טוב.
-
* מטרות המחשב? תכנות, סרטים, גיימיניג בינוני - לא crysis, bf4 וכו', יותר בכיוון של company of heroes, men of war, warframe * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6, כמובן עדיפות למאט אבל בעיקרון לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות לFull HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 3 ק"ג בערך, זה מחשב שאני אמור לקחת איתי ולא להשאיר קבוע מחובר לשקע בבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא מצפה שיחזיק שעות ארוכות תחת מאמץ, אבל אם הוא יוכל להחזיק 5 שעות בעבודה עם מסמכים / גלישה זה יהיה מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750GB, עדיפות למחשב בעל אפשרות הרחבה לכונן נוסף * כונן אופטי? אין צורך * האם…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי משחקים + סרטים. אילו חברות נחשבות היום לאמינות בתחום? האם HP אמינה, אני אישית הבנתי שיש להם הרבה בעיות חומרה... איזה מפרט מומלץ לצרכים שלי. האם ישנה חנות/כתובת אינטרנט של מקום שנחשב זול? תודה,
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם. בניתי מפרט כמעט סגור מבחינת הרכיבים, חסרים עוד כמה ואני צריך המלצה: 1. חסר קירור אוויר למעבד. 2. לא בטוח לגבי הבחירה בSSD והHD. 3. שימוש כללי של משחקים, רינדור וידאו, וקצת תכנות. 4. ואם יש לכם המלצה למסך קעור עד 3.5K זה גם יעזור. המפרט מאתר startpc מעבד: 1435 ₪ - * חדש * - AMD Six Core Ryzen 5 5600X Up To 4.6Ghz AM4 BOX לוח אם: 716 ₪ - ASUS TUF GAMING B550-PLUS זכרון: 339 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) XPG DDR4 3600Mhz CL18 GAMMIX D30 BLACK כרטיס מסך: 3690 ₪ - * חדש בקניית מחשב * - ZOTAC GeForce RTX3080 10GB Up To 1725Mhz TRINITY OC דיסק קשיח: 673 ₪ - * מבצע * - Samsung SSD 1T 970 EVO M.2 NVMe Read 3,400MB/s Write 2,500MB/s דיסק קשיח:…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט עד 3600 ש"ח, לאינטרנט ותוכנות מסרים מידיים בעיקר, ומעט משחקים. איך המפרט הזה מskypc? מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box מחיר לפריט - 680.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 מחיר לפריט - 516.00 ¤ זכרון למחשב SUPER TALENT 512MB 667MHZ - שניים כאלה מחיר לפריט - 334.00 ¤ 668.00 ¤ 160JS דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB מחיר לפריט - 304.00 ¤ כרטיס מסך PALIT GeForce 7600GT 256MB PCI-E מחיר לפריט - 707.00 ¤ GSA-H22 צורב LG GSA-H22 X18 DVD מחיר לפריט - 214.00 ¤ כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מחיר לפריט - 31.00 ¤ מארז מחשב כולל ספק HEC 6A19B-400 400W מחיר לפריט - 415.00 ¤ סה"כ: 3,535 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המפרט הוא לחבר, צריך שהמפרט יהיה חזק כמה שאפשר! שיפעיל משחקים חדשים בהגדרות סבירות+. אני לא מדבר על קרייסיס וכול המחשקים הכבדים האלה, אבל שיפעיל משחקים עכשווים כמו הניד פור ספיד החדש וכו'. שלא יאזכב שיפעל חלק שיהיה מעבד כפול ליבה של AMD (כנראה 3800 X2) עם לוח טוב שכולל כרטיס כול וכרטיס רשת מובנים! אם אפשר להכניס 2GB ראם זה יהיה מצויין אם לא אז ניסתפק ב 1GB. רצוי שיהיה בו כרטיס מסך נחמד שיריץ דברים ולא עגלה! אם אפשר להכניס איזה X1950 זה יהיה מעולה (גם אם ניתפשר על 1GB ראם) אם לא אז אני חושב יותר בכיוון של 8600GT. תעזרו לי פה תודה.
