עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by IME3,

הולך לקנות מחר מה אתם אומרים 1. http://www.tomshardware.com/reviews/green-terabyte-1tb,2078-2.html מחיר בחנות 460 2. http://www.tomshardware.com/reviews/hitachi-western-digital-terabyte,2017-3.html מחיר בחנות 530 3. http://www.productwiki.com/western-digital-caviar-green-1-5tb-wd15eads/ "contains 32MB of drive cache and has a maximum speed of 5400 RPM" מקסימום של 5400 ולא 7200? אז נראה לי שאני אוותר אפילו שמבחינת המחיר שאפשר לקנות ב 630 והכונן 1 וחצי טרה בזמן שהכונן של ה 1 טרה עולה 530 כרגע אני הולך על ה Caviar Black אבל לא ברור לי ההבדל בינו לבין האפשרות הראשונה טוב הרצתי קצת חיפושים והבנתי שהסדרה הירוקה עדיפה רק בצריכת אנרגיה ושעדיף ללכת על הסדרה השחורה? http:/…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by PoHuisT,

מה המפרט האידיאלי למשחקים ב 4000 ? בלי מסך

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? גג 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב: בעיקר HD וצפייה HD, חיבור לרסיבר דרך כבל אופטי (מצריך 5.1), משחקים יצירות מוזיקה עריכות גרפיות (לא ברמה מקצועית) וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa pro evolution וכל משחק חדש מעניין כדמות gta v וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 2,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב להורים ולאחותי אז: גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים קלים כמו SIMS 3 וכו'... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא חובה צורב אם יחרוג מהתקציב. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בלי אוברקלוק 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במ"ה, כן לגבי הרכבת מחשב בחנות 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת. משהו …

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  5. מה דעתכם על המפרט הזה? , והאם אתם חושבים שהכל יפעל טוב , אגב שמתוכנן OC ל-3.2 בערך ,וכמובן שישאר לאחר ה-OC יציב ולשימוש יום-יומי , וגם האם הכל יהיה מנוצל? זה המפרט : b]מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤680 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB DDR3 384BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88X768H-RH - RETAIL ¤2620 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤689 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤390 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT ¤598 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤253 מחיר סופ…

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  6. מפרט רב תכליתי לעבודה משרדית קצת משחקים זה די ברור שהם לא יעבדו בהגדרות הכי גבוהות בתקציב הזה ועבודה עם תוכנות כמו SOLIDWORKS וכדומה אני שוהה מול המחשב זה רב בקריאת מסמכים אז חשוב שהמסך יהיה איכותי לגבי התקציב אני עדיין לא סגור אליו אז אם אני צריך להגדיל את התקציב לפי דעתכם אני פתוח להצעות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by aviramdan,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי רגיל (גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, ושימוש בסיסי ביותר במשחקים). אשמח לקבל את דעתכם על המפרט להלן: 1. מעבד: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 2. מאוור: Generic CPU Cooler For s1156 3. לוח אם: ASUS P7H55-M LX s1156 Core i3/5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E 4. זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston X 2 5. דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD10EALS 6. כרטיס מסך: GIGABYTE GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 7. כרטיס קול: On Board 7.1 Channel Audio 8. צורב די.וי.די: LG DVD+-RW GH22NS x22 Black SATA Oem 9. ציד רשתות: Wired Products On Board 10/100/1000 10. מארז: Warrior-18 MIDI ATX Black With …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by mistaarvim,

* מטרות המחשב? לימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? n/a * רזולוציית המסך? n/a * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? na * משקל רצוי? הכי קל שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי ביותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?n/a * כונן אופטי?אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 4000 זה בסדר גמור ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית דו מימדית ושימושים רגילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר עבודה עם [h=3]Adobe Photoshop[/h]ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כל כך ישמש למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD מה שנהוג היום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת עכבר …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by bratwa_tut,

* מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבד), צפיה בסרטים, * גודל המסך - 15 + * רזולוציית המסך - כמה שיותר גדולה יותר טוב HD FHD * משקל רצוי - לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - שיעבוד לפחות שעתיים וחצי על סוללה בצפייה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - HD 500G לפחות * כונן אופטי- עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב יכול להתקין לבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא שיהיה רק מחשב מצוין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)- עדיך שישהיה כמות זיכר…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avivea16,

שלום! יש לי מחשב עם לוח אם intel bearup lake DH67BL שתומך ב PCIe הסטנדרטי (X16) לכרטיסים גרפיים, אבל לוח האם והמארז הם Micro ATX. כרגע מעבר לגרפיקה המובנית אין כרטיס גרפי ואין לי מושג איזה כרטיס יתאים מבחינת לוח האם והרוחב של המארז. לא מצאתי את שם המארז אבל אני מצרף תמונה שלו. [ATTACH=CONFIG]5652[/ATTACH] אני מניח שPCIe לא משתנה על פי סוג לוח האם אבל יש לי תחושה שרוב הכרטיסים רחבים מידי. בקיצור, אני צריך כרטיס מסך בתקציב של עד 300 ש"ח (להריץ פיפא ואן בי איי) שיכנס במארז כזה. תודה רבה על כל עזרה שתתקבל

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום כולם, אני קורא פה המון אך כמעט ולא מתערב. הפעם אני צריך את עזרתכם במציאת המחשב האידיאלי ללימודים. אמלא את השאלון ואז אגע בעוד כמה נקודות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה - הדברים הרגילים. ללא משחקים. בנוסף - תוכנות CAD כמו REVIT, AUTOCAD. SOLIDWORKS ודומות (אני עוד לא סגור על מה עוד אצטרך, פרט לשלושת אלו להן אזדקק בוודאות). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6", מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצ…

13. Started by mongol,

המפרט צריך לכלול 200 גי'גה sata, כונן דיסקים רגיל, צורב רגיל לא דיוידי ואת כל הדברים הבסיסיים חוץ ממסך לא מתוכנן אוברקלוק תודה

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by idan003,

הי לכולם, זה המפרט שלי כרגע: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: Rendon r9 290oc 4GB האם אני צריך לשדרג? (או לחכות לסידרה הבאה של המעבדים?) יש לי קצת בעיות בOC והייתי צריך להוריד אותו כדי שהמחשב הפעל בצורה טובה. עוד משהו המאוורר המים שלי של קרוסייר הוא על מצב וורוד ולא על הלבן שהיה פעם מישהו יודע למה? וגם אני מחפש להוסיף שני מסכים במקום 1 בשביל עבודה (בעיקר בתוכנות ופוטושואפ) יש המלצה לגבי זה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. השאלה שלי נוגעת לווסטרו 3300, שקיים ב2 תצורות: כ. מסך רגיל מובנה או ג'יפורס 310M (נדמה לי) האם המחשב עצמו חם יותר נוכח הכרטיס מסך? האם הדבר בולט?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by satan,

מה אתה אומרים על המפרט שלי מה אפשר לשפר או לשנות בערך באותו תקציב של 11 אלף את ההיטסינק אני אקנה מפנדה הax478 הוא יהיה בעיקר למחשקים ואני מתכוון לעשות עליו גם אוברקלוק גדול כדי שיחזיק להרבה זמן

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Msi M662 Intel core 2 duo T7200 1 Gb Ram 120 Gb H/D מסך 15.4 BLUETOOTH WIFI ב 5100 שקל חלוקה ל 12 תשלומים . . [br]פורסם בתאריך: 25.05.2007 בשעה 00:47:26 מצאתי פעם באינטרנט השוואה של הרבה מעבדים ומהירות ה super PI שלהם . ואני לא מצליח למצוא את זה שוב . . או לפחות השוואות של ה Core 2 duo עם מעבדים ישנים יותר כמו Core duo ו core solo

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  18. תקציב : עד 4000 ש"ח. מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט וכיוצ"ב),, חיבור בבית למסך גדול עבור צפייה בסרטים ובעיקר גיימינג בינוני עד כבד. גודל המסך: מעדיף כמה שיותר גדול , חשבתי על 17.3 משקל רצוי: כמובן, כמה שיותר קל יותר טוב, אך ישנה חשיבות גדולה יותר לקריטריונים האחרים זמן סוללה: אני לא בקיא במה נחשב זמן ארוך היום, אז אשמח לתובנות שלכם. יציאות מיוחדות: HDMI בלוטות': לא משנה לי גודל וסוג כונן קשיח: מעדיף SSD אך לדעתי התקציב שלי לא מספיק. מערכת הפעלה : לא צריך. דרישות נוספות: אין תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by hadarK,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD,אינטרנט ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FIFA13,BF3 COD, ASSASIN וכל המשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "23 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, בד"כ אני לא פותח אשכולות אלא עושה חיפוש ומגיע למסקנות אבל המצב כרגע הוא קצת שונה... אני עובר בעוד מספר חודשים לאיטליה ללמוד שם רפואה. וכמובן שאני אצטרך מחשב נייד אז השימושים של המחשב לפני הכל: 1. סטודנטיאלים (לימודי רפואה, לא צריך מעבד גרפי קטלני אבל גם בטח ארצה לצפות קצת בסדרות וסרטים ואולי קצת mako חחחח) 2. זה הדרך תקשורת שלי חזרה עם ישראל אז - אולי קליטת wi-fi חזקה, מצלמה ומיקרופון מובנים לדבר עם הבית עוד דברים שחשובים לי במחשב: שלא יזחל! אני שונא ויכול לשבור מחשבים שלוקח שעה מהרגע שפתחת אקספלורר לדוגמא ועד שהוא עולה.... חיי סוללה ארוכים עדיפות גדולה למסך LED ובכלל - מחשב עם מסך איכותי זה משהו סופר-חשוב שהעיניים לא יתעייפו מהר חחח ואם זה מתאפשר אז גם קל לנ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי לכולם, אני מעוניין לחדש את מערכת המחשב המיושנת שלי במשהו חדש יותר , השימושים שלי הם משחקי מחשב חדשים שיוצאים עכשיו ועם העדפה לשחק על הגדרות מקסימליות או כמה שיותר קרובות למקסימום התקציב הוא 4.5 אלף שח במזומן, אין לי צורך בשום ציוד היקפי הציוד שכן דרוש לי מבחינת חלקים הוא : 1)מעבד 2)לוח אם 3)זכרונות 4)מארז 5)כרטיס מסך 6)ספק כוח בהנחה של הספק שלי לא מספיק חזק, יש לי 550W Active PFC, 12cm Fan 24pin של חברת Chieftec המחשב יהיה מחובר למסך של 19 אינץ' כך שהרזולוציה המקסימלית שלי היא 1280*1024 אני איני מתכנן שום OC , שקט הוא לא קריטריון מבחינתי והעיצוב של המארז גם לא, אין לי צורך בהרכבת המחשב ובמערכת הפעלה תודה מראש לכל העונים והעוזרים

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  22. * מטרות המחשב? עריכה , אינטרנט מוזיקה וסרטים , מחשב אישי , לא יותר מידי משחקים כבדים אם בכלל. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה , צפיפות פיקסלים מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? שיהיה דקיק וקליל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , VGA * Bluetooth ? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb לא משנה הסוג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ASUS , SAMSUNG , DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : HDMI , VGA רזולוצייה גבוהה ביותר , מסך חד , שקט שלא ירעיש , שיהיה כס…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by achillles,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לא כבדים במיוחד אבל גם לא קלים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by eCRIME,

קודם כל, יש לכם אחלה של אתר ולא פעם ולא פעמיים נכנסתי אליו [בעיקר דרך YNET] והתרשמתי מאוד מהכתבות המפורטות שלכם...! חזק ואמץ אז ככה, לאחר שבדקתי את הויסטה במחשב שלי P4 3GB GeForce 5700XT..... מצאתי אותו עובד לאט.... וגם הציון הזה שקיבלתי עיצבן אותי [2.4[ רציתי את עזרכתם במציאת מחשב שמספיק חזק לעבוד עם הויסטה [...] ולמשחקים ברמה גבוהה.... התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 ש"ח.... מסך LCD כבר יש.... אז חסכנו איזה 1000 ש"ח... תודה רבה רבה לעוזרים.... Peace Out

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by ohaddi,

מדוע מוכרים מעבד של 64BIT מוכרים עם OS של 32BIT? זה לא פוגם קצת בתכונות של המעבד לידע כללי השאלה נובעת מהדגם HP ProBook 5310m עם מעבד Intel® Core™2 Duo SP9300 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=36691 ומערכת הפעלה Windows® 7 32-bit שאלה נוספת, איך מחבר משותף של אוזניות מיקרופון עובד (מבחינת החיבור)? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים