ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
שלום, אז לאחר שה HP שלי הלך לעולמו, אני מחפש מחליף. לאחר הסבל עם ה 15 הכבד והמסורבל, הבנתי שמחשב נייד צריך להיות נייד! ולכן אני יורד ל 13 אינץ. אהבתי את ה Ultrabookים החדשים, ובגדול זה הכיוון. מחינת התקציב אני מגביל את עצמי לכ 3K, אבל אני גמיש ומוכן להשקיע עוד טיפה במידה והנ"ל מצדיק את עצמו. * מטרות המחשב - בעיקר שימוש משרדי ואינטרנט, חיבור לטלויזיה לצורך צפיה בסרטים ומשחקים "קלים" פה ושם.. לא מצפה ממנו להריץ BF4... * גודל המסך - 13.3, עדיפות למסך מט. * רזולוציית המסך - HD 1366x768 \ FHD 1920x1080 - עדיפות ל FHD במידה ונכנס בתקציב, ללא מסך מגע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא * משקל רצוי - 1.5-2 , בעקרון כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3 שעות וצפונה *…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם, אשמח למפרט וחוות דעת: 1. תקציב 8,500K עם אפשרות לחריגה. 2. בסדר יורד: הכי כבד יהיה משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית \ תכנות \ VM. 3. יש צורך במסך קמור, תקציב עד 3,000 בנפרד מתקציב המפרט. 4. כונן SSD של 1TB יספיק עם 2TB HD עבור מערכת ההפעלה. 5. שקט לא חשוב. 7. אם יש חלונות 10 HOME זול מהחנות אני ארכוש, אם לא אני כבר אמצע דרך אחרת. 8. רק לא לקנות דרך KSP. 9. מתכנן לקנות לקראת סוף חודש, בסביבות Black Friday \ Cyber Monday. 10. מארז עם יציאות USB מלפנים, Antec או CoolerMaster. 11.שדרוג שיהיה אופציונלי. 12. הערות נוספות: - מוכן לשים גג 550שח ע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מחשב ללימודים , אני מתלבט בין שני מחשבי ניידים 1 מחשב של DELL - [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע Dell Inspiron 13 7000 7348-[/h]Intel® Core™ i5*5200U Processor, 3M Cache, 2.2 GHz up to 2.70 GHz מעבד8GB Single Channel DDR3L 1600Mhz (1 x 8192MB), Up to 8 GB זיכרוןכונן קשיחHybrid 500GB (5400RPM) Sata + SSHD 8GBמודול מטמון ה*Flash מתוכנן להאיץ את תגובת המערכת ולא ניתן להשתמש בו כתוספת לקיבולת האחסון. לאניתן להסיר אותו ולמשתמש אין גישה אליו.תצוגה13.3 inch LED Backlit Touch Display with Truelife, Wide*Angle Viewing (IPS), and FHDresolution (1920 x 1080)מסך מגעIntel® HD Graphics 5500 גרפי מאיץכונן אופטי NoneHD (720p) capable webcam, Dual*Array microphone רשת מצלמתשמעHigh Definiti…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכותרת די עניינית הייתי רוצה לדעת אילו מחשבים ניידים יש למי שמעוניין בגיימינג כבד ויספק ביצועים סבירים בשנים הקרובות (אין אשליות לגבי הגדרות גבוהות עוד שנתיים אבל שיהיה באזור ה MID לפחות) תקציב 5-6K ראיתי גם מחשבים בסביבות ה4K שמריצים משחקים לא רע, אם יש אופציות סבירות בתווך הזה אז גם מעולה * מטרות המחשב? משחקים כבדים (Crysis 2 וכו) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר לפתור את הבעיה.סדר הארועים:לפני מספר חודשים התחילה בעיה מוזרה עם המחשב (המחשב מיודע למשחקים, בעיקר BF4), הדרייבר קורס ללא סיבה מוצדקת (הטמפרטורות בנורמה 80-90 מעלות במאמץ מלא) ונזרק לשולחן עבודה מלווה במסך כחול שקשור לדרייבר של נבידיה, התקנה מחדש של הדרייבר ושל הווינדוס לא עזר, על המחשב היה מותקן WIN 8 לא חוקי ומחשש שזה הבעיה חבר שלי קנה ווינדוס חדש 8.1, עדיין יש בעיה.לאחר בדיקה במשחקים נוספים הבעיה קוראת שוב (לא הבעיה של BF4) מלת בררה הוחלט להזמין כרטיס מסך חדש. התקן הווינדוס מחדש על מנת להמנע מבעיות וחובר הכרטיס, הכרטיס לא מזוהה, הדרייבר של נבידיה נותן שגיאה שלא אותרה שום חומרה מתאימה. הותקן הכרטיס הישן שכן מזוהה והתקן הדרייבר, לאחר מכן ח…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קודם כל תודה מראש על העזרה אני צריך מפרט למחשב בין 2800-3000 שקל שמיועד בעיקר למשחקים, לא למשחקים הכי כבדים,שיריץ משחקים כמו שצריך ושיהיה מהיר, גם בשעות עומס שפתוחים הרבה חלונות. ללא ציוד היקפי. אני לא ממש מבין במחשבים.. ראיתי כאן מפרט שנתנו אז תנו עליו חוות דעת ואם אפשר תתנו לי מפרט אם יש יותר טובים למחיר הזה.. משולש הליבה של AMD יתן פתרון טוב יותר מאשר ה 6300 ומעט חזק ממנו 1. Tms&Fox AMD X720 HD4850 מעבד AMD AMD Phenom II X3 710 2.60GHZ BOX ¤640 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 זיכרון DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5 Adata/Gskill/Geil ¤275 כרטיס מסך Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe ¤535 דיסק קשיח West…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומסביב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. הי אני רוצה לקנות מחשב בשבילי, מחשב לגיימינג ועריכה של סרטונים, תמונות. התקציב הוא 5500 ולא ניתן חריגה בתקציב. 2. אני גם מעוניין לקנות ציוד הקפי (הציוד ההקפי לא כולל את התקציב של ה5500 והתקציב המירבי לציוד ההקפי הכולל הוא 3500 ש"ח). הציוד ההקפי כולל: מקלדת, עכבר, פד שולחן שאני מעריך בערך שגודלו צריך להיות בסביבות המטר לרוחב על 40 סנטימטר, מסך גיימינג איכותי (צריך להיות עם רזולוציה טובה ועדיף 144hz, מאמין שהוא יעלה בסביבות ה1000,1500 ש"ח) ואוזניות. (חשוב לציין שאני רוצה שכל זה יהיה של גיימינג, עדיפות לאורות אך לא חייב). 3. אני רוצה במחשב 3 חיבורים של HDMI וחיבור של SSD. 4. פחות חשוב לי שקט הפעילות של המחשב אבל אני מקליט סרטונים למדיה החברתית…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop,illustrator,3dmax,maya ירוץ על רזולוציה 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא צריך מערכת הפעלה או מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי וגם למכור את מה שיש לי כרגע אז זה מה שאני רוצה למכור p5q asus - לוח אם quad2core q9550 12 cache- מעבד ddr 2 6 gb - שלושה זכרונות כל אחד 2 גיגה כמה זה שווה לדעתכם? הציעו לי עליהם 550 שקל לא עבר oc
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13705 מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ווידאו קצת עריכה של סרטים (אני לא מסוגל להשתמש במחשב מקרטע {חייב עוצמה}) * גודל המסך - לא יותר מ15.6 ולא הכי משנה לרוב המחשב יהיה מחובר למסך גדול יותר * משקל רצוי? לא כ"כ חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך 4 שעות עבודה נראה לי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - יציאת לחיבור מסכים גדולים * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מסתפק בכונן קטן מעדיף SSD או לפחות אפשרות להוספה כזו בעתיד. לא יודע מה זה mSata) * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא - אבל מעדיף מחשב מעוצב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת החשמל החליטה להרוס לי את המחשב אז צריך חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה3K, גמיש למדי בגלל שניתן להניח שחברת החשמל תחזיר לי את הכסף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, עד סדר גודל של כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלת מכונות וירטואליות רבות במקביל, גישה מרחוק, ניהול רשתות ותוכנות כבדות. בנוסף שימושים כלליים כמו גלישה וכ"ו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE ושרתים וירטואליים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד לגיימינג בכלל.…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אחים שלי !! אני צריך מחשב למשחקים שיעלה כל משחק שיש לפחות עד לעוד שנה חשבתי על מעבד amd athlon 3200+ box (939)=1360 Gigabyte GA-K8NS-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939=550 צריך המלצה על ספק גןף קירור זיכרונות וזהו כל השאר יש לי תעזרו לי אחים שלי תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט החדש בהודעה האחרונה ישמש לגלישה,משחקי רשת ומשחקים יתחבר למסך "22 1650X1050 ומידי פעם לסרטים וכו' גם למסך "42 1920X1080 עד עכשיו עבדתי עם מחשב E6750 + OC ל 3.2GHZ 2 GB RAM 8800GT 512 שהריץ לי את כל המשחקים וסרטים ב FULL HD גם על ה "42 זאת ההזמנה שעשיתי היום : Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box Intel P55 WHITESBURG BLKDP55WB LGA 1156 Sapphire ATI Radeon 4850 1GB GDDR3 LGSamsung DVD-RW TAGAN MONOLIZE II 25mm Black Rubber Coating Huntkey 450Watt PSU V-Power 450 A-Data Value 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1333MHz Samsung 1TB 32MB 5400RPM SATA II HD103SI EcoGreen Spinpoint F2 סה"כ 3645 ש"ח נאמר לי שהספק הזה בוודאות מספיק איך המארז ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן להחליף את המחשב בתקופה הקרובה, והתחלתי לשוטט ולבדוק איך אני משיג מקסימום ביצועים במסגרת התקציב שלי שעומד על 5000 (עם חריגה של כמה מאות בודדות של שקלים). מההתרשמות שלי מהפורום יש פה חבר'ה מקצועיים שמבינים עניין, ולכן פניתי לקטגוריית "מחשבים מומלצים", שם מצאתי את שני המפרטים הבאים: 1. תחת מקסימום גיימינג מינימום מחיר: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/22 , שעולה 4450 ש"ח 2. תחת משחקים (גיימינג) http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/13 , שעולה 5440 אני סבור ששני המפרטים חכמים ויעילים, אבל יש לי כמה שאלות: א. עד כמה כונן הSSD נחוץ ? האם ארגיש בהבדל בהרצת משחקים/בעבודה השוטפת ? לא עדיף להשקיע את ה400 שקלים האלה במעבד חזק יותר (או שפשוט לחסוך אותם)…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לומד במקום שלא נותן הרבה אפשרויות לחיפוש באינטרנט ובגלל זה אני לא עושה מחקר בעצמי, אני גם לא אוהב כאלה שעושים את זה אבל אני נאלץ ליפול עליכם... עקרונית אני רוצה מחשב עד 13 אינצ' [כולל אע"פ שזה יקר מדי] שאני יוכל למצות אותו כמה שאפשר מבחינת עבודות ומשחקים בינוניים. הוא גם יריץ אובונטו אם זה משנה. עקרונית שני הדגמים שראיתי בריפרוף זה 1201N וDELL 11Z הראשון עם יון והשני עם מעבד כפול ליבה. יש עוד דגמים מומלצים במחיר? הatom 33 חזק או שהוא סתם אטום מעפן?