ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 של א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים , מטלב ותוכנות תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : דיאבלו 3, סטארקרפט 2 , cod.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1600x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אז ככה הבנתי שהמאק בוק פרו בא עם כרטיס מסך מובנה בגרסה של ה13 אינץ' וזה הגדול מסך שאני מחפש אז הוא ירד לצערי מהפרק אז ככה אני מעוניין שיהיה לנייד מעבד i7 חזק עם ssd ושיהיה יחסית קל ,מאלומניום או משהו בסגונן הברזלי ולא מפלסטיק תודה... מה אתם אומרים עליו? למרות שאין לו כרטיס מסך http://www.sony.com.au/product/svt13127cg
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להתגיש שיש ברשותי hd7850 1gb ראיתי כמה בנצמארקים שאומרים שhd7850 CF חזק יותר מ7970 בכ10~30 תלוי במשחק עכשיו יש מצב שבעתיד הקרוב אשתרג למסך WQHD אז אצתך עוד זיכרון רק בשביל לוודא, amd מאפשרים cf בין כרטיסים עם כמויות זכרון שונות? (אני כמעט בטוח שקראתי שכן) אז יש לכלולל בתקציב hd7850 2gb אם אפשר אני רוצה לעשות oc למעבד ולכרטיסי המסך יש לקחת את זה בחשבון וגם ssd עם 120gb ועוד 1tb קשיח עם אפשרות להוסיף בעתיד cache drive לקשיח אין צורך במערכת הפעלה וכונן דסקים חשבתי על משהו כזה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה מפרט לשימוש ביתי ומשרדי כמו גלישה באינטרנט שימוש באופיס וצפייה בסרטים המפרט בנוי בעיקר על ביצועים ושקט והתקציב שלו עד 2500 שקל מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪565 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Samsung 4GB DDR3 1600 1.35V כמות: 2 - מחיר: ₪133 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 …
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][td]סוג[/td][td]תמונה[/td][td]שם המוצר[/td][td]יצרן[/td][td]אתר[/td][td]זמינות[/td][td]איפוס[/td][/tr][/table] כמות [/t]מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Asus P8Z77-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI, DVI, DP[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :[table][tr][td]Asus GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/td][/tr][/table]1דיסקים קשיחים :[tabl…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למפרט לעריכת תמונה ווידאו. שימוש בתוכנות כגון Adobe Photoshop, Premier, Avid, autoCAD, Solid Works... התקציב הינו עד כ5,000 שקלים. אשמח גם לדעת אם ישנו צורך להקצות סכום נוסף עבור השימושים הנ"ל... מילאתי גם את השאלון בסטיקי החוקים:
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 19'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כולל DVDRW 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שדרוג כרטיס מסך בעתיד
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
AMD PHENOM II X4 955 8GB KINGSTON 1333MHZ GIGABYTE GA-790XT-USB3 SCYTHE MUGEN II -כמה אפשר לקבל על השילוש הדיי ישן הזה?אחריות לעוד 4-5 חודשים.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מחשב במחיר סביבות ה-2000 ש"ח שאוכל לבנות עבור עבודה בתוכנות אדובי, בדגש על תוכנת Adobe After Effects SC5 שידוע לי שהתוכנה כבדה ודורשת משאבים מהמחשב. כרגע יש לי מחשב intel e8400 והאפטר זז לאט למדי. במפרט, שאשמח אם תוכלו לעזור ולבנות לי, אני מאמין שצריך להיות כלול מעבד i5, בבעלותי כרטיס מסך גרפי gtx260 וכבר מסך מחשב של 22 אינץ יש לי, אז אוכל בכך לחסוך ולחברו למחשב החדש שיהיה בשביל שאגיע לסכום ה-2000 ש"ח. תודה רבה מראש לעוזרים, נ.ב: נראה לי כדאי להסתמך על מחירי ksp?
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
זה דגם שהמליצו לי בחנות. למרות שהמעבד לא מהדור החדש. מה שחשוב לי במחשב זה איכות בנייה, משקל נמוך ויכולת לשרת לטווח של שלוש שנים בערך. יש גם את הדגם של samsung s03il שגם הוא נראה לי סביר. מצד שני יש את הs300/400. ואפילו את ה e330. בעיקרון השימושים הם של סטודנט. אולי משחק קטן פה ושם אבל לא משהו רציני. אשמח לשמוע! בן
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
בעקבות לדיון שפתחתי לפני כשבוע לגבי קניית מחשב נייד, החלטתי ללכת על אחד עם כרטיס מסך מובנה, אבל עם מסך מגע. הנה הקישור למחשב מחשב הנייד מיועד: עבודה משרדית (office, access, visual studio 2010), צפיה בסרטים. החלטתי ללכת על מסך מגע בגלל windows8. האם המחשב שווה 3750 שקל? אם לא, יש אלטרנטיבות עם מסך מגע? או שלא כדאי ללכת על נייד עם מסך מגע? תודה.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי מכל הסוגים, קונטר סטראייק. משחקי ספורט כמו פיפא וPES. אם המחשב יריץ באטלפילד 3 על אולטרה יהיה מעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20.1 המסך, יכול להיות שיחובר אליו 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? 2-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi הכי חשוב * גודל מינימלי וסוג של כומן קשיח - לפחות 320 (פחות קריטי מעל כי המחשב מיועד לסטודנט) * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, קונה את המחשב בארץ אבל שיהיה אחריות של 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, עדיף שלא אם זה מוריד את המחיר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל זה פחות קריטי אם יש משהו טוב אחר חשבתי גם על המחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בלי להוריד באיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- FARCRY3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 - 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, קודם כל שאפו לאחראיים על המדריכים לקנייה ועל המפרטים המומלצים! זה מאוד עזר לי :-* אני לפני קניית מחשב. אני לא צריך משהו מפוצץ, בכלל לא, ובכל זאת, רציתי להתייעץ אתכם פה. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא לחלוטין משרדי - אינטרנט, וורד, נגן מוזיקה. אני גם רואה המון תכני וידאו באינטרנט, אם זה ביוטיוב, ואם זה במאקו, או רשת, או ווינט, או ספורט5. במחשב הנוכחי והסופר-סופר-ישן שלי, הרבה פעמים אני נתקל בבעייתיות מסוימת להריץ סרטונים מסוימים באתרים מסוימים. אני לא חושב שאמורה להיות בעיה כזאת במחשב חדש, אפילו בתקציב של 1000 שקל, אבל חשוב לי להדגיש את הנקודה הזו בכל זאת, למקרה שאני טועה. שימושים נוספים, של פעם ב... זה קיובייס (תוכנה להקלטה ועריכת מוזיקה). המחשב שלי לא מיועד להיות מחשב…
-
תגידו לי אם ההצעה טובה או שיש למישהו הצעה יותר טובה בבקשה Intel i5 3570 3.4-3.8mhz Scythe Katana 4 Gigabye H77-D3H MSI GT640 2GB DDR3 Corsair 4GB 1600Mhz Antec 400W NeoEco Intel SSDrive 120GB 330 series
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אין אפשרות לחרוג מהסכום 3000 שח שימוש המחשב יהיה ל- סרטים, תכנות , סוגי התכנות HTML, C,C#,C++' JAVA, ומשחקים פעם ב.. אין צורך בדיסק קשיח , יש לי 2 של 500GB , אין צורך בכרטיס מסך יש לי, ואין צורך בציוד היקפי. חשוב שיהיה שקט מאוד אין כוונה לעשות אובר קלוק, אין צורך במערכת הפעלה המפרט כולל מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core 920 שח מאוורר למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 65 שח לוח אם Gigabyte Z77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 565 שח זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 400שח צורב פנימי Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata 140 שח ספק כח SeaSonic ECO-400 400W Active PFC 80+ 12cm Fa…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למכור את המחשב, אבל אין לי אפילו טיפת מושג כמה הוא שווה - כמעט כל חלק במחשב חודש בזמנים שונים. אז ככה: מעבד: Intel® Pentium® Dual CPU E2160 @ 1.80 GHz - נמצא במחשב מאז ומתמיד. זכרון: 4,069 MB (או 4GB) - בעבר היו קומבינציות שונות של זכרונות, לפני כחודשיים הוחלפו בזכרון אחיד של 4GB של חברת American Megatrends לוח אם: ASUSTeK Computer INC. P5G41T-M LX V2 - נקנה גם-כן לפני כחודשיים. כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4350 512MB GDDR2 - נקנה לפני שנה וחצי-שנתיים. דיסק קשיח: 250GB - נקנה לפני כשנה. כונן דיסקים: של סמסונג RW Drive כל המוצרים נקנו חדשים לחלוטין מהחנות. כל המוצרים כוללים את האריזות, הדיסקים והחוברות שהגיעו איתן, למעט המעבד עצמו (ניתן להחליפו במעבד חדיש יותר א…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש נייד חדש ואם כבר אז שיהיה עם WIN 8 ומסך מגע. מבחינת השאלון המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית אבל גם ארצה לשחק בו מדי פעם משחקים כמו CALL OF DUTY גודל המסך לפחות 14 אבל לא יותר מ15.6 הגלל המשקל מעדיף כמה שיותר נמוך לא יותר 2.5 ק"ג כל השאר לא ממש קריטי ברור שאעדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך ככל האפשר ושיהיו כמה שיותר יציאות שונות וHD גדול אבל זה לא מה שיכריע. אני ראיתי את המחשב הזה של ASUS http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=838721 אשמח לקבל חוות דעת על הדגם הזה או המלצות על מחשבים אחרים בתודה מראש, חזי
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,וקצת עריכת מוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 ,וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב לפי הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי. אך אם אפשר לא לחרוג מ3500 ש"ח (ללא מע' הפעלה)- גם טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן. 2. מה שימושי המחשב? המחשב הוא לשימוש משרדי נטו. המחשב יריץ תוכנת חשבשבת, וורד ואקסל, ואינטרנט (אקספלורר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? המחשב צריך לכלול רשיון ווינדוס 7 מקורי (פרופשיונל). 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייד ב2800 שח.מבקש המלצה לדגם וגם מאיפה לקנות.מחפש את המחשב הכי טוב שיש בסכום הזה. הצרכים שלי: "15.6 מקלדת מלאה (כולל המספרים בצד ימין)וצורב DVD רוב השימוש זה אינטרנט ,צפייה ישירה, והרבה אופיס לא חייב מערכת הפעלה . מעדיף כמה שיותר קל עם אחריות לכמה שיותר זמן. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להרכיב מחשב שנועד לצרכי עריכת סאונד באולפן ביתי. הציעו לי את המפרט הבא, אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לחלקים אחרים במידה ויש. יש מספר חלקים שלא רשום דגם או יצרן - אשמח לקבל המלצה לדגמים ספציפיים. מארז Antec Sonata IV (כולל ספק כוח 620W ומאוורר למארז) לוח אם Gigabyte GA-X79-UD3 (עדיף עם קירור פסיבי ללא מאוורר) מעבד Intel Core i7-3820 Box קירור מים למעבד קירור נוזלי למעבד+Antec Kuhler H20 זיכרון זכרון 16GB (2*8GB) DDR3 1600MHz (עדיף עם צלעות קירור) כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce GTX650 1GB GDDR (עדיף עם קירור פסיבי ללא מאוורר) דיסק Intel 520 120GB SSDSC2CW120A310 SSD דיסק קשיח Western Digital Caviar …
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, סרטים, שיחות בסקייפ. * גודל המסך? 13'+ הדגש הוא על האיכות. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר. המחשב לא יצא מהבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אם אפשר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה ל-SSD אבל אין זה חובה. * כונן CD/DVD? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לחברה אין, העדפה לחנות: באג,אייבורי,קיי.אס.פי,אופיס-דיפו ובקיצור כל מה שקיים בבאר שבע! תודה!
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-