עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ראיתי בMANUAL שניתן לפרק את המקלדת כולה אבל לא מצאתי דרך להוציא את הלחצן של האות "ט" על מנת לנקות מתחת... מישהו יודע אולי האם ניתן לעשות זאת ואיך? אני לא רוצה לשבור כלום... תודה מראש לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by liav123,

היי, יש ברשותי מחשב נייד - Acer Aspire 6930G. אתמול, משום מה, המקלדת התחילה לא להגיב. כאשר מנסים ללחוץ על מקשי המקלדת, היא משמיעה צליל כמו של תכונת המקשים הדביקים, אך זה לא קשור למקשים דביקים. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט. אומרים שם ללחוץ על מקש FN בשילוב עם מקשי ה-F: F1,F2,F3... זה לא עזר. ניסיתי גם לפרק את הבטריה וגם להפעיל מחדש את המחשב. בנוסף, הסרת מנהל ההתקנים של המקלדת והחזרתו לא עזרה בכלל. לא מעוניין בפרמוט. אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מה המצב אנשים אני זקוק למפרט הזה אני רוצה לקנות מחשב בעוד חודש ככה מסך יש לי חדש של LG L1960TR אפשר לחרוג מהתקציב אבל לא בהרבה עד אלף שקל בערך כמו שציינתי למעלה המחשב מיועד לעבודה חזקה על פוטופוש וגם משחקים הכי חדשים וסרטים באיכות HD לא מעונין לעשות OC לא מבין בזה מעוניין שהמחשב יהיה שקט מעונין גם במקלדת טובה יש לי רמקולים של קראיטיב 5.1 האם יהיה לי שווה לקנות כרטיס קול טוב חדש או להתבסס על הכרטיס של הלוח האם? כמובן שאני רוצה וינדואס חוקי חדש ויסאטה וגם מעוניין בכרטיס טלויזיה טוב חשוב לי בעיקר הכרטיס מסך שיהיה חזק תודה לכל העוזרים מקווה שלא שגעתי אותכם נ.ב אני גר באזור חיפה אני ישמח לקבל המלצה על חנות מחשבים אמינה ותודה

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני חייל ובקרוב יש לי יומהולדת אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח להצעות מה אתה חושבים על המחשב הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6855 או אפשר למצוא משהו יותר טוב במסגרת התקציב?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by T_A,

עם זה INTEL אז לפחות 2.4 800 AMD לפחות 2500

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by -UltraV-,

אני צריך מפרט למחשב בסביבות ה2000 שקל, אני צריך סתם מחשב ביתי לאינטרנט ודברים רגילים, לא למשחקים ודברים רציניים. תודה. [=

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אז ככה יש לי מפרט כזה תגידו האם הוא שווה אתה מחיר: Pentium 1 74MB ram 2 GB HD סידירום וכונן דיסקטים חיצוני מודם המחשב במצב טוב הוא של חבר שלי אז הוא הביא אותו כמה פעמים לבית ספר וראיתי אותו הוא במצב טוב. המחיר שהוא רוצה עליו זה 130 ש"ח. האם המחשב שווה את המחיר?!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים שלא יתקע עם סרטי HD גודל המסך? אין חשיבות * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת במידה וזה אפשרי. * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך כמה שאפשר במסגרת התקציב (עדיפות לחמש ומעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לשלוש שנים. במידה ואין אפשרות בתקציב אז עם אפשרות שדרוג עתידית. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין הערות: תנסו כמה שפחות כסף שיתן את המינימום שיספיק …

9. Started by usanet,

שלום, אני מתלבט בין 3 המחשבים הבאים, אשמח לקבל חוות דעת עליהם והמלצה איזו כדאי לי מביניהם, או אם יש למשהו המלצה למחשב אחר עם פחות או יותר אותם נתותים. 1. מחשב נייד 15.6" מסך מגע HD מבית HP סדרת Pavilion דגם 15-p157, מעבד Core i5, זכרון 6GB, דיסק קשיח 750GB, מערכת הפעלה Windows 8.1 ושמע מבוסס Beats Audio http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9315-6-HP-Pavilion-I5-%D7%96%D7%9B-6GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-750GB/pi5SS4A69380 2. מחשב נייד Dell "15.6 דגם IN-RD09-7773 N3542i5BK מעבד Core i5, זיכרון 4GB, דיסק קשיח 500GB, מערכת הפעלה Windows 8.1 http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-i5-15-6-500gb-…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. תודה מראש. מפרט הפנסוניק (במחיר של כ 7800ש"ח כולל מעמ, ויסטה ו3 שנות אחריות): Mobile Computing Intel® Centrino® 2 with vPro™ technology Platform – Intel® Core™ 2 Duo processor SP9400 (2.40GHz, 6MB L2 cache, 1066MHz FSB) – Mobile Intel® GS45 Express Chipset – Intel® Wireless WiFi link 5100 AGN Network Connection (supporting 802.11a/b/g, n draft 2.0 compliant) OS Genuine Windows Vista® Business Service Pack 1 (including XP Downgrade License) or Genuine Windows® XP Professional (Downgrade Service with Vista® License) RAM 2GB (DDR2-533 SDRAM, max. 4GB) Graphic Chip Intel® GS45 graphics controller, UMA (Win XP: max. 1024MB; Win Vista: max. 1551MB with additional 2GB memory) HD…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום רב לכולם, די עיינתי בנושאים האחרונים שהופיעו במטרה מהם למצוא ולהרכיב לי מחשב ולא הצלחתי. מה שאני מחפש זה מחשב DUAL CORE או של INTEL או של AMD. ראיתי שאין הרבה מפרטים מוצעים של AMD. HD יש לי 60 GB IDE.לכן לא קונה HD. OC לא מתכוון לעשות. אני רוצה 1GB RAM אבל לא יודע אם ללכת על 533 או 667. לגבי לוח אם אני רוצה משהו טוב , האם יש לוח אם טוב אם כרטיס מסך ONBOARD איכותי או שכדאי ללכת על כרטיס מסך נפרד? ראיתי שהרבה ממליצים כל כרטיס מסך 256 MB אם DDR3 אבל מה יותר טוב ATI או GFOURCE? יש לי GFORCE 4 TITANUM 4200 כבר 3 שנים ברשותי כרטיס חזק סוחב כמו גדול חוץ מ-DOON 3 לא איכזב אותי בשום משחק עד היום. כך שזה הציפיות שלי מכרטיס מסך. משהו אמין וחזק (לא במובן של להפעיל על איכות הכי ט…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, אתחיל עם הפורמט של הפורום ואפרט עוד בהמשך: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) ישמש בעיקר לעבודה עם קיובייס בבית - עריכה, הקלטות ביתיות של גיטרה קלידים ושירה בעיקר, ומידי. כמו כן גם תוכנת התיווי Finale על שימושי המידי שלה. לא לצרכי פרנסה בשלב זה. כמן כן ישמש לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ושימו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חזק רב שימושי, אשר ישמש בין היתר לגיימינג ויהיה איכותי גם לשנים הבאות. במחשב הנוכחי אני עם מסך SAMSUNG 920bm: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001242 אשמח לחסוך עלויות ולהשאיר אותו, אך בהחלט מעוניין לשמוע על אופציה של תוספת מסך במסגרת התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מקסימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 שח, מיועד בעיקר לאפשרות של קניית מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, התלבטות לגבי תכני HD (שכן המסך הנוכחי לא תומך FULL HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by biotech326,

אהלן חברים, זה לפטופ של ידידה שלי שעשה לא מעט בעיות. הוצאתי את ההארדדיסק שלה וגיביתי אותו ככה שלפחות המידע לא אבד. הגיע אליי טכנאי של דל ואמר שהבטריה מקצרת. אז הוא ניתק את החיבור שלה מהלוח אם. פרמטתי את הלפטופ וכרגע ניתן לעבוד איתו רק עם כבל מחובר, זה בגלל שהבטריה מנותקת מהלוח אם בפנים. כרגע מה שאני רוצה לעשות זה להזמין סוללה מ Ebay או מקום אחר ולהתקין אותה בעצמי. אני מתלבט איזה סוללה להזמין, אני לא רוצה סוללה סינית מעפנה שתדפוק לי את המחשב. אני רוצה להתקין את הסוללה ואז למכור את הלפטופ ביד2. הסוללות שבינתיים ראיתי הם אלו: http://www.parts-people.com/index.php?action=item&id=14448 http://www.ebay.com/itm/NEW-Genuine-Dell-Inspiron-13-3-battery-13z-5323-i13…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Ido Wallach,

קיבלתי הצעת מחיר למחשב עם מעבד i5 שמונה גיגה של ראם דיסק טרה וספק 500 וואט אשמח לקבל חוות דעת לגביו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. זה מחשב למישהי מבוגרת שרוצה אותו לטובת הנכדים שלה, ככה שהוא לא צריך 8800, או איזה קואד, בחרנו 1950PRO, וE6750 כבסיס. שקט - חשוב, עיצוב- חשוב בשביל שתרגיש שהקניה הייתה שווה את ההוצאה. על שאר המפרט אני צריך אישור, עברתי על דפי ההיסטוריה של הפורומים וככה בחרנו חלקים: מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3254 -1046- שקל לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 REV 3.3 (QUAD REDY) INTEL 965P HD AUDIO GBL http://zap.co.il/model.asp?model_id=463438 -551- שקל זיכרון OCZ 2048MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 http://zap.co.il/model.asp?model_id=484794 450 שקל הארד דיסק Western Digital 320GB 3…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב : משחקי BF4 (ייתכנו משחקים עתידיים חדשים בסגנון זה) +עריכת/צפייה סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן : מסך + עכבר + ומקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכם. אני רוצה לקנות מתנה לאחותי וגיסי מחשב HTPC,מכיוון שאני לפני הטיול הגדול אז התקציב מוגבל . לעניין. המחשב מיועד לFHD,מוזיקה ותמונות. הכי חשוב לי זה שהFHD יעבוד חלק לגמרי ללא תקיעות וגימגומים. אם יהיה אפשר להכניס כרטיס מסך לא מובנה זה יהיה מעולה. מה עוד שהמערכת תשב בסלון אז אני מעדיף מארז קטן ככל האפשר (במסגרת התקציב). HARD DRIVE של 250 גיגה יספיק מיכוון שהם מצויידים כבר בכוננים חיצוניים גדולים. תודה רבה לכל העוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by באגירה,

1)תקציב: 2500 שקלים. חריגה מקסימלית: 50 שקל, למרות שאני באמת מעדיף שלא תהיה חריגה. יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לחסוך 200 שקלים, אבל לא אם זה יוביל לאיכות הרבה יותר נמוכה. 2) אני מתכנן להשתמש בו למשחקים, צפיה בסרטים ותכנות. הדגש במחשב הוא יותר על משחקים, בעיקר משחקי רשת. (WOW ו-LOL לדוגמא) א) visual studio 2010, firefox, VLC Media Player. ב) לא בצורה יותר מדי כבדה, אם כי ייתכן שבעתיד אשתמש בVS לצורכי פרנסה. ג) 1024 על 768. בעיקר משחקי רשת. רצוי שכמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב, אני לא מבין בזה כל כך. 3) אין צורך בציוד היקפי. 4) אני זקוק לכל הרכיבים. 5) צריך מפרט מלא. 6) שיהיה משהו סביר מבחינת הרעש, לא צריך להגזים לכאן או לכאן. 7) לא מתוכנן אוברקלוק. 8 ) יש לכלול הרכבת מחשב בחנ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי בסכום כולל של 2000-2200 ש"ח והייתי שמח להמלצות ממבינים לגבי מה כדאי לשדרג אני חשבתי על cpu חדש וכרטיס מסך חדש ( מעוניין בחדשים לא יד שניה ) בנוסף אני לא מתכוון להתעסק עם אוברקלוקינג וכו הנתונים של המחשב הקיים: cpu - AMD Ryzen 5 1600 זיכרון - 16.0GB Dual-Channel DDR4 @ 3200MHz לוח אם - Gigabyte Technology Co. Ltd. AB350-Gaming 3-CF (AM4) כרטיס מסך - 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (MSI) ספק כוח - Cougar STX 750W מארז full tower המסך שאני משתמש בו הוא - 32 אינץ - 4K שימוש המחשב הוא בעיקר גיימינג - משחקים כמו fallout 76 , guild wars , new world וכו.. …

21. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייח אמין שישמש אותי לעריכת תמונות סטילס בלייט רום ובפוטושופ, ולעריכת וידאו 4K בפרימייר. התקציב שלי הוא עד 6000 ש״ח כולל מסך, עכבר ומקלדת. כרגע אין לי אפשרות לחרוג מהתקציב, לכן אני רוצה להשאיר את האופק פתוח לשידרוג המחשב כאשר יתאפשר לי. מעבר לכך שאני זקוקה למחשב שיריץ את תוכנות אדובי במהירות ובאמינות, אני גם רוצה שהוא ישמש אותי לשימוש יומיומי של מוזיקה, סרטים, אינטרנט ומשחקים. אשמח לקבל המלצות למפרטים ותוך כך גם להעשיר את הידע שלי בנוגע למחשבים ולאילו פריטים אני זקוקה למען צרכי העבודה שלי. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nir.werbner,

תקציב: כ-2,000 ש"ח. אפשר קצת יותר. לא צריך מערכת הפעלה (נתחיל עם אובונטו). שימוש: בסיסי ביותר - משרדי, אינטרנט, משחקים קלילים, סרטים (כולל חיבור המחשב לטלוויזיה). אין צורך בניידות גבוהה, אבל כמעט לא מצאתי מחשבים עם מעבדי M. חשבתי על לנובו g5070 עם מעבד 4030U/4210U. http://www.zol4u.co.il/items/423349 או על דל 3542 http://www.systemax.co.il/items/427390 http://www.orpc.co.il/items/431273 עלות בסביבות ה-2000 (קצת יותר ל4210, קצת פחות ל4030). האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים שמצדיק עוד 300 ש"ח? או אסוס a555la http://www.orpc.co.il/items/400726 יש לכם הצעות אחרות? איזה כשל רציני או יתרון שיש לאחד מהמחשבים האלה? סיבה להשקיע יותר כשאלה השימושים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי יש לי את הנטבוק Asus 1005HA. אני לוקח אותו איתי ללימודים. במהלך ההפסקות והכל, אני משאיר אותו דלוק במצב Standby (רק סוגר את המסך) ולוקח אותו איתי בתיק. האם זה מסוכן להארדיסק או לשאר הרכיבים תלתולים כאלו ואחרים בזמן שהוא דלוק? האם הקפיצות הקלות האלה בתוך התיק תוך כדי תנועה מזיקות לו? או שאין עם זה בעיה? מומלץ לכבות אותו בזמני הליכה וכאלה? אשמח לעזרה... תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מחפש נייד שישמש אותי במהלך הלימדים בתקציב באזור ה-6000 ש"ח בקנייה בארץ. השימוש העיקרי שלו יהיה לכתיבת קוד, שימוש במטלאב וגם ציור בפוטושופ ועבודה גרפית. קראתי את הביקורות באתר וממה שהבנתי ה-thinkpad yoga אידאלי עבורי, גם חזק וגם ניתן להשתמש בו כטאבלט לציור. הסיבה שאני מעדיף את הת'ינקפאד ולא את היוגה פרו היא הרגישות של הוואקום שזה דיל ברייקר למי שמצייר. בכל מקרה, אני מתכוון לקנות בימים הקרובים ותהיתי אם למישהו יצא לנסות את המחשב ויכול לתת חוות דעת או אם יש דברים אחרים שכדאי לשקול. כמו כן, חיפשתי בזאפ ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בין שני הדגמים 20CD0001IV ו- 20CD0038IV http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db1634543=1759471&keyword=lenovo+thinkpad+yoga בכל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MoRtZkInG,

היי, אני כבר כמה חודשים מתלבט לגבי האולטרבוק האידיאלי בשבילי. מה חשוב לי: שיהיה יפה שיהיה קל ודק שיהיה מהיר (SSD, זיכרון) וחזק שלא יהיה מקבוק אייר (רתיעה שלי מאפל). היה נדמה לי שצימצמתי את זה ל-Samsung Series 9 ול-Asus Zenbook מרוויז'ן שאחרי התיקונים כמובן (אבל אני לא נעול - אם יש לכם המלצות נוספות - אני אשמח לבדוק ולקרוא), אבל אני לא מצליח להחליט. יותר מזה - שני חברים שלי קנו עכשיו מחשבים, אחד את האסוס ואחד את הסמסונג - ויצא לי לשחק איתם ולראות אותם יום יום... ועדיין אני לא מצליח להחליט. מצד אחד האסוס זול יותר משמעותית (והוא מגיע עם קייס מגניב! ) מצד שני הסמסונג יפה יותר. למעשה הדבר היחידי שמפריע לי בסמסונג זה הרזולוציה שלו שהיא לא FHD משום מה.... השאלה האחרו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים