עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט מ-5 חנויות שונות: מעבד - zigzag2000.co.il Core 2 duo E6300 1.83GHZ 1230ש"ח לוח אם - noacomp.co.il DFI Infinity 975X-G for LGA775 1060ש"ח זיכרונות - newegg.com - (קניתי כבר) GeIL 1GB (2 x 512MB) DDR2 667 (PC2 5300) - Retail 410ש"ח כרטיס מסך - newegg.com - (קניתי כבר) MSI NX7600GT-VT2D256EHD Geforce 7600GT 256MB 128-bit GDDR3 VIVO PCI Express x16 Video Card - Retail 810ש"ח דיסק קשיח - logicpc.co.il 160GB 8MB Buffer S-ATA II 375ש"ח מארז+ספק - ksp.co.il EM-08A ATX MIDI 400W? 190ש"ח מקלדת+עכבר - (נראה כבר...) 100ש"ח~ בסה"כ: 4175 ש"ח === אני לא באמת הולך לקנות את הכל מ-5 חנויות (חוץ מכרטיס מסך וזכרונות שכבר קניתי בארה"ב) אתם חושבים שאני אוכל להתעקש על מחירים כאלה עם החנ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם. טוב חבר שלי החליט לשגע אותי וזה אומר שגם אותכם. הוא היה היום עם אבא שלו בTMS ואבא שלו החליט שהוא יכול להשקיע 3.2K. אז אמרתי לו יופי עכשיו אתה יכול להשקיע במערכת טובה יותר. אז הינה המפרט שהציאו לTMS: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤206 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤119 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 -…

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  3. שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחברבסופו של דבר 4 מסכים לאותו מחשב (במסכים אני רואה בעיקר גרפים). לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. אני אתחיל בשאלה כללית מה ההבדל בין BOX ל OEM והאם זה משנה לי? Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤925 url]http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809'>http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809 האם כדאי לי לקחת את המעבד Q9300 למרות שהוא יקר יותר? האם אני…

4. שלום, אני חדש בנושא אך אני צריך עזרה כדי לבנות מחשב טוב, איכותי,שקט אך חזק שיהיה ניתן להריץ עליו כל משחק מחשב גם בעוד שנה ברזולציה גבוהה מאוד ויהיה מהיר ועדכני. אין לי צורך במסך, מקלדת ועכבר. אודה לעזרתכם!! תודה מראש, תומר

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by blackflag,

שלום, אני מחפש נטבוק להרצאות ולנסיעות כלומר בעיקר לאינטרנט, קריאת מסמכי וורד וPDF (לא להקלדת סיכומים תוך כדי). כמו כן אם זה אפשרי במסגרת התקציב, אולי לעיתים רחוקות סרטים ומשחקים קלילים (און ליין חינמים באינטרנט). אבל המטרות האלו הן בגדר בונוס ולא צורך. אני מתקשה לברור בין הדגמים והיצרנים השונים, כולם נראים אותו הדבר. (מה עם זהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2839&products_id=27017?) אם יש באיזור הזה איזשהו דגם שמתעלה מעל השאר, אני אשמח להכוונה. תודה מראש. נ.ב. 1. האם יש הבדלים בין המפרטים בחנויות שונות לגבי אותו דגם שכדאי לשים לב אליהם? 2. כשכתוב "אפשרות שדרוג ל2GB", האם זה שידרוג שאני יכול לעשות בעצמי או שזה דורש מעבדה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. טוב אז החלטתי פחות או יותר על מערכת מסוימת והייתי רוצה שתגידו לי מה דעתכם.. אם אפשר כמה שיותר תגובות ואנשים כדי שאני אהיה סגור על עצמי. תודה. אז המפרט הוא: מארז: HEC 425VDT אחריות שנה. מעבד: SOCKET 939 ATHLON 64BIT 3000+ אחריות 3 שנים לוח אם GA- K8NS ULTRA ג'יגבייט. 3 שנים אחריות. זכרון 512 MB DDR סמסונג אחריות ללא הגבלת זמן. כ מסך SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB DDR 256BIT אחריות שנתיים. זהו המפרט למה שהזמנתי..כל שאר החלקים אני מוסיף מאצלי. אנא תנו את דעתכם המקצועית ואם אתם חושבים שאפשר לשנות משהו תגידו לי. תודה.

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  7. אין לי עדיין תקציב מוגדר, בגלל שאני עדיין בשלב של בירור מצב השוק ביחס לצרכים שלי שאני צריך מהמחשב. המחשב הנוכחי שלי: Intel Pentium 3Ghz Abit AI7 Radeon 9800 Pro 512MB ram 80GB Maxtor Hard drive LG F700P "17 CRT screen SB Audigy soundcard Logitech Z-540 5.1 speakers המחשב הזה (למעט הרמקולים) הולך לחדר הפנימי של הבית לשימוש משרדי כללי ולמשחקים של אחותי ואבא שלי (מחליף מחשב ישן שעוד לא החלטנו מה נעשה בו). השימושים העיקריים שלי במחשב: עבודה משרדית (סרטים, אינטרנט, אימייל, אייסיקיו, עיבוד תמלילים וכו') בנוסף עבודה לא כבדה מדי עם פוטושופ. אני שומע הרבה מאד מוזיקה, זה אחד הדברים הכי חשובים בשבילי במחשב כרגע. משחקים: PES, קצת שוטרים קצת אסטרטגיה וקצת מכוניות. אני לא יכול להריץ את…

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by flowmeter,

שלום חברים, עזרתכם המקצועית דרושה. יש לי מחשב במפרט הזה: מארז - על הפנים של אייבורי השחור אפור עם הידית - חייב להחליפו בדחיפות. לוח אם - GIGABYTE P35 DS3L זיכרון - OCZ 2GB מעבד Q6600 QUAD כ. מסך INNO3D GEFORCE 8800 GT OC דיסקח קשיחים נפח כולל 1TB מסך DELL U2410 קירור למעבד AC עכשיו ממה שאני צריך שתעזרו לי לבחור זה ככה: כרטיס מסך האם יספיק לי לקנות לו קירור טוב או להחליפו? להוסיף זכרונות זה בוודאות, השאלה אם אני חייב OCZ או שאפשר לקנות חברה אחרת? לוח אם האם מספק אם אני אחליף כ. מסך? והכי חשוב מארז חדש שיתאים לכל זה, כי הנוכחי הכי לא אפקטיבי בעולם ומרעיש כמו טרקטור!! תודה ושבוע טוב

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לאחר אינספור התלבטויות לגבי המערכת HTPC אותה אני מחפש לרכוש, הגעתי למסקנה שהכי משתלם שיצא לי מבחינת יחס עלות-תועלת הוא להרכיב לבד את המפרט ולא לקנות מערכת שלמה מוכנה. יש כמה חסרונות בולטים ב- GIADA שדחו אותי מלקנות את המוצר שלהם. אז החלטתי להרכיב את המפרט הבא: 1. INNOVISION ION ATOM 330+GEFORCE 9300+WIRELESS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5600 = 850 ש"ח 2. Codegen MX31-A2 Mini-ITX CUBE Case No PSU http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2403&products_id=28267&PHPSESSID=lqm0q70mj1m65hs7433195rce3 = 159 ש"ח 3. PATRIOT PSD22G8002 DDR2 2GB Single DIMM 800MHZ CL5 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5938 = 200 ש"ח 4. צורב so…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ac-Boy,

אניי ודע שזה קשה אבל בבקשה זה דחוף.. לסטודנט אפשר כרטיס מסך OB אני צריך מפרט אני בטוח שתתנו מבוסס AMD אין לי בעיה, וגם מסך LCD 17" שיהיה כמה שיותר אמין וציוד היקפי שזה רמקולים קצת אם אפשר טובים כי אחי אוהב מוזיקה ומקלדת ועכבר מיקרוסופוט המחשב יעבוד בנוסף לזה על אימיול 12 שעות ביום.. לטיפלוכם =] בבקשה זה רציני ואפשר לחרוג עד 200 ש"ח

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  11. שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, עבודה בפוטושופ, תכנות (Visual Studio, Webmatrix, Eclipse וכו') * גודל המסך? לא פחות מ-14, עדיפות ל-15.6 * משקל רצוי? לא כל כך חשוב (אבל לא כבד בטירוף) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיהיה באיזור ה-3 שעות עבודה (מינימום 2+) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? עדיף, לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום אני צריך עזרה במפרט מחשב ! אז ככה התקציב שלי זה 3000 ש"ח ובלי חריגות גדולות בתקציב אני עושה הפתעה לאח שלי הקטן וקונה לו מחשב והוא בן 13 אז ככה המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים ולכן אני צריך שתביאו לי את המחשב הכי חזק במסגרת התקציב שלי בלי מסך ובלי שום דבר רק המחשב עצמו ובלי oc וגם תנו לי הצעות מחנויות זולות וטובות! דרוש מחשב שיהיה שקט! זה חשוב!!!! שהמערכת קירור תיהיה טובה ושקטה אז תודה לכל מי שיעזור לי!!.....

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by PuppEDogg,

פרסמתי פה כבר מפרט למחשב גיימניג ואחרי עזרה ועצות ממכם (והאמת גם כמה טעויות שמצאתי אצלי) אני הרכבתי מפרט חדש. מזכיר שהמטרה היא גיימינג כבד, כרגע לא ארצה לעשות OC אבל בהמשך לאחר שהחומרה תתחיל להתיישן כן ארצה לתת פוש קטן. מעבד אינטל Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Box http://ksp.co.il/?uin=27983 לוח אם MSI Z170A Gaming M5 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI http://ksp.co.il/?uin=28108 זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit http://ksp.co.il/?uin=29057 כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III http://ksp.c…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום,המפרט הוא עבור ידידה שלי,היא לא מבינה במחשבים,שקט חשוב,לא מתוכנן אוברקלוק,בעיקר ישמש לתוכנות גרפיות כגון, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, דרימוובר, פרמייר,אפטר אפקט,אודיו סאונד. צריך שיהיה מבוסס על אינטל. האם בתוכנות הנל עדיף 8 גיגה או 4? אשמח להמלצות תודה! כמובן היא תעבוד עם התוכנות,ייתכן ובמקביל,שוב תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by tal daniel,

1. מה התקציב? 4 אלף מקסיימום 4.5 מטרות המחשב? משחקים,הכל. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: אני צריך מסך מקלדת ועכבר.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? צריך מחשב יפה ושקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?כן הרכבה וגם מערכת הפעלה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?כן שקט לא קריטי. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גו…

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by dolevzora,

המחשב הזה נחשב מטורף ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=20115 והשאלה שלי אם יש מחשבים יותר טובים ממנו ואם כן תרשמו לי כאן תמפרמט ואת השם של המחשב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לסטודנט שגם אוהב לשחק. אני רוצה שאוכל להריץ משחקים כיום, לא חייב גרפיקה הכי טובה אבל שירוץ חלק, והאם הלוח אם יחזיק שידרוג של כרטיס מסך בעתיד? אלו השאלות שביקשתי מ2 חנויות בב"ש ואלו המפרטים שקיבלתי. מה דעתכם התמורה הכי טובה לכסף? מה הרווח או החיסכון הכי טוב מבחינה כספית? מה יחזיק הכי הרבה זמן ברלוונטות שלו?? תודה!!!!! מפרט 1 AMD 8450 tripel EVERCOOL BUFFALO COOLER GIGABYTE M56S-S3 A-DATA 2GBX2 800 CL5 NO COOLER HITACHI 320GB 16MB PALIT 9600GT 512MB מריץ כל מחשק נכון להיום לדעתי מספיק כי אתה לא גיימר כבד LG DVD X 20 SATA FSP 450W 80% RAIDMAX O2 23CM FAN 2749 ש"ח כולל הרכבה למזומן שטרות מפרט שני INTEL E7200 BOX P43-DS3L A-DATA 4GB 800 CL5 SAMSUNG 320GB 16MB LG GH20NS PALIT N…

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  18. הנה המפרט הגמור שלי למשחקים אולי אני יעשה OC בעתיד בינתים אני לא צריך איך המפרט???? כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤1499 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤399 1 מארזים Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED שחור - ללא ספק ¤316 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤658 1 מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤931 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤429 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤397 1 רמקולים MicroLab M-280 2.1 Black 40W RMS Side Panel ¤166 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤177 1 מקלדות L…

19. Started by rebb,

אני רוצה לקנות את המחשב ASUS X54HY בKSP או בIVORY שהם החנויות אולי הכי טובות בארץ איך זה יכול להיות שאני מגיע לאחת מהחנויות האלו ואין להם את המחשב במלאי בסניף הם אומרים לי שאם אני רוצה את המחשב אני צריך להזמין אותו, זה אומר שאני צריך לרכוש קודם ואז לקבל את המחשב. איך אנשי יכולים לשלם לפני שהם רואים את המוצר לפניי? זה הורג אותי. למה שלא יכול לקרות מצב שהם מביאים את המוצר לסניף ורק אז אני יראה את המוצב ואז ירכוש אותו בלתי אפשרי לרכוש מחשב מבלי שבודקים אותו לפניי..אם יש את כל הרכיבים שהבטיחו שיהיה במחשב.. איך אני יכול להזמין מאייבורי את המחשב מבלי שאני יראה אותו???? לא מבין את זה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. ראשית- * מטרות המחשב? תכנות , שיהיה מהיר וחזק ושיחזיק לפחות ל 3 שנים באוניברסיטה בלי הרבה בעיות , בנוסף חשוב לי מולטיטסקינג וסרטים גודל המסך? 14 אינצ' נראה לי מספיק * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות שלוש ארבעה שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ויציאה למקרן או צג * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה * כונן CD/DVD? צורב ? שלושתן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אלו הדרישות, לאחר שעברתי על כמה הודעות בפורום ראיתי שהמחשב הנל מסדרת LATITUDE מומלץ לצרכים שלי http://www.zolprice.co.il/product-1574-Dell_Latitude_E5430__L065430105E_.aspx ובנוסף ראיתי את המחשב הזה, שעל פניו נראה דומה רק במחיר של 700…

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. מחפש מחשב לעבודה שוטפת של אינטרנט , כל יישומי אופיס וכדומה.. מה אני מחפש במחשב? א) מסך 13 ומעלה.. ב) משקל 2 קילו ומטה. ג) שלא יתחמם יותר מדי. ד) בטריה שתחזיק כמה שיותר. ה) שתיהיה יציאת HDMI (שאפשר לחבר ל- TV, לא בטוח שקוראים לזה כך). ו) מצלמה מובנת. ז) מיקרופון מובנה. ח) התקן בלוטוס. ט) רמקולים מובנים. י) קריאת תביעת אצבע י"א) לא חובה, אבל עדיף - קורא כרטיסים מובנה. ושאלה בלי קשר: תגידו ל - DELL יש נציגות בארץ?! בתודה מראש, מתן.

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  22. שלום לכולם , אני מבקש חוות דעת לפני קנייה למפרט שהרכבתי מKSP, הקנייה תתבצע משם מטעמי נוחות. אני משדרג את המחשב הקודם אז יש לי מסך (SAMSUNG 931B) וקירור למעבד(TT BIG TYPHOON) ומארז (MGE Viper Case) המחשב ישמש בעיקר למשחקים, סרטים, מוזיקה ומתוכנן אוברקלוק רציני! אני לא צריך: מסך, מקלדת ועכבר, רמקולים, מארז וקירור למעבד. מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB 650 1 650 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 635 1 635 זכרונות‏ DDR II 800 Price Units Total 1GB TwinMOS CL5 275 2 550 כרטיסי מסך‏ eVGA Price Units …

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני מחפש ultrabook חדש בגודל 13-14. עד היום הייתי די סגור על המאקבוק אייר שבכל סקירה שיבחו אותו כאולטרהבוק אולטימטיבי אבל עכשיו יצאו המחשבי ווינדוס 8 עם מסך מגע ומניסיון עם טאבלטים עם מקלדת זה נוח בטירוף. אשמח לעזרתכם בקבלת החלטה היות וטרם יש השוואות מקצועיות באינטרנט

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by LD21,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד על איכות הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת עכבר ומסך 22"-24" 4 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP/TMS אזור נתניה 9 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? שיהיה אפשר לשדרג בעתיד כרטיס מסך/מעבד תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  25. Started by TerraNX,

אני ממש צריך עזרה כי אני לא ממש מבין במחשבים. אני מחפש מחשב שיתאים למשחקי מחשב עם גראפיקה גבוה ופעולות בסיסיות כמו מוסיקה, סרטים, word וכו. תודה רבה יונתן

• 9 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים