ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אבל אך ורק עם ההבדל משמעותי. עד 2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC, כלומר, אינטרנט וסרטים ב1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? למפרט חייבת להיות יציאת spdif בין אם זה coaxial או אופטי, חייב את היציאה הזאת בשביל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים (תכנות) ובנוסף שימושים כלליים כמו סרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 13-14" אם אפשר בתקציב אז גם מסך מגע. * רזולוציית המסך? לפחות 768*1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות כי אני אעבוד איתו הרבה מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב - לפחות 5 שעות של גלישה באינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי ssd או עם אפשרות להרכבת ssd, לפחות 128 gb * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות 3 שנים תהיה מועדפת מאוד. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, עדיף. * האם יש לכם ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב? 6500 ש"ח במזומן שטרות כסף 2. מטרות המחשב? עריכת וידאו כבדה מאוד HD,עריכה כבדה בפוטושופ ופלאש. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: דרוש מסך 22 אינץ' תומך FULL HD. וגם רמקולים סבירים, רמקולים בסביבות 400 ש"ח. דרוש גם סט של מקלדת ועכבר אלחוטי MICROSOFT LASER DESKTOP 3000 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אין צורך בכרטיס קול איכותי (מספיק המובנה על לוח האם). דרוש צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1 Intel Core I7 950 3.06 GHz 45nm - TRAY 1 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 1 GIGABYTE GA-X58A-UD3R (X58) i7 Nehalem - ATX 1 3x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 1 PowerColor ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL 1 NZXT Guardian 921 3X12cm - WINDOW - NO PSU 1 seasonic s12ii 620w psu מה אנחנו להגיד?! שבוע טוב... =]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב נייד לעבודה מחוץ לבית אופי העבודה כולל תיכנות וכן הרצת חישובים מדעיים כבדים (כדוגמת super pi) המסך צריך להיות "15 והמעבד ארנדייל לכל הפחות 520M חשבתי לקחת לנובו T510 בעיקר בגלל המקלדת עם רזולוציה של 1600x900 ואם אפשר ללא כרטיס מסך מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני דברים ראשון אני חדש דבר שני אני צריך מפרט ב 5500 אני צריך מחשב אם הכל חוץ מדי וי די וצורב די וי די אם מערכת הפעלה והרכבה והתקנה בלי רמקולים עם מסך וצורב
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היום הגיע לי הcaddy ולצערי הוא הגיע הרבה אחרי ה ssd אז בנתין אני רק עם ה ssd וה hdd מחוץ למחשב. אני לא פירמטתי את ה hdd אז מה יקרה כאשר אחבר אותו למחשב? הוא ישאל אותי בהפעלה מאיזה כונן ארצה להעלות את המחשב? אז אני אבחר בssd ואכנס למחשב שלי ומשם לפרמט אתה hdd? לא סיפור גדול? שאלה נוספת, האם המחשב יעלה לאט יותר אחרי הוספת הhdd? עכשיוהוא טס ועולה בכמה שניות בודדות, חבל לי להפסיד את המהירות הזאת כי בנתיים הנפח שלו מספיק לי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחר חיפושים חוזרים ונשנים בפורום אחרי מחשב "13.3 מצאתי את המחשב הזה: Lenovo IdeaPad U350 M22ERIV תוכלו לראות אותו כאן : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=2022 הדרישות: עד 3000 ש"ח. קל. זמן סוללה ארוך. שחמושים-כתיבת מסמכים ואינטרנט. לא מתחמם. אני צריך חוות דעת על המחשב הזה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי את הנטבוק Asus 1005HA. אני לוקח אותו איתי ללימודים. במהלך ההפסקות והכל, אני משאיר אותו דלוק במצב Standby (רק סוגר את המסך) ולוקח אותו איתי בתיק. האם זה מסוכן להארדיסק או לשאר הרכיבים תלתולים כאלו ואחרים בזמן שהוא דלוק? האם הקפיצות הקלות האלה בתוך התיק תוך כדי תנועה מזיקות לו? או שאין עם זה בעיה? מומלץ לכבות אותו בזמני הליכה וכאלה? אשמח לעזרה... תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גודל המסך? הכי קטן. משקל רצוי? הכל. האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB, חיבור לאוזניות ולמיקרופון. בלוטות? לא. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבין בזה ממש , אבל אם זה זיכרון אז שיהיה מספיק מספיק לקבצי וורד ותוכנות כלשהם. צורב DVD? אם יש במחיר הזה אז כן , אך אם אין אז לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש לקנות (כנראה בארהב) לפטופ שעיקר שימושו יהיה תכנות (אבל מטבע הדברים גם קצת הורדות/משחקים וכדומה). תקציב למען הסבירות עד 1200-1300 $. חשוב שתהיה לו חומרה חזקה ואני גם מעדיף מסך יחסית גדול (עם 13 אני כנראה אצטרך לחפש גם מסך). יש כמה דברים שהיו לי קצת יותר חשובים אבל אשקול לוותר עליהם אם יהיו המלצות לשנמוך: i7, 512 ssd, 12GB ram יש כל מיני לפטופים שעונים לדרישות הללו אבל משום מה לא הצלחתי למצוא לפטופים "כבדים" או סטנדרטיים עם ספסיפיקציות טובות.. רוב מה שראיתי עם נתונים כאלו היו דווקא ultrabooks..שזה אחלה אבל אם אני לא צריך משהו מאוד נייד זה סתם לשלם יותר. אני יכול לקחת דגמים בסיסיים יותר ולשדרג את החומרה שלהם אבל מאחר וכמעט…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הייתי רוצה עצתכם לגבי המפרט הנ"ל מ-KSP (אני מעדיף לקנות שם). בעיקר הייתי רוצה לדעת אם הלוח אם טוב, והזכרונות. אין לי צורך בכרטיס מסך. המחשב בעיקר לעבודה, ומדי פעם גם למשחקים שלא דורשים כרטיס גרפי. תודה מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מאוורר למעבד: מאוורר למעבד Zalman Mini-ITX CNPS2X 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B150M-A/M.2 LGA1151, Intel B150, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400Mhz CL14 1 כונני SSD: כונן קשיח Kingston SSDNow UV400 SUV400S37/240G 240GB SSD SATA III 1 כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 ספ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני סטודנטית ורוצה לקנות מחשב נייד, ראיתי מחשב נייד אסוס בחנות מחשבים בנתניה א.א. מחשבים לעומת זאת, ראיתי גם אייבורי מחשבים קצת יותר יקרים. אשמח לעזרת המומחים פה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייד שיתאים לי להרמת מכונות וירטואליות, לפי מה שציינתי בשאלון. תודה מראש מעדיף של Lenovo Thinkpad או של Dell מהסדרות העסקיות ולא Inspiron. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת מכונות וירטואליות (מעריך ששלוש-ארבע בו זמנית), אינטרנט, אופיס וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מקווה שבעיקר למכונות וירטואליות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נייד ישן של HP מדגם : compaq nx6125 ויש לו בעיה שאחרי כמה דקות של עבודה הוא נתקע. כשאני עושה ריסט הוא נתקע עוד בשלב הביוס. רק אם אני מכבה אותו לחצי שעה הוא יעבוד לי שוב לכמה דקות ואז שוב ייתקע המחשב נקי בלי אבק והוא לא מתחממם בצורה יוצאת דופן הרצתי בידקה של הזכרונות ושל ההארד דיסק בביוס ושניהם יצאו תקינות עשיתי פירמוט לWIN ועכשיו באמצע ההתקנה של הWIN הוא פשוט נתקע לאומת זאת כשאני מריץ את הבדיקות בביוס (בדיקות שלוקחות יחסית הרבה זמן)הוא לא נתקע מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפית ותכני HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך וציוד היקפי כבר נבחרו מסך מחשב Dell UltraSharp U2412M 24'' LED IPS עכבר גיימרים Mad Catz Cyborg R.A.T. 7 Laser מקלדת גיימרים Mad Catz S.T.R.I.K.E.5 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לתיכנות, ושיראה יפה עד 3500 ש"ח. הנה מבצע שראיתי אתמול: http://broknerneta.pas-rahav.com/dell/f5/shnaider/ וגם זה ב"מציאון": http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16106 אולי הם לא שיא היופי אבל בהחלט מראה סביר (לעומת Lenovo שאולי מחשבים עמידים אבל לא יפים). מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:1600 • חריגה מקסימלית מהתקציב:100 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצה ל6600GT למפרט הבא: INFINITY BUNDLE ¤1,520.00 PQI DDR 1024MB 400MHZ ¤580.00 FOXCONN ATX TLA397 ¤340.00 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII ¤370.00 LG GSA-4167B BLACK BULK ¤260.00 INFINITY BUNDLE - מדובר על אתלון 64 3200+ DFI INFINITY ULTRA.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי נייד של hp מחו"ל עם מטען וממיר מ220W ל 110W בכדי שאוכל להשתמש בו בארץ.. עכשיו אני מודע לזה שאם אני לא יחבר לו את הממיר המחשב ישרף אז רציתי לשאול אם אני מחליף את הסוללה של הנייד אני גם יוכל לחבר אותו לשקע רגיל בלי ממיר ולספק לו 220W או שזה עדין לא ישנה כי הרכיבים של המחשב לא מתאימים ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הודעה ראשונה כאן בפורום... אני רוצה לקנות מחשב חדש- שיהיה שקט כמה שאפשר, אני סטודנט והמחשב על השולחן לידי ולכן חשוב שיהיה כמה שיותר שקט (שאוכל ללמוד בשקט). אני משתמש בו בדר"כ לכל מיני תוכנות אבל כרגע יש לי 2.6 GHZ עם 512 מגה זיכרון והוא איטי ממש. אני סטודנט למדעי המחשב וכן מריץ תוכנות ב C++ ו JAVA וכו'. אני לא משחק על המחשב בכלל אבל לא שולל אפשרות כזו בעתיד ואני רואה בו סרטים. פירוט: 1. תקציב- 4000. 2. מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. לא צריך ציוד היקפי. 4. לא צריך מסך מקלדת ועכבר. 5. יש העדפה למעבד וללוח אם של אינטל- אני יכול לקבל 50% הנחה. 6. אני רוצה שהמארז יהיה מעוצב, בלי יותר מדי גאדג'טים, חלק ונקי- ב…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בMANUAL שניתן לפרק את המקלדת כולה אבל לא מצאתי דרך להוציא את הלחצן של האות "ט" על מנת לנקות מתחת... מישהו יודע אולי האם ניתן לעשות זאת ואיך? אני לא רוצה לשבור כלום... תודה מראש לכולם!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב ממש בקרוב עד 5000 ש"ח על בסיס אינטל או AMD, אינטל על בסיס נואטווד או AMD על בסיס 64 סביות המחשב אמור לשמש לגלישה באינטרנט, הורדות וכמובן גם משחקים אין צורך בצורב- יש לי חדש באריזה שאני מתכוון להתקין. בתןדה מראש !
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיך יותר קרוב ל4000 אבל אני לא ממש מבין בכרטיסי קול ומה מומלץ אז אם צריך אפשר עד 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים יום יומיים, זום, קצת עריכת תמונות אז צריך כרטיס מסך אבל לא משהו מטורף, והדבר העיקרי זה שידור ברדיו אינטרנטי אז צריך כרטיס קול. פה אני גם אשמח לשמוע אם מישהו חושב שעדיף לקנות את המחשב בלי כרטיס קול ואז לקנות אחד חיצוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אם יש המלצה על מיקרופון ומצלמת רשת אני אשמח (לא כלול בתקציב, אשמח להצע…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב די עגלה- פנטיום 3 667, וודוו 3, 256 SDRAM ואיזה לוח מעפן... אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שאני יוכל להריץ משחקים, לא משהו מטורף עם כרטיס מסך של 1000 שקל... (למעשה המקסימום של הכל זה 1000 שקל..) אני צריך משהו זול. הבעיה היא גם שאני לא יודע ממש מה לשדרג, אם זה רק את הכרטיס מסך לאיזה G4 MX או שעדיף כבר לשדרג גם את הלוח מעבד וזכרון בקיצור אני צריך את המלצותיכם
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-