עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by isr_bigman,

ערב טוב לכולם, אשמח לקבל מידע בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי. מחפש למוכר במחיר הוגן. Processor - Intel Xeon W3520 @ 2.67GHz Motherboard - ASUS Sabertooth x58 RAM - Kingston 24gb DDR3 Video Card - Radeon R9 370X 4gb Power Suppply - 460W Hard Drive 001 - SSD Transcend 256gb Hard Drive 002 - HDD Seagate 2T Case - Cooler Master Glite 330 Mid Tower תודה מראש לעונים ברק .ג.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 בלחץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה משרדית ועריכת וידיאו בתוכנת camtasia. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא יהיה מיועד למשחקים בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודך מסך 13.3 או 14.1 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Jinjis Han,

אני נוסע לאילת בספטמבר והחלטתי אם כבר אני שם לנצל ולקנות את המחשב החדש על הדרך. הרכבתי מפרט, חשוב לי לשמוע חוות דעת (אם אפשר להוזיל אפילו גם יתקבל בברכה). בעיקרון אני מתכנן לעשות OC (רק כי אני אוהב) בגלל זה הוספתי קירור כזה ומעבד מכפלה פתוחה. אם יש הערות הארות אשמח לשמוע. תודה! מעבד אינטל : מק"ט: #34586 Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray אתר יצרן עמוד מוצר המוצר זמין בסניף זה איפוס 1 מאוורר למעבד : מק"ט: #20318 Noctua NH-D14 CPU Cooler אתר יצרן עמוד מוצר בדיקת זמינות בסניף אחר איפוס 1 לוחות אם למעבדי אינטל : מ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מחשב נייד משמש לקריוקי, טושיבה a300 כבר בן שבע שנים, אבל מה, כשמחברים למיקסר אפשר לשים את העוצמה של הווליום במחשב על 100 אחוז, ויוצא סאונד טוב ונקי ובלי עיוותים. זאת בניגוד, למחשבים אחרים , ישנים או חדשים, מיצרנים שונים, שצריך לשים את העוצמה על 30 או 50 אחוז עוצמה כדי שיצא סאונד טוב. עכשיו השאלה היא, כדי להחליף את הגרוטאה במחשב חדיש, ולא חשוב התקציב, איך יודעים אם לא תהיה ירידה ברמה של הכרטיס קול ?

5. Started by shnoogyg,

היי היי הייייייי. אני מחפש מחשב גיימינג טוב מאוד, אבל שגם ידע להקשיב ולא יתלונן כשאני עצבני. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אל תחרגו בבקשה, ואם יש צורך, גג 200 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה גיימינג כבד (במידת האפשר) אבל גם עריכת וידיאו - דו מימד ותוכנות תלת (החל מאוטוקד ועד לריינו ומאיה) אולי שווה להתחשב ב6700K? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תלת מימד כבד (הרבה רינדור) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, אני מתלבט בין שני המפרטים הללו לעבודה משרדית: [ATTACH=CONFIG]9449[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9450[/ATTACH] אחד מבוסס 1150 ואחד מבוסס 1151. רציתי קודם כל לדעת בגדול איזה מהמפרטים אתם חושבים שעדיף? דבר שני, אם אתם הולכים על 1150 אז רציתי להתייעץ האם שווה ללכת על i3 ולהשקיע למשל ב-SSD או במארז ובספק שחשבתי להשקיע יותר. מה אתם אומרים? בגדול התקציב הוא 2600 ש"ח. אני יודע שחרגתי ושזה אובר קיל. סתם מנסה להוציא את המקסימום מהתקציב. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - את האמת אין לי תקציב מוגדר, לא זול ולא יקר מדיי יש מצב ב - 4-5 אלף ש"ח? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר בסיסית, שומע שירים וגולש באתרים, אבל מה שבאמת חשוב לי - צפייה בתכני 4K ועריכת וידאו (לפעמים אני מקליט עם כרטיס טלוויזיה תכנים באיכות HD ואז אני חותך פרסומות/דברים שלא רלוונטיים ומקודד אותם מחדש לקובץ MP4 או MKV שישקלו פחות מהקובץ המקורי כאשר הוא מוקלט). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא צריך, יש כונן SSD…

8. היי, מחפשת מחשב נייד להורים, חייב להיות מסך כמה שיותר גדול (17 אינצ, מה שמצמצם אפשרויות) חייב להיות משהו שאפשר לקנות בארץ (לא מזמינים מחו"ל) ובא מוכן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 זה המקסימום של המקסימום. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אנטרנט, רשתות חברתיות, אופיס, קצת צפיה ביוטיוב או סרטי חתונה (חחח), קצת עבודה גראפית חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם הרכבתי את המחשב לפי המפרט במחשבים הממולצים https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=236225 הרכבתי מחשב ורציתי לדעת אם צריך שדרוג או שהכל בסדר? הזכרון RAM סביר ? המארז ? חשוב לא מארז קטן מדי אלא גודל סביר איך החנות TMS ? תודה רבה מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 3 2200G With Radeon RX Vega 8 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 380 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 זכרונות RAM: DDR4 8G 2666Mhz Hynix כמות: 1 - מחיר: ₪ 161 מארזים: Antec DP301M כמות: 1 …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אלו חדשות רעות המחירים של מעבדים ושבבים עולים בקצב רצחני https://www.guru3d.com/news-story/intel-predicts-that-chip-shortages-will-end-in-2023.html ואם העולם ילמד את הקורונה המחסור צפוי להסתיים עד 2023 ראו כרטיסי מסך כרטיסי המסך זינקו ב -20% במחיר בחודש שעבר, המגמה נשארת כלפי מעלה כרטיס מסך 3070 במחיר 6200 ש"ח כרטיס מסך Asus GeForce RTX 3070 OC DUAL-RTX3070-O8G אסוס השאלה כמה גיימרים ? חברות מחשבים ? יצרני ציוד לגיימרים ? יצרני משחקים ? ישארו בחיים עד 2023 ?

11. Started by mirileh,

אני רוצה לקנות לבית מחשב נייח אמין שיחזיק מעמד הרבה זמן. בגלל שהתקציב שלי נמוך, חשבתי לחפש תחנת עבודה מחודשת (אם זה רעיון לא טוב, בבקשה ספרו לי למה!). מכירים מקום (שעושה עבודה שיטתית ונקייה) שמוכר תחנות עבודה מחודשות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם. המחשב של ההורים עושה קצת בעיות. אני מעוניין לקנות מ-K.S.P או אייבורי בגלל שיש חנות שלהם בעיר של ההורים. התקציב הרצוי הוא 1600 ש"ח לערך. כאשר השימוש העיקרי של המחשב יהיה לאינטרנט. ראיתי בשני האתרים מפרט די דומה. לדעתי המפרטים יתאימו לצרכים. מה דעתכם לגבי המפרטים, כמו כן האם כדאי לשדרג או לשנות משהו במפרט ? אני מעוניין לרכוש במיידי מחשב כך שאשמח לדעתכם K.S.P http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&comp=32 מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by spitzi,

היי, כרטיס מסך GTX470 אמור לעבוד טוב על ספק כוח Antec NEO Eco 520W שנקנה לפני חצי שנה ? במחשב יש גם מעבד i5 2500k. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by urdead,

חבר ביקש ממני לבנות לו מפרט למחשב טוב למשחקים אז זה מה שבניתי דרך אגב יש לו אנשים במשפחה שעובדים באינטל שהוא אמר שהם יקבלו 50% הנחה על המעבד בגלל זה רשמתי הנחת מעבד למטה !!! מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1461 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤582 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1551 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤368 צורב DVD: SAMSUNG S183L DVD-RW + X18 Lightscribe + SATA ¤184 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤463 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-XX1CASNS ספק: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT סט מקלדת ועכבר:…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by emmanuel,

שבת שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת על המפרט הבא: אשר מיועד בראש ובראשונה למשחקים "כבדים" תודה Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1515 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=872 Abit X38 - QuadGT X38 Chipset LGA775 ¤1135 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=799 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤441 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=28 BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB ¤1555 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=865 RAIDMAX SAGITTAII Black WINDOW NO PS ¤380 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=921 Enermax Liberty 500W ¤578 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=418 ה…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, רגע לפני קנייה. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, מבוסס INTEL עם מע' הפעלה WIN 7 ומסך סביבות ה 22-24 אינץ' שאלות: 1. מה דעתכם על השילוב של ההארדיסקים - ה WD שישמש למערכת הפעלה וה F3 לטובת המשחקים. יש סדרה טובה יותר של WD מאשר ה BLACK? 2. דעתכם על הלוח אם שנבחר? אפשרי לקחת משהו טוב יותר בסביבת המחיר הזו? 3. דעתכם על המעבד? עדיף I5 750 על פניו? - לא כ"כ מפריע לי ה 400 שח הבדל ביניהם. מעדיף לשלם קצת יותר לטובת ביצועים.. 4. איזה זכרונות כדאי לקחת? האם השילוב שנבחר הוא טוב? (סה"כ 8 ג'יגה זכרון).. השאלה אם Gskill שנבחר יתן יציבות ומהירות... 5. איפה לדעתכם הצוואר בקבוק במערכת? מסך: [..] LG LCD 21.5" W2261VP 2ms DVI HDMI FULL HD WIDE ₪1079 מעבד: [..] …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by argaman_bergman,

מעבד ATOM למחשב נייח? כאילו, רק לי זה נראה מפרט דמיקולו?! [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אין צורך בציוד היקפי, הרזולוציה תהיה 1680X1050, אבל יש אפשרות גדולה מאוד שאשדרג למסך FHD, לכן אשמח אם אפשר יהיה להתחשב בכך. אין צורך במערכת הפעלה. עדיף שהחנות תהייה באיזור הצפון,(חדרה). אשמח גם שאם לחנות יהיה שירות תיקונים VIP, הוא יוכל להכנס בתקציב. כמו כן, אם המארז יראה "מגניב" (-:, זה יהיה יתרון ענק.(הילד מתלהב מהשטויות האלה, אבל זה לא חובה). תודה רבה על העזרה! אורי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום כולם, עד 6.5K למשחקים,סרטים וOC (קל, לא מנסה לשבור שיאים). אין צורך בציוד הקפי וצורב DVD הרכבתי את המפרט הבא: (מKSP, אבל אין בעיה עם חנויות אחרותו\לשלב בין חנוית), לא הכנסתי מארז כי אני לא מתמצא במארזים, אני מעדיף מארז בלי חלון (בגלל שגם ככה צד שמאל צמוד לקיר, לא יראו את זה), חשבתי על הgigabyte poseidon אבל פתוח להצעות) עריכה מקודם שחכתי להוסיף את המארז עריכה 2: המפרט שונה, כמה הודעות למטה Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 720 DDR II 667 1GB Kingston 570 eVGA 800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 2050 Maxtor 250GB 16MB, SATA II 450 BIG Typhoon 4 In 1 250 Liberty ELT400AWT 400W 450 סה"כ 5540 לתשלום 5…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by בני סלע,

שלום...ברצוני לקנות מחשב חדש המתאים להריץ את מערכת VISTA. יש לי כרגע מחשב שמתאים רק לגרסה הבתית של וויסטה, AMD Athlon XP 2500 + 1.8 GHZ 2 x 512 DDR MB512 GeForce 7600 AGP 8x 128BIT חשוב לציין שהכרטיס מסך חדש לגמרי הוא אצלי פחות מחודש Mother Board - באותו זמן שהלוח הזה יצא לשוק לאנשים היה עדיין רשיון על דינזאור... אם אני מוכר את המחשב הזה...בכמה למכור,והאם בכלל כדאי להמשיך לשדרג אותו? תודה מראש!באהבה בני סלע ;D

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yaron79,

החלטתי שאני מעלה קצת את התקציב של הנייד כדי שאוכל להריץ עליו גם משחקים ראיתי פה שהמלצתם למישהו על LENOVO y-560 יש באפשרותי להשיג דגם אחר של לנובו ‏Lenovo IdeaPad G560 M274NIV‎ במחיר מציאה http://www.cdsoft.co.il/products/172211 בעל כרטיס NVIDIA GeForce 310M 512MB האם הכרטיס מסך הזה נחשב חזק? או שהוא בסיסי כמו ה-intel HD האם אפשר להריץ על המחשב הזה (בצורה חלקה) משחקים בסגנון: פיפ"א 2011, פרו אבולושן וכדומה... תודה....

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכם חברים, מבקש עזרה בהתאמת מפרט למחשב לטובת עבודות גרפיקה, תיכנות וצפייה בסרטים בפורמט Full HD(1080p). מבקש לעמוד בתקציב של עד 3K ש"ח ואם ניתן אפילו לקצץ מעט ולעמוד על 2.5K(יחס אופטימלי של תועלת תמורת מחיר). ניסיתי לראות במס' חנויות מה מחירי השוק והרכבתי לעצמי 2 מפרטים לדוגמה שאותם ניתן לשנות/לשדרג/להחליף בהתאם לניסיונכם הרב: הראשון נערך בחנות SKYPC: מעבד Intel Core i3-530 Box ₪625 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I3530 לוח אם Intel BLKDH55HC Hunter Cave ₪532 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDH55HC כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪423 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10E…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by h-lior,

שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם :-) אני סטודנט למדעי המחשב...זקוק לחוות דעת על מחשב נטבוק של asus ה- 1215N. אני זקוק למחשב סופר נייד...קליל, קומפקטי, עם סוללה טובה אבל גם ביצועים לא רעים. חוץ מהדברים הרגילים(אינטרנט+אופיס) אני גם מקמפל תוכניות בויזואל סטודיו... השאלה, האם לדעתכם, מחשב עם מעבד אטום(אפילו שהוא דגם שווה ודו ליבתי D525) יכול להריץ טוב את התוכנה ? האם לדעתכם יעשה את העבודה? אני לא מקמפל דברים כבדים אך בכל זאת תוכניות בינוניות... כמו כן...לאיזה מעבד אחר מקביל המעבד הזה? בהשוואה לסדרות הקיימות...? ככה אוכל לקבל פרספקטיבה. המון תודה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yigal83,

בניתי מפרט מחשב הבא: מעבד AMD athlon 62 X2 Dual Core 3800 לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרון PQI 400MHz PC3200 dual channel 1024MB Mirrored Black copper 2.5-3-3-7 כונן קשיח WD 250GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך BFG GeForce 7600GT OC 256MB PCI-E צורב DVD מסוג LG GSA-4167B מארז עם ספק ANTEC SONATA II + 450W מקלדת של logitec media keyboard elite עכבר RAZER cooperhead גופי קירור: למעבד ARTIC COOLING Freezer 64 Pro ונוסף למארז ול HD של אותה חברה מסוג AF12025 המחשב ישמש לאינטרנט, office, מולטימדיה (הקרנות סרטים ומוזיקה), המרות שונות של וידאו (העברת הקלטות ממצלמת וידאו וכן עיבודים לתמונות דיגיטליות ממצלמה), משחקים עתירי גרפיקה וקול (מהמשחקים המתקדמים שיש היום בשוק). אני …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by רוניתה,

שלום חברים, אני סטודנטית ורוצה לקנות מחשב נייד, ראיתי מחשב נייד אסוס בחנות מחשבים בנתניה א.א. מחשבים לעומת זאת, ראיתי גם אייבורי מחשבים קצת יותר יקרים. אשמח לעזרת המומחים פה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים