עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AviramH,

היי, יש לי את המפרט הזה כרגע: AMD Phenom II X4 945 Box מעבד זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 II Advanced ספק כח Seasonic S12II 520W PowerColor Radeon 5770 HD עוד 2 הארדיסקים ללא SSD (לא זוכר מה הם וכנראה שזה לא משנה גם) אני שוקל אולי פשוט לקנות מחשב חדש ב4K... העניין מה עדיף, אם אפשר לשדרג את המחשב הנוכחי ב2K ולהגיע למצב של להריץ את המשחקים החדשים (בעיקר אני רוצה BF4 על הגדרות גבוהות יחסית). תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DRz,

שלום. לאחר הרבה נושאים בפורום הזה, והרבה יעוץ מצד integral (תודה רבה לך ד"א, היית אחלה ) החלטתי לחכות קצת לפני שאני קונה מחשב. המפרט שהרכבתי הפעם הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם: ASUS P5W DH Deluxe זכרון: OCZ DDR2 PC2-4200 53MHZ Gold 1024MB Dual Channel דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך: BFG GeForce 7900 GTX OC 512MB PCI-E ספק כוח: ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W (הספק שהמלצת לי פעם שעברה.) מארז: COOLER MASTER Centurion 2 CAC-T02 מסך: MAG AX986 19" CRT מחיר: 9600 ש"ח. כמה שאלות בנוגע למפרט: א, האם שווה להוריד את המעבד הזה ולשים E6400 במקום? האם אני יקבל את אותם הביצועים בערך? ב, האם הלוח אם הז…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הייתי רוצה שהמחשב יתמודד עם PHOTOSHOP + עוד תוכנה גרפית נניח לשילוב תמונות HDR ושכל פעולה תעשה במהירות בין עם זה פילטרים , עריכה בהרבה שכבות... במקביל יצטרך לעבוד דפדפן במצב פסיבי לעבודה עם TUTORIALS לפוטושופ המפרט : מעבד AMD X2 4200 + גוף קירור אין לי מושג איזה בסביבות ה150 ש"ח לוח אם MSI K9A זכרון 2GB 800Mhz כ.מסך GEforce 8500 gtz 512MB +הארד דיסק + dvd 2800 ש"ח מאייבורי. [br]פורסם בתאריך: 25.10.2007 בשעה 10:50:22 נ.ב איך המסכים של "הייר" 5ms ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dgrock,

אני גיימר כבד והמחשב שלי נהרס הנה המפרט שלו: nvidia 9800 gt 4 giga ram 1 tera bite ספק וואלה אני לא זוכר אבל אני יודע שהוא 220 W intel core 2 quad q8200 2.33 ghz עכשיו אני רוצה מחשב יותר חזק מזה עם מפרט של חלקים חדשים אתם יכולים לבנות לי אחד? התקציב שלי נע בין 2000-3000 ואני יכול לעשות חריגה קטנה של 200 שקל תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by LazyCat,

לצערי המחשב לא החזיק מעמד ואני נאלץ לקנות עכשיו אחד חדש (במקום לחכות למעבדים החדשים...), זה מפרט שהרכבתי, אני חושב שאין הרבה מקום לשפר, אבל אני פתוח להצעות. הצרכים שלי הם מהירות (עבודה בעריכה גרפית 2D, אני אעשה OC, לא קיצוני) עם דגש על שקט. מה שאין במפרט, אני לא צריך כרגע. תודה מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1321 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤262 לוח אם: Gigabyte GA-X38-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤971 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤750 קירור למארז: Arctic Cooling 12 PMW 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤40 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤578 קשיח למחשב ש…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, זה המפרט שבניתי לחבר. הוא כמעט זהה למפרט שבניתי לפני חודשיים, וראיתי שהמון השתנה, בעיקר ירידות מחירים של AMD-ATI. המערכת שבניתי מבוססת על INTEL כי יצא לי הכי זול, אבל אשמח לשמוע על מערכת דומה של AMD באותו מחיר. ועוד שתי הערות חשובות: **אין לו טעם במעבד חזק יותר מ-6300-400 **בחרתי ב8800 רק כי ראיתי בנצ'ים שבהם הוא לוקח את ה2900, אבל אם אתם יודעים אחרת תשנו בכיף Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4Mb Box 960 ¤ 1 ASUS P5N-E SLI NFORCE 650I 795 ¤ 1 OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-5-5-15 620 ¤ 1 SEAGATE 250GB 7200RPM SATAII 16MB 420 ¤ 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION 2260 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 245 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 620 ¤ 1 סה"כ 5…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מפרט טוב למחשב שיהיה למשחקים עם דגש על כרטיס מסך של 256MB ו256BIT מעבד וזכרונות טובים כרטיס קול שיהיה 2.1 כי אני רוצה פשוט שיהיו לי רמקולים ובבקשה שלא יעלה יותר מ4000 שקל. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מקווה שיש פה מישהו שיוכל לעזור לי, אני מחפש מפרט למחשב שתפקידו העיקרי יהיה למטרת הקלטה של מצלמות בעסק אני לא יודע אם צריך לשים דגש על מרכיבים מסויימים לכן אני צריך את העזרה שלכם השאיפה שלי היא מחשב במחיר כמה שיותר זול, כאשר מעבר לשמירת הוידאו מהמצלמות יש צורך בגלישה רגילה באינטרנט. אשמח לכל עזרה ועצה לגבי על איזה מרכיבים לשים דגש יותר ואם צריך לשים לב למשהו מיוחד. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yitzchaking,

אני מתלבט האם כדאי לי לנצל את זה שאימי נמצאת בארה"ב ולבקש ממנה לקנות את ה RX480 . היא חוזרת עוד כשבוע ולכן אני צריך להזדרז עם העניין. אין לי עדיין מחשב לחבר אליו את הכרטיס... אבל אני רוצה להקדים ולהשיג את הכרטיס יחסית בזול. ( כ-230$?) ולקנות מחשב בארץ ללא כרטיס מסך. 1. האם זה כדאי? 2. האם יש חלקים אחרים שכדאי ואפשר לבקש ממנה לסחוב? 3. לגבי הכרטיס עצמו איזה חברה הכי איכותית? (ג'יגהבייט, אסוס וכדו')

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by justkanji,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אבל אך ורק עם ההבדל משמעותי. עד 2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC, כלומר, אינטרנט וסרטים ב1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? למפרט חייבת להיות יציאת spdif בין אם זה coaxial או אופטי, חייב את היציאה הזאת בשביל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by puGs,

שלום, יש לי חבר שזקוק למחשב בסיסי שמסוגל להריץ דברםי רגילים בימינו: שירים, סרטים, וכן גם משחקי רשת קטנים שלא דורשים כרטיס גרפי חזק. הבעיה מתחילה בזה שהוא עבר לגור בבריטניה, והוא לא מבין שם בחנויות טובות. אשמח למפרט+ החנות שבה הוא יוכל לקנות את המחשב הנ"ל. התקציב הוא בערך 300 פאונד (1700 שקל), ויכול להיות כל סוג של מחשב, נייח או נייד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ASDF StyLe,

אז ככה אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 ש"ח עם חריגה של גג 500 ש"ח. שהמעבד יהיה מהדור החדש (core i3 ומעלה) זכרון מעל 3gb כונן קשיח מינימום 250GB דגש על כרטיס מסך חזק, לא לגיימר מטורף אבל שיצליח להריץ משחקים בטריה - אני לא בקיא ככה שאני לא יודע מה זה בטריה טובה סביב ה5 שעות זה הרבה? גודל מסך עדיף מ15.6 ומעלה. ראיתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5415 איך הוא?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. חברים, צהריים טובים. המחשב הישן שלי חוגג 5 בנובמבר הקרוב (נקנה ב-2008) והוא כבר לא חד כפי שהיה פעם. אי לכך, אני מחפש להחליפו באחד חדש. התקציב המקסימאלי הינו 4 אלף ש"ח. מטבע הדברים, אם לדעתכם ניתן לענות על הדרישות שאציג מבלי לנצל את מלוא הסכום, מוטב לחסוך. מנגד, אם הדרישות שלי דורשות חריגה תקציבית - אני פתוח להצעות. אתם המומחים פה. באשר לאופי השימוש במחשב: משמש כתחנת עבודה. העבודה שלי לא דורשת תוכנות ספציפיות, מלבד מעבדי תמלילים, ועל כן אין דרישות מיוחדות בתחום הזה. בשעות הפנאי, למחשב יהיו שלושה שימושים עיקריים: אינטרנט, וידאו בהפרדה גבוהה (1080p) והאזנה למוסיקה. באשר לוידאו: יש ברשותי מסך מדגם Dell U2713HM בעל רזולוציה טבעית 2560x1440, כך שנחוץ כרטיס מסך שיצליח להתמודד עם…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by EsMo,

שלום, אני רוצה לקנות את T100TA של אסוס - 32 גיגה שמתי לב בחנויות באינטרנט שיש להם 2 דגמים כאלה H100TA-DK001H R104TA-DK012H יש למישהו מושג אם יש בהם הבדל? לא מצאתי משהו על זה באינטרנט אני מניח שה 012 יצא קצת אחרי ואולי פתרו בו בעיות ראיתי על המכשיר ביקורת שאמרו שלחיצות מקשים לא נקלטות לפעמים ושואלי זה בעיה בפס ייצור הראשון אבל לא מצאתי לזה עוד עדויות בביקורות אחרות כן מצאתי בעיות רנדומליות של כפתור ווליום שנלחץ לבד לפעמים או שנתקע וכו', לא משהו קריטי גם אם אף אחד לא יודע, מה אתם הייתם עושים? ללכת על 012? אולי בכלל בסוף אני אלך על ה 64 גיגה ושם נראה שיש רק דגם אחד (DK004H), מקווה שאין בו בעיות. בכל מקרה זה כולל אחריות ל 3 שנים וזאת בעיקר הסיבה שאני אקנה בארץ ולא…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sddc,

אני זקוק למחשב בסיסי לסטודנט, לא צריך מחשב למשחקים, רק לתוכנות אופיס, אינטרנט, סרטונים וסרטים. כעיקרון יש לי מחשב שמת לפני חודשיים ויש בו הארד דיסק 160gb, צורב, כרטיס זיכרון 1gb ddr2 וכרטיס מסך geforce 7100. אם אפשר להוסיף אותם למחשב אז בכייף.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by PrefaceAlumni,

https://tms.co.il/builds/302246 כמה נקודות: את המעבד והלוח אם אני קונה עם הנחה משמעותית שקיימת רק על הדגמים האלה, אז אני די נעול עליהם. לגבי הכרטיס מסך אני מתלבט בין ה3060/3060ti/3070, הבדל של כ100 דולר בינהם. את המארז כבר יש לי, מעדיף לא להחליף. איזה קירור צריך למעבד הזה? לא משנה לי רעש. ואיזה זכרונות\ספק כדאי? שימוש - משחקים (-:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yogev_23,

רבותי מתכוון לקנות מחשב נייד, שבבית יחובר לתחנת עגינה (docking station) שתיהיה מחוברת לחשמל, כך שהוא יישאר דולק 24 שעות ביממה (לפחות כאשר הוא בבית, אני לא מדבר על סיטואציה שאני בחוץ ונגמרת הסוללה - מן הסתם). א. האם במצב שהמחשב בבית מחובר לתחנת עגינה ומחובר לחשמל - זה עדיין מכלה מחיי הסוללה? או שכשאשר המחשב בחשמל הסוללה לא מנוצלת אפילו במאומה (שזה טוב, בהתחשב בכך שאורך חיי סוללות הוא לא יותר משנה-שנתיים אם הבנתי נכון. תקנוני בבקשה אם אני טועה). ב. יש טעם לקנות אל-פסק למחשב נייד? נכון שהוא מחובר לסוללה, אבל הבנתי שבנפילות מתח זה לא תמיד מציל. אז לקנות מייצב מתח זה לא בעיה, השאלה אם שווה גם להשקיע באל פסק. כי אם יש הפסקת חשמל כאשר אני לא בבית, ונגיד קרה המצב ה"טוב" שהמחשב לא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Galgol1414,

שלום לכולם (: אז ככה אני צריך מחשב לעריכת וידאו נטו, בלי גיימינג, המטרה לערוך סרטים יחסית ארוכים .. יש לי ידע ממש בסיסי בכל הקטע של המחשב אז אני ישמח לעזרה ממכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לסביבות ה5.5 k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו באיכות גבוהה hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמייר, after affect, Sony Vegas .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. lenovo G500 http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/g-series/g500/ אפשרי להוסיף למחשב הזה SSD במקום הכונן dvd? אם כן, איך אני עושה את זה בדיוק? מצאתי הדרכה לפירוק הכיסוי האחורי של המחשב. יעזור לי מאוד. השאלה האם למישהו יש ניסיון? זה באמת יהיה פשוט? איך מתבצע התהליך ת'כלס? מוציאים את הכונן dvd, מכניסים כונן כזה חדש רק שבמקום קורא דיסקים, מוכנס בפנים ssd? אשמח לקבל המלצה ל ssd שיתאים למחשב הנייד שלי {הבנתי שאני צריך לשים לב טוב טוב שיהיה כתוב m.2, מה שזה אומר בעצם = מתאים למחשב נייד - צודק?). דגם מומלץ? נכונה המחשבה של ללכת על חברת samsung אם רוצים משהו טוב ואיכותי? *** א…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tuskaa,

אם אני קונה כרטיס קול נניח ממש טוב, אז אני יוכל לשמוע במשחקים אני יוכל לשמוע בסגנון 7.1 Surround ? אני מתכוון עם אזניות, SteaalSeries Siberia V2 יש בהם כרטיס קול מזויף (אין להם ביכלל בוא נגיד), ורציתי לדעת אם אני יישפר את הכרטיס קול שיהיה יותר טוב, אז עדיין עם אוזניות שאין בהם כרטיס קול, אני יוכל לשמוע בסיגנון 7.1 Surround ולא רק Left\Right, אז זה יעבוד או לא? ואם כן, מישהו מוכן להמליץ לי על כרטיס קול שתומך בזה? אם אפשר לינק מהאתר KSP. אני מעדיף לא יותר יקר מ-400 ש"ח, אני לא יודע מה התקציבים של כרטיסי קול. עזבו את KSP, מצאתי ב-skypc שני כרטיסי קול שיכולים להתאים, הנה השמות המדוייקים: 1. Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1 2. Creative Sound Blaster X-Fi Xtream Audio 7.…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. זה המפרט http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=5B23431F-5220-4F96-85FC-68EFD0B9230E אני מציין שאין זכרונות שם מכיוון שיש לי 4 סטיקים של 4 גיגה, כל סטיק הוא גיגה במהירות של 667 MHZ - ובנוסף זה DDR2 כמובן. מה אתם אומרים ?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. קודם כל, התקציב לא סגור. חשוב שהמחשב יענה לדרישות. אז אני צריך את המחשב בעיקר לעבודות "משרדיות". צפייה בסרטים (גם HD), גלישה באינטרנט ולפעמים משחקים. אין צורך בכרטיס מסך חזק, יש לי כרגע 8500GT ואני מרוצה. העיקר שלא יהיה מובנה. צריך כונן קשיח גדול (500 יהיה נחמד, אם אי אפשר אז 250), מסך 15.4" והמשקל לא משנה יותר מדי, רק שהמחשב יהיה אכן נייד . אשמח לקבל הצעות. מקווה לקבל תשובה בניגוד לפעמים הקודמות שביקשתי כאן עזרה תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 29.06.2008 בשעה 15:31:30 http://tms.co.il/product/4887הציעו לי את זה. נראה לא רע. עם 160 ג'יגה אני יכול להסתדר, אבל הבעיה היא האחריות שהיא שנה אחת בלבד.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2008 בשעה 16:57:17 טוב אולי ננסה בדרך אחרת...מ…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by dog,

לצערי לא מצאתי מדור לניידים אז פונה מכאן. מתכנן לקנות לפטופ הכי בסיסי והכי זול שאמור לשמש אותי בעיקר לגלישה בחול ואולי עוד מספר פעולות בסיסיות. מסיבות מסוימות החלטתי ללכת על לפטופ ולא טאבלט. מדבר על 11.6 אינץ' ,ככל הנראה מעבד אטום, שממה שהבנתי מגיע ללא מאוורר ,כך שחשוב לי גם שיהיה שקט ואני לא צריך כוח לפעולות הבסיסיות שלי. באחת החנויות מישהו קרא לדגמים האלו נוטבוק . כ"כ שיהיה קל במשקל. ככל הנראה הולך על וינדוס. בין היתר כי רגיל לעבוד אתו וגם כי מתכנן לעבוד עם ווטסאפ ווב, דרך הוינדוס. מספר שאלות: יש לפטופ שיש עליו ביקורות טובות. אין לי מושג מה זו מע' ההפעלה הזו כרום בוק. מה דעתכם? Lenovo Chromebook 100S 80QN000EIV ׳ž׳—׳©׳‘ ׳׳™׳™׳“ Lenovo Ch…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by r0ckY,

שלום, אשמח אם תרכיבו לי מפרט עד 3.5K עם סטייה קלה עד 100₪ לגיימינג בעיקר. הדרישה העיקרית שלי, שהמחשב יחזיק לי שנתיים שלוש ושאוכל לשחק בהגדרות טובות במשחקים. המסך שלי הוא 22" ברזולוציה 1600x1200 כמו כן יש אפשרות ל OC קל. ללא ציוד הקפי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן! נואשתי... בעבר (שלוש וחצי שנים, כן - צבא) הבנתי בנושא אז הרקע שלי סביר. אבל... אני פשוט לא מצליח לבחור את המערכת הבאה שלי. יש לי דרישות ואני מיד אשטח אותן בפניכם אבל כל פעם: כל בנץ' שאני קורא חוות דעת של משתמשים חסרונות נוכחיים הוזלות מחירים ממשמשות אפשרויות לקדמה עתידית שדרוגים אפשריים כמה אפשר?! בכל אופן יש לי כמה קריטריונים ומסגרות שאני יכול לנסות (עם דגש על לנסות) להעזר בהם. א. אני לא אקנה מחשב בעתיד וגם לא אשדרג (למעט אופציה 1) - ברמה של 3 שנים. לכן אני מעוניין לקנות את מה שיחזיק אותי בצורה הכי טובה. ב. פונקציות המחשב: עיבוד תמונות ב-CS. קידוד סרטים ו-DVD. צפיה בסרטים. משחקים (לא גיימר נלהב). אפליקציות אופיס וגלישה. ג. תקציב למעבד + לוח אם: מקס' 1…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים