עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nicirnTAL,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) חריגה: 500 2. מה שימושי המחשב? עבודה "משרדית" (סטודנט/אינטרנט), מעט פוטושופ. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש מארז וספק (hec300). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. אם יש כדאיות מובהקת ניתן גם להביא חלקים מסוימים מארה"ב. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? SSD, נראה לי שעדיף לא פחות מ-100GB, זיכרון 8GB. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג ה…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ערב טוב וחג שמח. אני צריך המלצה ל 5 מחשבים ניידים אשר ישמשו בשביל מכירות המתבצעות במקומות שונים, [ולכן הניידות הינה חובה.] המחשבים עושים שימוש בתוכנה מבוססת access שנמצא במחשב הראשי, והמחשבים ניגשים דרך כונן רשת. חשוב שהמחשבים יבצעו את הנדרש להם ולא יותר. לכן, מניסיון עם מחשבים קיימים, אין צורך ב SSD. לכל מחשב מחוברים, מדפסת חשבוניות, קורא כרטיסי אשראי, קורא ברקודים. לכן חשוב שיהיו כמה שיותר יציאות USB. מניסיון עם מחשבים הקיימים במערכת, מעבדי פנטיום ניידים, מאיטים את העבודה, ו i3 סוחבים מצויין. לאור הנתונים אני צריך המלצה לדגם המשתלם ביותר בהינתן מפרטי המחשב, וגם מחיר זול ככל האפשר. *יש לנו החזר על המע"מ ככה שאיל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by noambar,

יש לי 750 ש"ח ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי. חשבתי או לקנות כרטיס קול טוב כי יש לי אחד מובנה בלוח אם או ליקנות גופי קירור לכרטיס מסך ולמעבד בקצת פחות. למישהוא יש הצעות? המפרט: gigabyte geforce 7800gtx ga-k8nn pro-sli amd 4000+ Logitech Z-5300 5.1 Multimedia Speaker 1 giga ram

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tulz,

מעבד: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + Cooler Venice לוח אם:DFI INFINITY NF4 SLI כרטיס מסך:Sapphire ATI X800XL PCI Express x16 256MB 256Bit Retail ספק: HEC 300W מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nani50,

אז אני רוצה למכור את המחשב הנייד שלי.. יש לו אחריות לעוד כמעט שנתיים בערך, המחשב ללא שריטה. מפרט: מעבד: i7 3520M זכרון: 12GB HDD: ראשי 500GB 7200 מסך: 14׳ (HD+ (1600/900 Windows 7 Pro אפשרי לקבל את המחשב גם עם CADY http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E5430-Notebook.81765.0.html http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=826388 מה אתם חושבים... בכמה אני יכול לנסות למכור אותו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yamamoto,

https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13705 מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ווידאו קצת עריכה של סרטים (אני לא מסוגל להשתמש במחשב מקרטע {חייב עוצמה}) * גודל המסך - לא יותר מ15.6 ולא הכי משנה לרוב המחשב יהיה מחובר למסך גדול יותר * משקל רצוי? לא כ"כ חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך 4 שעות עבודה נראה לי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - יציאת לחיבור מסכים גדולים * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מסתפק בכונן קטן מעדיף SSD או לפחות אפשרות להוספה כזו בעתיד. לא יודע מה זה mSata) * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא - אבל מעדיף מחשב מעוצב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by PriorTak,

חברת החשמל החליטה להרוס לי את המחשב אז צריך חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה3K, גמיש למדי בגלל שניתן להניח שחברת החשמל תחזיר לי את הכסף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, עד סדר גודל של כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלת מכונות וירטואליות רבות במקביל, גישה מרחוק, ניהול רשתות ותוכנות כבדות. בנוסף שימושים כלליים כמו גלישה וכ"ו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE ושרתים וירטואליים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד לגיימינג בכלל.…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. עריכה באמצעות פרמייר ואפטר-אפקט + אופציה לאויד לסטודנט לקולנוע. מה דעתכם על זה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=148&products_id=1198 i7-860 + FX580 4GB 500GB+1TB בסביבות 5000 ש"ח למזומן (אין פרוט לרכיבים) האם למישהו יש ניסיון איתם (PCPower) ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כמו שאתם יודעים יש המון יצרניות מחשבים ניידות ועוד יותר דגמים של כל חברה. אני חייב שיעשו לי קצת סדר או לפחות סינון מהיצרניות. אין לי מושג מאפיה להתחיל בככל - בסופו של דבר אני רוצה מחשב שיחזיק לי להמון זמן,לא יתקע בעת ביצוע פעולות. כאשר בסה"כ אני מבצע פעולות די פשוטות - עבודה משרדית עם מסמכים,צפייה בסרטים,גלישה באינטרנט (עם המון חלונות),הורדות, והאזנה למוזיקה. האם תוכלו לעזור לי בנושא? בתודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by עודדוס,

שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב חדש, מסך 13.3" המחשב הוא לצרכי לימוד ואינטרנט, מעט משחקים וסרטי HD. התוכנות אשר יעלו עליו הן:OFFICE, SPSS,STATISTICA,MATHLAB התכונה החשובה לי ביותר זה מהירות וזמן סוללה לפחות 6 שעות. עד עכשיו התרשמתי מהDELL INSPIRION I5 אבל פתוח להצעות התקציב :עד 4000 ש"ח כמו כן אשמח להמלצה היכן כדי לקנות..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by the-shadow,

יש לי בעיה עם התקנה מחדש של המחשב הנייד, אני מנסה להתקין אותו מחדש והוא אומר לי שהגירסה יותר ישנה. אני חייב להתקין אותו מחדש והוא לא נותן לי. מה עושים? אגב,איך אני נותן לו בוט מהסידי ישר כשאני מאתחל את המחשב? לא ראיתי אפשרות כזאת שם. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by kfir91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לנסות לחסוך אבל לא מתפשר על איכות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים הכי חדשים כל האלה של ה 50GB שיצאו בזמן האחרון ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA החדש, NBA2k15, ועוד משחקים ברמה של GTA בגרפיקה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לחבר טלוויזיה בכבל HDMI בגודל 32 אינץ. לכן חשוב חי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב חדש, אינני מבין יותר מדי במחשבים אז אשמח אם תעזרו לי. התקציב שלי לכרגע הוא 3100, אני מעוניין בלנצל את כל התקציב אבל מעדיף שלא לחרוג ממנו. השימוש שלי במחשב יהיה בעיקר למשחקים. המסך שיש לי כרגע הוא מסך dell שהרזולוציה שלו היא 1920*1080. המשחקים שאני מתכנן לשחק בסה"כ הם משחקים כמו far cry 3, arkham city mortal kombat x וכו... אני מעוניין שהמחשב יהיה מיועד לבין הגדרות בינוניות לגבוהות. כפי שנאמר בכותרת, אין צורך בציוד היקפי. ואין צורך בקורא דיסקים. לא ממש חשוב לי כמה רעש יעשה המחשב. לא מתוכנן OC ולא צריך מערכת הפעלה. אני מעוניין שהמחשב יורכב לי בחנות ומבקש חנויות באיזור המרכז/ צפון. תודה רב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן לכם אוקיי אז אני מעוניין במחשב חדש עם מפרט שלל מחשב חזק וטוב לעבודה עם משחקים חדשים שיצאו המחיר שאני יכול להרשות לעצמי זה בין 3000-4000 מזומן אני לא צריך ציוד היקפי יש לי מסך 19 אינץ' יש לי עכבר ויש לי מקלת ורמקולים אז אנחנו מדברים פה רק על מחשב נטו המחשב צריך להריץ משחקים חזקים כמו קריסיס על איכות מקסימלית או שקרובה למקסימלית ובמהירות... אני לא רוצה שתיהיה איכות טובה אבל תכלס המשחק לא יזוז אני רוצה את שניהם. לא דרוש מערכת הפעלה. אבל אני רוצה שזה יהיה כולל הרכבה לסיכום אני רוצה להנות מהמקסימום שאני יכול לקבל מכל הבחינות. אם שכחתי משהו או לא אמרתי משהו אשמח להשלים תודה אור

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by avz,

שלום יש לי מחשב נייד HP COMPAQ EVO N1020E . אם אני סוגר את המכסה שלו כאשר המחשב לא כבוי אני לא מצליח "להעיר" אותו לאחר שאני פותח חזרה את המכסה. זה כאילו הוא במצב של שומר מסך אבל הוא לא חוזר למצב עבודה. מכיוון שהמחשב חדש אצלי (רכשתי אותו משומש) אני לא יודע האם צריך לעשות פעולה מסויימת כדי להחזיר אותו למצב עבודה או לשנות משהו בהגדרות או שהוא פשוט מקולקל. אודה לעצותיכם.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Trumpeldor,

בוקר חם לכולם! הרכבתי לעצמי מפרט ב TMS לצרכי משחקים, סרטים, הורדות לצערי כרגע מחוסר תקציב אני אשאר עם המסך הישן שלי LG F700P שהוא CRT 17", אמנם מצויין אך קטן... ויצורפו כמה הרדיסקים מהמחשב הישן (ולכן יש לי צורך ביותר מ4 SATA ובחרתי את הלוח הנ"ל) העיקרון הוא לשמור את אופציית האוברקלוק פתוחה, או ש TMS יעשו אותה... כמו כן הרעש של המחשב הנוכחי מחרפן אותי למרות שהוא לא בחדר שינה אז בחרתי במארז הזה למרות שהייתי מעדיף משהו עם חלון... אשמח לקבל חוות דעת נוספות לפני הקנייה מפרט מחשב מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! ¤1029 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX ¤215 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 ¤546 1 מארז NZXT Hush Black/Silver NO PSU ¤452 1 ספק כוח En…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by zam,

המחשב מיועד לשימושים כלליים קצת אימייל פה ושם, נסיעות, להעביר את הזמן וכאלו. מטרות המחשב --- אינטרנט, אופיס (בקטנה), משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? --- כמה שיותר גדול * משקל רצוי? --- כמה שיותר קטן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? --- כמה שיותר ארוך בהתאם לתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? --- לא חושב, HDMI יהיה נחמד אבל ממש לא הכרחי. * בלוטות? --- כן. 3.0 יהיה אחלה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) --- כמה שיותר גדול, בהתאם לתקציב * כונן CD/DVD? צורב? --- לא. * כונן Bluray? --- לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? --- לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי, הנייד שלי כבר חגג 6 שנים והגיע הזמן להשתדרג. אני מחפש לפטופ, אפשר אפילו טאבלט היברידי או כל אחד מייצורי הכלאיים שיש היום, אין לי בעיה איתם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3800-4000 באילת, ז"א בערך עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש שוטף סטנדרטי( אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה ישירה), תכנות front end 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, מעוניין לקנות מחשב לעבודת מעבדה בניתוח נתונים סביבתיים. בעיקר מטלב אבל גם GIS, R וכו'. התקציב סביב 5-6, גודל מסך מועדף 13-15. שאר הנתונים פחות חשובים. בסקירה זריזה, ראיתי את הלנובו Lenovo IdeaPad Y510p ואת האסוס N550JV. בהשוואה הזוhttp://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N550JV-CN201H-Notebook.98311.0.html אומרים שהאסוס מעט יותר יעיל בעיבוד מקבילי אבל שהלנובו לוקח די בגדול בגיימינג. בעיבוד נתונים מספריים - האם אתם חושבים שלאחד יהיה יתרון גדול על השני? אם רוצים להשתמש ב CUDA, הנתמך ע"י הכרטיסים בלנובו - צריך לכתוב אחרת את הקוד או שהמחשב מנתב את הכח הדרוש? האם יש המלצות נוספות במסגרת התקציב? אולי משהו של דל (ניסיון עבר מוצלח)? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי מכל הסוגים, קונטר סטראייק. משחקי ספורט כמו פיפא וPES. אם המחשב יריץ באטלפילד 3 על אולטרה יהיה מעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20.1 המסך, יכול להיות שיחובר אליו 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי! הרכבתי את המחשב הזה תחת תקציב של 7 בערך, כשהדרישות המרכזיות שהצבתי לעצמי הן יכולת תמיכה בוירטואליזציה בצורה חלקה, גיימינג, וניצול של הGPU לתכנות מקבילי וכמובן שהעיקרון המנחה המרכזי שלי היה שיישמר לאורך זמן עם יחסית מעט תחזוקה ורכש עתידי לפחות ב5 שנים הקרובות מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 9 3900X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 2021 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports - Red כמות: 1 - מחיר: ₪ 175 לוחות אם: Gigabyte B450 I AORUS PRO WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪ 594 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Ve…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by BURTON,

מה דעתכם על המפרט הבא? M/B intel 865 PERL FSB 800 Mhz ddr 400 Mhz CPU intel pentium 2.6 Ghz 800 Mhz HD WD 120 GB 8MB buffer 7200 RPM IDE Memory ddr 512MB 400 Mhz pc3200 (X2) AGP ATI radeon 9600 pro 128 MB Case ATX midi server + power suply total 5506 NIS אשמח לקבל הצעות למפרטים נוספים אבל רק אינטל

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by רבקה,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו ועריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ ופריימיאייר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע 10. האם יש בק…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO-II 654 2X GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon 772 AMD ATHLON XP 2500 527 WD 120GB 7200RPM 8MB 655 LG DVD 16x48 OEM 223 VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD 160 TASK 3003 Color 300W Case 197 Prolink PixelView GeForce FX5600 128MB 792 המחשב נועד למשחקים, סרטים ואינטרנט.. הגבול הוא 4000 ש"ח וזה בדיוק מה שיוצא כרגע. המלצות להוזלה יתקבלו בברכה.. ;D תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כבר תקופה ארוכה אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כזה שיתאים לגיימינג לפחות לשנה וחצי-שנתיים בלי להיתקע מאחור, אבל מטעמי חוסר זמן (צבא), לא באמת יצא לי להתעסק עם זה. עכשיו נפל עליי שבוע של חופש בהפתעה, אז החלטתי לנצל אותו כדי להשתדרג סופסוף. הנה הדרישות שלי, בהתאם לשאלון. 1. התקציב למחשב הוא בערך 3,500-4,000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה. 2. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג, בשאיפה למחשב חזק, שיוכל להריץ משחקים על דרישות גבוהות, ויתחיל לפגר מאחור רק עוד שנה וחצי-שנתיים (או אפילו יותר). למחשב כבר מחכה מסך של 21 אינץ'. 3. רמקולים חדשים וכרטיס קול הם בהחלט אופציה, בתנאי שלא תהיה חריגה מהתקציב הראשוני. 4. חוץ ממסך, יש צורך להחליף הכל. 5. השקט נמצא על הסולם במקום של 2-3/10. 6. לא מתוכנן אוברקל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.