ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום לעוזרים, מחפש מחשב לסטודנטית לעיצוב פנים. * מטרות המחשב? רינדורים,autocad, אופיס, אינטרנט, סרטים * גודל המסך? 15 אינץ' - מבריק * משקל רצוי? ~2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ~5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין. SSD לא דרוש. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אחריות ל-3 בתקציב - יתרון. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה לכולם,
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה הגדרות קטנות, בשביל שאנשים לא יתבלבלו Component היא יציאה שמורכבת מ3 אותות וידאו, וזה לא composite אשר בדרך כלל נועד להעברת תמונה וסטריאו. חיבור 7PIN MINI DIN נמצא לרוב מאחורי המחשב, דומה לSVIDEO, אבל רק עם 7 חריצים (+ חריץ רחב לפלסטיק). תמונה: לאחר מספר בדיקות, בירורים, וניסיונות, הצלחתי לסדר את היציאה שתוציא לי SPDIF בצורה קואקסיאלית, כלומר סאונד דיגיטלי, סטריאו, DTS AC3 וכו'. SVIDEO לטלויזיות רגילות וcomponent לLCD בשביל רזולוציות גבוהות (וגם לטלויזיות שיש להן את החיבור). אז ככה הסברים קצרים: יש צורך בחיבור MINI DIN 7PIN בשביל לחבר למחשב והיציאות עצמן תלויות במה שאתם רוצים - SVIDEO, SPDIF, COMPONENT, ואולי, סיכוי קטן גם COMPOSITE אבל את זה אצטרך להמשיך לב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים וגרפיקה אך עליו להיות מסוגל לשמש כתחנת עבודה למתכנת. אשמח אם תוכלו לספר לי על ההצעות שלכם למפרט שכזה העונה למגבלות הבאות: צריך לכלול: מסך 19" שטוח דיסק של 80 ג'יגה לפחות לא צריך לכלול: רמקולים צורב עכבר בנוסף, אם הייתי מוסיף 1000 ש"ח לתקציב, מה הייתם משנים במפרט? בתודה, עמית.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2 DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail Chieftec Aluminium AH-01SL Tower (P/S not included) אני לא צריך יותר מהכרטיס מסך הזה כי אני לא משחק הרבה. אני לא סגור בכלל על הלוח אם,אני צריך הצעות על לוחות אחרים גם. המחשב לא כולל הארד דיסק-כי יש לי כבר וגם מסך המפרט גם ל OC סה"כ 3000 המחשב הזה,אבל אין תקציב מוגדר אז אפשר להציע-אבל לא משהו רציני מדי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[h=1] Intel® Core™ i5-4690K Processor (6M Cache, up to 3.90 GHz Intel® SSD 730 Series (480GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC GIGABYTE Z97X-Gaming G1 ASUS GeForce® GTX 760 DirectCU II Microsoft Windows 8.1 Pro - 64-bit - OEM Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model [/h] 4420 ש"ח(1228$) + 30$משלוח ומיסים (אשמח לדעת כמה להערכתכם...) כדאי? חבילה - אי אפשר לפרק...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! החלטתי להקדיש את החופש בשביל להרוויח כסף במטרה לקנות לסבא וסבתא מחשב חדש, הידע שלי קצת מוגבל ולכן פניתי אליכם. הייתי רוצה מחשב כולל הכל, חשוב לי שהמקלדת תתמוך גם ברוסית (למרות שזה משני), רמקולים פשוטים, ומסך סביר לישיבות ארוכות. בנוגע למפרט הפנימי - חלקים שיצליחו להשאיר אותי באיזשהו אופן עם ראש נקי המשחב בעיקר מיועד לאינטרנט, Word, ואולי קצת משחקי רשת פשוטים בשביל סבא. הייתי רוצה כמובן מחשב במינימום כסף - אשמח לקבל מפרטים, ובמקביל לשמוע המלצות. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים יש המון יצרניות מחשבים ניידות ועוד יותר דגמים של כל חברה. אני חייב שיעשו לי קצת סדר או לפחות סינון מהיצרניות. אין לי מושג מאפיה להתחיל בככל - בסופו של דבר אני רוצה מחשב שיחזיק לי להמון זמן,לא יתקע בעת ביצוע פעולות. כאשר בסה"כ אני מבצע פעולות די פשוטות - עבודה משרדית עם מסמכים,צפייה בסרטים,גלישה באינטרנט (עם המון חלונות),הורדות, והאזנה למוזיקה. האם תוכלו לעזור לי בנושא? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד באיזור ה-3 אלף (מוכן לחרוג בכ200 300 שקל) וראיתי שיש מבצעים טובים בבלאק פריידי בKSP אז חשבתי לנצל את ההזדמנות *מטרות המחשב? עבודות, אינטרנט, משחקים קלים-בינוניים, מעט פוטושופ * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?פחות מ3* האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500giga אם יש אפשרות 7200rpm, או SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, 7 או 8, עדיפות ל8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? KSP - BLACK FRIDAY *עדיפות ל-8 גיגה זכרון *שיהיה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד HP COMPAQ EVO N1020E . אם אני סוגר את המכסה שלו כאשר המחשב לא כבוי אני לא מצליח "להעיר" אותו לאחר שאני פותח חזרה את המכסה. זה כאילו הוא במצב של שומר מסך אבל הוא לא חוזר למצב עבודה. מכיוון שהמחשב חדש אצלי (רכשתי אותו משומש) אני לא יודע האם צריך לעשות פעולה מסויימת כדי להחזיר אותו למצב עבודה או לשנות משהו בהגדרות או שהוא פשוט מקולקל. אודה לעצותיכם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אבקש עזרה בבניית מחשב לצורך גיימינג בעיקר , אינטרנט וצפייה בסרטים בפורמט HD. 1) תקציב 6,500₪ א) לחסוך ב) 500₪ 2) משחקים , אינטרנט , סרטים וכו... א) כבד ב) Assassin's creed , Fifa 17/18 , NBA 2K18 , Middle of Earth - Shadow of War וכו... הגדרות גרפיות הכי גבוהות 3) אין צורך 4) אין 5) 5/6 6) לא 7 ) לא 8) KSP / IVORY 9) השבוע 10) לא 11) אולי בעתיד כרטיס מסך 12) עדיפות למעבדי אינטל תודה לעוזרים ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי =\ המממ, העניין אצלי לא כ"כ פשוט המחשב שיש לי עכשיו: p4 1500mhz Intel 850GB - לוח GF2 64 mx 256 rd-ram samsung עכשיו, מה שאני משחק לרוב זה CS, ואני מגרד בקושי את ה 100FPS, עם צניחות ל 60-50, עם עשן גם ל 12 - לא תנאים למשחק.. הבעיה מתחילה פה: תאריך הגיוס שלי: 25.7 השנה. אני מ-ת לקנות מחשב חדש, אבל לא סגור על זה כשאני מעמיד בהשוואה להוצאה הכבדה את הניצול שלי מהמחשב (הייעוד שלי קרבי (פרופיל 97) אבל אני הופך עולמות כדי להתקבל למודיעין. ואולי גם אדחה את הגיוס למרץ 2005) אוקיי, אז במידה ואני קונה מחשב חדש (לא הכל חדש, אין כסף...) חשבתי על: מעבד: המממ בערך 2.66 אני חושב שזה סבבה. אינטל עדיף אבל יקר, אז נראה לי שאני הולך על AMD כרטיס מסך - גיפורס 5900XT או רדאון9800פרו. (קנ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי: 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: אין אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב: משחקים חדשים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: watch dogs, total war, wargame... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: זכרונות (corsair vengeance 4x2 בבעלותי), כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט): 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק: לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע האם אפשר לקנות את הנטבוק הזה בארץ? האם צפוי להגיע בקרוב? Toshiba Mini NB305-N410 http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2358392,00.asp תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי בתחילת השבוע. את הT60 עם מסך רחב 15.4'',2 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך X1400,1.83 ghz פשוט תענוג לעבוד עליו.השימוש בו מאןד נוח ויש לו תחושה מאוד איכותית. האנטנות שלו קולטות בטווחים גדולים ובכל מקום בבית יש קליטה מעולה,ואני משתמש בנתב פשוט יחסית. יש כמה דברים שקצת מציקים (לחצן FN שגורם לי להתבלבל בינו לCTRL) יש למחשב הזה 3 חסרונות עיקריים-משקל יחסית גבוה.הוא לא כ"כ כבד אבל הדגם עם המסך 14'' עולה כ700 שקל יותר. חיסרון שני זה שהוא מגיע עם ויסטה ביזנס.זוועתי לעבוד איתה.למרות הזכרון הגדול והכרטיס מסך החזק (יחסית). ביקשתי שיעשו לי downgrade לXP PRO והעכשיו פשוט תענוג לעבוד איתו. חיסרון שלישי,מחיר.לא מעט כסף הוצאתי עליו. עדיין לא הפעלתי עליו אפליקציות כבדות אבל אני בטוח שהוא י…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חבר שלי צריך מפרט לשדרוג עד 3,500 ש"ח (עדיף פחות). המחשב משמש למשחקים ושימוש רגיל (אופיס, אינטרנט וכו'). צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך מארז ספק ו floppy תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3200 ש"ח גמיש. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ומשחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא, יש לי מסך 19" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי: לא צריך DVD או צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Ivory או המתחרה ששכחתי איך קוראים לו 6. האם נוש…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש סטנדרטי של מחשב בייתי - אינטרנט, כתיבת מסמכים צפייה בסרטים עריכה גרפית ב Photoshop ו Blender דרישות מינימום ל Photoshop : Intel® Core 2 or AMD Athlon® 64 processor; 2 GHz 8 GB recommended OpenGL 2.0 support דרישות ל Blender: CPU 64-bit quad core RAM 8 GB recommended OpenGL 3.3 graphics card with 2 GB RAM - recommended 4GB 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי יותר כסף מזה... אז אל תציעו לי דברים יקרים בבקשה... אם יש משהו אחר יותר טוב בסביבות אותו מחיר תגידו בבקשה תגידו את דעתכם בכלל 1 AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 + FAN 415 ש"ח 1 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 375 ש"ח 1 Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler אספקה מיידית 133 ש"ח 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 אספקה מיידית , זמין במלאי 756 ש"ח 1 Sapphire Radeon 9100 Atlantis 128MB DDR 724 ש"ח 1 Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 400w 294 ש"ח סה"כ 2,696 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך וזה אכן שווה את החריגה אזי ניתן לחרוג עד 5.5K בלבד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה - תכנות, הרבה מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לVMware, eclipse, כל מיני תוכנות לreverse engineering ועוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג סטנדרטי(COD וכו'), אין לי זמן לצערי להשקיע את זמני במשחקים כמו בעבר, אך אשמח אם המשחקים החדשים ירוצו ללא קרטועים. אני מעריך שכרטיס MID או MID-HI…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע זה המפרט שסגרתי עם אייבורי, עדיין אני יכול לשנות (שילמתי מקדמה) יום שיש זה כבר מגיעה אז מחר אני צריך להחזיר תשובה אם ארצה לשנות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793 + שדרוג לדיסק Western Digital 500GB SATA2 16MB Buffer -ו20 ש"ח שמתי לב לכרטיס מסך שהוא חלש, בהוספה של עד 100 שקל יש כרטיס יותר טוב של זה של 1024? יש לי מהמחשב הישן את הכרטיס קול הזה http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=502 האם שווה להרכיב אותו? מ ה3 מה יותר טוב? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog...&db46632=46974 המחשב דיי זמני, וקונים ממני אותו במחיר ששילמתי, לכן אני לא משקיעה הרבה בו, אבל מן הסתם מחפש להוציא את הטוב ביותר במחיר הזה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותר…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מחשב ללימודים , אני מתלבט בין שני מחשבי ניידים 1 מחשב של DELL - [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע Dell Inspiron 13 7000 7348-[/h]Intel® Core™ i5*5200U Processor, 3M Cache, 2.2 GHz up to 2.70 GHz מעבד8GB Single Channel DDR3L 1600Mhz (1 x 8192MB), Up to 8 GB זיכרוןכונן קשיחHybrid 500GB (5400RPM) Sata + SSHD 8GBמודול מטמון ה*Flash מתוכנן להאיץ את תגובת המערכת ולא ניתן להשתמש בו כתוספת לקיבולת האחסון. לאניתן להסיר אותו ולמשתמש אין גישה אליו.תצוגה13.3 inch LED Backlit Touch Display with Truelife, Wide*Angle Viewing (IPS), and FHDresolution (1920 x 1080)מסך מגעIntel® HD Graphics 5500 גרפי מאיץכונן אופטי NoneHD (720p) capable webcam, Dual*Array microphone רשת מצלמתשמעHigh Definiti…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתגר.. התקציב לחוץ ולא מאפשר גמישות כמעט לחלוטין. מה נדרש? מחשב כולל מסך בתקציב שבכותרת, לא יבוצע OC.. פרט למעט גיימינג, המערכת מיועדת לעבודה עם פוטושופ, Cubase 5, ZBRUSH, וגם Corel VideoStudio Pro. המפרט שאני הצלחתי להרכיב בתקציב הלחוץ הזה מופיע להלן: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪276 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 16…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תתנו לאשכול הקודם לשקוע עמוק עמוק... חבל שהקפצתי אותו , בכל אופן... טוב זהו תקציב סופי הוא 5000 ש"ח ללא מסך וללא ציוד היקפי. ג'וני באשכול הקודם הביא לי את המפרט הזה: דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 850 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII 500 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE NO PSU 280 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 סה"כ 5095. אפשר לעשות בו שיפורים מסויימים או ללכת עליו? אגב אני מזמין את המחשב אחרי חופשת סוכות... יש לי עוד שבוע - ש…
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ביקשו ממני להביא מפרט שיתאים לגיימינג + עריכת תמונות, הכל מוסבר בשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? בעקרון אמרו לי "אין תקציב, גם אם יעלה 10K" אבל נראהלי שמספיק בסביבות 6-8K, או שאני טועה? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שרשום ב1 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה שרשום ב1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + תוכנות של Adobe כמו Photoshop בעיקר (ואולי גם קצת premier לעריכת סרטים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי זנבוק. יש לו יציאת MICRO-HDMI. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה. אני מבין שאני צריך כבל Micro-HDMI ----HDMI האם יש צורך בכבל יקר ואיכותי? או שהכבלים מסין שעולים 3 או 4 דולר יעשו את העבודה באותה דרך? בכלל, האם יש צורך להשקיע בכבלים מהסוג הזה? אני שואל לפני שאני מבצע הזמנה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-