ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,339 דיונים בפורום זה
-
אני טכנאי מחשבים בעבר ועדיין מרכיב ומתקין לחברים ומשפחה מחשבים וכל מיני שטויות מסביב אז יש לי מושג מה הולך בעולם הזה חבר טוב שלי (שלא מבין במחשבים) צריך מחשב לעריכת וידאו (צלם חתונות, עורך וידאו וכל זה) השאלה היא אם לקנות מ pcpower.co.il (בטח יש עוד אתרים כאלו אבל לא יצא לי להתקל בהם) שבו מכריזים בגדול שהם מורידים ממך את כל כאב הראש של הרכבת מחשב, או לקנות חלקים מ ksp (את אותם החלקים בגדול ש pcpower מציע) ב 1000 שקל פחות (לפי בדיקה חפיפה שעשיתי) כשגם שם אני יכול לבחור ערכה מורכבת (ערכות מחשב לגיימר) ולבקש מהם שירכיבו לי את המחשב ויתנו לי אחריות על הקופסא כמו שהיא. הדגש הוא על כך שהחבר לא רוצה כאבי ראש, השאלה היא אם ההבדל בשירות (תכלס שניהם נותנים אותה אחריות) שווה 1000 שק…
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, המון טאבים פתוחים עם וידאו ומוזיקה, עריכה גרפית בעתיד, HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס- פרנסה, גרפיקה- פרנסה- עריכה- פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
[list type=decimal] [*]1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, משחקים של ילדים קטנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אמא שלי צריכה מחשב נייד, ומה שחשוב לה שהוא יהיה קל, ושהמסך יהיה גדול (~15 אינץ' זה בסדר). לא חייב להיות חזק (צריך להריץ Windows 7 ו-Office ו-Chrome בעיקר), עדיף שהסוללה כן תחזיק לפחות 4 שעות. התקציב הוא בסביבות 3000-4000, אבל גמיש אם יש משהו ממש טוב. יש למישהו הצעות טובות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
צריך לדעת כמה השילוש הבא שווה: E8400 + קירור : freezer 7 PRO Gigabyte EP43-DS3L 7GB RAM 800MHZ ואם כבר אני פה, אולי אפשר לדעת כמה הספק שלי שווה: Corsair 450W-VX
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 חריגה של 300 ... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולא להוריד באיכות אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המחשקים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה ומה שיצא בקרוב ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ביקשתי מפרט לפני חצי שנה בערך ובסוף יצא לא קניתי כלום, אז אני מבקש שוב כדי להיות בטוח שאני מעודכן בכל הדברים... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים וסדרות ב-HD, אולי משחקים קלילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וכד' (כבד), מטלב (מזדמן), SPSS (מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אבל אולי אתקין עליו משחקים כמו מנג'ר, לדוגמה. -אילו משחקים לדוגמא ישו…
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חייב את עזרתכם הוא עונה על רוב הרצונות שלי. יש מתחרים טובים שיש לכם להציע?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לבנות מחשב כדלקמן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K (או עפ''י ההמלצות) 2. מה שימושי המחשב?עיקרי בבית, יאגור את כל הקבצים לשימוש המחשבים הניידים בבית בדיסק הפנימי ובדיסק חיצוני (סרטים בלו ריי\fhd\אודיו באיכות בינונית עד גבוה מאוד\תמונות ואופיס) גיבוי לכלל הבית (לכונן חיצוני), צפייה ישירה בסרטים ובהופעות חיות, הורדות סרטים, העברת מידע ממס' מקורות במקביל-אינטרנט+כוננים חיצוניים\תיקיות. חיבור לרסיבר קולנוע ביתי ומסך פלאזמה fhd 54'' כמסך עיקרי, האזנה למוזיקה באיכות גבוהה דרך הרסיבר.חיבור ל2 מסכים כאופצייה (לא הקרנה במקביל). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? פלאזמה "54, רזולציה FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, HITMAN החדש, FAR CRY 3, NFS , ועוד מחשקים שיבואו בעתיד כמו SPLINTER CELL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי שום מחשב נייד בסביבות מחירים של 5000 ש"ח עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 650והתפשרתי על NVIDIA GeForce GT 635M, יכול מאוד להיות שזה טעות טיפשית כיוון שהכרטיס מהר מאוד יהיה לא רלוונטי לשוק, ואז יכלתי פשוט לקנות מחשב פשוט ב 3000 ש"ח ולוותר על חווית המשחק הקצרה שהוא יפיק.בכל אופן, זה רק אני או ש KSP ושניידר מחשבים מוכרים את אותו המחשב בכמעט אותו מחיר, רק שבשניידר אתה מקבל נפח זיכרון של 8G (!) בעוד ב KSP זה עומד על נפח של 4G , אם ישנו נתון נוסף ששונה ולא ראיתי אשמח לדעת!אם זה אכן ככה, אקנה כמובן משניידר המחשב באתר שניידר מחשביםhttp://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21285 המחשב באתר KSP http://ksp.co.il/?uin=17341
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, חדש בפורום והבנתי שצריך לענות לפי הסדר הבא, תודה מראש למי שעונה ועוזר! * מטרות המחשב - אופיס, גלישה, תוכנות של אדובי (99% פוטושופ ואילוסטרייטור), כל השימושים שצויינו הם יומיומיים. * גודל המסך - כ 14 אינץ' (או משהו ממש דומה כמו 14.1) * משקל רצוי - לא אקוטי, אני מפנטז על אולטרה בוק אז אני מניח שהמשקל נע בין 1.5 ל 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חושב, שיספיק לפחות לפגישה עסקית + נסיעה, כך שלא פחות משעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא מבין בזה, בגלל זה אני כאן * כונן CD/DVD - כן אבל אם יש מחשב ממש טוב שמתאים לי אני אסתדר גם בלי * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אין…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מעבד- Intel Core i5-3210M מסך- 15.6" High Definition (1366x768) WLED נפח איחסון- 500GB Serial ATA כרטיס מסך- 1GB AMD Radeon HD 7670M כונן- 8X DVD+/-RW Drive זיכרון 4096MB (1x4096) 1600MHz DDR3 אחריות- 12חודשי אחריות ושירות באתר הלקוח 3,271 ₪ http://www.dell-rev.co.il/Product/41252/Dell-Inspiron-N5520-I5-3210-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-15-6-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%9B-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-AMD יש משהו יותר טוב מחיר דומה? המחשב ישמש בעיקר אותי בעיקר ללימודים בתואר הנדסת מחשבים, אבל גם כמובן אינטרנט, סרטים וקצת משחקים פה ושם. אני רוב הזמן לא לוקח אותו איתי לאוניברסיטה אז המשקל לא מאוד מעניין אותי. יש גם אפשרות להרחיב את הזיכרון ל8gb ב300 שקל או אפילו ל12 או 16gb, כדאי להוסיף?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמאס לי לדחות את השדרוג כל הזמן אז הגיע הזמן לשדרג באמת ואני אזמין הכול שבוע הבא. זה המפרט העכשווי: AMD Phenom II x4 955 @ 3.8GHZ Scythe MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-usb3 8GB Kingston 1333MHZ Radeon HD5850 @ 880\1125 Crucial M4 128GB 1TB Samsung F3 + 750GB Samsung F1 Seasonic S12II 520w Coolermaster CM590 התקציב הוא 1500 עד 1750 מקסימום ~. אישית,חשבתי על לעשות ככה : שילוש חדש עם הכסף בשביל עוד ביצועים,מערכת קרה יותר,SATA3 וכל מיני שיפורים שאני מקבל בדור החדש,לצערי אני מוותר על OC אחרי הקנייה למכור את השילוש העכשווי + מארז וספק ולהוסיף במידת הצורך למארז שקט ואיכותי וספק מודולרי ושקט.(שקט זה דבר חשוב בשבילי כ…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה עבודה משרדית + עריכה חובבנית ב QBASE דרך כרטיס קול חיצוני שמתחבר באפיק FIREWIRE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). QBASE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי מתחילה ללמוד בקרוב והיא צריכה מחשב נייד, התקציב לוחץ ועדיף שהוא יהיה כמה שיותר זול.. מילאנו את השאלון אבל חשוב לי להדגיש כמה צרכים: אני יודע שבתקציב נמוך אין מה להתפנק אבל אם הוא יחזיק כמה שיותר זמן זה יהיה מבורך, וכן אם המשקל לא יהיה נורא מאוד. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אופיס, צרכים של לימודים ולא יותר מזה. * גודל המסך? 13.3-15.6... מה שנכנס בתקציב. אני יודע שה13.3 נוטים להיות לפעמים יותר יקרים, אבל מצד שני הם גם יותר קלים. אם יש משהו בגודל הזה שנכנס בתקציב אז אחלה, אם לא אז גם 15 זה בסדר. * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך. כנראה שהוא יהיה לפחות 3-4 שעות ללא טעינה אז אם …
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם בהרכבת מחשב לגרפיקה דו מימד (פוטושופ) עד 4000 ש"ח כולל מסך של 23 אינצ' בלי CD, עם USB כניסות מקדימה מה התקציב המקסימאלי? 4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - פוטושופ רזולוציה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מסך חובה. עדיף עם מקלדת, עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בנגן תקליטורים CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מחפש טכנאי למחשבים ניידים באיזור חיפה והקריות,מקצועי ובמחיר הגון תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מדובר במפרט שאמור להחזיק לאורך זמן כולל שדרוג מעבד והוספת כרטיס מסך פלוס אוברקלוק. כרגע יאוחסן בתוך מארז HAF932 ויחובר לטלויזיה 1080P 42" 600 הרץ של פנסוניק. לוח אם: Asus P9X79 מעבד: Intel Core i7 3820 קירור למעבד: Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler זכרון: Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 ספק כוח: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: MSI Radeon HD 7970 3GB הארד דיסק: corsair neutron gtx 240gb SSD מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניינת לקנות מתנה לבת זוג של מחשב נייח שיעבוד עם תוכנות כמו maya , פוטושופ וזיברש הבנתי שמחשב כזה עולה 5 אלף לערך, התקציב שלי נע בסביבות 2500 שקל.. אשמח לתגובה. תודה סיון
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי את המחשב הנייד הבא - http://ksp.co.il/?uin=17160. יש לי איתו בעיה, אני לא מצליח להגדיר את הכרטיס מסך של AMD. משום מה כל הזמן רק הכרטיס מסך של אינטל פועל. גם כאשר אני מפעיל משחק, הוא נתקע ולא מחליף ל-AMD. ניסתי להוריד דרייבר מאתר של AMD, אך הוא טוען שהחומרה לא נתמכת. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 ,assain creed 3, hitman 5 וכל המחשקים המתוכננים לצאת בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי להלן המפרט שלי (כרטיס מסך - GT630) למיטב הבנתי צוואר הבקבוק הוא המעבד. צריך גם להחליף לוח אם כדי שיתמוך, בסה"כ אני מתכוון לשלם עד 1300 שקל יש הצעות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח אבל אם אפשר שלא אז לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אינטרנט תכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: far cry 3 crysis 2 gta 4 bf3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5אינץ 1920X1080 (אני לא חושב שאני ישחק על רזולוציה כזאת מכיוון שידוע לי שהמשחקים בתקציב כזה מן הסתם יעבוד לא כמו שצריך אז הרזו…
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים אונליין באיכות DVD ו-HD, עריכת תמונות בתוכנות פשוטות כמו פיקסה, סקייפ. * גודל המסך? 15.6'' * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יחובר לשקע החשמלי בעת שימוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) חיבור לטלויזיה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?לא יהיה בשימוש * כונן Bluray? לא נחוץ כלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, במידה וימליצו לרכוש את הנייד בחו"ל, שיהיה ניתן לשמש בארץ אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? חובה שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה ואופיס, עדיפות לוינדו…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-