-
- 70 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום! אני מתעסק באופן קבוע בתוכנות הנ"ל בעיקר, ומחפש כרטיס מסך שיענה על הצרכים שלי. עם זאת, אני לא בטוח שיכול לקנות כרטיס במעל 1000 ש"ח (כמו רוב הכרטיסים בסדרת ה- quadro). השאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות משהו כמו Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DP DVI PCI-E של PNY או משהו של ASUS-NVIDIA כמו: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שהם בערך באותו מחיר. חשוב לי מאוד שיראו מאוד טוב צבעים (לגרפיקה) ושהכרטיס יעמוד באופן סביר ואף טוב ברינדורים בתוכנת התלת מימד SOLIDWORKS אם לממישהו יש הצעות אחרות כמובן שמתקבלות על הדעת.... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1) תקציב מירבי: 3000 ש"ח 2) שימוש המחשב: בעיקר ללימודים וגם לצפייה בספורט וסדרות הערה: עדיפות למסך יחסית גדול. תודה עידן.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע ל"שדרוג" מסוים שאני מתכנן.. אני משרת בקריה כיום, ומאוד אוהב מחשבים והכל (לא יוצא לי לשחק ולא יצא לפחות עוד שנתיים..קצת וורד, בעיקר הרבה אינטרנט מוסיקה וכאלה). את המחשב שיש לי כיום ניתן לראות פה - http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=9729 אני שוקל להחליף את המחשב עצמו במחשב נייד אשר יכלול בגדול: 1.8GHz DualCore 1GB RAM 60GB HD Wifi/Bluetooth/Ethernet DVDRW כמובן שאני מעוניין בתחנת עגינה (וכנראה לרכוש 2 מטענים למחשב) בבית יהיה לי השולחן, שעליו מקלדת ועכבר + מסך + אינטרנט וכו'....הכל מחובר לתחנת העגינה ולחשמל. כשאני בבית המחשב יחובר לתחנת העגינה ואני אעבוד עליו מהציוד השולחני, וכאשר ארצה לקחת אותו פשוט אנתק ואוכל לנ…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מחשב עוד מעת בעיקר בשביל היכולת לשחק משחקים חדשים בגרפיקה מקסימלית ברזולוציה 1680x1050 ולראות סרטים באיכות 1080p. חייב שיהיה שקט. מישהו שמבין עניין הציע לי את המפרט הבא: מעבד אינטל Core i7 920 ב-1,350 ש"ח לוח אם Gigabyte P55-UD6 ב-1,280 ש"ח זכרונות 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel ב-770 ש"ח כרטיס מסך EVGA GTX 285 ב-1,830 ש"ח שני כוננים קשיחים WD5001AALS ב-310 ש"ח כל אחד שני צורבים (למקרה שאחד יידפק, שאצל צורבים זה קורה הרבה) LG GH22NS ב-125 ש"ח כל אחד ספק Corsair HX 620W ב-620 ש"ח מאווררים Arctic Cooling Arctic Fan F12 ב-50 ש"ח כל אחד מארז Antec Three Hundred Mini Tower ב-295 ש"ח סה"כ: 7,125 ש"ח מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המפרט הנוכחי על מנת לקבל כמה שיותר FPS בגיימינג(BF3,MW3 וכו) המפרט העכשווי: AMD 955 3.2@3.8 with MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-usb3 4GB RAM kingston 1333mhz SAPPIRE HD5850 SS 520W CM590 SAMSUNG 1TB F3 אני אישית חשבתי להוסיף עוד כרטיס לCF,ליקנות 8GB RAM וספק חדש.. מה דעתכם אני יכול לקבל עם התקציב הזה? :>
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה למחשב משרדי לחלוטין. בלי מסך. כמה שיותר נמוך יותר טוב!!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש בידי סכום של כ- 2100 שקל. ומצאתי את החלקים הבאים: Maxtor 120GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem Genius SW-5.1 Value 5.1 Channel Value Systems Speedlink True Voice Microphone RAIDMAX Cobra Deluxe 822WBP 400W Gaming Case Black Logitech QuickCam Communicate ובידי יש את המעבד הבא: intel pentium® 4cpu 2.40ghz אני מעוניין לקנות את כל החלקים המצויינים למעלה. האם יש לי בעיה מסויימת בלקנות משהוא? אם כן מה? אני מחכה לתשובה מיידית! בתודה!
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-