ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מעוניין ליצור נקודת מדיה סנטר בחדר שינה ישנה טלויזיה HD READY וכל הרעיון שהמחשב ימשוך סרטים/סדרות מהמחשב הראשי בבית, לא מעבר לזה התוכנית היא לבנות את המחשב בתוך שידה (יש פתחי אוורור היא לא סגורה) לכן אני צריך רק חלקים ספציפים שירכיבו לי את הבסיס של המחשב * לוח אם * מעבד * זיכרון * ספק * כרטיס גרפי אין צורך במארז/מקלדת עכבר/HD יש לשים דגש שסביבת ויסטא (מדיה סנטר) תעבוד חלק ושהכרטיס גרפי יתאים לטלויזיה (HD RAEDY לא FULL) כמו כן יש צורך בספק שקט עם עדיפות שהחוטים יהיו כבר בצמות כרטיס קול לא צריך להיות משהו חיצוני מה שמגיע ONBOARD מספיק יתרון אם תיהיה יציאה דיגיטלית (לא מחייב) שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים ותודה מראש OFF TOPIC: יש הגבלה לאורך כבל HDMI ??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב אבקר בארה"ב ואני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב נייד. אני מחפש מחשב חזק יחסית - corei5/7 דור שלישי או רביעי (לא U), לפחות 8GB זכרון, מסך מט וכרטיס מסך נפרד. כרגע שמתי עין על סדרת ה latitude ב dell outlet. האחריות שהם מציעים באתר (האאוטלט של דל): 3 Year ProSupport and 3 Year NBD on-site service after remote diagnosis בהנחה והדגם (Latitude כלשהו) נמכר בארץ, יש דרך לדעת אם האחריות תקפה בארץ (חוץ מלהתקשר אל דל ישראל)? נניח שראיתי דגם עם 4GB זכרון, זו בעיה להוסיף עוד 4GB מבלי לבטל את האחריות? והחלפת כונן אופטי בדיסק קשיח או SSD? (מגיגול אני רואה שבארה"ב זה לא ישפיע על האחריות, לא מצאתי מידע לגבי הארץ) כל עוד רשום Anti Glare זה אומר שהמסך מאט? יש דרך לדעת מה הפאנל של ה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 20000 ש"ח. מטרה: פיתוח ובדיקת משחקי וידיאו כולל תלת מימד, אנימציה, תוכן וידיאו. הרצת VMWARE לא כולל: מסך, מקלדת, רמקולים, כרטיס TV. קירור ושקט: חשובים, עיצוב חיצוני: לא חשוב. צריך יציאת HDMI לא מתוכנן OC מעדיף XP PRO, לא צריך רשיון, אבל רוצה הרכבה+בדיקה בחנות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לHTPC, תקציב 5-6K, שימוש - HD גם ready וגם full. בעצם שלא תהיה לו שום בעיה להריץ בצורה החלקה ביותר שום סרט משום פורמט שאשים לו. משחקים גם אשמח אם אוכל לשחק ברזולוציות גבוהות מאוד בביצועים מיטביים, לכמה שנים הבאות, כאשר סוג המשחקים הוא ספורט ומשחקי תפקידים למיניהם, אבל גם פעולה- מבט ראשון ושלישי... יתחבר למערכת קולנוע ביתית גם כן כך שצריך גם כ.קול עם יציאות מתאימות. אשמח לקבל מפרט מיטבי. גודל הטלויזיה המיועדת למחשב זה הוא 50 אינץ'. מארז שיהיה יפה ושקט. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי שאני מעלה קצת את התקציב של הנייד כדי שאוכל להריץ עליו גם משחקים ראיתי פה שהמלצתם למישהו על LENOVO y-560 יש באפשרותי להשיג דגם אחר של לנובו Lenovo IdeaPad G560 M274NIV במחיר מציאה http://www.cdsoft.co.il/products/172211 בעל כרטיס NVIDIA GeForce 310M 512MB האם הכרטיס מסך הזה נחשב חזק? או שהוא בסיסי כמו ה-intel HD האם אפשר להריץ על המחשב הזה (בצורה חלקה) משחקים בסגנון: פיפ"א 2011, פרו אבולושן וכדומה... תודה....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו כן אין צורך במסך. מפרטים מבוססי אינטל ו AMD יתקבלו בברכה 4 ג'יגה זכרון ו 1 טרה כונן קשיח. עדיפות שהמארז יהיה שקט ככול האפשר תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: - התקציב המקסימלי למחשב- 4000 ש"ח - לנצל את כולו - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - השימושים הצפויים של המחשב: עריכת וידאו מקצועית מהבית, בעיקר בתוכנות פרימייר cs5 ואדיוס. - ציוד היקפי: חשבתי על מסך של יחס של 1:50000 xerox 22 full HD 2ms. חוץ מזה את שאר הציוד המקצועי ארכוש בנפרד. - חשוב שהמארז יהיה שקט. מערכת הפעלה: - חשוב לכלול מערכת הפעלה win7 64 bit כללי: חנויות שיש להם מעבדת שירות בבאר שבע כגון: ksp או ivory, חשוב שיהיה חיבור: usb-3, חיבור FireWire, מחשב שיכול לעמוד ברינדורים ארוכים ובקובצי עבודה בפורמט HD. שכל הרכיבים ישתלבו בצורה טובה לניצול מלא של האנרגיה והספק ביצועים טוב. תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עבורי מחשב לצרכים משרדיים בלבד לאהלן הפירוט : 1. מה התקציב המקסימאלי?1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבשבת,ריווחית,תוכנות עבור שכר ודוחות. כמות השימוש בתוכנות הללו הוא כבד ועבור פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://tms.co.il/builds/302246 כמה נקודות: את המעבד והלוח אם אני קונה עם הנחה משמעותית שקיימת רק על הדגמים האלה, אז אני די נעול עליהם. לגבי הכרטיס מסך אני מתלבט בין ה3060/3060ti/3070, הבדל של כ100 דולר בינהם. את המארז כבר יש לי, מעדיף לא להחליף. איזה קירור צריך למעבד הזה? לא משנה לי רעש. ואיזה זכרונות\ספק כדאי? שימוש - משחקים (-:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד - Intel Core 2 Dou E8400 זכרון - ocz ddr2 4gb לוח אם - Asus P5K Pro כרטיס גרפי - ATI Radeon hd 5450
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות סמסונג מחו"ל מהסידרה החדשה יש למישהו מושג מה קורה עם האחריות בארץ כשאני קונה בחו"ל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רצה לה השמועה שתהיה הוזלת מחירים בסוף חודש ינואר אז החלטתי להמתין ... לא ממש עזר לי . אז ככה אני מחפש מחשב חזק לאפליקציות ( אילוסטרייטור + פוטושופ + דרימוויוור ועוד ) אך שיתמוך גם במשחקים . אני לא גיימר המשחק היחיד ששיחקתי השנה הוא AA אמירקז ארמי אבל שכן יריץ משחקים חדשים. יש לי 2 HD של 120 Giga ATA רגיל + מסך מאג flat ומפה אני בונה. לא התקמצנתי במעבד (יש שיגידו שהגזמתי) . מנסיונכם הייתי רוצה לקבל מפרט שיתאים לצרכיי וייתן את היחס הכי טוב כסף\לערך. הנה מפרט שעשיתי בלוג'יק פיסי : 0 3156 Antec Overture Piano Black Quiet Media 380W Case 809.00 ¤ 1 809 ¤ קחו בחשבון שהוא בא עם ספק איכותי של אנטק 1 5894 NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 429.00 ¤ 1 42…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט מצורף בקובץ TXT טוב, אז קודם כל רציתי לדעת אם הפריטים שהרכבתי מתאימים בכלל אחד לשני (הרכבתי ב pch (ואני מקווה שזה לא נחשב פרסומת :-\) אם זה משנה) וגם אם יש הצעות לשינויים אני גם אשמח לקבל אותן (אבל תכתבו לי גם למה לשנות אם אפשר) תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד תמונות קבצי RAW של DSLR / עיבוד וידאו של גופרו 6 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום CC , לפעמים נעזר בפוטושופ לטיפול בתמונות, עריכת גופרו (PowerDirector או Quick של גופרו) יתכן שמידי פעם סרטון קצר של 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בלי מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים, הארד דיסק וכרטיס קול. אני צריך שהמחשב שיריץ משחקים שיוצאים עכשיו כמו ביושוק, ריינבו סיקס וכו' אני גם ממש הייתי רוצה שהוא ינצל כמה שיותר את המסך שלי(samsung 226bw) תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למחשב שמסוגל לחשב חישובים מסובכים במהירות, לכן אני זקוק למעבד ברמה של i7-2600 (לא מעוניין באוברקלוק) כמו כן המחשב צריך להיות מחובר לשלושה מסכים, המחשב לא נועד למשחקים,ללא מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 3200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב שמסוגל לחשב חישובים מסובכים במהירות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש חישוב מתמטי - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא ישמש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת,עכבר סטנדרטים,ללא מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 1…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: עד 2,700₪, לנסות לחסוך. בלי מ"ה. מיועד בעיקר לצפיה בווידאו בכל האיכויות הקיימות ולגלישה באינטרנט. לא מיועד בכלל למשחקי מחשב. יש לי כבר: מארז, 2 דיסקים קשיחים SATA, צורב DVD בחיבור IDE, מסך (''20, רזולוציה מרבית 1600x900), מקלדת, רמקולים ועכבר. חשוב שלא יהיה רועש. לא מתוכנן אוברקלוק או שדרוג עתידי.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גודל המסך? הכי קטן. משקל רצוי? הכל. האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB, חיבור לאוזניות ולמיקרופון. בלוטות? לא. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבין בזה ממש , אבל אם זה זיכרון אז שיהיה מספיק מספיק לקבצי וורד ותוכנות כלשהם. צורב DVD? אם יש במחיר הזה אז כן , אך אם אין אז לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשתי צלמת והיא זקוקה למחשב מתאים. להלן הפרטים: רוב השימוש שלה במחשב הוא עם photoshop ו-lightroom ולעיתים רחוקות עריכת וידאו עם premier (כמובן שגם אינטרנט, עריכת מסמכים וגם משחקים פה ושם אבל זה לא העיקר). מכיוון שהשימוש במחשב יהיה תדיר (זו עבודה), אנו זקוקים למחשב יציב, שלא יתקע ושיעבוד מהר עם התוכנות. המחשב צריך להיות מסוגל לקרר את עצמו טוב. אין צורך במערכת הפעלה. בנוסף למחשב, אנחנו זקוקים להמלצה על מסך טוב שאפשר לכייל אותו (עד 1500 ש״ח). הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לקבל מכם חוות דעת עבורו או רעיונות איך אפשר להוזיל את המחיר: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integr…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500, יכול לחרוג ב200 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקי מחשב (FIFA 20), אילוסטרטור וadobe premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה שקט (המחשב יהיה בחדר שינה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם חברים, מבקש עזרה בהתאמת מפרט למחשב לטובת עבודות גרפיקה, תיכנות וצפייה בסרטים בפורמט Full HD(1080p). מבקש לעמוד בתקציב של עד 3K ש"ח ואם ניתן אפילו לקצץ מעט ולעמוד על 2.5K(יחס אופטימלי של תועלת תמורת מחיר). ניסיתי לראות במס' חנויות מה מחירי השוק והרכבתי לעצמי 2 מפרטים לדוגמה שאותם ניתן לשנות/לשדרג/להחליף בהתאם לניסיונכם הרב: הראשון נערך בחנות SKYPC: מעבד Intel Core i3-530 Box ₪625 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I3530 לוח אם Intel BLKDH55HC Hunter Cave ₪532 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDH55HC כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪423 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10E…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Raidmax Scorpio 868 Deluxe Silver Midi Tower 400W Case (ללא ספק) 420 ₪ NEC ND-3550A Silver x 16 Bulk DVD±R/RW 265 ₪ AMD Athlon 64 4400 Dual Core Socket 939 BOX 3390 ₪ Zalman CNPS7700-Cu Cooler for PIV/AMD 300 ₪ Hitachi 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 760 ₪ Asus A8N-SLI Premium nForce4 SLI Socket 939 Motherboard 1180 ₪ Corsair TWINX2048-3200Pro 2048Mb (1024X2) 3200 Pro Memory 2290 ₪ 19'' Samsung Syncmaster 930BF DVI (4ms) DVI LCD Monitor 2790 ₪ Antec TruePower 550W Power Supply 710 ₪ Creative SB Live! 7.1 24-bit Bulk PCI Sound Card 175 ₪ 2xLeadtek PX7800GTX Extreme TDH My VIVO PCI-e 512MB Retail Video Card 8940 ₪ 2x Zalman Vga Cooler VF700-Cu …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר כמה חודשים שארגנתי מחשב קומבינה מחלקים שהיו לי בבית לאמא שלי ואחותי והוא נהרס לגמרי, חשבתי לקנות HTPC שישמש גם לעבודה משרדית וגם צפייה בסדרות/סרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש לצפייה בסדרות/סרטים ועבודה משרדית. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 ו1280x1024 לעיתים רחוקות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? אין לי מושג, מה שצריך בשביל HTPC. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איז…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
נתקלתי בנייד הזה-DELL LATITUDE E4310 המחיר שמבקשים עליו-4900 שקל. אני זקוק למחשב אמין.עם אחריות ארוכה.חברה מוכרת.מערכת הפעלה. שימושיים:רגילים ביותר.לא משהו למשחקים. האם כדאי ? יש משהו אחר בסכום דומה שיותר כדאי ? מפרט: צבע כסוף מעבד : Intel Core i5-540M זיכרון : 4GB 1066MHz DDR3 אחסון :320GB 7200RPM כוננים : DVD Multi Burner צג WLED LED עם ציפוי מבטל בוהק 13.3'' מצלמת אינטרנט משולבת של 2.0 מגה-פיקסל גרפיקת Intel HD Graphics עם תדירות דינמית מיקרופון מובנה Windows 7 Professional + Windows XP Professional משקל : Starting at 1.54Kg סוללה : Primary 6-cell 60W/HR LI-ION משך האחריות : שלוש שנים סוג האחריות : באתר הלקוח DELL
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-