עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב מקסימלי: 1700 שקלים לנצל את כל התקציב. ניתן לחרוג ב- 100 שקלים. רק אם זה מאוד מוסיף. השימושים הצפויים: עבודה משרדית, צפייה בסרטים (בעיקר תכני HD), אינטרנט. משחקים פשוטים שיש ברשת המחשב אינו מיועד למשחקים. אין צורך בציוד היקפי. נדרשים כל הרכיבים במפרט. השקט לא קריטי (6). אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה בחנות. אין העדפה לחנות מסויימת. גר במרכז. לא מתוכנן שדרוג משמעותי אך ייתכן שיתווסף כרטיס מסך חיצוני בעתיד. לא מתוכנן אוברקלוק_לא יודע מה זה.) המחשב ישמש לשימושים בסיסיים, אך הייתי רוצה( במידת האפשר) מערכת שאפשר לשדרג בעתיד במינימום השקעה תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בוקר טוב אני לקראת הרכבת מחשב חדש , ורציתי להתייעץ ולשמוע דיעות כמובן . המחשב ירכש באיזור צפון -- חיפה / קריות והסביבה וילקח אישית מורכב או לא - אני לא מזמין מחשב בשליחות מטרות : המחשב יהיה העמדה האישית שלי ולכן צריך לעמוד ביכולות הבאות : * הפעלת תוכנות עריכה כבדות למדיי שדורשות תאימות חלקים טובה ( כמו AVID למשל ) * הפעלת וירטואליזציות שונות ( מבוסון של סיסקו ועד הרצת מערכות הפעלה במקביל כמו סרבר 2003 מק OS וכד' ) * כרגע לא מתכנת אבל מי יודע אולי יחזור לי החשק * אינטרנט כמובן ותוכנות שונות ( אופיס ומוזיקה וכל דבר אחר שזז אני בודק ) * סרטים - אני רואה הרבה סרטים במחשב או בטלויזיה שמחוברת אליו * מוזיקה - המחשב כרגע מחובר למערכת קולנוע ביתית ישירות ולמערכת …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by DDgeva,

טוב, המחשב הנייח שלי הפסיק לעבוד והחלטתי להוציא אותו לגמלאות (8800GT, Q6600) ולקנות מחשב גיימינג חדש. קניתי אותו ב2007 והוא שירת אותי בצורה מצוינת והריץ משחקים חדשים ברמה סבירה עד היום, ואני מקווה להצלחה דומה עם המחשב החדש. על הדרך אני קונה מסך חדש אז אשמח לחוות דעת גם בנושא הזה. שימו לב שצירפתי למטה מפרט שחשבתי עליו אז אני אשמח לקבל פידבק ביחד עם ההמלצות שלכם לשינויים (אם יש כאלה). הנה פירוט על הצרכים שלי: א1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 כולל המסך, אבל כל חיסכון מבורך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשר להסתפק בפחות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם זה באמת משמעותי אפשר לחרוג עד 5000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי אני רוצה לקנות מחשב חדש. אני סטודנט, אז השימוש העיקרי של המחשב הוא אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וכו'. פעם הייתי משחק המון במחשב, היום כמעט ולא בגלל שאין לי זמן. פעם הייתי יודע די טוב מה הולך עם החומרה, הייתי מכיר כרטיסים, מעבדים וכו'. היום בעיקר בגלל הצבא הלימודים ועוד הרבה דברים אין לי מושג כל כך מה הולך עם החומרה ומה נחשב ליותר או פחות טוב. אני רוצה לבקש שני מפרטים: (עבור כל מפרט עניתי על סט השאלות בנפרד) תודה רבה. המפקט הראשון: מחשב לסטודנט שכולל את השימושים שכתבתי למעלה (אופיס, קצת תכנות SQL ותכנות אחר, אינטרנט, מוזיקה וכו'). במפרט הזה ניראה לי שתכניסו כרטיס מסך מובנה או כרטיס מסך שלא מיועד למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנס…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום חבר'ה! אני מעוניין שתציעו לי מפרט בתקציב הנ"ל בשביל משחקים, אוברקלוק וגם בשביל תוכנות. לפעמים אני יריץ הרבה תוכנות ברקע ואני רוצה שהם ייפעלו די חלק ושהמחשב לא ייתקע.... בגלל זה אני מעוניין שתכניסו לי במפרט את ה-920 של אינטל ואני כבר "אסדר" אותו בסה"כ אני חושב שX800GTO יספיק פה ויש עדיפות לCONNECT3D אם אפשר משהו יותר טוב שאני לא מאמין שאפשר אז זה יהיה טוב אגב יש לי זכרונות TCCD DDR1 שאני רוצה לנצל אותם במחשב הזה! אבל שום לוח שתומך במעבד לא תומך בזכרונות פרט לצ'יפסט של ATI אז אם תוכלו להרכיב לי עם לוח בעל הצ'יפסט המדובר אני אשמח

