ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
היי, אלה הן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול אבל לא חובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכי חדשים כמובן (דוגמת FC3). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בספק כח, מארז, הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי מחשב ASUS 1005PG המסך שלו תקול , עכשיו אני לא יודע איזה מסך יש לו 10.1 או 10.2 ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן חברים שמי עוז ואני חדש באתר ובפורום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 2000 ש"ח שישמש אותי לעבודה והמטרה בעבודה אתו זה בעיקר לאינטרנט מהיר שיחות וידאו, ניגון קבצי וידאו ומצגות כשמה שחשוב לי בו מבחינת תפקוד זה סוללה טובה וחסכונית, שלא יהיה כבד מדי ושהדיסק קשיח שלו יהיה מינימום 500 ג'יגה. מישהו יכול להמליץ על חברות טובות? Dell? HP? או חברות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תלוי על מה זה בא בחשבון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה באינטרנט, קריאת ספרים, צפייה בסרטים, והאזנה למוזיקה, כתיבת עבודות בוורד אקסל ופאוור פוינט, =מחשב לשימוש ביתי ומשרדי \3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד ביחס לתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק ?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם י…
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי בהמלצת הפורום את המפרט למטה, הייתי מעוניין לקבל המלצה לשדרג את הכרטיס מסך מעבר לכרטיס המובנה. התקציב מאוד מאוד מוגבל והייתי רוצה כרטיס מסך חיצוני שנותן ביצועים טובים יותר באופן משמעותי מהכרטיס המובנה. זה לצורך עריכת סרטונים קצרים (לא לעבודה, תחביב) וצפייה בסרטים ב HD. אני לא משחק בכלל במחשב. עדיף ב KSP כי עדיין לא אספתי את המחשב. להלן המפרט: מעבד אינטל Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות G.Skill 1x8GB DDR3 1333Mhz כרטיסי מסך On Board IntelHD Graphics 2500 …
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב עבור סבא שלי, בעיקר אינטרנט ופוטושופ ומשחקים קלים, חשוב לי חנות באזור המרכז שאפשר לסמוך על האחריות שלה, את המפרט הבא הרכבתי באייבורי (שמנסיון, תמיד היו שם אם היו לי בעיות, אני לא יודע מה הלך הרוח בפורום לגבי הם), אם יש לכם הצעות לחנויות אחרות אשמח לשמוע. הרכבתי 2 מפרטים, הינה הם לפניכם: 1. http://i.imgur.com/6MAD5fk.jpg 2. http://i.imgur.com/SxGMTxj.jpg שני המפרטים מבוססים על A6-5400K, ההבדל בין שניהם הוא שבראשון יש SSD במקום HDD, אבל זה בא על חשבון קירור ייעודי למעבד (יש צורך?), וספק כוח פחות אפקטיבי (אני חושב). אני מבקש חוות דעת כללית בנוגע למפרט, ואם יש לכם הצעות לשיפור/שינוי החנות, אשמח לשמוע!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מעדיף שיכלל במפרט רכיבים שיש עליהם ביקורות המלצות וחוות דעת חיוביות ושהם נותנים ביצועים ביחס לתקציב ולמחיר וביחס לדרישות ולשימושים שלי חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב טוב ויציב עם ביצועים ושקט....8 ג'יגה זיכרון של חברה מובילה ומעבד ולוח אם מהחדישים... בנוסף ספק כוח טוב ויציב ואמין ומארז איכותיים של חברה מובילה בתחום 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב?גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, כתיבת עבודות לסטודנט וורד ואקסל, האזנה למוסיקה=שימוש ביתי ומשרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים 1. התקציב המקסימלי עבורי בערך 3000ש"ח. - כמובן שאם ניתן לחסוך במחיר אני אשמח. - אם יש צורך משמעותי לחרוג, אני מעדיף שלא אך אשמח לדעת בשביל מה ועד כמה זה קריטי? מחשב למשחק FAR CRY 3 על ווינדוז 7 DIRECTX 11 על הגדרות גבוהות. רזולוצית מסך 1360*768 מעדיף HD של 2 TERA אני מתלבט בקשר למעבד- אני יכול להסתפק במעבד אינטל 3220? 2. המחשב הוא בעיקר מחשב משרדי עבורי אשר משמש ל: גיימנג, גלישה באינטרנט . 3. אין צורך בציוד הקפי כלל. 4. יש לכלל את כל הרכיבים במפרט. 5. שקט לא חשוב לי כלל. (0) 6. לא מתוכנן אוברקלוק כלל. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או תוכנות נוספות. 8. מעדיף שהחנות תהייה באזור רמת גן. 9. הדרישות הבאות חשובות לי: - תמיכה בהתקן USB3. - הרבה זיכרון פנימי ומהיר, ע…
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות מחשב חדש, אחת הדרישות, או יותר נכון הרצונות שלי, להתקין MAC על הPC, כמובן שיותקן גם WINDOWS 7 או לינוקס. רציתי לדעת איזה מפרט ניתן לבנות כך שיהיה פשוט יחסית להתקין וללא סיבוכים וחלקים שאינם מתאימים. אין צורך בהארד דיסק, ובכונן דיסקים. מטרת המחשב הינה האקינטוש, משחקים (אבל אל תכניסו כרטיס ב1700 שקל+ מספיק 1000-1200 ואפילו פחות), סרטים HD 1080P, והוא יחובר בכבל אופטי לרסיבר 5.1. עדיף שיהיה אפשרות לOC... אשמח אם תרשמו איזה שינוים דרושים לOC. רצוי להכניס במסגרת התקציב FLASH הארד דיסק. חשוב לי השקט, וממש לא חשוב לי איך המחשב נראה. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שימושים - אינטרנט, אופיס ותכנות. תקציב גמיש חנות עדיף RSM או חנות אחרת בת"א מה שחשוב זה: -חיבור USB3 אחד לפחות. -יציאות VGA + DVI. -כרטיס מסך מובנה. אין צורך בקירור למעבד. המפרט סבבה? או שיש הצעה משופרת? Intel IVY Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 55W Tray, יחידות 1 ₪588 [url]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4028[/url] Gigabyte GA-B75M-D3V Socket 1155 B75 CHIPSET VGA+DVI, יחידות 1 ₪343 [url]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3695[/url] A-Data Premier 8GB (8GBx1) DDR3 1600Mhz CL11 1.5v AD3U1600W8G11, יחידות 1 ₪195 [url]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3859[/url] סה"כ מחיר לכל המוצרים:[b]₪1126[/b] המפרט הורכב באתר:[url]http:…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, השימושים העיקריים הם תוכנת אוטוקאד סקאטצאפ וכדומה. איך המפרט הבא? אשמח להערות או הארות! התקציב הוא בסביבות 3500 [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td]Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1147 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪357 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td]בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪485 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למארז: [/td] [td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 מחיר: ₪22 [/td][/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td]Corsair 8Gb CML8GX3M1A160…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצה מחשב לFAR CRY 3 הגדרות גבוהות על WIN7 DIRECTX11 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪899 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪18 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪306 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM 64MB - מחיר מטורף כמות: 1 - מחיר: ₪499 כרטיס מסך: Sapp…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב חדש עבורי. התקציב שלי הוא 3,000 ש"ח וגמיש. אשמח לשמוע מה דעתכם. התקציב - בסביבות 3,000 ש"ח. אפשר לחרוג אם כדאי. השימוש - תכנות (סביבות פיתוח, vmware, שרתים...) וצפייה בתכני HD. אין צורך בציוד היקפי ואין צורך בכונן אופטי. שקט - חשוב מאוד.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אהלן. אודה לכם מאוד אם תמליצו מנסיונכם על נייד, אין צורך במעבד חזק, אפשר DUAL CORE, לשימוש די בסיסי. אני חייב להתקין עליו XP כיוון שהמשתמש לא מעוניין בשום אופן בווינדוס 7 כך שאם מישהו מכיר מנסיון מחשב שיש לו דרייברים זמינים ל XP- זה מאוד יעזור. תודה רבה. יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי למישהו כאן יש כונן קשיח SATA לנייד שהוא לא צריך? אני מוכן להחליף עליו סורק של HP... כל קיבולת תתאים לי העיקר שיהיה 100% תקין.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. רציתי להתייעץ איתכם לשדרוג המחשב שלי לטובת משחקים מעבד Intel E7400 לוח אם Intel DG33BU זכרון 4GB DDR2 800Mhz Kingston דיסק קשיח 500gb WD ספק ג'נרי Ezcool 300w כ. מסך Inno3D Geforce 9400GT 1GB לפי מה שהצלחתי להבין יש לי אחלה מעבד לוח אם וזיכרון איזה כרטיס מסך אוכל לשים בשביל לקבל ביצועים טובים יש לי חבר שיש E6750 וזיכרון 4GB אבל כרטיס מסך 8800GTX והוא מריץ נגיד Crysis 2 על מקסימום ברזולציה סטנדרתית. עכשיו השאלה איזה כרטיס מסך וספק כוח כמובן אוכל לשים כדי להתחיל טיפה לשחק משו לשנה הקרובה..
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך ליקנות מחשב לצורך עיבוד כבד של תוכן FHD, גרפיקה ופוטושפ וכל התוכנות הנילוות לרינדורים- בקיצור מחשב עבודה מיקצועי ולא חס ושלום למישחקים וכו'. לכן חשוב לי לדעת האם שווה להשקיעה מחיר כפול על 3770K מול ה8150 של AMD? האם 100% במחיר שווה ערך להפרש בביצועים? כמובן שאני מעדיף גירסאות פתוחות לניצול טוב יותר של הכסף, לא חושב על שיא הOC אלא על המקסימום היציבות לכן תדר של 4.2GHZ לליבה יספק אותו בשני המעבדים. מה הייתם עושים בימקומי? האם להיתפשר באמצע על 3570K? החלקים הדרושים: *מעבד +קירור שיחזיק 4.2GHZ *לוח *זיכרון לפחות 2X8GB *HDD של 2TB *מארז פשוט של חברה ידוע *ספק כוח איכותי שיחזיק את המערכת יחד עם GTX 460 1GB התקציב הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה של כ500 ש"ח לטוב…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב שיחליף את השולחני . הצרכים הם אופיס קצת משחקים קלילים קצת פוטושופ וסרטים . זה הדגם שננעלתי עליו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9420 א. בגלל שזה אסוס - חברה מאוד אמינה והמחשבים שלה ברמה גבוהה ( לפחות מהבירור שעשיתי ) ב. יש זיכרון SSD , ועד כמה שאני מבין הזיכרון הזה מקפיץ פלאים את המהירות בה עובד המחשב . דעתכם ? תודה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן אנשים אשמח לעזרה בהרכבת מחשב גיימינג לייט (CSl, GTA וכו.. לא יותר) אם I3 נכנס בתקציב - רצוי. ללא מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים וכו.. מארז פשוט וזול, לא צריך להתפרע.. עד 2000 ש"ח, עם אפשרות חריגה של 100-200 אם זה משתלם תודה מראש ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, גילוי נאות - אני עוקב אחרי הפורום הזה כבר כמעט שנה ונחשף לרמה הגבוהה של העצות הטכניות והאנשים שתמיד שמחים לעזור. אז היום (!) נרשמתי סוף סוף ואשמח ביום מן הימים לעזור לאחרים כמו שעזרו לי.. אני הולך לקנות מחשב בקרוב (שבוע - שבועיים) ורציתי לקבל המלצה למפרט. עברתי כבר על המפרטים המומלצים שהופיעו בדיונים קודמים ויש לי כמה תובנות (ראו בהמשך) אבל בגדול אני די קלולס כי לא קניתי מחשב כבר כמעט 6 שנים (וגם אז, זה היה לפ טופ...) אז הנה התשובות לכמה שאלות נפוצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי או מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב- מ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח אם מישהוא יוכל לענות לי על השאלה הבאה כל עוד אני לא מוגבל בתקציב והשימושים שלי במחשב הם למטרות : שימוש ביתי ומשרדי, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה וכתיבת עבודות בוורד ושימוש באקסל וקריאת ספרים אני רוצה מחשב שיריץ את מערכת הפעלה 64 ביט ויתן ביצועים טובים ושיהיה לו 8 ג'יגה זיכרון חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כמה כדאי להשקיע במחשב ללא ציוד היקפי?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות מחר את המחשב הבא: http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-k55vj-sx009h האם המחשב הוא מספיק טוב לצורכי עריכת סרטים בפרימייר ועיצוב תמונות בפוטושופ ? אם לא, אז אשמח לשמוע הצעות אחרות בטווח המחירים הזה... תודה רבה !!
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי לי מפרט לגיימינג ב5K תגידו לי אם ניתן לשפר אותו בתקציב הזה.. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1147 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪197 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪627 מארז: Bitfenix Survivor Core 2X20CM + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪306 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חד…
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKS350V5CS07IL תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מישהו מכיר docking station תואם לנייד הזה ???? או יכול להמליץ לי על universal Docking station שעובד טוב עם משחבים של dell אני חקרתי קצת וראיתי שיש Targus usb 3 universal Docking station התגובות על המוצר הזה היו מעורבות מישהו מכיר אותו??
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-