ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אשמח לכמה אפשריות של מפרטים ובכמה מהם חורגים מהתקציב עד למקסימום של 3.7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים לודגמא farcry 3, skyrim, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 21.5 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אבל עם זה עולה פחות ועומד בדרישות אז שיעלה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל המשחקים החדשים bf3 bf4 cod crysis -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
פרסמתי אותו כמודעה ב"יד שניה" של הפורום, רציתי לדעת כמה יהיה הוגן לקחת עליו (מחיר כולל המסך) AMD Phenom II x4 920 2.8GHz G.Skill 4GB RAM (2x2) 800MHz Hitachi 500GB HDD 7200RPM Sapphire HD5770 Seasonic 550W PSU CoolerMaster Cenurion 590 Case אני לא סגור על הדגם של הלוח אם, אני רק יודע שהוא של BIOSTAR.. המסך עובד מצויין, רזולוצייה 1920X1200 FHD דגם T220P של סמסונג תודה.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום רב אשמח בעזרתכם לשדרג את המחשב הזקן שלי, שהתחיל להתעצל לו. התקציב שלי הוא 2000 ₪ שנבדק כמספק ויכול לענות על הדרישות הנ"ל ניתן למתוח את התקציב גם לאזור ה3 או 3.5 אם זה נדרש ונחוץ לדרישות שלי. השימושים העיקריים יהיו: 1) הרבה מאוד תוכן HD ותלת מימד כבד במיוחד (יש שני מסכים 47+22 תומכים) 2) לעיתים עריכת תמונות (פוטושופ) ברמה בסיסית בלבד 3) משחקים חדשים ,עדכניים ועתידים, שיתמוך בעיקר ובאיכות סבירה, אין צורך בביצועים גבוהים ואיכות מקסימלית. רזולוציה עיקרית 1080p 4) רצוי 2 כניסות USB3, לא חובה כי אפשר להשתמש בכרטיס הרחבה PCIE אין צורך לשדרג את: המסך\ ציוד הקפי \ ומארז+ספק נשארים HTPC מה שנותר לי לשדרג זה הבאנדל: מעבד, לוח-אם, זיכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך 1…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני רועי , ואני משתמש במחשב חלש מאוד . אני משתמש ב: *גיימינג *יצירה והפקה - Cubase *עיצוב גרפי ווידאו - Photoshop, After Effects ויש לי מחשב גרוע ביותר: Pentium ® 2Ghz, 3G RAM, Intel GMX ואני צריך מחשב חדש. טווח מחירים: 2000-3500. אני צריך מעבד חזק (i7) עם מהירות גבוהה, לפחות 8GB ראם, וכרטיס מסך כמה שיותר טוב (מינימום הרמה של - GTX550Ti) תודה רבה , רועי
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום.... אם מישהו יכול לעזור לי בהרכבת מפרט מחשב חזק לצורכי גרפיקה.... תקציב 5000 פלוס מינוס עתיד להיות על המחשב תוכנות גרפיות כמו פוטושופ ייתכן שגם תוכנה לתלת מימד תכנות שרטוט כמו SOLIDWORKS/ AUTOCAD ותוכנה לעריכת וידאו כניראה AVID הערות כרטיס מסך חזק שתומך בשני מסכים וחלקים שתומכים בתוכנות שציינתי , כלומר קראתי שיש חברות או סוגים שונים של כרטיסים וכו שלא עובדים טוב עם AVID או פוטושופ ובנוסף המלצה למסך מתאים לא כלול בתקציב זה דיי דחוף... אודה על כל עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪750 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: Intel SSD 120G Sandforce 2281-330 Sata 3 כמות: 1 - מחיר: ₪521 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר:…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב: לוח אם: G31M-ES2C מעבד: CORE 2 DUE 7500 זיכרון: 2GB כרטיס מסך: GEFORCE 8400GS האם אני צריך לשנות משהו במחשב שלי ואם לא מבקש מיפרט מלא של מחשב (החברה שלי לחצת עלי כי עוד מעט יוצא GTA 5) תודה
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום חברים! אבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא שהרכבתי לעצמי. המפרט מיועד לגיימינג והמטרה היא מפרט שיריץ בקלות את כל המשחקים החדשים ביותר וגם שיחזיק כמה שנים טובות. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪879 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪205 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪353 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪750 זיכרון: Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V כמות: 2 - מחיר: ₪146 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחי…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit יע"מ Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz 36 °C Yorkfield 45nm טכנולוגית RAM 4.00 GB כפול-ערוץ DDR2 @ 398MHz (6-6-6-18) לוח אם Intel Corporation DP43TF (CPU 1) גרפיקה SyncMaster (1920x1080@60Hz) NVIDIA GeForce 9600 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) (CardExpert Technology) כוננים קשיחים 932GB Seagate ST31000520AS ATA Device (SATA) 21 °C כוננים אופטיים TSSTcorp CDDVDW SH-S223B ATA Device DTSOFT Virtual CdRom Device שמע High Definition Audio Device מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מעוניין להריץ על המחשב Windows 7, את גרסת ה-Office העכשווית. (וכמובן לגלוש באינטרנט) בונוס מבחינתי יהיה אם יהיה ניתן לראות סרטים בהבחנה גבוהה, אבל אסתדר גם אם המחשב לא יתמוך בזה. מה המחשב הזול ביותר שיוכל לעשות את העבודה? אציין שאני לא זקוק לכונן אופטי, או לכונן קשיח. (אשמור את הכונן של המחשב הקודם)
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב חדש למשרד אדריכלים בתקציב צנוע עד כמה שניתן... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה הכרחי עד 1000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ארכיטקטורה ותלת מימד כולל רנדרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד 2012 (2D), סקצ'אפ, ויריי לסקצ'אפ, פוטושופ, בעתיד אולי גם לומיון. -רציתי לציין שבעבר השקעתי בכרטיס מסך רציני בשביל רינדור אבל הסתבר שויריי לסקצ'אפ כלל לא משתמש בו וסוחט בעיקר את המעבד והRAM…
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מעונין למכור את המחשב שלי כמה בערך לבקש עליו? לוח אם: ASUS P8P67-M B3 מעבד: core i5 2500k זכרונות : 4 giga כרטיס מסך: Sapphire HD 7950 OC 3GB SSD : G.Skill Phoenix Evo Series 115GB ספק כוח: chieftec 750W Modular מארז : coolermaster cm690
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לממוחים אשמח לדעת כמה המרט הזה שווה. מעבד - i7 920 קרור AC FX2 לוח - P6T Deluxe ASUS זכרון - 6GB בתצורה של 1*6 קינגסטון 1300MHZ Triple Channel SSD - 60GB - Corsair GT (צבע אדום). 2 דיסקים קשיחים של 500GB segate כרטיס מסך - Ati readon 5850 של sapphir ספק של TT 700W מארז של Antec חדש solo II צורב DVD. תודה מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב משפחתי. כולל כל הציוד ההיקפי - מסך, רמקולים עם סאב, מצלמת רשת ומדפסת משולבת פקס (ניתן להוריד אותה ולהשתמש בתקציב של 3.2K) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 או 3200 ללא מדפסת משולבת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משפחתי, משחקים ברמה בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לפי המסך שיוצע - אני מניח 1920X1080 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב חזק לעבודה. על סמך המלצות בפורום, בניתי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1429 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CML16GX3M2A1600C9 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪655 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪860 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חד…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? אולטרה בוק גם ככה אף פעם לא כבד, אבל עדיפות לקל משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו יוצא דופן, רק שלא יהיה זוועה שמחזיקה שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמובן שHDMI * בלוטות?