עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שזה המקסימום!!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 , Call of duty: Black ops , CS: Global offensive , PES2013 'WRC GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לצרכי לימודים, צרכים יומיומיים ופנאי. חשוב מאוד שהוא יהיה אמין מחברה אמינה עם אחריות עליו ולא ימות אחרי שנה בודדת של שימוש. המחשב צריך להיות לא כבד מדי כדי שיהיה ניתן להתנייד איתו ממקום למקום. *מטרות המחשב? המחשב צריך לשמש לעבודה משרדית, לימודים, אופיס, משחקים קלים (משחקי דפדפן בד"כ), שימוש יומיומי, גלישה. יכולת להפעיל סרטים וסדרות בצורה חלקה באיכות HD BLURAY . *גודל מסך? גודל סטנדרטי שיהיה מסך נוח לצפייה ממושכת קריאה ועבודה ממנו. *משקל רצוי? המחשב צריך להיות נייד ממקום למקום ולא כבד מדי. *האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם?)? לא משהו יוצא דופן אבל שלא תיגמר אחרי שעה של גלישה. *האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, הי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by EL-Fenomeno,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, מעדיף לנצל 2000 ש"ח מהתקציב.. אבל אם צריך עד 3000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. APB Reloaded(חשוב לי במיוחד שירוץ חלק על ההגדרות הכי גבוהות), Batelfield3, COD3, Far cry3 ושהמשחקים הכבדים ביותר שקיימים ושיצאו בעתיד הקרוב-רחוק ירוצו חלק על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Nightbeat,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪750 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: Intel SSD 120G Sandforce 2281-330 Sata 3 כמות: 1 - מחיר: ₪521 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר:…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני מעוניינת לרכוש בארץ נייד 15" או 14" בתקציב של עד 4000-3,500 ש"ח. שימושים: כתחליף למחשב ביתי (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים וכו). מעדיפה מסך מט עם חברה אמינה שנותנת אחריות לשלוש שנים. ראיתי ארבעה דגמים רלוונטיים: 1. Dell Inspiron N5521 IN-RD33-6506 2. Dell Inspiron 3521 I5-3317U HD 8730M 3. Dell Inspiron 5423 14z i7-3517U HD 7570M 6GB (יחיד עם 14") 4. Samsung NP350V5C-S07IL (היחיד שהוא מט) מצ"ב טבלת השוואה ואשמח להתייחסותכם המהירה (אני לא ממש בקיאה במפרטים): http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,21514,21529,21677 בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by AdvantageP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אשמח לכמה אפשריות של מפרטים ובכמה מהם חורגים מהתקציב עד למקסימום של 3.7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים לודגמא farcry 3, skyrim, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 21.5 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  7. זה המחשב שהרכבתי: http://jpg.co.il/view/5112af4b8a96f.jpg/ הזמנתי אותו כבר והם שולחים לי אותו מחר אז אני חייב לדעת משהו שאני יוכל לשנות את ההזמנה מחר מוקדם בבוקר, זה מגיע עם קירור מובנה של אינטל הקירור הזה נראה לי סתם מסריח וגם למארז יש רק שתי מאווררים הנציג שדברתי איתו אמר לי שזה מספיק למעבד הזה והוא נשמע אחד שמבין, אני אוהב לשחק במשחקי מחשב על איכות גבוהה אז האם זה יספיק? או (1) שכדאי לאוסיף גוף קירור למעבד? (2) עוד משהו שאני צריך לדעת על המפרט הזה וכדאי לשנות? הלוח אם שדרגתי לאחד עם USB 3 ושמתי כרטיס גראפי NVIDIA GTX 650 האם כדאי לי לשדרג עוד משהו? תודה לעוזרים! אני חייב את זה עד מחר..

