ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
הנה המפרט שלי: Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2-B3 Windows 7 Home Premium (x64) Service Pack 1 (build 7601) NVIDIA GeForce GTX 550 Ti [Display adapter] 3.30 gigahertz Intel Core i3-2120 4 gb RAM רזולוציית מסך 1600X1900p אני משחק בעיקר באטלפילד 3 וזה לא עובד בצורה חלקה אפילו כשהגרפיקה מכוונת ל- LOW אתם יכולים להמליץ לי על חלקים שאני יכול לקנות בשביל להריץ את המשחק בצורה חלקה ב- ULTRA בצורה חלקה, ושהחלקים יתאימו גם למשחקים הבאים בעתיד הקרוב. תודה, טווח המחירים שלי הוא עד לכ-3500 ש"ח הציעו לי להחליף את המעבד ב Intel core i5 ivy bridge את הכרטיס מסך ל gtx660 ti 3gb gddr5 …
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שבפועל כמעט תמיד מחובר לחשמל ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים, סרטים, אופיס * גודל המסך? 13-15 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מתחת ל 5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? בטח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, אם אפשר SSD, אז הגודל לא משנה. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? איכות בנייה ואיכות מסך חשובה לי יותר ממראה ועיצוב וכל מיני גימיקים.
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מגניב לראות כמה השתנה ב-20 שנים מקווה שתהנו בצפיה, אם זה לא המקום אנא מכם מנהלים יקרים אין צורך האזהרות רק להעביר למקום הנכון.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נייד 6930P של HP. התצוגה חלשה מאוד מאוד' מאוד, בקושי רואים משהו. חשבתי שזה אינוורטר, אז הזמנתי והחלפתי, והבעיה נשארה. האם אין ברירה אלא להחליף מסך? אני לא רוצה לקנות מסך ולגלות שזה לא זה.
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, עבודות (סטודנט), אינטרנט, עריכת תמונות כבדות (צלם חובב). - אולי בעתיד עבודה עם תכנות כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף באזור ה15", אין לי בעיה ליותר או פחות (עד 14") אם זה מוזיל את המחיר. - לא יודע לגביי מסך מט או מבריק, כרגע יש לי מחשב של לנובו G550 גודל 15.6" מסתדר איתו יופי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מהותי לי. * דרישו…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בונה מחשב לאחי הקטן, משו חמוד לפייסבוק ומשחקים בדפדפן. אולי גם סרטי FHD לפעמים... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪390 לוח אם: Gigabyte GA-78LMT-S2P כמות: 1 - מחיר: ₪266 מארז: Fractal Design Core 1000 Case כמות: 1 - מחיר: ₪225 ספק כוח: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪179 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪74 קשיח למחשב שולחני: Hitachi Deskstar 7K1000, 500G, 3.5", SATA 2 כמות: 1 - מחיר: ₪263 סה"כ: ₪1471 מתחרים בכל הצעה…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הבא. ASUS K55VM . הוא מגיע עם 4 גיגה של סמסונג 1600 MHZ DDR3. אני מעוניין להוסיף לו עוד פס של 4 גיגה. מה הייתם ממליצים מבין 3 אלו? הם אותו מחיר. http://ksp.co.il/?select=.1038..316..99..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ועוד שאלה, יש לי רשיון לWINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BIT במדבקה מאחור. עם מה עדיף לעבוד עם גירסת 32 או 64? מה יותר מומלץ? כמובן שעם 32 אי אפשר לנצל 8 גיגה, אבל אני מתעניין לגבי מהירות, אם אני מתכנן לעבוד עם אוטוקאד ותוכנת גרפיקה אחרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי במצבו הנוכחי משמש אותי להכל, רב תכליתי ועובד מצויין. הגיל שלו הוא בערך 5 שנים. בכל פעם אני משדרג בו משהו כדי לשמור על רלוונטיות ועל ביצועים מהטובים ביותר, כרגע נדרש שדרוג יחסית רציני, של לוח אם, מעבד, ותוספת זיכרון RAM המפרט הנוכחי שלו: המחשב משמש אותי לגיימינג ולעבודה גראפית כולל תלת מימד לכן חשבתי לשדרג למעבד הבא: http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=14271&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap במידה ואתם מסכימים שזהו מעבד טוב ששווה את ההשקעה, אני צריך שתעזרו לי למצוא לוח אם מתאים בלוח אם חשוב שיהיה לי: לפחות שני pci-eX16 ועוד pci-e X1 4 חריצים לזיכרון, במידה ובעתיד אני אצתרך להוסיף ולמרות שמיו…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
תקציב, עד גג 4000 ש"ח כולל מערכת הפעלה. (סלחן לגבי כמה עשרות שקלים, לא מעבר). שאיפה להישאר בסביבת ה3500. חשוב מאד שיהיה קל, כי הוא הולך להתנייד הרבה. זמן סוללה חשוב הרבה פחות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, צפיה בסרטים, שימוש באופיס ועבודה עם פוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - עדיף מט, לא קריטי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - 768X1366 מספק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הערכה של מחיר עבור המחשב שלהלן: מחשב נייד תוצרת DELL מסדרת Latitude העסקית דגם E6420 מסך 14" תקין ללא שריטות מעבד INTEL i5 2540M 2.6Ghz זיכרון 16GB 2x8GB DDR3 תוצרת Transcend כרטיס מסך NVIDIA NVS 4200M דיסק קשיח (מערכת) - Corsair Force 3 SSD 128GB דיסק קשיח (מידע) - Toshiba 640GB SATA כרטיס רשת Gigabit, רשת אלחוטית B/G/N סוללה 9 תאים תקינה לחלוטין. נותרה אחריות לשנה וחצי מבית DELL (טכנאי עד בית הלקוח). תוספות: תחנת עגינה (תוצרת DELL) מודם סלולרי (מאפשר גלישה ע"ג הרשת הסלולרית בדומה לטאבלטים). כונן אופטי (לא מותקן במחשב, ניתן להתקינו במקום אחד הדיסקים הקשיחים). קורא טביעת אצבע (מובנה במחשב). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב לשימושים משרדיים, כגון: Office, Adobe Writer וצפייה בסרטים בלבד. המחשב נועד להיות בשימוש לטווח ארוך של לפחות 5 שנים. התקציב המקסימלי הוא עד 2600, אבל יש לנסות לחסוך עד כמה שיותר. אין שום צורך בדברים הבאים: מערכת הפעלה, תוכנות שונות, רצון לשקט, OC, או ציוד הקפי. לפי שאר הדיונים כאן יצרתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪263 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: …
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: סדרת BF וכל המשחקים הכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 22 ו 32 שניהם FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, windows live movie maker, תוכנות עיצוב בתים כגון Sweet home 3D ו-Google Sketchup, תוכנות שיתוף והורדה כמו Torrent, גלישה באינטרנט כולל סרטים לצפייה ישירה, צפייה בסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי רשת, FIFA 2013 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני זקוק למפרט מחשב שמאפשר להריץ בצורה טובה Premiere Pro CS6 ו After Effects CS6 חשוב לציין שברצוני לעבוד עם פלאג אשר מתממשק עם אפטר אפקטס -element 3d https://www.videocopilot.net/products/element/ .הסרטים יהיו ברזולוציה 1920×1080 עם שילוב של אובייקטים 3D אני חושב שאני יבחר במחשב שמבוסס מעבד של אינטל עם זיכרון של בין 8ל 16 גיגה זיכרון .לא סגור על כרטיס המסך ואני מודע לחשיבות של הכרטיס הביצועים מאוד חשובים במסגרת התקציב 8000 שקלים למחשב עם חריגות במידה ויש צורך אשמח לדעתכם המקצועית תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה עשרות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, מוסיקה ובעיקר גיממינג כבד (עד כמה שניתן להשיג ממחשב בתקציב כזה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססינס קריד 3, ביושוק אינפיניט, GTA IV וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" -…
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לסייע לי בהרכבת מפרט למחשב שישמש כ-NAS התקציב: 2-2.5 (כפי הנראה מ-KSP) הרכיבים: לוח אם זכרון מעבד (+ מאורר אם צריך) ספק מארז (אין בעיה של מקום, לכן כמה שיותר סלוטים לHD זה מעולה - 6+) התוכנית היא להריץ לינוקס וNAS4FREE.. כרגע אין תכנון לשרידות למרות שאני לא שולל בעתיד.. אני לא כל כך בקיא באספקטים של צריכות חשמל של הרכיבים השונים לכן אשמח לעצתכם צודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ של HP ,ולאחרונה הוא יוצר מעין היכבאות כזאת (נכבה) וזה כמו הבהוב כזה. כמו כן, הוא נוטה להתחמם. באיזה בעיה מדובר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי נייד LG A310 של העבודה. מדובר במחשב עם מעבד I3, שהגיע עם 3GB DDR3 זכרון סה"כ, ב 2 כרטיסי SODIMM , אחד 2GB והשני 1GB , שניהם 1066Mhz מתוצרת hynix. ברצוני לשדרג את הזכרון. 3 שאלות לאלו עם נסיון במחשבים ניידים: (יש לי המון נסיון בנייחים, אך בניידים אין, וידוע לי שהיו בעיות בעבר בנושא) 1. האם יכול להיווצר בעיה בתאימות ברכישה של זיכרון 4GB במהירות 1600Mhz בניידים ? (למען תמיכה במחשב עתידי) 2. האם יצרני זיכרון מסויימים עלולים להוות בעיה ? 3. המחשב תומך במקסימום 8GB. (מגבלה של הצ'יפסט) האם לדעתכם יעבוד SODIMM של 8GB ? (רק יחידה אחת) חיפשתי כל מידע בנושא באתר LG ופשוט אין. גם דגם זה לא מופיע באתרי יצרני הזכרון.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2.8-2.7. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לראות סרטים, גלישה באינטרנט וגימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני רוצה שהמחשב יריץ לי את המשחקים בצורה טובה גם בעוד כמה שנים, בגלל זה אני פונה אליכם כדי שתפנו אותי למפרט טוב: Far Cry 3, Call Of duty. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ככתוב בכותרת מסך, המחשב צריך לשמש גם כטלוויזיה, ולכן צריך לכלול כרטיס טלוויזיה שיתחבר עם ממיר של ייס. אין צורך במקלדת ועכבר. אין צורך במסך - יש לנו מסך DEL U2312HM. מעבד יכול להיות אינטל או AMD. רצוי מארז איכותי. ניתן לחרוג מהתקציב 20%.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, בגדול אני צריך מחשב נייד שישמש לפיתוח תוכנה וקצת משחקים לא חדשים. אם יש אופציה למסך גדול זה יהיה בונוס נחמד. הנה תשובות קצת יותר מפורטות לשאלון: * מטרות המחשב? הבסיס זה כמובן אינטרנט, אופיס, סרטים וכ"ו (לא קריטי לי שיהיה סופר איכותי בגזרת הסרטים), וכאמור גם ישמש לצרכי פיתוח (visual studio וכ"ו) ומשחקים לא תובעניים (נניח torchlight) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? פה אני יהיה מוכן להשקיע כדי לקבל מסך כמה שיותר גדול. נדמה לי ש15" זה הסטדרנט, אז אם אפשר 17" ואפילו יותר, במסגרת התקציב, זה יהיה נחמד מאוד * רזולוציית המסך? עדיף שתיהיה כמה שיותר גבוהה, אבל לא יהרוג אותי אם לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שלא יהיה fn מצד שמאל של ה-ctrl כוס ע***. סתם... אבל…
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד עם הדרישות הבאות: תקציב: 3500 ש"ח (בלי חריגה) זמן אחריות: 3 שנים (לא פחות משתיים) + עדיפות ללקיחה והחזרה מבית הלקוח. גודל כונן קשיח: אין חשיבות מיוחדת, 500 GB יספיקו גודל הצג: 15 או 14, עדיפות ל14 כרטיס גרפי: לא צריך משהו בשמים, אבל שיספיק למטרות השימוש שלי. מטרת השימוש: עבודה משרדית,אינטרנט, צפייה בסרטים באיכות גבוהה (FULL HD), מחשב לסטודנט, שיהיה גם נוח לניידות, בסגנון ULTRABOOK. אפשריות נוספות: שהמחשב יהיה עמיד, בלי יותר מידי פלסטיקה. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כלומר להגיע למצב שניתוק כבל החשמל יכבה את המחשב . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם. מבקש את עזרתכם בבניית מפרט שמשמש לשימושים שונים. חשוב לי מאוד לא להיות עירני מאוד לצווארי בקבוק רלוונטיים וליחסי עלות מול תועלת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ו-3D. עריכת וידאו HD (חשובה מאוד התמיכה במגוון הפורמטים - גם החדשים שביניהם, ורנדור איכותי). עריכת גרפית (גם בתלת מימד). גיימינג בינוני - כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere After Effectsתוכנות תלת מימד למיניהן …
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-