עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MoRtZkInG,

היי, אני כבר כמה חודשים מתלבט לגבי האולטרבוק האידיאלי בשבילי. מה חשוב לי: שיהיה יפה שיהיה קל ודק שיהיה מהיר (SSD, זיכרון) וחזק שלא יהיה מקבוק אייר (רתיעה שלי מאפל). היה נדמה לי שצימצמתי את זה ל-Samsung Series 9 ול-Asus Zenbook מרוויז'ן שאחרי התיקונים כמובן (אבל אני לא נעול - אם יש לכם המלצות נוספות - אני אשמח לבדוק ולקרוא), אבל אני לא מצליח להחליט. יותר מזה - שני חברים שלי קנו עכשיו מחשבים, אחד את האסוס ואחד את הסמסונג - ויצא לי לשחק איתם ולראות אותם יום יום... ועדיין אני לא מצליח להחליט. מצד אחד האסוס זול יותר משמעותית (והוא מגיע עם קייס מגניב! ) מצד שני הסמסונג יפה יותר. למעשה הדבר היחידי שמפריע לי בסמסונג זה הרזולוציה שלו שהיא לא FHD משום מה.... השאלה האחרו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. זה המחשב נכון להיום : מארז Lancool PC-K62 כ.מסך Gigabyte R9 290 Windforce 4 GB ספק SeaSonic S12II-620Bronze מסך Dell U2311H קניתי כ.מסך חדש ואז התחיל לי צוואר בקבוק במעבד והFPS במשחקים ממש נמוך תקציב 2000 ש"ח עם חריגה 200 ש"ח מעוניין לקנות בTMS תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Ido_R,

1. מה התקציב המקסימאלי? ~4.5k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע WOW. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 - Daewoo LM2230W 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר, יותר טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. המפרט החדש בהודעה האחרונה ישמש לגלישה,משחקי רשת ומשחקים יתחבר למסך "22 1650X1050 ומידי פעם לסרטים וכו' גם למסך "42 1920X1080 עד עכשיו עבדתי עם מחשב E6750 + OC ל 3.2GHZ 2 GB RAM 8800GT 512 שהריץ לי את כל המשחקים וסרטים ב FULL HD גם על ה "42 זאת ההזמנה שעשיתי היום : Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box Intel P55 WHITESBURG BLKDP55WB LGA 1156 Sapphire ATI Radeon 4850 1GB GDDR3 LGSamsung DVD-RW TAGAN MONOLIZE II 25mm Black Rubber Coating Huntkey 450Watt PSU V-Power 450 A-Data Value 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1333MHz Samsung 1TB 32MB 5400RPM SATA II HD103SI EcoGreen Spinpoint F2 סה"כ 3645 ש"ח נאמר לי שהספק הזה בוודאות מספיק איך המארז ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by liiight,

הייתי שמח למפרט מבוסס AMD ולאחד מבוסס אינטל. ללא ציוד הקפי חוץ מצורב DVD. תודה מראש. נ.ב במקרה של AMD, כדאי כבר לחכות לM2?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by zeevge,

היי, שלום לכולם! אני זקוק לעזרה ברכישת מחשב נייח חדש, המחשב הוא לשימוש ביתי של סטודנט(גלישה באינטרנט, סרטים, קריאה, עריכת/יצירת מסמכי טקסט או מצגות) בנוסף יש ברשותי מהמחשב הישן כונן קשיח של 1 TB וכן יש לי כבר את כל הציוד הנלווה. הכיון הוא למחשב מותג, אך אם אתם חושבים אחרת אשמח לשמוע דעה על כך. התקציב הוא עד 2000 ש"ח אך אין סיבה לבזבז את כל התקציב אם אפשר לקבל משהו מתאים בפחות. דבר נוסף שחשוב שהמחשב יגיב מהר. אשמח מאוד לקבל עזרה מהמומחים. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם . אני רוצה לברר על מחשב מבוסס מעבדי אינטל סביב ה-4000 ש"ח המפרט יכלול המהרת מחשב של החנות SKYPC יהיה בו כ.מסך Radeon HD4870 HD של 500G שיהיה טוב מארז שקט- כי המחשב יוצב בחדר שינה- וכל השאר לפי עצתכם. תודה מראש ויום חורפי נעים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Or_s2006,

1. מה התקציב המקסימאלי?6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושי המחשב עם גיימינג עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4,GTA V,watch dogs,Far Cry 4,ומשחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ראדון,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 23' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא בטוח ואם אני יעשה כבר זה יהיה לכרטיס מסך אבל קודם כל צריך הצעות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by kebibas,

החלטתי להתחדש במחשב חדש ליום הולדת שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD Ghosts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מחיר של עד 9000 ש"ח (וכמובן לא התנגד למחיר קטן). תודה, תודה, ארז

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by the kooks,

שלום. החלטתתי לקנות מחשב בחודש הקרוב.. אני רוצה שתיבנו לי מפרט ב 5000 ש"ח לא כולל מסך אבל שיתאים למסך הנוכיח שלי שמעתי שלא כל מסך מתאים וזה תלוי איזה יצא יש לי.. יש לי AGP.. המפרט חייב להכיל את אותם נתונים האילו שיהיה מעבד AMD 3200+ עם ליבה של VENICE שיתאים לסוקט 939.. חייב להיות רק 512MB DDR ספק חייב להיות אכותי ולפחות 400W רמקולים&מקלדת&עכבר צריך משהו אכותי אבל לא יותר מדי יקר שלא יבוא על חשבון של משהו אחר... חובה שיש צורב וקורא של DVD.. הארד דיסק חייב להיות לפחות 80GB 7200RPM 8MB BUFFER כרטיס מסך מה שיכנס רק לא מובנה ורק לא ATI.. אגב איזה כרטיס מסך עדיף מיוצר ע"י ASUS,GIGABIT ועוד? לוח אם ממש לא מבין בזה שיהיה אכותי תמיכה ב 4 מקומות לסלוטים של זיכרון למקרה שאר…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by IDOnoach,

איזה כרטיס מסך עדיף ברמת המחירים הזו? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הכוונה היאלGTX 650 TI BOOST כמובן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היצרנית הטאיוואנית חושפת את המחשב הנייד האולטרה-זול שלה, שיעלה 170 דולר בלבד בגירסת 11 אינץ ו-200 דולר בגירסת 14 אינץ. מהפכה או סתם חיקוי מיותר לכרומבוקים? כנסו ותשפטו לכתבה: http://hwzone.co.il/היכרות-רשמית-עם-ה-acer-cloudbook-נייד-החלונות-הזול/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אוקיי - אחרי הרבה חשיבה: (אני מזמין עוד איזה שעתיים, אז תנו חוות דעת גנרלית - כי אני לא בטוח רק לגבי הספק ( הוא מספיק לOC+אם אני אוסיף עוד זכרון או HDD?) מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤596 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Cupper / HeatPipes S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤75 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 ספק כוח: FSP Blue Storm II 400W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail כמות: 1 - מחיר: ¤254 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤266 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכם/ן, אני רוצה לקנות מחשב נייח עד סכום של 7000 שקל (כולל מסך). אני רוצה להתחיל לעבוד על קיובייס ובנוסף אני רוצה שיהיה חזק למשחקים אבל ממש חזק. בקרוב יהיה bioshock2 ואני אכנס בכלל לכל הז'אנר של משחקי המחשב (הייתי משחק רק בxbox). מעבד - core 2quad Q9550 או i7 920 --- כרגע אני די סגור על הc2q אלא אם כן אתם סבורים אחרת לוח אם - gigabyte ep45t-ds3r או ‏gigabyte EX58-UD3R s1366 Core i7 --- בהתאם במעבד זכרונות - ‏2x2GB Corsair XMS3 DHX‎ cl9 1333 או במקרה של i7 - ‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ cl7 1333 כרטיס מסך - פה יש לי התלבטות, עברתי כבר 100 פורומים וחוות דעת ואין לי מושג מה לעשות אופציה 1: 9800gtx+ 1gb/256bit אופציה 2: hd 4870 1gb/256bit אופציה 3: gtx 260 896…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, מחפשת מחשב נייד להורים, חייב להיות מסך כמה שיותר גדול (17 אינצ, מה שמצמצם אפשרויות) חייב להיות משהו שאפשר לקנות בארץ (לא מזמינים מחו"ל) ובא מוכן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 זה המקסימום של המקסימום. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אנטרנט, רשתות חברתיות, אופיס, קצת צפיה ביוטיוב או סרטי חתונה (חחח), קצת עבודה גראפית חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לרבות מסך. (לצערי, מקוצר זמן) אינני גיימר רציני, אבל אני בהחלט מעוניין במחשב שיאפשר לי לשרוד כמה שנים בכבוד. מעבר לכך, יתר השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס, לרוב אני לא רואה סרטים במחשב, אלא באמצעות הטלוויזיה. מגבלות התקציב - 4,000 פלוס מינוס. אני מצרף מפרט שחבר בנה לי, ואבקש את התייחסותכם אליו. המפרט לא כולל לצערי מסך. כמו כן, אבקש קונקרטית התייחסות והצעה לשני דברים ספציפיים: 1. האם כרטיס המסך שהוצע לי (leadtek GeForce 8600GT) הוא סביר לשימושים שהגדרתי. 2. המלצה למסך, שוב - בהתחשב במגבלות התקציב. מבחינת ציוד קיים - למעשה רק מקלדת ועכבר. אולי כרטיס רשת. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מעבד: AMD Athlon 64 3400+ לוח אם: Gigabyte GA-K8NNXP +S-ATA +Raid +SB +FireWire זכרון: DDR 1024MB (512x2) 400MHz PC3200 kingston דיסק קשיח: W.D 500(250X2) GB S-ATA 7200RPM 8MBuffer כרטיס מסך: ATI Radeon 9800XT 128MB +TV +DVI סי.די.רום: ASUS X 52 מסך : "MAG 786PFS 17 האם המחשב שלי חזק? מה זקוק לשדרוג....? ....ואיך לעזעזל אני יכול לצרוב את הביוס של הכרטיס מסך שלי? ואם להשתמש בווינדוס XP 32 סיביות או 64 סיביות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by דנוצה,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט. יש לי כרגע שלושה כרטיסי מסך Sapphire R9 280x toxic וספק כוח של 750W. אני מעוניין לבנות מערכת בעיקר בשביל משחקים והייתי מעוניין לדעת האם כדאי להשתמש באחד, שניים או שלושה מהכרטיסים שיש לי (באופן אישי התכוונתי לשים שני כרטיסים במחשב). את שאר החלקים עליי לקנות וזה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: חודש הבא יוצא לשוק Core i7 5930K. האם שווה לחכות (או בכלל יש טעם לקנות) לו? אופציה אחרת היא ללכת על Core i5 4790K שזמין כרגע. לוח אם: Asus Z97-A LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרון: G.Skill RipJaws-X 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1600Mhz CL10 F3-12800CL10D-16GBXL זיכרון קשיח: כונן קשיח Sandisk SSD Extreme II …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by noamwtf2,

שלום לכולם .. בחודשים האחרונים שום משחק לא עובד בגלל שאני עובד עם Geforce9600GT העתיק .... תכנתתי לקנות מחשב חדש.. אבל זה קצת כבד עלי כסטודנט 4.5K . בכל מקרה חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש בסגנון 780 R9 או GTX970 החשש שלי זה שיווצר אצלי במחשב צוואר בקבוק כי בוא נגיד הוא לא בדיוק הכי חדש .. מעבד : Intelcore - i7 2600 cpu 3.40 ghz זיכרון של 6 ג'יגה האם שווה להשקיע בכרטיס מסך כשהמעבד כל כך ישן? או לחכות ולחסוך קצת ולקנות איזה מחשב חדש ב4.5K ? יש המלצות לכרטיסי מסך אחרים ? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by boy toy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sagim194,

אוקי בניתי לפני כמה דקות מפרט למחשב עכשיו מי שרוצה לתקן אותי או לבנות לי חדש שיבנה מהאתר iqpc דבר שני שהכי חשוב לי לדעת: האם המארז סונטה 3 מספיק טוב (מבחינת קירור וגודל) או שעדיף משהו אחר במארז+ספק שלא יעלו על סכום של 700 שקל תודה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤840 לוח אם: ABIT IP35-E ¤453 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL ¤1435 דיסק קשיח: HITACHI 500GB 16MB SATA2 7200 RPM ¤358 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤127 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPI ¤470 מארז: ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU ¤651 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by AngryBirds,

אח שלי שגר בארצות הברית זכה בתחרות במחשב ALIENWARE M11X. הוא אמר לי שהוא לא צריך אותו, ושלח לי אותו בלי הקופסה, רק הדיסקים, חוברות והמחשב עצמו. הנה המפרט של המחשב Overclockable Intel® Core™2 Duo SU7300 1.3GHz (3MB Cache) 1GB NVIDIA® GeForce® GT 335M 11.6-inch WideHD 1366x768 (720p) WLED 1.3MP Web Cam Alienware M11x a/b/g/n 2x2 MIMO Wireless Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English 4GB Dual Channel DDR3 at 800MHz 320GB SATAII 7,200RPM 1 Year Basic Service Plan בכמה אני יכול למכור??

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by iSolt,

מה המחיר ה'ערום' לשבב ה970M? ולמה הפער בינו ל960M עולה על 500$ (זה הפער בין מחשב נייד עם 960M לעומת מחשב נייד עם 970M)?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.