עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RisingStar1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? HD רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, המחשב שלי מלפני כמה שנים, ולאחרונה התחיל "לקרטע" קצת. אני לא מבין הרבה, אבל ברגעים שיותר קשה לו לסחוב זה נראה כאילו הCPU והMEMORY בתפוסה גבוהה (לפי הטאסק מנג'ר, לא מעבר) זה קורה כשיש לי משחק רץ ברקע ואני מזגזג בינו לבין הבראוזר, כשיש לי יותר מידי חלונות פתוחים, כאלו. אני רוצה לשדרג מה שצריך, אבל לא בטוח מה עושה את הבעיה. אשמח לעזרה, מקווה שאני ממלא את זה כראוי: המפרט הקיים: CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @3.20GHz 3.20 GHzMB: Gigabyte B85M-DS3HMem: 8.00GB Single-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) GPU: Intel HD Graphics 4600 ATI AMD Radeon HD 7800 Series GPU:HD: Samsung SSD 840 EVO 120G SCSI Disk Device (SSD)HD: Seagate ST10…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by puNani,

שלום! אבי מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב נייד. גיבשנו ביחד רשימה של פיצ'רים שמוכרחת להיות: א. לפחות 3 כניסות USB ב. תקשורת אלחוטית (עדיפות לדגמים בהם יש זוג-אנטנות) ג. לפחות 512MB זכרון (עדיף DDR2 אבל גם DDR ב333MHZ יהיה סביר) ד. לפחות 30GB ה. מבחינת מעבד, הבנתי שהכי טוב זה Pentium 4 M, לפחות במהירות 1.6Ghz (האם עדיף מעבד P4 שהוא לא M ומגיע למהירויות של 3Ghz?) ו. מסך 15" ז. משקל נמוך ככל האפשר, עדיף פחות מ-3ק"ג התקציב הוא בין 6000 ל9000 שקלים. המחשב ישמש בעיקר לעבודות משרדיות כגון עבודה בWORD, POWERPOINT, OUTLOOK, וחשוב מאד שהוא יעבוד מהר ולא ייקרטע אם יועמס במספר רב של מסמכים. צימצמנו בינתיים את האפשרויות ל LG LS55, IBM ThinkPadR50, Dell D505, HP NC6120, כאשר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by -Blaze-,

מעוניין לקנות בימים הקרובים, מעדיף מKSP כי יש להם סניף ליד הבית שלי. בניתי את זה: לצערי בKSP לא מראים את המחיר של כל רכיב בנפרד, אבל אפשר לראות שהמחיר הכולל הוא 4700 (אני משלם במזומן). (קירור למעבד יקנה בנפרד) איך הוא אמור להתמודד עם משחקים חדשים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by swatman89,

תקציב : עד 6000 ש"ח המחשב אמור להירכש בישראל * מטרות המחשב: משחקים כבדים (דרוש לפחות 850M) , פיתוח , גרפיקה, * גודל המסך 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI * Bluetooth: לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : SSD עם 512 GB או ניתן גם משולב עם 500GB ומעלה לרגיל ו 128 GB לSSD לפחות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית אחריות של שנה ומעלה: מומלץ 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי : נראה לי שלנובו או אסוס כרטיס מסך : מ 850M זכרון : 16 GB מעבד: I7 עדיף מסדרת HQ או MQ

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eladobado,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. משחקים ברמה בסיסית. בעיקר סרטים ותוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X1200 אולי גם 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי חברים יש לי מחשב נייח שרכשתי בשנת 2013 ולצערי לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי מסוג AMD Sahpphire Radeon R9 270X DUAL-X BOOST 2GB DDR5 שבק חיים, התחיל להראות אפקטים מוזרים על המסך והקריס את מערכת ההפעלה וכעת אני חייב להחליף כרטיס מסך. בגדול הביצועים שהיו לי עד היום מספיקים לי, אבל תמיד אפשר לנצל את ההזדמנות להתקדם, כי אני כן משחק במחשב שלי ומנצל אותו לגיימינג. עכשיו אני בהתלבטות, איזה כרטיס גרפי לקנות? יש הרבה אופציות, חשבתי על RX 570 בגרסת 4GB שהמחיר שלה דיי משתלם, מצד שני אולי אני מפספס משהו ואולי יש אופציות עדיפות? אולי עדיף ללכת על Nvidia בכלל מסוג 1050? או שאולי אני מפספס הכול ויש אלטרנטיבות עדיפות משניהם ועדיף להוסיף תקציב. אשמח לקבל המלצות ודיס-המלצות. …

8. Started by Israel Ivgi,

1. 1TB 5400RPM + 8GB SSHD Cache 2. 512 SSD 3. 1TB 7200RPM+128 GB SSD תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by kasjghdkashbd,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ובארץ פה הכול יקר בהרבה מחול... אני רוצה לקנות משם כרטיס מסך מעבד וזיכרונות... בגלל שכרטיס מסך נראה לי הוא הכי שביר ופוטנציאל הרס במשולח, רציתי לדעת אם יש פה מישהו שקנה מאמאזון כרטיס מסך והאם הוא הגיע תקין ? היו לו איזה בעיות מיוחדות במכס ? ואם נגיד הכרטיס הוא לדוגמה של Gigabyte בארץ הם מביאים עליו אחריות ? תודה רבה.

10. Started by zvired123,

ניסיתי למצוא בעבור ה DELL XPS M1330 שהגיע במקור עם VISTA אז ניסיתי למצוא לו דרייברים ל XP ויש הרבה דרייברים שאני לא מוצא כמו (sigmatel sta c9228x @ intel 82801hbm (audio card וגם דרייברים אחרים. משהו יכול לעזור לי בזה? זה דחוף לי מאד תודה

11. היי, יש לי את הרכיבים הבאים: Core 2 quad q9550 2.83 ghz 12mb cache asus p5q-deluxe motherboard corsair xms - 4gb ( 2 x 2gb) 1066 mhz ddr2 נקנו ב2009 כמה שווה כל אחד מהם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mazam,

מחשב חדש שהזמנתי הנה המפרט אפשר עדיין לשנות תגידו מה דעתכם אם לשנות משהו ואיך הספק + איך המארז?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by AxeOr,

יש לי מחשב נייד מסוג לנובו B590 עם 4GB RAM ורציתי להוסיף עוד סטיק לי 4GB RAM. רציתי לדעת מה ההבדל בין הרגילים לLow Voltage, ועוד שאלה 0 בCPU Z מופיע לי 800MHZ, זה תקין נכון? כי צריך לכפול ב2, יוצא 1600.. אני מתלבט בין 2 אלה - http://ksp.co.il/?uin=20807 http://ksp.co.il/?uin=15885

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by arielbt,

לק"י שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין מספר דגמים (באזור 2000 שח), רוב השימוש לצורכי למידה, איזה מהם עדיף ומה החסרונות אם יש .. http://www.bestbuy.com/site/toshiba-satellite-radius-14-touch-screen-laptop-intel-core-i3-6gb-memory-500gb-hard-drive-brushed-black-brushed-metal/4203501.p?id=1219706549718&skuId=4203501 http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-intel-core-i5-6gb-memory-1tb-hard-drive-matte-black/8373015.p?id=1219691060120&skuId=8373015 http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-amd-a10-series-8gb-memory-1tb-hard-drive-gray/4882013.p?id=1219644187138&skuId=4882013 http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-15-6-touch-screen-laptop-inte…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Tomgol1,

https://www.speed4u.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=core-i7-9700-36&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=259&aff=Zap&lang=he זה הפרטים של המחשב שלי מתכנן לקנות אני רוצה לקנות את המחשב הזה המפרט שלו מתאים לי לצרכים וזה בתקציב שלי. השאלה שלי היא אם המשחב הזה יצליח לצלם ולשחק באותו הזמן. יש משחק אינטרנטי starve.io ופורטנייט השם של תוכנת ההקלטה היא action אתם יודעים אני הצליח לצלם ולשחק בלי שהצילום יעשה לי לאגים מטורפים (אני רואה יוטיוברים אחרים ואין להם לאגים כשהם משחקים) אתם גם יכולים לשתף קישור שבודק את הדברים האלה או אומר לי עד כמה המחשב עמיד למשחקים ולהקטלות בו זמנית אם זה לא עומד בתנאים תוכלו להמליץ לי על מפרט (רצוי קישור) של מחשב ש…

16. Started by ela4ever,

שלום הרכבתי לפני מס' ימים מפרט עם חבר באתר של חברה לספקים. כאשר הלכתי עם המפרט לחנות מחשבים המחיר שהם נתנו לי היה יקר יותר ב 900 שקל. אז חשבתי אולי אתם יכולים לעזור לי להוריד עלויות ולהחליט מאיזו חנו גם לקנות. אז ככה אני גרה בבאר שבע אז אין לי הרבה אפשרויות לחנויות. והחנות שממנה הרכבתי את המפרט הזול יחסית נמצאת בראשון לציון. השאלה היא עם עדיף לקנות ממקום כזה כשהשירות שלו כל כך רחוק ומצד שני זו גם לא חברה גדולה אז יש חשש שיקרה לה משו ב 3 השנים הבאות. מצד שני גם החנות בבאר שבע לא מסבירת פנים מבחינת איכות שירות ויש עליה די הרבה תלונות... אם תוכלו לייעץ לי בנושא החנות זה יהיה נחמד. בקשר למפרט יש כמה דברים שאני לא בטוחה בהם ואולי אפשר לשנות אותם כדי להוזיל את המחיר. (ספק , מאר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכל החברים והחברות קודם כל אני רוצה להודות לאנשים שעומדים מאחורי האתר הנפלא הזה . בעזרת אתר זה הצלחתי לבנות מחשב חדש שמתאים לי ולצרכים שלי. זה האתר מס' 1 מבחינתי. אני רוצה גם להודות לכל החברים שהגיבו בת'ראדים השונים שלי (אם זה נשמע כמו מילות פרידה, אז זהו... שזה לא ;D). זהו מפרט שהורכב לאחר עיונים ובדיקות רבות בפורומים השונים. ובכן, לאחר 6 שנים שלא השתדרגתי, קבלו את המפרט החדש שלי: לוח אם ¤ 1,060 DFI INFINITY 975X/G LGA775 מעבד ¤ 1,350 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU זכרון ¤ 630 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANEL כרטיס מסך ¤ 1,175 BFG GeForce 7600GT OC 256 PCI-E כונן קשיח ¤ 560 WD 250GB 7200RPM 16MB SATA RAID צורב ¤ 260 PI…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום קניתי בהמלצה שלכם מחשב לפני חודש לעיצוב אתרים וגם עריכת מוסיקה קיבלתי את המחשב אני מרוצה ותודה רבה עכשיו הגיע הזמן לעוד מחשב לצורך עבודה הפעם אני צריך מחשב לבניית אתרים ועיצוב , אינטרנט וכו, לא למשחקים בכלל. התקציב הפעם הוא 3600 ואני צריך מחשב בלבד בלי מסך..... הר דיסק מספיק לי 80 ואני צריך גם צורב DVD אין לי מושג מה כדי INTEL AMD מה שאני יכול להגיד זה שהמחשב הולך לעבוד על PHOTOSHOP ' FLASH ' MACROMEDIA DREAMWAVER ודברים נוספים קטנים זה MSN ICQ וכאלה.... אשמח לקבל הצעות בתודה לירן,

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by karelson,

שלום אני רוצה לשאול בקשר למעבדים של מחשבים ניידים, אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל יש שלוש מעבדים כיום בשוק: INTEL CORE DUO או CORE 2 DUO ומעבד של AMD TL50 X2. ישנם הבדלים במחירים כמובן ואני לא יודע מה יותר טוב או מה מומלץ. אני צריך את המחשב לעבודה משרדית ולימודים בעיקר , הרבה גלישה ועבודה אם אופיס ומידי פעם לעבודה אם גרפיקה או סתם תוכנה אחרת. אני גם רוצה להריץ מידי פעם משחקים לא חזקים ולא על הגדרות הכי גבוהות...... תוכלו לעזור לי ,בבקשה, בנושא המעבדים. בברכה,

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by zancoil,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד עבור תכנות+ וMATLAB. תודה. *תקציב : עד 3000, עדיף פחות.(מחר ההסייבר מנדיי אז עדיף אפילו פחות - המחשב מיועד להשלח לארה"ב למלון בו אשהה) * מטרות המחשב: תכנות + הרצת matlab וכו'. * גודל המסך: לא קטן מידי, שיתאים למטרה. * רזולוציית המסך: שיהיה מקום לעבוד בצורה נוחה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא משנה. * משקל רצוי: עדיפות למשקל קל(משמש בנסיעות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: RGB - חובה. hdmi - לא חובה אבל עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd - אבל לא קריטי - בהתאם לתקציב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by born wild,

אני רוצה לקנות מחשב בסביבות 3500 שקל בלי מסך. ראיתי פה לפי המפרטים שאתם נותנים למחשב של משחקים עם תקציב דל מעבד ממש לא משהו AMD ספרון... ומשקיעים בכרטיס מסך מעל 1000 שקל. אז אני מעדיף להשקיע קצת פחות בכרטיס מסך ויותר במעבד ומאחר והשימוש הוא לא רק למשחקים. אלא לשימושים נוספים. טוב אז מה אתם מציעים?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by or_azu,

זהו זאת פעם אחרונה שאני מציק לכם.. אם יש אישור למפרט מחר אני קונה אותו.. רק להזכיר המפרט מיועד למשחקים בעיקר, סרטים וכו'... מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤1550 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM+1x80 ALL LED 23CM Side Fan NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤357 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤373 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤220 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤525 כרטיס מסך: BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1376 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Blac…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אודה מאוד לעזרתכם בבניית מפרט עדכני. חשוב : שהמחשב יהיה שקט - נמצא בחדר שינה, מעבד חזק יחסית, כרטיס מסך איכותי (שיתאים למשחקים בשנים הקרובות). כמו כן האם יש המלצה לחנות באזור חיפה ? השאלון: להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא,אם אין ברירה 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by orios,

אני צריך חוות דעת על המפרט הבא: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX GIGABYTE GA-P35-DS3 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 ASUS DVD-ROM QUIET TRACK- BLACK- RETAIL CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL (שתי סטים של אלה 4GB סה"כ) GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-FSCA1ANB CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME GAMER Zalman CNPS9700 LED 110MM Fan MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD - BLACK Logitech G5 Laser Mouse WolfKing Warrior LG LCD 22" L226WTQ 2ms DVI XFX GeForce 8800GTS 640MB (אוברקלוק ל600/1025) HEC AcePower 580W

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yagelk,

המחשב הנ"ל נקנה לפני כ-3 שנים ללא מערכת הפעלה. המחשב מגיע היום עם מערכת הפעלה Widnows 7 Ultimate 64bit מקורית ומעודכן יום יום. מעוניין לדעת כמה הוא שווה היום. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=716736 http://www.msi.com/product/nb/PR601.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים