עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני חוסך בינתיים למחשב נייד בתקציב דיי דל של 2500 ש"ח * מטרות המחשב: עריכה גרפית (בעיקר) - אני עובד בפלאש, אנימציה דו מימדית ומצייר בפוטושופ. משחקים קלים כמו - Counter Strike 1.6, Team Fortress, Quake Live, Half Life 2 * גודל המסך? - לא משנה, העיקר שיהיה איכותי ונוח לצפייה. * משקל רצוי? - לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - זמן סוללה מאוד חשוב לי, אני שונא להתקע מחוץ לבית עם סוללה מועטה. אני חושב שכ5-7 שעות עבודה במחשב יספיקו בהחלט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - אולי יציאה למסך LG226WTQ, לא חובה, אני לא יודע אם זה DVI, אני מניח שכן. מה שכן, אני אשמח לכמה שיותר יציאות USB. * בלוטות? - לא. * גוד…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by elior021,

Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray P8H67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI 2xMini DP PCI-E 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) סה"כ 4100 בניתי אותו היום אשמח לביקורות והצעות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אורח MD
    Started by אורח MD,

בכמה הייתם מתמחרים את המחשב הבא? חשוב לציין שהוא שמור בקנאות וחלק מהרכיבים עדיין באחריות כל המארז מסודר לזרימת אוויר אופטימלית מעבד: Intel i5-3570 קירור: Arctic Colling ALPINE 11 GT Rev. 2 CPU Coller לוח אם: GIGABYTE GA-H77M-D3H כרטיס מסך: MSI GTX 970 GAMING 4G OC דיסק קשיח: HITACHI 1TB + KINGSTON 128gb SSD 300v זכרונות: KINGSTON 16GB RAM DDR3 1600MHZ מארז: Antec one ספק כוח: לא בטוח לגבי החברה 500W תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אני מחפש לפטופ לקצת לימודים. אני מעדיף 13" למטרת ניידות בלימוד. 8GB זכרון. ראיתי שיש הרבה פתרונות באיזוור ה3000 ש"ח. שאני לא מחפש יוקרתיות מבחינת עיצוב ופיצ'רים (מסכי מגע וסיבובים 180), האם המוצרים הללו מספיק טובים ואמינים לכמה שנים? * מטרות המחשב? סימולציות MATLAB, אינטרנט, ואופיס, צפיה בסרטים. מנסיון העבר, אני מריץ MATLAB גם במחשבים בני כמה שנים ולכן לא חושב שצריך מחשב OVERKILL בשביל קצת מתמטיקות. אני לא מרנדר שעות וידאו * גודל המסך? 13 לשם ניידות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חובב של כמות על איכות, אבל אם יש שילוב עם SSD במחיר סביר אפשר * כונן אופטי? לא נראה לי שיש ב13" …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת דגם של מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב - עיצוב גרפי בעיקר. * גודל המסך - 14' *מעבד - I5. * זיכרון פנימי- 6GB. * גודל כונן קשיח - 500GB *כרטיס מסך - HD 1GB , העדפה לרדאון. * צורב DVD - כן * משקל רצוי - אין העדפה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות - כן. *התקציב הוא 4000 ש"ח , תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בס"ד מי שצריך עזרה הצלחתי להתקין XP + דריברים למסך מגע. שי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tazmany37,

ראיתי שאין הרבה הבדל בביצועים בין 14900k ל 7800x3d פעם זה מנצח ופעם זה. השאלה נגיד ואני לוקח 14900k עם DDR 4 האם יהיה לי יותר זול מחשב מבוסס 14900k מאשר מחשב מבוסס 7800x3d? (אני מדבר על מחשב שלם)

8. אורח צחי

בקשת מפרט מחשב גיימינג לסלון. 1. מארז קטן 2. כ.מסך gtx1060 3. זיכרון 16G 4. מעבד i7 5. דיסק ssd 250G. 6. דיסק 2TB אני רוצה להכניס את כל המפרט הזה למארז קטן יחסית עם ספק של לפחות 550W המקום שיש לי למארז הוא גובהה 20 ס"מ רוחב 26 ס"מ עומק 40 ס"מ חשוב שיהיה שקט,

9. Started by מר שיער,

אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעבודה. אני עובד הרבה על המחשב ביום ומעמיס עליו הרבה, עובד עם כמה דפדפנים פתוחים בו זמנית, הרבה תוכנות רצות ברקע, מעלה ומוריד קבצים, לפעמים מפעיל שרת על המחשב וכו'. כרגע יש לי dell latitude e5440 כבר 3 שנים והוא מתחיל לגמגם לאחרונה, עובד לאט מדי. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה חזק ומהיר ויעמוד בכל העומס. התקציב לא כזה משנה, לא אכפת לי לשלם 7-8K על המחשב, העיקר שיהיה סוס עבודה. אני מחפש קצת באינטרנט אבל רוב המחשבים שאני רואה הם או "מחשב טוב וזול" או מחשב גיימינג. יש למישהו המלצה או כיוון איך לחפש לפטופ כמו שאני צריך, מה אני צריך שיהיה בו וכו'? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם שימושים : סרטים,משחקים,יישומים רגילים. תקציב:1400$ (כולל משלוח עבור כל פריט בנפרד - מטעמי מכס) שונות:1.יש לי כרגע ספק כח 420W של TT - האם הוא יחזיק את המערכת הזו? (אם לא זה מה שאני צריך שהוא יסחוב- את הפריטים האלו ועוד 2 הארד דיסקים של 80 ו- 160 ג'יגה בייט. 2.אני לא עושה OC,כן....בכלל. 3.לגבי הלוח אם אני אשמח אם תמליצו לי על אחר שהוא לא של GIGABYTE,יש לי נסיון רע איתם. 4.אם אני ארד ל- 6300 יהיה הבדל גדול? זה מה שהרכבתי בנתיים : תודה חברים !

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, החלטתי לקנות מחשב נייד מאסוס למטרות גיימינג ואני מתלבט בין 2 מחשבים שעלותם זהה אך החומרה שונהאשמח לעזרתכם ולהסבר למה בחרתם דווקא אותוhttp://store.asus.com/us/item/201610AM190000006?_ga=1.135265139.337204591.1478093862http://store.asus.com/us/item/201612AM300001657?_ga=1.135066867.337204591.1478093862תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Gilad M,

שלום חברים תרשו לציין קודם שיש לכם אחלה של קהילה פורומית ורמות דיון גבוהות במיוחד. אז ככה. - התקציב ניתן לחריגה (500 ש"ח) - אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך ולהוסיף קונן קשיח SSD בעוד כחצי שנה בנפרד לאחר השדרוג הנוכחי - שימוש המחשב הוא למשחקים ולתוכנות אלמנטים סופיים (דורשים מעבד חזק) - אני משחק בעיקר FPS ו RTS - עד לשידרוג כ.מסך אני לא מצפה לביצועים גרפים טובים במיוחד - אין צורך בציוד הקפי - אני לא מעויין בכלל בשדרוג ההרד דיסק,צורב ה ,DVD המארז והספק כוח (יש לי ספק 600 וואט של טרמל טק) - לא חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כלל (פיצוצים כל היום) - חשוב לי שתהייה יציאה של SPDIF מהלוח אם. - לא מתוכנן אוברקלוק - חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל. תודה רבה. הקנייה תתבצע בעוד כשבועיים וכנראה ש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. את השאלון אשלים בהמשך מפאת קוצר זמן... צריך לבנות מחשב מצד אחד קטן ככל האפשר ומצד שני חזק ובעל יכולות הרחבה מקסימליות (כרטיסי רשת קווית נוספים, כרטיס מסך אבל לא מפלצתי). תקציב גמיש מאוד ולא מוגבל כרגע. דגש על חיבוריות גבוהה, מעבד חזק, נפח איחסון גדול ויכולת קירור בתנאי איוורור מגבילים. מיועד להיות מותקן ברכב אז צריכת הספק מינימלית וכמה שפחות רכיבים נעים. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by noamwtf2,

שלום לכולם .. בחודשים האחרונים שום משחק לא עובד בגלל שאני עובד עם Geforce9600GT העתיק .... תכנתתי לקנות מחשב חדש.. אבל זה קצת כבד עלי כסטודנט 4.5K . בכל מקרה חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש בסגנון 780 R9 או GTX970 החשש שלי זה שיווצר אצלי במחשב צוואר בקבוק כי בוא נגיד הוא לא בדיוק הכי חדש .. מעבד : Intelcore - i7 2600 cpu 3.40 ghz זיכרון של 6 ג'יגה האם שווה להשקיע בכרטיס מסך כשהמעבד כל כך ישן? או לחכות ולחסוך קצת ולקנות איזה מחשב חדש ב4.5K ? יש המלצות לכרטיסי מסך אחרים ? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by optimizeR,

שלום רב לכולם, אני מתכוון לרכוש מחשב נייד בקרוב אך אני לא יודע מה יתאים לי. משקל - לא קריטי, רק שלא יהיה כבד מדי תקציב - עד 1500 עם אפשרות חריגה קטנה מסך - 15.6 זכרון - רצוי 4 ג'יגה. אין צורך במערכת הפעלה המחשב הוא לצורך דברים בסיסיים: צפייה בסרטים, גלישה, שימוש באופיס, התעסקות עם תוכנות וכו' קיבלתי הצעה לקנות מחשב משומש : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794866 ב1500 ש"ח אשמח לקבל ממכם עזרה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kkffiirr,

. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס,עריכת תמונות בעזרת LIGHTROOM,צפייה בסרטים/סדרות אם אפשרות לנייד את המחשב בלי יותר מידי בלגן לסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן, LIGHTROOM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הוא צריך את זה בעיקר למחשקים וסרטים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ran_sion,

שלום, אני חושב על קניית נייד בארה"ב (ניו יורק סיטי) האם יש לכם נסיון בקניית מק/ בדגמים: macbook /macbook pro תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Dj_Gal,

מה הייתם קונים משתי המפרטים הבאים ? 1 MotherBoard - EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeIL 512MB PC2700 DDR 333MHZ Gpu - Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB Hd - WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version 2 MotherBoard - EPOX EP-8K9AI KT 400 Cpu - AMD ATHLON XP 2100 + FAN Memory - Corsair CMX512-3200PT Gpu - Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB Hd - WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version שתי המפרטים עולם בערך אותו הדבר אבל השאלה היא למי היו יותר ביצועים? אני שואל אותכם מה הייתם מעדיפים ומה הייתם משפרים ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית שוטפת(אופיס) ועריכה גרפית ומידול קל(פוטושופ, autocad, sketch-up וכד') * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה(כמובן שעדיף פחות מאשר יותר, אך המשקל אינו מרכיב קריטי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא נחוץ, יכול להיות נחמד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? SSD קטן בתוספת לHD רגיל יכול להיות טוב, אבל ממש לא נחוץ. HD 5400\7200 - מינימום 350GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן D…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים: R451,V451,S451? המפרטים שלהם זהים וגם המחירים כמעט זהים תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by R'n'B,

שלום, ברשותי מחשב נייד חזק אשר משמש אותי לגיימינג עבודה (פיתוח, הרצת מע' וירטואליות ועוד) והורדות. המחשב מחובר ב90% מהזמן למקור מתח. בגיימינג ובעבודה אני מכוון את את צריכת החשמל לhigh performance. הורדות וטאסקים קלים אחרים אני מריץ בלילה. השאלה שלי אם כדאי להעביר בלילה את המחשב למצב צריכת חשמל אחרת כמו power saver? האם יש הבדל משמעותי בצריכת חשמל בין שתי ההגדרות האלו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש - לא קריטי אבל לא לבזבז על מה שלא צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חישובים הנדסיים בזמן אמת - C+MATLAB 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. חיבור נוח למסך חיצוני + סט אלחוטי קומפקטי וטוב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רצוי שקט - לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. המחשב של HP עובד תקין אין בעיות יש לו שתי סטייקים של זיכרון 2GB+2GB והוא תומך עד 8GB 4GB+4GB אפשר לשדרג אותו ל 16GB 8GB+8GB זהים לקיים זה יעבוד לא יעשה בעיות כי אני יכול לקבל את זה בחצי מחיר שווה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, קודם כל תודה מראש על העזרה אני צריך מפרט למחשב בין 2800-3000 שקל שמיועד בעיקר למשחקים, לא למשחקים הכי כבדים,שיריץ משחקים כמו שצריך ושיהיה מהיר, גם בשעות עומס שפתוחים הרבה חלונות. ללא ציוד היקפי. אני לא ממש מבין במחשבים.. ראיתי כאן מפרט שנתנו אז תנו עליו חוות דעת ואם אפשר תתנו לי מפרט אם יש יותר טובים למחיר הזה.. משולש הליבה של AMD יתן פתרון טוב יותר מאשר ה 6300 ומעט חזק ממנו 1. Tms&Fox AMD X720 HD4850 מעבד AMD AMD Phenom II X3 710 2.60GHZ BOX ¤640 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 זיכרון DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5 Adata/Gskill/Geil ¤275 כרטיס מסך Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe ¤535 דיסק קשיח West…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים