ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלם לכולם חבר ביקש מפרט לגיימינג עד 3500 מKSP לא כולל כרטיס מסך(שישודך ככל הנראה עם GTX 960 4GB) שיקנה חודש הבא..שיהיה סביב I5 6600K(כלול במפרט) 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V.COD.crysis וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני חושב לשדרג את המחשב בתקציב של סביבות 2000-2400 כי הוא טיפה ישן: עכשיו אני לא ממש בטוח מה שווה לי, לשדרג את המפרט הנוכחי?(שדרוג מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות, ועקב זה גם ספק כי כנראה צריך יותר וואט ושלי ישן) או כבר להשקיע עוד 500 שקל ולקנות מחשב חדש לגמרי? בעיקרון מבחינת שדרוג חשבתי על המפרט הזה במקרה ואני משדרג ולא קונה חדש: [table][tr][td] [/td][td][/td][td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] סה"כ יוצא 2250. וגם כמה שאלות : 1.יש צורך להחליף ספק? 2.יש צורך לקנות מאווררים חדשים? תודה לעוזרים. [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ,תוכנה לניהול עסק,(איזי טקס),תוכנה למצגת תמונות שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיאפשר לי לעבוד עם תוכנות כגון PHOTOSHOP, VISUAL STUDIO וכו' בצורה טובה. בנוסף אני ארצה להריץ על המחשב VMWARE של LEOPARD עבור פיתוח. התקציב המקסימלי הוא 2500 אבל אפשרי לסטות מעלה בכמה מאות. המחשב מיועד בעיקר לפיתוח, מעט עריכה גרפית, עבודה משרדית, משחקים רק כאופציה. בסופו של דבר מחשב שבאמת יספק את הביצועים הטובים במחיר מתאים לתוכנות הללו. אין צורך בציוד היקפי. השקט חשוב אבל לא ברמה של לא לשמוע כלום בכלל כמובן שעדיף לא לשמוע את רעש המאווררים לא מתוכנן OC. אין העדפה לרכוש מחנות ספציפית, אני מאזור המרכז. חשוב שיהיה ניתן בעתיד להוסיף עוד זיכרון במידה ויהיה צורך. המון תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, קצת עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Total War: Rome II, Elder Scrolls Online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 על 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת צריך מחשב לצורכי לימודים התקציב הוא עד 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 22" ורמקולים, אין עדיפות לדגמים או חברות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
EMX710350 Enermax FS-710B 350W Black Case 8ST667L Gigabyte GA-8ST667L SIS 645DX Motherboard (533MHz FSB, 6 Channel Sound, ATA133, LAN) Socket 478 for Intel® FC-PGA2 533 /400 MHz Pentium® 4, 3 x DIMMs up to 2GB PC2700 / 2100 DDR SDRAM, Sound, LAN, ATA133 0.00 497.39 497.39 P4-253B-478 Intel Pentium IV 2.53GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX 0.13mk 533MHz FSB CS2562700S CORSAIR DDR-RAM 256MB 2700 CAS2 Memory w/Silver Heatsink P4COOL478 CPU Cooler for Pentium IV 478 pin MX607200 Maxtor 60GB 7200 rpm ATA133 HDD ATI9000 ATI Radeon 9000 64MB DDR DVI TV-Out Video Card DVDLGB DVD-ROM LG 16/48 Bulk LTR-40125S Lite-On 40x12x48 Bulk CDRW FLOPPY Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5"…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לפטופ חזק למשחקים וחשבתי לקנות את dell inspiron 5520 עם i5 מהסדרה החדשה 6g ram מאיץ גרפי AMD radeon HD 7670 קישור לדגם: http://www.ksp.co.il/?uin=16033 האם כדאי לקנות אותו? הוא יריץ משחקים כמו battlefield 3 וdiablo 3 באיכות טובה? תקציב עד 4500 שח גדול מסך 15.6 אינץ' * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות- לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח - 750G * כונן CD/DVD- כן צורב - כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שאלתי היא האם המחשב הזה שווה במונחים של : עלות - תמורה. מבחינת צרכים הוא עונה על צרכי : אופיס אינטרנט וכאלה. ניתן לקבלו ב24 תשלומים שזה גם שווה ערך לכסף. ואם לא הוא אז אשמח לאפשרויות נוספות? אלון
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית לאדריכלות מחפשת נייד חזק שלא יתקע לי גם כשאעבוד על מספר תוכנות במקביל. אני עובדת על תוכנות: אוטוקאד, סקאצאפ, מאיה, סטודיו מקס, רוויט ופוטושופ. אין לי הגבלה של תקציב. מתלבטת בין macbook pro retina לdell xps15. אשמח לעזרה בנושא ממי שיש לו ניסיון או ידע במחשבים האלה. או המלצה לנייד אחר אבל משהו תותח! תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של GigaByte דגם W566U-DC15M ,חיברתי לחשמל והדלקתי בכפתור POWER ושומעים הכל בסדר חוץ מזה שהמסך לא נדלק. בדקתי דברים אחרים אם הם מגיבים וזה היה בסדר, יכול להיות בגלל שלא חיברתי עם בטריה אלא ישיר כבל לחשמל? (ככה המוכר אמר לי שעובדים בבית לחבר לחשמל ישיר בלי בטרייה כי זה מקטין את אורך החיים שלה). מה הבעיה ואיך פותרים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? M/B intel 865 PERL FSB 800 Mhz ddr 400 Mhz CPU intel pentium 2.6 Ghz 800 Mhz HD WD 120 GB 8MB buffer 7200 RPM IDE Memory ddr 512MB 400 Mhz pc3200 (X2) AGP ATI radeon 9600 pro 128 MB Case ATX midi server + power suply total 5506 NIS אשמח לקבל הצעות למפרטים נוספים אבל רק אינטל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן טוב,לפני הכל, הנה מפרט המחשב הנוכחי שלי: Amd Athlon 3000+ 64Bit חשוב לציין: המעבד הוא מסוקט 754 [ולא 939] Asus K8V Se Deluxe Kingston 1024MB DDR RAM [512*2] WD 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800Non-Ultra 128MB 256Bit המחשב נקנה לפני 3 שנים בערך, החזיק עד היום כמו סוס עבודה והריץ הכל מעולה.. אבל הגל החדש של המשחקים כבר מעלה קמטים על המחשב שלי... המחשב כבר מקרטע\ בקושי מפעיל משחקים חדשים... הדוגמא הכי קלאסית היא ביושוק שפועל די זוועה על המחשב, מה שהביא אותי למסקנה שמשחקים כמו UT3,ASSASINS CREED,GEARS OF WAR וכמובן CRYSIS או שלא יפעלו על המחשב או שיפעלו חרא או שיפעלו על הגדרות נמוכות שגורעות מכל חווית הNEXT GEN... ולא,אני לא נהנה ממשחקים שנראים חרא בימינו...מה ל…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערכתי חיפוש נרחב בפורום, עקבתי אחר דיונים, ומצאתי את המפרט הבא באחד האשכולות הלא קצרים כאן בפורום. אשמח לדעת האם כדאי לבצע אי אלו שינויים במפרט. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1602 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤452 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPK~15~0.htm כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1356 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44050 צורב LG …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כמו בכותרת.. מישהו יודע מה ה- FSB של הלוח הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3651#sp תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן סיקשתי מפרט ב6K וזה מה שקיבלתי מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1726 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר: ¤521 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1782 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS מחיר: ¤483 אחריות: חמש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H12N DOUBLE LAYERED X16 - BULK מחיר: ¤203 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CA…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד כתחליף לדסקתופ. אם רוב הניידות מוגבלת לתוך הביית (כך שהמשקל לא כל כך חשוב). רצוי שהסוללה שלו תספיק לפחות לשעתיים שלוש של הקרנת סרט. השימושים העיקריים של המחשב יהיו אינטרנט סרטים ומשחקים. (כאשר רוב הזמן הוא מתוכנן להיות מחובר לסך 22 אינץ) אשמח לקבל המלצה. כמו כן אשמח לקבל דעה עד כמה המחשבים הבאים ענים על דרישותיי: 1. 4890 ¤ HP Pavilion DV6-1040 - Full Keybord CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB HD 320 GB (5400) Display 15.6 Diagonal Hight Definition HP Brightview Display (1366 x 768) GPU NVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1790 MB (5…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? ~4.5k (לא כולל ציוד הקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו אם צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פיתוח, מספר סביבות פיתוח פתוחות במקביל (לדוגמא visual studio). גם גיימיניג במידה פחותה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נניח ש-Civiliztion 5, סטארקראפט 2, X-COM ו-GTA 5 יעבדו עליו בצורה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הייתי בKSP וקניתי מחשב חדש, בין היתר רציתי לקנות כרטיס מסך מבית היוצר של MSI כי אנדע שאין הבדל חוץ מהסטיקר בין הפירמות השנות ושכרטיסי המסך הם כולם תוצרת ATI והשוני הוא בחבילה שבה מוכרים את הכרטיס. המוכר טען שזה לא נכון ושכרטיסי SAPPHIRE יותר טובים, ונכנסו לוויכוח הוא גייס את כל צוות העובדים בכדי לשכנע אותי, ואני טענתי שזה לא חוכמה כולם שם באים משטח אויב ;D. בקיצור החלטתי לקחת את זה פה אליכם (המומחים האמיתיים) האם יש שוני בין הכרטיסים עצמם?! g0vner_x3
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, ערב טוב. אני סטודנט שזקוק למחשב נייח חדש. משיטוט קצר ברשת, הבנתי שזה ה-מקום להתייעצות ובניית מפרטים, אז ככה: השימוש במחשב יהיה בסה"כ סטנדרטי, ויכלול לרוב עבודה משרדית, כשהדבר הכי כבד שהמחשב יצטרך להריץ יהיה ככל הנראה 2 סרטי HD (כבדים) במקביל. בכל זאת, אשמח לקחת קצת אקסטרה ולוודא שלמחשב יהיה 0 תקיעות בכל שימוש - ככה שנגדיר שאשמח אם המחשב יוכל להריץ באופן חלק משחקים יחסית חדשים, כמו לדוגמא ג'י.טי.איי 5. 1. מה התקציב המקסימאלי --------------3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -------- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --------------500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ספציפיקציות שה…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות כעת את ה MSI EX300 מאיבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=2928&CatCode=315 אבל אני קצת פוחד מהחברה ולא בטוח... מה דעתכם עליו? הבעיה שלי היא האם מסך כזה קטן מתאים למישהוא שכל היום צריך לקרוא ולעבוד מול שורות קוד קטנות ולראות ; + & וכו'... *סתם אם אתם שואלים את עצמכם מה אני משגע אתכם, החלטתי שאני לא רוצה תחליף שולחני כיוון שזה הולך לבוא איתי לכל מקום ואני רוצה מחשב קל וטוב שיוכל להריץ משחקים פשוטים ורגילים ולא איזה מכונת משחקים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט לאדריכלות וצרכי המחשב שלי הם להדמיות 3D MAX, SketchUp PHOTOSHOP ועוד. באופן כללי בכוונתי להביא את המחשב מארה"ב, ע"מ לחסוך עלויות. הסכום הוא עד 10k.. אך אם באמת יש הצדקה לכך אני מוכן להוציא יותר.. (אפרט בהמשך - שאלה 3). ניידות וזמן סוללה בעדיפות נמוכה. כרטיס המסך הוא הפקטור המשמעותי כמו גם 2GB זיכרון (לפי המלצתכם) ומעבד core duo 2 במהירות 83. 1 לכל הפחות. נקודת התחלה: זהו המחשב אשר נראה לי כמינימאלי מבחינת הדרישות: dell inspirion 9400 במחיר 2143 US$ PROCESSOR Intel® Core 2 Duo processor T7200 (4MB Cache/2.00GHz/667MHz FSB OPERATING SYSTEM Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 LCD PANEL 17 inch Ultr…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג אלחוטיות (בעיקר בגלל העובדה שרובן מציעות נוחות, לאג נמוך והן מאפשרות להיות איתן הרבה זמן מבלי להרגיש כובד או הזעה באוזניים). יש חנות שמאפשרת למדוד את האוזניות ולבדוק שהן באמת נוחות לפני הקניה? הזוג שהתכוונתי לקנות זה לוג'יטק 933 (אבל פתוח להצעות והמלצות אחרות) תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש מפרט/המלצה לנייד לסטודנטית, עבודה על מסמכים גם קצת משחקים אבל לא כבדים או תלת מימד. נייד חזק ומהיר, קל משקל כמה שמתאפשר, נראה לי 13" זה סביר שגם לא ישקל הרבה וגם לא קטן מדי. זכרון 8GB לפחות. מעבד חזק אבל עם יחס עלות/תועלת סביר. יש לי נסיון טוב עם ASUS וגם עם LENOVO אבל כל חברה מוכרת תתאים. 3 שנות אחריות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם אני קונה מחשב בעיקר ללימודים: מסמכים/מצגות, אינטרנט- שימוש שוטף, מסנג'ר וכו', תוכנות מתמטיקה כגון mathlab, הורדה והאזנה למוסיקה, הורדה וצפייה בסרטים/סדרות. משחקים- אולי פה ושם, בטח לא משהו רציני. אשמח לשמוע מה דעתכם על מחשב פנטיום D הבא, ובעיקר על השדרוגים ההצעה הבסיסית: מארז עם usb קדמי/אחורי לוח אם MSI מעבד אינטל פנטיום D ליבה כפולה PD925 3.0GHZ 4MB זיכרון DDR || 512MB 667MHZ כרטיס מסך PCI-Express נפרד מלוח האם: GEFORCE 7100 GS 128MB UPTO 512 MB דיסק קשיח80GB SATA || 7200 RPM 8MB צורב LG H22/12 DVDRWX18 DLAYER כרטיס רשת 10/100 כרטיס קול 8 ערוצים (7.1) מסך "17 דק LG 1719S/SAMSUNG 740N LCD רמקולים, מקלדת ועכבר - סטנדרטיים 3 שנות אחריות למחשב ואחריות לכל…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-