ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
הבדלי מחיר ולמה? מה ההבדל בינהם: כרטיס מסך EVGA GTX980 Ti Classified ACX 2.0+6GB GDDR5 מעבד Core I7-4790k 4.0GHz לוח אמ Gigabyte GA-Z97X - gaming GT LGA1150 intel Z97 DDR3 זיכרון G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1866Mhz PC3-14900 Kit CL9-10-9 ספק כוח Corsair CS750M Modular 750W Gold Active PFC 12cm Fan דיסק קשיח Seagate Desktop SSHD 2TB 64MB MLC/8GB דיסק קשיח Samsung 850 EVO Series 2.5 Inch 250GB SSD קירור מים corsair hydro H80i Gt High Perfoemance Liquid CPU Cooler CW-90600017 מארז Coolermaster CM strom TROOPER Window Black ATX Case no PSU 6 מאורר למארז Corsair 120mm Fan red LED לאומת כרטיס מסך Geforce GTX 750 TI …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד , אך שמעתי שזה ממש לא כדאי, הם לא יציבים, אחרי זמן קצר מתקלקלים ולתקן את הבעיותה אלה עולה ממש יקר. האם זה נכון? האם באמת עדיף כבר לקנות מחשב רגיל?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה בן משפחה ביקש ממני לחקור את עניין המחשב, הוא רצה בהתחלה מחשב נייד עד 3000 שקל, לא בדקתי ממש את המחשבים הנידיים, אבל נראה לי אפשר להשיג הרבה יותר במחשב PC במחיר הזה. המחשב צריך להיות בסיסי, כרטיס מסך שיכול להריץ משחק כמו SIMS2, כרטיס קול עדיף שיהיה מובנה, מסך... אינטרנט. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה בOFFICE של מיקרוסופט ופעם ב... משחק. דיסק קשיח, אני אקח בין 80-120 GB.. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת עם המחשב שווה 2000 ש"ח יד שנייה מצב טוב דגם: TY0FSIZ מעבד: Intel Core 2 Duo T5300 1.73GHz זיכרון: 1GB דיסק: 120GB מסך: "15.4 WXGA TFT מערכת הפעלה: Vista Home Premuim DVD/RW Multi Burner אחריות: שנה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמלצתו של Chevy נסעתי לשניידר מחשבים ברחובות כדי לרכוש את ה-Asus X550 רק כדי לגלות שהוא בכלל לא במלאי, והחבר'ה שם הבהירו לי היטב שמחשב בלי כרטיס מסך יקרטע לי בפוטושופ ובאדובי פרימייר ושאין מצב שארכוש מחשב טוב בתקציב של 2300 ש"ח, אז לצערי אני נאלץ לקנות מחשב יד שנייה שוב עם מפרט חזק יותר ובמחיר שפוי יותר. מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי FHD וסרטונים באיכות 4K ביוטיוב, עריכה גראפית קלה [פוטושופ, Adobe Premiere Elements], משחקים קלים [כגון GTA IV]. הכנתי רשימה מיד2, אשמח אם תגידו לי מה הכי טוב, וכמובן גם מה שווה או לא שווה [לא עוזר לי שהמפרט טוב אם המחיר לא משתלם]. אגב, לא בכולם כתוב אם יש כרטיס מסך או לא, אז אשמח אם תגידו לי. אגב, האם מה שהוא אמר לג…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים לאחר ששידרגתי מ-vista ל- WIN7 את המחשב גיליתי שהמיקרופון לא עובד. האם משהו נתקל בדבר כזה ? מבקש את עזרתכם. תודה שלמה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לצרכי לימודים, צרכים יומיומיים ופנאי. חשוב מאוד שהוא יהיה אמין מחברה אמינה עם אחריות עליו ולא ימות אחרי שנה בודדת של שימוש. המחשב צריך להיות לא כבד מדי כדי שיהיה ניתן להתנייד איתו ממקום למקום. *מטרות המחשב? המחשב צריך לשמש לעבודה משרדית, לימודים, אופיס, משחקים קלים (משחקי דפדפן בד"כ), שימוש יומיומי, גלישה. יכולת להפעיל סרטים וסדרות בצורה חלקה באיכות HD BLURAY . *גודל מסך? גודל סטנדרטי שיהיה מסך נוח לצפייה ממושכת קריאה ועבודה ממנו. *משקל רצוי? המחשב צריך להיות נייד ממקום למקום ולא כבד מדי. *האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם?)? לא משהו יוצא דופן אבל שלא תיגמר אחרי שעה של גלישה. *האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, הי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי - האם אפשר להרכיב מפרט ב6000 שקל , ללא סי די רום , ללא מסך וללא מקלדת ועכבר , שיריץ את פאר קריי חלק לגמריי בלי תקיעות בכלל! (אפילו במקומות עמוסים) ושהמפרט יכלול בתוכו כרטיס מסך 9800 פרו! המפרט הוא בשבילי... אם אי אפשר לעשות דבר כזה אז אני ייקח 2600 מובייל עם אובר קלוק קטן וX800 PRO... אבל תנסו את הבקשה הראשונה בלי האובר קלוק.. זה דיי אתגר... תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, אני כבר כמה חודשים מתלבט לגבי האולטרבוק האידיאלי בשבילי. מה חשוב לי: שיהיה יפה שיהיה קל ודק שיהיה מהיר (SSD, זיכרון) וחזק שלא יהיה מקבוק אייר (רתיעה שלי מאפל). היה נדמה לי שצימצמתי את זה ל-Samsung Series 9 ול-Asus Zenbook מרוויז'ן שאחרי התיקונים כמובן (אבל אני לא נעול - אם יש לכם המלצות נוספות - אני אשמח לבדוק ולקרוא), אבל אני לא מצליח להחליט. יותר מזה - שני חברים שלי קנו עכשיו מחשבים, אחד את האסוס ואחד את הסמסונג - ויצא לי לשחק איתם ולראות אותם יום יום... ועדיין אני לא מצליח להחליט. מצד אחד האסוס זול יותר משמעותית (והוא מגיע עם קייס מגניב! ) מצד שני הסמסונג יפה יותר. למעשה הדבר היחידי שמפריע לי בסמסונג זה הרזולוציה שלו שהיא לא FHD משום מה.... השאלה האחרו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מבקש מפרט להרכיב מחשב לפי הפירוט הבא : מה התקציב המקסימלי? עד 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר. אך לא פחות מ 1500 ש"ח כי יש גבול גם כמה אפשר לרדת. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שימוש ביתי בלבד.- אינטרנט אופיס משחקים קלים צפייה בסרטים ותמונות עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט חשוב אך לא קריטי הוא לא יושב לנו בחדר. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא. יש לי חלונות 7 שאני אתקין עליו. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. לא, גם ככה ישלחו אותו. דרושה חנות אמינה שהרכיבים בה יהיו הזולים ביותר. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAI…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן של LG חיבורי ה USB אינם פועלים ברצוני לחבר למחשב USB Wireless Internet האם יש חיבור אחר במחשב שבאמצעותו על ידי מתאם אוכל לחבר אינטרנט אלחוטי?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן מעוניין בקנייה של HTPC. המחשב ישמש להקלטה ממיר דיגיטלי של הוט (לכן חובה להוסיף כרטיס מקליט). בנוסף, הוא גם משמש כמחשב הראשי שלי. פתוח בקביעות, לכן חשוב שיהיה שקט. צריכה להיות אפשרות לחיבור בין מסך LCD לשימוש של המחשב, לבין חיבור לטלויזיית LCD לשימוש עם הטלויזיה... ושאוכל במקביל גם לעבוד על המחשב וגם לראות טלויזיה במסך השני. כמו שאמרתי, התקציב הוא 4000 ש"ח בערך - אפשר לחרוג קצת... רצוי שהרכיבים יהיו זמינים בחנות למיר, http://www.lamir.co.il/computers.asp אשמח לעזרה, תודה !
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לו מעבד (1.6A) והארד דיסק של MAXTOR 40GB 7200 RPM אז הוא צריך את כל השאר... הצעתי לו לא להחליף מעבד (אפשר לעשות לו O/C אותו בלי הרבה בעיות...), אני הצעתי לו את זה (מה אתם אומרים) Winbond ddr 512mb 3200 GA-SQ800 Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 400 Watt radeon 9100 128mb אז ככה, אין לו תקציב לשתי סטיקים של 256 (חוץ מזה שאחד גם עדיף ל-O/C), קירור אני כבר אדאג להשיג לו משהו הולם למעבד, ובקשר למארז...זה מה שהוא רוצה ואין לי סבלנות להתווכח איתו (למרות שהמארז די נחמד הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר: ה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ~ 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושעורי בית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כל סוגי המשחקים מminecraft ועד BF star wars 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מתעניין בקניית מחשב נייד. אני מחפש מחשב נייד שיהווה תחליף למחשב השולחני שלי (כלומר - הוא יהיה המחשב העקרי איתו אני אעבוד), ולכן אני צריך מחשב חזק. הסתכלתי באתר של HP לגבי מחשבים ניידים. אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב בלינק הזה: http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&config_id=2258632 שהוא למעשה מתבסס על המחשב בלינק הזה (לאחר כמה שינויים): http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&series_name=HDX18t_series&a1=Category&v1=Entertainment%20powerhouse תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מבצע בימים אלה הזמנה מחו"ל ואני מתלבט בין שני מחשבים , המיועדים בעיקר לגיימינג ולעבודה שוטפת מהירה. שני המחשבים הם: 1. http://www.ecomelectronics.com/prodinfo.phtml?id=3536 2. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=XQKCT0FT3TI1PKC4D3DFAGA?skuId=9036483&type=product&id=1218011399812 ההתלבטות היא קצת קשה , מאחר ושניהם מחשבים חזקים יחסית, לגבי המסך , זה לא ממש משנה לי הגודל , אין לי בעיה עם ה 15.4 או ה 17. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב טיפה מיושן שאני רוצה להפוך למדיה סנטר בסלון, השידרוגים שהחלטתי שאני מבצע לו הם בעיקר קניית מארז כמה שיותר קטן ואלגנטי שיתאים לסלון, התקנת תוכנת מדיה סנטר כלשהי, והתקנת שליטה מרחוק כלשהי (מקלדת שלט מיוחד וכו'). ולשאלתי- מה עליי לוודא לגבי המארז שאני הולך לקנות? והאם עליי לשדרג לוח אם? המחשב הוא בעל מעבד core2duo e7500 ויושב על לוח אם צ'יפסט G31 שכתוב במפרט שלו שהוא microATX. בנוסף יש כרטיס מסך geforce 9400gt.(כמו כן יש הארד דיסק, כרטיס רשת אלחוטי, כונן אופטי) האם יש מארז מומלץ? המטרה שוב- שייצא הכי קטן שאפשר... ובנוסף אם יש המלצות על שדרוגים כדי שתצא מערכת טובה אני אשמח לשמוע... תודה! עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 א) האם לנצל את כל התקציב א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה אני צריך מפרט שמבוסס על AMD ב2,000, ללא מסך. טנק-יו ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחיר של עד 9000 ש"ח (וכמובן לא התנגד למחיר קטן). תודה, תודה, ארז
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף ברמת המחירים הזו? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הכוונה היאלGTX 650 TI BOOST כמובן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Quad6600 geforce 8800 gts 512 3 gig לוח אם GIGABYTE מארז וספק כח מובנה 500W סונטה 3 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים בתקציב 5000 ש"ח צריך המלצה לזיכרון. במחשב מ logicpc תודה. מעבד AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX לוח אם ABIT AN8 Ultra nForce 4 Socket 939 Motherboard דיסק קשיח Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD כרטיס מסך Sapphire Radeon X800GTO2 PCI-e 256 MB DDR3 FireBlade Bulk ספק Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply מארז Thermaltake VA4000BWS Xaser `Sviking` Black Tower Case
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודשיים עידכנתי את הגרסה של ווינדוס ל8.1 דרך החנות של מיקרוסופט. הנייד שלי Samsung Ultrabook NP530U4E נקנה לפני כ7 חודשים וכמובן הגיע עם עותק מקורי של ווינדוס 8. לאחר העדכון, התגלו לי לא מעט בעיות של דרייברים, הנה החלק העיקרי שלהן: 1. בהירות המסך-מקשי הFN לשליטה במהירות המסך לא משפיעים. אני רואה את השינויים בבאר הזה של הבהירות (עולה או יורד בהתאם למה שאני לוחץ) אך בפועל בהירות המסך לא משתנה. יש לה שני מצבים כרגע: אם אני פותח את המסך (בין אם ממצב שינה או מצב כבוי) כאשר המחשב מחובר לחשמל אז הוא עולה על בהירות מירבית ונשאר כך גם כאשר אני מנתק את החשמל. אם אני פותח את המסך כאשר הוא לא מחובר לחשמל, זה על בהירות מאוד נמוכה ולא משתנה גם אם אני מחבר לחשמל. שוב, …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-