עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amitsh,

היי, רציתי לשאול, מדוע נדרש לצרף לדיסק SSD גם דיסק קשיח רגיל ? בהנחה שהמחשב מיועד למשחקים ואינני מתכנן להוריד גיגות של סרטים... האם אני יכול להסתפק בדיסק SSD בלבד ? תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sagimonza,

קיבלתי פה מפרט שנראה דיי טוב, אך אני צריך כמה ליטושים אחרונים. אני אודה לכם מאוד אם תגיבו כמה שיותר מהר, כי החגים נכנסים ואני רוצה להזמין את המחשב לפני כן(שלא יתעכב) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 580 1 580 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 280 1 280 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 950 1 950 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by drorly,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב שימש אותי בעיקר לגלישה,מוזיקה,קצת עריכת וידיאו ותמונות וגם קידוד סרטים, אולי גם קצת משחקים. חובה הרד דיסק גדול לפחות 200 צורב דיוידי כרטיס רשת אלחוטי כרטיס רשת קווי אין צורך במסך וציוד היקפי. תודה לכולם

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Kevitor,

אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש לגימינג כבד ונתקלתי במפרט המוכן הזה באייבורי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 מה דעתכם עליו? הוא חזק? ואיך הוא יריץ משחקים כמו BF4 לדוגמה? עריכה: הוספתי את השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בערך בין 5000-5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דברים בסגנון של BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Offset,

תקציב 1000 ש"ח - אפשר לחרוג 100 עד 200 ש"ח מטרות השדרוג אני לומד C++,VC, בניית משחקים, תכנות בכללי אני שולט בהמון שפות ואני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי(אני רוצה לשדרג מעבד) באיזו מערכת הפעלה תשתמש ?ווינדוס XP או WINDOWS 7 HOME PREMIUM.מעדיף את 7 . מסוג 32BIT מפרט נוכחי http://www.upf.co.il/file/36918915.html אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה לקנות את הרכיבים?א.א מחשבים או כל חנות מחשבים אחרת באשקלון, באג או KSP אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. באיזו עיר אתה גר?אשקלון האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה?לא יודע, מעדיף שלא את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? כן הרכבה עולה עד כ- 100 שקלים. הערות…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי מחשב : intel pIII 450 64 mb וכרטיס מסך ישן של 3DFX רציתי לדעת אם שווה לשדרג אותו או שכבר כדאי לקנות חדש מה המחירים של שדרוג ושל קניה בהנחה שאני רוצה מחשב ממוצע שעובד טוב היום....

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. תקציב 2500 כולל מסך 2. שימושי המחשב הם אינטרנט, אופיס והרצת סרטי HD. 3. יש צורך בציוד היקפי - מסך 22", רמקולים, מקלדת ועכבר. 4. חשוב שיהיה שקט. 7. לא מתוכנן OC. 8. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 9. מעדיף לרכוש את המחשב מ zigzag. 10. אם אפשר בתקציב הזה לקבל יציאת HDMI זה יהיה מצוין. תודה רבה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by 111111,

בקשה למפרט עד 6800 שקל כולל מסך 17 אינץ' וללא כל ציוד הקפי אחר ללא צורב, כונן דיסקטים וכונן רגיל ושיהיה כולל 6800GT תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by rOnka,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ובגלל שאני עוד בצבא(שנה וחצי למניאק) חבל לי להשקיע ולקנות אחד חזק משום שאני בקרבי והסיכויים שהוא ישבר/יגנב גבוהיים לצערי. אשמח לעזרתכם(לא מתמצא בתחום המחשבים הנידיים) למצוא מחשב זול עם מסך סביר שיספק את הצרכים שלי שהם תוכנות אדובי למניהם(לא הולך לערוך סרטים בAE אבל שלא שתיהיה אופציה לאיזה עבודה קטנה שם) ואיזה משחקונים קלאסים. מחפש משהו בסביבות ה1500 עם נטייה ל2000. תודה! אם יש לכם בדרך טיפים איך לשמור על המחשב בצבא אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב ביתי, לצרכים בינתיים לחלוטין, ללא שימוש במשחקים מורכבים או תוכנות מורכבות. משהו הכי הכי בסיסי. אני רוצה לאפשר לעצמי לצפות בסרטים בצפייה שיירה ולהוריד סדרות. אני עונה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הורדה לצפיה בסרטים שאני מורידה דרך ה TV ע"י כאבל HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחשב להורים שלי לשימושים בסיסיים בלבד ואשמח לקבל את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קניתי לפני שנה וחצי-שנתיים מחשב בנוי מבאג אם הבטחות די שקריות שהוא יחזיק להרבה זמן על משחקים חזקים ומה לא, אחר כך הסבירו לי שהייתי צריך לבנות מחשב ומה לא ושיצאתי פראייר, לא הייתי מאוד בקיא אז וקצת מיהרתי ברכישה כנראה, בכל מקרה כבר היום הוא לא ממש מריץ משחקים שאני רוצה להריץ, ומשחקים כמו Far Cry 3 נגיד הוא מריץ על ההגדרות הכי נמוכות בFPS לא נעים, די נמאס לי ואני רוצה להריץ משחקים כמו Watch Dogs וAC4 ומה לא, קיצר השדרוג ובנייה ממש מבלבל אותי ואני רוצה לדעת אם אפשר לשדרג מחשב שנקנה ולא נבנה? ואם זה יוצא משתלם או שעדיף פשוט לבנות מחשב חדש? זה המחשב שקניתי: HP Pavilion p6-2300sj Desktop PC Product Specifications באג מחקו אותו ולא מצאתי כבר חנויות שמוכרות אותו אז זה מה שמצאתי …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם! אני סוף סוף משדרג, והפעם אני רוצה מכונת HTPC שתתחבר ל-LCD 37'. אני מעוניין בפלטפורמה מבוססת אינטל (נטייה למעבד E5200), בעיקר בגלל שאין ל-AMD מתחרה בשבילו באותו טווח מחירים, ויכולות ה-OC שלו. ולהוסיף כרטיס מסך תקציבי שייתן לי אפשרות לשחק במשחקים עדכניים. התקציב הוא עד 3000 ש"ח, כולל ציוד היקפי של עכבר ומקלדת בלבד. (לא צריך מסך ורמקולים). אני מעוניין במפרט שמתאים ל-OC בתוך מארז HTPC (עם איוורור מתאים וכו'). בינתיים הצלחתי לבנות את המפרט הבא - מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: ASUS P5QL-CM ¤549 כרטיס מסך: XFX PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB GDDR3 : HD-483X-YDFC - RETAIL ¤613 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולכם. התבקשתי לסייע לאמא לשדרג את המחשב וכבר הרבה זמן לא הסתובבתי בשוק. חפרתי קצת בפורום המפרטים והבנתי שאני לא כל כך מבין. אז אפתח בכמה שאלות - ואשמח כמובן גם להצעות למפרטים (נראה לי שRSM בכפ"ס קרובה יחסית). למה כל המפרטים המומלצים מבוססי AMD (סגרו את אינטל כשלא הסתכלתי?) וברצינות האם במידה ואקנה היום מרובע ליבות של AMD או לחילופין I5 של אינטל לוח האם יאפשר לי בעתיד לשדרג מעבד על אותו סוקט, או שיקרה לי מה שקרה לי עם ה-E6750 שקניתי לפני ארבע שנים והתחלפה לי הטכנולוגיה? חוצמזה - אין כמובן שום כוונה לביצוע , OC אבל ישנה חשיבות לשקט - נאמר 8 עפ"י הסולם שהצגתם. ושאלה אחרונה - הבנתי שהיתה התקדמות רבה במעבדים הגרפיים המובנים (בלוח האם? במעבד?) האם הם יספיקו גם להקרנת סרט…

15. Started by bjuo,

היי אני צריך מפרט של מחשב ב12,000 רק המחשב נטו,בלי ציוד היקפי(בלי מקלדת,בלי עכבר,רמקולים,מסך והשאר) המחשב מיועד לעריכות ווידיאו וגראפיקה בלבד. לא משחקים,לא אינטרנט שיהיה כפול ליבה לפחות , מאוד חזק,ו2GB זיכרון פנימי,או כמה שיצטרך שיעבוד טוב עם התוכנות Adobe Premiere Photoshop שיהיה באנדל עשיר,והמחשב שוב לא מיועד לשום OC,הוא רק צריך להיות מאוד מהיר לעריכות ווידיאו,ושיהיה טוב לגראפיקה אין צורך בכרטיסי Quradu למינהם **(לא לבנות מפרטים בפחות כסף ולהגיד שזה יספיק,פשוט לבנות מחשב של מארז קומפלט הכל ב12,000 לא כולל ציוד היקפי כלל.)** תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש בימים אלה ואשמח לעזרה בהרכבתו. השימוש שלי יהיה בו בעיקר ללימודים, שזה אומר קריאת מסמכים והרצת תוכניות כבדות (במעבד ובזכרון) כמו Matlab ו- VMWare. הוא ישמש גם די הרבה למשחקים ולסרטים, אבל פחות. מבחינת תקציב, הייתי רוצה להוציא עד 8000 שקל, אבל אם יש רכיבים שישדרגו את המחשב משמעותית אני מוכן גם לעלות עד 10000. 1) חשבתי ללכת על מעבד E6600 עם לוח אם P5B Deluxe של אסוס, אבל זה לוח אם די יקר, וראיתי גם את ה- 965p-DS3 של ג'יגהבייט שקיבל ביקורות טובות בכמה מאות שקלים פחות. מבחינת זכרון אני רוצה לקנות 2GB, אבל לא במהירות של 800MHz כי הם יקרים מאוד והבנתי שהשיפור בביצועים בד"כ לא מצדיק את זה. על איזה לוח אם הייתם ממליצים? 2) האם כדאי להסתפק בכרט…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי x61s , יש לו רק יציאת VGA ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה פשוטה שיש לה כניסת RCA . קניתי את הכבל הנ"ל באי ביי : http://cgi.ebay.com/VGA-SVGA-to-RCA-S-Video-AV-TV-Converter-Cable-Adapter_W0QQitemZ380035119713QQihZ025QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting ולצערי הכבל הזה לא עוזר לי. אם אני מתחבר ל RCA המחשב אפילו לא מזהה שיש מוניטור מחובר ואם אני מתחבר עם ה S-VIDEO לא רואים כלום. האם יש דרך מסוימת שאני צריך לקנפג את החיבור הזה או שפשוט אין סיכוי שהוא יעבוד? מישהו מכיר מכשיר זול שיכול לעשות את ההמרה הזאת? תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מה התקציב המקסימאלי - 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב- עריכת מוזיקה וצרכים משרדיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך בכונני SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (9- חשוב מאוד) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אשמח להצעה שכוללת מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עם TMS היה לי נסיון טוב בעבר, אבל לא חייב. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא - פרט אולי להפוך אות…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eliad83,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FIFA15 PES15 NBA2K15 NFS CRYSIS WATCH DOGS ועוד... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).MAG 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by elad-k1,

שלום אני צריך המלצה על מחשב נייד לצרכים בסיסים אינטרנט משחקים וזהו בגדול, עד 4000k! תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by chief,

שלום! אני מחפש מחשב לעבודה משרדית/ביתית והציעו לי את זה: מעבד: E6550 לוח אם: MSI V2 945GCM5-F 1333 זכרון: GOLD 1G DDR2 667 OCZ X2 דיסק קשיח: 250GB 16MB SATA2 WESTERN DIGITAL צורב: SATA LG DVDX18 DL מסך: LCD 19inch 2ms DVI 931BF SAMSUNG מדפסת: HP1020 עכבר+מקלדת אלחוטיים של מיקרוסופט בעלות של 4400 ש"ח יש לי כמה שאלות: הלוח אם טוב? מספיק טוב? עדיף לקחת אחר? עדיף את ה E6750? כרטיס מסך נראה לי שאני לא צריך אני צריך מערכת קירור? מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by BoRiS.K,

צריך מחשב במיפרט עד 5 אלףףףףףףףףף גג!!! בלי הארד דיסק..בלי זיכרון (יש לי 2 של 512 של SAMSUNG) בלי סידירומים .. עם מארז די טוב:]] זה דחוף תודה :]]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Vanser,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ועבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הFPS החדש (Battlefront, battlefield 1, Witcher 3, Fallout 4..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 בנתיים, אולי בעתיד 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך 14 אינץ' * משקל רצוי 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: כמה שיותר * כונן CD/DVD? צורב?: כן כונן cd/dvd צורב * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה מובנית ללא צורך ברכישה בנפרד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא מה דעתכם על הדגמים הבאים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7474&CatCode=315http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8590&CatCode=315

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by doker,

החלטתי לקנות xps13. ההזמנה תתבצע עוד כשבוע וחצי. הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איך כדאי להזמין. בebay יש את האפשרות הזאת - משלוח לארץ ישירות. http://www.ebay.com/itm/2015-DELL-XPS-13-Laptop-i5-5200U-QHD-3200x1800-INFINITY-TOUCH-8GB-256GB-SSD-/391136059658?hash=item5b1186a10a אני יודע שזהו Manufacturer refurbished אבל על פי התגובות של האנשים כולם מקבלים מחשבים חדשים. יכול ליהיות ששווה לקחת את הסיכון בשביל הפרש כזה במחיר? אפשר להזמין מamazon על ידי אחת חברות השילוח. אבל אז משלמים מיסי ארצות הברית. http://www.amazon.com/Newest-Model-Dell-Touchscreen-Ultrabook/dp/B00TIWQYNI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1438009832&sr=8-2&keywords=xps+13+2015 יש את זה מאמזון UK - משלוח…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.