ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שאני בניתי זה בסדר? מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55N-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI זכרונות: DDR2 800Mhz 2GB Kingston Value [ דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II [ כרטיסי מסך: GIGABYTE - nVidia GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E [ צורבי DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA מארזים: סתם מארז ב150 בערך [ מחיר החבילה: 1955
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני בונה HTPC בסיסי ביותר תקציב:2K מטרה:בידור? מחשב שישב בסלון ויחובר לטל' המשפחתית. זקוק למפרט שיעבוד,אין צורך במסך כמובן. דרישות: 250GB* לפחות *כרטיס טל'+הקלטה מטל' *כרטיס קול עם יציאה ל5.1 *צורב DVD
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
איך המפרט הזה ..היעוד שלו למשחקים כבדים.. http://www.siz.co.il/my.php?i=ndimmzy4jj2i.bmp ואם הקישור לתמונה לא עובד אז http://up38.siz.co.il/up3/ndimmzy4jj2i.bmp חוות דעת בבקשה..ותודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 27.11.2008 בשעה 16:30:28 בבקשה מישהו
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא : מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155,3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים ArcticFreezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E כרטיסי מסך: GIGABYTE - AMD HD 6450 1GBDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבים : DVD:LGDVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים: Thermaltake V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case(No PSU) מאווררים וגופי קירור: מאוררים Scythe GentleTyphoon 120mm Fan 1450RPM ספקי כוח: SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) מחירון עבודות במעבדה: הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחירהחבילה: 2241 המפרטהורכב באתר קיי.אס.…
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH03B6BD678 מבקש את עזרתכם לגבי קנית מחשב נייד מסוג Dell (תסתכלו בקישור שלמעלה). האם הוא שווה 6000 ש''ח??? ??? ??? אני צריך אותו בשביל הקרנת סרטי HD על LCD ובשביל ועבודות PHOTOSHOP . תענו לי בבקשה!!! :bash:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום חברים ושבת שללום שתיהיה לנו עכשיו אני אם מחשב: Intel[R] Celeron[R] CPU 2.80GHz 1.5GB RAM 80GB HARD DISK NVIDIA 5200FX עכשיו השאלה שלי היא אם יש מצב לשדרוג או מחשב חדש אם כן אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט גיימינג ב 3K אני משחק ב NFS WORLD PES CS CSS ועוד כמה .. לא כאלה כבדים .. מחכה לתשובה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?GTA V, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים. הייתי מעוניין לקבל מכם הצעות למיפרט מבוסס A64 ללא מסך . מטרת המפרט הינה משחקים ואינטרנט והתקציב הינו כ 6000 שקלים. המחשב לא אמור לעבור שידרוגים אך אמור להחזיק כשנתיים. בתודה מראש. בקשה קטנה : 1G RAM
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
חשבתי על מפרט ורציתי לקבל קצת דעות לפני שאני קונה : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤475 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤337 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5 ¤300 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB2GV כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1348 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28602 מארז כולל ספק COOLER MASTER Centurion 532 430W ¤520 http://skypc.co.il/product.asp?pid=RC-532-SKR3 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ¤120 http://skypc.co.il/product.a…
-
- 16 תגובות
- 815 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?- בעיקר לשימוש בתוכנה After effects ופוטושופ, בגדול מדובר בגרפיקה 2D אבל למי שמכיר את האפטר אפקטס יש לה מין יכולת תלת מימד אבל היא שונה בתכלית מתוכנות כמו מאיה ו- 3d max למינהם, אני לא יודע כמה ההבדל משמעותי מבחינת הדרישה לביצועים. מערכת ווינדוס 7 אולטימט 64 ביט. אולי בעתיד יהיה גם לצורכי לימודים. אופציה שולית זה גם סרטים, אבל לא HD. * גודל המסך?- המחשב צריך להיות נייד. לא מוכן להסתובב עם מחשב שעדיף שהיה נשאר בבית אחרת הייתי קונה מחשב רגיל. לפי מה שהבנתי מדובר בגודל סטנדרטי של סביבות 15". * משקל רצוי?- כמו הסעיף הקודם, רצוי שיהיה קל יחסית למה שניתן לקבל ממחשב בגודל כזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- רצוי שיהיה אפשר…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני שוקל לקנות מחשב נייד. כבר בחרתי דגם וחברה. אני בוחר אחד מהשתיים או acer aspire 5102 או HP pavilion dv6160ea. ההתלבטות היחידה היא בתמיכה בו. אני נוסע לשבדיה לשנתיים וידוע לי כי יש תמיכה בינלאומית גם ל acer וגם ל hp. השאלה למי יש תמיכה יותר טובה בשבדיה ואירופה בכלל ? אשמח נורא אם תוכלו לעזור לי ואם למישהו היה נסיון עם התמיכה בחו"ל או שמע משהו ממישהו, אשמח עם יספר לי. תודה רבה מראש וסוף שבוע נעים לכולם.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה להזמין את המפרט כבר מחר... אני מזמין מTMS דרך משלוח של שליח שבא אליי הביתה.. המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX E6550B ¤ 957 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Real 400W 60THA Noise Killer ¤ 211 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 414 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 Retail ¤ 1143 1 צורבים LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black ¤ 186 1 אשמח לדעות בהקדם האפשרי.. תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מחשב חדש ואודה לעזרתכם. תקציב עד 6500 שח באילת, עדיף לא לחרוג מהתקציב אך במידה ויש חריגה של 100-200 שח עדיין אשמח לשמוע. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג - VR, FPS, DRIVING SIMULATORS, צפיה בסרטי 4K אין צורך בציוד הקפי חשוב שהמחשב יהיה שקט אין הגבלה או העדפה לגודל אין צורך במערכת הפעלה או אופיס, עדיפות להרכבה בחנות אך גם לא חובה מעדיף לרכוש באילת בTMS או KSP למחשב יהיו מחוברים 3 מסכים מבחינת כרטיס מסך אני מעוניין לקנות את הRTX3070, המחירים ממש סבירים (יחסית) כרגע מבחינת מעבד אין לי בעיה ללכת עם AMD בשביל משהו טוב שיכנס בתקציב, המליצו לי על ryzen 3700x אשמח לשמו…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שנה א' להנדסת תוכנה ואני זקוק למחשב נייד חדש. חשוב לי מאוד כוח עיבוד חזק, סוללה חזקה ועמידה, מסך עדיפות ל15.6, רמקולים נורמליים, משקל לא הכי קריטי בשבילי אבל כמובן לא להגיע למשקלים מטורפים וכמובן אחריות! אשמח אם תעזרו לי כיוון שאני פחות חזק בעייני חומרה וזקוק לעזרתכם, אם אתם חושבים שאני זקוק למשהו נוסף בתור מהנדס תוכנה אני אשמח להצעות. תודה! *שכחתי לציין שהתקציב שלי הוא בערך 4-4.5K
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אהלן, אחרי די הרבה מחקר, אני מתכנן לקנות Dell Vostro 5470 (http://ksp.co.il/?uin=23518 - לאו דווקא הדגם הספציפי הזה, כן, אני מכיר את בעיות הזוויות וה-wifi שלו). העניין הוא כזה - אני מאוד רוצה שיהיה SSD רציני (128GB לפחות, יותר מזה כבר חורג בהרבה מהתקציב), ומצד שני רוצה גם דיסק קשיח (ומוכן לשלם את מחיר המשקל). לצערי לא מצאתי דגם שמשלב את שניהם. אני יודע שבדגמים מסויימים של דל (וספציפית ב- VOSTRO) יש אפשרות להוסיף SSD בנוסף לכונן הקשיח. אני מתלבט בין שתי אופציות והייתי רוצה לדעת האם הן אפשריות ואם כן איזה מהן כדאית יותר: 1. קניה של המחשב ללא SSD, עם HD 500GB + הוספת SSD 2. קני של המחשב רק עם SSD + הוספת HD.500GB מבחינת מחירים נראה לי שהאופציה השניה מעט יותר זולה, אך כמו ש…
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני נוסע באמצע מרץ לניו יורק וחשבתי להביא מחשב נייד ומתלבט האם כדאי. תקציב עד 700$. מיועד לסטודנט (הבן שלי) , עדיף עם כרטיס מסך מעל הממוצע, וכוח עיבוד שיאפשר גם הפעלת תוכנות עריכת אודיו. גודל מסך 15.6 חשוב גם אחריות בנלאומית. הייתי רוצה לדעת אילו יצרנים מציעים אחריות בנלאומית, ואילו דגמים יכולים להתאים לדרישות.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים. * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בהכרח * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא השאלון אכן מלא בלוואים, זאת מפני שנדרש מחשב נייד פשוט לצרכים ביתיים של אישה בת 50 שאינה משתמשת במחשב לדברים מצד עבודה משרדית, גלישה וצפיה בסרטוני יוטיוב. החשיבות הינה יותר בדברים כגון הנדסת אנוש, איכות המסך, איכות הבנייה וכי…
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
amd 2400+ gigabyte ga-7vax wd 40gb 7200rpm 8mb buffer- המחיר שלו כמו של הכונני 60GB הרגילים אז מה עדיף לי? אם עדיף 60GB אז איזה?.... MUSHKIN 512mb 333mhz - זה הדגם הרגיל לא ה REV 2..... DVD - TOSHIBA X16X48 - M1612 teac 1.44 3R- system air - METAL SILVER - המארז החדש אצל הדובים..... volcano 6CU- כלול במחיר של המעבד...... iiyama - 413pro COLOR leadtek - ti4400 + 4 full games ENERMAX 350W אשמח לקבל הערות והארות.... תודה לכל העוזרים....
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי רוצה לקנות מחשב חדש וביקשה את עזרתי, היא מקציבה למחשב 2000 שקל והיא רוצה שגם יוכל להריץ לה משחקים (אבל לא ברזולוציות והגדרות מטורפות...) אני אדאג לעניין הOC למחשב ככה שצריך גם רכיבים שיתאימו לזה. המסך שהולך להיות מחובר למחשב הוא 22" לא צריך ציוד הקיפי למחשב חוץ מצורב שכן צריך והבקשה היחידה שיש לה היא שהמארז יהיה NZXT ALPHA (אני יודע שהוא לא הכי טוב לOC שקט ושאר הירקות אבל היא מאוד אוהבת את העיצוב שלו) אז בבקשה לא לבנות מפרטים עם מארז אחר אפשר לחרוג טיפה מהתקציב לכיוון ה2100+- אני בניתי לה מפרט, אשמח לשמוע את דעתכם עליו מעבד Intel Pentium Dual-Core E2200 Box ₪307 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE2200 לוח אם GIGABYTE GA-G31M-S2L ₪282 כמ…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב נייד Asus Eee PC 1005HA N280 NetBook . מתלבט האם להוסיף 200 ש"ח עבור מע' הפעלה WIN 7. המחשב ישמש לעבודה שוטפת הכוללת בעיקר הכנת מצגות והקרנתן, הקרנת סרטים, אינטרנט, קצת אופיס, שימוש בכל מיני תוכנות יעודיות קטנות שמשמשות אותי להוראה. בנוסף - רוצה לחבר אותו לרשת הביתית, בה יש מחשב נייח חדש עליו רצות גם ויסטה וגם XP HOME, ומחשב נייד (טרנטע) עליו מותקן XP PRO. מה דעתכם, מה יכול להוסיף לי שדרוג מע' ההפעלה!?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי בתקציב של כ 2000 ש"ח(לא ניתן לחרוג מהתקציב) בעיקר לטובת משחקים, אני לא מתכנן לעשות לו OC. אני גר באזור באר שבע, אז תנסו לא להביא מפרטים מחנויות רחוקות מדי, אני כנראה הולך לקנות מKSP. הרכיבים שאני רוצה לשדרג הם לוח האם, המעבד והRAM . הרכיבים הקיימים אצלי הם: GTS 250 TT Litepower 600W WD 320GB SATA2 16MB כונן קשיח (לא יודע אם זה ממש חשוב) את המעבד ולוח האם אני בטוח רוצה להחליף אז אני לא רואה סיבה לציין, אם בכל זאת זה חשוב אז תגידו לי. המסך שלי הוא Samsung XL2370 - 1920X1080 והמארז compucase 6a21 אני דיי בטוח שהוא מספיק גדול, אבל אני אשמח אם תודיעו לי אם אני צריך להחליף אותו. כל זיכרון הRAM שיש לי הוא DDR2 אז אני מניח שהוא כבר לא יוכ…
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
להלן המפרט: האם הגיוני לדעתכם להזמין כעת מחשב כזה לגיימינג? האם מדובר בחיסכון כסף גדול לעתיד, או ש(לגיימינג כמובן)עדיף לקנות כרגע מחשב מבוסס i5 ועוד כמה שנים לשדרג שוב את המחשב (או לקנות חדש)?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אותו זה מארז MASTEL I KU SILVER עם 2 מאווררים +ספק 400 ואט ומנורת ניאון קרה זה מידי יענו 4 מקומות לכוננים עם דלת לסי די רום המארז חדש עולה לי 250 שקל הנה המארז: שווה או שיש משהו במחיר דומה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה למחשב מ KSP (משיקולי קירבה). המחשב מיועד לשימוש כללי, עבודה, משחקים כגון NBA, FIFA תקציב 3600. תודה לעוזרים! פירוט למטה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3600 ש"ח, מקסימום חריגה של 400 עד 4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה - וורד, אקסל, זום. משחקים - NBA, FIFA, גלישה, יוטיוב וכד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיש שקט כ…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מיועד למשחקים וסרטים, כשחשוב מאוד שהוא יעבוד מהר גם אם סתם גולשים באינטנרנט, משתמשים באופיס וכדומה... מגבלות התקציב הן עד 3000 אחרי שכבר סחטתי את הכיס. תודה רבה! מעבד Sempron 2600+ (S-754) לוח אם GIGABYTE K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II זיכרון DDR II 667 1GB Twinmos כרטיס מסך GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL) כרטיס קול CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) דיסק קשיח 80GB 7200 8MB WD800JB מארז Gsmart X-16 500W Black & Red ב2950 שקלים חדשים
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-