עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, עברתי כאן על כל מיני מפרטים שראיתי ויש לי כמה שאלות (אני לא כ"כ בקיא בחומר). לפני כן אני רק אספר בקצרה על המחשב שאני צריך: מחשב למשחקים (בultra) ופיתוח: תקציב עד 8000 ש"ח אם אפשר לחסוך אז רצוי אבל ניתן גם לחרוג טיפה אם יהיה באמת שווה. תוכנות ספציפיות visual studio 2012, eclipse, ואולי עוד (CS5). זה לא לפרנסה הראשית אבל לא יכול לסבול מצב שזה לא יסחב את אלו. מעוניין במערכת שתוכל גם להריץ אימולטורים שונים. אם אפשר דרך VM אז אין בעיה. אין לי פשוט ניסיון עם VM אבל תמיד אפשר ללמוד. יש לי כבר מסך 16:10 22" (+\- לא זוכר) ללא יציאת HDMI. כאשר המסך במחשב האחר ימות (ימיו ספורים) אני אעביר את המסך הקיים למחשב השני ואקנה מסך חדש. לא יודע אם זה שיקול למפרט. בכל מקרה המסך ה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Or_s2006,

1. מה התקציב המקסימאלי?6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושי המחשב עם גיימינג עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4,GTA V,watch dogs,Far Cry 4,ומשחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן לכם אוקיי אז אני מעוניין במחשב חדש עם מפרט שלל מחשב חזק וטוב לעבודה עם משחקים חדשים שיצאו המחיר שאני יכול להרשות לעצמי זה בין 3000-4000 מזומן אני לא צריך ציוד היקפי יש לי מסך 19 אינץ' יש לי עכבר ויש לי מקלת ורמקולים אז אנחנו מדברים פה רק על מחשב נטו המחשב צריך להריץ משחקים חזקים כמו קריסיס על איכות מקסימלית או שקרובה למקסימלית ובמהירות... אני לא רוצה שתיהיה איכות טובה אבל תכלס המשחק לא יזוז אני רוצה את שניהם. לא דרוש מערכת הפעלה. אבל אני רוצה שזה יהיה כולל הרכבה לסיכום אני רוצה להנות מהמקסימום שאני יכול לקבל מכל הבחינות. אם שכחתי משהו או לא אמרתי משהו אשמח להשלים תודה אור

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ראדון,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 23' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא בטוח ואם אני יעשה כבר זה יהיה לכרטיס מסך אבל קודם כל צריך הצעות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shelomo-levi,

שהמחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים חזקים. מסך אני רוצה או T220 או T220P! דיסק קשיח 320 ג'יגה יספיקו לי... מקלדת ועכבר באיזה 200-300 שקל.. צורב כונן רמקולים אני לא צריך יש לי כבר... מארז אני מתלבט בין ה-CM 690 לTEMPESET מה שנראה לכם יותר טוב תשימו... וזהו.. תודה מראש..

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, רגע לפני קנייה. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, מבוסס INTEL עם מע' הפעלה WIN 7 ומסך סביבות ה 22-24 אינץ' שאלות: 1. מה דעתכם על השילוב של ההארדיסקים - ה WD שישמש למערכת הפעלה וה F3 לטובת המשחקים. יש סדרה טובה יותר של WD מאשר ה BLACK? 2. דעתכם על הלוח אם שנבחר? אפשרי לקחת משהו טוב יותר בסביבת המחיר הזו? 3. דעתכם על המעבד? עדיף I5 750 על פניו? - לא כ"כ מפריע לי ה 400 שח הבדל ביניהם. מעדיף לשלם קצת יותר לטובת ביצועים.. 4. איזה זכרונות כדאי לקחת? האם השילוב שנבחר הוא טוב? (סה"כ 8 ג'יגה זכרון).. השאלה אם Gskill שנבחר יתן יציבות ומהירות... 5. איפה לדעתכם הצוואר בקבוק במערכת? מסך: [..] LG LCD 21.5" W2261VP 2ms DVI HDMI FULL HD WIDE ₪1079 מעבד: [..] …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by kebibas,

החלטתי להתחדש במחשב חדש ליום הולדת שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD Ghosts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב חדש לעריכת תמונות בקפצ'ר 1 בווידאו בפריימייר. רוצה מחשב חזק לפחות ל 5 שנים בלי כאבי ראש. כרגע אין צורך במסך, תקציב בין 4-5K, דיסק CCD לפחות 512, זיכרון מינימום 16גב. אשמך להגדרת המערכת והמלצה היכן לרכוש. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by most,

שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 תמיד עדיף מט * רזולוציית המסך? פחות קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא ממש * משקל רצוי? יהיה על תקן נייח אז לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה מספיק * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אשמח להצעה עם וללא מ"ה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה שתתן אחריות מלאה ורחבה (רצוי 3 שנים) * כל דרישה מי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by riko!,

K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) + RADEON X800XT VIVO,DVI 256MB או K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) + RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E איזו קומבינציה עדיפה? מעבד- amd 64 3000+

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Snufkin,

יש את כל הציוד ההיקפי (מקלדת, רמקולים מסך צורבים וכד'). צריך - מעבד, לוח-אם, זכרונות, ספק כח חדש?, כונן קשיח ומארז עם יציאות USB מקדימה. המחשב לא נועד להיות מחשב משחקים אבל אם יהיה ניתן לכלול בתקציב, כרטיס מסך פשוט אז בכיף. הצעות?....

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ruety,

שלום, אני זקוקה דחוף לעזרתכם... אז ככה..המחשב הנייד הזקן והטוב שלי הלך לעולמו, ואני נואשת למחשב חדש. אני צריכה מחשב שיכול לעמוד בעומס של סביבת עבודה כמו ECLIPSE לדוגמה,בתוכנות כמו MATLAB וכמובן לצרכים טריויאלים כמו גלישה וכתיבת מסמכים. כמו כן אני מסתובבת איתו הרבה לכן חשוב שהוא יהיה קל יחסית(מתחת ל-2 קילו) וכן רצוי שהסוללה תהיה חזקה(אם כי לא חובה, יש לי היכן להטעין אותו.). סדר העדיפויות שלי הוא כזה: 1.מעבד חזק ומהיר 2. משקל קל שאפשר לשאת 3.מחיר 4. זמן סוללה. כל שאר הנתונים ממש לא חשובים לי. * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שהיא תחזיק 5-6 שעות, אבל זה לא עקרוני(לא על זה יפול ויקום דבר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dafa,

לפני כ-4 שנים קניתי מחשב חדש בעזרת הפורום המעולה הזה, והגיע הזמן לשדרג. הבעיה העיקרית שלי היא כרטיס המסך, שעשה בעיות די מההתחלה ועכשיו פשוט מת. בגדול התכנון שלי הוא להחליף כרטיס מסך, לשדרג את הזיכרון, ואם יש רעיון נוסף לשדרוג אני פתוחה להצעות. ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב 300-800 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר עבודה משרדית + צפייה בסטרימינג. תכנות קל וגיימינג קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA vice city, WoW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש מסך mag ai937adjw, כנראה רזולוציה טבעית…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by דנוצה,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט. יש לי כרגע שלושה כרטיסי מסך Sapphire R9 280x toxic וספק כוח של 750W. אני מעוניין לבנות מערכת בעיקר בשביל משחקים והייתי מעוניין לדעת האם כדאי להשתמש באחד, שניים או שלושה מהכרטיסים שיש לי (באופן אישי התכוונתי לשים שני כרטיסים במחשב). את שאר החלקים עליי לקנות וזה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: חודש הבא יוצא לשוק Core i7 5930K. האם שווה לחכות (או בכלל יש טעם לקנות) לו? אופציה אחרת היא ללכת על Core i5 4790K שזמין כרגע. לוח אם: Asus Z97-A LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרון: G.Skill RipJaws-X 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1600Mhz CL10 F3-12800CL10D-16GBXL זיכרון קשיח: כונן קשיח Sandisk SSD Extreme II …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by boy toy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המפרט חייב להיות מנעה מחשבים כי שם אני קונה. ללא מסך, מקלדת, עכבר רמקולים ושאר יקרות. מה אתם הייתם משנים? Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤840 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2274 GIGABYTE EP45-DS3 Intel P45, יחידות 1 ¤655 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3364 OCZ DDR2 PLATINUM 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5, יחידות 1 ¤575 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3164 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2, יחידות 1 ¤300 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=123 ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ¤155 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=795 SAPPHIRE RADEON HD4850 …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? CAD - SOLID EDGE בעיקר, קצת מולטימדיה וכולי (סרטים הורדות וכאלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, יתכן פרנסה בעתיד, SOLID EDGE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD , כרגע מסך יחיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם…

18. שלום לכולם! אני מעוניין להרכיב קופסא בלבד ללא ציוד היקפי. יש לי מסך 19" של BENQ. זה המפרט שאני מתכוון לקנות מה דעתכם? מעבד: Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 לוח אם: GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרון: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסק קשיח: Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיס מסך: Zotac 8400GS Gen2 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E כרטיס קול: On Board 5.1 Channel Audio צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשת: Wired Products On Board 10/100/1000 מארז: HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) ספק כוח: Golden Tiger 550W Real, 12c…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by AngryBirds,

אח שלי שגר בארצות הברית זכה בתחרות במחשב ALIENWARE M11X. הוא אמר לי שהוא לא צריך אותו, ושלח לי אותו בלי הקופסה, רק הדיסקים, חוברות והמחשב עצמו. הנה המפרט של המחשב Overclockable Intel® Core™2 Duo SU7300 1.3GHz (3MB Cache) 1GB NVIDIA® GeForce® GT 335M 11.6-inch WideHD 1366x768 (720p) WLED 1.3MP Web Cam Alienware M11x a/b/g/n 2x2 MIMO Wireless Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English 4GB Dual Channel DDR3 at 800MHz 320GB SATAII 7,200RPM 1 Year Basic Service Plan בכמה אני יכול למכור??

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם אני צריך המלצה למחשב נייד לסרטים מוזיקה עבודות בוורד ותיכנות בעיקר ב visual c++ חשבתי על הmacbook הזה http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=59&products_id=766 נראה מחשב מעולה זוכה לשבחים כל הזמן אבל משום מה יש כאלו שאומרים שלסטודנטים יש איתו בעיות. אשמח אם תביעו את חוות דעתם על המחשב הזה או שתמליצו על ניידים אחרים בערך באותו תקציב אם המחשב הזה לא נראה לכם. חשוב שיהיה במחשב: מסך רחב יציאת טלויזיה-חובה דיסק קשיח 80 ומעלה(עדיף יותר מ 80 אם אפשר) רמקולים טובים שיריץ ויסטה בלי בעיות שהבטרייה תספיק לזמן סביר (אני מעריך 3 וחצי 4 שעות)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yigal83,

בניתי מפרט מחשב הבא: מעבד AMD athlon 62 X2 Dual Core 3800 לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרון PQI 400MHz PC3200 dual channel 1024MB Mirrored Black copper 2.5-3-3-7 כונן קשיח WD 250GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך BFG GeForce 7600GT OC 256MB PCI-E צורב DVD מסוג LG GSA-4167B מארז עם ספק ANTEC SONATA II + 450W מקלדת של logitec media keyboard elite עכבר RAZER cooperhead גופי קירור: למעבד ARTIC COOLING Freezer 64 Pro ונוסף למארז ול HD של אותה חברה מסוג AF12025 המחשב ישמש לאינטרנט, office, מולטימדיה (הקרנות סרטים ומוזיקה), המרות שונות של וידאו (העברת הקלטות ממצלמת וידאו וכן עיבודים לתמונות דיגיטליות ממצלמה), משחקים עתירי גרפיקה וקול (מהמשחקים המתקדמים שיש היום בשוק). אני …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, קרוב משפחה שלי מעוניין לקנות mini PC אשר מטעמי מקום ישמש כמחשב שולחני עבור גלישה באינטרנט, עבודה עם מסמכים, האזנה למוזיקה וצפיה בסרטים של 1080P. התקציב למחשב הינו כ- 1000 ש"ח עבור barebone, אני כבר אדאג לו ל ssd ו ram. מאוד חשוב wifi חזק ואפילו עדיף עם אנטנה חיצונית. לא חובה אבל נחמד אם יהיה vesa mount. אם יש המלצות לרכישה מאמאזון זה גם טוב. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by iveco,

המעבד הזה כאילו לא קיים לא מדברים עליו לא ביוטיוב לא בגוגל כאילו נעלם ויש לו ליבה חזקה יחסית PASSMARK ליבה טובה על הנייר הוא טוב יש לו L2 קש גבוה מאוד ביחס ל AMD ה L3 סביר 20 מגה אבל בגדול הליבה חזקה , המחיר שלו ירד ל 710 שקל הבנתי שבמשחקים הוא לא טוב ואני לא מבין למה כי משחקים אוהבים ליבות חזקות ויש לו ליבה חזקה חוץ מה L3 שהיא סטנדרטית רגילה , מישהו מכיר את המעבד לא שווה 710 שקל ? זה כמובן ללא גוף קירור

24. רציתי לדעת אם זה אפשרי - האם אפשר להרכיב מפרט ב6000 שקל , ללא סי די רום , ללא מסך וללא מקלדת ועכבר , שיריץ את פאר קריי חלק לגמריי בלי תקיעות בכלל! (אפילו במקומות עמוסים) ושהמפרט יכלול בתוכו כרטיס מסך 9800 פרו! המפרט הוא בשבילי... אם אי אפשר לעשות דבר כזה אז אני ייקח 2600 מובייל עם אובר קלוק קטן וX800 PRO... אבל תנסו את הבקשה הראשונה בלי האובר קלוק.. זה דיי אתגר... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by noambar,

יש לי 750 ש"ח ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי. חשבתי או לקנות כרטיס קול טוב כי יש לי אחד מובנה בלוח אם או ליקנות גופי קירור לכרטיס מסך ולמעבד בקצת פחות. למישהוא יש הצעות? המפרט: gigabyte geforce 7800gtx ga-k8nn pro-sli amd 4000+ Logitech Z-5300 5.1 Multimedia Speaker 1 giga ram

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.