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? אולטרה בוק גם ככה אף פעם לא כבד, אבל עדיפות לקל משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו יוצא דופן, רק שלא יהיה זוועה שמחזיקה שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמובן שHDMI * בלוטות?לבריאות, לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ההעדפה היא למה שטוב למחשב מבחינת חלקות תפעול. אם אפשר למצוא 7200 במסגרת התקציב, או אפילו SSD עם נפח לגיטימי (קשה לי להגיד נפח לגיטימי, אני מניח שאני אראה עם מה אפשר …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם. אני סטודנט לארכיטקטורה. מחפש מחשב ומתלבט - האם ההבדל בין 4K ל5.5K הוא משמעותי. אין צורך בציוד היקפי. לכן, אני מבקש אם תוכלו לתת מפרט לכל הצעה שאתם מאמינים שהיא מספיק טובה, 4K או עד 5.5K , אני ממש חייב לחסוך אבל מחפש מחשב שיחזיק כמה שנים ויהיה שדרוג משמעותי עבורי (כיום יש לי מעבד DUALCORE E8400 , כרטיס מסך GFORCE 9500 1GB , לוח אם ASUS P5QL, ו 4 GB זכרון אבל המחשב כבר מקרטע ולא אמין - לא מזהה זכרונות, בלוסקרין, מתחמם מדי ושהוא לא עושה בעיות הוא עובד די בסדר - עדיין לא מטוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000/5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי אני סטודנטית לעיצוב גרפי ואני מחפשת מחשב נייד חדש הסכום המקסימלי שאני יכולה להשקיע הוא 6000 ש"ח. יש מחשב שאתם יכולים להמליץ לי עליו שכמובן יחיה בשלום עם כל התכנות הגרפיות שאני עובדת איתן?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  11. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב חדש למשרד אדריכלים בתקציב צנוע עד כמה שניתן... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה הכרחי עד 1000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ארכיטקטורה ותלת מימד כולל רנדרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד 2012 (2D), סקצ'אפ, ויריי לסקצ'אפ, פוטושופ, בעתיד אולי גם לומיון. -רציתי לציין שבעבר השקעתי בכרטיס מסך רציני בשביל רינדור אבל הסתבר שויריי לסקצ'אפ כלל לא משתמש בו וסוחט בעיקר את המעבד והRAM…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by dor444,

[table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE [/td] [/tr] [tr] [td] כ. מסך [/td] [td] ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td] F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס זיכרון פנימי [/td] [td] KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz [/td] [/tr] [tr] [td] צורב [/td] [td] GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL [/td] [/tr] [tr] [td] מאוור למעבד [/td] [td] FREEZER 7 PRO REV2 AC [/td] [/tr] [tr] [td] ספק כח [/td] [td] IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN [/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] ENGINE PLUS AEROCOOL [/td] [/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי מה דעתכם על המפרט? מדובר במחשב שישמש גם כתחנת עבודה (מיילים/אינטרנט/אופיס) וגם כתחנת מדיה סלונית (מחובר למסך ומקרן בו זמנית, ולרסיבר). עובד מספר שעות בערב, ומדי פעם עושה 'לילה לבן' אם הביטורנט פתוח.. חשוב שיהיה מהיר, שקט ככל האפשר, ובמארז קטן, ובשאיפה שישאר רלוונטי ל-4-5 שנים הקרובות. מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 2130 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪526 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H61N-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪411 מארז: באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + Seasonic SSET400W - בקניית מחשב חדש כ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by אלטשול,

שלום, אני צריך מחשב חזק לעבודה. על סמך המלצות בפורום, בניתי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1429 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CML16GX3M2A1600C9 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪655 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪860 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חד…

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  15. שלום חברים, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב משפחתי. כולל כל הציוד ההיקפי - מסך, רמקולים עם סאב, מצלמת רשת ומדפסת משולבת פקס (ניתן להוריד אותה ולהשתמש בתקציב של 3.2K) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 או 3200 ללא מדפסת משולבת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משפחתי, משחקים ברמה בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לפי המסך שיוצע - אני מניח 1920X1080 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by gurzeev,

אהלן, אשמח לסיוע בהרכבת המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אעדיף להוציא באיזור ה4.2K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ה5K כל עוד זה משתלם בטווח הארוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, סרטים... (מסך 22") 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? חיובי, בטווח הקצר OC קל, בעתיד כנראה OC רציני. עם הE4300 עשיתי 100% OC וזה היה חכם... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eranneb,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח הביתי שיוצא לגמלאות. המחשב ישמש אותנו (ההורים) וגם למשחקים לילדים הקטנים. תכונות שחשובות לנו - שימושים עיקריים - אינטרנט, תוכנות אופיס, סרטים ומשחקים לא כבדים לנו ולילדים המחשב צריך להיות עם מסך של 15.6 אינץ המשקל לא משנה כי הוא לא ייצא מהבית מחשב די חזק (מעבד i5 ?!?) לא מתכוון להתעסק אחרי הקנייה בשדרוגים והרחבות למיניהם כונן אופטי + צורב מצלמת אינטרנט חיבור WIFI מספר חיבורי UDB נפח זכרון של לפחות 750G (כל התמונות והסרטונים של הילדים) מערכת הפעלה כלולה תקציב עד 4,000 ש"ח התחלתי להתכוונן על DELL או ASUS אבל בכל דגם שמצאתי יש עוד תת דגם שמתחיל למשל ב- RD או ב- SX כך שלא הצלחתי להגיע לדגם ספציפיים !!! להלן דגמים שקיבלת…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- רגיל, לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משהו ספציפי מה שעוד חשוב - מעבד i3 לפחות וזיכרון 4GB לפחות. השוק רווי בהרבה מאוד ניידים במפרטים הנ"ל, לא יודע לגבי טיב המחשבים, אשמח לייעוץ.... תודה \…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. * מטרות המחשב? לימודים-הנדסת מערכות מידע. ושימושים כלליים כגון אינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ' +- * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, בחורה צריכה לסחוב את זה כל יום בתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך יותר טוב. זמן ארוך לדעתי הוא יותר מ4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיותר כך יותר טוב. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה במטרה לחסוך במשקל. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש, אם יש פרטים…

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by yair1911,

שלום לממוחים אשמח לדעת כמה המרט הזה שווה. מעבד - i7 920 קרור AC FX2 לוח - P6T Deluxe ASUS זכרון - 6GB בתצורה של 1*6 קינגסטון 1300MHZ Triple Channel SSD - 60GB - Corsair GT (צבע אדום). 2 דיסקים קשיחים של 500GB segate כרטיס מסך - Ati readon 5850 של sapphir ספק של TT 700W מארז של Antec חדש solo II צורב DVD. תודה מראש !!!

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-100 ש"ח, אך אני פתוח להצעות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני ממחזר את הכונן האופטי, כונן קשיח, עכבר, מקלדת, מארז וכרטיס קול Asus Xonar Essence STX. רכיבי המחשב למעט כרטיס הקול נרכשו לפני כ-5 שנים ומהתייעצות עם חבר לא אמורה להיות סתירה של רכיבים, אם מישהו חושב אחרת אקח לתשומת ליבי ואנסה להביא יותר …

22. Started by danield51,

טוב אז אחרי חשיבה ממושכת הגעתי למפרט הבא אני לא מומחה בבניית מחשבים ולכן אשמח אם תגיבו ותשפרו אם יש צורך בנוסף אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני גורם למחשב לקלוט wifi? מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כבר נקנה קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪297 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪388 כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI OC EDITION כבר נקנה מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM כבר נקנה זיכרון : crosair 8 gb 1600mhz http://ksp.co.il/…

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  23. LG R510 המחשב נדלק, רואים את המסך של הביוס, אבל זהו. אח"כ מסך שחור. אפשר להיכנס לBios והכל בסדר שם. דיסק קשיח תקין, זכרונות תקינים, וכו.. פשוט אי אפשר לעשות BOOT. גם לא מDOK. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by card,

שלום אני מעוניין במחשב נייד שיהיה בשימוש בעיקר בבית, אבל שיהיה אפשר גם להוציא אותו מהבית מידי פעם, בלי לשבור את הגב. אני צריך שהנייד יכלול כונן DVD (ויהיה מסוגל לעשות גם Boot מה-DVD), ואני צריך שהמסך של המחשב הנייד יהיה מסך מאט. שני הדברים האחרונים הם סופר קריטיים: צורב DVD, ומסך מאט. אחרי שיחה עם חברים, המליצו לי על ה-3460. ה-3360 לא יהיה רלוונטי כיוון שאין לו כונן DVD.. (בניגוד ל-3350 שהיה לו.. אבל ב-60 הורידו את הכונן DVD כי המחשב בעצ נהיה Ultrabook) השאלה שלי, האם באיזור המחיר הזה - סביב 3K, יש עוד מחשב נייד ששווה לי לבדוק לפני שאני מחליט וקונה? השימושים שלי הם מגלישה, ועד פיתוח תוכנה בעזרת Visual Studio. לא ממש אשחק במשחקים, לכן זה לא משפיע בכלל. אודה לאנשים שהיו בהת…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by Nightbeat,

אוקיי אז מפרט OC רציני שבארץ יצא באזור ה7-8 אלף שקל לא כולל מסך (עם מסך 9.5+) בNEWEGG יעלה לי 6.8K כולל משלוח עד הבית דרך חברה שנותנת לי כתובת בארה"ב וקונה אותו בשבילי.. המפרט הוא: Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo) CORSAIR Hydro Series H80 High Performance Liquid CPU Cooler ASRock Z77 Extreme4 LGA 1155 Intel Z77 CORSAIR Vengeance LP 16GB (2 x 8GB) DDR3 1600MHZ (PC3 12800) GIGABYTE Radeon HD 7970 3GB 384-bit GDDR5 Windforce X3 Intel 330 Series 120GB SATA III SSD (500MB/s Read 450MB/s Write) Seagate Barracuda 2TB 7200 RPM 64MB Internal Hard Drive Rosewill CHALLENGER Black Gaming ATX Mid Tower Computer Case CORSAIR Professional Series HX65…

• 0 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים