עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אתחלתי אותו באתחול בסיסי בmsconfig כדי לראות אם הבעיה בגלל תוכנות שעולות בסטארטאפ אבל הוא עדיין איטי. המחשב קור 2 דואו 1.66 עם ג'יגה זיכרון ו100 ג'יגה דיסק קשיח ככה שהוא אמור להיות מהיר והוא יותר איטי מהAMD 3000 שיש לי בבית.. עזרה בבקשה!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by hilla,

שלום, אני מחפשת מחשב נייד חזק לצרכי מחקר. אני משתמשת הרבה בMatlab. מחפשת מעבד i5 ומעלה, RAM של 8G, כונן SSD של 128G. יש לי היום מחשב lenovo L420, אבל הוא היה הרבה בתיקון בזמן האחרון (בן 3 וחצי), חשבתי להחליף חברה. מחפשת משהו עמיד שלא סביר שיכנס הרבה לתיקון, ובכל מקרה- יהיה שירות לקוחות מהיר וטוב. עד 3500 ש"ח. תודה! הילה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by VahHa,

המעבדים החדשים של amd יוצאים בקרוב מאוד. הזול מביניהם - 2920x - יעלה 650$ לא כולל מיסים.. זה יוצא בערך כפול מהעלות של ה 2700x. הכסף שייחסך יכול ללכת לציוד היקפי טוב יותר (כרגע יש לי רק לפטופ, אז אני צריך את כל הציוד ההיקפי הנדרש) אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה 2920x. מצד אחד הוא חדש יותר, מהצד השני - האם אני באמת צריך יותר מה 2700x? המחשב שאני רוצה לבנות ישמש לתכנות, משחקים ב 1080p + קצב רענון גבוה ועריכת וידאו ברמה בינונית. אשמח לדעתכם/ן

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אחיין שלי רוצה מחשב חדש, למרות שאני אישית חושב שהוא לא צריך כי מה שיש לו דיי טוב. המטרה היא לקנות חדש לתת לאחותו הקטנה את שלו. כרגע עם פנטיום 5300, 2 גיגה זיכרון, סוחב WIN7 מצויין. המחשב למטרת משחקים+אינטרנט בלבד. האבא קיבל מפרט כזה מחנות: 1. מקלדת +עכבר לוגיטק- 66 שקל. 2. מארז מידי שחור HEC300W- כ240 שקל 3. לוח אם- INTEL PETERCOVE CLAEDDALE - עלות 438 שקל 4. I3-540 עלות 522- 5. WD 1TB GREEN - עלות-378 6. זיכרון קינגסטון 1333 DDR 3 (לא כתוב כמה )- 247 שקל 7. מסך מחשב MAG GML2216 LED - עלות 556 שקל 8. כרטיס מסך RADEON HD5450 1GB -(כתוב גם 512MB אז זה לא מובן כמה בעצם)- 177 שקל 9. צורב ASUS- 1עלות 130 שקל סה"כ- 2757 = 3199 כולל מעמ. לי נשמע מפרט סתמי, לא חושב שירגיש הבדלי ב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מעוניין לקנות מחשב נייד חדש תקציב עד 6000 חשוב שיהיה מחשב אמין וחזק! גודל מסך דרוש 15 דיסק קשיח -רק SSD מינימום 256 מחפש שיהיה כמה שיותר קל ודק בתקציב בלי להתפשר על החומרה! חשבתי על המחשב הזה מה אומרים? לא מצאתי אותו עם מעבד יותר חזק עם סדרת המעבדים החדשה? http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=37351&txt_search=Dell+Inspiron+15+7000&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by vorlon_,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לאחי הקטן בתקציב של 4000 ש"ח ראיתי את המפרטים, אבל חסר שם מסך LCD שזאת אחת מהדרישות. מישהו יכול להמליץ על מפרט בתקציב הזה? תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ainaldinak,

שלום, בניתי את המפרט הבא ב-KSP (בלית ברירה), אני אשמח לשמוע הערות והצעות לשיפור במסגרת התקציב. מבחינת גיימינג, אני רוצה שמשחקים חדשים יעבדו טוב בהגדרות גבוהות, אבל לא חייב הגדרות ultra high... מעבד אינטל: מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 כונני Crucial m4 2.5''…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום חברים, מזמן לא נכנסתי לפורום לצערי. נהייתי קצת חלודה אז אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשקים, תכנות, עבודה בתוכנות CAD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקפי, המחשב יחובר למסך 32 אינ' רזולוציה 2560X1440. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך GTX 1070, ו HDD קיים נוסף. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? הכי חשוב 10. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה ל…

9. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 1280X1080, יקנה מסך גדול יותר בהמשך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים הכי כבדים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הרכבתי מחשב למשחקים, כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים DVD) מה אתם אומרים? מסך- האם כדאי מה שרשמתי או דגם אחר? מקלדת ועכבר - הכי פשוט שיש. (לא אלחוטי) רמקולים - איכות טובה אך לא במחיר גבוהה מדי (עד200) מתלבט בין מעבד אינטל ל AMD? (אני מעוניין ב אינטל אבל האם זה שווה לי מבחינת כבך מול תמורה). קונה ב IQPC לכן אם יש לכם הצעות לשיפור תרכיבו בבקשה באתר שלהם http://www.iqpc.co.il/Home/BuildComputer.asp מסך: [..] SAMSUNG LCD 23" 2333T WIDE C-PVA PANEL - זמין במלאי ₪827 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY - זמין במלאי ₪1029 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 - זמין במלאי ₪729 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במל…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתחילת אפריל מ sky מעוניין במרובע ליבה שיהיה חזק למרות שאני יודע שהו לא ינצל עכשיו משחקים מ בעל 2 ליבות אני עדיין מתעקש על Q6600 יש לי מסך 19W LCD max re 900x1440 בקשר למארז המחשב אני מאחסן את המחשב בחדר השינה אז אני מעוניין שגם יפלוט כמה שפחות אור בלילה ושלא יעצבן אותי רעש המאווררים אני גם מבקש מפרט שיחזיק י לפחות 3 שנים הקרובות שאני לא אצטרך להחליף בו כלום חוץ מכרטיס מסך אבל גם עדיף שלא אז חשתי על 8800GT OC בבקשה תציעו לי מפרט שמתאים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום ובוקר טוב לכולם. . מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייס1+2 גיטיאיי.. בקיצור משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלוויזיה 42אינץ פול אייצדי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב חדש, אינני מבין יותר מדי במחשבים אז אשמח אם תעזרו לי. התקציב שלי לכרגע הוא 3100, אני מעוניין בלנצל את כל התקציב אבל מעדיף שלא לחרוג ממנו. השימוש שלי במחשב יהיה בעיקר למשחקים. המסך שיש לי כרגע הוא מסך dell שהרזולוציה שלו היא 1920*1080. המשחקים שאני מתכנן לשחק בסה"כ הם משחקים כמו far cry 3, arkham city mortal kombat x וכו... אני מעוניין שהמחשב יהיה מיועד לבין הגדרות בינוניות לגבוהות. כפי שנאמר בכותרת, אין צורך בציוד היקפי. ואין צורך בקורא דיסקים. לא ממש חשוב לי כמה רעש יעשה המחשב. לא מתוכנן OC ולא צריך מערכת הפעלה. אני מעוניין שהמחשב יורכב לי בחנות ומבקש חנויות באיזור המרכז/ צפון. תודה רב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הי אני ממש אשמח לעזרה כי ממש הסתבכתי.. אז האפשרויות הן: http://newmail.012.net.il/uwc/webmail/he/mail.html?lang=he&laurel=on&cal=0 (להוסיף שנתיים אחריות) או http://store.dailysale.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92_%D7%93%D7%92%D7%9D_270E5E-K02IL מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן כולם כמו שאפשר לראות אני חדש ( ) שמח ומתלהב, אבל יש לי שאלה, אבא שלי נוסע בעוד כ 18 ימים בערך לחו"ל ואני רוצה שהוא יקנה לי מחשב נייד, הוא נוסע לציאלנד, בנגקוק, אז השאלה שלי היא אם אני יכול למצוא מחשב נייד טוב במחיר סביר, מחיר שלא יחסל לי את הכסף למכונית\ לימודי נהיגה, אני מעדיף מחשב חזק וטוב, שלו ועשה תקלות כי כמובן אין ממש ממש טעם לינסוע לבנגקוק בגלל שיש להם אחריות(או שזה גם תקף בארץ?), אני מעדיף סוני, ואני יהיה שמח עם יהיה די וי די, כמובן תודה לכל העוזרים, ואם אפשר קצת פירוט, נאי ממש מודה לכולם ולכל מי שיעזור, אני גם מעדיף שזה יהיה של סוני תודה (פעם שלישית!!!)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Potter,

קניתי מארז של טרמלטק לHTPC וגם את המאוור BLUE ORB 2 שהמליצו לי כאן בפורום, ושהתחלתי להרכיב את את החלקים הייתי צריך לפרק 2 מאוורים מהמארז בגלל שהBLUE ORB כל כך גדול ולא יכול היה להכנס עם שניהם, האם זה תקין? כדאי גם שמי שקונה מארז יקח את זה בחשבון.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. השימוש במחשב יהיה בעיקר לגלישה ועבודה משרדית, אך יתכנו גם משחקים קלים /בינוניים. אין צורך בכרטיס מסך חזק מדי. רזולוציית המסך אינה קריטית, כמו כן הגודל לא משמעותי, רק שלא יהיה קטן מדי. (כלמור, נטבוק לא ממש רצוי כאן). מכיוון שתגובתיות המחשב חשובה מאוד, אעדיף SSD. (הייתי מוסיף לבד, אך הבנתי שזה יבטל את האחריות). כמו כן אשמח למחשב עם איכות בנייה טובה (שלא יתפרק לי ביד אחרי כמה שנים). זמן סוללה גם הוא לא בראש הרשימה, המחשב רוב הזמן יהיה בבית מחובר למקור חשמל. ניתן לחרוג עד כ 2.5K במידת הצורך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מדגיש שזה מחשב - אודיו\משחקים כבדים אני מתעסק בקיובייס (מי שמכיר) צריך מחשב חזק שיחזיק לי כל מיני פלאגים ולא יהיה תקיעות אבל אני גם רוצה מחשב של משחקים כבדים שלא יהיה משעמם חח D: אז ככה.. *התקציב לי 4000 שקל *אני מעדיף 1000 ג'יגה *מעבד של אינטל *מארז שקט *אני הולך לעבוד עם מסך 23 אינץ' כנראה *אני הולך לשחק במשחקים כמו פיפא 2011,אססיאן קריד כל אלה *אני מאזור המרכז אשמח אם תמליצו לי על חנות טובה שתרכיב לי את המפרט תודה =]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מפרט חמחשב שקט לעבודה בתכנות ומשחקים קלים לא כולל מסך רק מסקאי מחשבים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by blizzard20,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד מדגם LENOVO N500 ולאחרונה הוא עושה לי מעט בעיות, ואני אפרט: כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהמאוורר מתחיל להסתובב, אך לאחר כ 4/5 שניות הוא מפסיק להסתובב. אני מגיע למסך של ההתחברות לווידנוס ואז מופיע לי מסך כחול (ככל הנראה בגלל המאוורר) ועושה ריסטרט שוב. ככה זה קורה ב 90% מהמקרים. ב 10% האחרים הוא מצליח להתחבר (המאוורר כן עובד). מבדיקות עשיתי באינטרנט הבנתי שמאווררים לא אמורים לעבוד כל הזמן אך שיש אפשרות להגדיר שהם כן יעבדו קבוע- למישהו יש מושג איך אני מגיע להגדרות האלה ועושה את זה? או לחילופין- למישהו הייתה את הבעיה הזאת ויודע מהי? כי אני מניח שהבעיה היא לא במאוורר אם הוא עובד לסירוגין... בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by UnPluggeD,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו, לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? MMORPG, FPS, rise of the tomb raider BF1 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח וכונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מחפש נייד לשימוש עסקי (אקסל, וורד וכו'). כתיבת מסמכים, מצגות ושימושים מסוג זה. אין שום חשיבות להצגת סרטי HD, יציאת HDMI, איכות הרמקולים וכו'. אחריות ואמינות - הכי חשוב. אחריות של לפחות 3 שנים לחלקים + עבודה, מספק אמין. המחשב צריך להיות מסדרה או לפחות מיצרן בעל אמינות מוכחת. איכות ייצור, גימור ומראה - כן, זה שיקול : צריך להראות יוקרתי,לא צעצועי (בכל זאת, מוציאים אותו בישיבות...), עיצוב נאה יתקבל בברכה. מסך -בין 14.1 ל-15.6, רזולוציה גבוהה ככל הניתן. מסך מט איכותי לעבוד ממושכת. משקל - אני לא מסתובב איתו ע"ב יום יומי אבל אין לי חשק לקנות משקולת. עד 3 ק"ג כולל סוללות 6 תאים וכונן אופטי. מקלדת - נוחה ואיכותית (ברור לי שזה סוביקטיבי, אבל חלק מהניידים מכילים מקלדות באיכות נ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי: 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: אין אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב: משחקים חדשים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: watch dogs, total war, wargame... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: זכרונות (corsair vengeance 4x2 בבעלותי), כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט): 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק: לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. יש תקציב וגם אני פחות או יותר יודע איזה חלקים אני רוצה. אבל יש כמה חלקים שאני פשוט לא יודע איזה לבחור. מיועד למשחקים ולאוברקלוקינג לא כבד, בלי אוברקלוקינג לGPU החלקים שבחרתי: מעבד: E6700 HD: 1. WD RAPTOR X 150 2. WD 500GB SATAII 7200RPM מארז: כנראה GIGABYTE AURORA ספק:ENERMAX INFINITY 720 או ENERMAX LIBERTY 620 או CORSAIR 620 קירור מעבד: THERMALTAKE BIG TYPHOON לגבי קירור נוסף עוד לא החלטתי כרטיס מסך: 8800GTX (לא החלטתי של איזו חברה) אין כוונה להריץ ב SLI זיכרון: 2GB 800MHZ CL4 לא סגור על איזו חברה ואיזה דגם לוח אם: זה הנושא הכי בעייתי השאלות שלי הן: 1. איך נראית הקונפיגורציה הזאת בגדול 2. אני לא סגור על לוח אם בעיקר כי אני לא סגור על איזה CHIPSE…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by LaMotta,

אני כבר הרבה זמן "מחוץ ללופ", לא מעודכן בנושאי חומרה. אבל עכשיו הגיעה שעת רכישת מחשב חדש(יומולדת 18). הכיוון כרגע הוא xp3000/3200 (939), לוח אם נפורס4 (גם בזה אני אעריך עזרה. נוטה לכיוון הGA-K8N), כרטיס מסך 6600GT (שוב, המלצות יתקבלו בשמחה). צריך המלצות על זכרונות (ראיתי מחיר טוב על ADATA, 512, 4200, DDR2... ד"א, DDR2?! מתי התקדמנו? באמת שאני מרגיש מנותק. שווה משו?). מה עוד חסר לי? מארז, ספק כוח, מסך. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים