ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלוווום רב. כבר מספר ימים (שבועות?!?) מפורסמת הצעה בחנות של וואלה! http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZ04liz המפרט עצמו מספיק טוב בשביל הצרכים שלי (גלישה, WORD, מעט עבודה על עריכת סאונד בטרקרים לא מחייבים וקצת פורנו פה ושם ) אבל!! יש אחריות לשנה בלבד, או אופצייה לתוספת של 999 (!!!) ש"ח בשביל אחריות לשלוש שנים, שהיא, אם אנ'לא טועה, סטנדרט. (הרי הצעצועים האלה אוהבים להתקלקל והחלפים עולים איזה גרוש שניים... ) הפלוס האדיר הוא 36 התשלומים.... השאלה היא כזו - האם המחיר שווה, האם יש קאטצ'ים שפיספסתי בהצעה (איזה חיבור מיושן, כרטיס שלא שם...?!?) והאם, לעניות דעת ברי-ניסיון בניידים, כדאי, רצוי, ומשתלם להוסיף את המחיר הנדרש לתוספת שנתיים על האחריות?? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן כן חברים, בשעה טובה קיבלתי את הנייד הזה, שממנו כרגע נכתבת ההודעה הזאת אמנם אין לי מצלמה,ולכן זה יהיה בלי תמונות אבל אני אשתדל. יאללה! מפרט: AMD turion 64 X2 1024mb, ddr2 667mhz 80gb HD nforce 430 chipset windows vista home basic מה באריזה: 1.מחשב נייד(לא,באמת?!) 2. שלט למחשב נייד(עוד על זה בהמשך) 3.מטען 4.חוברות הוראות ואחריות ב3 שפות רשמים ראשונים- דבר ראשון ששמים לב אליו הוא העיצוב של המחשב.לדעתי מאוד מאוד יפה. כשהוא סגור הוא כולו שחור עם תבניות כאלו(PATTERNS) יפות אבל כמעט בלתי נראות. בפנים המקלדת שחורה והאזור שמסביבה, כולל הטאץ'פאד, כסוף\לבן כזה. מעל המקלדת יש שורה של כפתורי מגע(מה השם? כאלו שלא בולטים בכלל, אבל זה כפתור) עם בקרות ווליום ווידאו\ ש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי ב-tms.co.il: יש משהו שהוא deal breaker במפרט? [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD FX-4100B Bulldozer 3.6Ghz 95Watt 4 Core AM3+ BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪398 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-970A-D3[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪494 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני FHD, בלוריי מלא, תלת מימד SBS ומלא ומוסיקה (FLAC ו- 24BIT 92/192KHZ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק למדיה (סרטים/סדרות ומוסיקה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב אבקר בארה"ב ואני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב נייד. אני מחפש מחשב חזק יחסית - corei5/7 דור שלישי או רביעי (לא U), לפחות 8GB זכרון, מסך מט וכרטיס מסך נפרד. כרגע שמתי עין על סדרת ה latitude ב dell outlet. האחריות שהם מציעים באתר (האאוטלט של דל): 3 Year ProSupport and 3 Year NBD on-site service after remote diagnosis בהנחה והדגם (Latitude כלשהו) נמכר בארץ, יש דרך לדעת אם האחריות תקפה בארץ (חוץ מלהתקשר אל דל ישראל)? נניח שראיתי דגם עם 4GB זכרון, זו בעיה להוסיף עוד 4GB מבלי לבטל את האחריות? והחלפת כונן אופטי בדיסק קשיח או SSD? (מגיגול אני רואה שבארה"ב זה לא ישפיע על האחריות, לא מצאתי מידע לגבי הארץ) כל עוד רשום Anti Glare זה אומר שהמסך מאט? יש דרך לדעת מה הפאנל של ה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2500 DFI Lanparty NFII Ultra 400 TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR GIGACUBE Radeon 9600PRO LE 128MB DDR Game Buster 3,100ש"ח יש לי כבר ספק, מארז , כונן וכו....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי מפרט שהוצא לי פה בפורום. התקציב שלו הוא בערך 6500. אני צריך להוזיל אותו ל5000 כלומר לרכיבים פחות טובים. זה המפרט : כרטיס מסך XFX Geforce 7900GT 256MB DDR3 256bit SLI, VIVO, PCI Express Retail PV-T71G-UDLR ¤2151.66 לוח אם Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P For Socket 775, SATA, PATA, PCI-Express, Dual DDR2, LAN, IDE RAID, 1394-Required ¤791.30 מאוורר Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 for Intel P4 LGA 775, AMD K7, K8 ¤262.40 דיסק קשיח Samsung 200 gb 8mb SATA II ¤564.41 מעבד Intel Pentium D 820 2.8Ghz 1Mx2 LGA775 FSB800 64 bit Dual Core Tray - Cooler -Without cooler ¤1134.61 מארז ANTEC SONATA-II PSU 450W 843.6 זכרונות Ge…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני חדש פה ואני צריך עזרה :] יש לי 2000/2500 ש"ח ואני רוצה להשוות בין שני מחשבים כדי שיהיו פחות או יותר תואמים מסחינת ביצועים (FPS) . המפרט הראשון : CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter Radeon X1950 Series Secondary (512 MB) - חצי עובד (מתחמם יתר על המידה , מאורר עובד /נקי , אבל הייתה איזה הפסקת חשמל אחת שהרסה אותו....) מפרט שני : מעבד /דיסק קשיח / כץמסך מתחממים יחסית הרבה (מעבד על 59 -62 מעלות) CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Nam…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1 Intel Core I7 950 3.06 GHz 45nm - TRAY 1 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 1 GIGABYTE GA-X58A-UD3R (X58) i7 Nehalem - ATX 1 3x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 1 PowerColor ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL 1 NZXT Guardian 921 3X12cm - WINDOW - NO PSU 1 seasonic s12ii 620w psu מה אנחנו להגיד?! שבוע טוב... =]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 prescott (E) 2.8Ghz 800fsb Dual ddr 256x2 400Mhz Asus P4P800s se Western digital H.D 40Gb 2M VisionTek Xtasy radeon 9100 128Mb 128bit מפרט זה עלה לי בסביבות ה 2600. (התחשבו בזה שאת כרטיס המסך השגתי ב150!)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט מצורף בקובץ TXT טוב, אז קודם כל רציתי לדעת אם הפריטים שהרכבתי מתאימים בכלל אחד לשני (הרכבתי ב pch (ואני מקווה שזה לא נחשב פרסומת :-\) אם זה משנה) וגם אם יש הצעות לשינויים אני גם אשמח לקבל אותן (אבל תכתבו לי גם למה לשנות אם אפשר) תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשאול בקשר למעבדים של מחשבים ניידים, אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל יש שלוש מעבדים כיום בשוק: INTEL CORE DUO או CORE 2 DUO ומעבד של AMD TL50 X2. ישנם הבדלים במחירים כמובן ואני לא יודע מה יותר טוב או מה מומלץ. אני צריך את המחשב לעבודה משרדית ולימודים בעיקר , הרבה גלישה ועבודה אם אופיס ומידי פעם לעבודה אם גרפיקה או סתם תוכנה אחרת. אני גם רוצה להריץ מידי פעם משחקים לא חזקים ולא על הגדרות הכי גבוהות...... תוכלו לעזור לי ,בבקשה, בנושא המעבדים. בברכה,
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט + אופיס(EXCEL, WORD) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? קל, לאישה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא, משהו סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? סטנדרטי * כונן CD/DVD? צורב? כונן כן, לא חייב להיות צורב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש למגיבים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מוכר את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת כמה שווה היום sapphire 7870xt Dual-x בעל שנה של שימוש, שלא שימש לכריית ביטקוין ולא עבר אוברקלוק כלל...אני הימרתי על סביבות ה-600.. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , בשעה טובה התחלתי השנה לימודי הנדסת תוכנה, אני לא ממש יודע מה הדרישות שלי מהמחשב מכיוון שאני לא בקיא במהלך הלימודים , לעומת זאת אני מתרשם שיש פה לא מעט אנשים שיודעים בדיוק מה אני צריך לתחום זה של הלמודים אז אם אין מחשב ספציפי להמליץ לי אשמח גם לקרוא דגשים מסויימים שחשוב שיהיו לי במחשב. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אם אני מביא מחשב מחו"ל (לצורך העניין של HP), הוא מגיע עם אחריות בינלאומית של שנה. אני יכול להרחיב אותה פה בארץ לשנתיים או 3?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברשותי הדל סטודיו xps16 ואני מחפש לו תיק ולצערי אני לא מצליח למצוא אחד 90 אחוז מהתיקים הם לגדלי ה15 וה16 נשאר יתום ובודד אנא עיזרו לו למצוא אבא(תיק) שיגן עליו בדרכים... תודה לכל העוזרים.....
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, אני עומד להזמין לוח אם ASUS P7p55d-E lx ,עם מעבד I5 760, ואני לא סגור אם הכבל של הספק huntkey שנמצא בתחתית המארז של CM690,יספיק להגיע לחיבור החשמל שנמצא בצד העליון של הלוח. כן כן,אני יודע שזה נשמע דפוק,אבל זה קרה לי עם הלוח הנוכחי Asus P5Q והמארז.. הייתי צריך לעשות פרוייקט של הארכת כבל עם הלחמות. תגובות שליליות על הספק כח לא יתקבלו בברכה (ספק מצויין!) כי הנושא חרוש. תודה ומהשך שבוע מהנה.. הלוח שאני מזמין: המארז הנוכחי:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשנה פורסם שהמעבדים האלה היו תוקעים את המחשב או משהו בסגנון ולכן יש העדפה לקנות I5 האם יש עדיין את הבעיה הזו או אחרת , או שאפשר בשקט לקנות I7 (הישן) אם משיגים אותו במחיר נמוך היום ? מטריד אותי השרשור הזה שמצאתי על המעבד ומחשב 1557 של דל האם הבעיה רק במחשבי דל או בכל מחשב עם מעבד I7 ??? ? http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19303691.aspx?PageIndex=45 וגם על מחשבי HP http://celebs.walla.co.il/?w=/21/1580260/ בעיות רבות במחשבי HP עם מעבד Core i7 של אינטל מאת: שירות "הארץ", הארץ יום ראשון, 27 בספטמבר 2009, 16:18 הוסף תגובה גירסה להדפסה פורום התמיכה של HP מוצף במאות הודעות של משתמשים נזעמים, שסובלים מבעיות של קפיאה במחשביהם החדשים, המצ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיברו על זה כבר, ויש לאחרונה כמה Ultrabook-ים ממש נחמדים, ויפים, ובמחיר דיי הוגן, אבל למה אין עדיין משהו עם מסך Touch?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 Enermax FS-710-B 350W כל זה בערך 6 אלף שקל ! מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד לעבודה (תכנות). אשמח לדעת מאיפה להתחיל. תקציב עד 8K.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לצערי, קניתי מחשב מחורבן באייבורי עם יכולת גראפית של מחשבון כיס, על אף שהובטח לי ש"הוא יריץ fifa כמו נינג'ה..." כן כן... טוב, עכשיו, כל רצוני בחיים זה משחק קצר וקולח של Battle Field 2 מה ביקשתי?!?!?!?! טוב, אז לא מספיק שהמחשב מסריח, הוא גם הגיעה עם ויסטה... אין צורך להוסיף דבר... הויסטה פשוט מסרבת בתוקף להפעיל את המשחק ופחות או יותר מצפצפת על כל בקשה שלי... אז חוץ מלהעיף את הויסטה בכל המדרגות ולהתקין XP, אשמח אם תמליצו לי על צעדים לשדרוג המחשב שיוכל להריץ משחקים באופן סביר+. או, שזה תשובה מקובלת עלי, תגידו שהמחשב לא יכול להשתדרג וכדי שאני אמצא חברה במקום לחשוב על משחקים, סתם, שתגידו לי שהמחשב מחורבן ושכדי שאני יתחיל לחסוך למחשב חדש ושאני יעביר את המחשב הזה לסב…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ועבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הFPS החדש (Battlefront, battlefield 1, Witcher 3, Fallout 4..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 בנתיים, אולי בעתיד 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-