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ראיתי שlenovo מוציאים בקרוב את הניידים האלה ורציתי לשמוע דעות של אנשים על מה כדאי לקנות. אני אף פעם לא עשיתי את זה אבל אני מתאר לעצמי שתהליך קנייה של נייד כזה דרך ebay נגיד אמור להיות יחסית קל ובטוח, נכון? 1400 דולר על T420 ועוד 16 אחוז מע"מ נשמע לי עסקה לא רעה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/view/91/ שאלתי בכמה מקומות ואמרו לי שהמפרט מאוד מומלץ, אני מחליף את ה-80GB בדיסק הקשיח ל-160GB של-Western Digital. אני צריך דעות על המפרט, של איזה משווק כדי לקחת את הכרטיס מסך? מה הכי זול ומשתלם? [Powercolor, Gigabite..וכל אלה..] ולאיזה חנות כדי להביא את המפרט? אני גר לא רחוק מחיפה, כך שנוח לי ל-KSP, אבל שמעתי כמה ביקורות רעות עליהם, אני בטוח שתוכלו לעזור לי :] תודה, רועי.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר חם לכולם! הרכבתי לעצמי מפרט ב TMS לצרכי משחקים, סרטים, הורדות לצערי כרגע מחוסר תקציב אני אשאר עם המסך הישן שלי LG F700P שהוא CRT 17", אמנם מצויין אך קטן... ויצורפו כמה הרדיסקים מהמחשב הישן (ולכן יש לי צורך ביותר מ4 SATA ובחרתי את הלוח הנ"ל) העיקרון הוא לשמור את אופציית האוברקלוק פתוחה, או ש TMS יעשו אותה... כמו כן הרעש של המחשב הנוכחי מחרפן אותי למרות שהוא לא בחדר שינה אז בחרתי במארז הזה למרות שהייתי מעדיף משהו עם חלון... אשמח לקבל חוות דעת נוספות לפני הקנייה מפרט מחשב מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! ¤1029 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX ¤215 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 ¤546 1 מארז NZXT Hush Black/Silver NO PSU ¤452 1 ספק כוח En…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכל בתמונה: http://img297.echo.cx/my.php?image=15hc.jpg בבקשה חוות דעת על המפרט ואולי אם יש זכרונות טובים יותר בפחות כסף? אל תשכנעו אתי לקנות בארץ כי אני לא הולך לעשוות את זה! עריכה: ותודה לעונים rhin0
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תלמיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2 , battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1024x 960 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני - 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חש…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 רצוי מאוד מאט? * רזולוציית המסך? מה שיוצא אני מרוצה * משקל רצוי? אין דרישה – כמובן קל יותר עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, ,) 500GB * כונן אופטי? אפשרי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי או שלפחות האחריות לא מחייבת את זה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קצת ל-Dell אבל לא הכרחי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – צבע ירוק. משהו בולט שיהיה ירוק.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש ULTRABOOK חזק. עדיפות גדולה ל 16GB זכרון. מישהו שמע משהו על ה TOSHIBA הזה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה הרבה שנים עם אותו מחשב חצי מת סוף קוף קונה אחד חדש וצריך את עזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מכוון לאיזור ה4000 ואפשר לחרוג במאות בודדים אם באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? חלק גדול מהשימוש זה משחקים ואני מניח שמחשב טוב ב4 אלף יספיק לי לשאר הדברים חוץ ממשחקים אבל בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף ביצועים על שקט כנל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחב 24/7,מולטיטאסקינג,הרוב זה שימוש כעבודה משרדית אך לעיתים נדירות משחקים קלים ועבודה גרפית ב PS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא עולים לי שמות מרוב שלא שיחקתי שנים על מחשב...אבל במקרה הצורך אשחק בהגדרות נמוכות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-