לבריאות, לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ההעדפה היא למה שטוב למחשב מבחינת חלקות תפעול. אם אפשר למצוא 7200 במסגרת התקציב, או אפילו SSD עם נפח לגיטימי (קשה לי להגיד נפח לגיטימי, אני מניח שאני אראה עם מה אפשר …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח הביתי שיוצא לגמלאות. המחשב ישמש אותנו (ההורים) וגם למשחקים לילדים הקטנים. תכונות שחשובות לנו - שימושים עיקריים - אינטרנט, תוכנות אופיס, סרטים ומשחקים לא כבדים לנו ולילדים המחשב צריך להיות עם מסך של 15.6 אינץ המשקל לא משנה כי הוא לא ייצא מהבית מחשב די חזק (מעבד i5 ?!?) לא מתכוון להתעסק אחרי הקנייה בשדרוגים והרחבות למיניהם כונן אופטי + צורב מצלמת אינטרנט חיבור WIFI מספר חיבורי UDB נפח זכרון של לפחות 750G (כל התמונות והסרטונים של הילדים) מערכת הפעלה כלולה תקציב עד 4,000 ש"ח התחלתי להתכוונן על DELL או ASUS אבל בכל דגם שמצאתי יש עוד תת דגם שמתחיל למשל ב- RD או ב- SX כך שלא הצלחתי להגיע לדגם ספציפיים !!! להלן דגמים שקיבלת…
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מעבד: AMD PHENOM 2 X4 955 Black edition עם אחריות לעוד שנה וחודש כולל אריזה וקירור מקורי. מסך:Dell u2311h 23" עם אחריות לעוד שנה וחודשיים כולל אריזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז אחרי חשיבה ממושכת הגעתי למפרט הבא אני לא מומחה בבניית מחשבים ולכן אשמח אם תגיבו ותשפרו אם יש צורך בנוסף אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני גורם למחשב לקלוט wifi? מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כבר נקנה קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪297 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪388 כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI OC EDITION כבר נקנה מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM כבר נקנה זיכרון : crosair 8 gb 1600mhz http://ksp.co.il/…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי אני סטודנטית לעיצוב גרפי ואני מחפשת מחשב נייד חדש הסכום המקסימלי שאני יכולה להשקיע הוא 6000 ש"ח. יש מחשב שאתם יכולים להמליץ לי עליו שכמובן יחיה בשלום עם כל התכנות הגרפיות שאני עובדת איתן?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייח. 1.מה התקציב המקסימאלי? 3,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים בייתים (אינטרנט, אופיס) ותוכנות גרפיקה (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרטור). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע השימושים בתוכנות הגרפיקה הם בסיסיים כי אני רק מתחילה ללמוד/לעבוד עם התוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים-הנדסת מערכות מידע. ושימושים כלליים כגון אינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ' +- * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, בחורה צריכה לסחוב את זה כל יום בתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך יותר טוב. זמן ארוך לדעתי הוא יותר מ4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיותר כך יותר טוב. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה במטרה לחסוך במשקל. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש, אם יש פרטים…
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קיבלנו, מהעבודה של אישתי, מבצע של סמסונג. השולחני שלנו שבק בדיוק בסופ"ש ואנחנו צריכים מחשב בדחיפות. השימוש : אופיס, הורדות, לעולם לא משחקים כבדים. חשוב: נוחות שימוש (לא יהיה לנו שולחני) ונשיאה. עריכה : הבנתי שהמפרטים לא זולים ביחס לשוק, מלאתי את השאלון, מאוד אעריך את עזרתכם: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * תקציב ? 3-4K * גודל המסך? 13.3" נראה לי מינמלי לסרטים * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יותר מ4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט למחשב שישרת כתחנת עבודה. צריך: עיבוד מקבילי, ghz גבוה, HD עם זמני גישה מהירים. רצוי: יציבות למרות OC מאסיבי. אם המחשב יכבה לאחר חמישה ימי עבודה מאומצים, ובסוף אאלץ לבטל את ה-OC - נכשלנו. לא צריך: כרטיס מסך. להלן התשובות הרגילות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג. עד 2K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (תיכנות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסו…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-