ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
טוב כעיקרון המפרט אמור להיות עבור שימושיים משרדיים אך לעיתים עשוי להפעיל תוכנות כגון פוטושופ כך שהוספתי כרטיס מסך וכמות זיכרון שהכל ירוץ חלק בנוגע לספק ולמארז ידוע לי שהוא גנרי אך זה מספיק למפרט אך כנראה אני אוסיף כמה שקלים ואקח מארז עם ספק של FSP מחנות נפרדת טוב חוות דעתכם\המלצות\הוזלות יתקבלו בשמחה מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty 1 380 380 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E 1 295 295 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS TwiSTER CL5 2 80 160 כרטיסי מסך Point Of View - 2 Years Warranty כמו…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש עומד להיוולד , אבל אני עדיין עובד על ה"דנ"א" שלו ???. נתון שאשמח אם תקחו בחשבון קשור לעובדה שעיקר השימוש המשחקי שלי במחשב סובב סביב MMO בשם Eve Online. אחד הדברים הידועים ביותר לגביו הוא שהוא מאד אוהב לכתוב, והרבה, לזכרון, ולא רק לנדיף. למיטב הבנתי כונן SSD משפר מאד את הביצועים של הקליינט. אין ספק שכרטיס מסך אמור להיות אחד החלקים היקרים, אם לא היקר במפרט הזה, וזה בסדר. עם זאת, אם יש "פשרת" SLI אני מוכן להקשיב. למרות שהשמשחק אינו תומך ב-dual screen אני מתעתד לשחק על המחשב עם יותר מקליינט אחד (Dual accounting). לצורך העניין יש לי כבר מסך אחד שרכשתי לפני פחות מחודש - "24 של LG. עם זאת, אני מעוניין במסך נוסף בגודל דומה. למעשה, אני מעוניין בשני מפרטים - האחד הוא מע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס״ד שלום חברים. מבקש חוות דעתכם למערכת עריכת וידאו, בעיקר Premiere ו - After Effects, בתצורת ובפורמטי HD כמובן, עיבוד גרפי, גם בתלת מימד, וגיימינג כבד, עם יכולות Eyefinity. המפרט הוא כדלהלן: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 11 LP 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB XMS3 DDR3 1333MHZ Dual Channel CL9-9-9-24 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Barracud…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מנסה לבנות מפרט מאוזן עבור הצרכים הנ"ל. העיקרון הכללי - מחשב חזק מרכיבים איכותיים שיחזיק מס' שנים ללא OC וללא שידרוגים. המחשב האחרון שבניתי בעזרת האתר החזיק בערך 4-5 שנים (אבל עליו אני לא מריץ מכונות וירטואליות) לגבי האיזון, אני בעיקר מתלבט לגבי המעבד ומה שנגזר מכך (7 או 5) מול ההשקעה בכרטיס מסך (הכיוון הכללי הוא Radeon R9-280X 3GB, אבל פתוח להצעות) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. לצורך לימודים \ ניסיונות אני רוצה להריץ עד 3-4 מכונות וירטואליות חלשות (בעיק…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לדעת איך גודל המסך לטעמכם האם הוא קטן מידי גדול מידי או בדיוק בגודל הרצוי מבחינתכם? אני יודע שזה עניין סובייקטיבי וראיתי מחשב בעל מסך 13.3 אבל עדיין קשה לי להחליט הםא ללכת על ה13.3 או ה14.1 בתור מחשב סטודנט למערכות מידע. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד שיהיה רוב הזמן נייח וישמש בעיקר לצרכים משרדיים - אינטרנט, פאוור-פוינט ואופיס, וגם קצת צפייה ב- HD. * גודל המסך: 15 מאוד רצוי מסך מט, זה הקושי הגדול ביותר בחיפושים שלי. * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש רלוונטי, אבל עדיף שהמחשב יוכל לעבוד יותר מחצי שעה בלי חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320 ג'יגה ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל יש עדיפות לאחריות ארוכה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא צריך מ"ה אם ההבדל גדול, אפשר לחרוג ב- 100-200 ש"ח. אני אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי לדגמים רלוונטים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
<--------------מפרט כל דבר... מ מארז עד גרביים.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות gtx 750ti שתומך ב פי סי אי אקספרס 3 כתבו לי שהלוח אם שלי יכול להריץ כרטיסי מסך ב PCI-X 3. וגם איך אני ידע איזה ספק כוח יש לי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד עם מפרט המתאים לדרישות הבאות (אם קיים): גודל מסך - 13.3-14" מעבד - אם אפשר i3 ואפילו i5 במסגרת התקציב זה יהיה טוב.. 4GB Ram ההארד דיסק - 500GB רצוי מאוד שיהיה דק, קל ועם זמן סוללה כמה שיותר ארוך - אחרי הכל, אני הולכת להסתובב איתו הרבה לדעתכם יש צורך בכונן אופטי בימינו? כי אני חושבת שזה משהו שאני כניראה יכולה לוותר עליו... המטרות הן צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים - התוכנות הכי כבדות שאני כנראה אשתמש בהן יהיו פוטושופ/אילוסטרייטר.. כדאי שיהיה קורא כרטיסי זיכרון וגם חיבור hdmi. התקציב שלי הוא בסביבות ה-3.5 אלף (עם חריגה מקסימלית של 500, אבל עדיף שלא..). תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי. הכיוון שלי הוא זיכרון 8G, מעבד I5 דור 8, דיסק SSD 256G במסגרת חיפושים אחרי עסקה משתלמת נתקלתי ב"מציאון" המציע מחשב - "מחשב נייד DELL ULTRABOOK בעל מסך 14" דגם E7440 הכולל מעבד Intel Core i7-4600U זכרון 8GB דיסק קשיח 512GB SSD ומערכת הפעלה WINDOWS 10 -מוחדש" המחיר - רק 2051 ש"ח - זול משמעותית ממחשבים חדשים עם מעבד I5 דור 8 ודיסק קטן יותר. זה גרם לי לחשוב - האם מעבד I5 דור 8 יהיה בהכרח מהיר יותר מ-I7 דור ישן יותר? על הנייר מהירות ה-I7 הישן גדולה יותר. אשמח לקבל חוות דעת! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי תכרטיס מסך Gigabyte GTX 760 Windforce OC 4Gb ככה שבניתי מפרט ללא כ.מסך המפרט הוא לגיימינג ורציתי חוות דעת מאנשים מבינים ברשותי מסך ASUS 3D Rdy שמריץ 120HZ 23inch הינה המפרט מעבד: [..] INTEL 3770K : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.5Ghz - TRAY ₪1513 לוח אם: [..] ASROCK Z77 EXTREME4 ₪778 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB DDR3 1600 1.5V CL10 ₪420 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER STORM SCOUT w/o PSU ₪366 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER 2 625W ₪397 קרור למעבד: [..] SCYTHE GRAND KAMA CROSS ₪191 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 1TB SATA3 - זמין במלאי ₪337 הרכבת מחשב: [..] קניית מוצרי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני אשמח לקבל את עזרתכם בנוגע להרכבת מפרט מחשב לתכנות ווירטואליזציה ב4k 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב ישמש בעיקר לתכנות והרצת מכונות וירטואליות - שימוש ב-visual studio ובVMware workstation עם כ4-6 מכונות פתוחות בו זמנית. בנוסף מדי פעם המחשב ישמש למשחקים כדוגמת FIFA כשאין חשיבות לרמת גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בניתי את המפרט לבד, רק רציתי לדעת האם בנוי נכון מבחינה טכנית (כל החלקים ניכנסים למארז....)? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I34160 - Intel - i3-4160 Dual core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400... כמות: - 1 - 564/553 ₪ לוחות אם - Mini ITX B85M-ITX - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 399/391 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V... כמות: - 1 - 329/322 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SS…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה lenovo 6078 flg או משהו כזה אני רוצה למכור אותו לחבר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב דק מאוד מחבר קרוב רחוק הוא דגם IBM SUB notebook המפרט שלו הוא pentium 3 1.1 מג"צ זיכרון 256 הרדיסק 20 גיגה כולל DVD + צורב רגיל FLOOPY DISK אני רוצה בערך לברר את המחיר ועם המחיר משתלם ידוע לי שלא רשמתי את הדגם ... מכיוון שאין לי את הידע...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, השוויתי בין מפרט ברשת IVORY לבין מפרט בחנות KSP ו...משהו מוזר, יכול להיות כזה הפרש בין מפרטים כל-כך דומים?? שימו לב שיש הבדל בזכרון, אבל זה הבדל של מקסימום 300 ש"ח, וב-KSP זה עוד בלי הרכבה... KSP- http://www.planetnana.co.il/shlomiiiii/MF/4%2C655.doc IVORY- http://www.planetnana.co.il/shlomiiiii/MF/Ivory.JPG (פרסום מהיום) מה אתם אומרים??
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לגיימינג עם מסך מה דעתכם על המפרט הבא ב1800 דולר קנייה בארה"ב Update NEC Black IDE DVD Burner Model ND-3540A - OEM Model #: ND-3540A Black Update Antec Performance I P180 Silver Steel ATX Mid Tower Computer Case - Retail Model #: P180 Update SAMSUNG SpinPoint P Series SP2504C 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM Model #: SP2504C Update AOpen F90GS Black 19" 12ms LCD Monitor - Retail Model #: F90GS Update XFX PVT70GUDF7 Geforce 7800GT 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Model #: PVT70GUDF7 Update ENERMAX EG425P-VE SFMA 2.0 ATX12V 420W Power Supply - Retail Model #: EG425P-VE SFMA 2.0 Update SONY MDRRF960RK 3.5mm/ 6.3mm Connector 90…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש מחשב עד 10 אלף ש"ח כולל מסך (24') וציוד היקפי (מקלדת , עכבר ) , בעיקרון המחשב לצורכי משחק, ברצוני שיהיה מחשב שמסוגל להריץ כל המשחקים אשר קיימים בשוק באופן חלק וטוב , דרישה עיקרית שיעבוד טוב עם MULTI TASKING , סרטי FULL HD בנוסף אני מבקש פרטים על חנויות זולות , אמינות לקניית המחשב מהן , על סמך התנסות חברי האתר . תודה שון
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מומחים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה. אשמח לעזרתכם. ברשותי מחשב Dell Latitude 6400. אני משתמש בו בעבודה כשאני מתחבר דרך מודם סלולרי, ובבית - דרך Router. בעבודה, המחשב עובד מצויין. בבית, בין אם אני משתמש ברשת האלחוטית, ובין אם אני מתחבר ל-Router בערת כבל רשת - המחשב מגיע ל-CPU של 100% ולא יורד. לא הצלחתי לאתר איזה process תופס את ה-CPU (לא ב-task-manager ולא בתוכנה שהורדתי בשם Process-Explorer). בבית - מחשב ביתי נוסף מחובר תמידית ל-Router ועובד מצויין. פרט נסיבתי - התופעה החלה לאחר שהעלתי את מהירות הגלישה בבית ל- 2.5Mb (מ-1.5). תודה מראש, יובל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1, GTA, Need for speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080, 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב אסוס : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12868 מחשב לינובו : http://ksp.co.il/?uin=26541# מי שעקב אחרי האשכולות הקודמים שלי (זה לא אותו אסוס P: ) ובבקשה אל תגידו לי לקנות מחשב נייח, כי נכון לעכשיו נייד זו הברירה היחידה שלי P: אני רוצה לקנות מחשב נייד, שישמש אותי לאינטרנט ואופיס, יחד עם זאת אני רוצה להתחיל ללמוד עריכה גראפית ולהשתמש באפטר אפקטס, פרימייר, וכו' [אני לא איזה מקצוען ויש לי ידע ברמה של חובבן מתחיל] אני מודע לכך שהלינובו הרבה יותר טוב, בכל זאת פי 2 ראם, 4K, ו8GB של SSD .. אבל באסוס יש לי סוללה יותר חזקה ( בלינובו 4 תאים ובאסוס יש 6 ) (וזמן סוללה עשוי להיות קריטי עבורי ) ובכל זאת הבדל של 1200 שקל במחיר ואני גם לא ממש אוהב את לינובו.. מה אתם אומ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השתדלתי להתאים לדרישות המומלצות של Arkham Knight http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=17044&game=Batman:%20Arkham%20Knight אשמח לדעת אם יש המלצות למשהו זול יותר שנותן ביצועים דומים [TABLE=width: 973] [TR=class: pcrow] [TD=class: pctyper][/TD] [TD=class: pctyper, width: 125, bgcolor: #F0F3F1]מעבד אינטל :[/TD] [TD=class: pcimgr] [/TD] [TD=class: pcitemr]מק"ט: #30876Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: pcpm1, align: center][/TD] [TD=class: pcqntr, align: center]1[/…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריכה לקנות השבוע מחשב ואני זקוקה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח, אפשרות לחריגה אם זה מוצדק 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: הנהלת חשבונות, עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס עם דגש ל- EXCEL, מוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס, חשבשבת, PRIORITY ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בינוני ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא מיועד למשחקים בכלל 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. צריכה עכבר, מקלדת ורמקולים 4. האם יש …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני FHD, בלוריי מלא, תלת מימד SBS ומלא ומוסיקה (FLAC ו- 24BIT 92/192KHZ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק למדיה (סרטים/סדרות ומוסיקה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בישביל חברה שלי היא הולכת ללמוד ביאולוגיה ואנחנו משחקים לא מעט. השמח לעזרתכם תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים ולימודים באונוברסיטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 \ OVERWATCH \ LEAGUE OF LEGENDS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).17.3"…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-