ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום למומחים, אבקש את עזרתכם בבחירת נייד, רצוי של חברת DELL. בבית ישנו מחשב נייח ישן אשר ישודרג בהמשך ולכן כרגע הנייד יהווה עבורי מחשב ראשי. המחשב מיועד בעיקר לשימוש ביתי (אינטרנט/אופיס) אך לעתים גם לנשיאה מחוץ לבית. חשובה לי מהירות וחיבור אלחוטי טוב מכיוון שעובד דרך האינטרנט ועם חלונות מרובים, בבית סביר להניח שיחובר למסך טלוויזיה לצפייה בסרטים / סדרות אונליין. בעיקר מחפש מחשב אמין שישמש אותי כמה שנים טובות. * מטרות המחשב: כרגע יהווה מחשב ראשי לשימוש ביתי ולעבודה בסביבת אינטרנט, לעתים אשא את המחשב מחוץ לבית. * גודל המסך? 15.6, מסך מט. * רזולוציית המסך? שתהיה מספקת לעבודה עם אופיס ואינטרנט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עד 2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפשת בזמן האחרון נייד ללימודי אנימציה ואשמח מאוד לשמוע את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר (קונה בארה"ב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אחלה, אבל חשוב יותר שהמחשב יהיה חזק ב) במידת הצורך - 1800 דולר אם באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב: אפטר אפקטס, פרימייר, פוטושופ, מאיה, הרמוני, דראגון פריים ושאר תוכנות אנימציה בסגנון... ושגם תהיה אפשרות לעבוד במקביל אם צריך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): פחות רלוונטי בגלל שמדובר בנייד, אבל אני בד"כ עובדת עם מסך נוסף ברזולוציית FHD, ולא ממש צריכה שהמסך של הנייד יהיה ברזולוציה גבוה יותר. כן חשוב …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו הדיון השני עבור רכישות מחו"ל. מי שמעוניין לקחת יוזמה ולעשות ריכוז קבוע ומתעדכן בדף הראשי מוזמן (אני אקשר פה אליו). מבחינתי מספיק לעקוב אחרי ההודעות האחרונות. ! Have fun
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, בהשקעה של עד $1000, ללא מסך . אני הולך לקנות ב-newegg וחבר שלי יביא לי את החלקים, אז אני הולך להתבסס על המחירון שלהם. כמו רוב הגיימרים ה"תקציביים" , אני רוצה כרטיס מסך ומעבד שהם דרגה אחת\שתיים מתחת ל"טופ", וככה לשמור על יחס מחיר/ביצועים מקסימלי. 1. אשמח להצעותיכם, או לקומבינציות שונות בהתבסס כל דף המפרטים באתר. 2. אני יכול לחכות עם הרכישה 3-4 חודשים, אז אם צפוי שחרור חדש בתחום המעבדים/כרטיסי מסך, אשר יגרום לנפילה במחירים של רכיבי "דרגה שתיים", בבקשה הגידו לי. 3. אני רוצה לעשות OC רגיל לכרטיס מסך, אבל לא למעבד. אנא קחו את זה בחשבון. אשמח לכרטיסי מסך שקל ללהמהר אותם או כאלה שכבר OC מבמפעל. 4. בדף המפרטים הרבה הצעות באות עם …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, כמה יעלה בערך לוח אם + מעבד + 2/4 ראם + כרטיס מסך + שיספיקו כדי להריץ משחקים חדשים גם על מינימום?של אינטל? ושל מתחרים זולים יותר? כרגעכבר יש hard disk חדש יחסית של 500 GB ככה שלא צריך חדש. אין לי בעיה להזמין מחו"ל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב - בסביבות 2500$ (לפני מע"מ - מיועד למקום העבודה). יעוד - הרצת סימולציות ASIC ארוכות וכבדות מאוד (מעט גרפיקה) - MODELSIM המטרה - להוריד למינימום את זמני הסימולציה ויציבות לאורך זמן. מאפייני הסימולציה: 1. תוכנת הסימולציה בעלת Thread יחיד (לא יודעת להשתמש בריבוי מעבדים או Hyper-Threading 2. הסימולציה דורשת בערך 1-1.5G RAM ומבצעת הרבה מאוד פניות לזכרון ולדיסק. כמות המידע בכל גישה אינו גדול (כמה מגות בודדות כנראה) 3. הסימולציות אורכות בין 8 שעות לשלושה ימים רצופים. 4. התוצאות מוצגות באופן גרפי ונשמרות בקובץ שגודלו 0.5 - 1.5GB נדרש לבצע זום, מדידות והוספת תצוגות בזמן העבודה. 5. מיועד לרוץ עם Linux RedHat 4.0 AS מתוכנן גם over-clocking משמעותי אבל לא לקצה גבול היכולת. נדרש…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב קשיש בן 4. E8400 3GB DDR2 800hrz READON HD 4850 קיבלתי בירושה מחשב מותג משרדי ThinkCentre M71e של LENOVO. מארז ולוח אם H61 של לנובו i3-2120 (קירור מקורי) 2GB DDR3 1333hrz Intel HD Graphics 1000 השדרוג הצנוע יחסית שאני מתכנן לו: READON HD 7770 ספק מותג 450W תוספת של 2-4GB לזיכרון 1000 שח בסה"כ. אמנם יש חריץ PCI-Ex16 אבל המארז קטן ולוח האם הוא micro-atx. ה7770 תופס שני סלוטים ואני לא בטוח שיהיה לו מקום שם. ניסיתי לדחוף את ה4850 (סלוט 1) והוא נכנס אך בקושי (מבחינת האורך). *אני מבקש לדעת אם מחשבים משרדיים מהסוג הזה מתאימים ומומלצים לשדרוג למחשב ביתי למשחקים ללא OC (כמובן בהתחשב באילוצים כלכליים). *תהיתי גם אם חנויות מאפשרות לבדוק אם חומרה מתאימה למארז (ממש לבו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=5B23431F-5220-4F96-85FC-68EFD0B9230E אני מציין שאין זכרונות שם מכיוון שיש לי 4 סטיקים של 4 גיגה, כל סטיק הוא גיגה במהירות של 667 MHZ - ובנוסף זה DDR2 כמובן. מה אתם אומרים ?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! נואשתי... בעבר (שלוש וחצי שנים, כן - צבא) הבנתי בנושא אז הרקע שלי סביר. אבל... אני פשוט לא מצליח לבחור את המערכת הבאה שלי. יש לי דרישות ואני מיד אשטח אותן בפניכם אבל כל פעם: כל בנץ' שאני קורא חוות דעת של משתמשים חסרונות נוכחיים הוזלות מחירים ממשמשות אפשרויות לקדמה עתידית שדרוגים אפשריים כמה אפשר?! בכל אופן יש לי כמה קריטריונים ומסגרות שאני יכול לנסות (עם דגש על לנסות) להעזר בהם. א. אני לא אקנה מחשב בעתיד וגם לא אשדרג (למעט אופציה 1) - ברמה של 3 שנים. לכן אני מעוניין לקנות את מה שיחזיק אותי בצורה הכי טובה. ב. פונקציות המחשב: עיבוד תמונות ב-CS. קידוד סרטים ו-DVD. צפיה בסרטים. משחקים (לא גיימר נלהב). אפליקציות אופיס וגלישה. ג. תקציב למעבד + לוח אם: מקס' 1…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים לאחר ששידרגתי מ-vista ל- WIN7 את המחשב גיליתי שהמיקרופון לא עובד. האם משהו נתקל בדבר כזה ? מבקש את עזרתכם. תודה שלמה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע הומלץ לי פה על המפרט: http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:11665:1/6:9034:1/2:11279:1/4:12360:1/3:12438:2/9:12832:1/11:7423:1/18:10042:1/ המחשב ישמש לגיימינג בHD, התקציב הוא בסביבות ה3.5 האם יש משהו שמישהו חושב שצריך לשנות? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כל מיני) ותוכנת VMWARE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop,illustrator,3dmax,maya ירוץ על רזולוציה 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא צריך מערכת הפעלה או מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על המפרט הבא: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX GIGABYTE GA-P35-DS3 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 ASUS DVD-ROM QUIET TRACK- BLACK- RETAIL CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL (שתי סטים של אלה 4GB סה"כ) GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-FSCA1ANB CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME GAMER Zalman CNPS9700 LED 110MM Fan MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD - BLACK Logitech G5 Laser Mouse WolfKing Warrior LG LCD 22" L226WTQ 2ms DVI XFX GeForce 8800GTS 640MB (אוברקלוק ל600/1025) HEC AcePower 580W
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני אשמח לקבל את עזרתכם בנוגע להרכבת מפרט מחשב לתכנות ווירטואליזציה ב4k 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב ישמש בעיקר לתכנות והרצת מכונות וירטואליות - שימוש ב-visual studio ובVMware workstation עם כ4-6 מכונות פתוחות בו זמנית. בנוסף מדי פעם המחשב ישמש למשחקים כדוגמת FIFA כשאין חשיבות לרמת גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?7500ש'ח..חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?משחקים, בעיקר-COD, BF4, DIVISION 2 וכו'. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?ללא אורות, ואין הגבלה פיזית. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?ווינדוס לא מאוקטב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רצוי TMS (רכשתי מהם בעבר עם חוויה דיי טובה) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני סטודנט שנה א' בהנדסת מערכות מידע בבן גוריון. אני מנסה לבנות מחשב משרדי פשוט, כ.מסך וקול מובנים. אני נוטה לכיוון AMD, רק משום שזה זול יותר ומספיק טוב לשימושים שלי. אם תגידו לי אחרת, אני כמובן אלך על C2D. מה שחשוב לי שיהיה מסך טוב כי אני אשב מולו הרבההה שעות (אני נוטה לכיוון הViewsonic VP930, אבל אם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי - ת'פאדל) אני צריך שיכלול גם מקלדת, עכבר, רמקולים ואני צריך גם ראוטר בתוך התקציב הזה. רצוי שיהיה יפה, ושקט. אפשרי? מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לנסות לחסוך אבל לא מתפשר על איכות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים הכי חדשים כל האלה של ה 50GB שיצאו בזמן האחרון ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA החדש, NBA2k15, ועוד משחקים ברמה של GTA בגרפיקה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לחבר טלוויזיה בכבל HDMI בגודל 32 אינץ. לכן חשוב חי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות נייד בחו"ל עם אחריות בינלאומית (שתקפה בישראל) לצרכים סטודנטיאליים (כלומר בעיקר אינטרנט, וורד ותוכנות אופיס). יהיה נחמד אם יכול להריץ משחקים סבירים אבל לא חובה. הדרישות שלי הם מסך 15 אינץ' (רצוי מט) ומשקל עד 1.5 ק"ג. יש למישהו המלצה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחותי היה מספר ניידים לשניים מהם היתה אותה בעיה שהתקלקל לוח האם אחרי שנתיים של שימוש והאחרון של HP יש בעיה עם ראש הסיכה איפה שמחברים את המטען וHP דרשו 1400 שקלים תיקון (כי הם חייבים להחליף את כל לוח האם!) הערה חשובה: אחותי משתמשת בנייד רוב הזמן כאשר היא יושבת על הספה או במיטה ומכינה דפי עבודה או מצגות או סתם גולשת וצופה בסרטים וסדרות לזמן ממושך (ממושך מאד ולרוב היא שוכחת את הנייד מחובר לחשמל ודלוק) ***חשוב לה נייד כמה שפחות מתחמם ושיהיה מספיק חזק לשרוד לכמה שיותר שנים (אחריות שלוש שנים חובה או אפשרות הרחבה לשלוש שנים לפחות) * מטרות המחשב?:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , צפיה בסרטים * גודל המסך? 13" ומעלה (כמה שיותר גדול) * משקל רצוי? לא חשוב בכלל …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה להמלצה למפרט טוב יש לי samsung 850 evo 250 gb ו אני זקוק להמלצות לגבי המפרט שבניתי Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מעבד Arctic Alpine 11 PLUS CPU Cooler מאוורר למעבד Gigabyte GA-H170M-D3H LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI לוח אם Kingston ValueRAM 2x8GB DDR4 2133Mhz CL15 Kit ראם Corsair 650W Active PFC 80+ VS650 PSU ספק Corsair Carbide 200R Black Compact Case No PSU מארז פתוח להצעות אחרות אין לי נסיון בתכום לא בטוח לגבי המפרט הזה וזקוק לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבנית מפרט לא כולל ציוד הקפי, מארז וספק. בעצם רק מעבד, לוח אם, זיכרונות הארד דיסק ואולי כ.מסך. המחשב מיועד לסטודנטית, שימושים בסיסים: אינטרנט, אופיס ואולי גם סרטים... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש את עזרת הפורום הנהדר הזה בבחירת המחשב הבא שלי, על פי התיאור הבא: 1. מיועד בעיקר לתכנות, גלישה, ועבודה יישומית הכוללת הקלדה רבה. לא משמש למשחקים, ולא צריך כוח גרפי (לכן לא זקוק לכרטיס מסך מיוחד) 2. גודל מסך רצוי = 15.6 3. משקל = לא קריטי. (לא נמצא הרבה בדרכים, אבל זקוק מדי פעם לניידות) 4. זמן סוללה = לא קריטי (3 שעות מספקות. בדרך כלל מחובר לחשמל) 5. יציאות = בעיקר הרבה USB (אבל אפשר מפצל). יציאת HDMI תתקבל בברכה 6. כונן = נפח לא קריטי (אפילו GB160 מספיק...) 7. DVD = אפשר, אך לא הכרחי. ניתן לעבוד עם DOK 8. אחריות = לא צריך בינלאומית, אבל רצוי 3 שנים, וחשוב שהשירות יהיה אמין 9. דרישות מיוחדות: * דגש מיוחד על לוח מקשים איכותי, הכולל גם את איזור המקשים הנומרי בגודל לפחות …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ושוב מחשב משרדי הלך לעולמו... אודה אם תוכלו להציע מפרט עדכני עבור עמדת עבודה של שרטט במשרד אדריכלות 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד ב2D, סקצ'אפ, פוטושופ בסיסי. פרנסה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? התקציב הוא ל3500 שקל ל12 תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: מטרה למשחקים וגלישה באינטרנט משחקים די כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אני צריך מסך 19 עד 20 אינץ' 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני לא צריך כונן דיסקטים חח 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רצוי שהוא יהיה שקט ושיהיה מארז יפה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לאא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?שיהיה מהיר 9. האם חשוב שקט? עד כמה?חשוב עד כמה לא ודע אבל רק שאני יצליח לישון חח 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא יודע מה זה לא נראה לי 11. במפרט למש…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-