ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD, טלוויזיה, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות\בנוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 14 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אין לי יותר כסף מזה... אז אל תציעו לי דברים יקרים בבקשה... אם יש משהו אחר יותר טוב בסביבות אותו מחיר תגידו בבקשה תגידו את דעתכם בכלל 1 AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 + FAN 415 ש"ח 1 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 375 ש"ח 1 Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler אספקה מיידית 133 ש"ח 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 אספקה מיידית , זמין במלאי 756 ש"ח 1 Sapphire Radeon 9100 Atlantis 128MB DDR 724 ש"ח 1 Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 400w 294 ש"ח סה"כ 2,696 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אפשר לקבל מפרד עד 1500 שקל רק מחשב. המטרות העיקריות הן אופיס ואינטרנט לא צריך חזק במיוחד אבל שיהיה די עמיד. תודה מראש! 1. מה התקציב? עד 1500 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקי פלאש באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא AMD
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4000 + 1000~ למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים (בינוני - כבד) ותכני HD. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? זאת החלטה שלכם * באיזה סוג משחקים תשחקו? בינוני-כבד, חדשים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10…
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
זה המפרט שלי חשבתי אולי להחליף לכרטיס מסך חזק יותר או להוסיף זיכרון פנימי ולשים ווינדוס 7 64BIT (יש לי ווינדוס 7 32BIT) מה אתם אומרים מה כדאי להחליף או להוסיף? המערכת מחוברת למסך סמסונג 20 אינץ' זה הדגם syncmaster 206bw מטרת השדרוג היא שיפור ביצועים במשחקים! תודה מראש לכל העונים כל עצה תתקבל בברכה!! מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: shappire ati radeon 4870 toxic vaporX cooling! מארז: antec nine hundred הארד דיסק: western digital 160 giga ספק כוח: sweex pure 650WATT
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
המחשב נועד לאחי ליום הולדת בעיקרון רוב הזמן הוא רואה דרך המחשב סרטים בטלויזיה (32"), באינטרנט ומידי פעם משחק משחקים לא כבדים. הוא רוצה בעיקר שהמחשב יהיה מהיר מבחינת עבודה משרדית והכל "יזרום" לו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אלא אם כן באמת אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מעט משחקים, עבודה משרדית, תכני HD (חשוב מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, משחקי רשת בגוף ראשון ואסטרטגיה בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך מחשב בלא יותר 3500 . המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט, אני לא צריך ציוד הקפי ולא צריך דיסק קשיח ענק. הכרטיס מסך צריך להיות בסביבות הביצועים של 9600 ו512 רם יספיקו. במפרטים המומלצים באתר בתחום של ה3000-4000 ראיתי שממליצים על מעבדי סלרון D, אז אם אתם מצעים על המעבד הזה אשמח מאוד לקבל ביקורת מימשהו שיש לו את המעבד הנ"ל או ביקורת סתם ביקורת (לא באנגלית כי אומנם אני מסתדר איתה בסדר אבל 3 עמודים על השוואת מעבדים זה יותר מדי בשבילי...). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט ב1500 לחבר... כרטיס מסך לא צריך לפחות 2GB זיכרון ושהמעבד יהיה E7300 או כל דבר שהוא C2D....(ולא הE5XX..) (סתם דוגמא - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI4700 - חבר שלי רצה להביא את זה אמרתי לו שיחכה קצת וניראה מה אפשר להשיג..)
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך, לוח אם, וזיכרון לא משנה המחיר מבקש המלצה למוצרים הכי טובים היום בשוק תודה נ.ב כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 לוח אם למעבד אינטל
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מכיוןן שכניראה נשרף לי הספק ואין כבר למחשב שלי החלטתי עד החלפת המחשב 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וקצת סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מכייון שנישרף לי המחשב אני כימעט בטוח שזה 1920=1080 או משהו בסיגנון * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?חדשים * לאילו הגדרות גרפ…
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך חדשים ב2200 ש"ח ואני לא מעוניין בOC מה הכי כדי לי לקנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות משטח קירור לנייד: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1686&CatCode=443 מספר שאלות לגבי זה: 1. האם למישהו יש נסיון עם אחד כזה ויכול להגיד לי אם הוא מרעיש או שקט? 2. האם העובדה שהמאווררים בנייד שלי נמצאים מתחת המחשב יפגעו ממשטח הקירור שמאווררו נמצאים כיוון הנגדי? 3. האם השימוש במשטח הקירור יגרום למאווררי המחשב לעבוד במהירות יותר נמוכה (מצב מנוחה) ובכך פחות להרעיש ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המטרות למחשב עבודות בסיסיות(WORD ,EXEL, POWER P וכדומה) הורדות של שירים וסרטים צריבה וצפיה בהם,, עריכות בסיסיות של תמונות ווידאו(רמה ביתית לא מקצועית!),ואם אפשר משחקים סבירים אז סבבה , מעדיף מעבד של INTEL ואם אפשר כרטיס מסך רגיל(לא OB), ואופציה לשידרוג והרחבות עתידיות.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התחלתי לשקול לקנות מחשב נייד גיימינג מאיביי. והשאלה היא כפי שכתוב בנושא: האם יש מס/מכס על קניית מחשב יד שניה מחו"ל (ebay)? קראתי את המדריך לקניה מחו"ל אך אין שם התייחסות לקנית מחשב משומש יד שניה אשמח לעזרה תודה!
-
- 14 תגובות
- 27.1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray IE7400ay זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP 996558 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200S X20 SATA Silver DVD AD-7200S-S כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe 28655 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB WDC1117 ספק כח JSP-TECH PS-1000 500W PS-1000 מארז ללא ספק Thermaltake Wing RS 100 TT-VG1000BNS סה"כ: 2968 מה דעתכם ? מפרט כמובן למשחקים.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ממש בסיסי לאימא שלי, שמעולם לא נגעה במחשב. ישמש לאינטרנט, קצת אופיס אולי וכדומה. חשוב שיהיה הכל, מקלדת-עכבר-רמקולים-מסך וכו'.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להרכיב מפרט למחשב שייתן לי שקט להרבה שנים, איכותי, ושלא ייפול בביצועים (לא מתכוון להתעסק עם OC). התקציב במזומן הוא כ-4500 ש"ח. מטרות עיקריות: גלישה באינטרנט. קולנוע ביתי - צפייה בוידאו והקלטה (כמו ממיר דיגיטלי מקליט). משחקים קלים (כגון Pro Evolution). הדגש הוא על השקעה במארז HTPC איכותי, שקט ונקי (אין צורך בשלט, כי יש כבר בכרטיס הטלוויזיה). אין צורך בציוד היקפי, פרט לכרטיס טלוויזיה, צורב DVD ויציאת HDMI (מסך אני אקנה בעתיד, כרגע אני אעבוד עם CRT 19'' ועם טלוויזיית LCD 26''' במקביל). להלן המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box; מחיר - ¤937 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L; מחיר - ¤498 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק בעיקר למשחקים עם כרטיס מסך חזק (256 MB) עד 2500 ש"ח. יש לי הצעה שנראית לי די טובה מ G-TECH: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=3DLIVE-3&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=75 מה דעתכם??
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מטרות המחשב - עבודה משרדית, תוכנות כגון MATLAB ושות', סרטים ב-HD. לא מתכוון לשחק על המחשב בכלל. משקל רצוי - אין הגבלה. זמן סוללה - לא הכי רלוונטי, כל מה שיאפשר עבודה מעל 4 שעות יהיה טוב. גודל מסך - 14 אינץ' ומעלה אני מניח. יציאות מיוחדות - HDMI. אעדיף כונן קשיח גדול 250GB+ (לאור התוכן ב-HD). אין צורך בצורב. תקציב - כ-3000 שקלים
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5k למחשב + 1k למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב- Visual studio, שימוש תדיר ב- SQL server\Oracle database ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Skyrim, GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכוון לקנות מסך 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב חברים קודם כל אני רוצה להגיד שזה המפרט בערך ה4 שאני בונה דרככם לאנשים לא כולל המחשב שלי, אז המשכו בעבודת קודש זו !! כל הכבוד !! עכשיו, בת דודה שלי צריכה מפרט למחשב כולל מסך LCD 17" למטרות גלישה, OFFICE, ICQ, תוכנות פשוטות, סוליטר ( ). כמו שאתם רואים, היא לא צריכה מחשב חזק במיוחד, אך היא רוצה שיהיה מהיר. היא קיבלה את המפרט הזה מחנות של קרובים שלנו : לוח אם: GIGABYTE 775 מעבד: P4 2.6 זכרון: INFINION 512. דיסק קשיח: 80G מסך LCD: Mag LCD 786 17" כונן דיסקטים צורב DVD X16 מארז ATX מלדת, עכבר ורמקולים פשוטים. מחיר 3660 ש"ח. רציתי לדעת איך המפרט, ואם יש מה לשפר. לא לחרוג יותר מדי, התקציב גם ככה 3500. היא כמעט קנתה אותו באותו רגע ואמרתי לה שתחכה. זה דיי…
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ₪750 לוח אם: ASUS M2V מחיר: ₪447 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ₪1420 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS מחיר: ₪333 זיכרון: G.SKILL 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-1GBNT מחיר: ₪431 מארז: ENERMAX CHAKRA ECA3050 MID TOWER CASE w/o PSU מחיר: ₪365 ספק כוח: JSP-TECH EZ-COOL 450W : PS-1000 - RETAIL מחיר: ₪254 מחיר סופי : ₪3881 (IQPC) או מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מח…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה אבל התחרטתי אז אני צריך שתתנו לי מפרט למחשב ממש חזק שיריץ את ה gta iv והמשחקים שיבואו אחריו על הגדרות הכי גבוהות יש לי מסך 22' ואני צריך גם מארז יפה,מקורר, ושיהיה מארז נמוך קצת מהרגיל תגיבו כמה שיותר כי אני מבולבל קצת! ואני רוצה את כרטיס מסך ממש ממש טוב כמו שאמרתי שיריץ את Crysis far cry 2 ו gta iv על הגדרות הכי גבוהות לא מתוכנן שום oc פשוט שמעתי שקירור טוב מעריך חיים למחשב וחנות אמינה שאפשר לסמוך עליה בירושלים.....לא חנויות כמו אייבורי
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עןד 1-1.5k - לסה"כ 9-9.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג+ווירטואליזציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג תדיר, ווירטואליזציה כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA החדש, FAR CRY, COD ,BF HARDLINE, , STARWARS רוב החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1600x1050 מתכנן לשדרג ל DELL U2414H …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
i need pc for gaming i meen bf2 and ut 2007 if you can .i dont need monitor and all that things no optical drivers dvd or cd rom ;D
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-