ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אשמח לקבל עצות לגבי מפרט למחשב לצורכי גרפיקה. התקציב הוא עד 4500-5000 התוכנות בשימוש הן: פוטושופ , פלאש , דרים וויבר ועבודות גרפיקה ואינטרנט (משחקים - מנג'ר..;-) תודה לעונים :-) נ.ב לא חשוב לי איך הוא נראה , וגם אין צורך בציוד היקפי (כלומר בלי מסך , מקלדת עכבר וכ''ו) 1. מה התקציב המקסימלי? - עד 5000 ש''ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לצורכי עבודות גרפיקה - פוטושופ , פלאש ודרים וויבר בעיקר , ובכלל עבודות אינטרנט , לשם פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדו…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:AR15: כמה מחשב כזה יעלה לי ??? gforce 4 ti 128 mb 512 rdram win xp 2400מגה הרץ כרטיס קול טוב אבל לא כל כך
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מנסה לבנות מפרט מאוזן עבור הצרכים הנ"ל. העיקרון הכללי - מחשב חזק מרכיבים איכותיים שיחזיק מס' שנים ללא OC וללא שידרוגים. המחשב האחרון שבניתי בעזרת האתר החזיק בערך 4-5 שנים (אבל עליו אני לא מריץ מכונות וירטואליות) לגבי האיזון, אני בעיקר מתלבט לגבי המעבד ומה שנגזר מכך (7 או 5) מול ההשקעה בכרטיס מסך (הכיוון הכללי הוא Radeon R9-280X 3GB, אבל פתוח להצעות) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. לצורך לימודים \ ניסיונות אני רוצה להריץ עד 3-4 מכונות וירטואליות חלשות (בעיק…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה ייעוץ והצעות לגבי מפרט מחשב עד ה3000 ש"ח גג, רצוי קצת פחות, ללא מסך. הדרישות המינימליות שלי: הלוח אם צריך להיות של חברה אמינה מספיק, תאימות ל 64 AMD מהמעבדים החדשים (לפחות 939, כאלה שאני לא אתקע אם ארצה לשדרג), תמיכה בSATA II, כרטיס קול מובנה סביר (רצוי לפחות 5.1), תמיכה בEthernet, PCI EXPRESS. מקווה שאלו לא דרישות גבוהות מדי למחיר הזה. בקשר למעבד, חייב להיות AMD64. זכרון - מ512 זה טוב, עדיף ג'יגה אבל גם ככה יש לי דרישות גבוהות לתקציב הזה. כרטיס מסך - ג'יפורס בתקווה למשהו שהוא מעל ל6600GT למרות שאהיה מאוד מסופק גם ממנו. דיסק קשיח - 80 ומעלה. מארז - כל עוד יהיה בו ספק שהוא בסדר אז אחלה, לא אכפת לי יותר מדי מעיצוב למרות שהיי, זה תמיד נחמד ציוד היקפי…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב שולחני חזק למשחקים לגיימר בינוני ומגוון שמושים אחרים. אבקש מכם הצעת מחיר סופית במחירי מזומן למחשב לפי המפרט הבא. המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים . ארצה להשאר בהשקעה של עד 3500 ₪ על המחשב כולו. רשמתי מפרט עקרוני עם שאלות ליד כל רכיב אך אם יש המלצה לחלופה במחיר דומה אשמח לשמוע. חשוב שהמחשב יהיה שקט אך שיכול לעבוד במאמץ עבודה מתמשך עם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. מאידך איני רוצה להשקיע יותר מדי במארז ובספק מעבר למשהו אמין וטוב. אשמח לשמוע הצעה למארז טוב ברמת מחיר סבירה כרטיס מסך – אמור לשמש למשחקים ברמה בינונית אך ארצה להשאר ברמה של עד 500 ₪ לא ארצה להשקיע מעבר לזה בכרטיס. רשמת…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש רכשתי מחשב DELL STUDIO 1555 עם הכרטיס מסך של ATI 4570, התקנתי עליו את מערכת ההפעלה WIN7 ואחרי זה התחלתי להתקין דרייברים, שאותם אני הורדתי מהאתר הרשמי של DELL, כל הדרייברים הותקנו כתיקנם חוץ מהדרייבר של הכרטיס מסך, הוא פשוט לא נפתח, אני לוחץ על הקובץ והוא אומר לי שיש שגיאה... האם יש פה עוד מישהו שנתקל בדבר דומה או מישהו שיכול לעזור לי? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש כבד בתוכנות כמו premiere ו- after effects, ללא שימוש למשחקים. ניתן להשתמש בכל התקציב, 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן ואין מי שמתמצא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרי…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי תכרטיס מסך Gigabyte GTX 760 Windforce OC 4Gb ככה שבניתי מפרט ללא כ.מסך המפרט הוא לגיימינג ורציתי חוות דעת מאנשים מבינים ברשותי מסך ASUS 3D Rdy שמריץ 120HZ 23inch הינה המפרט מעבד: [..] INTEL 3770K : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.5Ghz - TRAY ₪1513 לוח אם: [..] ASROCK Z77 EXTREME4 ₪778 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB DDR3 1600 1.5V CL10 ₪420 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER STORM SCOUT w/o PSU ₪366 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER 2 625W ₪397 קרור למעבד: [..] SCYTHE GRAND KAMA CROSS ₪191 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 1TB SATA3 - זמין במלאי ₪337 הרכבת מחשב: [..] קניית מוצרי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב עבד מצויין ובלי שום בעיות עד אתמול. באתי להדליק אותו והוא לא נדלק, חיברתי את המטען וגם החיווי של הטעינה לא נדלק! הדבר היחידי שנדלק כאשר אני מחבר את המטען זה הלד ליד שקע הטעינה. אני מפספס פה משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מבקש מפרט להרכיב מחשב לפי הפירוט הבא : מה התקציב המקסימלי? עד 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר. אך לא פחות מ 1500 ש"ח כי יש גבול גם כמה אפשר לרדת. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שימוש ביתי בלבד.- אינטרנט אופיס משחקים קלים צפייה בסרטים ותמונות עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט חשוב אך לא קריטי הוא לא יושב לנו בחדר. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא. יש לי חלונות 7 שאני אתקין עליו. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. לא, גם ככה ישלחו אותו. דרושה חנות אמינה שהרכיבים בה יהיו הזולים ביותר. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAI…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב, ואני לא יודע איך מבקשים בפורום הזה אז פשוט העתקתי טופס מפורום אחר, אני מקווה שזה בסדר [= תקציב מהו תקציב לשדרוג המחשב? כ700 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? אולי 200 מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.הכל במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? כמעט בטוח ש32BIT *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. מפרט נוכחי נא פרטו את כל המפרט הקיים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זיכרונות, דיסק קשיח, ספק, מארז. מ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה lenovo 6078 flg או משהו כזה אני רוצה למכור אותו לחבר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X2 550 Box ¤553 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם Asus M4N78 PRO ¤462 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941012 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 PCIe ¤658 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=471846200-9566 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤151 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי כבר הפך לדינוזאור ואני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש התקציב שלי הוא עד 3,000 ש"ח (לא כולל מסך וציוד היקפי) אך אני לא רוצה להוציא כסף מיותר על דברים שאני לא באמת צריך. ניסיתי להרכיב מחשב בעצמי אבל העיניינים הסתבכו מאוד מאז שקניתי את ה-Pentium MMX 200Mhz שלי... לכן אני פונה לעזרתכם, אלו שנשארו עם האצבע על הדופק ולא נשארו כמוני בימים שהיה מארז אחד, ספק כוח אחד וקירור בכלל לא היה בלקסיקון. להלן השימושים שאני עתיד לעשות במחשב: * אופיס, אינטרנט (אלחוטי), מוסיקה, סרטים, משחקים קלים עד בינוניים מינוס. בעיקר סרטים, מוסיקה ואופיס. * ציוד היקפי - יש לי כבר ציוד מצויין. חשוב לי רק יציאה קואקסלית בקרטיס קול בשביל להיתחבר לרסיבר. * עיצוב, קירור ושקט - העיצוב לא חשוב עבורי…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב גיימינג בתקציב של עד 4000 שקל. איזה מהמפרטים האלה עדיף? מחשב של Startpc supreme 3 מעבד + מאוורר Intel I5 6500 3.2Ghz + Zalman 5X לוח אם Gigabyte B150M-D3H זכרון Kingston 8G FURY 2133Mhz DDR4 CL14 דיסק קשיח Seagate 1T 3.5'' SataIII Barracuda 7200RPM כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX1060 6G D5 G1 GAMING מארז Zalman Z3 PLUS 4x120mm LED Fan + Controller ספק FSP Hyper 500W Active PFC 85 Plus 5 Years Warranty אני רוצה לשדרג את המחשב הזה ל 16GB RAM ולהוסיף .SSD 120G EVO 750. זה אמור לעלות כולל שדרוג…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. יכול לקנות בלונדון רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות, הרצת משחקים לא חדישים במיוחד, צפייה בסרטים 4K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? קטן יחסית. חשוב שהמחשב יהיה קל להסתובבות, אבל שהמקלדת תהיה עדיין נוחה לכתיבה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מבצע בימים אלה הזמנה מחו"ל ואני מתלבט בין שני מחשבים , המיועדים בעיקר לגיימינג ולעבודה שוטפת מהירה. שני המחשבים הם: 1. http://www.ecomelectronics.com/prodinfo.phtml?id=3536 2. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=XQKCT0FT3TI1PKC4D3DFAGA?skuId=9036483&type=product&id=1218011399812 ההתלבטות היא קצת קשה , מאחר ושניהם מחשבים חזקים יחסית, לגבי המסך , זה לא ממש משנה לי הגודל , אין לי בעיה עם ה 15.4 או ה 17. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-10000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר, Diablo 4, Arma 3. מסך 144Hz ברזולוציה 1440p (אולי ישודרג לפני שדרוג המחשב הבא) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן קשיח 2TB+4TB לאכסון מדיה ומסמכים כנראה יכולים לעבור מהמחשב הישן. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא על חשבון ביצועים ולא אם העלות מוגזמת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB+ קירור שמורכב עליו ראם 4GB כונן קשיח 500GB צורב סטנדרטי של LG מארז Ez Cool H-60 ספק כוח SeaSonic 520W
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט חמחשב שקט לעבודה בתכנות ומשחקים קלים לא כולל מסך רק מסקאי מחשבים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... תקציב: 2500 ש"ח צורך: מפרט מחשב ללא אביזרים נלווים וללא כונן DVD. אמנם התקציב דל, אבל אני רוצה תמורה הולמת, לכן אני יכול להתפשר ואני מסתפק ברכיבים לא הכי חדשים שיש... כלומר, אסתפק בזיכרון DDR2 ומעבד ללא טכנולוגיית ה i7 החדשה וגם לא כרטיס מסך הכי טוב. מה שבאמת חשוב לי שבעוד שנה-שנתיים אוכל לשדרג לרכיבים הכי חדשים שיהיו, או כמעט הכי חדשים - כלומר הלוח אם צריך להוות תפקיד מרכזי במפרט הזה. לגבי השימוש, אני כן משתמש רציני, אני מריץ לפעמים מכונות וירטואליות, משחק משחקים, וכמובן ניגון סרטי HD. חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר. וזיכרון מספיק כרגע 2GB, אם אפשר לדחוף 3 מה טוב. לגבי חומרה ספציפית, אני אישית ממש בקטע של intel ו - nvidia בכל הנודע למעבד ולכרטיס מסך, אבל אתם מ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש עיסקי. השימוש הוא לצורכי הצגה בתנאי תאורה קשים (בחוץ) של מסמכים ותמונות. על זמן הסוללה להיות ארוך ככל הניתן, ויכולת חיבור למסך חיצוני לצורך הצגת סרטים (בבית - HDMI רצוי..). חשבתי על המחשבים המוצגים בנושא עקב הצ'יפסט הטוב שיש לשניהם PM55. אשמח להמלצות לגבי יתרונות וחסרונות של כל דגם, או המלצות לדגמים נוספים. תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד ויש לי כמה דגמים שאני חושב לקנות אבל אני לא יודע איזה מהם לבחור אולי אתם תוכלו לעזור לי בהחלטה הדגמים הם של HP: 1. dv6-2155dx http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Espresso+Black/9700732.p?id=1218152460131&skuId=9700732 2. dv4-2165dx http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Mocha/9705373.p?id=1218154380159&skuId=9705373 3. dv4-2155dx http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Black/9707468.p?id=1218154720995&skuId=9707468 4. …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : MATLAB, הרצת סימולציות, תכנות, שימוש לסטודנט באוניברסיטה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? קל , לכל היותר 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות * בלוטות? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אחריות 3 שנים חובה: I5 מסך מט. תקציב עד 4500 ראיתי את asus zenbook ux31a שאני יכול להשיג במחיר 4300. האם מחשב זה יעבוד ללא בעיות עבור השימושים שלי? או שלא? הכי חשוב לי שהמחשב לא יקרטע וגם אם אני אריץ סימלציות בינוניות + הוא לא יתקשה לעבוד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-