עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ozi123,

Quad6600 geforce 8800 gts 512 3 gig לוח אם GIGABYTE מארז וספק כח מובנה 500W סונטה 3 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. * מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים , אופיס , צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 15.4 לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? הטוב ביותר שאפשר במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שניתן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? לא חייב כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עם מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה ביותר מבחינת איכות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אוקי, שלום חברים ויום טוב לכם, וגמר חתימה טובה קיצור להודעה הזו (זה לעצמי תתעלמו):http://tinyurl.com/48zz9c יצאתי מפה לפני חודשים אם מפרט, מאז הטכנאי שלי נפל מקצה הכוכב או היגר לסין כדי לסחור באיברים, בכל מקרה עברו חודשים, המפרט התיישן, עכשיו אני כנראה אקנה מחנות (שאתם כמובן תרשמו במפרט מהי). אני צריך מחשב לעבודה בהכל, משחקים לVMWARE לWORD לסוליטר ואינטרנט למשחקים רצחנים (מעדיף לא להתפשר על FPS) מעבד 4 ליבות, אין פה ויכוח, אתם רוצים להתווכח איתי, לכו בבקשה דיסק קשיח גדול יועיל (כאילו מעל הממוצע של 500GB יהיה נחמד) אני צריך הכול חוץ מרמקולים, יש לי JBL ALIEN RESPAWN 2.1 שאני אוהב, ז"א מסך צורב מחשב קומפלט עכבר מקלדת. אני אעדיף מקלדת ועכבר אלחוטים, החלטתי שזה טיפשי כ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. יכול לקנות בלונדון רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות, הרצת משחקים לא חדישים במיוחד, צפייה בסרטים 4K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? קטן יחסית. חשוב שהמחשב יהיה קל להסתובבות, אבל שהמקלדת תהיה עדיין נוחה לכתיבה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by xxsender,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות עריכה כבדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. ככל הנראה אני יהיה באילת עוד כשבועיים וחושב לקנות מחשב שמה עקב חוסר מע"מ. כלומר באזור 9,500 ש"ח מחוץ לאילת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עיצוב והדמיית מודלים 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) נכון לעכשיו - solidworks. ייתכן תוכנות כגון מאיה, וסימולציות למניהן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. . לדוגמ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by kip,

אהלן, מקווה שלא תקברו אותי כאן, אבל... הרבה אנשים, בניגוד לרוב חברי הפורום המתמידים, צריכים מחשב לשימושים פשוטים ושיהיה כמה שיותר זול... אולי תגיבו כאן לגבי מחשבים מורכבים של החנויות, תדרגו אותם לפי ההצעה ואז אולי יהיה לחנויות אינטרס להציע מורכבים אכותיים יותר ועדיין בזול.. מה דעתכם שנתחיל בזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~sky101~88~0.htm

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם... תקציב: 2500 ש"ח צורך: מפרט מחשב ללא אביזרים נלווים וללא כונן DVD. אמנם התקציב דל, אבל אני רוצה תמורה הולמת, לכן אני יכול להתפשר ואני מסתפק ברכיבים לא הכי חדשים שיש... כלומר, אסתפק בזיכרון DDR2 ומעבד ללא טכנולוגיית ה i7 החדשה וגם לא כרטיס מסך הכי טוב. מה שבאמת חשוב לי שבעוד שנה-שנתיים אוכל לשדרג לרכיבים הכי חדשים שיהיו, או כמעט הכי חדשים - כלומר הלוח אם צריך להוות תפקיד מרכזי במפרט הזה. לגבי השימוש, אני כן משתמש רציני, אני מריץ לפעמים מכונות וירטואליות, משחק משחקים, וכמובן ניגון סרטי HD. חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר. וזיכרון מספיק כרגע 2GB, אם אפשר לדחוף 3 מה טוב. לגבי חומרה ספציפית, אני אישית ממש בקטע של intel ו - nvidia בכל הנודע למעבד ולכרטיס מסך, אבל אתם מ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by אלון פ,

קודם כול, אני חדש בפורום אז היי לכולם! ולנושא, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהשקיע בו. אני צריך מפרט די טוב, שיוכל להפעיל אפילו crisys. לפי מה שהבנתי, אלה הדרישות של crisys: CPU Minimum: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista) or faster, Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista) or faster, AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or faster. CPU Speed Minimum: 2.8 GHz (3.2 GHz or higher for Vista) System RAM Minimum: 1 GB (Windows Vista requires 1.5GB RAM) Video Card Minimum: Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by methodman,

האם זה משתלם וכדאי לקנות מחשב נייד בתאילנד ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש, תקציב של 9,000 שקל. בנתיים זה מה שבניתי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 1690 גוף קירור למעבד Zalman CNPS8700 NT 290 לוח אם Asus P5N-D SLI nForce 750i 820 זיכרון פנימי G.Skill 4GB Kit DDR2 PC8500 1066MHZ 620 דיסק קשיח WD5000AAKS 460 צורב LG GSA-H55L 165 כרטיס מסך ASUS EN9600GT GeForce 9600GT 1Gb PCIe 1040 כרטיס מסך שני ASUS EN9600GT GeForce 9600GT 1Gb PCIe 1040 מארז Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led 590 ספק כוח Thermaltake ToughPower 600W W0103 500 מסך LG L227WT 1825 אני לא בטוח לגבי הכרטיסי מסך וזה... שמעתי ש8800 יותר טוב.. אבל אני קונה את הגרסא של ה1GB... בקיצור אני צריך חוות דעת על המחשב ומה כדאי לשנות. תודה. 1. מה התקצ…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מדובר במחשב HP מדגם TX1320US למחשב יש מחיצה של שחזור, כמו כן יש דיסק שחזור שאמור להיות זהה כאשר מנסים לשחזר את המערכת גם מהדיסק וגם מהמחיצה (ע"י לחיצה על F11 בבוט) , התהליך מפסיק באמצע עם שגיאה 1002 ובקשה לפנות לHP מכיוון שהמחשב נקנה בחול (כמו שאפשר להבין מהדגם) אני מקווה להשאיר את הפניה אליהם כאופציה אחרונה עד שהתהליך מפסיק השחזור "מספיק" למחוק את המחיצות, ליצור חדשות (אחת לחלונות ואחת לשחזור)ולשים בהם מידע כלשהו (3GB תפוס בכל מחיצה) ניסיתי להתחיל את התהליך מכמה מצבים: 1.שכל השטח הוא UNPARTITIONED 2.חלוקה לשתי מחיצות NTFS אחת ראשית עם FLAG של בוט ואחת קטנה עם FLAG של HIDDEN 3.כמו הקודם אבל מחיצות לוגיות (לא ראשיות) בכל המקרים אותה התוצאה :-\ יש לציין שהמחשב עבד עד לפני ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sapir006,

אהלן, אני ספיר, ערכתי עד עכשיו בתוכנות ADOBE והתחלתי להיכנס לחום האנימציה ולעבוד עם תוכנת מאיה קניתי מחשב שהיה מיועד לה]עיל לי ברמה בסיסית וטובה את תוכנות אדובי וזה מה שהוא באמת עשה, אך עכשיו כשהתחלתי להתעסק עם המאיה הבנתי שאני צריכה משהו רציני יותר. אני אשמח עם תעזרו לי להרכיב מפרט רציני בשביל מחשב תותח, ברמה הכי גבוהה שאני אוכל להגיע עם התקציב( עד 10000 שקל) המחשב שכרגע ברשותי מורכב מ: intel core 2 Duo CPU E6750@2.66Ghz RAM של 2 GB וכרטיס מסך Radon X1300/X1550 series אני אשמח לקבל פה עזרה וייעעוץ לגבי מפרט כולל ושוב לרמה גבוה של ביצועים במאיה, המחשב לא מיועד למשחקים אך ורק לעבודה עד 10,000 ש"ח בנוסף, המליצו לי על הכרטיס מסך 8800 Ultra 768MB ורציתי לשאול מה ד…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, מאחר והנייח של ההורים שלי כנראה החזיר את נשמתו לבורא, החלטתי להרוג שתי ציפורים במכה ולרכוש להם נייד. הוא ישמש מרבית הזמן לעבודה של גלישה באינטרנט וקצת עבודה על מסמכים, ומדיי פעם גם לצפייה בסרטים על ידי חיבור לטלוויזיה בסלון. הסיבה שאני מעדיף נייד ולא נייח + סטרימר היא שזה הרבה יותר קל להורים שלי שהכל יהיה עם אותו המחשב ולא צריך ללמוד להשתמש בעוד מכשיר (סטרימר). בנוסף, אני מניח שאבא שלי ישמח שתהייה לו הגמישות לקחת את המחשב איתו מדיי פעם כשהוא צריך להעביר פרזנטציות. כאמור הדרישות הן דיי בסיסיות מבחינת הביצועים, עם זאת יש כמה דברים חשובים אחרים. מבחינת גודל מסך, אבא שלי מעדיף משהו כמו ה-studio15 שלי, אז 15" זו הבחירה. דבר נוסף שחשוב מאוד הוא האמינות של המחשב והאח…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by teliran,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מיועד למשחקים א) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקים חדשים כגון BATLLEFIELD 4, WATCHDOGS, CRYSIS 3, AC 4המשחקים ישוחקו על מסך 22 אינץ' 1680*1050 אבל בקרוב ארכוש מסך חדש FHD אז להתייחס גם לזה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

16. Started by Bentel,

רציתי לשאול האם יש טעם להוסיף כרטיס מסך GT620 למחשב עם מעבד כנ"ל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Galgol1414,

שלום לכולם (: אז ככה אני צריך מחשב לעריכת וידאו נטו, בלי גיימינג, המטרה לערוך סרטים יחסית ארוכים .. יש לי ידע ממש בסיסי בכל הקטע של המחשב אז אני ישמח לעזרה ממכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לסביבות ה5.5 k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו באיכות גבוהה hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמייר, after affect, Sony Vegas .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Crash5,

שלום חברים, מחפש מחשב נייד מהדגמים ASUS, DELL לצרכים הבאים: צפיית סרטים ב- HD תמיכה בפוטושופ עריכת סרטים של GOPRO אופצייה לכרטיס SSD זיכרון פנימי מעל 4GB אשמח לעזרתכם האדיבה :-)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מעבד: AMD Athlon 64 3400+ לוח אם: Gigabyte GA-K8NNXP +S-ATA +Raid +SB +FireWire זכרון: DDR 1024MB (512x2) 400MHz PC3200 kingston דיסק קשיח: W.D 500(250X2) GB S-ATA 7200RPM 8MBuffer כרטיס מסך: ATI Radeon 9800XT 128MB +TV +DVI סי.די.רום: ASUS X 52 מסך : "MAG 786PFS 17 האם המחשב שלי חזק? מה זקוק לשדרוג....? ....ואיך לעזעזל אני יכול לצרוב את הביוס של הכרטיס מסך שלי? ואם להשתמש בווינדוס XP 32 סיביות או 64 סיביות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אני רוצה להזמין את המחשב הנ"ל בזיגזאג מחשבים מה אתם אומרים על המפרט האם יש משהו להחילף\ לשפר? כי אני די מתלבט בקשר לספק כוח אם הוא טוב... : AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL- 1,220 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL- 1,461 Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC- 362 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA- 429 Thermaltake Extreme VOLCANO 12- 169 זיכרון 1024 מגה 400 מגה הרץ של TWINMOSS יש לי כבר בבית לוח- אם EPOX K8DAJ כך גם מארז.... תודה לכל העוזרים אל תתבישו להציע!!!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by gombn,

שלום רב לכולם זקוק לאישור הערות סופיות הצעות אחרונות ממש רגע לפני שאני מזמין תודה המפרט CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1194.16 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 753.88 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 274.14 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 645.37 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 999.88 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 20…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by the kooks,

שלום. זה המפרט הראשון שאני אי פעם בונה, אחרי שראיתי הרבה מפרטים שאחרים בונים ולמדתי קצת על חומרה וציוד הקפי רציתי להתחיל לילמוד לבנות מפרט בעצמי כמובן כל אחד חייב להתחיל מנקודה כלושהי, אם אפשר תגידו לי מה אפשר לשפר במפרט הבא ובנוסף 2-3 שמות של חברות מחשבים שהם שיש בהם שירות טוב מחירים נוחים ואין בעיה עם החומרה שלהם. במפרט שבניתי אומר לשמש בשביל משחקים של היום כמו DOOM3 סן אנדרס שירוצו בצורה די טובה על איכות תמונה טובה(אני כמובן לא מדבר על הרזילוציות הכי גבוהות אבל משהו טוב) התקציב שאני הייתי נותן הוא בסביבות ה4-6K נתחיל בזה בכול אופן במפרט נימצא בתמונה המצורפת מקווה לתגובות ואם יש משהו שאפשר לחסוך כי הוא מיותר אז תתקנו תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by boom!,

אני בונה מפרט לחבר שלי, אפשר עד 2900 שקל, בעיקרון המפרט הוא למשחקים(עד כמה שניתן) ולאינטרנט, תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Boris_yo,

ראיתי בפייסבוק שמוכרים מחשב גיימינג. מדובר במחשב מורכב עם חלקים חדשים. כרטיס המסך מחודש - עבר בדיקה וטיפול במעבדת היצרן (ניקוי/החלפת מאווררים תקולים) האם לדעתכם שווה? המחיר הוא 3000 ש"ח. מעבד - 3 שנות אחריות - Intel Core i5-9400F Coffee Lake 6-Core CPU לוח אם - 3 שנות אחריות - GIGABYTE B365M H Micro ATX Motherboard קירור - 3 שנות אחריות - be quiet! PURE ROCK SLIM 120W TDP CPU Cooler זכרון - 3 שנות אחריות - HyperX Fury 16GB (2 x 8GB) DDR4 2666MHz CL16 Black Memory כונן קשיח - 3 שנות אחריות - Crucial BX500 2.5" 480GB SATA III 3D NAND SSD כרטיס מסך - 16 חודשי אחריות - GIGABYTE GeForce GTX 1070 G1 Gaming GV-N1070G1 GAMING-8GD ספק כח - 3 שנות אחרי…

25. Started by Dekmani,

אהלן, אני רוצה למכור את המחשב שברשותי על מנת לקנות אחד חדש. הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי להעריך את המחיר שאוכל לקבל עליו. המפרט: מעבד Intel Core i3 3570 @ 3.40GHz RAM 12GB לוח אם GigaByte H61-D2-B3 כרטיס מסך Nvidia GeForce 1060 3gb ספק כח 500W FAN12 Ci-POWER CWT קרור למעבד מאוורר אינטל מארז ARCTIC שחור 12CM אחסון X2 HDD 500GB מסך Samsung Syncmaster EX2220 תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים