ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני לומד במקום שלא נותן הרבה אפשרויות לחיפוש באינטרנט ובגלל זה אני לא עושה מחקר בעצמי, אני גם לא אוהב כאלה שעושים את זה אבל אני נאלץ ליפול עליכם... עקרונית אני רוצה מחשב עד 13 אינצ' [כולל אע"פ שזה יקר מדי] שאני יוכל למצות אותו כמה שאפשר מבחינת עבודות ומשחקים בינוניים. הוא גם יריץ אובונטו אם זה משנה. עקרונית שני הדגמים שראיתי בריפרוף זה 1201N וDELL 11Z הראשון עם יון והשני עם מעבד כפול ליבה. יש עוד דגמים מומלצים במחיר? הatom 33 חזק או שהוא סתם אטום מעפן?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי למשהו יש נסיון עם רכשית רכיבים להרכבת מחשב מאמזון? כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 23' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא בטוח ואם אני יעשה כבר זה יהיה לכרטיס מסך אבל קודם כל צריך הצעות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ועבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הFPS החדש (Battlefront, battlefield 1, Witcher 3, Fallout 4..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 בנתיים, אולי בעתיד 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי Asus p4p800se Intel p-4 2.8E Thermaltake Spark7+Xaser Edition 2xGeil 512m 400ddr cl2.5 Gigabyte R9600 128m W.D 80GB 7200Rpm 8m ata DVD LG RW GSA-4167B Asus 52x32x52 1.44 mitsumi Supertalent FullTower CoolerMaster 380W raZer Diamond Black sTeel 4d Samsung 763mb Creative inspire 2500 2.1 מה לקנות כדי שהמערכת תתאים לצרכי גיימר אני מתכוון להריץ Half-Life 2 Battlefield 2 ועוד משחקים שיצאו בהמשך ב 1024x768 ומקווה שאולי גם עם פילטרים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות את מחשב נייד מהדגם לעיל, זאת מכיוון שיש ברשותי כבר מחשב אחד כזה ואני רוצה שהסוללות והמטענים ישמשו את שניהם. לפי בדיקה שלי (בזאפ) המחירים נעים מ4000 עד 8000 שח, מה שחשוב לי הוא לא המחיר הנמוך ביותר, אלא השרות שאקבל לאחר קניית המחשב. אני מעוניין בשרותי תמיכה וטכנאות עד בית הלקוח, עדיף עם התחייבות לזמן תיקון(SLA). בקיצור שירות ברמה גבוהה. מי יכול לספק לי שירות כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, במרץ קניתי את המחשב (מצ"ב למטה מפרט שלו - נקנה בTMS) הדרישות החדשות שלי הם: 1. הגדלת נפח הHD לאחד של 4 טרה ( או הוספה של עוד 2 בנוסף לקיים) 2. שיפור במהירות קריאה וכתיבה אל הHD ובכלל המהירות של טעינת התוכנות (כולן שמורות על הssd) אני מחפש הגדלה ושיפור היות ואני צלם ועובד עם כמות גדולה של תמונות דרך לייטרום/פוטושופ ואני רוצה שהכל (שמירה של התמונות בהארדיסק/טעינת התמונות/ מעבר בין תוכנה לתוכנה וכ״ו) יטוס. נאמר לי שהבעייה היא שהלוח אם שלי בסיסי יחסית ואם אני אשפר אותו ניתן לחבר HD ברייד (לא שאני יודע מה ההבדל בין החיבור הרגיל שלי היום לרייד). אשמח לעזרתכם בשיפור, תקציב - בסביבות 2000-3000K. מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 ק…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש למישהו במקרה כונן קשיח SATA או זכרון DDR2 ללפטופ ? אני שואל כאן כי זה דיי דחוף האמת. אם אתם במקרה לא צריכים אותם... או לחילופין - אפשר להחליף עליהם דברים אחרים... זה ממש יעזור! אפשר לפנות אלי במייל הבא shernoam AT hotmail.com תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 5,000 ש"ח, חריגה של 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?: אין צורך ב-SSD או בכונן קשיח. המחשב הקודם כולל קירור מעבד cooler master hyper 212 שאני חושב שאפשר להשתמש בו....? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב: חשוב אבל לא קריטי מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?: אין צורך מיוחד באוברקלוק, אבל אם יהיה משתלם לעשות מפרט עם אוברקלוק אז אין בעיה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: לא. העיקר שייצא כמה שיותר זול. גרים בא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב לשימושים חצי עסקיים. נקודות חשובות להשוואה: ביצועים, איכות ושירות. מתלבט בין שני המחשבים הבאים: DELL VOSTRO 3500 מעבד: i5-560M כרטיס מסך: GeforceT 310M http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-n560m.htm LENOVO EDGE 15 מעבד: i5-450M כרטיס מסך: ATI Radeon 5145 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=11130 לשניהם דיסק 500GB 7200 Rpm ו-3 שנים אחריות (ל-DELL בבית הלקוח)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט לקניית מחשב נייד חדש למטרת לימודים, שימוש בגרפיקה ואינטרנט (אלחוטי). התקציב שלי הוא בסביבות ה- 5000 ש"ח. אני רוצה שתיהיה לי בעתיד אפשרות להשתמש עם ווינדוס ויסטא שמתוכנן לצאת. וגם שמעתי שצריכות לצאת טכנולוגיות חדשות. האם לקנות עכשיו או שכדאי לחכות עם הקנייה? תודה מראש, גיל. נ.ב: ראיתי את המחשב הזה. מה דעתכם. http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=10267477
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קיים: 1080ti ssd m.2 750W spu case phantek p350x מסך ASUS ROG Swift Curved PG348Q 3440x1440 מטרה: גיימינג בגרפיקה מלאה אובקלוק מערכת, מה שניתן עם התוכנה שמגיעה עם הלוח מבקש המלצה לחלקים הבאים: מעבד, לוח, זכרון מנסה לא לבזבז, אך מעדיף מחשב שיחזיק יפה גם בעתיד, לא מתוכנן שדרוג בקרוב אגב, יש אפשרות לקנות באילת תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הלפטופ הוא לחברה שלי ,היא בעיקרון די סגורה על SONY בעיקר בגלל העיצוב והיופי שלו חח מה אתם אומרים על ה Sony Vaio VGN-NR270N/S ?מחירו ב KSP כ 4000 שח דבר ראשון למה הוא כזה זול ?האם משחקים פשוטים כמו SIMS יעבדו אליו ?יש לו כרטיס רשת ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד קומפקטי (לא משקולת פלסטיק בגודל 15.6) אני מעוניין במחשב שיהיה מספיק חזק כדי להחליף את המחשב שלי בבית (שיש לו סך הכל מעבד E5200 ו4gb זכרון) כשהוא מחובר למסך ומקלדת חיצוניים ושיהיה נוח לקחת אותו איתי במקרה הצורך לצבא מתי שאני יסגור וכאלה. דרישות: לא צריך כרטיס מסך טוב, שיהיה משהו בסיסי שמריץ 720P. עדיף שלא יהיה צורב - סתם משקל מיותר. שיהיה כמה שיותר דק ובצבע שחור או מתכתי, לא פלסטיק צבוע לכסוף (שזה הדבר הכי מגעיל שקיים ). bluetooth - עדיף שיהיה מובנה שיהיה לפחות 2gb זכרון עם אפשרות ל4. שיעלה עדדדד 2500 שקל רצוי מאוד שיהיה מבוסס על i3 אבל אם יש core2due ממש משתלם ומאוד איכותי פיזית אני אשקול גם את זה. שיהיה איכותי, שירגיש יוקרתי ולא קקה ס…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות עם keypad (המספרים בצד) עם Windows 7 כמובן. ואין דרישות נוספות מיוחדות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשבים לשימוש כללי עם מעבד חזק והרבה זכרון -- אני לא מתכון לעשות שימוש לגימינג אבל אני רוצה לשמור את האפשרות להוסיף כרטיס מסך בעתיד ולהעביר את המחשב הלאה. הרכבתי מספר מפרטים לפי ההמלצה הכללית באתר, אבל אני לא בטוח לגבי הפרטים ואנחנו יודעים ש the devil is in the details מספר שאלות לגבי המפרטים: 1. שמתי לב שבהרבה מקרים המחירים הממולצים באתר נמוכים מהמחירים באתרים השונים, ושבאתרים שונים מחירים עבור אותם חלקים יכולים להיות שונים דרסטית. זה בסדר? 2. אף פעם לא השתמשתי במארז micro-atx האם הוא יתאים לדרישות שלי, והאם הספק שבחרתי מתאים? --ואולי כרטיס מסך בינוני בעתיד הרחוק. 3. קירור למעבד, הייתי בחנות היום והמליצו לי לא ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בהרכבת מחשב ללא מסך וללא ציוד הקפי בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא חריגה מהתקציב. ללא מערכת הפעלה. השימוש: משחקים עבור ילד בן 11. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב בתקציב של 3000 עד 3500 שימוש של אינטרנט ,קצת עבודה משרדית ובעיקר לתכנות בסביבות עבודה עיקריותVisual Studio, eclipse - שימוש תדיר לעבודה וללימודים. אני מאמינה שאני ירצה לחבר אותו למסך בסביבות ה 19-21.5 אינטש בערך הגרפיקה שאני צריכה בנונית עד נמוכה בלי משחקים. מערכת הפעלה win8 לא צריך לכלול אופיס מינימום זיכרון GB4 מינימום דיסק קשיח GB500SSD מעבד לפחות i3 שיהיה עם כרטיס רשת אלחוטי טוב. אחריות של שלוש שנים או של שנה עם אפשרות להרחבה חשוב לי גם מחשב קל שישקול בין 1 ל1.5. בלי כונן לדיסקים ומסך קטן עד 13אינטש (מסך מט לא מבריק). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להריץ משחקים חדשים (בעיקר call of duty modern warfare2) על המחשב שלי, ואני חושב שהכרטיס מסך זה הדבר המרכזי שלא נותן לי להריץ את המשחק. מפרט המחשב שלי לפי אוורסט: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name User Name Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Unknown System Memory 2037 MB BIOS Type Award Modular (09/07/07) Communication Port יציאת תקשורת (COM1) Communication Port יציאת מדפסת (LPT1) Display: Video Adapter Intel(R) G33…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מפרט שאני רוצה אבל יש התלבטות לגבי הלוח/כרטיס מסך מעבד - Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz דיסק קשיח - 500GB (איזה כדאי?) זיכרון - קינגסטון 2 ג'יגה צורב DVD LG X 22 מארז -ATX ספק - HEC TRT 400W (איך הספק הזה?) מקלדת פשוטה ועכבר לוג'יטק USB ולגבי לוח/כרטיס מסך אני מתלבט בין: GA-EP43-DS3L + כרטיס nVIDIA GeForce 9400GT 512MB או - GA-EG43M-S2H ובלי כרטיס מסך (לא נכנס בתקציב) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388955.0
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם אתם אחלה פורום אנשים טובים יש פה עקב שהמחשב הישן שלי מת אני החלטתי לא לתקן אותו וכבר לקנות חדש מעוניין במחשב חזק למשחקים וגם לעריכה וידאו אני מעוניין להריץ את ויסטה תודה מראש!!! לא מתוכנן לעשות OC יש אפשרות לחרידה אבל לא רצינית עכבר ומקלדת ורמקולים יש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, חבר רוצה לקנות מחשב חדש אבל אין לו יוזר באתר אז הטופיק הזה בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל ה- 4,000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב- 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בסרטים, תוכנות אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב לא מיועד לתוכנות מסויימות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4, Evolve ,call of duty advanced warfare. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב חדש עומד להיוולד , אבל אני עדיין עובד על ה"דנ"א" שלו ???. נתון שאשמח אם תקחו בחשבון קשור לעובדה שעיקר השימוש המשחקי שלי במחשב סובב סביב MMO בשם Eve Online. אחד הדברים הידועים ביותר לגביו הוא שהוא מאד אוהב לכתוב, והרבה, לזכרון, ולא רק לנדיף. למיטב הבנתי כונן SSD משפר מאד את הביצועים של הקליינט. אין ספק שכרטיס מסך אמור להיות אחד החלקים היקרים, אם לא היקר במפרט הזה, וזה בסדר. עם זאת, אם יש "פשרת" SLI אני מוכן להקשיב. למרות שהשמשחק אינו תומך ב-dual screen אני מתעתד לשחק על המחשב עם יותר מקליינט אחד (Dual accounting). לצורך העניין יש לי כבר מסך אחד שרכשתי לפני פחות מחודש - "24 של LG. עם זאת, אני מעוניין במסך נוסף בגודל דומה. למעשה, אני מעוניין בשני מפרטים - האחד הוא מע…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? - עד 7000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לימודים, משחקים דיי כבדים מידי פעם, צפיה בסרטים, עריכה גרפית בתלת מימד (דורש כרטיס מסך חזק). 3. גודל המסך? 15.4 4. משקל רצוי? לא קריטי. עד 3 קילו. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל לא יזיק שעתיים וחצי +. 6. יציאות מיוחדות? HD, esata לא קריטי 7. בלוטות? עדיף. לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה. עדיף יותר. 9. צורב כןDVD? 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. חשוב אחריות לשנתיים לפחות. עדיף 3. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא דרישות חומרה: מעבד penryn של אינטל (45 ננומטר). כרטיס מסך חזק: ati mobility radeon 36xx ומעלה או nvidia 9600m gs ומעלה. בהתאם לבנצ'מארק הזה: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Card…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מרכיב מחשב לבן דודי בן ה-10, שעיקר השימוש יהיה משחקים חדשים. הצלחתי להגיע למפרט הבא, אשמח אם תתנו לי הערות לשיפור (ובמיוחד מקומות לחסוך בהם, התקציב קצת לחוץ) מסך: [..] SAMSUNG 23" 2333T WIDE C-PVA PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח - זמין במלאי ₪694 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2300 2.8Ghz - TRAY ₪775 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 ₪540 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪110 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪703 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪273 מקלדת: [..] LOGITECH DELUXE 250 BLACK - USB - זמין …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-