עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברים, עצתכם. מפרט למחשב קולנוע ביתי שישב בסלון, מחובר לרסיבר בכבל אופטי ולמסך LCD 42" Full HD. על המחשב יאוחסנו כל הסרטים, מוזיקה ותמונות וכו'. בעתיד אתקין עליו גם כונן Bluray. כך שעל המעבד להיות חזק מספיק להרצת כל סרטי ה-HD באופן חלק. השאלה שלי היא האם זה אפשרי במסגרת התקציב או לא? במידה ולא, הציעו תקציב אחר. -אין צורך בציוד היקפי -אין צורך בכרטיס טלויזיה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. תשלחו לי מפרט

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יעוד - המחשב לגלישה וסרטים למחשב, ייתחבר אליו גם ממיר של YES והמחשב יישמש כטלוויזיה. המחשב לא למשחקים אבל ארצה שייפעלו עליו כמה משחקים כמו MAFIA 2 וSTARCRAFT2.. תקציב - במקסימום 3,200.. אין OC, ללא מסך וציוד היקפי, לא חשובה האסתטיות וללא מערכת הפעלה. דרושה הרכבה בחנות.. אכפת לי מהשקט של המחשב כי הוא יהיה בחדר שינה.. חשבתי על משהו בסיגנון הזה: בחרתי במעבד והזיכרון הגדול יחסית לתקציב הזעום כי אני רוצה שהמחשב יספיק לי לטווח ארוך מאוד, וזה בעצם בראש סדר העדיפויות יותר מהכל! (אני לא מתכוון לקנות עוד מחשב ב4 שנים הקרובות..) כמו שאתם רואים חסר מארז כרטיס מסך וספק כי אני פשוט לא יודע מה כדאי בזול, אם אוכל להריץ את המשחקים הנ"ל גם ללא כרטיס מסך (הONBOARD יספיק) אז א…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום!!!יש לי מחשב שכבר הבר זמנו(אחרי חמש שנים...) אשמח אם תבחרו בשבילי מפרט מחשב המתאים לצרכיי...התקציב הוא בערך אלף שש מאות שקל...זה לצורכי אופיס אימיילים ואינטרנט(חשוב שלא יתקע כשגם אקספלורר עובד וגם וורד וגם אקבל וכמ אווטךוק...)אני לא צריך ממנו שום שימוש לhd ולא למשחקים,רק לעיתים ממש רחוקות לסרטים באיכות רגיילה וטיפה פוטושופ גם,לעיתים רחוקות...אני לא צריך ציוד היקפי אם כי חריץ לכרטיס זיכרון יהחה נחמד...בלי מערכת הפעלה,רני יקנה בנפרד וינדוד 7, זה יותר זול...שיהיה שקט,זה מחשב חדש,נגיד שרמה 7...אין לי מושג מב זה אוברךוק. שהמחשב יורכב בחנות.אני דר בפתח תקווה ...סליחה שאין אנטורים...אני כותב מאיפוד...תודה!!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מעבד AMD Phenom II X2 550 Box ¤553 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם Asus M4N78 PRO ¤462 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941012 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 PCIe ¤658 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=471846200-9566 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤151 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ערב טוב, אשמח אם תוכלו להמליץ על על מפרט מחשב שיענה לי על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש״ח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, משחקים, צפיה בסרטים וצפיה/עריכה של מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CC, Adobe Lightroom, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, FIFA 16, NBA 2K16, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Clovis,

אשמח להמלצה למחשב נייד לאשה. תקציב 3500-4500 השימוש גרפיקה קלה פוטושופ וכו.. גודל 13-14 אינץ את המחשב אנחנו קונים לטווח ארוך לא במטרה לשדרג עוד שנה אם אפשר שהעיצוב החיצוני היה יפה (כבר שני דגמים נפסלו על רקע זה) תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. . מה התקציב המקסימלי? 5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימושים כלליים(אינטרנט, אופיס וכו'), וידיאו HD, ומשחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כלל המשחקים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות/בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, 22 אינץ' 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by EagleX,

היי, יש לי את המחשב הזה כבר כמה חודשים ובסה"כ אני די מרוצה ממנו. חוץ מבעיות מעצבנות שהיו לי עם הכרטיס מסך, הדרייברים שלו וההחלפה המטופשת הזאת שלא ממש עובדת בינו לבין הכרטיס של אינטל. קניתי לאחרונה את BF3, ולצערי הרב, כצפוי, הוא לא עובד לי. אני נתקל בבעיה שהמשחק מסרב לעבוד במסך מלא, אלא רק במצב חלון. הסרתי את הדרריברים של הכרטיס של אינטל וגם את הדרייברים של AMD. הורדתי את הCCC מהאתר של AMD לכרטיס שלי, אך הם אומרים שהוא לא נתמך ושעליי להוריד דרייברים מאתר היצרן. כמובן שבאתר היצרן, הדרייברים שקיימים הם דרייברים לא מעודכנים מיוני. האם יש משהו לעשות בנידון, או שאני תלוי בחסדי דל? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ניראה לי שזה הכי טוב שאפשר לקבל היום. זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 978 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 624 כרטיס מסך : SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1869 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤ 429 (תיכנון לRAID בעתיד) ספק כוח : CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤ 639 מארז : ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE w/o PSU ¤ 355 (מאוורר 25 צידי + מוציא את הסטוק ושם 120 קידמי 120 אחורי של GLACIALTECH ) קרור למעבד : THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by overload,

אהלן יש ברשותי מחשב נייד HP DV3500 מיושן מ2009 אבל עושה באופן מפתיע את כל מה שמבקשים ממנו (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטריטור, אוטוקד, סקצ'אפ+ VRAY, סרטים בFHD....). מדי פעם בעיקר בפוטושופ הוא מתלונן על מחסור בזכרון והעבודה קצת איטית, אז חשבתי לשדרג את הזיכרון כרגע יש לי 4GB ואני חושב לשדרג ל 8GB. זה המידע שהצלחתי להשיג בקשר למה שיש היום במחשב. לפי המספר הסידורי שעל המדבקה+האינטרנט : Laptop Memory: 2GB; DDR2-800MHz; PC2-6400; SDRAM Small Outline Dual In-Line Memory Module (SODIMM) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 99%][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]השאלות שלי הן: מה המגבלה של לוח האם? איך אני מברר? אני קונה בKSP אז אולי מישהו יכל להמליץ לי על משהו מהרשימה שלהם לזכרונות …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by arik100,

אהלן מאיפה כדאי להזמין לפטופ מחו"ל? איזה אתרים? עלות סופית חשובה וכמובן עדיף שלא יעבור במכס. הכוונה בעיקר לארה"ב אבל אם יש גם באירופה אשמח לדעת

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בוואלה שופס מוכרים את הסמסונג Q330 JS03IL ב-3100 שקל כולל משלוח. זה הלינק למכירה (http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330i5), ואת המחיר הסופי הספציפי הציעו לי בטלפון אחרי שלא סגרתי עסקה במחשב. על פניו, ובהשוואה למחירים בזאפ, נראה די שווה. מה אתם אומרים על המחשב בכלל ועל הדיל בפרט?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. זה הראשון http://www.tms.co.il/preview/spec/5f1p8bjw זה השני http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13326:1/6:12975:1/2:13006:1/4:13507:1/3:13124:1/9:13483:1/20:11736:1/20:12935:1/11:7424:1/18:10042:1/ * זה מחשב שמיועד לגיימניג והכרטיס מסך הזה מגיע עם אחריות לשנתיים אז ככה שזה סבבה, * אני רוצה שהמחשב יהיה שקט. * שאלה: באתר כתוב שהכרטיס דורש 750W, גם נציג וגם פורומים אחרים אמרו לי שהכרטיס יסתפק בין 620-630W. מה נכון !?!?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אורח
    Started by אורח,

ביקשתי הצעת מחיר למפרט שמומלץ באתר הזה במחיר 4200 שקל והם שלחו לי הצעת מחיר עם שינויי חלקים, אני צריך מחשב שיפעיל את כל המשחקים שיצאו בשנים הקרובות בהגדרות נורמליות, בבקשה תכתבו האם המפרט בסדר ואם לא מה כדאי לשנות. תודה רבה https://www.tms.co.il/45456

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכל המומחים, בתקווה שיש לכם קצת זמן פנוי להמליץ (ולפרט!), כדי שאוכל לעשות הזמנה כבר מחר תקציב: ₪5000-6500/1500-2000$ ניתן לחרוג מעט עבור שיפור חומרה משמעותי. *אופציה קוסמת - משלוח חינם מאמזון* שימושים עיקריים: •טקסטים (המון כתיבה וקריאה מול המסך) •‏הוראה מרחוק •מולטיטסקינג של מסמכים ותוכנות •‏אינטרנט •‏צפייה בתכנים •‏קצת עריכת צילומים •‏קצת עריכת וידאו משחקים: לא. תוכנות עיקריות: Office - Word, Excel, PPT Scrivener Adobe - Acrobat, Photoshop, Premiere Abbyy Zoom Browsers & Players מועד הרכישה: מיידי דחוף. חברה מועדפת: חשבתי על ZenBook או ThinkPad …

17. מה שחשוב לי בעיקר: 13 אינץ', מעבד I3 או I5, זכרון 3-4GB, וכרטיס מסך סטנדרטי. השימושים זה בעיקר גלישה, הפעלת מספר תוכנות במקביל (אופיס, דפדפן,תוכנה יעודית של החברה בה אני עובד שלוקחת בערך 300MB ב task manager)צפייה בסרטי HD (בתקווה 1080P). חשוב לי בעיקר שהעבודה על המחשב תזרום כמו שצריך... ומחשבה על כך שהמחשב ישרת אותי ל 5 שנים. תקציב 3000 שח נתחיל מהזול ליקר: אני קונה דרך החברה שאני עובד בה וכל המחירים כוללים מעמ 1. HP ProBook 4320s WD871EA מעבד i3-350M זכרון 3 GB כרטיס מסך intel 3000 מחיר - 638$ HP 5320m WS993EA .2 מעבד I3-380 זכרון - 4GB כרטיס מסך intel 4500 מחיר - 870$ 3. HP ProBook 4330s XX985EA‎ מעבד - I5 2410M זכרון - 4GB כרטיס מסך intel 3000 מחיר - 957$ האם ההב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מחשבים לחברת ביטוח, אין תוכנות גרפיות מיוחדות. יש הרבה תוכנות פשוטות יחסית אבל שעובדות 10-20 חלונות ביחד. תוכנות שמקבלות נתונים ושולחות נתונים באון-ליין. הרבה מאוד אינטרנט ותוכנות שעובדות דרכו. והרבה מאוד אופיס ואווטלוק. מחפש מחשבים חזקים עם מארזים סבירים שיחזיקו מעמד בלכלוך ובחום שיש מתחת לשולחנות של העובדים. אלו המפרטים הקיימים, מה כדאי? תקציב עד 1000$. וחסר גם OFFICE2010 בתקציב הנוכחי. מפרט 1: תאור אחריות קוד אחריות סה"כ מחיר מחיר ליחידה כמות תאור מוצר מק"ט בן מק"ט עמודת קיבוץ מוסתרת 3 שנים בית לקוח NBD 304 $ 784.00 $ 784.00 1 מחשב DELL OPTIPLEX GX780MT GX780MT-V 0 3 שנים בית לקוח NBD 304 1 מחשב WIN7-PRO E8400-3.0G 500G/2X2.0G RW I4500 38,991 GX78…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רק קהילת מחשבים ניידים, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד, אחרי 6 שנים עם הלנובו שקניתי בהמלצת הקהילה פה... מטרות המחשב זה עבודה משרדית, אולי קצת עריכת וידיאו , משחקים או קידוד, אבל הכל ברמה משרדית, אין צורך בכרטיס מסך או מעבד חזקים במיוחד לעניינים אלו (חשבתי על i5 או i7, מעדיף עם הסוול על סמך תחושה, לא מבין מה זה ממש). גודל מסך חשבתי על 13.3, בוא נגיד שזו העדיפות, אך אם יש יתרון לאיזה דגם שבמידה אחת מעל או מתחת, זה בסדר. רזולוציה אני נוטה להגיד גבוה ככל הניתן, אבל בנושא הזה אשמח לעצתכם. משקל רצוי שיהיה קל ככל הניתן, זמן סוללה ארוך ככל הניתן (בלי להתפשר על כוח עיבוד או איכות מסך) מבחינת זיכרון קשיח כמו שאמרתי אני רוצה אולטרה בוק אז 128 או 256 פלאש בלבד, (ראיתי שרוב הדגמ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by feffer1,

יש לי מחשב עם שחלקיו העיקריים: מעבד Q6600 לוח אם עם צ'יפסט nforce 650 תומך sli. 4 גיגה זיכרון בdual לא זוכר את הבאס. geforce 8800gt 512 המחשב בן לדעתי למעלה מ 4 וסוחב פצצה יחסית לגילו. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך ולהוסיף זיכרון, או שיש צורך כבר במחשב חדש? פעם היית חזק בתחום , לפני הצבא והיום לא מתמצא.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by gal505,

שלום, אני מעוניין למכור את המעבד על מנת לשדרגו בעתיד, המעבד בן 5 חודשים ועובד מצויין. Intel Core i3 3220 3.3 GHZ נקנה ב-TMS ומחירו בסביבות ה-530. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. הייתי מעוניין לקבל המלצה לנייד עד סכום מקסימלי של 6000 רוב השימוש שלו יהיה בעיקר כתיבת עבודות אינטנרט וכד' ישנו דבר נוסף הייתי מעוניין בנייד עם כרטיס מסך שיוכל לתמוך במשחק SPLINTER CELL השניים בסדרה תיבת פנדורה ותיאורית הכאוס זה המשחק היחיד שאני משחק . בתודה מראש לכל מי שיכול לעזור. מה דעתכם על HP PAVILON DV5282 הוא יתאים לי ?? יש משהו אחר ממולץ??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תקציב- 5K+-, מדינה - ישראל * מטרות המחשב? עריכת אודיו (אולפן נייד), עריכת וידאו בעתיד * רזולוציית המסך? FULL HD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיפות לביצועים אם יש צורך להתפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?שיהיה USB3 *כונן קשיח - שיהיה SSD+HDD * כונן אופטי?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שיבוא כלול עם המחשב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) רצוי שיהיה כרטיס מסך של NVIDIA תומך CUDA, מדגם 650M ומעלה.. כדי לאפשר האצת GPU בadobe premiere ותוכנות אדובה שונות. *אשמח גם לשמו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sharon669,

אהלן חברים! אשמח לקבל מפרט למחשב נייד עבור קרוב משפחה כבד ראיה 8) אשמח אם המפרט יוכל לענות על הדרישות : מקלדת מלאה עם מספרים ללא לוח מגע למעלה מקשי F נפרדים (הפרדה לרביעיות) win7 64 ביט בעברית רצוי 17 אינטש ומעלה יציאה אופטית למגבר עד 8000 ש"ח תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by amitsh,

היי, רציתי לשאול, מדוע נדרש לצרף לדיסק SSD גם דיסק קשיח רגיל ? בהנחה שהמחשב מיועד למשחקים ואינני מתכנן להוריד גיגות של סרטים... האם אני יכול להסתפק בדיסק SSD בלבד ? תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.