ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש שעיקרו יהיה אופיס, מוזיקה וסרטים יעני מחשב משרדי. להלן הטופס: (יש כמה דגשים בסוף שממש חשובים לי מהמחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף פשוט לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר סרטים בHD מוזיקה ואינרטנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככה'נ אני מתכוון…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב!. ברצוני לבקש חוות דעת על מחשב שאני מתכוון לקנות אותו ולכן שאני שואל את דעתכם לפני ההזמנה. המפרט הוא כזה. DELL STUDIO 1558 I5 מעבד I5-540M 2.53GHZ TOORBOBOOST 3.06GHZ 4GB DDR1333MHZ DDR3 SDRAM 500GB 7200RPM SATA 15.6 LED 1080*1920 FULL HD ATI 4570 512MB BACKLIT מקלדת עם תאורה אחורית ! (תוספת של 100 שקל) והפרטים הנוספים INTEL 6200 N WIRELESS DEL 365 BLUETOOTH רשת10-100-1000, HDMI,VGA,IE1394,4USB,ESATA מצלמה 2 מגה פיקסל. סוללה 6 תאים. צורב דיוידי. וינדוס 7 מובנה בפנים. כרטיס קול מובנה. משקל 2.5 אחריות - שנתיים דל בינלאומית.מחיר סופי - 4700 שקלים. מציין שאת המחשב אני קונה בקוריאה. והמחיר הנקוב הוא לאחר ההמרה משקל קוריאני לשקלים. מבקש לדעתכם, האם שווה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני כבר לא מעט זמן מתעניין במחשב נייד לגיימינג וכעת כשיצאו דגמים עם כרטיסי מסך חדשים זאת נראית לי הזדמנות טובה, אני פחות או יותר יודע מה אני רוצה שיהיה במחשב אבל נשארו כמה פינות לסגור...התקציב הוא בסביבות 10K ואני מתכוון לרכוש מניואג, הדברים הראשונים שהכי חשובים לי הם גודל 17.3 אינץ' ו2080, אלה השאלות: 1.איזה יצרן עדיף? ASUS או MSI ולמה.. 3.איזה מבין הSSD כדאי? nvme או pci ולמה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, בתקווה שיש לכם קצת זמן פנוי להמליץ (ולפרט!), כדי שאוכל לעשות הזמנה כבר מחר תקציב: ₪5000-6500/1500-2000$ ניתן לחרוג מעט עבור שיפור חומרה משמעותי. *אופציה קוסמת - משלוח חינם מאמזון* שימושים עיקריים: •טקסטים (המון כתיבה וקריאה מול המסך) •הוראה מרחוק •מולטיטסקינג של מסמכים ותוכנות •אינטרנט •צפייה בתכנים •קצת עריכת צילומים •קצת עריכת וידאו משחקים: לא. תוכנות עיקריות: Office - Word, Excel, PPT Scrivener Adobe - Acrobat, Photoshop, Premiere Abbyy Zoom Browsers & Players מועד הרכישה: מיידי דחוף. חברה מועדפת: חשבתי על ZenBook או ThinkPad …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר קצת, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) המחשב ישמש בעיקר לגלישה, סרטים ן-OFFICE וקצת משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים על הגדרות בינוניות או נמוכות גם בסדר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 רזולוציה 1280/1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני נמוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי ספק כו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחב 24/7,מולטיטאסקינג,הרוב זה שימוש כעבודה משרדית אך לעיתים נדירות משחקים קלים ועבודה גרפית ב PS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא עולים לי שמות מרוב שלא שיחקתי שנים על מחשב...אבל במקרה הצורך אשחק בהגדרות נמוכות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר מספר חודשים אני מנסה להחליט איזה נייד מתאים לי, כיוון שאני נוסע לארה"ב בעוד פחות מחודש ומתכוון לקנות שם. חבר המליץ לי מאוד על הפורום הזה, אז הנה אני כאן. הדבר החשוב לי ביותר הוא ניידות, משקל וחיי סוללה. אני נוטה ללכת על ה-12.1 למיניהם, או משהו בטווח הזה, אם כי אני פתוח להצעות ולדעות אחרות. מעבר לזה המחשב ישמש לא למשחקים (למרות שלא אכפת לי שהמחשב יוכל להריץ אותם), אלא לעבודה משרדית אינטנסיבית, קצת תכנות ברמה נמוכה (חובבנית), וכן עריכת תמונות ברמה נמוכה (חובבנית). קישוריות מאוד חשובה לי (כיוון שאני לא נמצא הרבה בבית), ולכן wifi, שן כחולה וכדומה דרוש גם כן. מבחינת זכרון בוודאות לא פחות מ-1 ג'יגה, אבל אולי 2. חשוב גם שהמסך לא ישתקף בשמש (יש לי חברים שפשוט אי א…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 7000 1000 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: GTA - BF - AC - COD- FIFA -NBA FAR CRY וכו' •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • אם כן, לאילו רכיבים?: • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעבודה. אני עובד הרבה על המחשב ביום ומעמיס עליו הרבה, עובד עם כמה דפדפנים פתוחים בו זמנית, הרבה תוכנות רצות ברקע, מעלה ומוריד קבצים, לפעמים מפעיל שרת על המחשב וכו'. כרגע יש לי dell latitude e5440 כבר 3 שנים והוא מתחיל לגמגם לאחרונה, עובד לאט מדי. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה חזק ומהיר ויעמוד בכל העומס. התקציב לא כזה משנה, לא אכפת לי לשלם 7-8K על המחשב, העיקר שיהיה סוס עבודה. אני מחפש קצת באינטרנט אבל רוב המחשבים שאני רואה הם או "מחשב טוב וזול" או מחשב גיימינג. יש למישהו המלצה או כיוון איך לחפש לפטופ כמו שאני צריך, מה אני צריך שיהיה בו וכו'? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בסביבות ה-3000 ש"ח בלי מסך. הסתכלתי במפרטים באתר אבל רציתי לדעת אם יש משהו אחר.......
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי בתחילת השבוע. את הT60 עם מסך רחב 15.4'',2 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך X1400,1.83 ghz פשוט תענוג לעבוד עליו.השימוש בו מאןד נוח ויש לו תחושה מאוד איכותית. האנטנות שלו קולטות בטווחים גדולים ובכל מקום בבית יש קליטה מעולה,ואני משתמש בנתב פשוט יחסית. יש כמה דברים שקצת מציקים (לחצן FN שגורם לי להתבלבל בינו לCTRL) יש למחשב הזה 3 חסרונות עיקריים-משקל יחסית גבוה.הוא לא כ"כ כבד אבל הדגם עם המסך 14'' עולה כ700 שקל יותר. חיסרון שני זה שהוא מגיע עם ויסטה ביזנס.זוועתי לעבוד איתה.למרות הזכרון הגדול והכרטיס מסך החזק (יחסית). ביקשתי שיעשו לי downgrade לXP PRO והעכשיו פשוט תענוג לעבוד איתו. חיסרון שלישי,מחיר.לא מעט כסף הוצאתי עליו. עדיין לא הפעלתי עליו אפליקציות כבדות אבל אני בטוח שהוא י…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי פה מפרט שנראה דיי טוב, אך אני צריך כמה ליטושים אחרונים. אני אודה לכם מאוד אם תגיבו כמה שיותר מהר, כי החגים נכנסים ואני רוצה להזמין את המחשב לפני כן(שלא יתעכב) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 580 1 580 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 280 1 280 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 950 1 950 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. נשבר לי המסך במחשב הנייד הנ"ל. האם יש לכם המלצה למעבדה באיזור המרכז\ירושלים שבה ניתן להחליף את המסך (אפשר גם מסך משומש). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מחשב חדש שישמש אותי ביקר לאינטרנט ושטויות, ומדי פעם משחקים, מחשב רגיל כזה, אבל שיריץ משחקים יפה ויחזיק הרבה זמן מעמד. אל תשימו ציוד היקפי, אבל תשימו כרטיס רשת אלחוטי, שיהיה טוב שהאינטרנט לא יתנתק לי כל שנייה, ויש לי ספק די חדש FSP ATX-400PN, אז אם הוא מספיק טוב אז תורידו מהרשימה גם ספק. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://www.speed4u.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=core-i7-9700-36&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=259&aff=Zap&lang=he זה הפרטים של המחשב שלי מתכנן לקנות אני רוצה לקנות את המחשב הזה המפרט שלו מתאים לי לצרכים וזה בתקציב שלי. השאלה שלי היא אם המשחב הזה יצליח לצלם ולשחק באותו הזמן. יש משחק אינטרנטי starve.io ופורטנייט השם של תוכנת ההקלטה היא action אתם יודעים אני הצליח לצלם ולשחק בלי שהצילום יעשה לי לאגים מטורפים (אני רואה יוטיוברים אחרים ואין להם לאגים כשהם משחקים) אתם גם יכולים לשתף קישור שבודק את הדברים האלה או אומר לי עד כמה המחשב עמיד למשחקים ולהקטלות בו זמנית אם זה לא עומד בתנאים תוכלו להמליץ לי על מפרט (רצוי קישור) של מחשב ש…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה למפרט מדיה סנטר שישמש בעיקר לצפיית סרטים באיכות גבוהה (full hd), צפייה בתכנים באינטרנט, וגלישה באינטרנט. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 50" full hd ולערכת קולונוע ביתית מקצועית הכוללת מגבר ברמה גבוהה + 7 רמקולים של bose בנוסף יש לקחת בחשבון שהמחשב יהיה בתוך ארון סגור בלי יותר מדיי אוויר פתוח (זה הדאגה העיקרית שלי). חשבתי על המפרט הנ"ל silverstone grandia GD04S intel core i3 2220 Gigabyte GA-B75M-D3H, Intel B75, S 1155, DDR3, SATA III - 6Gb/s, PCIe 3.0 (x16), D-Sub/ DVI-D/ HDMI, Micro ATX 8GB (2x4GB) Corsair DDR3 XMS3, PC3-12800 (1600), Non-ECC Unbuffered, CAS 9-9-9-24, 1.65V 430W Corsair Builder Series CMPSU-430CXV2UK, 80%+ BRONZE Eff', Uncertified, Q…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלפטופ הוא לחברה שלי ,היא בעיקרון די סגורה על SONY בעיקר בגלל העיצוב והיופי שלו חח מה אתם אומרים על ה Sony Vaio VGN-NR270N/S ?מחירו ב KSP כ 4000 שח דבר ראשון למה הוא כזה זול ?האם משחקים פשוטים כמו SIMS יעבדו אליו ?יש לו כרטיס רשת ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מחשב ללימודים , אני מתלבט בין שני מחשבי ניידים 1 מחשב של DELL - [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע Dell Inspiron 13 7000 7348-[/h]Intel® Core™ i5*5200U Processor, 3M Cache, 2.2 GHz up to 2.70 GHz מעבד8GB Single Channel DDR3L 1600Mhz (1 x 8192MB), Up to 8 GB זיכרוןכונן קשיחHybrid 500GB (5400RPM) Sata + SSHD 8GBמודול מטמון ה*Flash מתוכנן להאיץ את תגובת המערכת ולא ניתן להשתמש בו כתוספת לקיבולת האחסון. לאניתן להסיר אותו ולמשתמש אין גישה אליו.תצוגה13.3 inch LED Backlit Touch Display with Truelife, Wide*Angle Viewing (IPS), and FHDresolution (1920 x 1080)מסך מגעIntel® HD Graphics 5500 גרפי מאיץכונן אופטי NoneHD (720p) capable webcam, Dual*Array microphone רשת מצלמתשמעHigh Definiti…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב2500 ש"ח + חשוב שיהיה במפרט דיסק קשיח של 400GB ושיפעיל משחקים חדשים כמו FAR CAY 2,ME,AC,CRYSIS . תודה לעוזרים.
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. שמתי לב שבSTART PC מוכרים את המעבד I5 2400 במחיר נמוך מאוד יחסית ל3330 מה שמאפשר לי להרכיב מפרט מאוד חזק עם ספק כח מכובד וGTX760 בפחות מ3000 שקל. רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי בין המעבדים האלו ואם כן מהו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד... המחיר בכותרת הוא בגלל שאני גר בחו''ל ויש לי גישה לחנויות באירופה, בארצות הברית, איביי וכמובן בארץ..... כמו כן התקציב הוא משוער, חריגות קטנות (עד 100 דולר) בתקציב אפשריות. * מטרות המחשב: בעיקר סרטים וסדרות (לרוב באיכות גבוהה- המחשב יתחבר לטלויזיה בHDMI אם זה משנה משהו...) עבודות משרדיות , משחקים קלים (משחקי פייסבוק, NBA ברזולוציה בינונית וכו'...) * גודל המסך: 15.6 אופטימלי בשבילי המלצות אחרות יתקבלו בברכה, מט או מבריק לא משנה לי, הלפטופ הנוכחי שלי מבריק ואני מסתדר איתו מצויין * רזולוציית המסך: שוב הנוכחי שלי הוא- 1366x768 ומצויין לי אבל שוב, פתוח להצעות) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מיקלדת הכוללת numpad -חייב * משקל רצוי: כמה שפחות יות…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני עומד לרכוש מחשב מKSP ורציתי להתייעץ איתכם האם כדאי להזמין רק את החלקים עצמם ללא הרכבה ולהזמין לאחר מכן טכנאי הביתה שיריכב את המחשב, או שמא אפשר לסמוך על KSP שירכיבו את המחשב בתשומת לב ובדייקנות. חשוב לציין שהמפרט שאני מזמין כולל כמה חלקים יקרים מאוד ומסתכם בסך של סביבות ה10K ש"ח. האם למישהו פה יש ניסיון עם KSP ויודע להגיד עד כמה הם אמינים ואכפתים בנושא הזה? תודה מראש לכל המגיבים. נ.ב אם זה לא המקום לפרסם את ההודעה הזאת, לא ידעתי זה פשוט היה נראה לי הפורום המתאים ביותר.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות עם keypad (המספרים בצד) עם Windows 7 כמובן. ואין דרישות נוספות מיוחדות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בכמה למכור דגם:asus g75vw bbk5 מפרט: מעבד i7 3610qm זיכרון ראם 16 גיגה 1600mhz.(מגיע עם 8 אני הוספתי עוד) קשיח: wd 1tb כרטיס מסך nvidia gtx 660m . גודל מסך: 17.3 אינץ רזולוציית מסך:1920x1080 אחריות לעוד שנתיים וחצי.(אחריות בינלאומית לא משנה איפה אתה מתקן אתה משלם למעבדה שולח את הקבלה ומקבל את הכסף בחזרה) נקנה לפני 4 חודשים במצב מעולה מריץ את כל המשחקים על הגדרות גבוהות מאד. מגיע עם מערכת הפעלה win 7 home&premium 64 Bit ועם קוד בקבלה או באתר של אסוס לשדרוג בחינם לwin8
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה היו הרבה שאלות על הניידים שלהם, וכנראה שבגלל שלא הרבה מכירים המחירים שלהם נמוכים ומאוד משתלמים. הכנתי מיני סיקור לאנשים שמבקשים ניידים לסטודנטים וכו', כי אני חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי חשבתי להקל על אנשים שיבואו אחריי החברה למעשה גרמנית, המחשב מיוצר בגרמניה, לא סין, לדעתי זה יתרון. חשוב לדעת שהמחשבים חדשים דנדשים, את שלי קיבלתי שהוא יוצר לפני קצת פחות מחודש. הנייד כמעט ולא מתחמם, פשוט נייד מדהים במחיר לא מהעולם הזה. הדגם הוא A530 של Fujitsu. מדובר על מחשב I3, עם בין 2-4GB זיכרון נדיף, עם כונן קשיח של 320-500GB. הכרטיס גרפי משולב של אינטל מסדרה 55. הנייד מכיל כרטיס תקשורת WIFI גם בתקן N, קורא כרטיסים, HDMI, כונן דיסקים, בלוטוס, מצלמה ומיקרופון. המסך מט למי מחפש. איכ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-