עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן אנשים .. אז ככה.. כבר פעם אחת הרכבתי מפרט ע"י הפורום... (המחשב שאני כותב איתו בעצם... ) .. כרגע אני זקוק בדחיפות למפרט, שיחליף מחשב ישן - בשביל סטודנט שהמחשב שלו קרס והלך לעולמו (P3) . אני אישית ממלץ על AMD אבל צריך עזרה לרכיבים . השימושים: * אינטרנט והאפליקציות שמסביב שיעבדו מהר.. (מסנג'ר, דפדפן, ICQ ואפילו לפתוח איזה סרט במייל על הדרך) . * כל ה OFFICE - שיעבוד חלק.. חשוב מאוד . * צפייה בסרטים על המחשב . * המון מוסיקה . * משחקים סטנדרטים ולא מפלצתיים --> הכוונה היא שבהגדרות נמוכות המשחקים החדשים אפילו יעבדו סבבה . * אנטיוירוס\אנטיספיי\GMAIL NOTIFIER\FIREWALL וכדומה שיעבדו ברקע בלי להפריע ... ** אני יכול להמשיך שעות אבל אני מאמין שהגישה מובנת ! התקציב…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by wow,

שלום לכולם. אני נוסע מחר לארה"ב לשבוע ואני רוצה לקנות שם מחשב. התקציב שעומע לרשותי הוא אמנם "רק" 8000 ש"ח אבל בדולרים זה יותר מ-2000 שזה אומר שאני יכול להביא משהו באמת טוב. הייתי רוצה מפרט חזק,מעבד לא צריך משהו פצצה כי חבל סתם,הייתי רוצה יותר להשקיע במסך,כרטיס מסך,זכרונות,רמקולים(Z560),כרטיס קול,לוח אם. אני גם לא מפחד להכניס הכל לארץ כי כבר עשיתי משהו כזה אז אל תשאלו אותי מה יהיה עם המכס.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בגלל שלא יכולתי בסוף לקנות מפרט מארה"ב, אני אקנה אותו מהארץ [ :'(] המפרט הוא עד 6000 ש"ח בלי חריגה, ושהכל יהיה מחנות אחת [עדיפות לIQPC]. במפרט צריך להיות: - אפשרות טובה לOC. [בטוח יהיה בעתיד הקרוב, ויש כבר קירור NINJA PLUS אך הוא לא תומך בAM2] - שיתמוך בSLI\\CROSSFIRE וששני הסלוטים יעבדו בX16 בSLI [רק אם זה משפיע בביצועים]. - ספק שיחזיק על בטוח SLI\\CROSSFIRE + OC - שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד בלי לקנות מחשב חדש לגמרי. [לדוגמא, אתמול נדמה לי יצאה כתבה שהמעבדים החדשים יתמכו בסוקט AM2] - לא צריך מארז ושאר ציוד היקפי. אני מעדיף שיהיה לי אפשרות לקנות עכשיו את המחשב במידה והR600 לא יעשו שינוי רציני, ולכן אני מבקש מפרט. אל דאגה, אני אחכה עד שהR600 יצא, רק בשביל להי…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מחפש מחשב גיימינג בתקציב של עד 4000 שקל. איזה מהמפרטים האלה עדיף? מחשב של Startpc supreme 3 מעבד + מאוורר Intel I5 6500 3.2Ghz + Zalman 5X לוח אם Gigabyte B150M-D3H זכרון Kingston 8G FURY 2133Mhz DDR4 CL14 דיסק קשיח Seagate 1T 3.5'' SataIII Barracuda 7200RPM כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX1060 6G D5 G1 GAMING מארז Zalman Z3 PLUS 4x120mm LED Fan + Controller ספק FSP Hyper 500W Active PFC 85 Plus 5 Years Warranty אני רוצה לשדרג את המחשב הזה ל 16GB RAM ולהוסיף .SSD 120G EVO 750. זה אמור לעלות כולל שדרוג…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד איזור ה-8000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Witcher 3 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Or_s2006,

1. מה התקציב המקסימאלי?6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושי המחשב עם גיימינג עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4,GTA V,watch dogs,Far Cry 4,ומשחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן חברים, שמעתי מחבר שהפורום הזה הוא הטוב ביותר לדברים מהסוג הנ"ל, אני כבר לא מעודכן במה שיש היום בשוק, לכן אשמח בעצתכם. המפרט שאני מבקש הוא ספציפי ומיוחד, בתקציב של עד 5000 ש"ח: לוח אם ומעבד - הכי חשוב מבחינתי - do your best כרטיס גרפי לא כזה מעניין - לא אשחק עליו בכלל, אלא בעיקר עבודה רציפה ותוכנות כבדות שתי יציאות למסכים (dvi עדיף) - אם צריך כרטיס גרפי מיוחד לזה אז סבבה שתי יציאות PS2 למקלדת ועכבר (במחשבים החדשים יש רק יציאה אחת משולבת) רמקול מובנה בפנים כונן floppy כונן DVD קורא כונן DVD צורב (חייבים להיות נפרדים!) ללא דיסק קשיח, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר. חיבורי SATA מארז - עדיפות לקטן כמה שיותר. RAM: זכרון DDR3 ו8 ג'יגה לפחות (חשוב מאוד שיהיה חזק מהיר והרבה ממנו)…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gogoman,

בעיקר לאינטרנט ותכנות... תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ano,

שלום לכולם. ביום שבת מת לי הכרטיס מסך (נובמבר 2012 - נובמבר 2016 ) ועכשיו אני מחפש אחד חדש, ולכן אני צריך את העזרה שלכם (כי אני לא מבין בזה הרבה ) זה המחשב שלי : intel i5 3570k gigabyte ga-z77x-d3h g.skill 4gm x2 seasonic s12ii 620w ומסך של Dell , לא יודע איזה דגם בדיוק , 24" אני חושב התקציב שלי הוא בערך 1000 שח

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הי, הכוונה היא לעזוב את הבית (ואת המחשב השולחני הטוב איתו) ולנסוע ללמוד - מה שאומר שצריך גם מחשב נייד וקל, וגם מחשב חזק מספיק להחליף מחשב שולחני. הכוונה היא להריץ סרטים, משחקים, וגם דברים פשוטים כמו אינטרנט וOffice. חשוב סוללה 9cell, חשוב לי trackpoint, חשוב שלא יהיה ענק ובטח שלא כבד. מסך גג 15, עדיף 14. מאוד אוהב את lenovo, השאלה היא לגבי t61 - הכרטיס מסך שהוא בא איתו, quadro nvs 140m, מה ביכולתו לעשות? אני לא מכיר אותו ולא יודע להשוות אות ולכרטיסים של מחשבים שולחניים. ובכלל - אשמח לשמוע על מחשבים שכדאי לקנות ושיענו לצרכים שלי.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by _Cyoher_,

מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB+ קירור שמורכב עליו ראם 4GB כונן קשיח 500GB צורב סטנדרטי של LG מארז Ez Cool H-60 ספק כוח SeaSonic 520W

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אדריכלות (תוכנות כמו autodesk,sketchup) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autodesk,sketchup וכדומה - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא למשחקים אבל מסך 1680*1050 או 1920*1080 אני מניח 3. הא…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר קצת לחסוך, מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (קלים?), עבודה משרדית, צפייה בסרטים גם פה ושם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Football Manger -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש גם מסך בגודל 21, אין לי מושג לגבי רזולוציה. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכל המומחים, בתקווה שיש לכם קצת זמן פנוי להמליץ (ולפרט!), כדי שאוכל לעשות הזמנה כבר מחר תקציב: ₪5000-6500/1500-2000$ ניתן לחרוג מעט עבור שיפור חומרה משמעותי. *אופציה קוסמת - משלוח חינם מאמזון* שימושים עיקריים: •טקסטים (המון כתיבה וקריאה מול המסך) •‏הוראה מרחוק •מולטיטסקינג של מסמכים ותוכנות •‏אינטרנט •‏צפייה בתכנים •‏קצת עריכת צילומים •‏קצת עריכת וידאו משחקים: לא. תוכנות עיקריות: Office - Word, Excel, PPT Scrivener Adobe - Acrobat, Photoshop, Premiere Abbyy Zoom Browsers & Players מועד הרכישה: מיידי דחוף. חברה מועדפת: חשבתי על ZenBook או ThinkPad …

15. Started by most,

שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 תמיד עדיף מט * רזולוציית המסך? פחות קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא ממש * משקל רצוי? יהיה על תקן נייח אז לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה מספיק * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אשמח להצעה עם וללא מ"ה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה שתתן אחריות מלאה ורחבה (רצוי 3 שנים) * כל דרישה מי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מעבד: AMD Athlon 64 3400+ לוח אם: Gigabyte GA-K8NNXP +S-ATA +Raid +SB +FireWire זכרון: DDR 1024MB (512x2) 400MHz PC3200 kingston דיסק קשיח: W.D 500(250X2) GB S-ATA 7200RPM 8MBuffer כרטיס מסך: ATI Radeon 9800XT 128MB +TV +DVI סי.די.רום: ASUS X 52 מסך : "MAG 786PFS 17 האם המחשב שלי חזק? מה זקוק לשדרוג....? ....ואיך לעזעזל אני יכול לצרוב את הביוס של הכרטיס מסך שלי? ואם להשתמש בווינדוס XP 32 סיביות או 64 סיביות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by zxcv12,

יי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש מחו"ל שיאפשר לי לעבוד עם תוכנות כגון PHOTOSHOP, VISUAL STUDIO וכו' בצורה טובה. בנוסף אני ארצה להריץ על המחשב VMWARE של LEOPARD עבור פיתוח. התקציב המקסימלי הוא 3500-3000 ש"ח. מעדיף של חברת DELL לכיוון ה-VOSTRO. מסך 13,14 אינטצ'. המחשב ישמש גם לחיבור לתחנת עגינה כמחשב נייח. ומיועד עבור פיתוח, מעט עריכה גרפית, עבודה משרדית, משחקים רק כאופציה. בסופו של דבר מחשב שבאמת יספק את הביצועים הטובים במחיר מתאים לתוכנות הללו. השקט חשוב אבל לא ברמה של לא לשמוע כלום בכלל ,כמובן שעדיף לא לשמוע את רעש המאווררים אין העדפה לרכוש מחנות ספציפית, אני מאזור המרכז. חשוב שיהיה ניתן בעתיד להוסיף עוד זיכרון במידה ויהיה צורך. המון תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום , אני צריך עזרה לגבי רכישת מחשב -בארה"ב עד -500 $ . אלו 4 הדגמים שנראים לי מתאימים . הםא יש דברים שיכולים לפסול אחד מהדגמים ? האם חלקם מומלצים יותר או פחות : [list type=decimal] [*]Lenovo - IdeaPad Laptop / Intel® Pentium® Processor / 15.6" Display / 4GB Memory / 500GB Hard Drive – Silver 369$ http://www.bestbuy.com/site/Lenovo+-+IdeaPad+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Pentium%26%23174%3B+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Silver/2762943.p?id=1218349684658&skuId=2762943 [*]ThinkPad Edge 030255U Notebook AMD Athlon II Dual-Core P360(2.30GHz) 15.6" 2GB Memory DDR3 1066 320GB HDD 7200rpm DVD±R/RW ATI Radeon HD 4250 495$ http://www.new…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אורח ג.
    Started by אורח ג.,

שלום לכולם, מחפש מחשב HTPC לסלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לפחות עד 2000. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יושב בסלון מחובר לטלוויזיה (HDMI). קודי, סרטים לא בסטרימינג, מוזיקה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קודי, דפדפן, נגן מוזיקה כלשהו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

20. Started by oor,

hallo evrebady i wont to start by saying sory for my bed spelling im caminig back from austrlia in abute manth end i wonted to if enbady hve eny cynde of expirince in soping tailand for computer parts my buget is 2000 - 3000 austrlin dolar = 7000 - 1000 shekel vidio card + memory + CPU + HDD end the rest i will probbly by in israel but from the same buget if u hve eny segestion or recomendtion ill love to here thm u r wellcom to write hibro TODA RABA

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by gombn,

שלום רב לכולם זקוק לאישור הערות סופיות הצעות אחרונות ממש רגע לפני שאני מזמין תודה המפרט CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1194.16 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 753.88 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 274.14 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 645.37 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 999.88 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 20…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Shtupel,

Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 2,050 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 258 ש"ח DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,183 ש"ח OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB Gold XTC Dual Kit 4-4-4-8 770 ש BFG GeForce® 7900GT OC 256MB PCIe 2,141 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 395 ש"ח NEC DVD X 16 DV5800 Black 134 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 288 ש"ח SunBeam Transformer Black case 377 ש"ח OCZ ModStream Power Supply 450W 575 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 68 ש"ח Logitech® G5 Laser Mouse 465 ש"ח Logitech® Internet Pro Keyboard Black Oem Black Russian 89 ש…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. איך אפשר לשפר את הביצועים שלו לשימוש כללי (אופיס קצת משחקים וגם סרטים)? להלן המפרט : Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) (עליו מורכב הווינדוס) Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapte בתמורה להוצאה מינימאלית של 500 ש"ח מה ייתן לי שיפור משמעותי ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by boy toy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ac1240,

מעוניין במחשב נייד למשחקים עד 3000 שקל משחקים כמה שיותר כבדים ללא אפשרות חריגה

דיונים חדשים בפורומים