עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לדעתכם המפרט הזה מאוזן ויחזיק ל3 שנים? http://planet.nana.co.il/stuff1337/pandass.bmp

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by ftom2,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב בלי ציוד נלווה (מסך,רמקולים וכדו'), התקציב שלי הוא 6000 ש"ח והמחשב מיועד בעיקר למשחקים, כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות באיזור רחובות או אשדוד. תודה. נ.ב המחשב יושב בחדר שינה אז חשוב מאוד שיהיה שקט.

3. Started by tomer861,

שלום לכולם יש לי לפטופ עם הכרטיס רשת של דל ה- 1510 והשאלה שלי האם שווה לשדרג ל5300 או 5100 של אינטל ? מה ההבדל בין הכרטיסים. כמו כן ראיתי שיש כל מיני מידות אשמח להסבר בנושא תודה לכל העוזרים..

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by Classify,

לא הצלחתי להתקים את הדברים הבאים: PCI Simple Communications Controller unknown device מישהו יכול להגיד לי איזה מהדרריבירים מתקינים אותם: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&ServiceTag=&SystemID=VOS_N_3450&os=W764&osl=en&catid=&impid= והתקנתי את הקורא טביעות אצבע אבל אין לי את האופציה בקונטרול פנל להפעיל אותו, מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  5. שלום. אני רוצה שתיבנו לי מפרט בסביבות ה6 אלף כולל ציוד הקפי למחשב וכולל נתב של DEIMAX מדפסת וכולל מערכת הפעלה חוקי WIN XP HOME (אין צורך ב OFFICE) אני צריך את זה בשביל חבר, אלב אני גם רוצה לנתח את המפרט לראות מה אני לא יודע עדיין בתחום ונראה השימושים של המפרט הם סטנדרטים מחשב,אינטרנט,סרטים,שירים,וכדומה... ושאל יש חסרונות משמעותים בכרטיס קול מובנה שבא עם הלוח אם?

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  6. http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=6572 חיפשתי מחשב לגיימינג בינוני + עם כרטיס מסך טוב + שיהיה נוח, אמין (יחסית לא יקר כמו שאתם רואים) בתקציב של 3 - 3.5 לאחר בירורים קצרים הדגם הנ"ל בעל מסך מאט ולא גלוסי, הוא שוקל 2.3K ועוביו בנקודה העבה ביותר הוא 21MM (ULTRABOOK) קודם כל אשמח לשמוע דעות על הנייד המשתלם (לדעתי) הזה השאלה שלי אליכם היא כזו, האם כדאי להוסיף 250 ש"ח ולקבל את אותו דגם עם WINDOWS 8? או שלהתקין כבר בעצמי, עוד שאלה היא אם כדאי לי לשדרג את הזיכרון ל-8 ג'יגה או שה- 4GB 1600MHZ יספיקו, ואם כדאי לשדרג אז איפה ואיך, ובאיזו עלות? ושאלה אחרונה - 750GB ועוד 24GB SSD - במה זה תורם ואיך, ומה זה אומר? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by NadavAfuta,

היי אנשים, רציתי לבקש שתכינו לי בבקשה מפרט עם תקציב של עד 4K. המחשב מיועד למשחקים, סרטים וכ"ו. לא מתוכנן OC. אין צורך בציוד היקפי אלא רק בצורב. הרזולציה המקסימלית תהיה 1680x1050. מעדיף שהמחשב יבוסס על Core i5 750, ושיהיה כמה שיותר חזק ושקט.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  8. תקציב מקסימלי 1300 חריגה עד 1500 שימושים צפויים אופיס, אינטרנט ומשחקים קלים, צפייה בוידיאו (לא דרושה איכות מקסימלית). אין צורך בציוד היקפי תוספת רצויה - 4GB זכרון. חשוב שישאר מקום לזכרון נוסף. אין צורך במערכת הפעלה חשוב שהחנות תיתן שירות בירושלים (או בגוש עציון). תודה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by troG,

חג שמח לכולם ! אני צריך מחשב בעיקר אמין.מיועד לעבודה מסיבית עם אפליקציות רבות וכבדות רצות במקביל, אך בשלב זה, משחקים זה לא העניין העיקרי. ולכן אני מעדיף לקחת לוח עם כרטיס מסך OB.אך לא במחיר פגיעה בביצועים !! חשוב שיהיה חזק, אבל אני מעדיף צ'יפסט ש'רץ' בהצלחה כבר תקופה, וידוע כמוצלח ! אינטל בלבד. כמו כן, היות והפרמטר העיקרי מבחינתי הינו אמינות, אני מראש מוותר על OC, ונוטה לבחור בלוח של INTEL. השאלות שלי: 1)האם G33 הכולל כרטיס גרפי נופל בביצועיו מ P35 ? האם G33 'יצא מוצלח' ? ( הלוח המדובר הוא Intel Buffalo Crick DG33BU Intel G33 + VGA 1333 M) 2)בהנחה שOC לא עניין עקרי, האם להעדיף Intel Dragontell Pick DP35DP Intel P35 1333 MHz M על פני לוח של GA ? מה הGA המקביל ? …

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  10. מה דעתכם על המפרט והמחיר הבאים: מעבד מהיר כפול ליבה של 2.5GHz INTEL P-E 5200 לוח אם מהיצרן מהדור החדש ,BIOSTAR עם ציפסט INTEL G31 בלוח קיימת יציאת PCI-E, דיסק קשיח ענקי של 320GB במהירות 7200RPM SATAII זיכרון של 1024MB במהירות DDR 2 800 צורב DVD דו שכבתי X18 מסך 19" 2MS כולל רמקולים LCD TFT !!!!! ויציאת DVI מארז חזק עם מאווררים + ספק כוח של 350W סה"כ מחיר 1990 ¤ בלבד כולל מע"מ שימוש עיקרי: אופיס ואינטרנט.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  11. אהלן! מעוניין להרכיב מפרט למחשב: סכום: עד 4000 צורך: לצורך עיצוב גרפי (AfterEffects , illustrator, PhotoShop, Cinema4D\Maya), ציוד היקפי: ללא. שקט פעולה: עדיפות לפעולה שקטה, המחשב לא בחדר עבודה נפרד. בלית ברירה נקודת פשרה למול תקציב. OC: עדיף אפשרות לOC עתידי. לא יהיה מיידי. OS: יש צורך לכלול מערכת הפעלה (ומעלה 10 windows) , אין צורך באופיס, יש צורך בהרכבה בחנות. איזור רכישה: אילת. מתי: קניה מתוכננת באמצע מרץ. חיבורים אין צורך ביציאות/חיבורים מיוחדים. אפיק שדרוג: מחשב לשימוש של ארבע שנים לפחות. רצוי שתהיה אפשרות לשדרוג. לפחות: 8Gb RAM, מעבד מרובה ליבות 64bit. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ran24,

שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד, תחליף שולחני, שאמור לשמש אותי למטרות לימודים (Matlab) וצפייה בסרטים בפורמט FHD. בנוסף ייתכן שארצה להריץ עליו גם תוכנות של גרפיקה ואוטוקאד. זמן סוללה ומשקל אינם מהווים שיקול. אשמח לקבל לשמוע את דעתכם על שני המפרטים הבאים: HP Pavilion dv6-3160ej XR527EA ב- 4.6K http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17648 DELL Inspiron N5110 i7-2630QM ב- 4K http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17751 מדוע ה- Dell זול יותר מה- HP? עושה רושם שהמפרט שלו טוב יותר. אם למישהו יש המלצות לגבי מפרטים נוספים, אשמח לשמוע. תודה מראש, רן

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטי HD 1080p וחיבור המחשב לטלוויזיית 42 אינץ' (בגלל זה נדרש חיבור HDMI לכרטיס מסך) + עבודה משרדית + משחקים כמו BF4 ו call of duty ghosts 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתכנן להעביר צורב LG מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dani,

איך המפרט מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1190 1 1190 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8HDA5J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Kingmax BGA 570 1 570 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 1 1330 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM Price Units Total LG x52 80 1 80 מארזים? Price Units Total ATX MIDI PFC, usb 160 1 160 מסכים? MAG Price Units Total 17'' 786 PF FLAT Silver 760 1 760 דרך אגב מה…

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by fireboy011,

אני צריך עזרה בפורום חומרה בוויגימס (http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=107) יש חברה שלא מבינים במחשבים והם עוד המנהלים שמה אז כולם מקשיבים להם וקונים מפרטים גרועים, אני מבקש מאלא שמבינים בחומרה פה בפורום (PCall, Extract ועוד רבים אחרים) להכנס לשם לרגע ולעשות סדר כי מה שאתם עושים פה זה לעזור לאנשים במפרטים שם הם עושים בדיוק ההפך! אז בבקשה, השקיעו דקה מזמנכם כדי לעזור לאנשים המסכנים שמבקשים שם מפרטים (אני מנסה כבר הרבה זמן אבל בגלל שהם יותר והם המנהלים אז מקשיבים להם ולא לי, זה משגע אותי! ). הינה דוגמא: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1050579 תודה מראש! :-\

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by ranbens,

שלום רב לצערי אני רואה במפרטים המומלצים רק מחשבים למשחקים ו/או שימוש משרדי ולא ליישומים גרפיים אני זקוק למחשב שיאפשר עבודה מהירה על קבצי HD ממצלמת הוידאו שלי התוכנה העיקרית שאני עובד איתה היא ULEAD שאר השימוש במחשב הוא גלישה וישומי אופיס ברמה בסיסית בלבד התקיב עד 3000 ש"ח למחשב נטו ללא ציוד היקפי אשמח להמלצות תודה מראש רן

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by etaiso,

היי, בהמשך לדיון הקודם, החלטתי כן לרכוש גם כרטיס מסך. עדכנתי את המפרט וזה מה שבניתי כרגע. המחיר מעט גמיש (עד4.5) . מיועד למסך FHD 1080. (למרות שאני שואל אולי לשדרג גם מסך בקרוב ולכוון ל2k). האם כדאי ללכת כבר על 2060 ? ואם כן זה ידרוש שינוי בלוח אם או ספק? ושאלה נוספת - מה ההבדלים בין כרטיסי ה-1660ti של גיגהבייט? מספר המאווררים? האם כדאי ללכת על ההכי יקר עם 3? מה דעתכם? https://www.tms.co.il/55807 קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i5 9400F / 1151 Tray 1 ₪ 706 קירור למעבדים Antec C400 Elite Performance CPU…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. צריך מפרט ב 3500 ש"ח למשחקים, עבודות, אינטנרט וכו'. עם ציוד הקפי של עכבר מקלדת (רצוי אלחוטי) ורמקולים... אם אפשר אז להביא מחירים הגיוניים מאתרים שידועים שלא עושים העיות עם הזמנות ודברים כאלה ושאפשר לסמוך עליהם... תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  19. שיהיה חזק מאוד עד 6000 שקל לא כולל מסך לא מקלדת וכל השטויות האלה מחשב נטו... חשוב שיהיה חזק מאוד למשחקים תודה...

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  20. אהלן, אני מחפש מחשב לבית, ב-4000 שקל, רק הקופסא. חשוב שהוא יהיה שקט ושיספק את הצרכים הבסיסיים האלה לשנתיים הקרובות. ירוץ עליו ויסטה בעיקר,אך יתכן מאוד שגם אקס פי. המשחקים שדיברתי עליהם בינתיים זה לילדים בגילאי 10-12 ככה שממש לא צריך להפריז,משהו בסיסי. אשמח לשמוע חוות דעת! בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by 112Shir,

אהלן, מתחילה ללמוד מדעי המחשב. אשמח להמלצה למחשב נייד. תודה רבה רבה מראש * מטרות המחשב? איטרנט, אופיס, תכנות * גודל המסך? 13 בערך * רזולוציית המסך? לא כל כך מבינה בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי?כמה שיותר קל! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd * כונן אופטי? לא מבינה בזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שתהיה אמינה וטובה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- שיעבוד מהר

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  22. שלום רב, הורי רוצים לקנות מחשב חדש, אבל הוא אמור להיכנס באיזה ארון מסוים שמידותיו הם: גובה 42 מקסימום (סנטימטר פחות יהיה טוב) רוחב 23 אורך 59.5 אני צריך הצעה למפרט עבור גודל כזה, ועובר גודל גדול יותר כלומר ATX הלוח שהיה במחשב הוא intel DG41WV והוחלף לך H55-L כלומר זה הגודל (אני מבין שזה מיקרו ATX?), ואשמח לדעת איזה גודל זה? צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס מסך בנוסף), קירור, לא צריך DVD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לדעתי מחשב טוב כזה לשימושים הנ"ל נע סביב ה 2000 אבל תקנו אותי אם אני טועה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by yirmio,

שלום לכולם! אני הולך לעשות קצת בלאגן, אבל מקווה שתעזרו לי... אני רוצה לקנות מחשב, ולהשתמש בחלקים שכבר נמצאים ברשותי ואני מבסוט מהם. השימוש העיקרי של המחשב יהיה בפוטושופ - עריכת תמונות, משחקים, ועבודה בסיסית עם סרטים. וכמובן גלישה ויישומי אופיס למיניהם. התקציב למחשב החדש הוא עד 3000 שקל, ואין צורך במסך, רמקולים, מקלדת עכבר וכו'... אלה הרכיבים שיש ברשותי: - כרטיס קול 7.1 של הרקולס - כונן קשיח - 80 ג"ב + 40 ג"ב של WD, עם 8 מ"ב באפר. - צורב DVD של LG. חשבתי ללכת על הבסיס הזה: - מעבד - core 2 dou 6300 - זכרון - 1 ג'יגה dual ddr2 - כונן קשיח - 80 ג"ב SATA2 (נראה לי שזה הכי קטן שיש, מספיקים לי האחרים שכבר יש לי) - כרטיס מסך - leadtek 7600GS (בעקבות ההמלצה כאן באתר) ועכשיו…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. קיבלתי מפרט למחשב המיועד להורים (יישומי אינטרנט ואופיס ) אבל אני גם רוצה שיתמוך במשחקים (לא גיימרים כמובן ואין צורך ב- OC ) אנא דעתכם על המפרט - מה טוב בו ומה לא. הכרטיס מסך המובנה בלוח הינו כרטיס מסך מספיק איכותי ? מארז מידי ATX 775 630A + ספק כח 500W איכותי מעבד Intel® Core2 Duo Processor 2.4Ghz 1066FSB לוח אם Intel G965WHMKR Westchester זיכרון 1024MB DDRII 667Mhz קינגסטון צורב Samsung DVD+-RW X16 DL דיסק קשיח Western Digital S-ATA II 160GB 7200RPM 8MB Cache מסך סמסונג 226BW מקלדת Logitech Keyboard OEM עכבר Logitech Optical Wheel Mouse PS2 S90 OEM מערכת מחשב מורכבת ע"י המעבדה סיכום קניה כולל מע"מ: 4,790.00 תודה

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  25. שלום לכולם . הכנתי מפרט מחשב שהוא : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO ¤912 לוח אם: GIGABYTE GA-G33M-S2L ¤462 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB GDDR3 HDMI : GC-HD485PG3-E3 - RETAIL ¤952 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤363 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤119 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI ¤450 מארז: COOLERMASTER CENTURION 534 (BLACK/SILVER) : RC-534-SKRB + 460W REV2.3 PSU ¤466 קרור למארז: ARCTIC COOLING 80mm 8L ¤25 מחיר סופי: ¤3749 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il וזה יצא לי בסקיי PC : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤804 כמות:1 http…

דיונים חדשים בפורומים