עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 7 אני לא מצליח להיכנס לביוס במחשב נייד חדש שקניתי היום לחצתי על כל המקשים החל מ f1 ועד f12 אף אחד מהמקשים לא הביא אותי לביוס, מי שמכיר את הבעיה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש אפשרות כזאת? ניסיתי ולא הצלחתי... אם אי אפשר, תנסו לעשות מחשב בלי מסך. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מה המצב אנשים אני זקוק למפרט הזה אני רוצה לקנות מחשב בעוד חודש ככה מסך יש לי חדש של LG L1960TR אפשר לחרוג מהתקציב אבל לא בהרבה עד אלף שקל בערך כמו שציינתי למעלה המחשב מיועד לעבודה חזקה על פוטופוש וגם משחקים הכי חדשים וסרטים באיכות HD לא מעונין לעשות OC לא מבין בזה מעוניין שהמחשב יהיה שקט מעונין גם במקלדת טובה יש לי רמקולים של קראיטיב 5.1 האם יהיה לי שווה לקנות כרטיס קול טוב חדש או להתבסס על הכרטיס של הלוח האם? כמובן שאני רוצה וינדואס חוקי חדש ויסאטה וגם מעוניין בכרטיס טלויזיה טוב חשוב לי בעיקר הכרטיס מסך שיהיה חזק תודה לכל העוזרים מקווה שלא שגעתי אותכם נ.ב אני גר באזור חיפה אני ישמח לקבל המלצה על חנות מחשבים אמינה ותודה

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by amirx19,

אני מחפש לדעת מהו נתון פליטת החום של מעבד אם יש כזה דבר בכלל.תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בס"ד שלום לכולם, ידידי מעוניין לבנות מפרט מחשב לצרכים כלליים\משרדיים אך עם אפשרות לשדרוג עתידי (כרטיס מסך, זכרונות). שוב, עיקר הדגש הוא על צרכים כלליים, יום-יומיים. אינני עוקב בזמן האחרון לפיכך הגעתי לכאן, לעזרתכם. אם כך, יש צורך בספק בעל הספק גדול מן הנצרך לשעתו או שעדיף להשאיר פתח להוסיף ספק חדש בשלב מאוחר יותר? קצת מסורבל, אבל אשמח לשמוע עוד דעות בנושא. המחשב צריך לכלול גם מסך (אין עדיפות לגודל מיוחד). אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים. אני חוזר, תקרת התקציב הינה 3,000 ש"ח. אם יש אפשרות, עדיף לחסוך בכסף (גם חריגה יכולה לבוא בחשבון). אני מניח כי ציינתי את כל הפרטים הנחוצים. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בקשה לעזרה בבחירת מחשב נייד עד 4000 (עדיף באזור K3.5) מיועד לעבודות עם SOLIDWORKS ,תוכנות דומות ושימושים פשוטים . חשוב שיהיה קל -1.7 KG מקסימום מסך FHD מערכת הפעלה לא חשוב כלל העדפה ללא כונן אופטי עדיפות לSSD אך לא כזה קריטי אין עדיפות לחברה עדיפות לכרטיס מסך טוב בשביל התוכנות (עדיפות NVIDIA) יציאת HDMI תמיכה ב4K מינימום 8 גיגה ראם לא קריטי החנות-מעדיף אזור צפון (חיפה) אחריות יבואן\חברה חשבתי על כמה אפשריות : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17003 http://ksp.co.il/?uin=31608 http://ksp.co.il/?uin=30526 אשמח לעוד הצעות תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by itsik1990,

השימושים שלי במחשב סרטים באיכות HD‏ , אינטרנט , אופיס אני כמעט סגור על קניית המחשב חשוב לי לשמוע את דעת חברי הפורום בשביל לדעת שאני מבצע קנייה טובה אז תודה רבה לעונים ! HP Pavilion dv6- 1310EJ מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium (64-bit) סוג מעבד מעבד Intel® Pentium® processor T4300 • 2.10 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של 1 MB ברמה 2 זיכרון זיכרון 2048 MB זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR3 של עד 8 GB 250 GB כונן דיסק קשיח SATA Hard Disk Drive 7,200 סל"ד Lightscribe DVD Writer גודל תצוגה צג High Definition HP LED Brightview Display של 15.6 אינץ' באלכסון רזולוציית תצוגה 1,366 x 768 כרטיס גרפי ATI Radeon™ HD 4530 Graphics זיכרון גרפיקה כולל של עד 1278 MB עם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, יש לי את הרכיבים הבאים: Core 2 quad q9550 2.83 ghz 12mb cache asus p5q-deluxe motherboard corsair xms - 4gb ( 2 x 2gb) 1066 mhz ddr2 נקנו ב2009 כמה שווה כל אחד מהם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מבקש ביקורת על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX לוח אם: Abit AB9 Pro Intel® P965 Socket 775- האם הלוח אם הזה טוב? כדאי להחליף אותו במשהו אחר? זכרון: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס מסך: אני מעוניין ב 7800GTS 320 MB אבל אני לא יודע איזה חברה כדאי לקחת? הארד דיסק: Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS צורב: LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk מארז: Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT אם יש משהו שעדיף להחליף במשהו יותר טוב אז בבקשה תגידו. צריך המלצות גם גבי מסך ( 19 אינטצ'), רמקולים, מקלדת, עכבר וקירור. תודה מראש וחג שמח!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב. כיוון שאני בור ועם הארץ במחשבים ניידים, רציתי בבקשה לקבל הצעה כאן מהמומחים לגבי מחשב נייד (חשבתי על DELL או טושיבה) המחשב מיועד לגרפיקה ועבודות עם תוכנות של Adobe וכמובן עריכות וידאו, סרטים, ותוכנות בסיסיות כמו WORD ו OFFICE המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, אולי משחקים פשוטים. וכמובן גם אינטרנט. חשבתי שזה יהיה נחמד אם יהיה שילוב של מערכת הפעלה של WINDOWS 7 גירסת ה HOME מספיק לא? (היא לא רוצה VISTA מנסיון עבר שלה) התקציב זה עד 4200 אם אפשרות לחריגה קטנה בלבד אם זה עניינים שוליים. חשוב שהמסך של המחשב יהיה לפחות 15 אינ'ץ ומעלה. כמו כן חשוב האחריות ורצוי מאוד חנות באיזור המרכז. המחשב לא מיועד בשבילי אלא לידידה שלי שלומדת את התוכנות הנ"ל אשמח והעריך מאוד לשמוע את הצעותכם…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בוקר טוב למומחים אני מעצב גראפי וקיבלתי הצעה על מחשב, הייתי שמח אם הייתם עוברים עליו ואומרים לי מה דעתכם. המטרה המרכזית של המחשב הוא שימוש בתוכנות גראפיות ואולי קצת משחקים. תודה מחשב הכולל: מעבד INTEL E8500 GHZ 3.16 6 MB לוח אם INTEL TOPSFIELD P43 1333 MHZ . זיכרון פנימי 800 KINGSTON MHZ 4GB DDR II. דיסק קשיח 320 GB W\D 16 MB 7200 II SATA . כרטיס מסך GEFORCE 8500 GT 512 MB צורב DVD LG . כרטיס קול AC 97 (על הלוח) כרטיס רשת 10\1000. ספ אלחוטי מקלדת+עכבר מיקרוסופט 2000 מארז 500 W P.4 (USB בחזית). 2950 תוספת לכרטיס מסך GEFORCE 9500GT 1024 MB 160 תוספת למעבד E8600 3.33 6 MB 360 תוספת לדיסק 500 SATA II SEAGATE 90 מסך "22 תו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dor444,

[table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE [/td] [/tr] [tr] [td] כ. מסך [/td] [td] ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td] F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס זיכרון פנימי [/td] [td] KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz [/td] [/tr] [tr] [td] צורב [/td] [td] GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL [/td] [/tr] [tr] [td] מאוור למעבד [/td] [td] FREEZER 7 PRO REV2 AC [/td] [/tr] [tr] [td] ספק כח [/td] [td] IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN [/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] ENGINE PLUS AEROCOOL [/td] [/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Chloe,

איפה המקוםל הכי טוב לקנות מחשב ראיתי שבבאג יקר מאוד ובמקום הכי זול שהצלחתי למצוא זה ksp וגם בpc סנטר שניהם אותו מחיר עם אותו אחריות איפה הכי כדאי לקנות ושלא מרמים אותך ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by OhayoNB,

המפרט: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) CPU Fan Freezer 7 Pro Motherboard Name Gigabyte GA-G41M-Combo v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) System Memory 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (8-7-7-20 @ 533 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz) X2 Video Adapter Point Of View NVIDIA GeForce GTX 460 (786112 KB) Disk Drive Hitachi GST Deskstar T7K500 HDT725032VLA360 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA II 3.5" Hard Drive PSU IN WIN IP-S450BQ3-3 450W PFC Active (120 mm FAN) Case Thermaltake Soprano Vx Model VD6000BNS Sound Card איזה חרא שלקחתי ב-70 שקל כי הייתי צריך 5.1 בגלל הרמקולים (כ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by reivel,

היי כולם מחפש לקנות מחשב נייד חיית עבודה, להרצת מלא תוכנות במקביל, סביבות פיתוח, מלא טאבים של קרום וכו עדיף ASUS או DELL (אמרו לי שהם הכי אמינים) גודל מסך לא קריטי מחובר למסך מחשב בבית (עדיף 15 אינץ) מסך לא מחזיר אור (מט), לא מתחמם מהר. לא יהיה בעיקר למשחקים אבל צריך להריץ כמו שצריך משחק חדש פה ושם, כן ישומש לסרטי HD. נפח זכרון גדול 1TB לפחות. זמני תגובה מצויינים. (צריך SSD?) אמור להרזיק לכמה שיותר שנים ולהיות עמיד וקשיח ולא נשבר בקלות. בטריה אמורה להרזיק כמה שעות בגלישה באנטנרט מישהו יכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Motherboard: MSI Z270 PC Mate LGA1151 Processor: Intel Core i5-7600K Kaby Lake @ 3.8 (oc up to 4.2)- Tray Memory: G.Skill Ripjaw-V 2x8GB DDR4 @ 3000Mhz Graphics: Asus nVidia GeForce GTX 1060 DUAL- 6GB GDDR5 Cooling: Antec Kuhler H2O H600 Casing: CoolerMaster CM590 III 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת גרפיקה קלה, תכני HD (4K), עבודה משרדית. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך ובספק כוח (קיים ספק Antec Modular 520w) 4. עד …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by zancoil,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד עבור תכנות+ וMATLAB. תודה. *תקציב : עד 3000, עדיף פחות.(מחר ההסייבר מנדיי אז עדיף אפילו פחות - המחשב מיועד להשלח לארה"ב למלון בו אשהה) * מטרות המחשב: תכנות + הרצת matlab וכו'. * גודל המסך: לא קטן מידי, שיתאים למטרה. * רזולוציית המסך: שיהיה מקום לעבוד בצורה נוחה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא משנה. * משקל רצוי: עדיפות למשקל קל(משמש בנסיעות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: RGB - חובה. hdmi - לא חובה אבל עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd - אבל לא קריטי - בהתאם לתקציב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Rabbi nachman,

שלום לכולם, אני חדש כאן. מחפש מפרט מחשב כולל מסך 240hz שיריץ לי Counter Strike Global Offensive הכי חלק שאפשר. לא צריך במפרט עכבר ומקלדת. כל השאר בבקשה תכניסו במפרט ולא לשכוח 240 hz עדיפות לאסוס (המסך). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שנדרש עבור הרצה של סיאס גו חלק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?קאונטר סטרייק גלובל אופנסיב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

19. היי אשמח לקבל הערכת מחיר לדברים באים: 1. מסך DELL 24" דגם 2407WFP 2. מחשב נייח הכולל (נמכר כיחידה אחת, עם כל החומרה) מארז LIAN LI PC80 מעבד אינטל E4500 + קירור tuniq tower 120 לוח אם asus p5q pro ספק כוח corsair 550vx כרטיסי זיכרון g.skill 1gb x2 כרטיס מסך 8800gt 512mb כרטיס קול creative x-fi pro דיסק קשיח seagate 1tb 3. רמקולים logitec z5500 4. מחשב נייד dell vostro 3350 2330m

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות להגיע במקסימום ל3000 אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה באולפן ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת מוזיקה ableton ,cuebase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צור…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nirmiranda,

שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב והשאלה שלי היא אם כדאי לעשות אוברקלוק? המחשב מיועד לגיימינג וישמש אותי בעיקר במשחקים כבדים,סרטי HD וכו...

22. צריך מחשב נייד כמו שרמשתי הייעוד שלו זה בעיקר לאינטרנט אבל הרצון הוא שיצליח לסחוב לי פיפא או GTA החדש.. לא משהו בומבסטי. התיכנון הוא לקנות מאייבורי אבל כמובן שאני פתוח להצעות. תודה מראש חברים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?מחשב ב3,000 ומחשב ב2,500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, מעט משחקים, אבל אני רוצה מחשב איכותי שיחזיק לי לאורך זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא הכי חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אחים שלי !! אני צריך מחשב למשחקים שיעלה כל משחק שיש לפחות עד לעוד שנה חשבתי על מעבד amd athlon 3200+ box (939)=1360 Gigabyte GA-K8NS-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939=550 צריך המלצה על ספק גןף קירור זיכרונות וזהו כל השאר יש לי תעזרו לי אחים שלי תודה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by OR007,

יש לו מעבד (1.6A) והארד דיסק של MAXTOR 40GB 7200 RPM אז הוא צריך את כל השאר... הצעתי לו לא להחליף מעבד (אפשר לעשות לו O/C אותו בלי הרבה בעיות...), אני הצעתי לו את זה (מה אתם אומרים) Winbond ddr 512mb 3200 GA-SQ800 Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 400 Watt radeon 9100 128mb אז ככה, אין לו תקציב לשתי סטיקים של 256 (חוץ מזה שאחד גם עדיף ל-O/C), קירור אני כבר אדאג להשיג לו משהו הולם למעבד, ובקשר למארז...זה מה שהוא רוצה ואין לי סבלנות להתווכח איתו (למרות שהמארז די נחמד הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.