ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם למישהו יש את הנייד ASUS TP500LA-DN042H ויוכל לענות על מספר שאלות לגביו (כלומר לא מתוך מאמרים ומפרטים אלא מנסיון אישי)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:dragon age 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ברצוני להגדיל - לשדרג זכרון ל8 GB. אפשר שני כרטיסים או אחד, תווך מחיר עד 150 ש"ח. מפרט: למחשב ווינדוס 7 אולטימייט. המפרט: מעבד - intel core i 5 2400 / 1155 tray לוח אם - gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Retail זכרון - DDR 3 4G/1333 Kingston כרטיס מסך - Sapphire ATI 6870 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb מארז: raidmax tornado ספק כוח -Seasonic pfc 12cm ss-500et 500w תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים, עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזציה - כמה מערכות הפעלה ב-PC אחד * גודל המסך?15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי?לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חשוב איכות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם =צבע שחור חשבתי על שתי מחשבים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את אחד מהמחשבים האלו לצורכי לימודים. מהביקורות בפורום ראיתי שהסוללה של הS01 חזקה ומביקורת בwisebuy גם הסוללה של הדגם השני די מוצלחת. יש הבדל מהותי בין השניים, מלבד כ.מסך וכונן? הבעיות שדוברו על הכרטיס רשת עדיין קיימות? ומבחינת איכות צפייה, מישהו שהיה לו ניסיון עם המחשב נתקל בבעיה בצפייה ב1080p? (כמו שמתואר פה http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=835182&cid=5762 ) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד למשחקים נתקלתי במחשב זה באינטרנט ב K.SP הציעו לי הגדלת RAM מ 4 ל-6. מה דעתכם , האם המחשב הנ"ל עומד בקטגוריה אשמח לביקורות וגם המלצות למחשבים אחרים תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , זקוק בדחיפות לעצה. התקציב- 3000 שקל. הצורך- מחשב אולפני לעריכת סרטים ומוזיקה. מירב הפעןלןת שלו הם רנדרים כבדים לסרטים ותוכנות כמו פרימייר אפטר וקיובייס. מדובר בעמדת חירום אחרי שהמחשב הקודם קרס. יכולות עיבוד גבוהות, כרטיס מסך טוב, ברור שלא הכי מקצועי בתקציב הדל אבל משהו מינימאלי שלא יקרוס תחת עומס רנדרים. מי יכול להמליץ לי על חברה/תוצר ואיפה לקנות? תודה רבה במיוחד תומר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש לגימינג כבד ונתקלתי במפרט המוכן הזה באייבורי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 מה דעתכם עליו? הוא חזק? ואיך הוא יריץ משחקים כמו BF4 לדוגמה? עריכה: הוספתי את השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בערך בין 5000-5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דברים בסגנון של BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קיבלתי את ההצעב הזו למחשב ע"י KSP. מטרות: חשוב לי כרגע משמש לעבודה משרדית בבית (אינטרנט, אופיס וכו') ומעט עריכה (תוכנת פרמייר מגירסה ישנה שיחסית לא צריכה הרבה משאבים) היום יש לי פנטיום 3.06 750MHZ בן 7 שנים, אולם הוא מעט איטי (ממש רק במעט...) חשוב לי מ-א-ד מחשב שקט (הגדרתי למוכר שאפילו לא אדע אם המחשב דולק או לא...) האם המפרט תואם את ציפיותיי? אני מעדיף עכשיו להשקיע במחשב חזק יחסית, כי מנסיון, שידרוג במועד מאוחר יותר רק יגרור הוצאות מיותרות (הרי גם ככה הוצאתי כסף לרכישת רכיבים שאצטרך להחליף לאחר מכן) ועוד שאלה - למה אני לא מקבל הודעות למייל למרות שאני מסמן 'הודע על תגובות'? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: חנות אמינה בארה"ב מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): חול ארצות הברית [הבנתי ששם זול באופן משמועותי] תקציב: 600$ יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ יד ראשונה\שניה: ראשונה- חדש זמן אחריות רצוי: שנתים שלוש חברת המחשב הניד המועדפת: טושיבה [הבנתי שהאחריות שלהם מעולה] מערכת הפעלה רצויה: 7 כונן קשיח מועדף: +250 משקל הנייד המועדף: פחות משנה גודל הצג: 14 ומעלה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: אשמח אם יהיה כרטיס רשת טוב [שיכול לבצע הזרקות וסינפים ושיהיה לו טווח טוב] וכרטיס קול מעל הממוצע[מקסימום אולי אקנה חיצוני] מה מטרת שימוש המחשב? תיכנות [C++ JAVA ASM] מעט עריכת PHOTOSHOP [אבל לא רוצה להשקיע יותר מדי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין בקניית מחשב נייד לאבי. כרגע הוא עם HP בן בערך שנתיים. בינתיים המחשב עדיין בסדר, אבל כבר חושבים הלאה. הגענו למסקנה משותפת שאנחנו לא כל כך מרוצים מ HP בעיקר בגלל כל התוכנות שמותקנות אוטומטית עם המחשב ובאמת מרגישים את HP יותר מדי, וזה דיי מציק ולא פשוט להפטר מזה. מה שאני מחפש זה מחשב חזק, בעיקר מבחינת כח עיבוד ופחות גראפית. המחשב הוא לצורך משרדי ועסקי, לא צריך להיות סופר חזק אבל שכן יהיה מהיר ויעיל. מבחינת גודל מסך, לא כזה קריטי אבל נראה לי באזור ה14' אולי גג 15.6'. המחשב לא יהיה סופר נייד, כלומר שגרת השימוש שלו תהיה בבית, אבל בכל זאת חשוב שתהיה אפשרות ניידות נוחה מבחינת משקל וזמן סוללה. מבחינת המסך, רצוי משהו שלא משתקף יותר מדי אבל זה לא שיקול דרמ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש חברה שכן מייצרת תיקים יפים ולא מגושמים ללפטופים? פשוט לא מוצא ! קרומפלר ממש יקרים swiss ממש מגושמים למישהו יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 1800 ש"ח (לא כולל מעבד, פירוט למטה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? למקסם עלות-תועלת בסכום הנ"ל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ200 ש"ח אם ממש מצדיק את ההפרש, עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדית, מטלב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מטלב (שימוש סטודנטיאלי) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המקסימלית היא 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן - 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, לראות סרטים. עבודה באופיס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות -הכי הרבה סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי לרכוש מחשב All In One שתופס פחות מקום, עדיפות למשך טאצ'. עכשיו אני שואל כי מצאתי במבצע מחשב HP TouchSmart 520-1010is מסך 23' טאצ' מעבד i3-2120 כ.מסך Radeon HD 6450A 1GB זיכרון 4GB DDR ודיסק קשיח 1 TB מחיר 5184ש"ח ואני מתלבט גם על המחשב Dell Inspiron one 2320 touch מסך אותו דבר מעבד i3-2000 כ.מסך מובנה מחיר 4000ש"ח בכל מקרה תהיתי איזה מחשב רגיל נייח אני יכול לקנות במקסימום עלות/תועלת במקסימום 5000ש"ח למשחקים בעיקר ועריכת תמונות ווידאו טיפה . וגם איזה מחשב all in one מומלץ לדעתכם תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מזמין מחשב ממש בשבוע הקרוב מKSP במחיר של 6K.... היום סתם יאצ לי לראות וגיליתי שאם אני אזמין מחול מחשב (לפחות חלקים עיקריים) אני יכול לחסוך לפחות 1000 שקל!! רציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון אם אתרים מחול שעושים משלוחים לישראל והם אמינים, והאם תיהיה בעיה כלשהיא עם הזמנה מחול (אחריות, מכס, כל דבר....) אני מקווה שזה המקום המתאים לשאול.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר רוצה לקנות מעבד,לוח ומארז עד 1300ש"ח אני חושב להמליץ לו על אלו מעבד AMD Athlon 64 939 3500 לוח BIOSTAR TForce 6100-939 מארז COMPUCASE -6A19 BLACK + HEC- 400TR-TF סה"כ 1260ש"ח האם זו קניה משתלמת? או אם יש שילוש טוב יותר עד 1300ש"ח בלי חריגות תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט הבא אמור להיות למחשב שצריך להריץ בעיקר משחקים (בעיקר first person shooter): Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE מעבד ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE לוח אם X2 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 זכרונות HEC Compucase CI-6A21 400W מארז ARCITIC COOLING FREEZER 64 קירור בקשר לכרטיס מסך חשבתי על הכרטיס הבא: SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL או ATI X800GTO 256MB DDR3 ULTIMATE PCIX מבית SAPPHIRE או nVIDIA GeForce 6800GT איזה כרטיס כדאי, כמובן לפי עלות/ביצועים? והאם למישהו יש הערות לגבי המפרט הזה?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הוא לחבר, במיוחד למשחקים וגלישה באינטרנט, לא מתוכנן OC תקציב: 4K תודה נ.ב: יש לציין את החנות.
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה הזמנתי היום מחשב חדש... הנה המפרט מה דעתכם? מארז Gigabyte Aluminium Triton Black Blue Led מעבד Intel Pentium D 940 Dual Core 3.2Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box קירור למעבד Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan לוח אם ASUS P5LD2 Intel 945P chipset זכרונות Crucial 1GB kit PC2-5300 3-3-3-12 DDR2-667 Ballistix BL2KIT6464AA663 קונן קשיח Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS כרטיס מסך ASUS EN7600GT GeForce 7600GT 256MB PCIe צורב דוי.וי.די LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black קונן דיסקטים Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black ספק כח Thermaltake 470W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זהו סוף סוף קניתי הנה המפרט AMD athlon 4800 dual core gigabyte ga-k8nultra-9 nVidia nForce 4X 1G samsung cl3 X2 S-ATA - 74 GIG 10K RPM 8MB Raptor S-ATA 2 - 200 gig 7200 rpm 8MB DVdRW SONY D23A x 16 DUAL LAYER GeForce FX7800GTX EXTREME 512mb 2Xdvi 8 ch ob lan 1 g (ob) aerocool aeroengine silver samsung lcd - 730bf 4ms 17" magic bri אשמח לקבל תגובות.... נ.ב לא להתייחס לשגיאות כתיב - כתבתי מהר....
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ark.intel.com/products/88190/Intel-Core-i5-6300U-Processor-3M-Cache-up-to-3_00-GHz http://ark.intel.com/products/88959/Intel-Core-i5-6300HQ-Processor-6M-Cache-up-to-3_20-GHz השני על פניו נראה טוב יותר וגם המחיר זול יותר אבל בראשון יש Intel® vPro Technology ‡ Intel® Stable Image Platform Program (SIPP) Trusted Execution Technology ‡ . מישהו יודע מה אלו עושים והאם העובדה שלראשון שיש את שלושת המוזכרים+תדר טיפה גבוה יותר מצדיקות את העלות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב HTPC לסלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לפחות עד 2000. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יושב בסלון מחובר לטלוויזיה (HDMI). קודי, סרטים לא בסטרימינג, מוזיקה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קודי, דפדפן, נגן מוזיקה כלשהו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי חיפוש מייגע ברחבי הרשת הגעתי לשני המחשבים הנל: Lenovo B5400 MB824IV http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-b5400-mb824iv?aff=Zap מחיר זול. מעבד M עם כרטיס מסך סביר(למרות שרשום 1GB לא מצאתי שיש גרסא כזו, בכל מקרה אברר עם החנות לפני קניה) Toshiba Satellite L50-A-1D5 http://www.winprice.co.il/Product.asp?PID=L50-A-1D5&Cat2ID=0&Cat2Cat1ID=17&Rnd=05/12/2014%2018:17:42 הבדל של 800 שח מהקודם. מעבד I7 4700M רשת GIGABIT השאלה המתבקשת האם 800 ש"ח הבדל שווים את הבדל הביצועים בין המעבדים ושאר ההבדלים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה צריך מפרט מחשב של גיימינג עד 5.5K המטרה של המחשב היא משחקים כבדים ושיעבדו על רזולוציות גבוהות בלי שום בעיה... ללא ציוד היקפי... חשוב שהיה קירור ושהמחשב היה שקט. נ.ב יש לי מסך דק "17 עם זה עוזר דרך אגב בשביל משחקים מה עדיף לי Intel Core 2 Duo או Intel Core 2 Quad ? תודה רבה לכל העוזרים...!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-