ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשבוע הקרוב ושני המחשבים הללו מתאימים לדרישות שלי, אשמח להיוועץ אתכם ולקבל חוות דעת. כעקרון אני צריך אשתמש במחשב חמש ימים בשבוע מחוץ לבית. * מטרות המחשב? אני מעוניין להתעסק בתוכנות כמו PHOTOSHOP על ידי חיבור של טבלה גראפית, לשחק במשחקים קלים (LoL), לצפות בסרטים. * גודל המסך? ה- 15.6" מושך אותי : * משקל רצוי? לא ממש משנה לי אני בחור חסון ;D * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא תיהיה לי בעיה לחבר את המחשב לשקע רוב הזמן אז לא בעיה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI לחיבור לטלוויזיה כעיקרון מילאתי את הטופס על מנת לסקור את מירב ה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את ה Q6600 במחשב חדש, השאלה אם בכלל כדאי לחכות ל HASWELL ואם בכלל המחירים שלהם יהיו ראלים, נמאס לי להוציא כסף על מעבד ולוח אם כל שנה עם אינטל, הם דפוקים בראש, מחליפים SOCKETS כמו שמחליפים SOCKS (גרביים). אז בעיקרון מה שאני צריך זה רק כמה דברים, ולשיפור הביצועים אולי אולי אני אקנה 7970 נוסף, יש כבר אחד מהמכירה קבוצתית, אני אולי אקנה את של GIGABYTE. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9489 או ב KSP בתקווה שיהיה במלאי AMD FX Eight-Core FX-8350 Socket AM3+ 4.0GHz קירור אני רוצה משהו איכותי שאני יוכל לעשות אוורקלוק טוב ושקט אלא אם יש משהו יותר טוב. http://ksp.co.il/?uin=17974 לא מצאתי ממש את ההבדלים בין Asus SABERTOOTH 990FX R2 AM3, 990FX, DDR3 1866…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD-צפייה בסרטים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והכבדים וויצ'ר 2, פאר קרי 3 וכו' וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X920 -גודל מסך 22 אינץ' של MAG hd ready -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינ…
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי לומד עכשיו עיצוב גראפי ומצריך לקנות מחשב שיתאים לצרכים שלו ל4 השנים הקרובות בשאיפה. הוא כנראה יתעסק בעיקר בפוטושופ ואילוסטרייטור ואולי גם קצת באנימציה. חבר הביא לו את המפרט הבא והוא מבקש חוות דעת. שמתי לב שהוא לא ציין שם כרטיס מסך ואשמח לכל עזרה. תודה רבה! לוח אם: Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDM מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray ספק כוח: Corsair CX 600W V2 Series Active PFC 12cm הארדיסק פנימי: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX זכרונות: G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24 צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מארז: Kni…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש לנו במשפחה שלושה מחשבי HP PAVILION 1. שניים מהם נרכשו ביולי והם עם מערכת WIN7. המצלמה המובנית עבדה בהם בדרך כלל אך לפני כחודש הפסיקה בשניהם. מחשב שלישי נרכש לפני כחודש והמצלמה שם בהתחלה עבדה לסירוגין ועכשיו לא עובדת כלל. (WIN 8). קשר עם התמיכה של HP הניב סיוע טלפוני הדוק ואדיב אך ללא תוצאות. בשורה התחתונה הם מציעים לפרמט את המחשב ולהתקין מערכות הפעלה מחדש... ואם זה לא יעזור - לשלוח למעבדה שלהם (9 ימים עם שליח או לבוא פיזית ולנסות שיבדקו במקום). איך שלא מסתכלים על זה זה מבאס. אצלי המחשב כנ"ל השלישי - מנהל ההתקנים מדווח על חומרה לא ידועה וכל נסיון לאפס/להסיר ולהתקין מחדש - עולה בתוהו. המחשב, אגב, מתייחס למצלמה המובנית כהתקן USB בגלל שיטת החיבור הפנימית. י(מחשב אחד נוסע ל…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב לגראפיקה לתוכנות כמו: פוטושופ מאיה פרמייר אפטר אפקט Indesign Illustrater AutoCAD 3D Max Studio avid שיהיה חזק ליצירת אנימציות,סרטונים ורנדורים אני מצרפת מפרט שקיבלתי, אשמח לתגובתכם בקשר למפרט והמחיר ואם יש לכם הצעות למפרט אחר... מארז ARCTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC VS550 550W CORSAIR מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3470 לוח אם B75MA-E33 SATA3 USB3 1GLAN MSI כרטיס קול5.1 כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 7200 64MB WD זכרון פנימי KVR KINGSTON 8GB (4GX2) DDR3 1333MHZ כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 מאיץ גרפי כ.מסך QUADRO 600 1G-3 PCIE PNY ללא מערכת…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי דרישות מיוחדות קצת. אני לא יודע אם יש מחשב שעונה על הדרישות בכלל. אני צריך מחשב נייד עד 14 אינץ' (כדי שיהיה מספיק קל) עם כמה שיותר דיסק קשיח (לפחות 1TB, הכי הרבה שיש). אני לא יודע אם יש אופציה כזו, אבל אם יש מפרט שיש לו שני דיסקים, אחד עם SSD והשני לא SSD שבו יהיה הרבה נפח. חוץ מזה, צריך שיהיה usb3 שאני מניח שלכולם כבר יש. מה דעת המומחים? יכולים לעזור לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן.. רוצה לעדכן שאני יוכל לשחק battlefield 3 בהגדרות גבוהות....השאלה כמה זה ראלי בתקציב של סביב ה1500 יש לי כרטיס מסך nvidia 550 GTX 1GB לוח אם EVGA 680I זיכרון-2GBddr2 ocz *4 מעבד- E6750 650w Antec purpower חשבתי לעדכן את הלוח אם, מעבד וזיכרון... מה אתם חושבים כדאי לקנות? האם כדאי לשקול SLI.? בנוסף אם התקציב נמוך מדי , כמה צריך להשקיע עוד שיהיה ראוי?
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי המפרט שלי מעבד Q9550 זיכרון OCZ reaper 1066mhz 2x2gb לוח asus p5q כ. מסך EVGA GTX 285 הצרכים שלי הם בעיקר משחקים המחשב מריץ הכל בלי בעיה רק שבמשחקים האחרונים יש לי לפעמים נפילות בFPS צריך את עצתכם מה כדאי לשפר והכל בגבול ב 1500 +\- יש לציין כי המערכת לא עברה OC
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
היי, כתבתי פה הודעה לפני כמה זמן. עזרתם לי מאוד אבל חלו כמה שינויים בנוגע לתקציב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשפר לפני שאבצע את הקנייה. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, עדיף להשאר בגבולות ה6000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7000 זה הגבול 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו, אנימציה, גרפיקה תוכנות: אפטר אפקטס, פרימייר (עריכת וידאו, HD), מאיה (שימוש קל בלבד), פוטושופ וכו'3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. היית מעוניין להתייעץ איתכם לגבי שידרוג המחשב שלי כך שיתאים לציפיות שלי. אני נתקל לאחרונה בהרבה נפילות FPS(בד"כ נופל מ50/60 FPS אל 20-5) ולפעמים ממש קיפאון של המסך וקריסה של הדרייבר של הכ.מ. ניסיתי לשנות גרסאות של הדרייבר(חדשות וישנות יותר) אבל הירידות של הFPS עדיין קורות והרבה,ככה שאני מניח שזה בעיה של החומרה עצמה. כמובן שניקיתי את המחשב(מאבק) ומריץ סריקות עבור וירוסים/ספיי וכ'ו. אני מבקש ממכם לעזור לי לאתר את הצוואר בקבוק שבעצם מגביל את הביצועים של המחשב ולכוון אותי לכיוון הנכון כדי להשיג תוצאות טובות(מצפה ל60 FPS ברוב המשחקים על רזולוציה של 1680X1050). מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 3033 MHz (23 x 132) לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L זיכרונות: Kingst…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שהמחיר יחסית נמוך , אך אני מחפש את הכי טוב במחיר הזה. במחשב נייד אני ישתמש בדברים בסיסים כמו אינטרנט ואופיס, אך גם בשאיפה להשתמש בתוכנות יותר כבדות כמו מטלב ואפילו אם יתאפשר לי אז תוכנות (cad (Computer-aided design ו (FEA(finite element analysis מסך גודל 15.6 אין צורך במערכת הפעלה תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, נשרף לי הלוח אם שהיה ישן גם ככה ולכן אני אשדרג גם את המעבד ואת הזכרונות.. התקציב הוא מינימליסטי, זאת אומרת 300 שקל למעבד ועוד 300 לוח אם, הציעו לי בחנות אחת אינטל g2020 2.9ghz ב325 ובחנות אחרת הציעו לי אינטל g860 3ghz גם ב 320.. בשתי החנויות. הציעו לי אותו לוח אם של אסוס p8h61 r2 וזכרונות 2 גיגה בייט טרנסקנד , האם הרכיבים האלה טובים? האם זו ההמלצה הכי טובה למחיר הזה ?תודה רבה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שטס להונג קונג ואני רוצה לקנות דרכו מחשב נייד, בעדיפות לאולטרא-בוק (דגם: UX31A של אסוס אבל אפשר להתפשר) באופן כללי מחשב חנות ONLINE שאני יכול להזמין לו את זה למלון - כי הזמן שלו קצר שם. מישהו יכול אולי לעזור לי ומכיר אולי חנות ONLINE כזו בהונג-קונג? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל תקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וצפייה בסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מעוניין במחשב שיחזיק 3-4שנים בלי להחליף חומרה כמו מעבד או לוח אם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 3 'fifa'nfs 'bf 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של חברת dell hm 2312 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב במחיר עד 2300 ש"ח, לא חובה לנצל את כל התקציב. השימושים שלו בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות על מסך 32' (hd ready), אינטרנט והסים סיטי החדש. מלבד זה לא משחק בשום משחק. חשוב שיהיה שקט (יחסית) ואמין. אפשר מארז גדול. אין לי צורך בציוד היקפי. בגדול אני לא מתעסק בOC או בדברים בסגנון. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מעוניין למכור, אבל הייתי שמח לדעת כמה המחשב שלי שווה בשוק של היום, להלן המפרט: CPU: i5 2500K Motherboard: MSI Z77A-GD65 Memory: 2x4GB Corsair Vengeance DDR3-1600 GPU: EVGA GTX 680 Superclocked Signature 2 SSD: Crucial M4 128GB HDD: Western Digital 1TB Caviar Blue Cooling: Zalman CNPS10X Extreme PSU: Seasonic X-650 80+ Gold Case: Corsair Obsidian 650D תודה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשפר את אחד המחשבים שאני משתמש בו. הייתי קונה כבר אחד חדש אבל אני חייל וזה בעיה בשבילי להוציא הרבה כסף בבת אחת. בכל מקרה המחשב משמש בעיקר לגיימינג ואני גם אוהב לפעמים לכתוב כמה שורות בג׳אווה לרענן את הזיכרון. המפרט של המחשב הנוכחי(הדברים שאני רוצה להחליף בכל מקרה) הוא: זיכרון 2gb ddr2 מעבד pentium dual core e5200 2.5 ghz כרטיס מסך geforce 9400 gt 1gb (החוליה הכי חלשה) עכשיו לפי מה שבדקתי המעבד הוא החלק הכי פחות בעייתי, לא כל כך בוער לי להחליף אותו. חשבתי עכשיו לקנות עוד סטיק של 2gb זיכרון וכרטיס מסך gerorce 650 gtx ti 1gb שלפי מה שראיתי הוא אמור לתת ביצועים טובים יחסית למחיר. אחרי חודשיים בערך אני יקנה לוח אם ומעבד חדשים ועוד כמה עזרים אם אני אצטרך(מארז חדש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מעוניין לקנות נייד, לשימוש משרדי ולצפייה בסרטים. כמו כן רוצה לנסות להתחיל לערוך וידאו בפרימייר ברמה פשוטה (לא מקצועי לבנתיים) * גודל המסך? לא יודע, לא רוצה גדול מדי ע"מ שתהיה לי אפשרות לנייד את המחשב אך לא קטן מדי שיהיה סביר לעבוד * משקל רצוי? משקל סביר לנייד, חשוב שלא יהיה כבד מדי , אך זהו לא פקטור מרכזי... רוב הזמן המחשב יישאר באותו חדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך במיוחד אך גם לא סוללה שתיגמר לפני 10 בבוקר, כנ"ל לא פקטור מרכזי.. רוב הזמן יהיה ליד שקע חשמלי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כדאי HDMI, ע"מ להתחבר לדיסק קשיח החיצוני שלי עדיף USB3 (מהיר יותר) ואולי אך לא קריטי firewire…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום . הלך לי הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא לא מזהה אותו כבר מהBIOS מגם nVidia Geforce 9500M GS משהו יודע איפה אני יכול לקנות אחד כזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארץ ללימודים אקדמיים, אני מחפש מחשב חדש I3 או I5 בתקציב מקסימלי של עד 2,200 שקלים ואפשרות חריגה עד 2,300 שקלים. שימוש המחשב הוא לאינטרנט,עבודות ותיכנות. בקשר לאחריות אם זה אפשרי אני אשמח ל3 שנים. עדיפות לחנות באזור חיפה. אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט לצורכי משחקים כמו BF2, COD BLACK OPS, FIFA 13, שקט חלק... התקציב הוא 2300 פלוס מינוס, איך המפרט ביחס לתקציב? שמתי לב שלא רואים את התמונה אז ראו קובץ מצורף להודעה זו. (תמונה מצורפת) איך הוא יריץ לי את המשחקים? ובמידה ואשדרג לI5-3470 ואת הזכרון ל8GIGARAM איך הוא יריץ כעת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות כבדות בתלת מימד - א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3D MAX, VRAY- פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1600-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בן שנה בערך בלי אחריות.. מעבד i5-2430M 8 GB RAM הרד דיסק 750 5200סלד כרטיס מסך של AMD 6570..(סדרה 6,אני לא בטוח לגבי הדגם) 15.6 אינץ מסך מה אתם חושבים...?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כמעט בטוח שיש לי כיוון טוב, אך אני ישמח לשמוע מה אתם חושבים. המחשב ישמש אותי בעיקר ללימודים,סרטים,Vmware ואופיס .. גודל מסך: 14 ינצ' משקל: כמה שיותר קל יותר טוב. אך לא על חשבון ביצועים. סוללה: כמה שיותר יציאות מיוחדות: USB 3 HDMI כונן CD : לא קריטי. העדפות: רק לא LENOVO מאוד חשוב לי במחשב שההיה לי פד עכבר גדול. מקלדת טובה, לא מלאה. ומסך טוב, לא חייב להיות מט. הדגם שאני חשבתי עליו הוא ה Dell 14z http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21677 I7 במחיר כזה לא ניקח... מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-