עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by stam,

שלום לחברי הפורום: אני מבקש המלצות למחשב נייד שישמש בעיקר להרצת סביבות עבודה תכנותיות ( כל סביבות ה VISUAL ו DOT NET) וגם אופיס ואינטרנט אין בכוונתי להריץ משחקים או להשתמש בתוכנות גרפיות זוללות משאבים,מצאתי את המפרט הזה ב KSP אם תוכלו לתת לי הערות על המפרט והחנות עצמה אני גר בירושליים אז אם יש חנות יותר טובה ואמינה באיזורי אבקש המלצות בקיצור עזרה בבקשה............ להלן המפרט ----------------------------------------------------------------------- ניידים? -> Lenovo ?ThinkPad C100 TB03FIZ 1.50GHz??Model? ?ThinkPad C100 TB03FIZ cel 1.50GHz? ? CPU? ?Intel celeron 1.5? ? Memory? ?256MB(1x256) DDR2 533MHz ? ? HD? ?40GB ? ? Display? ?WXGA 15 Max resolution: …

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  2. שלום חברים... ברשותי מעבד של אינטל I5-750 BOX לוח אם - Intel dp55kg - לוח אקסטרים זכרונות - corsair 4GB (2X2GB) 1600Mhz XMP - הXMP אומר טכנולוגיה של אינטל, משהו מהיר יותר הארד דיסק - WD 320GB ספק - seasonic 620w m12ii מה שחשוב פה למעשה זה שהמחשב מתחבר לטלויזיה - LCD PHILIPS 42 FHD 1920X1080P המחשב משמש אותי אך ורק לטיסה בFSX. למי שמכיר זהו משחק כבד מאוד. אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ אותו באיכות הטובה ביותר שאוכל להגיע אליה עם החומרה שיש לי. התקציב הוא בערך 1500.. אפשר כמובן לחרוג מעט אך עדיף למזער את הנזק.. חשבתי ללכת על הGTX460 ואז נאמר לי בשלושה מקומות שונים שהוא לא בהכרח יחזיק אותו.. עדיף 465 ואז גיליתי שהוא פחות טוב מ460 מה בעצם קורה פה? ללכת על 470? הס…

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  3. שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בצרות רבות עם המחשב הנוכחי שלי (פנטיום 2.8, 512 מגה זיכרון פנימי, 80GB, Raedon 9600 וכו') ואני שוקל ברצינות רכישת מחשב חדש. דברים שהייתי רוצה שיהיו: מעבד Intel Core Duo (לא יודע להחליט איזה דגם). גם בלוחות אם אני לא מבין. זיכרון פנימי 2048 מגה DDR2. הרדיסק 500 ג'יגה SATA2. כרטיס מסך בתקווה ל-GeFore 8800 כלשהו. גם פה אני לא יודע בדיוק איזה להחליט (חברה/דגם). מקלדת ועכבר חוטיים(!). צורב DVD. מסך (אני חולם על 22" של סמסונג). כמובן שצריך לחשוב גם על מארז (וספק), אולי קירור קצת יותר טוב, מקלדת ועכבר. שאלה נוספת - כמה לדעתכם שווה המחשב הנוכחי שלי, בהנחה שאני מוכר אותו עם המסך (סוני 17" קצת ישן) ואולי גם עם הכרטיס קול (SBLive ישן כמו המסך). אני חושב או…

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  4. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד לצרכי פיתוח (רוב הפיתוח לא במחשב הזה, בעיקר תחזוקה). ללא משחקים וללא סרטים, זה לא מעניין אותי. אני טס לתאילנד למשך חודש וחצי בתחילת ינואר, הייתי שם כבר וזכרתי שהמחירים שם ממש נמוכים בכל נושא האלקטרוניקה אז הפעם חשבתי לנצל את זה ולקנות לפטופ. הדרישות: מעבד: i5/i7 זיכרון: 6 ג'יגה לפחות מסך: קטן, בסביבות ה12.5" מקלדת: חייבת להיות מקלדת נוחה (עם כפתורים צפופים כמו המקלדות של lenovo\ibm ולא מקלדות מקבוק למיניהן) - קריטי (כותב הרבה) אחריות: אלא אם כן המחיר ממש ברצפה, אני מעדיף כמובן אחריות בין לאומית (גם בתוספת מחיר). מערכת הפעלה: לא קריטי סוללה: לא קריטי משקל: לא קריטי עיצוב: לא קריטי, מעדיף משהו סולידי התקציב: בסביבות ה2,500 ש"ח (זה תקציב שמותאם…

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  5. Started by shurkes,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב ביתי. המחשב משמש לקריאת מייל, וורד ואקסל ברמה בסיסית מינוס, אינטרנט וסוליטייר... ככל הנראה אתקין במחשב אובונטו עם TB למייל ואופן אופיס. האם אפשר למצוא מפרט סביר שיכנס במארז קטן? איזה סוגי מארז קטנים קיימים? זכרון קשיח, בין 300 ל500 יהיה מספיק. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. זה צריך להיות זול ומריץ את תוכנות אדובי ועמיד בדגימה דרך פיירוייר זה המפרט שהרכבתי. יש הצעות לשיפור? תודה! מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-UD2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9518 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9424 מארזים: Antec VSK-2000 ATX Mid Tower Black Case (No PSU) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10424 ספקי …

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by red7711,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, Netbeans באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft,dota וכל מני משחקי FPS מדי פעם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900, 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. הא…

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by galai198777,

1. מה התקציב המקסימאלי? מכוון ללא יותר מ-4000.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1002. מה שימושי המחשב? משחקים וכל משחק כבד שיצא/ייצא בזמן הקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920x1080p, מסך 40-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? . מסך מחשב גודל 27 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד לוח אם מארז מחשב RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 86. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מע…

9. הדגם הראשון עולה כ 5500 ש"ח, הנה קישור למפרט: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3480 הדגם השני עולה כ 6600 ש"ח, הנה קישור למפרט: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2656 ממה נובע ההבדל פרט למהירות המעבד (1.73 לעומת 1.83)? שניהם 64BIT? יש עוד הבדל מהותי ? (שימו לב אפילו הזול יותר הוא עם SATA ויקר הוא עם PATA) תודה לעוזרים, טל

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  10. שלום! אני אשמח לקבל המלצה למחשב נייד בתקציב של עד כ-7,000 ש"ח. קודם כל, אני רוצה שהמחשב יראה מאוד טוב ואמין (חברה מוכרת). כלומר, שיהיה בצבע שחור מבריק (Piano), לא כבד מדי (פחות מ-3 ק"ג), ולא מגושם. גודל מסך רצוי: "14.1 או "15.4. מעבד: Intel Core 2 Dou (רצוי T5600 או T7400). זיכרון: 2GB ב-Dual Channel (לפחות 667MHz). דיסק קשיח: לפחות 120GB (רצוי 160GB) מסוג SATA (מהירות 5400RPM או 7200RPM). כרטיס מסך: Nvidia Mobile מסדרה 8 (רצוי חיצוני, אפשר פנימי). צורב: DVD-RW Dual Layer. קורא כרטיסים מובנה: חובה SD. מצלמה מובנית: לא חובה. תקשורת: RJ45, RJ11, WiFi b/g, BlueTooth 2.0 יציאות: USB 2.0, FireWire, VGA, S-Video (אם אפשר, אז גם e-SATA). סוללה: רצוי 9 תאים (שיספיק …

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אססין קריד3 BF3 קרסיס 3 ושאר משחקים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב1080-1920 מסל LED 47 אנטיש LG LX6500 עם חשוב הדגם (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מתכוון לקראת סוף שבוע הבא לקנות מחשב חדש, אני לא מתכוון לעשות OC, ולכן מה שחשוב לי זה בעיקר השקט הנפשי- שיהיה מפרט אייכותי שאני אוכל לישון בשקט עם ההחלטה שלי. פעם הייתי מתעניין חזק בכל הנושא, אבל בזמן האחרון אני ממש לא מעודכן (צבא) ולכן אני סומך כמעט לגמרי רק עליכם. אני יודע שהלוח אם EP45-DS3L מומלץ כלוח אמין כבר משהו כמו שנה (אולי אפילו יותר)- מה שבאופן אוטומטי גרם לי לפתח עדיפות אליו, ומתוך כך ללכת למערכת מבוססת INTEL. לכן התחלתי מן המפרט המורכב ב3550 בtms (שבטח אתם כבר מכירים אותו דיי בע"פ ) והוספתי מעט שיפורים, מה גם שעלו לי לא מעט שאלות. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤845.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by guy9494,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ושימוש ביתי רגיל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינץ' 1650X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אין משהו ספציפי. המשחקים המודרנים כגון COD, CRYSIS וכו.... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  14. שלום חברים, חבר טוב מחפש מחשב נייד בתקציב שנע בין 3 ל-6 אלף לאחר שהמחשב הנייד שבק לו חיים בתקופת מבחנים קריטית.. מבחינת דרישות לנייד,הוא מעוניין בתנאים הבאים: 1.גודל מסך- לאחר שעשה את הטעות ורכש מחשב נייד עם מסך 17' הוא מעוניין במסך 13.3' או באיזור הזה. 2.משקל- The less the better,המחשב הוא כלי הלימוד הכמעט בלעדי שלו ולכן נושא הניידות והמשקל קריטי עבורו. 3.SSD- אני לא יודע אם אפשר למצוא משהו בממשק PCI-E בטווח מחירים הזה,אבל תמיד תהיה העדפה לנפח על פני ביצועים בקטגוריה הזו,אני צודק? 4.מבחינת ביצועים,אין צורך במשהו יותר מדי מפוצץ.,בעיקר אני מניח יש צורך בכמות מספקת של RAM בשביל טאבים בכרום,מספר תוכנות ברקע,etc..גיימינג אין שום צורך. …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. חבר ביקש שאני ארכיב לו מפרט...אמרתי לו שכדאי לחכות לפחות עד חילת 2006 בגלל הלוחות מבוססי CROSSFIRE שאמורים לצאת...אבל סתם בשביל הכיף ניסינו לבנות מפרט...הוא שאל למה AMD ולא אינטל...והתשובה הראשונה שלי הייתה בגלל המחיר... לא מצאתי עוד סיבות...כי עד כמה שאני זוכר אינטל לוקחים את AMD ברוב הקטגרויות...אבל לא בהפרש ניכר ברור שהשאלה היא למה משמש המחשב...והתשובה היא לקצת מהכל...כוללל קידודים, כולל משחקים... אז כמובן שהשאלה הראשונה היא למה באמת AMD ולא אינטל...או מה ההבדלים ביניהם? אלו שתי התחלות של מפרטים...אינטל יצא באותו מחיר כמו AMD, ויותר מזה...אינטל נותן יותר באופן אובייקטיבי, פירוט בהמשך: אינטל INTEL Pentium D - 2.8 (820) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PI 1,628.59 ש"…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  16. ב3500 כולל מסך LCD 17' כולל הציוד ההיקפי עדיף מlogicpc כולל בניה בלי ווינדוס עם צורב (לא צריך ממש צורב DVD אבל ההבדל מחירים כבר די זניח אז תעשו מה שאתם רוצים) הארדיסק של 80 גיגה יספיק וזהו נראה לי... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מחשב בן שנתיים וחצי,עבר מספר שדרוגים. אני צריך הערכה של מחיר: מעבד: i5 750 עם קירור Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם : Intel DP55WB כרטיס מסך: Twintech GTS250 ראם: 8GB 1333MHZ של קינגסטון,לא יודע תדגם המדויק. קשיחים: 500GB,250GB. לא יודע תדגמים. של WD. SSD : חדש, Crucial M4 64GB ספק: Enermax MODU 82+ 425W מארז: Fractal Design R4 אשמח להערכה כמה הוא שווה. תודה

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  18. Started by aviboots,

עד היום רכשתי 4 מחשבי פנטיום (לא בבת אחת... ) ואני בודק אפשרות לרכוש מחשב חדש. קצת מפחיד הנושא של AMD עם הקרור המאסיבי (אם אדליק מזגן על חום בחדר, הוא ישרף...? ) אני צריך מחשב חזק לכל האפשרויות מאופיס דרך תכנות ועד משחקים לא תהיה לי בעיה עם AMD? אני יודע שמחשבי AMD יותר זולים ממחשבי אינטל (עם אותו מפרט +/-). יש לי P2-400 של אינטל והוא עובד למעלה מ-5 שנים בלי הפסקה, הוא של החברה האמריקאית gateway 2000 (מייצרת מחשבים מצויינים, וגם DELL). תמיד רכשתי מחשב מותג למרות שזה עולה יותר יש אחריות ל- 3 שנים ולמעשה כמעט ואין תקלות. בקיצור אני אשן בשקט עם אקנה AMD? פשוט שמתי לב שהפורום מדבר בעיקר על AMD אז אשמח לקבל עיצה ומידע. תודה

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  19. הייתי רוצה שתעזרו לי עם מפרט למחשב בעיקר למשחקים (כבדים ביותר) שיחזיק לי כמה שיותר זמן הערות בלי מסך,רמקולים,מקלדת,עכבר כרטיס מסך חזק קירור טוב לוח אם שיתמוך בזיכרון מסוג DDR3 (לעתיד) וכל הדברים שאפשר לחסוך בהם... זתומרת אם אפשר להביא נגיד לוח אם שהוא המינימום של המינימום של מה שאני צריך אבל בכל זאת יתמוך DDR 3... (רק במעבד,כרטיס מסך זיכרון וקירור לא לחסוך) ובקשר לסדרה 9 של ניוידיה אני מתלבט אם כדאי או שהם לא שווים... או שכדאי בכלל רדאון.. תודה מראש.. אם צריך להוסיף משהו תודיעו

• 14 תגובות
    • 875 צפיות
  20. טוב אז ככה הזקן יתאבד בגלל החום (גם ככה היה קרור גרוע והמחשב מיושן) אז אני מחפש מחשב שיעמוד בדרישות האלו 1-לא רוצה כלום של גיגביט רק חברות כמו אסוס וכו 2- 4 גיגה זכרון 3-לא צריך ציוד עיקפי או מסך 4-כן צריך כרטיס קול מותאם למשחקים וכרטיס טלוויזיה (בכרטיס טלוויזיה תמיכה בויסטה וכניסה אנלוגית) 5-לא מעונין בOC אבל אופציה כזאת לעתיד תיהיה נחמדה בכל מיקרה שהרכיבים יתנו ביצועים טובים מהתחלה 6-לא צריך RID בכלל או איך שקורים לזה ככה שארד דיסק יחיד 7-כונן צורב DVD אחד וכונן DVD אחד עדכון זה מה שסגרתי אליו בנתיים

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  21. בעקבות לבקשה הקודמת התקציב מאפשר לי להוסיף עוד 500 ש"ח מקסימום 600 ש"ח אם זה שווה את זה, תראו חבל לי סתם להשקיע על מחשב יותר מידי כי כמו שרשמתי באשכול הקודם המחשב בעיקר למשחקים פשוטים בוואלה כיף של אחי הקטן ועבודה רגילה באינטרנט, ואני גר עם אבא שלי אז שאני בא לאמא שלי שאני יוכל לשחק במשחקי רשת בעיקר, ולא משחקים כבדים כך שלא צריך מחשב יותר מידי טוב. תשמעו, אם אפשר בפחות כסף אז תעשו העיקר שהמחשב יהיה מספיק טוב על מנת לשחק במשחקים כגון: MU, PRISTONTALE, Rohan online, Rakion, CS 1.6 CABAL Online. ומשחקים רגילים בגראפיקה של: GTA San Andreas. לא צריך יותר מזה! אני לא יתחיל לשחק crysis וכאלה.. אני גם לא אוהב את המשחקים האלה אני רק ישחק במשחקי רשת כגון אלו שרשמתי למעלה. ואמרו לי …

• 13 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by dodihob,

מקווה שזה הפוסט האחרון שאפתח ואהיה סגור ומרוצה מהבחירה. (סליחה עקב ריבוי הפוסטים, לא תהליך פשוט רכישת מחשב בתקציב) מה שכן, במשך התהליך קראתי המון ביקורות, הבעיה כי המפרטים בחו"ל שונים, וכמובן גם התקציבים. מטרה: לימודים, הקלדה, צפייה בתכני 1080p וכן הרצה של סרטים על LCD חיצוני, רצוי שההתנהלות והרצה של תכנים תהיה מהירה. גודל מסך: עדיפות ל-13.3, 14 גם אפשרי אך פחות מועדף זמן סוללה: סביר, 5 שעות בפעולות אופיס ללא wifi כונן קשיח: אין דרישה מסויימת לגודל, שיכיל לפחות למערכת הפעלה כונן SSD. כונן dvd: אין צורך מערכת הפעלה: windows 8 אחריות: 3 שנים דגשים נוספים: רצוי מחשב Ultrabook, דק וקל יחסית, דגש על איכות בנייה, עיצוב טוב, שקט ולא חם. תקציב: עד 4K ש"ח, אך עדיפות לתקציב נמוך…

23. Started by p-o-i,

שלום לכולם.. אם אפשר בבקשה מישהו פה יכול לבנות לי מפרט לכונן...רק כונן...ב1800....אפשרות לחרוג 2000.... תודה לכולם...

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  24. שלום, בניתי באתר SKYPC את המפרט הבא מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤365 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤353 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤249 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-2GBPK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤890 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 קורא כרטיסים Jsp-Tech ¤47 כמות:1 http://skypc.co.il/p…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  25. נשארו לי כמה רכיבים מהמחשב הישן שנפח את נשמתו לפני מספר ימים (זה היה רק עניין של זמן). מעבד Q6600 (שאני מקווה שעדיין תקין). זכרונות 4X1024MB. אין לי בעיה להשתמש רק ב 2. כרטיס מסך 4830 ספק 550W 3 דיסקים של 320GB המיועדים ל raid שאני משאר שאשמור 2 מהם. מערכת הפעלה Vista 64bit ultimate ממה שנשאר (בתקווה שהכל עובד) אני רוצה להרכיב מחשב בכמה שפחות כסף, שישמש להורדות, ולראות סרטים בטלויזיה בבית (1080p). כמובן, בכמה שפחות כסף וכמה שיותר קריר. רעש פחות מפריע.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.