עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מחפש נייד לאשתי שיחזיק כמה שנים קדימה. צרכים עיקריים: עבודה בתכנת אוטוקד לאדרכילות. ראיתי את זה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=796417 תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by avz,

שלום יש לי מחשב נייד HP COMPAQ EVO N1020E . אם אני סוגר את המכסה שלו כאשר המחשב לא כבוי אני לא מצליח "להעיר" אותו לאחר שאני פותח חזרה את המכסה. זה כאילו הוא במצב של שומר מסך אבל הוא לא חוזר למצב עבודה. מכיוון שהמחשב חדש אצלי (רכשתי אותו משומש) אני לא יודע האם צריך לעשות פעולה מסויימת כדי להחזיר אותו למצב עבודה או לשנות משהו בהגדרות או שהוא פשוט מקולקל. אודה לעצותיכם.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, מעוניין לקנות מחשב לעבודת מעבדה בניתוח נתונים סביבתיים. בעיקר מטלב אבל גם GIS, R וכו'. התקציב סביב 5-6, גודל מסך מועדף 13-15. שאר הנתונים פחות חשובים. בסקירה זריזה, ראיתי את הלנובו Lenovo IdeaPad Y510p ואת האסוס N550JV. בהשוואה הזוhttp://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N550JV-CN201H-Notebook.98311.0.html אומרים שהאסוס מעט יותר יעיל בעיבוד מקבילי אבל שהלנובו לוקח די בגדול בגיימינג. בעיבוד נתונים מספריים - האם אתם חושבים שלאחד יהיה יתרון גדול על השני? אם רוצים להשתמש ב CUDA, הנתמך ע"י הכרטיסים בלנובו - צריך לכתוב אחרת את הקוד או שהמחשב מנתב את הכח הדרוש? האם יש המלצות נוספות במסגרת התקציב? אולי משהו של דל (ניסיון עבר מוצלח)? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by רבקה,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו ועריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ ופריימיאייר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע 10. האם יש בק…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Guarding angel,

היי חברה שלי רוצה לקנות טאבלט וחבר הציע את הX41 של IBM למי יש ניסיון עם המחשב הזה? אשמח לשמוע חוות דעת עליו.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, מחפשת מחשב נייד להורים, חייב להיות מסך כמה שיותר גדול (17 אינצ, מה שמצמצם אפשרויות) חייב להיות משהו שאפשר לקנות בארץ (לא מזמינים מחו"ל) ובא מוכן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 זה המקסימום של המקסימום. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אנטרנט, רשתות חברתיות, אופיס, קצת צפיה ביוטיוב או סרטי חתונה (חחח), קצת עבודה גראפית חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Dekmani,

אהלן, אני רוצה למכור את המחשב שברשותי על מנת לקנות אחד חדש. הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי להעריך את המחיר שאוכל לקבל עליו. המפרט: מעבד Intel Core i3 3570 @ 3.40GHz RAM 12GB לוח אם GigaByte H61-D2-B3 כרטיס מסך Nvidia GeForce 1060 3gb ספק כח 500W FAN12 Ci-POWER CWT קרור למעבד מאוורר אינטל מארז ARCTIC שחור 12CM אחסון X2 HDD 500GB מסך Samsung Syncmaster EX2220 תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by l_messi,

תקציב: 7000 1000 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: GTA - BF - AC - COD- FIFA -NBA FAR CRY וכו' •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • אם כן, לאילו רכיבים?: • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ymss69,

טוב אחריי שנתיים עם המחשב הגיע הזמן להשתדרג. המחשב מאוד מאוד מספק אותי כיום, פשוט 2 דברים מפריעים לי: 1. רעש- שאחרי בדיקה נוצר מהאוורר של המעבד ומהמאוורר של הכרטיס מסך. 2. תקיעות בצפייה בHD, שאני מנסה להריץ או משהו הסרט נתקע פשוט כי המעבד על 100 אחוז. השימושים שלי הכי בסיסיים בעולם:אינטרנט,מוזיקה,סרטים, אבל ויש אבל כאן... המחשב אף פעם לא נכבה! המחשב הוא תחנת העבודה של הבית, תמיד בהורדות, תמיד בשימוש בעצם המחשב הראשי, עכשיו אני רוצה לחבר אותו לLCD שקניתי על מנת לצפות בסרטי בלו-ריי וHD-DVD. המחשב כיום- D920 ASUS P5WD2-E 975X 2 GIGA DDR2 800MHZ- 512X4 ד.קשיח - 250 פנימי +320 חיצוני. כרטיס מסך-7600GT ספק אנרמקס 525W מארז אורורה המקורי. תודה לעוזרים ולעונים.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג אלחוטיות (בעיקר בגלל העובדה שרובן מציעות נוחות, לאג נמוך והן מאפשרות להיות איתן הרבה זמן מבלי להרגיש כובד או הזעה באוזניים). יש חנות שמאפשרת למדוד את האוזניות ולבדוק שהן באמת נוחות לפני הקניה? הזוג שהתכוונתי לקנות זה לוג'יטק 933 (אבל פתוח להצעות והמלצות אחרות) תודה מראש לעוזרים.

11. Started by Kenny,

טוב , אין לי שמץ של מושג בלאפטופים אני בקטע של מחשב ביתי בלבד . בכל מקרה , מישהו הציע לי מחשב נייד , ב400 שקל. כל מה שהוא יודע עליו כרגע , זה שזה פנטיום 3 , (מעל 1000 מגה הרץ , לא יודע עד כמה מעל....) 256 זכרון , 40 גי'גה הרד דיסק. וכרטיס מסך אתם יודעים , הכי מעפן שיש... לא משהו שמיועד למשחקים בכל מקרה , מן הסתם שמבחינת המחיר זה משתלם.. אבל בכל זאת יש לי מספר שאלות , אממ מחשב כזה , מסוגל להפעיל משחקים בצורה סבירה? יש למישהו כאן מחשב עם מפרט זהה , ויכול לתת לי פחות או יותר דוגמא למשחקים שרצים נורמלי ולמשחקים שבקושי זזים? (אני לא מצפה ליותר מידי , כן ?) אממ , במחשב נייד , אפשר להוסיף זכרון כמו במחשב רגיל? או שזה כרטיס? או שאי אפשר לשדרג את הזכרון? בעבודה מאומצת... כמה …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by cupidil,

הי, אני מחפש שני מחשבים ניידים לבנות שלי, בגיל תיכון. המחשבים ישמשו ללימודים, גלישה ומשחקים. לא משחקים כבדים. רוב הזמן המחשבים יהיו בבית ומדי פעם ישתמשו בחוץ. מסך 14-15" . קל משקל - חשוב סוללה בינונית 256 SSD מחשב מחברה אמינה (שלא אצטרך לטפל בבעיות כל הזמן...) מחשב שישמש אותן כמה שנים. עמידות - עדיף מחשב שלא יתרסק ממכה קטנה. הטלפונים הניידים שלהן כוללים מסך סדוק... תקציב - 2.5K לכל מחשב תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. קניתי בתחילת השבוע. את הT60 עם מסך רחב 15.4'',2 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך X1400,1.83 ghz פשוט תענוג לעבוד עליו.השימוש בו מאןד נוח ויש לו תחושה מאוד איכותית. האנטנות שלו קולטות בטווחים גדולים ובכל מקום בבית יש קליטה מעולה,ואני משתמש בנתב פשוט יחסית. יש כמה דברים שקצת מציקים (לחצן FN שגורם לי להתבלבל בינו לCTRL) יש למחשב הזה 3 חסרונות עיקריים-משקל יחסית גבוה.הוא לא כ"כ כבד אבל הדגם עם המסך 14'' עולה כ700 שקל יותר. חיסרון שני זה שהוא מגיע עם ויסטה ביזנס.זוועתי לעבוד איתה.למרות הזכרון הגדול והכרטיס מסך החזק (יחסית). ביקשתי שיעשו לי downgrade לXP PRO והעכשיו פשוט תענוג לעבוד איתו. חיסרון שלישי,מחיר.לא מעט כסף הוצאתי עליו. עדיין לא הפעלתי עליו אפליקציות כבדות אבל אני בטוח שהוא י…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=77536 ויש לי עוד שאלה לגבי אמינות האתר מכיוון שחבר שלי הזמין מהם מחשב חדש לפני 3 חודשים והגיע אליו כרטיס מסך שלא עבד לאחר תקופה של שבוע ( התקלקל ).. עכשיו הוא סיפר לי שהוא התווכח איתם במשך זמן ולבסוף הם תיקנו לו בחינם. אני מפחד שזה יקרה לי, ובמידה אם יש מישהו שקנה משם שיכול לתת חוות דעת אני אשמח. תודה וערב טוב !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך וזה אכן שווה את החריגה אזי ניתן לחרוג עד 5.5K בלבד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה - תכנות, הרבה מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לVMware, eclipse, כל מיני תוכנות לreverse engineering ועוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג סטנדרטי(COD וכו'), אין לי זמן לצערי להשקיע את זמני במשחקים כמו בעבר, אך אשמח אם המשחקים החדשים ירוצו ללא קרטועים. אני מעריך שכרטיס MID או MID-HI…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם. רובנו מתלבטים בשאלה שבכותרת, וכאילו חסר כאב ראש, יש כמובן גם את הניידים עם המעבדים של AMD באופק. אז לפחות לגבי אלו של אינטל, יש מעין סיכום למי כדאי ולמה ( אם בכלל ) להמתין. https://www.laptopmag.com/articles/intel-8th-gen-core-right-time-to-buy מקווה שהמאמר יקל ולו במעט את הלבטים בסוגיה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. המחשב הוא למשחקים מסך אני רוצה רק CRT מעבד AMD: מעבד AMD Athlon 64 3200+ Socket 939 Venice Tray - Cooler THERMALTAKE TR2 cooler for AMD K8 64-BIT COOPER BASE לוח אם בשביל AMD: לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound זכרונות: זיכרון Geil Dual DDR Kit 512MB (2x256Mb) PC3200 400MHz Value Series כרטיס מסך: כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail דיסק קשיח: דיסק קשיח Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA כונן: CDROM LG x 52 bulk מארז: 402K TK BLACK Prescott PSU 520W אם יש מארז יותר טוב מזה עם ספק באתר הזה: http://digma.co.il/shop/ תגידו לי בבקשה עכבר: Microsoft Optical Mouse USB+PS2 OEM מקל…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אתגר.. התקציב לחוץ ולא מאפשר גמישות כמעט לחלוטין. מה נדרש? מחשב כולל מסך בתקציב שבכותרת, לא יבוצע OC.. פרט למעט גיימינג, המערכת מיועדת לעבודה עם פוטושופ, Cubase 5, ZBRUSH, וגם Corel VideoStudio Pro. המפרט שאני הצלחתי להרכיב בתקציב הלחוץ הזה מופיע להלן: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪276 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 16…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מרכיב מפרט למחשב חדש שמטרתו בין השאר היא להריץ משחקים ברמה גבוהה + OC בינוני, לא צריך להיכנס למספרים כרגע. אני מתלבט לגבי הספק בעיקר, מה לדעתכם ספק טוב, אמין ושקט למפרט הזה? הייתי רוצה לקבל גם חוות דעת על המפרט עצמו והצעות לתיקון\שיפור. בסוף כל שורה מצויין המחיר של KSP + המחיר הסופי למטה CPU - Core i7 2600 3.4Ghz, s1155 - 1240 CPU Cooler - CoolerMaster V8 - 259 MoBo - ASUS P8Z68-V s1155 - 860 RAM - 4x2GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 - 485 GPU - SAPPHIRE HD 6870 FLEX 1GB GDDR5 - 1100 HD - WD Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX / Samsung 1TB sata2 F3 - 275 Case - Thermaltake ARMOR A60 Midi Tower - 430 PSU - CORSAIR GS 700W…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני רוצה לדעת בכמה למכור דגם:asus g75vw bbk5 מפרט: מעבד i7 3610qm זיכרון ראם 16 גיגה 1600mhz.(מגיע עם 8 אני הוספתי עוד) קשיח: wd 1tb כרטיס מסך nvidia gtx 660m . גודל מסך: 17.3 אינץ רזולוציית מסך:1920x1080 אחריות לעוד שנתיים וחצי.(אחריות בינלאומית לא משנה איפה אתה מתקן אתה משלם למעבדה שולח את הקבלה ומקבל את הכסף בחזרה) נקנה לפני 4 חודשים במצב מעולה מריץ את כל המשחקים על הגדרות גבוהות מאד. מגיע עם מערכת הפעלה win 7 home&premium 64 Bit ועם קוד בקבלה או באתר של אסוס לשדרוג בחינם לwin8

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אוקיי, אז ככה: בהתחלה רציתי לקנות את ה"שילוש" הבא: (צריך מעבד חזק ליישומים כמו תלת - מימד) E6600 Asrock ConroeXfire Corsair value 533 cl4 1GB סה"כ 3300 ש"ח עכשיו אני חושב יותר על קניית מערכת של E6300 ולבצע OC, משהו כזה: E6300 Gigabyte ga-965p-ds3 זכרון 1 GB, מתאים ל OC - ***** (אני מתאר לעצמי שעולה כ 800 ש"ח) קירור למעבד (כמו BT) סה"כ כ 3300 ש"ח כמה שאלות: 1. איזה זכרון מתאים במקום ה ***** 2. בקשר ל 1.: אני מעדיף זכרון שהוא לא kit אלא DIMM יחיד כדי שבעתיד אני אוסיף לו עוד אחד ל dual channel. יש המלצות ? 2. אני מתכוון לבצע OC רציני, של עד בערך 2.8Ghz. האם מספיק רק קירור למעבד כמו BT ? או שצריך לדאוג לקירור נוסף / משחה טרמית.. ? אם אתם מעוננינים, הנה שאר המפרט שאני מעוניין…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. CPU: Intel Core 2 Duo E6300 Box = 1,010NIS MOBO: GIGABYTE GA-945P-S3 = 600NIS GFX: PALIT GeForce 7600GT = 786NIS HD: Western Digital WD1600YS 16MB 160GB = 387NIS MEMORY: G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 = 680NIS CASE: Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w = 370NIS TOTAL: 3.834 איך לדעתכם? הדבר היחידי שמפריע לי פה עוד איך שהוא זה הספק. אני מעדיף לקחת ספק אמין יותר, אבל אני לא ימצא בשום מקום מארז + ספק בתקציב של עד 400-450 שקל.. אז זה גם מארז יפה וגם ספק 400W. תריצו תגובות יאלללה שחקקקקק

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by itay127,

מחשב לסטודנט בתקציב של 3000 שקל, חשוב שיהיה קל.

25. שלום אנשים יקרים, מחשבי היקר, ששירת אותי נאמנה כ-5 שנים החליט לפרוש לעולם שכולו טוב... :-[ וכעת אני מעוניין לרכוש מחשב חדששש + מסך אל.סי.די גדול. התקציב סביבות 10,000 ש"ח. ברצוני לרכוש מחשב חזק, המיועד בעיקר להקלטת מוסיקה (אודיו וגם MIDI), משחקים, סרטים, גלישה וכו'. מחשב שיעבוד 24/7. קראתי בעיון את המפרטים המומלצים באתר, כמו גם שרשורים בנושא מפרטים בסכום דומה, להלן הקישורים אליהם אתייחס פה למטה: אני חושב שרלוונטי מפרט 7,500 ש"ח למשחקים ללא מסך: http://hwzone.co.il/specslist/view/111 בקשה למיפרט מחשב ב10500 ש"ח של DarkLight: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290131.0 הצעת מחיר למחשב חזק תקציב 8500-9000 של Fireman: http://hwzone.co.il/community/index.p…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים