עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, קוראים לי גיל, אני מעוניין בשיפור כרטיס המסך שלי, להלן פרטי המחשב ( יש לי אפשרות לCROSSFIRE) , 1. מה התקציב המקסימאלי?- 800 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 או 200 שקל מעל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WATCH DOGS, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אוקי אז הפנו אותי לפה ורציתי לשאול אתכם: 1-אני צריך מחשב למשחקים 2-אני רוצה SLI ו CORE 2 3-מחשב שקט שאני לא ישמע אותו בכלל מה זה שקט שאני יצמיד תאוזן אני לא שומע אותו... 4-לא צריך מסך 5-תמליצו אתם האם כדאי או לא הרבה כונני דיסקים האם אפשר להסתפק ב 1-2 או עדיף יותר? 6-הרד דיסק SATA 2 שוב האם כדאי לקחת 7200 RPM או יותר? צריך מינימום 160 G והאם כדאי לקנות 1 160 או לקנות 2 80? 7-RAM מינימום 512X2 תמליצו לבד על חברה וזה ועדיף יותר מהר CL-1 .5 -2 8- שני כרטיסי מסך(כמובן) תחליטו לבד של איזה חברה וסוג (ATI GEFORCE) 9- אממ מה שכחתי?...מארז אם 2-3 מאווררים שיהיה קר ולא יתחממם ויציאות מקדימה של USB ו קול וספק מינימום 500W 10-זהו נראה לי עכשיו לא אכפת לי לקנות אותו מורכב או בחלקי…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום חברים, לצערי הרב לאחר 7 שנים של 0 תקלות המקבוק פרו שקיבלתי במתנה מאבי, מת. וזה בא בתזמון הכי גרוע שיכול להיות בדיוק תתקופת מבחנים וכל הלימודים והעבודות שלי הם על המחשב! לכן אני זקוק לעזרתכם בבהילות לגבי קניית מחשב נייד חדש (לצערי אין תקציב לקנות מקבוק חדש) כדי שאוכל לחזור לעבוד במהירות ולהשלים פערים! מצרף את הפורמט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 אלף שקל (קונה באילת ולכן יש הנחת מע"מ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג גג 500 שקל במידה אם השדרוג שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בהמון ישומי אופיס פתוחים במקביל,…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Aner,

איזה סוג אחריות יש לי כשאני קונה מהם DELL? שלהם? של DELL ישראל? במעבדות של DELL או בבית שלי? הדגם שאני מקבל זה הם מרכיבים או שפשוט מוציאים לי אותו מהקופסא כמו שהוא הגיע מחו"ל?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by michael2,

שלום לכל חברי הפורום, אני עומד לרכוש מחשב מKSP ורציתי להתייעץ איתכם האם כדאי להזמין רק את החלקים עצמם ללא הרכבה ולהזמין לאחר מכן טכנאי הביתה שיריכב את המחשב, או שמא אפשר לסמוך על KSP שירכיבו את המחשב בתשומת לב ובדייקנות. חשוב לציין שהמפרט שאני מזמין כולל כמה חלקים יקרים מאוד ומסתכם בסך של סביבות ה10K ש"ח. האם למישהו פה יש ניסיון עם KSP ויודע להגיד עד כמה הם אמינים ואכפתים בנושא הזה? תודה מראש לכל המגיבים. נ.ב אם זה לא המקום לפרסם את ההודעה הזאת, לא ידעתי זה פשוט היה נראה לי הפורום המתאים ביותר.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Heineken,

שלום, ברשותי מחשב נייד חדש ( Dell XPS 1330 ) יש לי תחושה מוזרה שהוא מעט איטי, כיצד אוכל לבדוק זאת? המלצות לתוכנות בנצ'מרק? תודה מראש, יניב.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מדובר במחשב HP מדגם TX1320US למחשב יש מחיצה של שחזור, כמו כן יש דיסק שחזור שאמור להיות זהה כאשר מנסים לשחזר את המערכת גם מהדיסק וגם מהמחיצה (ע"י לחיצה על F11 בבוט) , התהליך מפסיק באמצע עם שגיאה 1002 ובקשה לפנות לHP מכיוון שהמחשב נקנה בחול (כמו שאפשר להבין מהדגם) אני מקווה להשאיר את הפניה אליהם כאופציה אחרונה עד שהתהליך מפסיק השחזור "מספיק" למחוק את המחיצות, ליצור חדשות (אחת לחלונות ואחת לשחזור)ולשים בהם מידע כלשהו (3GB תפוס בכל מחיצה) ניסיתי להתחיל את התהליך מכמה מצבים: 1.שכל השטח הוא UNPARTITIONED 2.חלוקה לשתי מחיצות NTFS אחת ראשית עם FLAG של בוט ואחת קטנה עם FLAG של HIDDEN 3.כמו הקודם אבל מחיצות לוגיות (לא ראשיות) בכל המקרים אותה התוצאה :-\ יש לציין שהמחשב עבד עד לפני ה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ns,

:AR15: כמה מחשב כזה יעלה לי ??? gforce 4 ti 128 mb 512 rdram win xp 2400מגה הרץ כרטיס קול טוב אבל לא כל כך

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by FuZuL,

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box X 1 Power Supply: CORSAIR CMPSU-620HXEU 620W X 1 Mother Board: Asus P5E X 1 מארז: Enermax Chakra ECA5001 X 1 Hard Disk: Western Digital 500GB WD5000AAKS SATA2 X 2 Memory [RAM]: OCZ DDR2 1024MB 800Mhz CL3 X 4 MODEL: RPR800C3 Video Card: ASUS Nvidia GeForce 8800GTX ULTRA 768MB PCIe X 1 DVD Writer: ASUS DRW-2014L1T X20 BLACK COLORED X 1 Audio Card: Creative X-Fi Extreme Music 7.1 X 1 פרטים שוליים: Floppy Disk: SONY Floppy 1.44Mb - BLACK COLORED X 1 HeadSet: SteelSound 5H V2 X 1 Mouse: Logitech G5 X 1 מבחינת מסך.. אני כנראה לוקח 206BW של סמסונג או אותו דבר רק 22 אינץ'... ואני לא רוצה לעשות אוברקלוקינג במחשב לא בהתחלה בכל זאת ו…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם. מנסה לבנות מפרט מאוזן עבור הצרכים הנ"ל. העיקרון הכללי - מחשב חזק מרכיבים איכותיים שיחזיק מס' שנים ללא OC וללא שידרוגים. המחשב האחרון שבניתי בעזרת האתר החזיק בערך 4-5 שנים (אבל עליו אני לא מריץ מכונות וירטואליות) לגבי האיזון, אני בעיקר מתלבט לגבי המעבד ומה שנגזר מכך (7 או 5) מול ההשקעה בכרטיס מסך (הכיוון הכללי הוא Radeon R9-280X 3GB, אבל פתוח להצעות) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. לצורך לימודים \ ניסיונות אני רוצה להריץ עד 3-4 מכונות וירטואליות חלשות (בעיק…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן. אני רוצה ייעוץ והצעות לגבי מפרט מחשב עד ה3000 ש"ח גג, רצוי קצת פחות, ללא מסך. הדרישות המינימליות שלי: הלוח אם צריך להיות של חברה אמינה מספיק, תאימות ל 64 AMD מהמעבדים החדשים (לפחות 939, כאלה שאני לא אתקע אם ארצה לשדרג), תמיכה בSATA II, כרטיס קול מובנה סביר (רצוי לפחות 5.1), תמיכה בEthernet, PCI EXPRESS. מקווה שאלו לא דרישות גבוהות מדי למחיר הזה. בקשר למעבד, חייב להיות AMD64. זכרון - מ512 זה טוב, עדיף ג'יגה אבל גם ככה יש לי דרישות גבוהות לתקציב הזה. כרטיס מסך - ג'יפורס בתקווה למשהו שהוא מעל ל6600GT למרות שאהיה מאוד מסופק גם ממנו. דיסק קשיח - 80 ומעלה. מארז - כל עוד יהיה בו ספק שהוא בסדר אז אחלה, לא אכפת לי יותר מדי מעיצוב למרות שהיי, זה תמיד נחמד ציוד היקפי…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yanov11,

קודם כל זה המפרט שלי: כרטיס מסך:GTX 770 מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-750, 3033 MHz (23 x 132) 16 זיכרון ראם לוח אם: Motherboard Name Gigabyte GA-P55A-UD3 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) ספק כוח נוכחי: 600W אני מחפש ספק כוח חדש כי מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש המחשב שלי מתכבה בפתאומיות ונראלי זה בגלל שהוא לא מקבל מספיק זרם מהספק. אז צריך להחליף. ואני מחפש SSD כי שמעתי לפני כמה זמן שזה ממש טוב אז אשמח גם להחליף. בבקשה תציעו לי גם ספק וגם כונן SSD טוב. תקציב: לכונן- עד 600 לספק- עד 800. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב שולחני חזק למשחקים לגיימר בינוני ומגוון שמושים אחרים. אבקש מכם הצעת מחיר סופית במחירי מזומן למחשב לפי המפרט הבא. המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים . ארצה להשאר בהשקעה של עד 3500 ₪ על המחשב כולו. רשמתי מפרט עקרוני עם שאלות ליד כל רכיב אך אם יש המלצה לחלופה במחיר דומה אשמח לשמוע. חשוב שהמחשב יהיה שקט אך שיכול לעבוד במאמץ עבודה מתמשך עם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. מאידך איני רוצה להשקיע יותר מדי במארז ובספק מעבר למשהו אמין וטוב. אשמח לשמוע הצעה למארז טוב ברמת מחיר סבירה כרטיס מסך – אמור לשמש למשחקים ברמה בינונית אך ארצה להשאר ברמה של עד 500 ₪ לא ארצה להשקיע מעבר לזה בכרטיס. רשמת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, בניתי מפרט מחשב ואני מעוניין שתגידו לי מה דעתכם. אני לא זוכר יותר מידי את הדגמים אבל זה פחות או יותר. מסך 24" של דל. מעבד 4 ליבות 2.4. כרטיס מסך 8800GTS 640MB. 2 מודולים של 512 667. ארדיסק SATA2 250 GIG. לוח של אינטל (לא זוכר את הדגם אבל משהו טוב ). מארז (עם שני מאווררי 12") + ספק חזק יותר לכרטיס מסך. המחיר הנ"ל להכל או 10390 שקלים חדשים ונוצצים. האם המחיר מצדיק את הקניה?? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום אני מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי. הכיוון שלי הוא זיכרון 8G, מעבד I5 דור 8, דיסק SSD 256G במסגרת חיפושים אחרי עסקה משתלמת נתקלתי ב"מציאון" המציע מחשב - "מחשב נייד DELL ULTRABOOK בעל מסך 14" דגם E7440 הכולל מעבד Intel Core i7-4600U זכרון 8GB דיסק קשיח 512GB SSD ומערכת הפעלה WINDOWS 10 -מוחדש" המחיר - רק 2051 ש"ח - זול משמעותית ממחשבים חדשים עם מעבד I5 דור 8 ודיסק קטן יותר. זה גרם לי לחשוב - האם מעבד I5 דור 8 יהיה בהכרח מהיר יותר מ-I7 דור ישן יותר? על הנייר מהירות ה-I7 הישן גדולה יותר. אשמח לקבל חוות דעת! תודה מראש

16. Started by ben96,

אני רוצה לשדרג את המחשב, ואני לא יודע איך מבקשים בפורום הזה אז פשוט העתקתי טופס מפורום אחר, אני מקווה שזה בסדר [= תקציב מהו תקציב לשדרוג המחשב? כ700 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? אולי 200 מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.הכל במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? כמעט בטוח ש32BIT *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. מפרט נוכחי נא פרטו את כל המפרט הקיים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זיכרונות, דיסק קשיח, ספק, מארז. מ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב בסביבות ה 8000 ש"ח שיכללו מסך מקלדת ועכבר. המחשב מיועד למשחקים ומתוכנן OC. התוכנית היא לקנות חלקים ולהרכיב לבד. אני מרכיב את המחשב למישהו שלא עומד להשקיע בעתיד בשדרוגים אז צריך לקחת בחשבון שהכ. מסך צריך להיות חזק. כמה דגשים: אם אפשר להכניס מערכת I7 אז כן אבל לא בלחץ כי אני מעדיף להשקיע בכ. מסך יותר חזק. מעוניין במערך raid 5 של 3 HDD של 500GB. מקלדת ועכבר אלחוטיים ואיכותיים. מסך לפחות 22' אם אפשר אז 24'. מקווה שזה מספיק כסף לכל הבקשות ;D תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. המחשב מיועד למשחקים ובין היתר עבודה משרדית כגון FIfa , Call of dute , GTA, Redalert, MortalKombat בגדול רצוי חנות מאזור חיפה (אני חשבתי על נועה מחשבים) תודה,\

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מחשב קולנוע ביתי לסלון בערך 3.5K (הארדיסק גדול ככל שניתן ואם אפשר SANDY BRIDGE) שיהיה אסתטי ויעיל לצורך הזה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tal111_s,

שלום לכולם. אני מחפש ULTRABOOK סביב המחיר 5K-6K, צריך להחזיק סביב ה3-5 שנים. רזולוציה מינימאלית FHD גודל מסך לא משנה העיקר שיהיה ULTRABOOK. כמובן שיהיה בעל SSD. אשמח אם יריץ DOTA 2 על MIN-NOR אבל ממש לא חובה. מחכה להמלצות מחברי הפורום. תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי יש לי כיום מחשב המבוסס על מעבד E8400, לוח אם P35dsl של GB, 4 GB זכרון ובתוספת כרטיס מסך די ישן יחד עם מארז Sonata 3 ודיסק קשיח intel ssd 540. חשבתי לשדרג את המעבד+לוח+זכרון וכרטיס מסך בתקציב של 2,000-2,500 ש"ח ולהשאיר את המארז וכן את הדיסקים הקשיחים והצורב. השימושים העיקריים שלי הם משרדיים, מולטימדיה וקצת משחקים. האם ניתן בתקציב הנ"ל להשיג תוצאה ראויה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש כמה דגמים של HP שראיתי, ויש גם לטושיבה כמה דגמים נחמדים הבנתי ש 6500 של אינטל זה מיינסטרים ואני רוצה קצת מעל זה משהו כמו 8600P/T עכשיו בנוגע לכרטיסי מסך איך יודעים שכרטיס הוא טוב? הרי זה לא אותו דגם במקביל למחשב... תודה לכל העוזרים. אגב איך הניידים של GIGABYTE? יש כאלו עם מפרטים מאוד חזקים במחירים נמוכים... זה לקחת סיכון?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שם קישור ל2 הלפטופים בksp כיוון ששם מפורט המפרט המדויק שלהם שמשתנה מחנות לחנות. Dell g5 15: https://ksp.co.il/m/uin/49837&ref=select Hp pavilion gaming 15: https://ksp.co.il/m/uin/74614&ref=select הדברים שחשובים לי (בסדר יורד): איזה לפטופ ייתן ביצועים טובים יותר במשחקים כבדים? לאיזה לפטופ יש מסך טוב יותר? לאיזה לפטופ יש קירור טוב יותר? עמידות לטווח הארוך (שימו לב שhp עם אחריות לשנה לעומת dell עם אחריות ל3). איזה מהם עמיד יותר? שירות הלקוחות של איזו חברה יותר טוב?

24. Started by Ran Ventura,

מסך מדגם LG Flatron L1960TR. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כל המפרט מפורטות בתמונה המצורפת. תודה רבה לכם

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים