ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? בעיקר משחקים חדשים כמו the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעוניין לשחק על הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשתי צלמת והיא זקוקה למחשב מתאים. להלן הפרטים: רוב השימוש שלה במחשב הוא עם photoshop ו-lightroom ולעיתים רחוקות עריכת וידאו עם premier (כמובן שגם אינטרנט, עריכת מסמכים וגם משחקים פה ושם אבל זה לא העיקר). מכיוון שהשימוש במחשב יהיה תדיר (זו עבודה), אנו זקוקים למחשב יציב, שלא יתקע ושיעבוד מהר עם התוכנות. המחשב צריך להיות מסוגל לקרר את עצמו טוב. אין צורך במערכת הפעלה. בנוסף למחשב, אנחנו זקוקים להמלצה על מסך טוב שאפשר לכייל אותו (עד 1500 ש״ח). הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לקבל מכם חוות דעת עבורו או רעיונות איך אפשר להוזיל את המחיר: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integr…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח. אני צריך המלצה ל 5 מחשבים ניידים אשר ישמשו בשביל מכירות המתבצעות במקומות שונים, [ולכן הניידות הינה חובה.] המחשבים עושים שימוש בתוכנה מבוססת access שנמצא במחשב הראשי, והמחשבים ניגשים דרך כונן רשת. חשוב שהמחשבים יבצעו את הנדרש להם ולא יותר. לכן, מניסיון עם מחשבים קיימים, אין צורך ב SSD. לכל מחשב מחוברים, מדפסת חשבוניות, קורא כרטיסי אשראי, קורא ברקודים. לכן חשוב שיהיו כמה שיותר יציאות USB. מניסיון עם מחשבים הקיימים במערכת, מעבדי פנטיום ניידים, מאיטים את העבודה, ו i3 סוחבים מצויין. לאור הנתונים אני צריך המלצה לדגם המשתלם ביותר בהינתן מפרטי המחשב, וגם מחיר זול ככל האפשר. *יש לנו החזר על המע"מ ככה שאיל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים וגרפיקה אך עליו להיות מסוגל לשמש כתחנת עבודה למתכנת. אשמח אם תוכלו לספר לי על ההצעות שלכם למפרט שכזה העונה למגבלות הבאות: צריך לכלול: מסך 19" שטוח דיסק של 80 ג'יגה לפחות לא צריך לכלול: רמקולים צורב עכבר בנוסף, אם הייתי מוסיף 1000 ש"ח לתקציב, מה הייתם משנים במפרט? בתודה, עמית.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, השאלון: אשמח לעזרתכם!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב שיהיה מהיר מאוד שיהיה שקט כמה שיותר טוב למשחקים שיחזיק מעמד הרבה זמן מה המפרט הכי טוב עד 7000 שקל? בלי מסך ומוצרים נלווים תודה רז[br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 20:39:35 ומתוכנן OC
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים יהיה לסרטים ולגלישה בלבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא ישוחקו משחקים גג CSS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ 16080X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך HD3850 512MB GDDR3 ויש לי עוד 2GB RAM DDR2 לא…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני חייב שמישהו יביא לי מפרט עם הפרטים הבאים עוד היום, זה מאוד דחוף תודה: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לברר על מחשב מבוסס מעבדי אינטל סביב ה-4000 ש"ח המפרט יכלול המהרת מחשב של החנות SKYPC יהיה בו כ.מסך Radeon HD4870 HD של 500G שיהיה טוב מארז שקט- כי המחשב יוצב בחדר שינה- וכל השאר לפי עצתכם. תודה מראש ויום חורפי נעים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היום הזמנתי את המחשב הזה: E6400 p5w dh deluxe 7900gtx oc ENERMAX LIBERTY 500W 2GB CL4 TWINMOST 533MHZ wd 500gb 16mb LG MONITOR R1970 2MS 19" כל חלק וחלק פה בחרתי בעזרתכם הרבה, שיגעתי לכם את השכל ובסוף בנינו את המפרט הנ"ל אני רוצה להודות לכלכם שעזרתם לי אתם גדולים וסבלניים ומקצועיים תודה לחבר'ה מפורום אוברקלוק תודה לחברה מפורום לוחות אם וכמובן לפורום מפרטים מחר אני מקבל את המחשב, ויש עוד עיכוב קטן עד שאני יזמין את הקירור(TUNIQ TOWER 120) הוא לא במלאי כרגע יש לו ביקוש אדיר ואז נרביץ OC כמה שאפשר אז נפגש בפורום OC ומחר אני יוסיף לפה תמונות של המחשב..... תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך מחשב לחבר בתקציב של 5500 שקל ניתן לחרוג (עד 150 שקל) ללא ציוד היקפי ו וללא אוברקלוק רק רציתי לדעת e8400 או q6600? (למשחקים ועבודה) תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית, קצת פוטושופ * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? עד 2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיחזיק באיזור השעתיים בצפיה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI אבל לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300 * צורב DVD? עדיף שיהיה * אחריות? עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אבל פתוח לעוד הצעות בין המחשבים שאני מצאתי: Dell N5010 i3 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-370m.htm Lenovo G560 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6232&CatCode=315 ולגבי לנובו- הבנתי שהיא חברה לא כל כך יציבה ואמינה, מה אתם אומרים? Samsung R540 http://www.wallashop…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימושים כלליים קצת אימייל פה ושם, נסיעות, להעביר את הזמן וכאלו. מטרות המחשב --- אינטרנט, אופיס (בקטנה), משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? --- כמה שיותר גדול * משקל רצוי? --- כמה שיותר קטן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? --- כמה שיותר ארוך בהתאם לתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? --- לא חושב, HDMI יהיה נחמד אבל ממש לא הכרחי. * בלוטות? --- כן. 3.0 יהיה אחלה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) --- כמה שיותר גדול, בהתאם לתקציב * כונן CD/DVD? צורב? --- לא. * כונן Bluray? --- לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? --- לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הבא אמור להיות למחשב שצריך להריץ בעיקר משחקים (בעיקר first person shooter): Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE מעבד ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE לוח אם X2 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 זכרונות HEC Compucase CI-6A21 400W מארז ARCITIC COOLING FREEZER 64 קירור בקשר לכרטיס מסך חשבתי על הכרטיס הבא: SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL או ATI X800GTO 256MB DDR3 ULTIMATE PCIX מבית SAPPHIRE או nVIDIA GeForce 6800GT איזה כרטיס כדאי, כמובן לפי עלות/ביצועים? והאם למישהו יש הערות לגבי המפרט הזה?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=235824 הקרדיט ל- tamir245 שראיתי אותו מזכיר את הלינק הזה באיזשהו ת'רד... לא ראיתי אף אחד אחר שפתח על זה דיון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבועיים נהרס לי המחשב, פשוט הלך יום אחד הפסיק לעבוד כי התחשק לו.. אחרי ששלחנו אותו למעבדה וגילינו שלא שווה להשקיע עליו תיקיון (לוח אם חדש ולקנות זיכרונות DDR3 שזה 550 שקל בערך) הגענו למסקנה שכדאי לשדרג את המחשב ופשוט (בערך) לקנות מחשב חדש.. אז מה אני צריך? נכתוב פשוט מה אני לא צריך.. יש לי ספר כוח HEC WIN+ 600W ככה שספק לא צריך.. יש לי כונן אופטי של LG ככה שגם כונן לא צריך.. מעבד? צריך. לוח אם? צריך. זיכרונות? צריך (מינימום 4, העדפה ל8). הארדיסק? יש אבל אני מעוניין בנוסף, העדפה לכונן של סמסונג 1 טרה שכולם ממליצים עליו. מארז? כן, לא משהו יקר.. גג 350 שקל, חשבתי משהו בכיוון של ANTEC 300 ועוד מודינג שאני אעשה לו לבד. קירור למעבד? צריך, רצוי ! נמאס לי מהרעש של הק…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! הרכבתי את המחשב הזה תחת תקציב של 7 בערך, כשהדרישות המרכזיות שהצבתי לעצמי הן יכולת תמיכה בוירטואליזציה בצורה חלקה, גיימינג, וניצול של הGPU לתכנות מקבילי וכמובן שהעיקרון המנחה המרכזי שלי היה שיישמר לאורך זמן עם יחסית מעט תחזוקה ורכש עתידי לפחות ב5 שנים הקרובות מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 9 3900X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 2021 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports - Red כמות: 1 - מחיר: ₪ 175 לוחות אם: Gigabyte B450 I AORUS PRO WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪ 594 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Ve…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם/ן, אני רוצה לקנות מחשב נייח עד סכום של 7000 שקל (כולל מסך). אני רוצה להתחיל לעבוד על קיובייס ובנוסף אני רוצה שיהיה חזק למשחקים אבל ממש חזק. בקרוב יהיה bioshock2 ואני אכנס בכלל לכל הז'אנר של משחקי המחשב (הייתי משחק רק בxbox). מעבד - core 2quad Q9550 או i7 920 --- כרגע אני די סגור על הc2q אלא אם כן אתם סבורים אחרת לוח אם - gigabyte ep45t-ds3r או gigabyte EX58-UD3R s1366 Core i7 --- בהתאם במעבד זכרונות - 2x2GB Corsair XMS3 DHX cl9 1333 או במקרה של i7 - 3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel cl7 1333 כרטיס מסך - פה יש לי התלבטות, עברתי כבר 100 פורומים וחוות דעת ואין לי מושג מה לעשות אופציה 1: 9800gtx+ 1gb/256bit אופציה 2: hd 4870 1gb/256bit אופציה 3: gtx 260 896…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1026 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪617 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪234 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1572 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=944585 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ₪370 כמות:1 http://www.skyp…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כזה שיתאים לגיימינג לפחות לשנה וחצי-שנתיים בלי להיתקע מאחור, אבל מטעמי חוסר זמן (צבא), לא באמת יצא לי להתעסק עם זה. עכשיו נפל עליי שבוע של חופש בהפתעה, אז החלטתי לנצל אותו כדי להשתדרג סופסוף. הנה הדרישות שלי, בהתאם לשאלון. 1. התקציב למחשב הוא בערך 3,500-4,000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה. 2. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג, בשאיפה למחשב חזק, שיוכל להריץ משחקים על דרישות גבוהות, ויתחיל לפגר מאחור רק עוד שנה וחצי-שנתיים (או אפילו יותר). למחשב כבר מחכה מסך של 21 אינץ'. 3. רמקולים חדשים וכרטיס קול הם בהחלט אופציה, בתנאי שלא תהיה חריגה מהתקציב הראשוני. 4. חוץ ממסך, יש צורך להחליף הכל. 5. השקט נמצא על הסולם במקום של 2-3/10. 6. לא מתוכנן אוברקל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר מספר חודשים אני מנסה להחליט איזה נייד מתאים לי, כיוון שאני נוסע לארה"ב בעוד פחות מחודש ומתכוון לקנות שם. חבר המליץ לי מאוד על הפורום הזה, אז הנה אני כאן. הדבר החשוב לי ביותר הוא ניידות, משקל וחיי סוללה. אני נוטה ללכת על ה-12.1 למיניהם, או משהו בטווח הזה, אם כי אני פתוח להצעות ולדעות אחרות. מעבר לזה המחשב ישמש לא למשחקים (למרות שלא אכפת לי שהמחשב יוכל להריץ אותם), אלא לעבודה משרדית אינטנסיבית, קצת תכנות ברמה נמוכה (חובבנית), וכן עריכת תמונות ברמה נמוכה (חובבנית). קישוריות מאוד חשובה לי (כיוון שאני לא נמצא הרבה בבית), ולכן wifi, שן כחולה וכדומה דרוש גם כן. מבחינת זכרון בוודאות לא פחות מ-1 ג'יגה, אבל אולי 2. חשוב גם שהמסך לא ישתקף בשמש (יש לי חברים שפשוט אי א…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מה שאני בניתי לבד סל קניות Corsair DDR 4 32 (16Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK32GX4M2A2133C13 - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair DDR 4 32 (16Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK32GX4M2A2133C13 - בקניית מחשב חדש בלבד C32G2133C13K2V-NP ₪ 1,135 ₪ 1,135 Noctua NH-U12S CPU Cooler - בקניית מחשב חדש בלבד Noctua NH-U12S CPU Cooler - בקניית מחשב חדש בלבד NH-U12S-NP ₪ 230 ₪ 230 Samsung SSD 250G 850 EVO 2.5" SATA III Samsung SSD 250G 850 EVO 2.5" SATA III MZ-75E250B ₪ 448 ₪ 448 Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורכי עבודה (תוכנות סטטיסטיות על מסדי נתונים) . אורך חיי סוללה לא מעניין אותי והמחשב יעבוד כ-10 שעות ביום . שאלתי היא מה עדיף מבחינת מהירות ואיכות העבודה: דיסק 16GB hybrid SSD + 5400RPM או דיסק 7200RPM
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתכוון לקנות מחשב נייד בשבועיים הקרובים. השימוש עיצוב פנים. תודה מראש לכל העוזרים. יש לציין את התקציב המשוער 3000. אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל ירכב בישראל או בארה"ב * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, ותלת מימד) autocad 2d וגם sketchup * גודל המסך? 13-14 * רזולוציית המסך? כמה שיותר כמובן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, אבל ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אבל לא חייב. כמובן יותר גדול יותר טוב. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב * האם נד…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשר לחרוג לכיוון ה4000 מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר 3060 TI ו 750 POWER SUPPLY 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות ל RGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…
-
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-