עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Mattan6,

שלום לכולם , אשמח לקבל ביקורת על המפרט הבא: *יש לציין שאני לא קונה משם, אלא רק מציג את המפרט. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21540 המחיר שהציעו לי: 3200. א. איך המחשב? אני לא גיימר, בעיקר תכנות. אך מפעיל תוכנות רקע כגון מכונות וירטואליות וכדומה. ב. איך המחיר ביחס לחומרה? ג. באופן כללי, איך לנובו, וביקורת כללית. תודה רבה, חג שמח

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  2. מתלבט בקניית אולטרה-בוק עם ביצועים גבוהים ככל האפשר עד מחיר של 5000 ש"ח מתבלט בין אלה : http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2797 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=400043&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://weshops.co.il/product/hp-envy-6-1202ea?aff=Zap מה שחשוב, מסך כמה שיותר איכותי - לצפייה בסרטים FHD. זיכרון מסך 8 GB. וינדוס 8/7 מקורי. וכרטיס גרפי חזק ככל האפשר - למשחקים בקטנה פה ושם. גם רמקולים יחסית טובים עדיף. תודה

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by MEGI,

מארז ARCTIC שחור עם USB קידמי ללא ספק CM X212 ספק כוח FAN12 V2 600W A.PFC לוח אם Z77MA-G45 SATA3 USB3 7.1 1GLAN מעבד אינטל GHZ 8MB CORE I7 1155 QUADO 37703.4 זכרון 4GB DDR3 1600MHZ כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 660GTX TI DC2 2GB-5 ASUS צורב SATA LG DVDX24DL שחור GH24NS דיסק קשיח SATA3 64GB SSD 2.5 כ.רשת G LAN1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם מסך 23 אינץ 800 ש"ח מערכת הפעלה WIN7 435 ש"ח סה"כ ללא התקנה 7200 אשמח לתגובתכם על המפרט שרשמתי ועל מספר שאלות נוספות 1. איזה מסך מומלץ(מחיר וחברה) לעבודה עם תוכנות עריכה ו 3D? 2.SSD מספיק 64GB ? 3.RAM מספיק 4GB? 4.WIN7 מומלצת או שיש מערכת הפעלה מומלצת יותר? המחשב מיועד לעבודה וללימודים לשימוש בתוכנות לערי…

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב נייד dell vostro3750 (מסך 17 אינטצ') בן שנה וחודשיים, עם אחריות בבית הלקוח לעוד שנה ועשרה חודשים. 8 ג'יגה זיכרון. תוכלו לומר לי כמה הוא שווה לדעתכם? תודה!

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  5. כבר כמה ימים שאני חורש אתרי סיקורים, סרטונים וחוות דעת של משתמשים למחשבים ניידים.. בסה"כ, אחותי צריכה את המחשב לגלישה, סרטונים וסרטים, תוכנות (office וכל מיני תוכנות חישוב של רו"ח). אני לא יודע עד כמה יפריע לה מסך מבריק, כי המחשב יהיה בשימוש רק בבית. אני יודע שיפריע לה מחשב איטי (מעבד איטי לא בא בחשבון), וזו הסיבה שלא הלכתי לכיוון מחשבים זולים יותר, וגם רציתי שתהיה לה את האפשרות המהירה של USB 3 כי היא משתמשת הרבה ב-flash drive. היא גם לא משחקת במחשב, בכלל (אפילו לא casual)..... ככה שכרטיס מסך לא כל כך רלוונטי, אבל משום מה היה קשה לי להתעלם מהמחשב האחרון שהוספתי שהוא גם מהיר וגם יש לו 7670M, והמחיר לא בשמיים.. אבל לא נראה לי שיהיה לה שימוש לזה. עוד משהו בעייתי זה רעש, …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, שמי הוא משה. פתחתי דיון כי אני צריך מעבד ולוח אם לגיימינג, עד 2000 ש"ח, אם אפשר לחסוך נהדר. המפרט שלי: מעבד - Phenom II X4 970 Black Edition 3.5Ghz(המהרתי ל4.0). לוח אם - GIGABYTE GA-770TA-UD3ז כרונות - G.SKILL F3-10600CL9S-4GBNT X2 כרטיס מסך - Gigabyte GTX660 WINDFORCE OC 2GB ספק כוח - Antec EARTHWATTS 500W שני כוננים קשיחים, סה"כ 820 גיגה. מארז - ANTEC 300. קירור - 3 מאווררים של המארז וAractic Freezer Xtreme rev.2 תודה על כל עזרה אפשרית.

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים HD ועריכה גרפית בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed 3 וגם החדש שהוכרז, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" רזולוציה FHD 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות …

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  8. פרקיי כואבים ובשביל להתרכז בהרצאה כדאי שאסכם את מה שנאמר בה - אז הפתרון הוא כמובן מכשיר הקלדה כזה או אחר. מכונות כתיבה כבר קשה למצוא. אז חשבתי לקנות איזה נטבוק קטן. הייתי בטוח שאוכל למצוא משהו נחמד בפחות מ-1000, אבל כל מה שאני רואה עולה צפונה מ-1400. לא ברור לי למה, עם הפיחות במחירים של מחשבים אין מלא נטבוקים שלפני שנה עלו 1500 והיום אמורים לעלות חצי מזה.. או לפחות איזה שוק יד שנייה. ממה שאני ראיתי, אנשים מוכרים נטבוקים במחיר שהם קנו אותם במקום לחתוך 33-50% מהמחיר... ואז חבר הציע לי רעיון אחר - טאבלט כלשהו עם איזה קייס/מעמד בתוספת מקלדת. הדרישות הן: יכולת הקלדה במעבד תמלילים כלשהו(זה אפילו לא חייב להיות וורד, חשבתי על אופן אופיסים למינהם) טיפ טיפה גלישה בשביל להורי…

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. ASUS P8H77-V i5 3550 8 RAM 560ti

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין למכור את המפרט הנ"ל כולל ציוד היקפי,ווינדוס 7 מותקן כולל אופיס. שאלתי היא כמה אפשרי לדרוש על כך. להלן המפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E6320 (4M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 2GB הארד דיסק 120GB כרטיס מסך RADEON 1950XT מארז Gigabyte TRITON 180 BLACK CASING צורב DVD של LG ציוד היקפי: מקלדת מייקרוסופט ועכבר אופטי מייקרוסופט, מסך LCD סמסונג 17 אינץ', מערכת רמקולים creative sbs 2.1 370 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום,, פשוט אצטט מהנושא הראשי את הדרישות ואח"כ אפרט מה שרלוונטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, התקציב הוא 4500 ש"ח עם התגמשות עד ל5000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בראשית ובראשונה המחשב מיועד לגיימינג, המשחקים הקבועים הם BF3 וCOD:OP2. כמובן שאפשר להוסיף את רוב המשחקים החדשים בשוק שהם SC2, Simcity 5 טומב ריידר וכו'. לא חסרים משחקים. שנית, המחשב הוא גם לצורכי תכנות, ג'אווה, C++ וכדומה. (דברים אלה לא דורשים הרבה כוח עיבוד, רק הרבה זיכרון ראם) 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: ישנם כמה רכיבים שברשותי שאפשר לוותר במפרט: כרטיס מסך - יש לי את HD6950 שנקנה באמצע שנת 2012 לאחר שהכרטיס הקודם נשרף (פעמיים). אם יש אפשרות להכניס בתקציב …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by card,

שלום נתקלתי כבר בנטבוקים שהם ללא מאוורר, ורציתי לשאול אם יש גם לפטופים ממש(כלומר לא מעבד Atom) שבאים בלי מאוורר? תודה card

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by BlackLight,

the zenbook UX31A caught my eye and seems as a good choice for gaming and working laptop. except it only consists 128g/256 SSD HD without regular HDD with more space? or maybe the S7 offers better things? what would u recommend guys? which one gives more and justifies it's price? or maybe there is something else i should consider? any recommendations?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  14. אולי שכחו איזה אפס http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PEF256GSMNUSB

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nani50,

בן שנה ~ מעבד i5 3570K לוח Z77X UD3 8GB RAM כרטיס מסך 7950 sapphire Antec 620W gamer fractal Design ARC Mid XSPC 240 RAYSTORM WD-1T + WD 350GB אני מעוניין למכור אותו ללא פירוק לחלקים... רעיון כמה שווה..?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by homart,

שלום כולם, מה שלומכם? אני מחפש להחליף את הלפטופ שלי. אני יודע ששני המחשבים האלו שונים בתכלית, אבל זu בעצם השאלה האם להישאר בווינדוס או לעבור למק. נמאס לי קצת מהעייפות של ווינדוס, אני לא יכול עם המחשים שנתקעים כל הזמן, והבנתי שבמק זהלא קורה חשוב לי מאוד שיהיה במחשב זיכרון ssd, לפחות 8 gb זכרון פנימי , ושיהיה קל ונייד עם סוללה גבוהה. מסך 13.3 מט המחשב הוא לבעיצועים סטודנטיאלים בעיקר, אבל חייב לטוס, בלי בעיות ובלי להיתקע, ותריך להישאר לפחות ל4-5 שנים במצב טוב :-) התקציב, 6.5-7K , כל הצעות אחרות יתקבלו בברכה הסמסונג הנל הוא הטוב ביותר שמצאתי בקטגוריה (נרחיב לו את הזיכרון הפנימי) והמק הזה הוא הטוב ביותר שאפל מציעים במסכי 13.3. (ידוע שהמק חורג מהתקציב, זה בסדר :-) יום טוב לכו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הנה המפרט שלי: Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2-B3 Windows 7 Home Premium (x64) Service Pack 1 (build 7601) NVIDIA GeForce GTX 550 Ti [Display adapter] 3.30 gigahertz Intel Core i3-2120 4 gb ram רזולוציית מסך 1600X1900p אני משחק בעיקר באטלפילד 3 וזה לא עובד בצורה חלקה אפילו כשהגרפיקה מכוונת ל- LOW אתם יכולים להמליץ לי על חלקים שאני יכול לקנות בשביל להריץ את המשחק בצורה חלקה ב- ULTRA בצורה חלקה, ושהחלקים יתאימו גם למשחקים הבאים בעתיד הקרוב. תודה, טווח המחירים שלי הוא עד לכ-3000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Ran Ventura,

שלום, אני מעוניין למכור את המפרט הנ"ל כולל ציוד היקפי,ווינדוס 7 מותקן כולל אופיס. שאלתי היא כמה אפשרי לדרוש על כך. להלן המפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E6320 (4M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 2GB הארד דיסק 120GB כרטיס מסך RADEON 1950XT מארז GIGABYTE TRITON 180 BLACK CASING צורב DVD של LG ציוד היקפי: מקלדת מייקרוסופט ועכבר אופטי מייקרוסופט, מסך LCD סמסונג 17 אינץ', מערכת רמקולים creative sbs 2.1 370 תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן, החלטתי סופית להחליף את המחשב, להלן הדרישות: שימו לב שאין צורך בHD כיוון שכבר יש לי. ועקב סביבות העבודה מעדיף 16GB, עדיפות לשניי סטיקים של 8 למען שידרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות פיתוח ומשחקים - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Shooters למינהם, אסטרטגיה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אז ככה התקציב הוא עד 2800 מקסימום.. ההתלבטות כרגע היא בין: Lenovo G580 [table][tr][td] צבעDARK BROWN [/td][/tr][tr][td] מעבד : [/td][/tr][tr][td] מעבדIntel Core i5-3210M [/td][/tr][tr][td] מהירות2.5GHz [/td][/tr][tr][td] זכרון מטמון3MB [/td][/tr][tr][td] מהירות FSBDDR3/L/-RS 1333/1600 [/td][/tr][tr][td] זיכרון : [/td][/tr][tr][td] נפח4GB [/td][/tr][tr][td] מהירות זיכרון1600MHz DDR3 [/td][/tr][tr][td] חריצי זיכרון פנויים1 [/td][/tr][tr][td] קיבולת זכרון מקסימלית16GB [/td][/tr][tr][td] אחסון : [/td][/tr][tr][td] גודל דיסק500GB [/td][/tr][tr][td] מהירות דיסק5400RPM [/td][/tr][tr][td] כוננים : [/td][/tr][tr][td] DVD Multi Burnerכן [/td][/tr][tr][td] מסך : [/td][/tr][tr][td]…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  21. מעוניין במחשב לשימושי אינטרנט (גלישה באתרים, צפייה בסרטונים) ו-OFFICE בסיסיים. הופניתי למפרט הבא של IVORY - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9355 אודה על התייחסותכם למפרט. האם הוא מתאים? האם מומלצים שינויים כלשהם? האם המחיר הוגן? מעולם לא רכשתי מחשב מ-IVORY. האם הם מומלצים? (סביר להניח שאקנה באחד מהסניפים בת"א או בר"ג). כמו-כן אודה על המלצות לגבי חנויות נוספות באזור גוש דן. תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח-אך עדיף שלא,רק אם זה ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefield 3, crysiis 3,fifa -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב?1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  23. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חזק רב שימושי, אשר ישמש בין היתר לגיימינג ויהיה איכותי גם לשנים הבאות. במחשב הנוכחי אני עם מסך SAMSUNG 920bm: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001242 אשמח לחסוך עלויות ולהשאיר אותו, אך בהחלט מעוניין לשמוע על אופציה של תוספת מסך במסגרת התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מקסימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 שח, מיועד בעיקר לאפשרות של קניית מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, התלבטות לגבי תכני HD (שכן המסך הנוכחי לא תומך FULL HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by skippy22,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד, שימושים אישיים: מוזיקה, סרטים, וידאו. אינטרנט, פוטושופ תכונות: משקל, קל יחסית מסך בסביבות 15" סוללה חזקה יחסית חיבורים- HDMI, לפחות 2 USB כולל בלוטות' תקציב 3000+ תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  25. System Weight <= 1.2 Kg (2.64 lbs) Weight with AC adapter <= 1.5 Kg (3.24 lbs) Screen Size >= 13 In (13.3 in TFT active matrix) Display resolution >= ( <= 1600 x 900 ) Display type: TFT in-plane switching (IPS) Memory >= 4GB (1,333MHz DDR3) Storage >= SATA II Battery Life > 4.5 Hours USB ports >= 3 Can run OSs: Windows, Linux Graphics Processor (NVIDIA GeForce GT 620M; NVidia GeForce GT 640M LE) desired but optional BlueTooth Wifi 802.11 (a,b,g) n desired but optional Ethernet >= 100 Power adapter 110/220 V AC Builtin camera: desired but optional SSD (>= 24GB): desired but optional CPU (Intel 3rd Gen Core i5 1.7 GHzi5-3317U ( 2.6 GHz ) ( …

• 0 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים