ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, והתוכנה "חשבשבת" למי שמכיר. * גודל המסך? מינימום 13. * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, יש דרישה לווינדוס 7. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכאורה אין התלבטות R ו T נחשבים משמעותית יותר טובים מHP . אבל לאחרונה אני קורא שמאז שהסינים נכנסו לעניין זה לא מה שהיה פעם , אז מה כדאי HP שמקביל ל R ו T . או עדיין אחד מסדרת ה R ו T בכל מחיר עדיף על כולם ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט חייב להיות מנעה מחשבים כי שם אני קונה. ללא מסך, מקלדת, עכבר רמקולים ושאר יקרות. מה אתם הייתם משנים? Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤840 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2274 GIGABYTE EP45-DS3 Intel P45, יחידות 1 ¤655 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3364 OCZ DDR2 PLATINUM 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5, יחידות 1 ¤575 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3164 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2, יחידות 1 ¤300 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=123 ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ¤155 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=795 SAPPHIRE RADEON HD4850 …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא צריך את זה בעיקר למחשקים וסרטים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש: מחשב נייד, עד 2600 שח באילת, עבודה יום יומית 9-10 שעות. ולימודי מדעי המחשב. שיחזיק לי לחמש שנים הבאות, מסך 15.6" עם שוליים דקים, מקלדת מלאה ומוארת, סוללה שתחזיק לפחות ל 4 שעות בשימוש רגיל, כולל ווינדוס 10, כונן SSD לפחות 256 ג'יגה(לא משולב עם דיסק קשיח). i5/i7 דור 10. שלוש שנות אחריות יבואן רשמי. עדיף dell או lenovo אייבורי/ksp/חנות טובה כלשהי אחרת שיש באילת.. מתכנן לרכוש עוד שבועיים.. תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3500 רק אם זה ממש שווה את זה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנטף מוסיקה וכל זה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא הבנתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני, גם כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אפשר להסתפק בבינוניות. 3. האם…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מפרט למחשב חדש שמטרתו בין השאר היא להריץ משחקים ברמה גבוהה + OC בינוני, לא צריך להיכנס למספרים כרגע. אני מתלבט לגבי הספק בעיקר, מה לדעתכם ספק טוב, אמין ושקט למפרט הזה? הייתי רוצה לקבל גם חוות דעת על המפרט עצמו והצעות לתיקון\שיפור. בסוף כל שורה מצויין המחיר של KSP + המחיר הסופי למטה CPU - Core i7 2600 3.4Ghz, s1155 - 1240 CPU Cooler - CoolerMaster V8 - 259 MoBo - ASUS P8Z68-V s1155 - 860 RAM - 4x2GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 - 485 GPU - SAPPHIRE HD 6870 FLEX 1GB GDDR5 - 1100 HD - WD Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX / Samsung 1TB sata2 F3 - 275 Case - Thermaltake ARMOR A60 Midi Tower - 430 PSU - CORSAIR GS 700W…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בכמה למכור דגם:asus g75vw bbk5 מפרט: מעבד i7 3610qm זיכרון ראם 16 גיגה 1600mhz.(מגיע עם 8 אני הוספתי עוד) קשיח: wd 1tb כרטיס מסך nvidia gtx 660m . גודל מסך: 17.3 אינץ רזולוציית מסך:1920x1080 אחריות לעוד שנתיים וחצי.(אחריות בינלאומית לא משנה איפה אתה מתקן אתה משלם למעבדה שולח את הקבלה ומקבל את הכסף בחזרה) נקנה לפני 4 חודשים במצב מעולה מריץ את כל המשחקים על הגדרות גבוהות מאד. מגיע עם מערכת הפעלה win 7 home&premium 64 Bit ועם קוד בקבלה או באתר של אסוס לשדרוג בחינם לwin8
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך באופיס/וינדוס, יש צורך בהרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב עוד שבוע ורציתי לברר מספר דברים http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..432.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15909&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= הסתכלתי במפרט באתר ורשום שהמקלדת לא מוארת והכונן אינו Bluray אך בכל הסרטונים שהסתכלתי ביוטיוב אני ארואה שהמקלדת כן מוארת והכונן בלוריי אפשר בכלל לשנות כונן דיסקים למחשב נייד? ובקשר למקלדת איפה זה נכון? המחשב בא עם HDD רגיל, אפשר להוסיף בנוסף לקיים SSD או שחייב להוציא את הרגיל ולהכניס את ה SSD אני באמת ירגיש בהבדל אם אני אקנה SSD?ועוד דבר יש לי עכשיו HDD פנימי SATA III, 3.5" ואני רוצה להפוך אותו לחיצוני כלומר לקנות מתאם ל USB3.0 ראיתי אחד usb3.0 to sata III והוא עולה 40$ וראיתי u…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(הערה פותחת: השרשור הזה נפתח אחרי הרכישה, משום שהפורום חסם את כתובת הדוא"ל שלי, והצלחתי להיכנס אחרי שכבר קניתי... עדיין הייתי רוצה לשמוע את דעת באי הפורום ולהבין אם זיהיתי את החלופות הרלבנטית.) אני מתעניין במפרט (או מוצר משולב אחד כמותג, עם המפרט שלו) למחשב זעיר. המחשב אמור לשבת על מדף שעומקו כ-10 ס"מ (יכול לחרוג טיפה אם צריך), ולהיות שקט מאוד. המטרה העיקרית היא הקרנת מדיה על מסך שעל קיר שמתחת למדף... אבל - מטרה משנית היא שימוש כמחשב שולחני לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט וכיו"ב (לא gaming), במקרים יוצאי-דופן/חירום. מערכת ההפעלה המתוכננת היא גנו/לינוקס. עוד מגבלה: התקציב הוא עד 1300 ש"ח ורצוי פחות. מדוע כ"כ נמוך? כי זה לא המחשב העיקרי שלי, וכי הרכישה הזו היא חצי…
-
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
משתמש רשום 48 פורסם דצמבר 4 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית , בעיקר תוכנות ADOBE - אינדזיין , פוטושופ, אילוסטרייטור 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר ומסך 27 IPS 2K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב? - עד 7000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לימודים, משחקים דיי כבדים מידי פעם, צפיה בסרטים, עריכה גרפית בתלת מימד (דורש כרטיס מסך חזק). 3. גודל המסך? 15.4 4. משקל רצוי? לא קריטי. עד 3 קילו. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל לא יזיק שעתיים וחצי +. 6. יציאות מיוחדות? HD, esata לא קריטי 7. בלוטות? עדיף. לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה. עדיף יותר. 9. צורב כןDVD? 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. חשוב אחריות לשנתיים לפחות. עדיף 3. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא דרישות חומרה: מעבד penryn של אינטל (45 ננומטר). כרטיס מסך חזק: ati mobility radeon 36xx ומעלה או nvidia 9600m gs ומעלה. בהתאם לבנצ'מארק הזה: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Card…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? בעיקר משחקים חדשים כמו the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעוניין לשחק על הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שבטח שמתם לב אני מחפש לאפטופ - אבל הבנתי שהדרישה הטכנית שאני רוצה בשלב זה לא קיימת ! אז חשבתי למה לא ללכת על MACBOOK PRO - מהדקים היפים - שפשוט צועקים "תיגע בי" ואז הארנק ענה לי על השאלה ואמר "נראה לך ? 9000 ש"ח ?| בקיצור - יש איזשהו לאפטופ במחיר שפוי (עד 6000 ש"ח) שנראה טוב - והכוונה לדק , סקסי , עדיף מואר (כמו הסמל של אפל מאחורה או מקלדת מוארת) ואם הוא גם חזק אז פעמיים כי טוב....כי אין טעם לרכוש I3 או משהו חלש :-( או שאני בכלל חי בסרט ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה לא השתמשתי במחשב הנייד הזה הרבה זמן (מחשב נייד MSI). בפעם האחרונה שהשתמשתי בו (לפני כמה חודשים) גם אז הוא לא עבד ונראלי שהתעסקתי לא נכון עם הווינדוס או משהו והוא נפגע, אין לי מושג מה קרה אז. בכל מקרה, עכשיו כשדלקתי אותו זה עשה כל מיני עידכונים (הנה תמונה אחרי ההודעה הזאת כשאני לוחץ על Finish הווינדוס לא עולה וזה מראה לי כמה אפשרויות כדי לתקן את זה: אני רק רוצה לציין שניסיתי את האפשרות הראשונה (Startup Repair) אך לאחר כמה דקות זה אומר שזה לא הצליח לתקן את הבעיה. ניסיתי גם את האפשרות האחרונה ברשימה להתקין מחדש את הווינדוס אבל זה נותן לי שגיאה "windows could not display the images available for installation" אשמח לעזרה =/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא נע בין 3.5K-4.3 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך בקמצנות אבל גם לא להגיע עד השקל האחרון ויותר של התקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.מישחקי מחשב כבדים+סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:80% למישחקים 15% סרטיHD ו5% דברים בססים כמו תוכנות מסרים וכו. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?רזולוציה: High Definition Ready 1366 x 768 גודל מסך 32 * באיזה סוג משחקים תשחקו?Crysis 2\Assassin's Creed 2\fifa 10 \World …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם, כמו שכבר ציינתי בכותרת, התקציב נע בין 8500 ל-9000 ש"ח. עקרונית הוא יהווה חלופה לנייח שהיה לי פעם, אזי אשתמש בו להכל פחות או יותר.. ע.משרדיות + משחקים כבדים (עד כמה שאפשר) וצפייה סרטים. גודל מסך, מעדיף בין 15 ל-16 אינץ'. משקל רצוי שהיה סביר, בין 2 ל-3~ ק"ג (לא נייד-נייח בעצם). סוללה, אני מעדיף 8 תאים, ואם לא אז גם 6 זה בסדר. יציאות מיוחדות - "כל המרבה הרי זה משובח" בלוטות' - חייב. צורב DVD - כנ"ל. (LightScribe לא מחייב) קשיח, אני צריך מינימום 500GB, עם דגש על 7200 סלד [סיכוי קלוש, אבל אולי אתפשר על 320] אחריות בינ"ל יכולה להוות בונוס נחמד אבל לא מחייבת. הנטייה שלי היא בכיוון Dell או HP, אבל כל חברה אחרת תתקבל בברכה. תודה מראש ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים וגרפיקה אך עליו להיות מסוגל לשמש כתחנת עבודה למתכנת. אשמח אם תוכלו לספר לי על ההצעות שלכם למפרט שכזה העונה למגבלות הבאות: צריך לכלול: מסך 19" שטוח דיסק של 80 ג'יגה לפחות לא צריך לכלול: רמקולים צורב עכבר בנוסף, אם הייתי מוסיף 1000 ש"ח לתקציב, מה הייתם משנים במפרט? בתודה, עמית.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אז ככה , בזמן האחרון אחותי משתלטת על המחשבים שלי ושל אחי וחורשת את Vice City , Underground ועוד.. החלטנו לקנות לה מחשב משלה , -דל תקציב-. אז זה המפרט כמו שנראה לי , אני אשמח לתגובות : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU : 390 nis Gigabyte GA-7VT600-L VIA KT600 Motherboard (DDR 400,AGPX8,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) : 390 nis Abit Siluro GeForce FX 5200 128MB DDR Retail : 390 nis HEC 300AR-T PSU : 180 nis ואלו החלקים הישנים שיש לי בבית שאני מחבר למחשב הזה : WD 20GB HD 256MB DDR266 PC2100 MICRON Case LG X52 CD-ROM AOPEN X24X10X40 CD-RW Floppy 1.44 Mouse & Keyboard Speakers Monitor 15" אני צריך גם המלצה לקירור , לא יקר , ויעיל..(רצוי שקט). יש סיכוי שאני אבצע OC …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עבור אישתי - לא צריכה מחשב גיימינג, אבל כן אחד שיצליח לסחוב עריכה בפוורפוינט ... - עם הרבה חלונות בו זמנית... חשבתי על משהו עם מעבד I5 ... (אלא אם אתם חושבים ש I3 יסחוב...) היא רוצה משהו דק... אשמח להמלצות על דגמים... מחיר עד 2000 - 2500 תודה מראש :)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3 Conroe Support GP35S3 ¤ 647 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 383 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 127 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 455 1 קירור למארז THERMALTAKE 80mm + 120mm KIT (2+2) 4 channel VR + FRONT PANEL a ¤ 133 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II WD2500JS ¤ 371 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הב…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ממש חזק למשחקים שהכל יעבוד פיקס עם מערך SLI 8800 GT או 9600GT OC אני לא מתכנן לעשות OC שיהיה כמה שיותר חזק בבקשה שזה יהיה מפה www.foxpc.co.il או מפה www.skypc.co.il הא ורק מקלדת ועכבר של לוגיטק EX110 זהו לא צריך עוד ציוד היקפי תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי התיעצויות רבות בפורום מעבדים אני חושב שהגעתי להחלטה ולהלן המפרט שהרכבתי. מטרת המחשב: אינרנט, הורדות, משחקים (לא מהכבדים ביותר. משהו לא מחייב להעברת הזמן), תוכנות כגון: פוטושופ, MATLAB, PSPICE לא לשימוש יום-יומי ולא במטרה להריץ את כולן במקביל. היום המחשב שלי, פנטיום 1.4 מתמודד לא רע עם כל אלו, עם כי לאט יחסית. בכל מקרה: מעבד: AMD Athlon64 3200+ Venice 1000NIS לוח אם: Abit AN8-Ultra 790NIS זכרונות: TwinMos 512MB CL2.5 X2=1024MBTotal 270NIS כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 6600LE 256MB 128bit GV-NX66L256D 565NIS http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=2285&osCsid=23a2127d442b904d52609a26fa1e0504 כונן קשיח: Western…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא עד כ-4,000 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח מעל לתקציב זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, גיימינג (לא חובה את המשחקים הכי חדשים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ארצה להתקין …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-