עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by satlan1,

היי, יש לי DELL VOSTRO 3550 , קניתי לפני שנה וחצי בארה"ב. לא זכור לי שקיבל מכה בזמן האחרון..בכל מקרה פתאום בבוקר הזזתי ממש טיפה את המסך, וכל המסך התחיל לרצד..וגם אחרי כמה שניות שהריצוד נפסק, המחשב קפא , וחזר לעבוד רק אחרי ריסט. זה כבר לי כבר 3 פעמים מאז.. כל תזוזה קטנה של המסך הוא קופא ומרצד. למישהו יש השערה אם זה רק מגעים? וכמה פחות או יותר אמור לעלות תיקון של זה? הייתה לי אחריות שנה בינלאומית של DELL..אולי אני אוכל להאריך אותה או משהו..אני אבדוק איתם תודה!!

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by free_me_0,

הגיע הזמן להחליף את הנייד שלי. ומצאתי נייד שניקנה לפני חודש .אפילו את הניילונים הבחור לא הוריד ככה עבד איתו. לבחור אין מושג כמה לתמחר אותו.ואני רוצה להיות הוגן. לא מצליח למצוא את הדגם הספציפי הזה באתר היצרן רק דומים. דגם-MSI GE620DX את הדגם מצאתי אבל מפרט שונה מפרט I7-2670QM NVIDIA GT 555M/2GB DDR3 15.6 HD 1366X768 DDR3 4G HDD 640G MINDOWS 7 HOME PRAM OA 64 Bit לאיזה ביצועים לצפות מהכרטיס מסך ? כמה חזק המעבד ? בהשוואה למחשב נייח ? העם יש בעיות לדגם הזה שאני צריך לדעת ?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  3. לחברי הפורום שלום רב! אני מבקש עזרה במציאת מחשב נייד עבור אחותי לצורכי עבודה בעיקר, ומולטימדיה מעט. התקציב הוא אמנם 4000 ש"ח, אך כל חיסכון מחושב יתקבל בברכה. הקנייה תהיה מאחד מסניפי KSP אילת. רמת השימוש שלה במחשב תהיה די בסיסית... השתדלתי לפרט מטה כמה שיותר, ואודה לכם מאד על כל ייעוץ בנושא. * מטרות המחשב? עבודה בשירות לקוחות ותמיכה של אתר אינטרנט, הכולל מעבר בין הבית למשרד. בנוסף ייתכנו שימושים כלליים נוספים- עריכת וידאו, צפייה בסרטים אך אלו בחשיבות פחותה מהעבודה. בהעדר מחשב נייח, ניתן לאמר שהמחשב יהיה תחנת עבודה ניידת. * גודל המסך? 15" ומעלה נראה לי הכי מתאים למטרות הללו. זאת משום שכבר קיים נייד 11" ישן מאד שיכול לשמש במקרים של צורך חזק בניידות. הלפטופ ייסחב ברוב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני קורא ותיק אך עד כה לא יצא לי להעזר בשירות חברי הפורום המנוסים ממני בתחום... בעבר הייתי יותר מעודכן בתחום המפרטים. אני מתחיל בקרוב דוקטורט במעבדה חדשה לחלוטין, העוסקת בתחום הנדסי, וכחלק מהתפקיד אני עוזר למנחה בכל ההחלטות לקביעת הרכב ציוד המחשוב במעבדה... בשלב הראשן מדובר בעמדות עבודה למספר לא מוגדר עדיין של סטודנטים, מסכים, ציוד הקפי (כולל מדפסות) ובהמשך הקרוב גם שרת (אבל השרת יחכה להודעה אחרת, וכנראה גם בפורום IT)... המנחה שלי הגדיר, ואני מצטט :"תתכנן את העמדות הכי חזקות שאתם צריכים, תביא לי מפרט ואני אדאג לשאר" המעבדה מתמקדת בעבודה עם big data, הרבה אופטימיזציות, מודלים מורכבים, GIS, matlab וכו'. כנראה לא יידרש עיבוד גרפי מורכב, אבל כן צרכים חישו…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. המפרט הקיים הוא : 2.3ghz intel core2 duo e6550 gigabyte p35-ds3l 2GB RAM DDR2 400MHZ NVIDIA GEFORCE 8600GT ברצוני לשדרג את המחשב הקיים\ או לקנות חדש.. אין חשיבות להוצאה הכספית. המפרט שרציתי לקנות הוא: מעבדIntel i5-3470- Tray לוח-אםGigabyte GA-H77-D3H זכרונותCrucial2*4GB 1600Mhz DDR30 כונן קשיח SSD Crucial M4 128GB SATA3 מארז:HTPC Antec Fusion + ספק כוח הצרכים שלי הם מוטליטאסקינג הרבה , סרטי hd באיכות גבוהה , הרבה דפדפן , ווירטואליזציה , בעיקר. אולי בהמשך אחליט לקנות כרטיס מסך טוב ,ולשחק משחקים. מה הם ההמלצות שלכם על המפרט הנוכחי ועל המפרט השני.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by MoRtZkInG,

היי, אני כבר כמה חודשים מתלבט לגבי האולטרבוק האידיאלי בשבילי. מה חשוב לי: שיהיה יפה שיהיה קל ודק שיהיה מהיר (SSD, זיכרון) וחזק שלא יהיה מקבוק אייר (רתיעה שלי מאפל). היה נדמה לי שצימצמתי את זה ל-Samsung Series 9 ול-Asus Zenbook מרוויז'ן שאחרי התיקונים כמובן (אבל אני לא נעול - אם יש לכם המלצות נוספות - אני אשמח לבדוק ולקרוא), אבל אני לא מצליח להחליט. יותר מזה - שני חברים שלי קנו עכשיו מחשבים, אחד את האסוס ואחד את הסמסונג - ויצא לי לשחק איתם ולראות אותם יום יום... ועדיין אני לא מצליח להחליט. מצד אחד האסוס זול יותר משמעותית (והוא מגיע עם קייס מגניב! ) מצד שני הסמסונג יפה יותר. למעשה הדבר היחידי שמפריע לי בסמסונג זה הרזולוציה שלו שהיא לא FHD משום מה.... השאלה האחרו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך (אבל לא יותר מדי) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי: עבודה משרדית - תכנות , תכני HD. שימוש משני: עריכה גרפית, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse - תדירות גבוהה, Photoshop, After Effects, Unity - תדירות בינונית-נמוכה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assasins Creed, C&C General -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by gingi007,

שלום לכולם, לאחרונה אני ממש מתלבט בין אולטרבוקים שונים, וכבר החלטתי על הדגם שאני רוצה לקנות http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17158 zenbook prime ux31a i7 ivy, 256ssd, FHD IPS הבעיה היא שקראתי לאחרונה הרבה תגובות בעיקר של לקוחות שקנו את המחשב באמזון, ובמקומות אחרים שלמחשב יש המון המון בעיות לפעמים אפילו כבר כשפותחים את המחשב: לפעמים מקשים מפסיקים לעבוד ושולחים את המחשב לתיקון, בד"כ יש לכל מחשב(מהסוג הזה) כאשר המסך שחור לחלוטין(כשרואים סרט לדוגמא) יש סוג של אור אדום מהדפנות של המסך. רציתי לדעת אם מישהו שמע על זה ומה קורה אם באמת אני קונה את המחשב ורואה את הדברים האלה - האם זה שכיח? בגדול אני מחפש מחשב עם נתונים דומים, אני מתעקש על SSD מלא כי הגיע הזמן להתקדם,…

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by bitcoin,

שלום אני מעוניין במחשב המסוגל לבצע mining עם GPU ברמה גבוהה של כ 30000 KH/s יש דברים כאלה? ואם כן איזה חלקים אני צריך לגבי מעבד אפשר להתפשר כי החישובים התבצעו על ה GPU ובכמה אפשר להעריך מחיר של מחשב כזה ? כמה יעלה לי המפרט שלו בארץ\חו"ל (הזול שביניהם)

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by spider272,

. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג חזק.HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis3/gta/farcry -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440x900 19inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by dor1995,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר קרוב לאלף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, לאנשים מבוגרים. קריאת מיילים ויוטיוב פעם ב.. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ראשון לציון, כל חנות. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESA…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dror_gh,

שלום רב. חבר שלי רוצה לבנות מחשב למשחקים כבדים. התקציב שלו הוא 4000 ש"ח יש העדפה ברורה למעבד של אינטל. וכל התשובות לשאלות מדיון החוקים מופיעות באדום 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל רק אם יש אפשרות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ב500 ש"ח במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  13. Started by msacco,

מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2600 גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, טיפה עריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS Global Offensive, BF3, Far Cry. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440x990 topfield TLD1900D. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לעכשיו, בינוניות עד נ…

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by sha1823,

לשימוש :סטודנט בעיקר (הרצה של משחקים סבבה כמו pes ) בחרתי בדגם הזה מכיוון שאני מחפש מסך מגע עם מחשב שהוא דיי חזק שיכול להחזיק לי לאורך זמן דעתכם בנושא התקציב הוא עד 4600 +- אשמח גם לעוד הצעות . Asus VivoBook S550CM-CJ072H [table][tr][td]מחשב ניידAsus[/td][/tr][/table][table][tr][td]דגםS550CM-CJ072H[/td][/tr][tr][td]מעבדIntel® Core™ i7-3517U Processor 1.9GHz[/td][/tr][tr][td]מסך"15.6 LED 1366x768 Touch Screen[/td][/tr][tr][td]מצלמהיש[/td][/tr][tr][td]מאיץ גרפי - VideoNVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB[/td][/tr][tr][td]זכרון4GB DDR3[/td][/tr][tr][td]דיסק קשיח500GB 5400RM + 24GB SSD[/td][/tr][tr][td]מערכת הפעלהWindows 8[/td][/tr][tr][td]שפת ממשקעברית או אנגלית[/td][/tr][tr][td]חי…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אבל לא להתפשר על הדרישות או האיכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעבר ל1800-1900. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי, גלישה באינטרנט, יוטיוב ומוזיקה, אופיס, ללא משחקים או תוכנות כבדות- אבל שיעבוד חלק בממשק הגרפי של וינדוס 7. מה שכן, צריך להריץ תכני hd בצורה חלקה, ושתהיה אופציה לחבר לטלויזיה בhdmi. מאוד חשוב שהמחשב יהיה מספיק מהיר ואמין, שלא יגיע למצב של תקיעות וקרטועים במצבים של משימות פשוטות או ריבוי משימות- כמובן לא ריבוי מטורף, אבל שלא תהיה בעיה לשמוע מוזיקה ותוך כדי לגלוש בכמה לשו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Hods92,

היי, היי, אני מחפשת מחשב נייד ללימודים (מדעי המחשב) ואני צריכה מחשב חזק. יש לי את שני הניידים הבאים, מה דעתכם על כל אחד מהם? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=823087 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=834744 מה ייתן לי מחשב עם רזולוציה יותר גבוהה או סוג מסך יותר טוב? האם אתם ממליצים לי על מחשבים ניידים אחרים? תודה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. Started by free_me_0,

הגיע הזמן להחליף את הנייד שלי. ומצאתי נייד שניקנה לפני חודש .אפילו את הניילונים הבחור לא הוריד ככה עבד איתו. לבחור אין מושג כמה לתמחר אותו.ואני רוצה להיות הוגן. לא מצליח למצוא את הדגם הספציפי הזה באתר היצרן רק דומים. דגם-MSI GE620DX את הדגם מצאתי אבל מפרט שונה מפרט I7-2670QM NVIDIA GT 555M/2GB DDR3 15.6 HD 1366X768 DDR3 4G HDD 640G MINDOWS 7 HOME PRAM OA 64 BIT מה נותנים עליו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by aviad024,

עזרה בבקשה כבר כשבוע יש לי בעיה המחשב נתקע, כלומר המסך נהפך לשחור ואז הוא עושה לי ריסטרטים או שפשוט אני חייב לעשות לו ריסטרט. כשהוא עולה לפעמים יש לי מסך כחול מצרף קישור. ולפעמים ללא המסך. מה לא עשיתי... פרמטתי את המחשב, הורדתי דרייברים לכרטיס מסך. (מחקתי ישנים בעזרת Driver Sweeper ועידכנתי חדשים) אפילו הסרתי את מתאמי התצוגה (כרטיס מסך) ממנהל ההתקנים ולאחר מכן עידכנתי אותם. הורדתי אפילו עידכון לBIOS/// אבל עדיין זה קורה לי .... (((((( דרך אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI MOBILITY READON HD5470 בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,סרטים ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ודפדפן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי. לא 4. האם יש רכ…

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  20. שלום, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הבא (המטרה היא מחשב למשחקים): מעבד אינטל :Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד :Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל :Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות :Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 כרטיסי מסך :Sapphire Radeon HD 7850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסקים קשיחים :Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX כונני SSD :0 צורבי DVD :Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata ספקי כוח :SeaSonic ECO-500 500W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU מארזים :Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No …

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by Shual,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - cs:go left4dead 1/2 bo2 battelfield 3/4 gta iv tf2 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1280X1024 19 בעתיד אני יקנה מסך FHD 22/23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רוצה גבוה, …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מחשב רב-תכליתי לטווח ארוך לתכנות/גרפיקה (פוטושופ/After Effects/3D MAX)/גיימינג. תקציב: עד 10 אלף למרות שעדיף פחות. מבקש דעות/שינויים מומלצים. שמעתי שכדאי להשתמש בקירור נוזלי ומארז אטום (למניעת כניסת אבק) מאשר שימוש במאווררים - כדאי להחליף ? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1674 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪615 מארז: באנדל - Core 3000 USB3 + Seasonic ECO 600W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪700 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪645 קשיח…

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  23. כתבתי חלק אני צריך עזרה אם השאר צריך לוח אם, כרטיס מסך-לגיימינג, זיכרון-8GB 1600Mhz, ב1350 ₪ אפשר לחרוג ב50 ₪ תודה מעבד- Intel Core i5-3470 Ivy Bridge Box- מחיר-889 ₪ קירור למעבד-Intel Original 1155- מחיר-44 ₪ כונן קשיח - Toshiba 500G 3.5" SATA3- מחיר-271 ₪

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  24. שלום לכולם, אני כבר זמן מה חוקר על מחשבים בעיקר דרך האינטרנט בעיקר בעקבות העובדה שאני מתכנן לקנות בקיץ הזה מחשב. לאחר זמן מה הגעתי למפרט יותר יציב אבל עדיין לא סופי, המליצו לי לבוא לכאן להראות ולקבל דעות והמלצות. המפרט שלי הוא: [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1114 [/td] [/tr] [tr] [td] קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪47 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪449 [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] Gigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX 3x 120 MM FAN TOOLESS USB 3.0 כמות: 1 מחיר: ₪243 …

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by yanai9837,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת אם אני קונה במחיר טוב(מפרט חלקי) מארז lppon a8 מחיר-262 מעבד Intel Core i5-3470 Ivy Bridge Box מחיר 889 קירור למעבד intel orginal 1155 מחיר 44 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V מחיר 308 דיסק קשיח Toshiba 500G 3.5" SATA3 מחיר 271 2 זכרונות Hynix Original 4GB DDR3 1600 מחיר 272 תודה

• 1 תגובה
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים