ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/uckjs9gv תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. יש לי קצת לבטים בנוגע למעבד, I5 או I7, אני יודע שנכון לעכשיו אין ניצול של הi7 השאלה היא האם עוד שנה-שנתיים זה ישתנה? השקט חשוב לי, נניח 7 מתוך 10. אין צורך בהארד דיסק רגיל, רק SSD. עדיפות ל16 גיגה זיכרון. אני עושה OC נניח ל4.5 פחות או יותר. רזולוציה 1080*1920. משחקים, אני לא משחק הרבה אבל כשאני משחק אני אוהב שהכל על ההגדרות גבוהות תכנות הוא משהו שעכשיו נכנסתי אליו. יש צורך בחיבור של 5.1 קואקסיאלי או אופטי (מתחבר לרסיבר), ועדיפות לכמה שיותר יצאות USB3. המפרט שאני הרכבתי : מעבד: Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1674 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב ב 3.5 יש לו זיכרון Corsair 1x4GB DDR3 1600MHZ Vengeance Edition CL9-9-9-24 מהמחשב הקודם וגם צורב של LG ועוד הארדדיסק אני המלצתי לו על המפרט הזה: מKSP (ראשון/חולון/דיזינגוף) Intel i5-3470 Tray 3.2Ghz 6mb cache 890 MSI ZH77A-G43 LGA1155 500 Corsair 1x4GB DDR3 1600MHZ Vengeance Edition CL9-9-9-24 160 Zotac GTX650 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 590 Scythe Katana 4 130 ספק כוח SeaSonic SSP-550RT 550W Gold Active PFC 360 Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 385 מארז Sharkoon VS3-S - צבע שחור 165 Scythe GlideStream 14cm Fan 1200RPM (side) 55 Zalman ZM-F2 Plus 92mm Silent Case Fan(rear) 36 = 3271 יש הנחה במזומן יש דגמים יות…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, כבר הייתי סגור על מפרט מסויים אבל TMS התקשרו להודיע שחסרים כמה חלקים והם לא יחזרו למלאי. החלטתי להרכיב משהו שונה. מעבד: INTEL 3570K : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1098 לוח אם: ASROCK FATAL1TY PERFOMANCE Z77 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪831 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7970 DUAL-X FAN 3GB GDDR5 - RETAIL + NEVER SETTLE BUNDLE - "מבצע פורים" אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1800 מארז: FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 אחריות: שנה. מחיר: ₪498 ספק כוח: SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪416 קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 EVO - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪174 דיסק קשיח: SEAGA…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15 * משקל רצוי?ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATAHDMIוכו)HDMI עדיפות לUSB 3 אם נכנס בתקציב אם לא אני ישמח אם תגידו * בלוטות?לא חובה אך עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) 300GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אך רצוי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה אך עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כרטי…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המחשב הקיים כנראה לא מתאים למשחקים כגון CRISIS 3, או MASS EFFECT 3. שייך לבן שלי שהינו חייל והוא מעוניין להחליט בין רכישת מחשב חדש או שדרוג הקיים. ציוד היקפי + מסך + מערכת הפעלה קיימים בידינו. המארז מצויין ולא נדרש אחר. זכרון הוא לא בעיה וגם לא כונן אופטי. עיקר הבעיה היא במעבד ובכרטיס ואולי גם לוח אם. הייתי מגדיל לו גם את הקשיח. אז האם שדרוג החלפים עדיף? להלן התצורה הנוכחית: [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P35-DS3L [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] ANTEC SONATA II 450W [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] Kingston Original 1GB DDR2…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מאפריל 2008 אבל בשנתיים האחרונות בשימוש רק בסופי שבוע (שייך לבן שלי, החייל, שמגיע רק בסופי שבוע הביתה). הוא רוצה לשדרג את המחשב למשחקים חזקים יותר שהמחשב הזה לא מתאים להם. [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P35-DS3L [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] ANTEC SONATA II 450W [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz [/td] [/tr] [tr] [td] קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] Western Digital 320Gb 16MB AAKS [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך: [/td] [td] Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבריה שלום רכשתי לוח אם H77 של GB ומעבד I5 מחפש מארז מתאים שקט כאשר יש יציאות USB3 גם בפנל הקדמי אשמח להמלצות תודה ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז אני מחפש טאבלט windows 8 pro מלא עם קישוריות 3g וכמובן מעבד i7. אז מצאתי את הלנובו ThinkPad Helix שעדיין לא יצא (יוצא בראשון לאפריל) אבל לא תומך בקישוריות 3g מחוץ לארה"ב. והמחיר שלו יהיה בין 600$ -999$ שזה די טוב לחומרה שלו ולרמות קישוריות. ויש להם גם את ThinkPad Tablet 2 שיש לו מעבד רק atom (חלשלוש). והמחיר שלו 679$ שזה אומר שהוא לא נותן תמורה טובה ביחס למחיר. וחשוב לי את הסוג מכשיר הזה כי אני צריך אותו לעבודה (להיתחבר למחשב מרחוק ו-atom זה בדיחה) אז תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר כזה? תודה רבה מאד
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני יודע שאתם תנסו לא לחרוג, אני ארשום 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות תדיר-כבדבגנו לינוקס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Watch_Dogs, כל דבר שVALVE יזרקו עלינו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אז ככה, מישהו מוכן לקנות ממני את המחשב ב3500 ש"ח. בזמנו קניתי את המחשב לפני כמעט שנתיים ומחיר של כמעט 6 אלף. לפי מה שהבנתי, ההצעה של 3 וחצי אלף זה יחסית מחיר טוב למחשב הזה. בעיקרון אני לא מוכר אותו בגלל שאני לא צריך מחשב למשחקים אלא בגלל שסתם בא לי להשתדרג והמחיר שהוא מוכן לשלם עליו הוא לא רע. מפרט המחשב שלי שהוא רוצה לקנות הוא זה: [table][tr] [td]AT #[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td] C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1125[/td][/tr] [tr] [td] GZ68MXUD2HB3[/td] [td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪702[/td]…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבקש עזרתכם ברכישת מחשב משרדי כמו כן האם החנות יכולה להעביר את כל הנתונים הקיימים במחשב הנוכחי למחשב החדש, כך שלא צריך להגדיר מחדש את הגדרות הסורק ותוכנות אחרות שמותקנות עכשיו? תודה שמי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה בריבוי טאבים, word, ותוכנת סריקה בשם paperort ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
עריכה: לא יודע איך הפוסט עלה בטעות בפורום תמיכה טכנית. מנהלים, אנא להעביר לפורום המתאים (מפרטים). תודה חבר שלי עובד כגרפיקאי בתוכנות אילוסטרייטור, פוטושפ, אינדיזיין. הוא ניגש לחנות מחשבים עם תקציב של כ-8000 ש"ח לקניית המחשב וציוד הקפי. המוכר נתן לו מפרט מתאים שמנצל את כל התקציב ואפילו חורג במעט. אין לי כרגע את המפרט ביד, אני רק יכול לציין ממה שאני זוכר שהוא כלל זיכרון של 4X4 ג"ב. כונן SSD + כונן 1 ט"ב לנתונים. ומעבד מרובע. יש לציין שהציוד ההיקפי תופס רק כ1000 ש"ח מהתקציב. אני טענתי באוזני החבר שזה זריקת כסף לפח. מכיון שבגרפיקה דו מימדית לדפוס - אף פעם הוא לא ינצל את החוזק של המחשב הזה. ואם הוא רוצה להנות מהעבודה על מחשב עדיף שיקח כסף מהתקציב ויקנה מזגן למשרד... אך החבר עד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[font=]צהריים טובים, מקום עבודתו של אבא שלי מציע לו בחירת מחשב מבין מבחר אפשרויות, כולם תוצרת או . מדובר במחשב שישמש בעיקר לצרכים ביתיים, אינטרנט ,מייל, סרטים (אולי אף ישמש כבסיס לסרטים וסדרות שיוזרמו לטלויזיה). צימצמתי ל-3 דגמים שמצורפים בקובץ כתמונה, אשמח לדעתכם המקצועית בנושא. – , האם זה נכון שלמסך הראשון אין כניסת , מה שאומר אין
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 7000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 800שימושיםמהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) עריכת וידאו חובבנית במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - BF3, hitman' far cry 3, crysis 3, black ops 2, skyrim ועוד משחקים שיצאו בעתיד במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש - (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום …
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בניתי מפרט דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 כונני SSD: Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail 1 ספקי כוח: ספק כח Antec Basiq 500W Active PFC 12cm PSU VP500P 1 מארזים: מארז Antec One Mid Tower Gaming Black Case No PSU 1 מחיר החבי…
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?FHD , גיימינג, משחקים חדשים עם דרישות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -4 6. האם מתוכנן אוברקלוק? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חיפה, גר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 קירור: Thermalright 90i לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 זיכרון: Geil Black Dragon 2x2GB כרטיס מסך: BFG 8800GTS OC 512 מארז: NZXT LEXA קצת פצוע ספק: 470W Silencer המחשב בן 5 סוס עבודה אני רוצה לקנות מחשב חדש וחבל לי שסתם יתפוס אבק במחסן כמה שנים ואני יזרוק אותו כמה הוא יכול להיות שווה?
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם, משחקי מחשב הם סוג של אהבה אצלי, גיימר אפשר להגיד. בכל כמה שנים אני קונה מחשב HIGH END בכדי שיחזיק 2-3 שנים עם משחקים חדשים שיוצאים לשוק מבלי להתפשר אל האיכות הויזואלית של המשחק. כרגע זו המערכת שלי Intel i5 760@2.80GHZ 4G RAM GeForce 465GTX 1G אני רוצה לתת שדרוג קטן,כי הפעם אני קצת קצר יותר בכסף. חשבתי לקנות את ה GeForce 660GTX 2G של אלביט שהמליצו עליו פה באתר,ולהוסיף 2 G ראם. זה יספיק? חוות דעת מביני עניין...מה לעשות וכיצד לפעול. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מתעתד לרכוש את הנייד : Dell Inspirion 3721 i7 http://ksp.co.il/?uin=18216 הבעיה היא שהוא מגיע , כמו רוב המחשבים החדשים , עם Win8 . מכיוון שחלק מהתוכנות שלי אינן מתאימות ל Win8 ביקשתי בחנות אם אפשר להחליף ל Win7 ונאמר לי שלא ניתן . היכן , אם בכלל , ניתן לרכוש את המחשב הנ"ל עם Win7 Home Premium 64 bit ? תודה
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? פיתוח ותכנות. Visual Studio, XNA (פיתוח משחקים - דורש כרטיס מסך), photoshop. * גודל המסך? 15.6" / 15.4" * משקל רצוי? לא חריג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע ומעלה (מעל 3 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - USB3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אלא אם כן הוא ירכש דרך האינטרנט, ואז מן הסתם דרושה אחראיות בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מה ד…
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, אנימציה, קומפוזיטינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אפטר אפקטס, CINEMA4D, 3DS MAX, פרמייר, משתמש כבד, פרנסה חלקית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעט מאוד, לא משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינטש, 1920X1200, -לאילו הגד…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מארז וספק יש לי מארז דיי טוב וספק טוב שקניתי מזמן אני רוצה לקנות את זה [table][tr][td] INTEL ELKHORN CREEK B75EN USB 3.0 VGA DVI [table][tr][td]INTEL CORE i5 3470 3.2GHZ 6MB BOX [table][tr][td]DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON כרטיס מסך יש לי כרטיס מסך דיי חדש וצורב וSSD ו הרדיסק יש רק את אלו אני מעוניין לשדרג יש משהו ששכחתי? ואני אשמח לדעת עם תייעצו לי להשתמש במשהו אחר דרך אגב התקציב שלי הוא 2000 ש"ח כולל הרדיסק שהוספתי 2 טרה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך זה טוב אבל לציין מה ההפסד בחסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8K מקסימום! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid Media composer 6.5, בעתיד גם premiere ועוד תוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…
-
- 38 תגובות
- 7.3k צפיות
-