ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מחשב msi wind ברשת אייבורי. שילמתי בנפרד עבור המחשב ובנפרד עבור הרחבת זיכרון ל2048... כשהגעתי הביתה חבר שלי עדכן אותי שבאתר מופיעה אופציה לקניית אותו דגם עם זיכרון מורחב במחיר זול יותר (הפרש של 40 ¤) !! משום מה המוכר בזמן הקנייה לא ידע אותי ?! כשהתקשרתי לחנות ,המוכר טוען שמדובר בדגם שמגיע עם זיכרון2048 built in מחו"ל . והוא יגיע מספר ימים מאוחר יותר מהדגם שלי (בניגוד לדבריו באתר מצויין עד 7 ימים הספקה) ניסיתי לברר לגבי סוג הזיכרון שהם מתקינים כאן בארץ וראיתי שמופיע בהזמנה : 1 DDR2 667MHZ CEON לא ברור לי עדיין מה ההבדל והאם כדי לחכות לדגם שמגיע ישירות עם הזיכרון המורחב מחול (וגם להזדכות על 40 ¤) או שהדגם עם הזיכרון שאייבורי מתקינים בארץ עדיף -שגם אותו אקבל רק עוד מס…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת צריך מחשב לצורכי לימודים התקציב הוא עד 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 22" ורמקולים, אין עדיפות לדגמים או חברות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/view/91/ שאלתי בכמה מקומות ואמרו לי שהמפרט מאוד מומלץ, אני מחליף את ה-80GB בדיסק הקשיח ל-160GB של-Western Digital. אני צריך דעות על המפרט, של איזה משווק כדי לקחת את הכרטיס מסך? מה הכי זול ומשתלם? [Powercolor, Gigabite..וכל אלה..] ולאיזה חנות כדי להביא את המפרט? אני גר לא רחוק מחיפה, כך שנוח לי ל-KSP, אבל שמעתי כמה ביקורות רעות עליהם, אני בטוח שתוכלו לעזור לי :] תודה, רועי.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ביקשו ממני המלצה למחשב+מסך מחשב בשביל שימוש בC++ וC SHARP, המחשב צריך להיות כולל מסך. מסך חשבתי על הDELL 2312 אבל בקשר למפרט אין לי מושג ואשמח לקבל אחד כזה. (אם ייצא יותר זול, מה טוב) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית- פוטושופ/לייטרום/אפטר אפקטס, גיימינג קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 אינצ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן,וינדוס 8. האם י…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לגבי כרטיס מסך RTX 2080 Ti ספק של 650W יספיק או שצריך יותר? תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, רגע לפני קנייה. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, מבוסס INTEL עם מע' הפעלה WIN 7 ומסך סביבות ה 22-24 אינץ' שאלות: 1. מה דעתכם על השילוב של ההארדיסקים - ה WD שישמש למערכת הפעלה וה F3 לטובת המשחקים. יש סדרה טובה יותר של WD מאשר ה BLACK? 2. דעתכם על הלוח אם שנבחר? אפשרי לקחת משהו טוב יותר בסביבת המחיר הזו? 3. דעתכם על המעבד? עדיף I5 750 על פניו? - לא כ"כ מפריע לי ה 400 שח הבדל ביניהם. מעדיף לשלם קצת יותר לטובת ביצועים.. 4. איזה זכרונות כדאי לקחת? האם השילוב שנבחר הוא טוב? (סה"כ 8 ג'יגה זכרון).. השאלה אם Gskill שנבחר יתן יציבות ומהירות... 5. איפה לדעתכם הצוואר בקבוק במערכת? מסך: [..] LG LCD 21.5" W2261VP 2ms DVI HDMI FULL HD WIDE ₪1079 מעבד: [..] …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=235824 הקרדיט ל- tamir245 שראיתי אותו מזכיר את הלינק הזה באיזשהו ת'רד... לא ראיתי אף אחד אחר שפתח על זה דיון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבועיים נהרס לי המחשב, פשוט הלך יום אחד הפסיק לעבוד כי התחשק לו.. אחרי ששלחנו אותו למעבדה וגילינו שלא שווה להשקיע עליו תיקיון (לוח אם חדש ולקנות זיכרונות DDR3 שזה 550 שקל בערך) הגענו למסקנה שכדאי לשדרג את המחשב ופשוט (בערך) לקנות מחשב חדש.. אז מה אני צריך? נכתוב פשוט מה אני לא צריך.. יש לי ספר כוח HEC WIN+ 600W ככה שספק לא צריך.. יש לי כונן אופטי של LG ככה שגם כונן לא צריך.. מעבד? צריך. לוח אם? צריך. זיכרונות? צריך (מינימום 4, העדפה ל8). הארדיסק? יש אבל אני מעוניין בנוסף, העדפה לכונן של סמסונג 1 טרה שכולם ממליצים עליו. מארז? כן, לא משהו יקר.. גג 350 שקל, חשבתי משהו בכיוון של ANTEC 300 ועוד מודינג שאני אעשה לו לבד. קירור למעבד? צריך, רצוי ! נמאס לי מהרעש של הק…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למטרות אינטרנט ועבודה משרדית בעיקר. Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 320GB 7200RPM, 16MB, Sata II DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Compucase 6C28 Midi Tower (No PSU) TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) 2053BW 20'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen או זיכרון : ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤ 277 מסך : SAMSUNG LCD 19" T190 2ms DVI WIDE ¤ 840 דיסק קשיח : SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤ 244 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK ¤ 111 מעבד : AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9550 (2.2GHz) : HD9550WCGHBOX - BOX ¤ 643 לוח אם : GIGABYTE GA-MA78GM-S2H - R…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אחים שלי עבדתי כל החופש על מנת לממן מחשב טוב בעיקר למשחקים כבדים (דום 3, האף לייף 2 וכו) וסרטים. אני ישמח אם תתנו דעה על המפרט ותגידו מה אפשר לשפר . - 313$ כרטיס מסך : SAPPHIRE 100115 Radeon X800XL 256MB 256-bit GDDR3 VIVO AGP 4X/8X Video Card http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102520 - 73$ לוח אם : SOLTEK SL-K8TPro-939 Socket 939 VIA K8T800 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813180064R - 811$ מעבד : AMD Athlon 64 FX55 ClawHammer Integrated into Chip FSB 1MB L2 Cache Socket 939 Processor http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103496 - 135$ זכרון : Patriot 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב שישמש אותי כסטודנט, חשוב לי שיהיה קל לנשיאה ושגודל המסך יהיה 14 אינץ'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אמור לשמש אותי כסטודנט, לשימוש משרדי (אופיס, מיילים, גלישה באינטרנט וכו') וצפייה בסרטים וסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז הלכתי ל tms היום, קניתי את ה NZXT Apollo אז אני לא צריך מארז, ציוד הקיפי יש לי כבר. בtms כבר על הדרך ביקשתי מפרט וקיבלתי הצעה לא רעה בכלל. מעבד: Intel Core2Duo E6600 לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 ספק כח: Enermax Liberty 400W זכרונות: Digma 2GB Dual Channel הארד דיסק: WD 250GB 16MB Buffer כ. מסך: Sparkle 8800GTS 640MB Retail מארז: NZXT Apollo מחיר: 5250¤. מצטער שרשמתי את זה ככה מאולתר פשוט זה רשום לי על דף. איך הכרטיס מסך? החברה אני מתכוון, לא יהיה איתו בעיות? המחשב בעיקרון למשחקים, מקווה להחזיק כמה שנים טובות עם המחשב. הצעות, הערות, הארות יתקבלו בברכה יום טוב.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סאפ? אוקיי - החלטתי לקנות מחשב חדש למשחקים אחרי 3 שנים עם עגלת סופרמרקט נטו. יש לי תקציב של 8500 ש"ח עם הרכבה במעבדה. בלי מסך בלי מקלדת עכבר וכל אלה. חשבתי על: AMD Dual Core 3800+ (רציתי אופטרון 165 אבל אין ליבואן - אני מדבר על זיגזג2000) ABIT AN8 -SLI 1GB (2X512) Twinmose CL2.5.. Leadtek 7800GTX AMG 1000 No PSU WD 160GB SATA2 HEC 480W איך? תבנו לי בבקשה מפרט למשחקים ב8500 ש"ח כולל הרכבה במעבדה - לא חייב אני יודע להרכיב.. לא משנה מאיזה חנות. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15323 האם תהיה בעיה עם סרטי HD?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר קצת, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) המחשב ישמש בעיקר לגלישה, סרטים ן-OFFICE וקצת משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים על הגדרות בינוניות או נמוכות גם בסדר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 רזולוציה 1280/1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני נמוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי ספק כו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע האם אפשר לקנות את הנטבוק הזה בארץ? האם צפוי להגיע בקרוב? Toshiba Mini NB305-N410 http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2358392,00.asp תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?2800 לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא ידוע מסך 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיות…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מחפש שני מחשבים ניידים לבנות שלי, בגיל תיכון. המחשבים ישמשו ללימודים, גלישה ומשחקים. לא משחקים כבדים. רוב הזמן המחשבים יהיו בבית ומדי פעם ישתמשו בחוץ. מסך 14-15" . קל משקל - חשוב סוללה בינונית 256 SSD מחשב מחברה אמינה (שלא אצטרך לטפל בבעיות כל הזמן...) מחשב שישמש אותן כמה שנים. עמידות - עדיף מחשב שלא יתרסק ממכה קטנה. הטלפונים הניידים שלהן כוללים מסך סדוק... תקציב - 2.5K לכל מחשב תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=77536 ויש לי עוד שאלה לגבי אמינות האתר מכיוון שחבר שלי הזמין מהם מחשב חדש לפני 3 חודשים והגיע אליו כרטיס מסך שלא עבד לאחר תקופה של שבוע ( התקלקל ).. עכשיו הוא סיפר לי שהוא התווכח איתם במשך זמן ולבסוף הם תיקנו לו בחינם. אני מפחד שזה יקרה לי, ובמידה אם יש מישהו שקנה משם שיכול לתת חוות דעת אני אשמח. תודה וערב טוב !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך להתחיל ללמוד בקרוב מדעי המחשב ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד לטובת הלימודים. בתחום המחשבים הניידים אני הדיוט גמור ולכן אני צריך עזרה בנושא זה. דרישות *תקציב - עד 4000 ש"ח. ניתן לחרוג במעט אם יש לכך הצדקה לדעתכם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית ופנאי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטי HD) + עבודה ייעודית לסטודנט מדעי המחשב (תכנות, אני מניח שאצטרך מחשב יחסית חזק לכל החישובים והאלגוריתמים), בספק אם יהיה לי זמן בכלל לשחק במחשב ככה שתחום הגיימינג לא ממש רלוונטי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - בין 13 ל-15 אינץ'. אני מניח שיש עדיפות למאט בגלל שאהיה בסביבה מוארת באוניברסיטה, עם זאת שמעתי שיש ציפויים של Anti-Glare למסכים המבריקים ככה שאני ממש לא יודע.. *…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך וזה אכן שווה את החריגה אזי ניתן לחרוג עד 5.5K בלבד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה - תכנות, הרבה מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לVMware, eclipse, כל מיני תוכנות לreverse engineering ועוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג סטנדרטי(COD וכו'), אין לי זמן לצערי להשקיע את זמני במשחקים כמו בעבר, אך אשמח אם המשחקים החדשים ירוצו ללא קרטועים. אני מעריך שכרטיס MID או MID-HI…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע זה המפרט שסגרתי עם אייבורי, עדיין אני יכול לשנות (שילמתי מקדמה) יום שיש זה כבר מגיעה אז מחר אני צריך להחזיר תשובה אם ארצה לשנות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793 + שדרוג לדיסק Western Digital 500GB SATA2 16MB Buffer -ו20 ש"ח שמתי לב לכרטיס מסך שהוא חלש, בהוספה של עד 100 שקל יש כרטיס יותר טוב של זה של 1024? יש לי מהמחשב הישן את הכרטיס קול הזה http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=502 האם שווה להרכיב אותו? מ ה3 מה יותר טוב? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog...&db46632=46974 המחשב דיי זמני, וקונים ממני אותו במחיר ששילמתי, לכן אני לא משקיעה הרבה בו, אבל מן הסתם מחפש להוציא את הטוב ביותר במחיר הזה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותר…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ביקשו ממני להביא מפרט שיתאים לגיימינג + עריכת תמונות, הכל מוסבר בשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? בעקרון אמרו לי "אין תקציב, גם אם יעלה 10K" אבל נראהלי שמספיק בסביבות 6-8K, או שאני טועה? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שרשום ב1 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה שרשום ב1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + תוכנות של Adobe כמו Photoshop בעיקר (ואולי גם קצת premier לעריכת סרטים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך מפרט למחשב כולל מסך התקציב שלי הוא בין 6-6.5K. אני רוצה במחשב: 2GB זיכרון. דיסק קשיח אני חושב ש160GB יספיקו. מעבד אני מעדיף של אינטל. מסך 17 או 19 אינץ דק. עדיף שיהיה מארז יפה ושלא מרעיש. צורך DVD. המחשב ישמש אותי בעיקר בתכנות, גלישה באינטרנט וגרפיקה דו (Photoshop) ותלת מימדית (3D Max). אשמח אם תספקו לי את המפרט הכי טוב שאני יכול לקחת בתקציב הזה, תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-