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם. אחרי שהתעכבתי עם רכישת ה ispiron 1520 של Dell לצורכי עריכת וידאו ועריכת תמונות (Photo Shop) וכעת המחשב הנ"ל לא נמצא במלאי או זמין להספקה אני מחפש פתרון אחר. אני דיי בכיוון של Dell כי יש לי חברים מרוצים ונראה לי שהמפרטים שלהם שווים ביחס עלות-תועלת. חשבתי ללכת על ה Vostro 1520 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500.htm שנראה דומה מאד ל ispiron 1520 . עשיתי חיפוש וראיתי המלצות ללכת על ה ispiron 1525 במקום. פחות חשוב לי יציאת HDMI יותר חשוב לי כרטיס מסך טוב, מעבד מהיר, תגובה מהירה והרצה של מספר תוכנות במקביל, יציאת וכניסת firewire ויציאה למסך חיצוני כלשהו. על ה Vostro 1520 חשבתי להוסיף הארד דיסק 7200 RPM. ולהתקין Windows XP PRO. מה דעתכם? האם הוא אמור…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Liadgez,

אהלן, יש את המחשב הזה: Chuwi Lapbook Air Notebook https://www.gearbest.com/laptops/pp_827413.html הוא מאוד זול ( 1400 ש"ח, משלוח חינם) להביא אותו לארץ יעלה 1638 וייקח עד שבועיים (מוסיפים רק מע"מ) מבחינת ביצועים הוא מספיק לי (שימושים משרדיים) מסך - נראה טוב 8GB SSD מאוד דק סוללה עד 8 שעות נשמע ממש טוב, מישהו התנסה בחברה הזו ? יש קאטצ'? תודה

8. מחשב נייח כולל מקלדת ועכבר (מסך יש וגם אופיס ווינדוס ) המחשב משמש לשימוש ביתי אופיס בעיקר וואלה לצפות בסרטים וסדרות ולעבוד בו עם תוכנת מטלאב פחות משחקים וגם אם כן לא משחקיים כבדים התקציב הוא 3000 שח אשמח למפרטים מחשב נייד (יש אופיס ווינדוס ) חשוב לציין שהידע שלי במחשבים ממש חלש תודה מראש מחשב נייח עד חודש מהיום

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? זה הסדר גודל, כמובן שחסכון קטן לא יבאס אותי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים מזדמנים עד תדירים. מעבר לכך הרבה עבודת אינטרנט ומסמכים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? mmorpgs, קצת RTS-ים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום פורום, בהמלצתכם קניתי את הASUS N55SF i5 ועד עכשיו אני מאוד מרוצה הבעיה שאני משחק במשחקים כבדים והמחשב כמובן מתחמם, חשבתי על משטח קירור אבל בחיפוש מעמיק גיליתי שככל שמחפשים יותר ככה מבינים פחות - יש הרבה חברות שונות, הרבה מחירים שונים (והרבה פעמים קפיצות מחיר לא הגיוניות) והתאמה לגדלים שונים, משקל של הגוף קירור והנוחות שלו ודברים כאלו שלא רשומים באתרי המכירות. אשמח לעצה למשטח כזה שלא יעלה על 200 ש"ח (אלא אם כן יש איזה משהו ב250 ש"ח שממש ממש שווה את הכסף ואז אפשר לחרוג) תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by broshg,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב נייד משומש או מחודש, אני די סגור על הדגמים: Lenovo ThinkPad T560 או Lenovo ThinkPad T570 רעיונות איפה אפשר לחפש? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ohadp,

שלום לכולם אני חדש מאוד פה ובכלל כבר 7 שנים שלא קניתי מחשב מאז האחרון ואין לי שום מושג בחומרה. מבקש שתעזרו לי במפרט מקסימום למה שאני מבקש ואל תתעלמו כי אני כבר לא יכול לעבוד עם המחשב ואם המסך שלי שנכבה כל כמה דקות. פירסמתי פה כבר בקשה ואף אחד לא עזר. אז ככה: 1.רואה הרבה סרטים וחשוב מאוד שיהיה חיבור לטלויזיה עם כרטיס טלויזיה חזק שאני יוכל להעתיק סרטים וסדרות ב hd. 2. משחק פוקר לפחות 4 שעות ביום חשוב שאני יוכל להריץ כמה חלונות בו זמנית. 3. מתכנן להקים אתר מתישהו אז שאני יוכל להריץ פוטושופ חלק. 4. לא משחק במחשב בכלל בגלל זה יש לי סוני 3 . 5. אינטרנט תוכנות וכו.. 6. וממש חשוב לי מסך טוב ככה גודל 23 7. ואם אפשר שיעבוד ממש מהר אני פשוט סובל עכשיו. בבקשה עזרו לי מתכנן לקנות מחשב…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by london22,

היי שאלתי בעבר אבל על all in one וזה לא אפשרות וצריך מחשב רגיל. זה מחשב שיושב בחנות (את המארז לא רואים אבל את המסך כן) ולכן צריך מסך שנראה יפה וגם שהיה נוח לשימוש של לקרואו מסמכים וכו' כמו כן אשמח על המלצה למקלדת +עכבר שנראים טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ₪ חריגה 1000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי אקסל גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן מסך יפה (הולך לעמוד בחנות) מקלדת ועכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by hararim,

שלום לכולם. יש לי נייד של DELL מדגם INSPIRON 1525 עם 2GB זיכרון ואני מעוניין להרחיב ל-4GB. א- איפה מומלץ לעשות את ההרחבה?כל חנות מחשבים או שיש מעבדות מיוחדות שכדאי לעשות את זה אצלם? ב- מה צריכה להיות העלות של דבר כזה? תודה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Oztriker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, בדגש על תיכנות והרצת הרבה תוכנות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות-בינוניות, אני משחק מדי פעם במשחקי מחשב כגון dota 2 ומשחקים ישנים שלא דורשים הרבה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 =…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 עדכון:2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח עדכון:50-100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,עבודה משרדית ואולי מעט מאוד סרטים (לא HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Neus,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)שימושי סטודנט (אינטרנט ואופיס), אפשרות צפייה בסרטים וסדרות HD, משחקים בינוניים(כגון Heroes), ועריכה גרפית חובבנית (צלם חובב-עושה שימוש בפוטושופ ולייט-רום). בנוסף, אני מתחיל לימודי הנדסת אווירונאוטיקה, ככה שאני מאמין שאולי אצטרך להריץ על המחשב תוכנות כמו SOLIDWORK. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' ..הגימור פחות משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)בהתאם לג…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אוקיי אז הלכתי ל tms היום, קניתי את ה NZXT Apollo אז אני לא צריך מארז, ציוד הקיפי יש לי כבר. בtms כבר על הדרך ביקשתי מפרט וקיבלתי הצעה לא רעה בכלל. מעבד: Intel Core2Duo E6600 לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 ספק כח: Enermax Liberty 400W זכרונות: Digma 2GB Dual Channel הארד דיסק: WD 250GB 16MB Buffer כ. מסך: Sparkle 8800GTS 640MB Retail מארז: NZXT Apollo מחיר: 5250¤. מצטער שרשמתי את זה ככה מאולתר פשוט זה רשום לי על דף. איך הכרטיס מסך? החברה אני מתכוון, לא יהיה איתו בעיות? המחשב בעיקרון למשחקים, מקווה להחזיק כמה שנים טובות עם המחשב. הצעות, הערות, הארות יתקבלו בברכה יום טוב.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by BluedaY,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג עד ל 6000! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GO. RAINBOW SIX , ועוד משחקים שעתידים לצאת שכחתי שמות כרגע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

20. Started by kvodi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה שצריך כדי לקבל מחשב מצויין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , 24 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כבדים שיהיה גם עתידי מבחינת מפרט זאת אומרת שיתאים גם למשחקים של שנים הבאות.. חשוב לי שיהיה יציאת HDMI וכרטיס מסך טוב החברה לא משנה לי זאת אומרת NVIDIA או ATI מחשב שיהיה שקט עם מקלדת מוארת גודל 15.6 או 13.3 שלא יהיה כבד מדי.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Moo,

אני צריך מחשב בינוני פלוס. אמין וזול! מצאתי ב PH מחשב נייד שנראה ברמה... מה אתם אומרים ? CPU Pentium 4 2.4 Monitor 15'' TFT 1024x768 Memory SODIMM DDR 256MB Hard Disk 30GB Toshiba Opt. Drive DVD-ROM Floppy 1,44 internal Sound card AC'97 Codec VGA Card ATI 9000 64MB Modem 56,6K SmartLink Lan 10/100 Ports LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x3 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA Others Li-ion Battery (Internal)+Carrying case+Web Camera Dimension 308x254x37.5(WxDxH) Weight 3.25kg מישהו התנסה בחברה הזו ZEUS? יש לכם המלצות טובות יותר בין המכירים 5000 - 7000? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשר לחרוג בעד 200 ש"ח אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט: יוטיוב, פייסבוק, משחקי רשת. סקייפ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מקלדת (אין צורך הכרחי בעכבר) ורמקולים - פשוטים (לצורך שירים ביוטיוב וכדומה) אבל טובים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. אבל לא משהו מרעיש מאד... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם ה…

24. Started by zlicha,

בוקר טוב, מחפש מחשב לסטודנטית שמה שהכי חשוב לה זה שהמחשב ייראה טוב, צבעוני ולא מגושם. כמו כן צריך להיות קל ככל האפשר למטרת ניידות. מקווה לנצל את BF הבא עלינו לטובה. *תקציב? 2500 ש"ח. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 11.1 - 13.3 לא חשוב מבריק/מאט * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI, ETHERNET * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD. הנפח לא משמעותי. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי חברים, אני רוצה לקנות מחשב שיתאים לעבודה גרפית ועריכת וידאו (בעיקר תוכנות אדובי). המחשב הוא לשימוש המשרד, לכן בתכלס אני רוצה לחסוך איפה שאפשר, זה לא צריך להיות פאנסי יותר מידי, בעיקר שיעשה את העבודה ולא יתקע. בנוסף לעריכה, יהיה שימוש לגיימינג קל - משחקי רשת פה ושם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין 'מירבי', מעדיפים לחסוך איפה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (ps/ai) עריכת וידאו (ae/pr) אולי טיפונת בלנדר ופונקציות תלת ממד בae 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך…

דיונים חדשים בפורומים