עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב לאוניברסיטה בתקציב המצוין בכותרת, לקניה בישראל. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וכו'. גודל המסך: 13.3'' משקל רצוי: בסביבות ה-2KG (כמה שיותר קל). נדרש זמן סוללה ארוך! (5-6 שעות מינימום) אין צורך ביציאות מיוחדות, בלוטות או כונן אופטי. גודל מינימלי לכונן קשיח: 250GB. אחריות: שנתיים מינימום. אין העדפה לחברה. בדקתי כבר מספר דגמים ואני מתלבט בין שלושה: -DELL INSPIRON N3010 (למיטב הבנתי החיי סוללה די קצרים, ויש הרבה דגמים http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=613) - SAMSUNG 300V3A01IL (לא מצליח למצוא עליו ביקורת או נתון על חיי סוללה) - Asus U35JC i5-460M 2.53GH אודה לכם אם תוכלו להציע לי מחשב או להמליץ לי מהדגמים שהבאתי. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום אני מעוניין לקנות בעוד כחודשיים מחשב חדש התקציב שלי הוא 6000 ש"ח אני מעוניין לקבל מפרט הכולל בתוכו: לוח אם, מעבד, זיכרון, מארז+ספק, כונן קשיח, מערכת קירור במים בשביל oc מאוור וכל הדברים הקטנים אני לא צריך מסך וכרטיס מסך עכשיו קניתי חדש 9800pro אז בבקשה אם אוכל לקבל את המפרט הטוב ביותר עבור תקציב זה תודה! ולהזכיר שוב מעוניין לקנות בעוד כחודשיים אז אם שמעתם על משהו חדש שיצא במשך התקופה הזאת תרשמו את זה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יעוד - המחשב לגלישה וסרטים למחשב, ייתחבר אליו גם ממיר של YES והמחשב יישמש כטלוויזיה. המחשב לא למשחקים אבל ארצה שייפעלו עליו כמה משחקים כמו MAFIA 2 וSTARCRAFT2.. תקציב - במקסימום 3,200.. אין OC, ללא מסך וציוד היקפי, לא חשובה האסתטיות וללא מערכת הפעלה. דרושה הרכבה בחנות.. אכפת לי מהשקט של המחשב כי הוא יהיה בחדר שינה.. חשבתי על משהו בסיגנון הזה: בחרתי במעבד והזיכרון הגדול יחסית לתקציב הזעום כי אני רוצה שהמחשב יספיק לי לטווח ארוך מאוד, וזה בעצם בראש סדר העדיפויות יותר מהכל! (אני לא מתכוון לקנות עוד מחשב ב4 שנים הקרובות..) כמו שאתם רואים חסר מארז כרטיס מסך וספק כי אני פשוט לא יודע מה כדאי בזול, אם אוכל להריץ את המשחקים הנ"ל גם ללא כרטיס מסך (הONBOARD יספיק) אז א…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום!!!יש לי מחשב שכבר הבר זמנו(אחרי חמש שנים...) אשמח אם תבחרו בשבילי מפרט מחשב המתאים לצרכיי...התקציב הוא בערך אלף שש מאות שקל...זה לצורכי אופיס אימיילים ואינטרנט(חשוב שלא יתקע כשגם אקספלורר עובד וגם וורד וגם אקבל וכמ אווטךוק...)אני לא צריך ממנו שום שימוש לhd ולא למשחקים,רק לעיתים ממש רחוקות לסרטים באיכות רגיילה וטיפה פוטושופ גם,לעיתים רחוקות...אני לא צריך ציוד היקפי אם כי חריץ לכרטיס זיכרון יהחה נחמד...בלי מערכת הפעלה,רני יקנה בנפרד וינדוד 7, זה יותר זול...שיהיה שקט,זה מחשב חדש,נגיד שרמה 7...אין לי מושג מב זה אוברךוק. שהמחשב יורכב בחנות.אני דר בפתח תקווה ...סליחה שאין אנטורים...אני כותב מאיפוד...תודה!!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות בקיץ הקרוב מחשב נייד לקראת הלימודים שלי שמתחילים באוקטובר. ידידה שלי טסה לארה"ב בקיץ ומאפשרת לי להביא איתה מחשב נייד שאני אזמין משם. אני עדיין מתלבט איזה מחשב לקנות. כמו שאמרתי המטרה העיקרית שלי היא ללימודים, אבל אני גם אשתמש בו למטרות תכנות ואולי אפילו משחקים. האם משתלם לקנות בארה"ב או שהפרשי המחירים לא משמעותיים? ראיתי שאפשר למצוא מחשבי DELL די בזול בחנות KSP. ההפרש לא גדול לעומת ארה"ב (1500 שקל בערך) אבל עד כמה אפשר לסמוך עליהם? האם האחריות על המחשבים הניידים היא אצלהם או דרך היבואן? כי עד כמה שאני יודע השירות של KSP על הפנים. אין לי נסיון רב במחשבים ניידים אז אני לא יודע אם מחשב עם 15.4" מסך הוא כבד מכדי להסתובב איתו ביום יום. אני אשמח אם תוכלו לתת ע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב, מבקש עזרה בהרכבת מחשב משפחתי רב תכליתי (לא לגימיניג) עבור משפחה עם ילדים קטנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - רב תכליתי, סרטים, אינטרנט, מעט משחקים פשוטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - מקלדת + עכבר + רמקולים. אני מקצה 250 ש"ח לרכיבים אלו 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בכרטיס מסך בשלב זה. מקווה לרכוש בקרוב למחשב שלי כרטיס 1070 ולהעביר למחשב הזה את הכרטיס …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. ערב טוב, אשמח אם תוכלו להמליץ על על מפרט מחשב שיענה לי על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש״ח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, משחקים, צפיה בסרטים וצפיה/עריכה של מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CC, Adobe Lightroom, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, FIFA 16, NBA 2K16, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by doker,

אני צריך המלצות למחשב נייד 14 אינץ בערך ב3500 כמה פרטים חשובים: מסך מבריק כונן DVD המחשב ישמש בעיקר לFACEBOOK אינטרנט צפייה בוידאו ותמונות http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-14z-2330m.htm http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n4050-a2450m.htm ראיתי את שני המחשבים האלה מה דעתכם? אני חושב האם כדאי לקנות כונן SSD השאלה היא האם כונן הSSD מחליף את ההרדדיסק או שהוא בנוסף? כי אני צריך גם בערך נפח של 500 גיגה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 5000 אלא אם כן החריגה באמת שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל ה6000 בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום פורום חביב השבוע אני הולך ליקנות מחשב חדש אני צריך מחשב למשחקים! 1. מה התקציב? 7000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים! ופה ושם עבודות.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.אני צריך:רמקולים,מסך,מקלדת+עכבר וצורב קומבו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחש…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by LazyCat,

לצערי המחשב לא החזיק מעמד ואני נאלץ לקנות עכשיו אחד חדש (במקום לחכות למעבדים החדשים...), זה מפרט שהרכבתי, אני חושב שאין הרבה מקום לשפר, אבל אני פתוח להצעות. הצרכים שלי הם מהירות (עבודה בעריכה גרפית 2D, אני אעשה OC, לא קיצוני) עם דגש על שקט. מה שאין במפרט, אני לא צריך כרגע. תודה מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1321 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤262 לוח אם: Gigabyte GA-X38-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤971 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤750 קירור למארז: Arctic Cooling 12 PMW 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤40 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤578 קשיח למחשב ש…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ערב טוב! *נערך עקב הגדלת תקציב* זקוק לעזרתכם בבניית מפרט לעריכת גרפיקה ווידאו. התקציב מצומצם - כ3500 שח, ללא ציוד נלווה ותוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפיקה ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop premier CS6 באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות ג…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד, כרגע חושב בכיוון: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887035 HP 250 G3 J4T62EA תקציב: 2500 שקל מקסימום * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים בעיקר WEB), צפייה בסרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13+ עדיף מאט * רזולוציית המסך? HD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? יותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ASSEM,

היי, יש כרגע מבצע של סטודנטים בבק לאומי,נטבוק לנובו ב 1500 שח קישור למפרט http://students.leumi.co.il/LeumiCnt/MediaServer1/208018_lenovo_netbook.pdf בעיקרון זהמעבד N280 עם זיכרון 1 גיגה ו דיסק 160 גיגה, סוללה 6 תאים השאלה האם מישהו התנסה עם המחשב הזה בעבר? ישלו ביקורת המלצה? או דגם אחר במחיר דומה או טיפה מעל, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אני מתחיל ללמוד בספטמבר ואני צריך נייד חזק שישרת אותי גם בזמן הקורס וגם אחריו המחשב מיועד להפקת מוזיקה - תוכנות כמו קיובייס ואבלטון וכו. הדרישות שלי מהמחשב הן : מעבד חזק I7 כמה שיותר חדיש. 16GB ראם SSD 128GB לפחות +HD רגיל מסך 15 עם עדיפות ל17 כרטיס מסך לא כזה משנה לי.. אני לא הולך לשחק בו גם ככה. חיבורים חובה USB 2 ו 3 ואם יש טאנדרבולט זה בונוס חיי סוללה נורמאלים טופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום. 2. מה שימושי המחשב הפקת מוזיקה שימוש בתוכנות CUBASE ו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by gbo1381,

שלום רב, ברשותי מחשב AMD ATHLON X3 עם לוח אם GA-MA770-UD3 וכרטיס מסך HD5770 GDDR5 1 GB עם 4G זיכרון אני מעוניין לשדרג את המחשב בעיקר בשביל משחקים, אך אקבל גם אופציה למחשב חדש לחלוטין לפי הספציפיקציות להלן- העדיפות היא לשדרוג עד כמה שניתן,אומר כי עם המחשב הנוכחי, קשה לי ביותר להריץ את CIV5 כראוי שכן הוא דורש הרבה כוח עיבוד וזה די מייגע לשחק אותו כך גם ברמת גרפיקה הכי נמוכה שיש. מעבר לזה דיאבלו די צולע גם כן. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וידאו, תוכנות סטטיסטיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עי…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-100 2. מה שימושי המחשב? משחקים, גלישה, אופיס, תכנות, סרטים HD, מוסיקה, גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה (כבד, המון טאבים במקביל, הרבה מעבר בן תוכנות, סוגים שונים של דפדפנים פתוחים במקביל) אופיס (תדיר, בעיקר Word ו Excel, לפעמים Access) תכנות (תדיר, Visual Studio, SQL) Lightroom/Photoshop (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LoL, Dragon Age, Witcher 3, Dark Souls 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by t-mac,

שלום. אני צריך לקנות כמה חלקים : הארד דיסק, מעבד לוח אם כרטיס מסך. התקציב שלי הוא בערך עד 3500 שקל.ת שאר החלקים כמו כוננים רמקולים מקלדת וכ"ו יש לי... אני בניתי משהו: מעבדי ?AMD Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8N Pro SLI (s939,2x PCI-E,GBL,SATA II) דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB (8MB) SATA II 7200RPM כרטיסי מסך GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E מארזים 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Blue מחיר 3610 ¤ האם מה שבניתי הוא טוב? תודה רבה ושבת שלום..

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב לשימוש ביתי עד 3000 ש"ח עם מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית-לשימוש ביתי סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך מחשב-קטן מ23 אינצים וגדול מ17- משהו באמצע בסביבות 20-22 אינצים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ofcourse,

אני שוקל לקנות נייד של DELL או ACER שיש עליהם 3 שנים אחריות. אני יודע שדל נותנים אחריות בינלאומית. רציתי לדעת האם על הדגמים Acer Aspire 5715Z ו dell inspirion 1525 תהיה לי אחריות בינלאומית ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אבא של חבר שלי הוא מהנדס מחשבים הוא הרכיב לי מחשב והייתי רוצה לדעת אם המחשב הזה מפעיל את המשחקים הבאים:world of warcraft rome buttlefiled PES 2010 conter stirk call of duty need for dpeed ועוד משחקים חדשים. הכרטיס מסך הוא 3D והמסך שלי הוא דק וקטן של יונדאי (אני יודע גם אותי זה הפתיע) זה לא יותר מדי טוב בשביל המסך שלי? אני משתמש 1280by768.ואם הכרטיס מסך הוא 3D זה אומר שאוכל לראות תלת מימד במחשב? כלומר שאני אראה דברים עפים עלי. תודה לכל העוזרים אני יודע שזה מבולגן הוא פשוט שלח לי את הפרטים לאימייל המחשב: מעבד ‏AMD Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3,…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kokolada,

חבר מתלבט בין 2 ניידים באיזור של 3500 ש"ח שימושים: אינטרנט,אופיס משחקים כמו FIFA09 וסרטים. אז מצאנו 2 מחשבים: Lenovo N500 4233-3DG מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Dou T5800 2.0GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 9300M 256MB זכרון 2048MB DDR II 667MHz דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב MultiBurner X24 תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם פקס 56Kb Bluetooth יציאות USB 2.0 X4 ,VGA קורא כרטיסים, יציאת רשת עכבר Touch HDMI מחיר : 3490 עם חלונות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode=315 MSI Bravo EX620 מעבד ליבה כפולה Intel Dual Core T5800 ניתן לשדרג למעבד: ערכת שבבים Chipset Intel PM45+ICH9-M 1066MHz FS…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sagimonza,

קיבלתי פה מפרט שנראה דיי טוב, אך אני צריך כמה ליטושים אחרונים. אני אודה לכם מאוד אם תגיבו כמה שיותר מהר, כי החגים נכנסים ואני רוצה להזמין את המחשב לפני כן(שלא יתעכב) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 580 1 580 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 280 1 280 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 950 1 950 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. זיכרון GeIL 512MB PC2700 DDR 333MHZ מחיר:406 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3017 מעבד AMD ATHLON XP 2200 מחיר: 599 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1982{23}106 לוח אם ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD מחיר:719ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_537&products_id=3661 צלע קירור של המעבד SPIRE FalconRock II AMD מחיר: 83 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3497 ספק HEC 300ART WATT PSU Reviews מחיר:179 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=2564 כרטיס מסך ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM מחיר:1125 ש"ח http://www.…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mostyanir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). reason cubase abelton wavelab שימוש מלא בכולם בתדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 19 אפשרות חיבור מסך שלישי בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים