עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מאחר והנייח של ההורים שלי כנראה החזיר את נשמתו לבורא, החלטתי להרוג שתי ציפורים במכה ולרכוש להם נייד. הוא ישמש מרבית הזמן לעבודה של גלישה באינטרנט וקצת עבודה על מסמכים, ומדיי פעם גם לצפייה בסרטים על ידי חיבור לטלוויזיה בסלון. הסיבה שאני מעדיף נייד ולא נייח + סטרימר היא שזה הרבה יותר קל להורים שלי שהכל יהיה עם אותו המחשב ולא צריך ללמוד להשתמש בעוד מכשיר (סטרימר). בנוסף, אני מניח שאבא שלי ישמח שתהייה לו הגמישות לקחת את המחשב איתו מדיי פעם כשהוא צריך להעביר פרזנטציות. כאמור הדרישות הן דיי בסיסיות מבחינת הביצועים, עם זאת יש כמה דברים חשובים אחרים. מבחינת גודל מסך, אבא שלי מעדיף משהו כמו ה-studio15 שלי, אז 15" זו הבחירה. דבר נוסף שחשוב מאוד הוא האמינות של המחשב והאח…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by motizkn,

לוח אם - Gigabyte GA-EP45-DS3R מאוורר - Thermaltake זכרון - Kingston 2G כרטיס מסך 9600GT 512MB GDDR3 דיסק קשיח - SeaGate 500G מארז - Antec SONATA III צורב - LG DVD±RW Dual Layer 20X SATA Black ---------------------------------- 3000 ש"ח מה אתם אומרים זה הרבה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by don green,

שלום, מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים (אופיס, אינטרנט וסרטים) אין צורך במשחקים כלל לא סגור האם התקציב מספק או עודף קיבלתי המלצה ל- DELL ושאלה נוספת - יש לי בית פרטי עם 3 קומות. כאשר התייעצנו לגבי ראוטר המליצו לנו על תקן N אשר מגיע עם מספר אנטנות כמו כן הבנתי של DELL אין אופציה עם רכיב ה- WIFI שלו לקלוט אותו ולכן צריך עוד מחבר נוסף ל- DELL האם זה מדויק? והאם אין פתרון אחר? או שבכלל לרדת מנושא ה- DELL תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. תקציב: 7000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט אם אפשר לקבל שיפור משמעותי 2. שימושי המחשב: גיימינג (Helldivers2 לא זז על הdesktop הישן שלי) 3. אין צורך בציוד היקפי. אשתמש בעיקר במסך 27" שיש לי היום 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. מצד שני, לא רוצה רעש של מטוס סילון 6. לא צריך תאורה מיוחדת. רוב זמן יהיה סגור על השולחן. לא צריך להיות קל במיוחד. יהיה נייד בעיקר בבית 7. צריך Windows. לא צריך Office תודה

5. אני מתכוון לקנות השבוע מחשב חדש, אין צורך בציוד היקפי למעט מסך. הנה המפרט שהרכבתי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1068 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-P67A-UD3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪701 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2256 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪274 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 NZXT Phantom, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2206 SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪397 http://www.rsm.co.il/…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. קודם כל..מה עניינים. לענייננו, כרגע אני משתמש במחשב עתיק יומין.. (P3 666)..נשבר לי, באמת נשבר לי מהכבדות והאיטיות.. אני צריך קופסא (בלבד) חדשה לשימושים הבאים: 1) עבודות סטודנט. 2)הרבה הרבה מוסיקה. 3)סרטים. 4)כמובן מסנג'ר וכל אפליקציות האינטרנט היומיומיות. 5)קצת משחקים, לא גיימר בכלל...אולי קומנדוס 3....ואם ממש נהיה חצופים אז FIFA . ככה....אני רואה הרבה הרבה מפרטים זולים בחנויות ובאינטרנט שאמורות לספק P4 2400 ואחלה חומרה, מה שבאמת נראה לי כמו חתול בשק, ועוד ביוקר.. יש לי מסך, יש זכרון 256 (חדש בקופסא), יש הארדיסק 80 ויש NVIDIA GEFORCE 4 128K שזה נראה לי די ויותר.. אני באמת לא מבין בחומרה, אין לי כ"כ הרבה זמן להתעסק עם זה (לימודים ועבודה), ואני לא אוהב את ה…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO-II 654 2X GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon 772 AMD ATHLON XP 2500 527 WD 120GB 7200RPM 8MB 655 LG DVD 16x48 OEM 223 VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD 160 TASK 3003 Color 300W Case 197 Prolink PixelView GeForce FX5600 128MB 792 המחשב נועד למשחקים, סרטים ואינטרנט.. הגבול הוא 4000 ש"ח וזה בדיוק מה שיוצא כרגע. המלצות להוזלה יתקבלו בברכה.. ;D תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. יש תקציב וגם אני פחות או יותר יודע איזה חלקים אני רוצה. אבל יש כמה חלקים שאני פשוט לא יודע איזה לבחור. מיועד למשחקים ולאוברקלוקינג לא כבד, בלי אוברקלוקינג לGPU החלקים שבחרתי: מעבד: E6700 HD: 1. WD RAPTOR X 150 2. WD 500GB SATAII 7200RPM מארז: כנראה GIGABYTE AURORA ספק:ENERMAX INFINITY 720 או ENERMAX LIBERTY 620 או CORSAIR 620 קירור מעבד: THERMALTAKE BIG TYPHOON לגבי קירור נוסף עוד לא החלטתי כרטיס מסך: 8800GTX (לא החלטתי של איזו חברה) אין כוונה להריץ ב SLI זיכרון: 2GB 800MHZ CL4 לא סגור על איזו חברה ואיזה דגם לוח אם: זה הנושא הכי בעייתי השאלות שלי הן: 1. איך נראית הקונפיגורציה הזאת בגדול 2. אני לא סגור על לוח אם בעיקר כי אני לא סגור על איזה CHIPSE…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by lior24,

שלום.. יש לי asus 1215n והשאלה שלי היא שאני מפעיל משחק אז הוא אומר לי שהכרטיס מסך לא תומך ואז שאני מחבר את היציאת hdmi והמשחק עובד, אני יודע שזה בגלל שהכרטיס מסך לא נכנס לפעולה השאלה היא האם יש אפשרות להפעיל את הכרטיס מסך ידנית ולא לחכות שהוא יפעל אוטומטי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dorviper,

לפני כמה זמן סיקשתי מפרט ב6K וזה מה שקיבלתי מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1726 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר: ¤521 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1782 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS מחיר: ¤483 אחריות: חמש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H12N DOUBLE LAYERED X16 - BULK מחיר: ¤203 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CA…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by orenxx290,

שלום לכולם, ושנה אזרחית טובה. אני סטודנט לאנימציה, אני מחפש מחשב חזק ומקצועי לעריכה גרפית שליטה בתוכונות כבדות כגון : 3D MAX ,MAYA .AFTER AFECET. שיעמוד לי חזק במידולים, ורינדור, ללא ציוד הקפי. והשאלה החשובה האם להביא כרטיס גרפי חזק למשחקים כגון 580GTX ולשלב אותו עם כרטיס QUADRO יחסית חלש ולשלב בינהם או להביא כרטיס QUADRO חזק אחד וזהו בלי כרטיס גרפי של משחקים. התקציב שלי הוא 7K לכל המפרט אשמח לתגובות. 1. מה התקציב המקסימלי?- 7 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? -לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אינטרנט ומשחקים - עריכה גרפית בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אחר התייעצו בפורום קניתי את הלנובו שלא תבינו- מחשב פצצה מהיר נוח אבל המידות שלו קצת גדולות למה שאני צריך. הוא דק מאדד אבל רחב מדי בשבילי והמקלדת לא נוחה לי. אחרי שהארכתי לו אחריות ל 3 שנים והתקנתי עליו אופיס החלטתי למכור אותו- ברור לי שאפסיד עליו אבל אלה החיים. אם מישהו מעוניין שיפנה אליי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by iMeash,

אהלן, אני מתחיל ללמוד באוקטובר הנדסת תוכנה והייתי רוצה לרכוש מחשב שישמש אותי גם ללימודים וגם לגיימינג. יש אפשרות לרכוש 2 מחשבים נייח ונייד אם זה לא יחרוג בטירוף מהתקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני והרצת תוכנות של הלימודים שאני לא יודע כל כך מהן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גיימינג בינוני (שיריץ משחקים שיצאו עוד שנתיים או…

14. מבקש מפרט למחשב איחסון וגיבוי עבור סרטים, מוזיקה, תמונות ומסמכים חשובים. המחשב יחובר ברשת מחשבים - LAN חוטית ויכלול שני הרד - דיסקים, 500G כל אחד. אחד ישמש לאיחסון החומר כולל כתיבה קריאה ישירה מ-1 עד 4 משתמשים, השני ישמש לגיבוי הראשון בריצת לילה אוטומטית או משהוא כזה. חשובה לי מהירות תגובה לקריאת הסרטים והמוזיקה למחשב HTPC המחובר אף הוא לרשת ובאופן כללי אמינות המערכת. יכול להיות שלצורך גיבוי עדיף ליצור התקן גיבוי חיצוני מחוץ למחשב זה ? אביזרים לא נדרשים: מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר. ללא OC, כרטיס מסך הפשוט ביותר (המחשב לא מיועד להציג כמעט דבר למעט בתהליך התקנה / Troubleshooting. תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by davidbr,

היי, חבר שלי צריך מפרט לשדרוג עד 3,500 ש"ח (עדיף פחות). המחשב משמש למשחקים ושימוש רגיל (אופיס, אינטרנט וכו'). צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך מארז ספק ו floppy תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ofekb,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם התוספת בתקציב לא משמעותית מבחינת ביצועים לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו על המחשב משחקים חדשים שיוצאים תמיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש מסך חדש, בנוסף, המחשב יחובר למסך LCD 32 אינץ' ברזולוציה 720P -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום הנה מפרט שבניתי לחבר שלי תנו הארות או הערות למינהם: נ.ב המפרט הוא לאוברקלוקינג כבד ולמשחקים כבדים (לא לתת מפרטים מ-ksp בגלל עבר לא טוב איתם.. ) [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אין לי יותר כסף מזה... אז אל תציעו לי דברים יקרים בבקשה... אם יש משהו אחר יותר טוב בסביבות אותו מחיר תגידו בבקשה תגידו את דעתכם בכלל 1 AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 + FAN 415 ש"ח 1 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 375 ש"ח 1 Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler אספקה מיידית 133 ש"ח 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 אספקה מיידית , זמין במלאי 756 ש"ח 1 Sapphire Radeon 9100 Atlantis 128MB DDR 724 ש"ח 1 Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 400w 294 ש"ח סה"כ 2,696 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים שלא יתקע עם סרטי HD גודל המסך? אין חשיבות * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת במידה וזה אפשרי. * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך כמה שאפשר במסגרת התקציב (עדיפות לחמש ומעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לשלוש שנים. במידה ואין אפשרות בתקציב אז עם אפשרות שדרוג עתידית. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין הערות: תנסו כמה שפחות כסף שיתן את המינימום שיספיק …

20. Started by 7omaHawk,

שלום, הרכבתי מפרט מ- PCH אבל בעיקרון אני אקנה מ- KSP. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 635.37 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 458.73 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 277.25 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 352.87 ] 1 Video Cards : MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card [ ¤ 570.47 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Sony x 52 [ ¤ 113.42 ] 1 Monitors : 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor [ ¤ 999.79 ] 1 Keyboards : Microsoft Internet Keyboard [ ¤ 84.44 ] 1 …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן חבר שלי קנה את המחשב הנ"ל https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12954 פירמט אותו ובטעות פירמט גם את הדרייברים המותקנים עליו. הוא התקין מחדש עותק (חוקי כמובן) של win 7 home ועכשיו הוא לא מצליח להתקין את הדרייבר של הוויירלס הפנימי. ניסנו לחפש WiFi 802.11b/g/n driver ולהתקין אבל המחשב עדיין לא מזהה את החומרה. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Lior.B,

צהריים טובים, לפני יותר משבועיים פתחתי פוסט בפורום זה (פורום "מפרטי מחשב") על מפרט למחשב נייח בלי מסך וציוד היקפי למשחקים. חשבתי על לרכוש מחשב בעל מפרט משוכלל שכזה בתקציב של עד 4000-5000 ש"ח נייד,כלומר מחשב נייד (לפטופ) למשחקים כגון : battlefield 3,Assassin's Creed 3 ,Darksiders 2,Prototype 2,Halo 4,Avengers PC ועוד... במחיר של עד 4000-5000 ש"ח ולא מחשב נייח...מומלץ שתתנו לי מפרטים של עד 4000 ש"ח ולא של 5000 ש"ח אבל אם אין לפטופים כאלה (כמו שציינתי) במחיר של עד 4000 ש"ח אז אפשר לתת מפרטים ללפטופים במחיר של 5000 ש"ח. בסופו של דבר אני יבחר איזה מחשב לרכוש...מחשב נייד (לפטופ)/מחשב נייח. בנוסף למה שאמרתי+ביקשתי בהודעה זו,אני אשמח אם תתנו לי המלצה למחשב נייד (לפטופ) אשר וו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם . המחשב מיועד להורים שלי כך שהוא לא למשחקים אלה רק לאינטרנט ,אופיס,וMSN התקציב שלהם הוא 3500שקל אבל אני יודע שיהיה קשה להוציא משהוא טוב בתקציב הזה לכן אפשר לחרוג ב500 שקל הדבר היחידי שאי אפשר להתפשר עליו הוא מסך LCD 17" תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Lirux,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי שישמש אותה בתור מחשב רגיל (היא לא רוצה נייח בגלל חוסר מקום). השימושים שלה הם אינטרנט, לראות סרטים/סדרות ועבודה באופיס, זה בערך מסכם את הצרכים. מצאתי 2 אופציות מעניינות שהייתי רוצה את חוות הדעת שלכם עליהן. המחשב הראשון: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5941&CatCode=315 המחשב השני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7693&CatCode=315 לגבי המחשב השני (HP) אני לא מצליח לקלוט מה הקאטצ' פה, יש לו I5 ומפרט לא רע במבט ראשון. נניח ואני מוסיף לו עוד 2GB ראם. לגבי המחשב הראשון, הוא נראה לי סבבה ועומד בתקציב.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by AvnerGo,

שלום, אני מתחיל ללמוד אדריכלות שנה הבאה (2013) ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיתאים גם לתוכנות העיצוב הנדרשות (שאני לא יודע מהם), וגם לחיי הסטודנט. הכול בטווח מחירים של בין 4000-6000 ש"ח (בתקווה שזה ראלי).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים