ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג רק אם כוללים מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. מעוניינת לקנות את הדל ווסטרו 3460, i5, עם כרטיס מסך מובנה. עוקבת הרבה זמן בפורום אחר המלצות לדגם זה ולאחרונה ראיתי במספר מקומות כאן שנכתב שהוא מרעיש ואפילו ״מרעיש נורא ומסך לא מוצלח״. חוששת לקנות אותו כשרואה את זה כתוב שחור על גבי לבן, כשרק מוכר בחנות סותר את הטענה. מבקשת תגובות במיוחד של אנשים שרכשו את הדגם או שמכירים אותו לאורך זמן. ואולי תוכלו להגיד לי אם כדאי/לא רצוי לקנות אותו עם ווינדואז 8? בהנתן העובדה שלא כ״כ מבינה במחשבים... תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי אני מחפשת מחשב נייד לצרכים דיי סטנדרטים (משרדי/ללימודים/צפיה בסרטים) גודל המסך סטנדרטי (הבנתי שזה משהו כמו 15 אינץ') משקל - שיהיה קל סביבות ה2 קילו גודל מינמלי של דיסק קשיח 320 ג'יגה - עדיפות ל500. כולל צורב מומלץ שיהיו יותר מ2 כניסות USB ללא מערכת הפעלה אלו הצרכים הכללים. באחד הנושאים ראיתי שמישהו המליך על המחשב הבא: http://www.fre.co.il/sg_product~21351313513~39~89.htm האם הוא מומלץ? אפשר להוסיף לו צורב? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב בתקציב של עד 3500 שקל (ללא חריגה למעלה) לשימוש ביתי משרדי פשוט, נדרש שהיה חזק ואמין (על תמליצו לי על כל מיני מחשבים ברמה צבאית רק שהיה עמיד בפני ילדים) ושלא ידרוש שדרוג בעתיד הקרוב. המליצו לי על "15.6 Dell Inspiron 3521 i5-3317U http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9667 הייתי שמח לשמוע מה דעתכם עליו והאם יש מחשבים משתלמים יותר במחיר. בנוסף מה ההבדל בין סדרת Inspiron ל Vostro של DELL? * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, משחקים קלילים * גודל המסך? 15" או 17" * משקל רצוי? כמובן שקל יותר זה טוב יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך : זמן ממוצע+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : עדיף שתהיה יציאת HDMI * בלוטות?: לא חובה * גו…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין למכור מחשב חדש שנקנה לפני 3 חודשים וכמעט לא נעשה בו שימוש! המחשב עלה לי כ-11000 ש"ח (חלק קטן מהרכיבים הוזמן מחו"ל והרוב נקנה והורכב ב-ksp) ואני מוכר עקב עזיבה לחו"ל... המחשב מפלצתי ומריץ בלי בעיה ובמהירות הכל. כמובן יש קבלות ואחריות על המוצרים. רציתי לדעת עקב הדברים הנ"ל כמה ריאלי לדרוש, ולהלן המפרט: Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB Zalman CNPS11X Extreme Asus Sabertooth Z77 s1155 Core corsair dominator platinum 2x8GB Corsair Neutron GTX Series 240GB SSD Sata III MLC 2.5'' Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III samsung 500GB 16MB sata II sapphire HD7950 overclocked Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata Corsair AX 650W Gol…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי 4K א) לא לחסוך בכסף ב) ניתן לחרוג עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים BF 3 COH 2 -מהי הרזולוציה הטבעית FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בלי OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם עדיף לקנות ב IVORY או KSP 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בתכנון המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קידוד והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2010,eclipse,scripting בשימוש כבד, משחקים בשימוש מזדמן, הורדות תכנים מאסיביות ( יש צורך בקשיח גדול) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. shooters וסימולאטורים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אין צורך בציד היקפי, רמת השקט לא חשובה כלל. השימושים הם, פייסבוק, משחקי פלאש, ולעיתים Fifa לדורותיהם. המסך כרגע הוא 19'' ולא נראה שיוחלף בקרוב. אעדיף מ KSP / IVORY. אין צורך במע' הפעלה. עדיפות למבוסס INTEL אך לא משמעותי כ"כ. באיזור ת"א וסביבתה. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית, משהו כמו שנה וחצי, של סמסונג מדגם RV511. הוא תמיד(!) מחובר לחשמל - גם בבית וגם בלימודים. אני יכול לספור על שתי ידיים כמה פעמים השתמשתי בו על הסוללה שלו. בכל אופן יצא ושכחתי מטען יום אחד ורציתי להשתמש בו "על" הסוללה שלו שאני יודע שבהקלדה בלבד ועם כל הדברים כבוים (WIFI ו-BT וכו') אמורה להחזיק שעתיים-שלוש - ויצא שאחרי כעשר דקות זה ירד ל-8% לערך והוקפצה לי הודעה שאני צריך לחבר מטען מאחר והמחשב תכף יכבה לאור אחוזי הסלולה הנמוכים. ברור לי שזה לא צריך להיות כך והשאלה היא, האם הסוללה הלכה איכשהו? האם זו בעיה תוכנתית? באג כלשהו? אני עם WIN7 ולא עשיתי שום דבר במחשב מלבד התקנת עדכונים רגילים לוינדוס (מקורי כמובן)
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך להרכיב מפרט לגיימינג בתקציב מנייטורי, מקווה שתוכלו לעזור... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא יודע לאיזה משחקים המחשב מיועד, אבל אני מאמין שלא לרציניים מידי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי איך להשיג את המידע, אני…
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס ומשחקים קלים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI אך לא חובה * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) טרהבייט * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל או אסוס אבל הראש פתוח. הערות נוספות: האחריות פקטור משמעותי. עדיף 3 שנים
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום רב! אני עורך לחבר שלי בירור, לרגל כך שאשתו מתחילה לימודים וצריכה מחשב נייד בעיקר בשביל עבודות גרפיקה. התוכנות שהוא עדכן אותי שיעשה בהם שימוש הם סקצ'אפ ואוטואט (השמות רשומים לא כ"כ ברור, אני מקווה שאלה השמות) הם חפצים במעבד לפחות I5. קיימת התלבטות לגבי, איזה חברה לקנות. אשמח לשמוע את דעתכם גם בנושא הזה. אנחנו במשפחה אוחזים כבר ב3 ניידים של חברת DELL ומרוצה מכל אחד מהם. מטרות המחשב? עיצוב גרפי * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) רצוי ו-HDMI אך לא חובה * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 5…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל ממכם מפרט בסיסי, לעבודות משרדיות בעיקר (אופיס, אינטרנט). אין צורך בהרצת משחקים. חובה שייתמוך ב4 מסכים. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ישנה בעיה שחוזרת על עצמה בימים האחרונים במחשב שלי (HP G62 Notebook PC): כיוונתי את המחשב לכך שאוטומטית הוא יעבור למצב שינה לאחר סגירת המכסה. הבעיה היא, שלאחר פתיחת המכסה, הוא "נתקע" במאין מסך שחור, כאשר נורית ההפעלה של המחשב פועלת. כאילו המחשב עבד עדיין כל הזמן אשר סגרתי את המכסה. למעשה, מצב זה תוקע לי את המחשב, כי כביכול המחשב פועל (על פי הנורית) אך המסך שחור ואין לי שום אפשרות להשתמש בו. דבר זה מאלץ אותי לכבות את המחשב בצורה לא נכונה ובריאה על ידי לחיצה ממושכת על כפתור ההפעלה. ניסיתי לבדוק זאת גם כאשר אני לוחץ על נורית ההפעלה כדי להכניסו למצב שינה (ישנה אופציה כזו גם כן), אותו הדבר קורה. המסך עובר לשחור, אבל המחשב כביכול עדיין פועל ואינני יכול לעשות כלום מלבד …
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב נייד בקרוב והבנתי שפה זה המקום הנכון לייעוץ יש שתי מחשבים שאני מתלבט ביינהם 1 HP G6 “15.6 מעבד i3-2350M זכרון4GB ודיסק750GBדגם: g62020ej שלש שנות אחריות! הדפס דף מוצר חזור מחשב נייד "15.6 LED המעבד החדש Core™ i3-2350Mויכרון מהיר 4GB DDR3, ודיסק קשיח גדול בנפח 750GB !מחשב נייד עם 3 שנות אחריות !!!* מעבד מתקדם מעבד Intel Core i3 2350M במהירות 2.3GHZ* חבילת זיכרון ענקית ומהירה בנפח4GB DDR3* דיסק קשיח בנפח 750GB במהירות 5400RPM* כרטיס מסך כרטיס גרפי Intel HD Graphics 3000 * מסך איכותי ''15.6 LED ברזולוציית HD* יציאת HDMI לחיבור לפלזמה או מסך LCD* 2 כניסות USB 3.0 מהירות * מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium 64-bitאפשרות שדרוג למערכת הפעל…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
מקווה שזה הפוסט האחרון שאפתח ואהיה סגור ומרוצה מהבחירה. (סליחה עקב ריבוי הפוסטים, לא תהליך פשוט רכישת מחשב בתקציב) מה שכן, במשך התהליך קראתי המון ביקורות, הבעיה כי המפרטים בחו"ל שונים, וכמובן גם התקציבים. מטרה: לימודים, הקלדה, צפייה בתכני 1080p וכן הרצה של סרטים על LCD חיצוני, רצוי שההתנהלות והרצה של תכנים תהיה מהירה. גודל מסך: עדיפות ל-13.3, 14 גם אפשרי אך פחות מועדף זמן סוללה: סביר, 5 שעות בפעולות אופיס ללא wifi כונן קשיח: אין דרישה מסויימת לגודל, שיכיל לפחות למערכת הפעלה כונן SSD. כונן dvd: אין צורך מערכת הפעלה: windows 8 אחריות: 3 שנים דגשים נוספים: רצוי מחשב Ultrabook, דק וקל יחסית, דגש על איכות בנייה, עיצוב טוב, שקט ולא חם. תקציב: עד 4K ש"ח, אך עדיפות לתקציב נמוך…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לקנייה בחנות ישראלית שיתאים לצורכי משחקי מחשב כבדים. האם יש הבדל בין G73 ל-G75 של asus בצורה משמעותית? מה עדיף לקנות, alienware או מחשב מסדרת asus? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
זה השרשור עם המפרט והתקציב של 3000 או קצת יותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=551286.0 שכחתי לציין שם שאני מעוניין ב-17" עם ווינדוס 8 ולכן נתנו לי רשימה של מחשבים עם 7 אז התקשרתי לאתר בו מוכרים את המחשבים ואמרו לי שהמחשבים עם הווינדוס 8 צריכים להגיע כבר לפני שבוע ואתמול כשהתקשרתי אמרו לי שאולי שבוע הבא אז... האם אתם מכירים מקום אחר שאני יכול לקנות מחשב 17" עם ווינדוס 8 בפחות מ-4000 שקלים?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום, מאז שרכשתי את המחשב יש לי בעיה בהתקן של העכבר המובנה. מידי פעם לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה ועולה שוב התוכנה של הsmart gesture לא עולה וכתוצאה מכך אי אפשר לבצע אף אחד מהמחוות הקיימות. אני צריך להפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי לעדכן דריבר, להסיר ולהתקין שוב.. שום דבר לא עובד, אני לא אשלח על דבר כזה לתיקון אבל זה בלתי נסבל... אשמח לעזרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, משחקים (עד רמה גרפית של בינוני מינוס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו קריטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. guild wars 2, assassin creed 2, ג'יטיאיי האחרון.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום שמי שי הצטרפתי עכשיו לפורום. אני עומד לקנות מחשב נייד בקרוב והבנתי שפה זה המקום הנכון לייעוץ יש שתי מחשבים שאני מתלבט ביינהם 1 HP G6 “15.6 מעבד i3-2350M זכרון4GB ודיסק750GBדגם: g62020ej שלש שנות אחריות! הדפס דף מוצר חזור מחשב נייד "15.6 LED המעבד החדש Core™ i3-2350Mויכרון מהיר 4GB DDR3, ודיסק קשיח גדול בנפח 750GB !מחשב נייד עם 3 שנות אחריות !!!* מעבד מתקדם מעבד Intel Core i3 2350M במהירות 2.3GHZ* חבילת זיכרון ענקית ומהירה בנפח4GB DDR3* דיסק קשיח בנפח 750GB במהירות 5400RPM* כרטיס מסך כרטיס גרפי Intel HD Graphics 3000 * מסך איכותי ''15.6 LED ברזולוציית HD* יציאת HDMI לחיבור לפלזמה או מסך LCD* 2 כניסות USB 3.0 מהירות * מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium 64-bitא…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
האם יש יתרון מובהק לאחד מהבאים (לאינטרנט, סרטים משחקים קלים וגם ישומים גרפיים - פוטושופ ואנימציה בסיסית): קישור ראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21110 מאפיינים (ASUS K55VD) i5-3210M דיסק 750/7200 גרפיקה nVidia 610M 2GB מחיר 3500 קישור שני: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21365 מאפיינים (ASUS K56CM) i5-3317U דיסק 750/5400 גרפיקה 2GB GT635M מחיר 3700 כמו כן חייב אחריות בינלאומית מלאה וזה מצמצם אפשרויות (סמסונג למשל) אבל אשמח להצעות נוספות במחיר הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכם, 1. מה התקציב המקסימאלי?--6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-- לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--החדשים והכבדים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גהונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מחשב למשחקים בגבול התקציב.. [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3220T[/td][td]Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪565 [/td][/tr][tr][td]ZM70VALSI[/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪44 [/td][/tr][tr][td]MB75MAE33[/td][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td][td] 1 [/td][td] ₪306 [/td][/tr][tr][td]FDC1000ET400[/td][td]באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + Seasonic SSET400W - בקניית מחשב חדש[/td][td] 1 [/td][td] ₪450 [/td][/tr][tr][td]C8G1600C11V[/td][td]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11[/td][td] 1 [/td][td] ₪226 [/td][/tr][tr]…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
התקציב הוא באיזור ה3K פלוס מינוס לא קריטי כמה מאות שקלים לפה או לשם מעדיף להישאר בתצורות MINI-ITX ללא כרטיס מסך בגלל שכל העבודה היא ב2D (זה בסדר?) לרוב קבצים גדולים לדפוס (שווה להרחיב ל16GB את הראם?) (אין צורך בכונן דיסקים) תודה על העזרה חברים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪899 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-B75N Mini ITX for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪438 מארז: באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + FSP 400W-HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪380 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1333C9 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪239 קשיח למחשב…
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-