עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ohad46v,

1. התקציב המקסימלי למחשב הוא 9000 ש"ח רצוי לחסוך 2. השימוש של המחשב הוא משחקים כמו football manager world of warcraft simcity 5 וגם משחקים חדשים שיצאו בעתיד שימוש רציף בתוכנות של מוסיקה כגון ווינאמפ ותוכנות הודרה כגון utorrent חיבור הכרטיס מסך ל 2 מסכים שאחד זה טלווזיה 3D לצפייה בסרטי 3D דרך המחשב חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק תוך כדי שעובד ברקע אקספולורר פתוח תוכנות הורדה ומשחקים 3.אין צורך בציוד היקפי 4.אין צורך לא בכרטיס קול ולא בארדיסק 5.חשיבות השקט של המחשב היא בין 7 ל 10 6.OC מתוכנן בעתיד 7.יש צורך לכלול במפרט ווינדוס 8 64 ביט 8.הכוונה שלי היא לרכוש את המחשב מרשת KSP באשדוד 9.רוצה מחשב חזק שלא יצטרך שדרוג בקרוב זה המפרט הלא מאוזן שהרכבתי אשמח שתתכנו וגם תסבירו …

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציה הטבעית היא 1680X1050 אך בעתיד מתוכנן 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by A.Iniesta,

לפני הכל, האם כדאי לקנות עכשיו או לחכות? אני יודע שתמיד יוצאים דגמים חדשים, אך בכל זאת... הקניה לא כזו דחופה. דרישות - מחשב עמיד וחזק, שיספיק לי לשימושים כלליים, גלישה מרובת חלונות, ט'אנדרבירד כבד ברקע, וכו'. לדעתי 4GB ראם ומעבד חזק יספיקו בהחלט. סוללה - כמה שיותר חזקה!, עם הEEE הנוכחי אני מחזיק כ3 שעות, רוצה יותר. משחקים זו גם אופציה חיובית, אם התקציב מאפשר כרטיס מסך סביר. אני יכול להסתדר עם מסך קטן אבל מחפש איכות ונוחות צפיה, האם בגדלים של עד 13.3 אני יכול לקבל מסך FHD? קשיח לפחות 250 GB 7200RPM. אפשר לקבל SSD במסגרת התקציב? המהירות והאמינות חשובה. אין צורך בכונן CD, או במערכת הפעלה. אין לי העדפה לחברה מסוימת. לגבי המשקל - לא מהווה פקטור כלל. אם תוכלו להמליץ גם…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by finix,

אני מחפש מחשב סבבה במחיר לא יקר אני כרגע סטודנט שמחפש משהו ללימודים + אפשרות משחקים סבירים, התקציב שלי עוד 3000 ש"ח ומצאתי מחשב שהוא יחסית זול עם מפרט טוב. אם מישהו יודע על מחשב שיותר טוב מבחינת ביצועים עד 3000 ש"ח אני אשמח לדעת תודה. פרט המחשב שראיתי:והמחיר הוא 2650 Lenovo IdeaPad G580 MBB99IV Intel® Core™ i5 3230M Processor, 2.6GHz - up to 3.2 GHz, 3MB Cache זיכרון4GB DDR3 1600MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB כונן קשיח500GB Sata תצוגה 15.6'' High-Defnition LED (1366x768), 16:9 Widescreen מאיץ גרפיNVIDIA® GeForce® GT 635M with 2GB DDR3 VRAM כונן אופטיTray-in Rambo drive (DVD/CD Combo burner/reader) תקשורת אלחוטית802.11bg/bgn כרטיס רשתEthernet 10/100M בלוטות'…

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by homart,

שלום כולם, מה שלומכם? אני מחפש להחליף את הלפטופ שלי. אני יודע ששני המחשבים האלו שונים בתכלית, אבל זu בעצם השאלה האם להישאר בווינדוס או לעבור למק. נמאס לי קצת מהעייפות של ווינדוס, אני לא יכול עם המחשים שנתקעים כל הזמן, והבנתי שבמק זהלא קורה חשוב לי מאוד שיהיה במחשב זיכרון ssd, לפחות 8 gb זכרון פנימי , ושיהיה קל ונייד עם סוללה גבוהה. מסך 13.3 מט המחשב הוא לבעיצועים סטודנטיאלים בעיקר, אבל חייב לטוס, בלי בעיות ובלי להיתקע, ותריך להישאר לפחות ל4-5 שנים במצב טוב :-) התקציב, 6.5-7K , כל הצעות אחרות יתקבלו בברכה הסמסונג הנל הוא הטוב ביותר שמצאתי בקטגוריה (נרחיב לו את הזיכרון הפנימי) והמק הזה הוא הטוב ביותר שאפל מציעים במסכי 13.3. (ידוע שהמק חורג מהתקציב, זה בסדר :-) יום טוב לכו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. במסגרת התחלת הלימודים שלי ההייתי רוצה לקנות מחשב שישמש אותי לתוכנות האוטוקד תוכנת העתיר תוכנת הפלדה סטרפ תוכנות הדמיה וכדומה ידוע כי מדובר בתוכנות כבדות הדורשות ים משאבים ולכן החלטתי ללכת על מחשב שהוא מוגדר כמרצדס ולא להסתפק במשהו פשוט אני מעוניין במחשב נייד עם זיכרון גבוה מאוד של 16 ג'יגה ביט מעבד QUAD מתקדם I7 דיסק קשיח צריך להיות 7200RPM מינימום 700 ג'יגה כל השאר אני לא מתעניין כרטיס מסך אני יכול להתפשר ידוע שאם המחשב הוא עם זיכרון גבוה ארד דיסק מהיר ומעבד חזק ישווקו אותו עם כרטיס מסך רציני וחזק אשמח לשמוע דגמים ראיתי כמה דגמים של אסוס במחירים של 4000 ומעלה אני מוכן להשקיע עד 7000 ש"ח אשמח לשמוע המלצות הארות/הערות

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  7. Started by Mattan6,

אהלן, כמה שווה המחשב הבא? אל תתייחסו למחיר הנקוב. אשמח לקבל גם ביקורת על המחשב, איך הוא מבחינת עמידות, האם המפרט בסדר? *איני גיימר או עורך בתכנות כבדות אין לי צורך במחשב על. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21540

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by Mattan6,

שלום לכולם , אשמח לקבל ביקורת על המפרט הבא: *יש לציין שאני לא קונה משם, אלא רק מציג את המפרט. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21540 המחיר שהציעו לי: 3200 .א. איך המחשב? אני לא גיימר, בעיקר תיכנות. אך מפעיל תוכנות רקעכגון מכונות וירטואליות וכדומה. ב. איך המחיר ביחס לחומרה? ג. באופן כללי, איך לנובו, וביקורת כללית. תודה רבה, חג שמח. *נושא כפול. הראשון נפתח בטעות בפורום של הנייחים.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  9. שלום, שמי הוא משה. פתחתי דיון כי אני צריך מעבד ולוח אם לגיימינג, עד 2000 ש"ח, אם אפשר לחסוך נהדר. המפרט שלי: מעבד - Phenom II X4 970 Black Edition 3.5Ghz(המהרתי ל4.0). לוח אם - GIGABYTE GA-770TA-UD3ז כרונות - G.SKILL F3-10600CL9S-4GBNT X2 כרטיס מסך - Gigabyte GTX660 WINDFORCE OC 2GB ספק כוח - Antec EARTHWATTS 500W שני כוננים קשיחים, סה"כ 820 גיגה. מארז - ANTEC 300. קירור - 3 מאווררים של המארז וAractic Freezer Xtreme rev.2 תודה על כל עזרה אפשרית.

10. Started by MEGI,

מארז ARCTIC שחור עם USB קידמי ללא ספק CM X212 ספק כוח FAN12 V2 600W A.PFC לוח אם Z77MA-G45 SATA3 USB3 7.1 1GLAN מעבד אינטל GHZ 8MB CORE I7 1155 QUADO 37703.4 זכרון 4GB DDR3 1600MHZ כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 660GTX TI DC2 2GB-5 ASUS צורב SATA LG DVDX24DL שחור GH24NS דיסק קשיח SATA3 64GB SSD 2.5 כ.רשת G LAN1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם מסך 23 אינץ 800 ש"ח מערכת הפעלה WIN7 435 ש"ח סה"כ ללא התקנה 7200 אשמח לתגובתכם על המפרט שרשמתי ועל מספר שאלות נוספות 1. איזה מסך מומלץ(מחיר וחברה) לעבודה עם תוכנות עריכה ו 3D? 2.SSD מספיק 64GB ? 3.RAM מספיק 4GB? 4.WIN7 מומלצת או שיש מערכת הפעלה מומלצת יותר? המחשב מיועד לעבודה וללימודים לשימוש בתוכנות לערי…

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  11. שלום,, פשוט אצטט מהנושא הראשי את הדרישות ואח"כ אפרט מה שרלוונטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, התקציב הוא 4500 ש"ח עם התגמשות עד ל5000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בראשית ובראשונה המחשב מיועד לגיימינג, המשחקים הקבועים הם BF3 וCOD:OP2. כמובן שאפשר להוסיף את רוב המשחקים החדשים בשוק שהם SC2, Simcity 5 טומב ריידר וכו'. לא חסרים משחקים. שנית, המחשב הוא גם לצורכי תכנות, ג'אווה, C++ וכדומה. (דברים אלה לא דורשים הרבה כוח עיבוד, רק הרבה זיכרון ראם) 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: ישנם כמה רכיבים שברשותי שאפשר לוותר במפרט: כרטיס מסך - יש לי את HD6950 שנקנה באמצע שנת 2012 לאחר שהכרטיס הקודם נשרף (פעמיים). אם יש אפשרות להכניס בתקציב …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, הגיע הזמן למחשב חדש, וכמו תמיד אשמח לקבל מפרט. למחשב ישודך מעבד Intel 2500K SB שיש ברשותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2400 אם באמת יש קפיצת מדרגה 2. מה שימושי המחשב ?שימושים כללים וסרטי HD עריכות גרפיות קלות משחקי פלאש בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש המחשב יריץ לינוקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אשמח לקבל המלצה על רמקולים (עדיף 2.0 משיקולי מקום וסוג מוסיקה) בתקציב. אין צורך במקלדת או עכבר. מסך יירכש בנפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד. למפרט ישודך מעבד 2500K Tray כך שיש צורך בגוף קירור.5. עד כמה חשוב …

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  13. המחשב ישמש בעיקר אותי בעיקר ללימודים בתואר הנדסת מחשבים, אבל גם כמובן אינטרנט, סרטים וקצת משחקים פה ושם. מסך 15.6 אינצ' רזלוציה - מעדיף FHD, אבל לא קריטי. משקל רצוי - ראיתי את האולטרה-בוקים האלה, נראים נהדר ונוח מאוד, אז אם נכנס לתקציב אחד שהוא גם בנוי טוב ועם חומרה טובה אז בהחלט רצוי. זמן סוללה - לא חייב ארוך במיוחד, אבל שלא יהיה זמן סוללה אפסי.. יציאות - נדרש HDMI שזה כבר נהיה סטנדרט, וUSB3. דיסק קשיח - גדול, כמה שיותר גדול, לא צריך SSD. כונן אופטי - מיותר, אבל לא מפריע אם קיים. ועוד משהו אחרון, אם מישהו מכיר אתר שממנו ניתן להזמין עם כרטיס אשראי ישראלי לכתובת בקנדה.. וChevy, תודה על העזרה שלך מלפני כמה חודשים, אבל אחרי שכבר קיבלתי ממך עזרה ובאתי לקנות הגיעה ההז…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by card,

שלום נתקלתי כבר בנטבוקים שהם ללא מאוורר, ורציתי לשאול אם יש גם לפטופים ממש(כלומר לא מעבד Atom) שבאים בלי מאוורר? תודה card

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים HD ועריכה גרפית בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed 3 וגם החדש שהוכרז, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" רזולוציה FHD 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות …

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  16. ASUS P8H77-V i5 3550 8 RAM 560ti

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין למכור את המפרט הנ"ל כולל ציוד היקפי,ווינדוס 7 מותקן כולל אופיס. שאלתי היא כמה אפשרי לדרוש על כך. להלן המפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E6320 (4M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 2GB הארד דיסק 120GB כרטיס מסך RADEON 1950XT מארז Gigabyte TRITON 180 BLACK CASING צורב DVD של LG ציוד היקפי: מקלדת מייקרוסופט ועכבר אופטי מייקרוסופט, מסך LCD סמסונג 17 אינץ', מערכת רמקולים creative sbs 2.1 370 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Mattan6,

שלום לכולם , אשמח לקבל ביקורת על המפרט הבא: *יש לציין שאני לא קונה משם, אלא רק מציג את המפרט. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21540 המחיר שהציעו לי: 3200. א. איך המחשב? אני לא גיימר, בעיקר תכנות. אך מפעיל תוכנות רקע כגון מכונות וירטואליות וכדומה. ב. איך המחיר ביחס לחומרה? ג. באופן כללי, איך לנובו, וביקורת כללית. תודה רבה, חג שמח

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב נייד dell vostro3750 (מסך 17 אינטצ') בן שנה וחודשיים, עם אחריות בבית הלקוח לעוד שנה ועשרה חודשים. 8 ג'יגה זיכרון. תוכלו לומר לי כמה הוא שווה לדעתכם? תודה!

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by Ran Ventura,

שלום, אני מעוניין למכור את המפרט הנ"ל כולל ציוד היקפי,ווינדוס 7 מותקן כולל אופיס. שאלתי היא כמה אפשרי לדרוש על כך. להלן המפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E6320 (4M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 2GB הארד דיסק 120GB כרטיס מסך RADEON 1950XT מארז GIGABYTE TRITON 180 BLACK CASING צורב DVD של LG ציוד היקפי: מקלדת מייקרוסופט ועכבר אופטי מייקרוסופט, מסך LCD סמסונג 17 אינץ', מערכת רמקולים creative sbs 2.1 370 תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  21. איך ניתן לגלוש במחשב נייד דרך האינטרנט של הסלולרי? שמעתי שיש דרך כזו.... תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 11.3k צפיות
  22. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חזק רב שימושי, אשר ישמש בין היתר לגיימינג ויהיה איכותי גם לשנים הבאות. במחשב הנוכחי אני עם מסך SAMSUNG 920bm: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001242 אשמח לחסוך עלויות ולהשאיר אותו, אך בהחלט מעוניין לשמוע על אופציה של תוספת מסך במסגרת התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מקסימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 שח, מיועד בעיקר לאפשרות של קניית מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, התלבטות לגבי תכני HD (שכן המסך הנוכחי לא תומך FULL HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Zinger777,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב שייעודו הוא להריץ בצורה טובה את תוכנת הסימטרון. את דרישות התוכנה ניתן לראות פה: http://www.cimatron.com/SIP_STORAGE/FILES/5/3395.pdf השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימטרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סימטרון - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)…

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. אולי שכחו איזה אפס http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PEF256GSMNUSB

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by BlackLight,

the zenbook UX31A caught my eye and seems as a good choice for gaming and working laptop. except it only consists 128g/256 SSD HD without regular HDD with more space? or maybe the S7 offers better things? what would u recommend guys? which one gives more and justifies it's price? or maybe there is something else i should consider? any recommendations?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים