ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
המטרות למחשב עבודות בסיסיות(WORD ,EXEL, POWER P וכדומה) הורדות של שירים וסרטים צריבה וצפיה בהם,, עריכות בסיסיות של תמונות ווידאו(רמה ביתית לא מקצועית!),ואם אפשר משחקים סבירים אז סבבה , מעדיף מעבד של INTEL ואם אפשר כרטיס מסך רגיל(לא OB), ואופציה לשידרוג והרחבות עתידיות.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התחלתי לשקול לקנות מחשב נייד גיימינג מאיביי. והשאלה היא כפי שכתוב בנושא: האם יש מס/מכס על קניית מחשב יד שניה מחו"ל (ebay)? קראתי את המדריך לקניה מחו"ל אך אין שם התייחסות לקנית מחשב משומש יד שניה אשמח לעזרה תודה!
-
- 14 תגובות
- 26.9k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray IE7400ay זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP 996558 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200S X20 SATA Silver DVD AD-7200S-S כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe 28655 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB WDC1117 ספק כח JSP-TECH PS-1000 500W PS-1000 מארז ללא ספק Thermaltake Wing RS 100 TT-VG1000BNS סה"כ: 2968 מה דעתכם ? מפרט כמובן למשחקים.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ממש בסיסי לאימא שלי, שמעולם לא נגעה במחשב. ישמש לאינטרנט, קצת אופיס אולי וכדומה. חשוב שיהיה הכל, מקלדת-עכבר-רמקולים-מסך וכו'.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להרכיב מפרט למחשב שייתן לי שקט להרבה שנים, איכותי, ושלא ייפול בביצועים (לא מתכוון להתעסק עם OC). התקציב במזומן הוא כ-4500 ש"ח. מטרות עיקריות: גלישה באינטרנט. קולנוע ביתי - צפייה בוידאו והקלטה (כמו ממיר דיגיטלי מקליט). משחקים קלים (כגון Pro Evolution). הדגש הוא על השקעה במארז HTPC איכותי, שקט ונקי (אין צורך בשלט, כי יש כבר בכרטיס הטלוויזיה). אין צורך בציוד היקפי, פרט לכרטיס טלוויזיה, צורב DVD ויציאת HDMI (מסך אני אקנה בעתיד, כרגע אני אעבוד עם CRT 19'' ועם טלוויזיית LCD 26''' במקביל). להלן המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box; מחיר - ¤937 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L; מחיר - ¤498 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק בעיקר למשחקים עם כרטיס מסך חזק (256 MB) עד 2500 ש"ח. יש לי הצעה שנראית לי די טובה מ G-TECH: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=3DLIVE-3&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=75 מה דעתכם??
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מטרות המחשב - עבודה משרדית, תוכנות כגון MATLAB ושות', סרטים ב-HD. לא מתכוון לשחק על המחשב בכלל. משקל רצוי - אין הגבלה. זמן סוללה - לא הכי רלוונטי, כל מה שיאפשר עבודה מעל 4 שעות יהיה טוב. גודל מסך - 14 אינץ' ומעלה אני מניח. יציאות מיוחדות - HDMI. אעדיף כונן קשיח גדול 250GB+ (לאור התוכן ב-HD). אין צורך בצורב. תקציב - כ-3000 שקלים
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5k למחשב + 1k למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב- Visual studio, שימוש תדיר ב- SQL server\Oracle database ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Skyrim, GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכוון לקנות מסך 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב חברים קודם כל אני רוצה להגיד שזה המפרט בערך ה4 שאני בונה דרככם לאנשים לא כולל המחשב שלי, אז המשכו בעבודת קודש זו !! כל הכבוד !! עכשיו, בת דודה שלי צריכה מפרט למחשב כולל מסך LCD 17" למטרות גלישה, OFFICE, ICQ, תוכנות פשוטות, סוליטר ( ). כמו שאתם רואים, היא לא צריכה מחשב חזק במיוחד, אך היא רוצה שיהיה מהיר. היא קיבלה את המפרט הזה מחנות של קרובים שלנו : לוח אם: GIGABYTE 775 מעבד: P4 2.6 זכרון: INFINION 512. דיסק קשיח: 80G מסך LCD: Mag LCD 786 17" כונן דיסקטים צורב DVD X16 מארז ATX מלדת, עכבר ורמקולים פשוטים. מחיר 3660 ש"ח. רציתי לדעת איך המפרט, ואם יש מה לשפר. לא לחרוג יותר מדי, התקציב גם ככה 3500. היא כמעט קנתה אותו באותו רגע ואמרתי לה שתחכה. זה דיי…
-
- 14 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ₪750 לוח אם: ASUS M2V מחיר: ₪447 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ₪1420 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS מחיר: ₪333 זיכרון: G.SKILL 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-1GBNT מחיר: ₪431 מארז: ENERMAX CHAKRA ECA3050 MID TOWER CASE w/o PSU מחיר: ₪365 ספק כוח: JSP-TECH EZ-COOL 450W : PS-1000 - RETAIL מחיר: ₪254 מחיר סופי : ₪3881 (IQPC) או מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מח…
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה אבל התחרטתי אז אני צריך שתתנו לי מפרט למחשב ממש חזק שיריץ את ה gta iv והמשחקים שיבואו אחריו על הגדרות הכי גבוהות יש לי מסך 22' ואני צריך גם מארז יפה,מקורר, ושיהיה מארז נמוך קצת מהרגיל תגיבו כמה שיותר כי אני מבולבל קצת! ואני רוצה את כרטיס מסך ממש ממש טוב כמו שאמרתי שיריץ את Crysis far cry 2 ו gta iv על הגדרות הכי גבוהות לא מתוכנן שום oc פשוט שמעתי שקירור טוב מעריך חיים למחשב וחנות אמינה שאפשר לסמוך עליה בירושלים.....לא חנויות כמו אייבורי
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עןד 1-1.5k - לסה"כ 9-9.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג+ווירטואליזציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג תדיר, ווירטואליזציה כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA החדש, FAR CRY, COD ,BF HARDLINE, , STARWARS רוב החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1600x1050 מתכנן לשדרג ל DELL U2414H …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
i need pc for gaming i meen bf2 and ut 2007 if you can .i dont need monitor and all that things no optical drivers dvd or cd rom ;D
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, ירידת המחירים של 22/4/07 הגיעה כבר? או שהתאריך נדחה? במידה והירידה שהיתה צפויה כבר בעיצומה, אשמח לקבל תקציב למחשב לעבודה משרדית וצפיה בסרטים בסכום שאינו עולה על 4,000 שקלים. תודה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום , אני מבקש חוות דעת על המפרט הבא: מחשב לשימוש ביתי : עבודה באופיס ואינטרנט. מעבד: AMD ATHLON AM2 Dual Core +4200 לוח אם: Gigabyte GA-M55Plus-S3 ,Nforce550 ,Firewire דיסק קשיח: Western Didital 160GB SATA2 7200 RPM - צורב DVD: NEC DVDRW 7170A זיכרון: Digma1024MB (512X2) DDR2 667MHz מארז: Foxconn TLA436 Silver/Black מקלדת: Logitech עכבר: Logitech Optic מסך: ViewSonic VA903M מחיר סופי:¤3500 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום. * מטרות המחשב: קצת מהכל. אבל בעיקר עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ב-HD. * גודל המסך? - לא משנה * משקל רצוי? - כמה שפחות עדיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? - לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320GB * צורב DVD? - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - זאת השאלה שאני מעוניין לשאול אתכם. מצאתי שלושה מחשבים שעונים לדרישות שלי, השאלה שלי היא מה לדעתכם עדיף? איזו חברה יותר עדיפה/אמינה? תודה! 1. acer AS5738ZG-444G32Mn * מעבד T4400 במהירות 2.2GHz * כרטיס מסך ATI Radeon HD4570 512MB * מסך איכותי 15.6" HD לצפיה בסרטי High Definition * זיכרון מהיר במיוחד 4GB DDR…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה היא מחשב ביתי (לא למשחקים) לתוכנות גרפיות ולעריכת סרטים ביתית. אשמח לקבל חוות דעתכם על המפרט: Pentium D 775 3.0G 2x2M TRAY 930 DUAL CORE THERMALTAKE SILENT 775 GA-8I945P Pro GAIL 1Gb KIT 512 X2 Western Digital 250Gb 16MB X2 Sapphire X550 LG H10AK x16 DUAL LAYER Bulk BLACK THERMALTAKE SWING BLACK 120mm FAN + 430W (Sata+24-pin+PCI-E) TT PS SAMSUNG LCD - 740B 8ms 17" Magic Bright DVI 1:600 מחיר כ 7000 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח להעזר בכם ולקבל מפרט למחשב שיפעל עם 4 מסכים אני רוצה שתהיה לי האפשרות לשדרג בעתיד ולהוסיף עוד 2 מסכים יעבדו במקביל מספר תוכנות וחלונות לאינטרנט. התקציב עד 2000 שח (אם לדעתכם הסכום נמוך מידי אז כמובן תתנו מפרט במרגת מחיר הבאה שנראית לכם) תודה אלון
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטי HD (כולל 1080P) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, ואם אפשר USB 3 למה לא * בלוטות? אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שיכלול מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עשיתי חיפוש באינטרנט והגעתי לזה: http://www.buy2.co.i…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בס"ד היי חברים, אשמח לעזרתכם. הנה השאלון לפניכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Visual Studio 2013, PHOTOSHOP - באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, CALL OF DUTY, Assassin's Creed. יש לציין כי המחשב מיועד יותר לגיימינג מאשר לתכנות!! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט,צפייה בסרטים ומוזיקה * גודל המסך? 15 אינץ' * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב,רצוי כמובן כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, LENOVO תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
צריך מחשב טוב ומהיר לשימושי לימודים ואופיס, ללא צורך במסך. אני צריך ווינדוס והקנייה מתוכננת מt.m.s. חשבתי על מפרט שכולל בתוכו i3 8 ג'יגה זיכרון דיסק ssd של 256 ג'יגה לגבי מארז- חשבתי על הננוקסיה 4 או על מארז מיני, לאחרונה כל המארזים הקטנים האלו צוברים תאוצה. האם הם שווים קנייה או שעדיף להתמקד במארזים הרגילים? לגבי הווינדוס יש לי שאלה, נניח ואני קונה את הווינדוס 8, האם אני זכאי לעדכון חינם כשייצא ה-10? 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב רשמי, כמה שצריך אני אשלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודות משרדיות, צפייה בתכני hd וחיבור המחשב לטלוו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת מה המפרט המומלץ למחשב לעבודות גראפיות (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, בעתיד גם פלאש, ללא תלת מימד) + עבודה משרדית שוטפת. התקציב עומד כרגע על כ-4000 ש"ח כולל מסך, אין צורך בציוד היקפי נוסף. עניין השקט פחות משמעותי במקרה זה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שישמש בין היתר למשחקים אבל אני צריך אותו במארז קומפקטי ככל הניתן. אני רוצה שיהיה נוח להזיז אותו בבית כך שאשתי לא תתלונן יותר מידי. חיפשתי הרבה זמן משהו מתאים בלפטופים אך המחיר לעומת התמורה לא מצדיק. האם יש אפשרות בכלל למחשב כמו שאני מחפש? האם אני יכול לקחת לדוגמא מפרט מהמפרטים המומלצים ולהכניס אותו למארז MINI? או לחלופין האם מישהו מכיר מחשב מותג קומפקטי המאפשר להריץ משחקים? תקציב בסביבות 4,000 ללא מסך. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לפטופ סביר שישרת אותי למשך שלוש השנים הבאות. התקציב המקסימלי הוא 3,000 ש"ח. * מטרות המחשב? תכנות (בפרט מטלאב), אופיס, גלישה באינטרנט (באופן טיפוסי יש לי 10 טאבים פתוחים בדפדפן). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-17 אינץ'. מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? 1200x800 לפחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת גדולה, רצוי עם numpad. * משקל רצוי? עד 3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עם בהירות מלאה, Wifi כבוי ושימוש לא אינטנסיבי (כמו כתיבה בוורד או אקסל) אני מצפה שהוא יחזיק מעמד לפחות שעה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, Expre…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-