ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב גיימינג בתקציב של עד 4000 שקל. איזה מהמפרטים האלה עדיף? מחשב של Startpc supreme 3 מעבד + מאוורר Intel I5 6500 3.2Ghz + Zalman 5X לוח אם Gigabyte B150M-D3H זכרון Kingston 8G FURY 2133Mhz DDR4 CL14 דיסק קשיח Seagate 1T 3.5'' SataIII Barracuda 7200RPM כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX1060 6G D5 G1 GAMING מארז Zalman Z3 PLUS 4x120mm LED Fan + Controller ספק FSP Hyper 500W Active PFC 85 Plus 5 Years Warranty אני רוצה לשדרג את המחשב הזה ל 16GB RAM ולהוסיף .SSD 120G EVO 750. זה אמור לעלות כולל שדרוג…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מפרט OC לקרוב משפחה שלי ב 7975 ש"ח,תגידו לי אם נוא טוב,אם צריך לשנות או להוסיף משהו CPU: Opteron 148 - 1550 NIS MOBO: ABIT AN8-SLI Fatal1ty - 1079 NIS RAM: Samsung Value UCCC 512mb*2 400Mhz - 580 NIS GFX: XFX 7800GT XXX Edition Black PCB 256mb VIVO - 2101 NIS HD: Westren Digital 200GB SATA2 8MB - 570 NIS DVD Burner: NEC N3550A Silver - 240 NIS PSU: HEC 425W 24Pin - 290NIS CASE: Thermaltake Soprano Sivler + Window - 491 NIS CRT: 17' Samsung SyncMaster 793DF Silver - 800 NIS KB: Logitech Codrdless EX 110 - 270NIS
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד של Apple, אני מאוד אוהב את המוצרים של אפל והחלטתי שאני רוצה לנסות להתעסק עם המערכת הפעלה שלהם מקינטוש. אני רוצה לקבל עצות מיכם האם כדאי לי לקנות את המקבוק פרו 13 אינץ' החדש עם המסך רטינה. אני מבקש, לא להתייחס לכסף, אני רק שואל אם זה כדאי והאם המערכת נוחה וקל להתרגל אלייה. והשימושים כמובן: עבודה מסיבית עם תוכנות כבדות לעריכה, גלישה באינטרנט ומה שמסביב, חשוב לי שהמחשב יגיב מהר ולפי מה שהבנתי במערכת מקינטוש היא באמת מהירה. אז אשמח לייעוץ מיכם, ושוב לא להתייחס מהבחינה הכלכלית כי אני יודע שזה לא משתלם ובכסף הזה אפשר להביא מחשב עם חומרה יותר חזקה ובלה בלה בלה. אני רוצה להתעסק עם מקינטוש. תודה לכם אנשים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) תקציב? 4000-4500 שקלים חדשים, אפשר להגיע ל5000 אם מכלילים ציוד היקפי 2) מטרות ? אני רוצה שמחשב יוכל להריץ כל משחק קיים, מצדי על ההגדרות הכי נמוכות, לא אכפת לי מגראפיקה, אכפת לי מזה שהמחשב שלי מקרטע. חוץ מזה, ספק אמין ואוורור שקט, הוא יהיה דלוק הרבה שעות ברצף, ו250 ג'יגה מינימום. 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ?יש צורך במקלדת רמקולים עכבר ומסך (לא צריך דק), אם זה כולל הכול התקציב יעלה ל 5 אלף, אם לא- 4 וחצי, אני יכול לקנות עכבר ומקלדת לבד 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? חס וחלילה לא צריך כונן דיסקטים. 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא בדיוק מבין בזה, אבל אם אפשר שהכ. מסך יתמוך ב DX 10 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? יש לי וינדוס XP בי…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש וזקוק למפרט אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט שיהיה עם מערך RAID 0 של לפחות 500GB כרטיס מסך תומך DX10 עם חיבור HDMI שיודע לעשות CLONE ב-2 רזולוציות שונות, הוא לא צריך להיות חזק במיוחד כי אני לא מתכוון להריץ משחקים (בשביל זה יש XBOX360 ) מעבד QUAD לוח עם ציפסט P35 זיכרון 2G ומעלה לפחות 800MHZ מארז איכותי (ראיתי את ה SONATA3 אבל אני לא יודע אם הוא נחשב למארז טוב) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי :< אז שמעו ;[ חבר שלי יש לו 2000 שקל . עכשיו- זה או שהוא יחליף לכרטיס מסך ואם כבר כרטיס מסך אז לכרטיס מסך טוב (R9500PRO) וישאר עם המחשב העגלה שלו 1000MHz P3 עם 256MB RAM של RDRAM600 עם 2 סטיקים של 128MB שזה 256MB ;/ עכשיו אם הוא לא קונה כרטיס מסך טוב (הוא לא יקנה R9700PRO אני יודע שיש לו מספיק כסף גם לזה אבל הוא לא רוצה הוא רוצה להשאיר עוד קצת אם הוא כבר קונה כרטיס מסך ) אז הוא יקנה- מעבד,זכרונות ולוח אם תואם, מה הקטע? שאם הוא קונה לוח אם,זכרונות ומעבד תואם אז הוא ישאר עם ה Gifa 2 MX 440 64MB שזה ממש קקאל'ה. קיצר מה עדיף לו, לקנות מעבד של AMD אני מאמין AXP 2000+ עם זכרונות אני מאמין 133MHz with DDR it's 266MHz של 256MB לא ה 512 בגלל בעיות כסף עם לוח אם…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שבת מת לי הכרטיס מסך (נובמבר 2012 - נובמבר 2016 ) ועכשיו אני מחפש אחד חדש, ולכן אני צריך את העזרה שלכם (כי אני לא מבין בזה הרבה ) זה המחשב שלי : intel i5 3570k gigabyte ga-z77x-d3h g.skill 4gm x2 seasonic s12ii 620w ומסך של Dell , לא יודע איזה דגם בדיוק , 24" אני חושב התקציב שלי הוא בערך 1000 שח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב!. ברצוני לבקש חוות דעת על מחשב שאני מתכוון לקנות אותו ולכן שאני שואל את דעתכם לפני ההזמנה. המפרט הוא כזה. DELL STUDIO 1558 I5 מעבד I5-540M 2.53GHZ TOORBOBOOST 3.06GHZ 4GB DDR1333MHZ DDR3 SDRAM 500GB 7200RPM SATA 15.6 LED 1080*1920 FULL HD ATI 4570 512MB BACKLIT מקלדת עם תאורה אחורית ! (תוספת של 100 שקל) והפרטים הנוספים INTEL 6200 N WIRELESS DEL 365 BLUETOOTH רשת10-100-1000, HDMI,VGA,IE1394,4USB,ESATA מצלמה 2 מגה פיקסל. סוללה 6 תאים. צורב דיוידי. וינדוס 7 מובנה בפנים. כרטיס קול מובנה. משקל 2.5 אחריות - שנתיים דל בינלאומית.מחיר סופי - 4700 שקלים. מציין שאת המחשב אני קונה בקוריאה. והמחיר הנקוב הוא לאחר ההמרה משקל קוריאני לשקלים. מבקש לדעתכם, האם שווה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר קצת לחסוך, מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (קלים?), עבודה משרדית, צפייה בסרטים גם פה ושם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Football Manger -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש גם מסך בגודל 21, אין לי מושג לגבי רזולוציה. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לחברה שלי עד4 K היא סטודנטית והיא תצתרך מחשב נייד בשביל תוכנות כגון autocad. ולכן אני מחפש מחשב לא חזק מידי ולא חלש מידי הנ השלושת המחשבים שאני מתלבט לגביהם: *Dell Inspiron N5110-24306G7NOS - 3 Years On Site Warranty Intel® Core i5 2430M Processor, 2.4GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB 6GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB 750GB (5400 Rpm) 1 GB nVidia GeForce GT 525M Weight2.44Kg 3990!ש"ח *Asus K53SV-SX715V - 3 Years On Site Warranty(international) Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB 6GB DDR3 1333MHz (1 x 4096MB + 1 x 2048MB), Up to 8 GB 640GB (SATA) 5400rpm NVIDIA® GeForce® GT 540M with 2GB DDR3 VRAM Weight…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי... המפרט הוא לעיצוב בפלאש וזהו... כל השאר סתם עבודה משרדית מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP זכרונות DDR II 667 512MB V-Data דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA כרטיסי מסך Point Of View 6200LE 512MB Max, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Philips 16x 50x Black ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400W מסכים None אני חושב ש500W זה קצת מוגזם, אבל מצד שני אני לא מבין בזה כלום אז נשאיר את זה לשיקול דעתכם... אני יכול לשנות הכל חוץ …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש עיסקי. השימוש הוא לצורכי הצגה בתנאי תאורה קשים (בחוץ) של מסמכים ותמונות. על זמן הסוללה להיות ארוך ככל הניתן, ויכולת חיבור למסך חיצוני לצורך הצגת סרטים (בבית - HDMI רצוי..). חשבתי על המחשבים המוצגים בנושא עקב הצ'יפסט הטוב שיש לשניהם PM55. אשמח להמלצות לגבי יתרונות וחסרונות של כל דגם, או המלצות לדגמים נוספים. תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לרבות מסך. (לצערי, מקוצר זמן) אינני גיימר רציני, אבל אני בהחלט מעוניין במחשב שיאפשר לי לשרוד כמה שנים בכבוד. מעבר לכך, יתר השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס, לרוב אני לא רואה סרטים במחשב, אלא באמצעות הטלוויזיה. מגבלות התקציב - 4,000 פלוס מינוס. אני מצרף מפרט שחבר בנה לי, ואבקש את התייחסותכם אליו. המפרט לא כולל לצערי מסך. כמו כן, אבקש קונקרטית התייחסות והצעה לשני דברים ספציפיים: 1. האם כרטיס המסך שהוצע לי (leadtek GeForce 8600GT) הוא סביר לשימושים שהגדרתי. 2. המלצה למסך, שוב - בהתחשב במגבלות התקציב. מבחינת ציוד קיים - למעשה רק מקלדת ועכבר. אולי כרטיס רשת. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד I7 930 דור ראשון קירור מעבד Cooler Master V8 לוח Gigabyte GA-X58A-UD3R rev 2 זיכרון טריפל Gskill 12 GB 3x4GB מארז Cooler Master HAF 932 כרטיס מסך ATI 6870 1GB דיסקים WD Black 2x2TB תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Quad6600 geforce 8800 gts 512 3 gig לוח אם GIGABYTE מארז וספק כח מובנה 500W סונטה 3 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מחשב נייד מהדגמים ASUS, DELL לצרכים הבאים: צפיית סרטים ב- HD תמיכה בפוטושופ עריכת סרטים של GOPRO אופצייה לכרטיס SSD זיכרון פנימי מעל 4GB אשמח לעזרתכם האדיבה :-)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/qjgrphb2 עדיין מתאים לבקשות שלי פה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533785
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. שמתי לב שבSTART PC מוכרים את המעבד I5 2400 במחיר נמוך מאוד יחסית ל3330 מה שמאפשר לי להרכיב מפרט מאוד חזק עם ספק כח מכובד וGTX760 בפחות מ3000 שקל. רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי בין המעבדים האלו ואם כן מהו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצלב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג מעת בעיקר נגים עם זה יהיה עבור 16GB RAM 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, צפיה בHDא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14 anti glare-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד... המחיר בכותרת הוא בגלל שאני גר בחו''ל ויש לי גישה לחנויות באירופה, בארצות הברית, איביי וכמובן בארץ..... כמו כן התקציב הוא משוער, חריגות קטנות (עד 100 דולר) בתקציב אפשריות. * מטרות המחשב: בעיקר סרטים וסדרות (לרוב באיכות גבוהה- המחשב יתחבר לטלויזיה בHDMI אם זה משנה משהו...) עבודות משרדיות , משחקים קלים (משחקי פייסבוק, NBA ברזולוציה בינונית וכו'...) * גודל המסך: 15.6 אופטימלי בשבילי המלצות אחרות יתקבלו בברכה, מט או מבריק לא משנה לי, הלפטופ הנוכחי שלי מבריק ואני מסתדר איתו מצויין * רזולוציית המסך: שוב הנוכחי שלי הוא- 1366x768 ומצויין לי אבל שוב, פתוח להצעות) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מיקלדת הכוללת numpad -חייב * משקל רצוי: כמה שפחות יות…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד - Intel Core 2 Dou E8400 זכרון - ocz ddr2 4gb לוח אם - Asus P5K Pro כרטיס גרפי - ATI Radeon hd 5450
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה בעיקרון התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח ולא שקל יותר המטרה היא שדרוג סופי של המחשב ככה שישאר לי לקצת משחקים ועבודה שוטפת ואיכותית הרעיון הוא שני סלוטים של 1 גיגה שיעבדו בדואל צאנל ( לא מפריע לי לקנות בודדים ולא ערכה ) וכרטיס מסך דיי סביר שיחזיק לתקופה ארוכה משחקים ברמה גבוהה על רמה סבירה ולא יותר עם ההצעות שיינתנו אני מבקש שתתחשבו ביחס מחיר לביצועים לשני המוצרים תודה מראש עדיפות להצעות מחנויות באיזור חיפה והצפון
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למטרות משחקים, אינטרנט, מוזיקה, ובכללי כפנאי לכל דבר. זה מפרט אחרון שהרכבתי, המון עזרו לי, אני הרבה זמן כבר חושב ומבולבל, אני בימים הקרובים בהחלט רוצה לסגור על מפרט וללכת לקנות. זה מפרט שבניתי, הצעות לשיפור לכיוון ה-4,000 יועילו. אולי סט של עכבר ומקלדת, או רמקולים, את המבצע של העכבר אצלהם ה-G5 שעולה 179 אני מעדיף לקנות בנפרד. אבל אם אפשר להכניס לתקציב שהבאתי אז יוצא מן הכלל. חשוב לי עכבר ומקלדת, וגם רמקולים איכותיים כמובן ללא חריגה מהתקציב הכולל. אז אפשר להוסיף אולי מקלדת טובה או רמקולים, או יחדיו, או פשוט לשפר חלקים במערכת, כדי שהסכום יגיע. דגשים לחשיבות: דבר ראשון יש לי כרגע מסך של LG 19 INCH LCD מהדגם הזה - http://www.hardwarezone.com/img/data/nnews/2006/5203/Ima…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע רכשתי נייד חדש וזמן קצר לאחר מכן הבחנתי בפיקסל תקוע בצידו השמאלי. ניסיתי לתקן זאת במספר דרכים שהוצעו ברשת מבלי לגעת באופן ישיר במסך, אך ללא הועיל. היום העזתי ללחוץ עליו מעט וגיליתי שהמסך אינו מקובע היטב בצד זה. ז"א, הוא נדחף פנימה כאשר לוחצים עליו. ואכן כאשר לוחצים עליו הפיקסל התקוע נעלם. שאלתי היא מה אתם ממליצים לי לעשות במצב כזה? האם זה דבר שניתן לטפלו באופן עצמאי, האם אני יכול לממש אחריות או אפילו להחזיר את המוצר מאחר שלא חלפו עדיין 14 יום מיום קבלתו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל עצות לגבי מפרט למחשב לצורכי גרפיקה. התקציב הוא עד 4500-5000 התוכנות בשימוש הן: פוטושופ , פלאש , דרים וויבר ועבודות גרפיקה ואינטרנט (משחקים - מנג'ר..;-) תודה לעונים :-) נ.ב לא חשוב לי איך הוא נראה , וגם אין צורך בציוד היקפי (כלומר בלי מסך , מקלדת עכבר וכ''ו) 1. מה התקציב המקסימלי? - עד 5000 ש''ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לצורכי עבודות גרפיקה - פוטושופ , פלאש ודרים וויבר בעיקר , ובכלל עבודות אינטרנט , לשם פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-