עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amitsh,

שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט עבור מחשב סלוני לצורך גיימינג. חשבתי שיהיה נכון יותר להשקיע במחשב חזק במקום בקונסולת משחקים... תודה רבה לכל העוזרים ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField1, Witcher3, מרוצי מכוניות... -מהי הרזולוציה הט…

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by NYPD,

חבר'ה מצאתי כמה מחשבים באייבורי להלן הקישורים אני צריך עקרונית מחשב טוב , עם הרבה זיכרון , לשימוש משרדי , שירים וסרטים. אולי קצת תוכנות, לא מעבר. דרך אגב מעדיף ווינדוס XP ולא ויסטה. http://ivory.co.il/product.asp?productid=3791&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3105&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3303&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3702&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3771&CatCode=315 עקרונית זה מה שמצאתי נחמד מה הכי טוב ומתאים לסטנדרטים לדעתכם? אם יש עוד המלצות למחשבים אחרים אשמח. תודה

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  3. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 790/774 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-PRO-VD - MSI - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - 4x USB 3.1 Gen1 - 6x USB 2.0 - DVI - VGA - mATX (23.5x18.0 cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 204/200 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח JM2400HLB-8G-PC - Transcend - 8GB DDR4 2400Mhz 1.35V - With New PC Only - JetRam... אחריות לכל החיים…

4. עדיף שיהיה AMD הם זולים וטובים אני רוצה להפעיל משחקים ברמה בינונית+ להשקיע בכרטיס מסך בסביבות 1100 ש"ח או שיש לכם הצעות אחרות אולי כרטיס מסך שאפשר לעשות לו OC כי הבנתי שמי שמגיע מהפורום הזה עושים לו OC חינם

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by matessim,

עדכון: התקציב עודכן, ה OC הועבר לסימן שאלה, אף שאעדיף שיהיה קירור כמו פריזר פרו 7 נראה לי המחשב מיועד למשחקים, לא צריך ציוד היקפי רק מארז וכל התוכן בתוכו, כן צריך גם כונן אופטי כמובן התקציב עודכן: אסור לחרוג, לא ביותר מנגיד 20 שקל, זהו 3520 זהו זהו זהו זה מה יש מי שבונה לי מפרט טוב, ישמח מאוד ילד סיני (סיפור ארוך ) תודה, מתן (ואליאור, ילד סיני-רוסי) גודל מסך 19 אינץ- ולכן העדפה גדולה ל4850. בבקשה שימו את הכרטיס הזה אם אפשר במסגרת התקציב

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  6. אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב ה7500, אפשר לחרוג מעט במקרים הכרחיים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפריימר ופוטושופ , ללא 4k. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, כל השאר לא. 8. האם יש…

7. Started by AMD-ALI-G,

אני אודה לכם אם תתנו לי תקציב לAMD64 שיתקתק אינטרנט ומשחקים בנוניים ויחזיק הרבה מאוד זמן אבל אני מבקש מארז יפה פלוס ספק עד 800 שח, יש צורך בכונן dvd פלוס צורב DVD וזיכרון ג'יגה, אני יעשה אובקלוק צריך רק 80 ג'יגה. אין צורך במסך, עכבר,רמקולים ומקלדת. יש להמנע מKSP ולהשתעשע עם החלקים.

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  8. אהלן , מתלבט בין שני המחשבים הבאים: (שניהם מחשבים מיד שנייה במצב טוב) ASUS X550VX I7-7700HQ 8GB ראם , דיסק קשיח 1TB מובנה ו128GB SSD כרטיס גרפי GEFORCE GTX950 עם מערכת WINDOWS 10 HOME או Dell Latitude 7490 L7490-8016 i7 8650u , 16gb ddr4 2400mhz 512gb nvme ssd חשוב לי במחשב שיהיה מהיר וחזק ושלא ישקול יותר מדי. אני מתעסק בעיקר בעיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטרייטור , אינדיזיין ואפטר אפקטס) וגם עתיד להתעסק בתכנות במסגרת לימודי מדעי המחשב. אשמח לדעת איזה מחשב עדיף מבין השניים ואם אתם יכולים להציע עוד מחשבים שיענו לי על הדרישות בסביבות ה4-4.5 אלף ש"ח אני אשמח.

• 8 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. שלום הנני מבקש חוות דעת על המחשב הבא למטרת משחקים, ברצוני לדעת מה רמת החוויה שתיהיה לי ממנו על משחקים וברמה כללית לינק: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZVGNFW465J האם הזיכרון כרטיס מסך שלו זה משותף,שלו או איך זה הולך בדיוק,אשמח להסבר לגבי העניין. בנוסף לקבל חוויה כללית על המחשב, על הסדרה, שירות, אחריות וכו'.... כל מידע יועיל לי השאלה הכללית שרציתי לדעת בלי כל קשר לשאלה הראשונה שלי היא: מה הדרישות של נייד שאני צריך לחווית גלישה של 2.5MB , ברמה הטובה שאפשר, והאם במהירות גבוהה יותר, כמו למשל 5MB , החוויה תשתנה, כלומר הנתונים של המחשב יהיו חלשים מדי על מנת להנות מהחוויה כמו במהירות נמוכה יותר?

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש אותי ללימודים (אופיס), אינטרנט וסרטים בעיקר. המחשב כנראה יהיה מאוד נייד אז המשקל תופס פה חלק מרכזי. את המחשב אני ייקנה בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים (FULLHD וFULL3D לפעמים), וכמעט ולא משחקים. * גודל המסך? 13-15 (ברזולציית FULLHD!) * משקל רצוי? פחות מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך רצוי כמה שיותר ארוך (4-5 שעות זה סביר ?) פשוט לאמא שלי יש מחשב פ'וגיסטו והנייד בקושי מחזיק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by Elad91,

מפרט לגיימר ללא OC עד 5700 ש"ח. חשבתי על משהו כזה: מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by davis5,

מחשב נועד לעבודה עם matlab ,אינטרנט ,סרטים ,עבודה עם photoshop, premiere לא כל כך למשקים בינתיים קיבלתי הצאה בskypc למפרט הבא לוח gigabyte 965 ds3 מעבד e4300 זיכרון g.skill 2 gb 2 הרדיסקים של wd 160g כרטיס מסך xfx 7600gs מארז של thermaletake swing window ספק enermax liberty 400 סהכ 4670 שח הבעיה שאנרו שלוח של gigabyte אין במלאי וכנראה יגיעה רק בעוד שבועיים ובמקום הצאיו לקחת לוח abit ab9 pro שקצ יקר יותר הודה על דעתכם

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by weshouldtotallyhititagain,

שלום וחג שמח... אני מחפש מפרט של מחשב סבבה שמסתכם באלפיים עד שלושת אלפים שקלים חדשים! הנה הפירוט: 1. מה התקציב? 2,000 - 3,000 שח (נסגור 2500?) 2. מטרות המחשב? די כללי... אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להפעיל משחקים חדשים בלי להתאמץ יותר מדי (לא עד כדי כך שכל ההגדרות בקרייסיס יהיו וורי היי). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, כרטיס מסך, עכבר - שהגלגלת זזה בקליקים... יעני שהיא לא תהיה חלקה אלא כל פעם שאני מגלגל שיהיה קליק (חחח קצת פירטטתי מדי......).... אממ לוח אם מומלץ, כרטיס קול סבבה, זיכרון 2 ג'יגה, צורב דיוידי. עריכה: מסך טוב!!! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? הארדיסק.. כי יש לי 380 ג'יגה =\ 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אממ... לא... רק מה שאתם ממליצ…

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  14. שלום לכולם : אחרי התלבטויות קשות ושיטוט לילי ארוך בפורום הגעתי למסקנה שזה המפרט המומלץ : CPU - AMD ATHLON XP 2400 ORIGINAL BOX = 878 MB - ASUS A7N8X DELUXE NFORCE 2 = 899 RAM - MUSHKIN 256MB PC2700 BASIC GREEN X 2 = 498 HD - WD 80GB 7200 RPM 8 MB SPECIAL EDITION = 653 VGA - ATI AGP8X RADEON 9500 PRO 128 MB DDR = 1168 CD/DVD - LITON 16/48 RETAIL = 276 CD RW - LITEON 48X12X48 RETAIL = 331 FLOPPY - MITSUMI 1.44 = 54 CASE - COMPUCASE MIDI TOWER CI-6A19 BLACK 300W??+USB = 338 KEYBOARD = GENIUS KB-06X PSE ENG/HEB = 30 MOUSE - GENIUS NETSCROLL OPTICAL USB = 100 SPEAKERS - SW-2.1 SLIM 200W + SUB = …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by RF SOS,

" מעבד חזק SEMPRON 3400 " זה מעבד מוגבל עם זיכרון מטמון מסכן 256KB חד ליבה ! מהירות שעון עלובה : 1.8GHZ תהליך יצור : 90 http://www.xdmo.co.il/catalog.aspx?&catid=CATID2757

16. שלום לכולם, אני צריך המלצה למפר מחשב שעונה לפרטים שבכותרת, ביינתים זה מה שמצאתי: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9253392&d_link=Main_%F7%E1%E5%F6%FA%E9%E5%FA מה דעתכם עליו? (כמובן בתווך המחירים) תודה מראש לעוזרים. עריכה- אם יש לכם הצעה מחנות אחרת, אשמח לקבל הצעה מחנות שממוקמת בירושלים (כמו KSP)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני צריך מחשב ללא ציוד הקפי חזק למשחקים וגם לעבודה צורב DVD יש.. שיהיה קירור טוב שיהיה מהחנות KSP... תודה רבה!!!!!!

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by VortexD,

משהו פשוט לגלישה וקצת עבודות באופיס ומוזיקה עם ספק ומארז ללא ציוד היקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים) מהר כמה שאפשר בבקשה ומחנות אחת בצפון תודה למי שיוכל

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by entire,

שלום לכל המבינים בנושא ! אני צריך את עצתכם בנוגע למפרט מסוים. אני לא מבין כ"כ במחשבים ניידים אך משהו חסר לי בעין במפרט , הכרטיס מסך. והינה הוא המפרט : משהו מוזר לי בזה שלא רשום כרטיס מסך . שאלה שניה כמה אמור לעלות מפרט כזה? תודה ! לינק לתמונה http://shay4.coi.li/computern.jpg

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? 4500 2. מה שימושי המחשב: עריכת תמונות ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא הכי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. במקום בו ההרכבה תהיה הטובה ביותר 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? אין לי מושג …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. טוב, נתחיל בזה : תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתודה,למי שבאמת משקיע פה ולא על ריבים וכ'. אני חייב לכם ומקדיש לכם את המחשב הזה D: בהתחלה רציתי מחשב לא קשור בכלל ב 5,אח"כ ירדתי ל 4.4,ואני היום עומד על 3.9 בלי הרבה שינויים (רק חכיתי קצת שיירד המחיר ) אז הנה המפרט לגיימינג (ללא צורך במערכת הפעלה או בציוד היקפי). מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO ₪912 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪488 כרטיס מסך: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 PCS+ 512MB GDDR3 - RETAIL ₪885 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ₪321 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ₪119 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4…

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by galgalgal2001,

לאחרונה אני מחפש מחשב שיהיה נוח קל קטן מימדים ללימודים וגם סצת למשחקים ראיתי את המחשב של חברת asus מדגם 10j מה דעתכם עליו? האם הוא שווה את המחיר או שעלי להתפשר על מחשב כבד יותר גדול יותר (15.4 אינצ') ולקבל ביצועים טובים יותר? האם יש מחשבים באותו הגודל שנותנים ביצועים טובים יותר? מבחינת המשחקים בלבד. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by prelly,

אני צריך המלצה לקניית מחשב נייד. מתגובות ששמו פה אנשים אני ראיתי את המחשב הזה ודי אהבתי אני צריך רק חוות דעת ואם לפי דעתכם לא מומלץ אז אשמח לשמוע על הצעות למחשבים אחרים אז ככה- אני צריך את המחשב לסרטים (Full HD) אני מחבר את המחשב לטלוויזיה. קצת משחקים והרבה אינטרנט. עכשיו הוא נראה לי די מתאים המחשב חוץ מזה שהוא 500GB (SATA) 5400rpm‎ ‎ ולא7200rpm משמעותי? והאם לקנות בksp את המחשב? ואם לא למה לא? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by zabal12,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?2800 לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא ידוע מסך 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיות…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן חברים, אני לא מחובר כבר למה טוב ומה לא טוב, לכן אני אפנה אליכם לעזרה. המפרט הנוכחי שלי : AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 4200+ GEFORCE 8400 GS לוח אם - GIGABYTE GA M61PME-S2 זיכרון 2GIGA אין לי מושג איזה מהירות הדרישה שלי זה משחקים, מה אני צריך לשדרג על מנת להריץ משחקים חדשים בקלות יחסית. יש לציין שאני עובד אם WIN 7 התקציב באזור 1000-2000 גג. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים