עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jetman,

הלןן חברים, לפני זמן מה קיבלתי את הדגם הזה מחשב, בלי יותר מידי פרטים, הגעתי למצב שמדפק הביוס תוך כדי עדכון, הזמנתי פלאשר וציפ ביוס חדש, לצערי איכשהו הרסתי כמה מההלחמות, למרות הניסיון שלי, בכל מקרה המפרט שלו: 2GB DDR2 667 250 GB HDD מעבד T5XXX, לא זוכר דגם מדוייק כרטיס מסך nvidia 8600 או 8400 החלקים תקנים, פרט ללוח אם, אין לי כוח יותר להתעסק איתו, מעדיף פשוט למכור לחלקים, המסך תקין. לא חושב שיש סיכוי למכור בארץ, אבל הוא בטוח שווה משהו, תמיד יש דרישה לחלקי חולוף לניידים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, לאחותי היה מספר ניידים לשניים מהם היתה אותה בעיה שהתקלקל לוח האם אחרי שנתיים של שימוש והאחרון של HP יש בעיה עם ראש הסיכה איפה שמחברים את המטען וHP דרשו 1400 שקלים תיקון (כי הם חייבים להחליף את כל לוח האם!) הערה חשובה: אחותי משתמשת בנייד רוב הזמן כאשר היא יושבת על הספה או במיטה ומכינה דפי עבודה או מצגות או סתם גולשת וצופה בסרטים וסדרות לזמן ממושך (ממושך מאד ולרוב היא שוכחת את הנייד מחובר לחשמל ודלוק) ***חשוב לה נייד כמה שפחות מתחמם ושיהיה מספיק חזק לשרוד לכמה שיותר שנים (אחריות שלוש שנים חובה או אפשרות הרחבה לשלוש שנים לפחות) * מטרות המחשב?:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , צפיה בסרטים * גודל המסך? 13" ומעלה (כמה שיותר גדול) * משקל רצוי? לא חשוב בכלל …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שם קישור ל2 הלפטופים בksp כיוון ששם מפורט המפרט המדויק שלהם שמשתנה מחנות לחנות. Dell g5 15: https://ksp.co.il/m/uin/49837&ref=select Hp pavilion gaming 15: https://ksp.co.il/m/uin/74614&ref=select הדברים שחשובים לי (בסדר יורד): איזה לפטופ ייתן ביצועים טובים יותר במשחקים כבדים? לאיזה לפטופ יש מסך טוב יותר? לאיזה לפטופ יש קירור טוב יותר? עמידות לטווח הארוך (שימו לב שhp עם אחריות לשנה לעומת dell עם אחריות ל3). איזה מהם עמיד יותר? שירות הלקוחות של איזו חברה יותר טוב?

4. Started by giloman,

בגלל העומס הרב שלי בלימודים אני שוקל למכור את הלוח והמעבד של המערכת הראשית שלי ולעבור ל2500K בHTPC המעבד הוא 4770K BOX עם ביטוח OC של אינטל (שימכר איתו)שמסוגל לעשות 4.5GHZ במתח 1.225 הלוח ללא אחריות מדגם Asrock Z87 Killer עם תמיכת SLI וכרטיס רשת Killer. נ.ב - על הלוח יש פרופיל יציב למעבד עם מתח Offset ככה שבמנוחה המעבד כאילו בסטוק כמה אתם אומרים אפשר למכור את הרכיבים ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. המחשב הוא R50e דגם U3G 1834. הבעיה היא שכמעט כל דיסק צרוב DVD ו CD רגיל וכן העתקים מדוייקים של סרט DVD (כלומר לא רק DATA) לא עולים במחשב הזה, כלומר הוא לא קורא אותם. דיסקים מקוריים של סרטי DVD עובדים ללא בעיה. אופיר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by jayz0r,

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=235824 הקרדיט ל- tamir245 שראיתי אותו מזכיר את הלינק הזה באיזשהו ת'רד... לא ראיתי אף אחד אחר שפתח על זה דיון

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. CPU AMD Price Units Total Athlon XP 2000+ copper fan 590 1 590 M.BOARDS for AMD ASUS Price Units Total A7V8X(KT400)AGPx8,USB2.0 790 1 790 MEMORY DDR 400 Price Units Total 256MB Twinmos 470 1 470 VGA CARDS ASUS Price Units Total V9280 Ti4200 128MB,TV,DVI,AGPx8 1090 1 1090 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 720 1 720 Floppy/CD/DVD CD-ROM Price Units Total ASUS x52 150 1 150 Total price + system assemly 4000 ¤ הכריס מסך כמובן יוחלף ל Leadtek Ti440 או Ti4200 X8 איזה טוב יותר ? יש הצעות שיפורים בטווח של ה- 4400 ש"ח .... תודה לכול העוזרים .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני צריך מחשב בתקציב כ-5000 ש"ח ללא צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה המטרות העיקריות של המחשב : תיב"מ CAD-CAM (תיכנון ויצור בעזרת מחשב) - SolidWorks , Solidcam, Cimatron, AutoCad, CATIA + תכני HD עבודה משרדית לא למשחקים לא מתוכנן אוברקלוק למחשב ללא מסך ויתר הציוד ההיקפי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב? התקציב הוא ל3500 שקל ל12 תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: מטרה למשחקים וגלישה באינטרנט משחקים די כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אני צריך מסך 19 עד 20 אינץ' 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני לא צריך כונן דיסקטים חח 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רצוי שהוא יהיה שקט ושיהיה מארז יפה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לאא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?שיהיה מהיר 9. האם חשוב שקט? עד כמה?חשוב עד כמה לא ודע אבל רק שאני יצליח לישון חח 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא יודע מה זה לא נראה לי 11. במפרט למש…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש אפשרות כזאת? ניסיתי ולא הצלחתי... אם אי אפשר, תנסו לעשות מחשב בלי מסך. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ward,

שלום כולם אני צריך מפרט למחשב עם עכבר מקלדת מסך רמקולים ומכשיר משולב זול כנראה X75 של לקסמרק (לא הכרחי) המפרט מקסימום עד 4200 ! ואם אפשר לסחוט את כל הביצועים מהמחיר ועוד דבר מה אתם אומרים על זה..: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1106649 ויותר חשוב מהכל לציין מאיפה לקנות את המפרט במחיר זהה. התשלום במזומן !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. המחשב לא מיועד למשחקים אז אם אפשר כמה שיותר לקצץ, חשוב לי שיהיה מסך טוב-חשבתי ללכת על האסוס 22 אינצ' שכחתי תדגם ספציפי. התקציב שצוין הוא לא כולל המסך שעולה משו כמו 1300 ש"ח. חשוב לי שיהיה צורב די וי די, 2 ג'יגה ראם כל השאר לא ממש מבין. עוד שאלה-האם מסך 22 אינצ' הוא מספיק טוב בשביל לראות סרטים דרך המחשב? תודה מראש לעוזרים...

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Omer Sharabi,

אהלן חברים, רציתי להתייעץ בקשר למחשב גיימינג שאני מתכנן להרכיב בעיקרון אני יותר מחפש המלצות על חלקים ומאיפה להזמין אותם, התקציב שלי הוא בין 3.5 ל4.5 אלף, עדיפות למעבד של אינטל ולוח של אסוס, אבל אם מישהו חושב שזו טעות אני אשמח לשמוע וללמוד. אהיה אסיר תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. טוב אני הולך לקנות מחשב בעוד שבוע וחצי בערך והמון אנשים הפנו אותי לפה השימוש העיקרי זה תיכנות ומשחקים התקציב היה בהתחלה 5000 אחר כך 5500 ועכשיו הוא בתקציב הזה עם אפשרות חריגה של עד 500 שקל (יענו 6000) אז אחרי התייעצויות עם אנשים וקבלת טיפים הרכבתי את המפרט הבא(מהחנות skypc) אבל הוא לא סופי ויש לי כמה שאלות(למטה אחרי המפרט): עריכה (כמה דברים שלא כללתי בכותרת ) ====================== לא צריך ציוד הקפי במחשב חשוב שקט ברמה סבירה שלא ירעיש מדי - בכל אופן אני לא יושן עם המחשב דלוק אוברקלוק כנראה לא מתוכנן בזמן הקרוב צריך בניית מחשב במעבדה מערכת הפעלה לא צריך חוקית מטרות כמו שאמרתי תיכנות ומשחקים ובאיזה משחקים (אני מניח ש fifa nba red alert 3 gta san andres אני אוהב בעיקר אסטר…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מעוניין לקנות מחשב נייד... המחיר בכותרת הוא בגלל שאני גר בחו''ל ויש לי גישה לחנויות באירופה, בארצות הברית, איביי וכמובן בארץ..... כמו כן התקציב הוא משוער, חריגות קטנות (עד 100 דולר) בתקציב אפשריות. * מטרות המחשב: בעיקר סרטים וסדרות (לרוב באיכות גבוהה- המחשב יתחבר לטלויזיה בHDMI אם זה משנה משהו...) עבודות משרדיות , משחקים קלים (משחקי פייסבוק, NBA ברזולוציה בינונית וכו'...) * גודל המסך: 15.6 אופטימלי בשבילי המלצות אחרות יתקבלו בברכה, מט או מבריק לא משנה לי, הלפטופ הנוכחי שלי מבריק ואני מסתדר איתו מצויין * רזולוציית המסך: שוב הנוכחי שלי הוא- 1366x768 ומצויין לי אבל שוב, פתוח להצעות) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מיקלדת הכוללת numpad -חייב * משקל רצוי: כמה שפחות יות…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by rjjb7,

כל מי שמכיר את המחשב בקישור הבא: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11759078 אנא שישלח לי תגובה האם יש יציאה של S-Video ושל קומפוזיט במארז הזה? כי במפרט שלו לא ציינו זאת. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Intel מעבד i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte לוח אם Socket LGA1150 KVR16N11-8 - Kingston זיכרון ראם 8GB DDR3 1600MHz Sapphire כרטיס מסך AMD Radeon HD7950 Crucial (SSD) 256GB MX100 Series Seagate כונן קשיח 2TB - 3.5 inch [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD]GX900-550 - Antec מארז+ספק כוח Antec GX900 550W Army Edition MidiTower 3x120mm Fans included - Fan controller - USB3.0 Front ports - Dust Filters - With Antec VP-550P Arctic קירור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 Samsung צורב SAMSUNG DVD-RW Burner DELL מסך 24 inch LED AH-IPS - FullHD 1920x1080 resolution התקציב המקסימלי הוא 5K לנצל את כול …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. מעבד אינטל Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל eVGA nForce 680i SLI Conroe 1333Mhz, DDRII 1200, 2xPCI-E, 2xGBL זכרונות DDR II 800 1GB Corsair XMS2 CL5 דיסקים קשיחים Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 7950GT 512MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיסי קול CREATIVE X-Fi XtremeAudio כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders Sony DVD±R AWQ170A x18 Black מארזים Thermaltake Armor Jr VC3000BWS מסכים SAMSUNG 740BF 17'' LCD 2ms DVI מחירון עבודות במעבדה Assembly - New Computer more than 4000nis מחיר 9065 ¤ נו שווה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by barduck,

שלום, אבקש עזרה בהמלצות למפרט לשרת NAS - אני זקוק למארז, לוח אם, מעבד, צורב DVD וזכרונות עם הנתונים הבאים: 1. המארז הכי קטן שניתן להשיג שיוכל להכיל 4-5 דיסקים קשיחים וכונן DVD , עדיף שיהיה בצורת "קוביה" (דהיינו לא גבוה וצר) 2. השרת יעבוד 24/7 לכן הדגש הוא על חיסכון בחשמל, זאת אומרת המעבד הכי חסכוני שיש. 3. כמה שיותר שקט, אם ניתן להשתמש בקירור פאסיבי ולהוריד מאווררים, מה טוב. 4. אני אשתמש ב RAID בתוכנה לכן אין צורך בבקר על הלוח. 5. אין צורך לכלול דיסקים קשיחים (אקנה בנפרד) התקציב גמיש, חשוב לי שיהיו הדרישות שהזכרתי וסה"כ המפרט הוא די צנוע, אני מניח. תודה מראש - barduck

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום חברים לאחר ששידרגתי מ-vista ל- WIN7 את המחשב גיליתי שהמיקרופון לא עובד. האם משהו נתקל בדבר כזה ? מבקש את עזרתכם. תודה שלמה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?7500ש'ח..חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?משחקים, בעיקר-COD, BF4, DIVISION 2 וכו'. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?ללא אורות, ואין הגבלה פיזית. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?ווינדוס לא מאוקטב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רצוי TMS (רכשתי מהם בעבר עם חוויה דיי טובה) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by schumih,

אהלן מעוניין בקנייה של HTPC. המחשב ישמש להקלטה ממיר דיגיטלי של הוט (לכן חובה להוסיף כרטיס מקליט). בנוסף, הוא גם משמש כמחשב הראשי שלי. פתוח בקביעות, לכן חשוב שיהיה שקט. צריכה להיות אפשרות לחיבור בין מסך LCD לשימוש של המחשב, לבין חיבור לטלויזיית LCD לשימוש עם הטלויזיה... ושאוכל במקביל גם לעבוד על המחשב וגם לראות טלויזיה במסך השני. כמו שאמרתי, התקציב הוא 4000 ש"ח בערך - אפשר לחרוג קצת... רצוי שהרכיבים יהיו זמינים בחנות למיר, http://www.lamir.co.il/computers.asp אשמח לעזרה, תודה !

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום אנשים, אני צריך מפרט לגיימינג מבוסס core i5 בתקציב 4000 ש"ח 200 שקל חריגה גג ללא ציוד היקפי. המסך כרגע 17 אבל ישודרג בעתיד ל22 לפחות. חוץ מזה יש לי כמה שאלות\בקשות: 1. שווה לחכות לתשובה של Nvidia לכרטיסי ה5xxx שזה כמה שבועות אני מניח? 2. צריך שהחנות תיהיה בחדרה או בנסיעה של 15-20 דקות מחדרה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש לצורכי עבודה - עריכה גרפית (כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל) קיבלתי המלצות על 2 דגמים : http://www.microcenter.com/product/438186/N551JK-MH71_156_Laptop_Computer_-_Gray_Aluminum לעומת http://www8.hp.com/il/en/products/laptops/product-detail.html?oid=7344587#!tab=specs מבחינת מחיר - את ה ASUS אחותי הביאה לעצמה מחו"ל ב 1000 דולר, ואולי תיהיה לי אפשרות גם להביא בעתיד (אגב, לא מצאתי את הדגם הזה בארץ) את ה HP דווקא לא הצלחתי למצוא בחו"ל, בארץ הכי זול שמצאתי היה 6400 שקל. חברים שונים העלו טענות שונות כמו ה HP אומנם עם מעבד פחות חזק, אבל יש לו כרטיס מסך של 4גיגה (לעומת 2 באסוס) וSSD שמפצים על זה היתרון היחידי כרגע שאני רואה לאסוס הוא שהמעבד חזק …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לעוזרים מעבד i7 לוח אם GAX58UDR3 כרטיס מסך 5850 ATI מה לא הולך עם מה כי יש כאלה שאמרו לי זה לא מאוזן למה הכוונה האם יש משהו שלא מתאים זה לזה או מה? אשמח להסבר בשפה לא מקצועית למי שלא מבין

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים