עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 GTA IV, Need For Speed The Run, Battlefield 3, Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב .1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב…

2. Started by llnakash,

שלום לכולם, המליצו לי לפרוק את הסוללה ורק אז לחבר לחשמל ולטעון מחדש... האם יש תוכנה או דרך , שגם כשהמחשב מחובר לחשמל, הסוללה תטען רק אחרי שהיא מתפרקת? או לחליפין תטען עד 85%? או משהו אחר שישמור עליה???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by *AlCHEMY*,

מפרט המחשב : Intel Core 2 Quad Q6600 CPU Cooler Master GeminII S Gigabyte GA-G33M-DS2R OCZ Reaper HPC Edition DDR2-1066 2x2GB Memory Gainward GeForce 210 Video Card WD Caviar Blue 500GB (WD5000AAKS) Pioneer DVR-212 Antec 380W Antec NSK2400 תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Oz.,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=912819 המחשב מיועד לשימוש בסיסי (אינטרנט, סרטים), ללימודים ואולי קצת למשחקים... בכל מקרה אני מוגבל עד 2500 ש״ח. אשמח להמלצות שבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by wcw,

היי יש לי מחשב ישן שאני רוצה להפוך למחשב גיימינג פשוט (שיריץ משחקים ב720p בהגדרות בינוניות ומטה) מכיון שיש לי כבר מארז כונן קשיח וספק כוח (400w די ישן ולדעתי צריך להחליף אותו) קבעתי תקציב של 1700 אפשר חריגה של 100-150 שקל. אני לא מתכוונן לבצע OC לשום חלק ובעקרון אני אצטרך מעבד,לוח אם,זכרון,ספק וכרטיס מסך. בעקרון חשבתי על I3 4170 עם לוח אם פשוט של ASUS ו 4gb זכרון,בעיקר ההתלבטות שלי היא בכרטיס המסך יש כל כך הרבה אפשרויות של כרטסי מסך בין 600-700 שקל שקשה לי לקבוע איזה מהם יתן תמורה טובה למחיר תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by bibi20011,

לא מצליח להתקין דרייברים לכרטיס רשת

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dask1,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ובארץ פה הכול יקר בהרבה מחול... אני רוצה לקנות משם כרטיס מסך מעבד וזיכרונות... בגלל שכרטיס מסך נראה לי הוא הכי שביר ופוטנציאל הרס במשולח, רציתי לדעת אם יש פה מישהו שקנה מאמאזון כרטיס מסך והאם הוא הגיע תקין ? היו לו איזה בעיות מיוחדות במכס ? ואם נגיד הכרטיס הוא לדוגמה של Gigabyte בארץ הם מביאים עליו אחריות ? תודה רבה.

8. שלום, לאח שלי הלך המחשב הרגיל בבית והוא חשב לקנות מחשב חדש אבל בסופו של דבר אבא שלי המליץ לו לקנות מחשב נייד כי בעוד פחות משנה הוא משתחרר מהצבא והוא כבר רוצה מחשב שיהיה לו גם ללימודים. הוא גם רוצה שהמחשב יריץ לו משחקים על הגדרות גבוהות מאוד. כמה בערך צריך להשקיע במחשב נייד בשביל זה? האם המחשב הזה מספיק טוב: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12996 אם לא אז איזה מחשב כדאי לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לאחר שביצעתי עדכון לכרטיס מסך ואני מחבר מסך למחשב נייד בחיבור vga המסך עובד אבל אני רואה מסך שחור תעזרו לי בבקשה.. הכרטיס מסך הוא mobile intel® 4 series express chipset family

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני לא מבין מה ההבדל שגורם למחיר להיות שונה בכ - 1000 ש"ח... http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,17458,17513

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אמא שלי החליטה שהיא זקוקה למחשב חדש A-SAP ! רוב הדברים שהיא עושה על המחשב הם ערכית וידאו ...וזהו . התקציב הוא 4 אלף אבל היא מעונינת לראות גם מפרט ב- 3 אלף . ( רק בשביל לראות אם אולי אפשר לחסוף קצת ?) הדרישות : מעבד חזק מארז שקט + ספק שקט לא צריך כרטיס מסך חזק...אבל עם זה טוב לעריכה אז תפדל .... הרבה זיכרון ( רצוי 4GB אבל לא חובה... ) לא צריך מקלדת , עכבר , מסך , רמקולים ושטויות אחרות... תודה רבה לעוזרים !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gil2abir,

שלום רב, לפני מעמד הרכישה, אשמח להיוועץ בנוגע להצעות הבאות. המחשב מיועד ללימודים (אופיס, מטלב, ויז'ואל סטודיו וכדומה) סרטים, אינטרנט וכדומה. חיפשתי נייד שיהיה קל, דק, יחזיק יותר מ 5 שעות ללא הטענה, ויתן ביצועים טובים. אשמח לדעת מה מההצעות הכי משתלמת מבחינת יחס תמורה/מחיר. LENOVO YOGA2PRO I5-4200U (מה אתם יודעים על הביצועים והסוללה שלו? קיבלתי דיווחים שונים בעניין) 256GB SSD •13.3" QHD+ (3200 x 1800) 8GB multitouch WIN8.1 GREY 1Y סה"כ 5000 ש"ח, + 60 דולר הרחבת אחריות 3 שנים או LENOVO IDEAPAD YOGA2PRO I7-4500U 512GB SSD •13.3" QHD+ (3200 x 1800) 8GB multitouch WIN8.1 GREY 1Y עבור 6180 ש"ח + 60 דולר הרחבת אחריות ל 3 שנים [TABLE=width: 170] [TR] [TD=class: product_title_t…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eido300,

חיפשתי כמה מחשבים ולצערי אני לא מבין בזה כל כך, אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בנושא, איך אני יודע כמה ליבות יש למחשב? ומה זה בכלל? מה ההבדל בין intel atom ל intel core? איזה מהם יותר טוב? איך אני יכול לברר אם המעבד טווב? כמה זיכרון צריך? מה זה GHz? מה זה ddr3? איך אני בודק אם הכרטיס רשת טוב או שהוא לא משהו? מה לגבי כרטיס מסך, מאיץ גרפי ודיסק קשיח? בקיצור, אני צריך שמישהו יסביר לי את הנושא, כי כבר נמאס לי כל הזמן לישאול אנשים... אני יודע שזה יכול להיות הרבה חומר אבל בכל זאת אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בנושא, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות להגיע במקסימום ל3000 אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה באולפן ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת מוזיקה ableton ,cuebase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צור…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שעונה על הדרישות הבאת: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא בסביבות ה7000 ש"ח, ניתן לחרוג למעלה בסביבות ה500 שקל אם זה יוסיף המון. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב, אני מפנק את עצמי לכבוד הכניסה לקבע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ופיתוח תוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית, מעבר למשחקים התוכנה היחידה שתהייה בשימוש רחב זה Visual Studio. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…

16. שלום, אני מחפש מחשב נייד באיזור ה-3 אלף (מוכן לחרוג בכ200 300 שקל) וראיתי שיש מבצעים טובים בבלאק פריידי בKSP אז חשבתי לנצל את ההזדמנות *מטרות המחשב? עבודות, אינטרנט, משחקים קלים-בינוניים, מעט פוטושופ * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?פחות מ3* האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500giga אם יש אפשרות 7200rpm, או SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, 7 או 8, עדיפות ל8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? KSP - BLACK FRIDAY *עדיפות ל-8 גיגה זכרון *שיהיה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני לפני רכישת המחשב הנל דרך האתר של DELL.com, ולאחר שיחה עם DELL ישראל הם אמרו לי שצריך אחריות מסוג NBD, דבר שאין אפשרות לבחור בו בעת הרכבת המחשב באתר.בשיחה עם DELL ישראל, נאמר לי שהאחריות למחשבים מארה"ב תקפה לכל הדגמים הנמכרים בארץ (ה XPS 1330 הוא אחד מהם) ולאחר התכתבות נוספת במייל עם DELL ישראל, הם החזירו לי את התשובה הנ"ל: מחשבי דל ניידים הנרכשים בחו"ל זכאים לקבל השירות בארץ ע"פ שני קריטריונים : 1. מחשב אשר נרכש עם אחריות בינלאומית (NBD) זכאי לקבל שירות ללא חיוב הלקוח עבור חלקים או עבודה. אין התחייבות לזמן התיקון מכיוון שתלוי בזמינות החלפים במחסני דל (במידה וסוג המחשב נמכר בארץ, סביר להניח שזמינות החלפים גבוהה). האחריות הינה לתיקון תקלות חומרה בלבד. 2. מחשב אשר …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום חבר שלי טס לארה"ב שבוע הבא והוא רוצה לקנות לעצמו מחשב. הוא טס הרבה והוא מחפש מחשב שיהיה לו בעיקר לאינטרנט משחקים כמו פיפה וסרטים. הבעיה כמו שראיתי זה עם אחריות ברוב המקרים , קראתי שמישהו קנה את המחשב שלו ברשת best buy ועשה שם אחריות של החנות ב-150 $ הוא רשם שבמקרה של תקלה הוא הולך לכל חנות מתקן ופשוט שולח חשבונית, מישהו מכיר את זה יותר לעומק? אם לא איזה מחשב מישהו מכיר שבטוח יש לו אחריות ויכול להמליץ עליו? יש שם עכשיו הרבה מבצעים טובים בטח גם בגלל זה נפתחו בזמן האחרון הרבה הודעות מישהו כבר נתקל במשהו מעניין? לגבי גודל המסך הוא דיבר איתי על 15.4 אבל נראה לי שאני ימליץ לו על 14 שהוא יותר נוח וקל. איך הסוללות של ה14" הם מחזיקים יותר זמן בדר"כ? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by riko!,

K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) + RADEON X800XT VIVO,DVI 256MB או K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) + RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E איזו קומבינציה עדיפה? מעבד- amd 64 3000+

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני צריך את כל החלקים הפנימיים של מחשב עד 2000 ש"ח, כך שחוץ ממפרט- שאמור לשמש לאינטרנט, אופיס, הורדות סרטים ושטויות כאלה (לא משחקים כבדים /תוכנות גרפיות מתקדמות)- אני גם מעוניין לדעת אם צריכה להיות בעיה להרכיב את החלקים על מארז שכבר יש לי, וממנו אפרק את כל התכולה הישנה. אני רק מבקש שיהיה עם AMD, ולא איטי (ככל שניתן), עם צורב (לא DVD) ובלי פלופי. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מעבד : פנטיום 4 3GHZ כרטיס מסך : redeon 9700 כרטיס קול : creative live דיסק קשיח : maxtor 120gb 7200rpm זיכרון : kingston 256mb pc333 ddr עכבר של logitech כונן cdromX52 של lg כונן דיסקטים וגם מה כדי לשפר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. המפרט מצורף בקובץ TXT טוב, אז קודם כל רציתי לדעת אם הפריטים שהרכבתי מתאימים בכלל אחד לשני (הרכבתי ב pch (ואני מקווה שזה לא נחשב פרסומת :-\) אם זה משנה) וגם אם יש הצעות לשינויים אני גם אשמח לקבל אותן (אבל תכתבו לי גם למה לשנות אם אפשר) תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8500 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1045 קירור למעבדים: Antec Tiger A30 כמות: 1 - מחיר: ₪ 44 לוחות אם: Gigabyte B360M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 383 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 580 מארזים: Cougar MX330 Case + Antec Neo Eco 550W Modular 80+ Power Supply כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 מאווררים למארזים: Be Quiet! PURE WINGS 2 120mm Fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 38 כונני SSD: ADATA XPG SSD 256GB SX8200 PRO M.2 2280 כמות: 1 - מחיר: ₪ 299 כוננים קשיחים: …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מפרט: מעבד:intel core i7-8700 coffe lake box לוח: MSI Z390-A PRO ATX רם:G.Skill Sniper X 4X8GB DDR4 2400MHz אס אס די:Samsung 860 QVO 1TB SATA כרטיס מסך:Asus Nvidia GeForce ROG STRIX RTX 2070 OC Edition 8GB GDDR6

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אחרי התלבטויות החלטתי לעצור על דגם מסויים שמתאים לי בפרמטרים, מדובר בדגם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2181_2740&products_id=20206 מה דעתכם עליו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים