עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, מחפש מחשב שיתאים לעריכת וידאו ולמשחקים (אני גיימר דיי בינוני), וקצת OC... ללא מסך וללא מדיה אופטית. תודה מראש, שי נ.ב לא AMD

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן, אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח (כמובן עדיף פחות אם אפשר), במשקל קל (2 קילו ומטה), ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם. מישהו מכיר? יודע? תודה מראש, אורית. [br]פורסם בתאריך: 9.06.2010 בשעה 10:06:44 ראיתי עכשיו את השאלון של חוקי הפורום, אז:* מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אבל עבודה על המון חלונות במקביל - הרבה מחשבים לא ממש מסוגלים לעמוד להתמודד עם זה טוב. מעבר לזה מעט עריכה גרפית בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור) ומעט מאוד צפיה בסרטים. * גודל המסך? לא מאוד חשוב, יו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by daniel2828,

שלום רב, אשמח לחוות דעתכם למפרט המצורף,בגדול השימושים שלי די בסיסיים,גלישה באינטרנט,צפייה,עריכה ממש קלה של סרטונים קצרים,יש לי את כל הציוד ההיקפי, אם יש הצעות יעול\הארה\הערה אשמח לשמוע. TMS - Price Offer.pdf

4. Started by gg5,

המלצה למחשב נייד 13.3 עד 14" עם מעבד חזק וכרטיס גרפי שיתאים לעבודה ב Auto Cad לתוכנות כמו Solidworks ,usv

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Leead,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התכנון הוא 7,000 ש"ח, ניתן לחרוג עד כאלף כדי להכניס את הבקשות שאציין 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא מדיי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף בלי לדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• תודה!
    • 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם מבקש את המלצתכם למחשב נייד לעבודה משרדית (וובינר, עבודה במקביל על מספר רב של טאבים, צפייה בסדרות/סרטים) דרישות מעבד i5 , מסך 15.6 , כונן SSD עדיפות ל 512GB (תלוי בעלות הסופית) אפשר להסתפק גם ב 256GB , מבחינת זכרון האם 4GB מספיק או עדיף 8GB ? כולל WINDOWS התקציב כ 3200 ש"ח ראיתי את המחשב הזה של DELL נייד DELL מה אתם אומרים עליו? האם בתקציב של עד +200 ש"ח אפשר להשיג משהו קצת יותר טוב , אשמח להמלצתכם אשמח גם להמלצה לחנויות מומלצות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shuki_1987,

היי, אני מחפש לקנות מחשב להורדות וצפייה בסרטים באיכות גבוהה, תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000 וכן אפשר לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות של סרטים וסדרות וצפייה באיכות גבוהה (4k) בטלוויזה, גם עם כבל hdmi וגם סטרימיניג לchromecast עם תוכנות כמו videostream 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי 2 כרטיסי ראם ישנים של 2 GB ועוד 2 מלפטופ ישן עם מתאמים למחשב נייח של 4 GB, אבל אפשר חדש ואוסיף 5. ע…

8. Started by Anas-Nanas,

שלום רב נפלה בחלקי הזדמנות לקנות חלקי מחשב בארה"ב מכיוון שדוד שלי חוזר לאחר 8 שנות גלות ארצה ותור תושב חוזר הוא יכול להביא איתו במכולה את החלקים מבלי לשלם עליהם מכס! הרכבתי לעצמי את המפרט הבא, שהוא לפי דעתי יוכל לספק אותי לעוד הרבה מאוד זמן! אני אשמח אם תוכלו לעיין בו ולתת את דעתכם בנושא, מה הייתם משנים,מוסיפים ומתקנים המפרט: ABIT IC7 MAX3 INTEL 875P CHIPSET $176.00 INTEL PENTIUM 4 3.2 GHZ (BX80532PG3200D) W/512K CACHE 800MHZ 478-PIN RETAILED (ARCTIC SILVER 5 COMPOUND) $284.95 CORSAIR TWINX1024-4000PRO 2X64X64 500MHZ 2X512MB (MATCHED PAIR) 3-4-4-8 DDR DIMM W/ACTIVITY LEDS & HEAT SPREADER $308.00 ATI RADEON X800 PRO AGP 8X 256MB $419.00 _______ $ 1194.00כולל משל…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. רצוי A64 אינטל כמעט ולא בא בחשבון.... מסך 17 לא משהו רציני האדון הוא לא גיימר רצחני עם עיני נץ... אם אפשרי לא מKSP משהו עם אחריות נורמלית... תודה לכולם (ובקשה לא לתת לי את הפרט המומלץ בדקתי אותו לא ממש אהבתי אני רוצה 64BIT אם אפשרי...) ושוב תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. האם ניתן להעתיק את ה- CD ל- DOK ולהתקין את התוכנה מה- DOK?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. התקציב הוא 4000 ש"ח. אם אפשר אני רוצה מפרט אחד שיכיל את המעבד I5 ומפרט עם מעבד ארבע ליבות של amd. מטרות המחשב: משחקים כעיקר שיריץ משחקים כבדים טוב(עד כמה שניתן בתקציב כזה). לא צריך בכלל ציוד היקפי. לא מתוכנן אוברקלוק כלשהו. לא צריך שהמחשב יהיה שקט. המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050. מעוניין למפרט מאייבורי או מ ksp קריות או נעה מחשבים או TMS או ivory או מרדנית בבקשה. ותודה ראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by burekas,

במחשב נייד האם יש הבדל בין מעבד T6400 ל-P8600? מה יותר עדיף? והאם יש הבדל בין כונן קשיח 7200rpm ל-5400? מה יותר עדיף? זה קריטי ההבדל ביניהם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. המחשב אמור לעמוד בכמה קריטריונים: - כונן של מעל 80GB. - משקל של לא יותר מ2.5 ק"ג. - מסך 15 אינץ' (או יותר). - זמן סוללה סביר (מעל 3-4 שעות נחשב סביר בעיני). - המחשב ישמש בעיקר עבודה מרובה עם OFFICE, EMAIL ואינטנרט, אבל בכמויות מסחריות (5 חלונות מכל אחד בדרך כלל). כמו כן גם מדי פעם עריכה גרפית קלה. רצוי שיהיה בנוי טוב ולא ישמש כמיני תמור חימום כמו המחשב הנוכחי. תודה מראש על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by whitiger19,

מפרט לגיימרים עד 7000 ש"ח הדרישות שלי הן שיכנס בתקציב לוח SLI , כרטיס 8800GTX וזהו בעקרון. המפרט לא יכלול בתוכו מסך, מקלדת , עכבר , רמקולים. תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dor18,

ממצב אנשים! 8) טוב אז כך,אני צריך מפרט למחשב שמיעוד למשחקים בעלי גרפיקה כבדה, +עכבר+מקלדת. עד 7000 ש"ח. ואני לא בקטע של אוברקלוק וכל החרטה הזה. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by sunclub84,

שלום חברים, ASUS Zenbook UX303LA-US51T vs Dell XPS 13 9343-2727SLV אני מתלבט בין שני הלפטופים האלה. אני מביא מארצות הברית. המחיר לשניהם הוא 800$. בפרטים היבשים האסוס מנצח - יותר זיכרון פנימי (8 במקום 4) ויותר מקום בהארד דיסק (256 במקום 128). אבל דל עם יותר זמן סוללה ונראה לי עמיד יותר. השימושים שלי די בסיסיים - סטרימינג, גלישה,מיילים, טיפונת עריכה ומיקרוסופט. רוצה מחשב דק וקליל שיהיה נוח לעבוד איתו על הברכיים. מבחינת האחריות לא בדיוק יודע איך זה הולך. קונה מחנות של מיקרוסופט. מחיר הכי משתלם ויש להם שם קופונים. קישור לאסוס קישור לדל אשמח אם התגובות יהיו מנומקות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום אני בקרוב הולך לרכוש מחשב נייד ויש לי סוגיה שמטרידה אותי... אמינות היצרן זכור לי מהעבר הרחוק קרוב שבמחשבים ניידים של HP יש תלונות על תקלות חומרה (סוללה מתה יחסית מהר, לוח אם נשרף וכו.) אני מתכוון לרכוש מחשב או של ASUS או של לנובו. השאלה שלי איזה מותג אתה ממליצים (בלי קשר למפרט של המחשב) מבחינה של אמינות,תקלות והשירות בארץ. בנוסף יש לי שאלה שכבר יותר קשורה למעבדים של ניידים: איך המעבדים Celeron n2840/Pentium n3540 מסתדרים עם גלישה באינטרנט ובעיקר צפייה בYoutube סרטונים של 1080p?? והאם יש הבדל דרסטי בינם לבין מעבד i3-350m (מעבד ששווק לפני בערך 3 שנים אבל אני מנסה להשוות בינהם כדי לקבל פרופרציות)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, קצת עריכה גרפית וקצת עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר: PopcornTime, BS player, כרום. מזדמן: GIMP, ADOBE. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCRY4, WITCHER3, ועוד. מצפה שהמחשב יוכל יוכל להריץ משחקים בצורה טובה למשך כמה שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD, בעתיד, מן הסתם,…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop מזדמן, visual studio תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש בשוק (לא בהכרח על הגדרות מקסימליות) עם צפי להריץ משחקים בשנים הקרובות על הגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ilanb0,

מבקש לשדרג מחשב ביתי שמקרטע. נדרש לוח +מעבד+זכרונות חדשים (DDR4). משרשור קודם שבו עזרו לי, הבנתי שלהשקיע במעבד i3 יהיה מעבר לצרכים שלי שהם אינטרנט/אופיס ולכל היותר תכנת מסחר בורסאית שתותקן במחשב. מעבר לכך, לא מוריד תכנות, לא מוריד משחקים (למי יש זמן...). מארז וכונן תקליטורים+קשיח יש לי, וגם ספק כח איכותי (כי מלכתחילה הושקע בספק איכותי אחרי שאכלתי קש מכמה גנרים). הבנתי שיספק אם אלך על סדרת G של אינטל, ושאת 4560 קשה למצוא. 4400 יש במלאי, 4600 במקומות מסויימים (למשל באייבורי, אבל הם לא משדרגים כשמדובר על התקנה של כוננים עם מידע). בקיצור, מה ההבדל הגדול בין 4400 ל - 4600 והאם כדאי להתאמץ עבור 4600 (או אפילו לרכוש בחו"ל את 4560)?

21. Started by MaorSa,

שלום לכולם! אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב נייד. מחשב לשימושים כללים, חשוב בעיקר שהמסך יהיה איכותי ושהמחשב יהיה קל ככל הניתן. גודל המסך הרצוי - אני חושב על 14'' תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מחשבים: 1: מעבד: Q8200 זכרון: 4x1GB DDR2 800MHz לוח אם: MSI P43-NEO-F כרטיס מסך: ASUS EN9400GT 1GB DDR2, יש DVI HDMI D-SUB קשיח: Samsung HD322HJ 320GB 7200RPM 16MB cache ספק: EZcool 450W, דגם ATX-450 JSP, מאוור 120 תחתון מארז: EZcool H550, מאוור 200 בצד, אם שליטה על מהירות ותאורה קירור: AC Alpine PRO 7 2: מעבד: E2180 זכרון: 2GB DDR2 800MHz לוח אם: ASUS P5KPL-VM כרטיס מסך: ZOTAC 7200GS 512MB DDR2, יש DVI D-SUB TV-OUT קירור שקט קשיח: Seagate 250GB 7200RPM 16MB cache ספק: ZEUS 520W, דגם PS520GW , מאוור 120 תחתון מארז: EZcool H550, מאוור 200 בצד, אם שליטה על מהירות ותאורה קירור: ZALMAN SZ 3: מעבד: Pentium D805 זכרון: 2x1GB DDR1 400MHz לוח אם: MSI PM8M3-V קשיח…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אם הניצול באמת שווה את זה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 +-, במידה והשדרוג הוא משמעותי ניתן לחרוג בעוד קצת.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתכונות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, BF, Arma ועוד משחקים שעוד לא יצאו.. (משחקים כבדים שדורשים מערכת חזקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב, מחפש לפטופ לבית בגודל של 15.6 מצרף את השאלות המוכרות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, אינטרנט, עבודה משרדית, צפיה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ באופן תדיר (לדעתי זו התוכנה הכי כבדה שתרוץ על המחשב) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Sagi Ovadya,

נתחיל בלציין שאני קונה איפה שהכי זול. !! מה שמביא אותי לאילת מה שמביא אותי לksp/ivory אם יש שם עוד חנויות חומרה אשמח לשמוע עליהם. אני חייב לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי ישן ואני חייב מחשב חדש. אני מעוניין במחשב לשימוש כללי אך גם כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים. הסתכלתי על מפרטי הגיימינג באתר, והסיבה שאני כאן ולא הולך על אחד מהם אוטומטית היא שאני רוצה לברר האם אין שינויים שאפשר להכניס בהם בעקבות יציאת דגמים חדשים ו/או הורדות מחירים ו/או מבצעי סוף שנה. למשל הרכבתי מפרט הרבה יותר אטרקטיבי. אני אראה לכם את המפרט שבניתי ובאמת שאם מישהו מביא לי הצעה יותר טובה זה יהיה קצת מטורף אז ככה: המחיר לכל החבילה: 4440שח. מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אשמח להערות לשמוע הכל יע…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים